Šokantne podobe angleškega mesta Blackburn, kjer so domačine zamenjali muslimani, cerkve pa mošeje

Foto: Youtube

Kako nenavadno se je sprehajati po predelih angleškega mesta Blackburn in spraševati mimoidoče muslimane, če v kateri izmed hiš v ulici še živi družina bele rase, se danes na svoji naslovnici v šokantnem članku, ki razkriva posledice liberalne britanske multi-kulti politike 21. stoletja, sprašuje časopis Daily Mail. Novinar Neil Tweedie zgroženo ugotavlja, da je Blackburn danes povsem neprepoznaven in da je od tipičnega delavskega angleškega mesta v občini Lancashire ostalo bore malo.

Človek bi pričakoval, da se zaradi množičnega priseljevanja v tem delu Anglije, nedaleč od milijonskega mesta Manchester, mešajo ljudje vseh ras sveta, a je ravno nasprotno. Blackburn se nevarno radikalizira v eno smer, muslimansko: belci so se že zdavnaj odselili, tradicionalne angleške ulice so preplavljenje z v burke in druga pokrivala ter halje pokritimi ljudmi, na gričih mesta rastejo mošeje kot gobe po dežju.

V mestu živi samo ena bela družina
Blackburn, ki se nahaja približno 35 kilometrov od Manchestra, tretjega največjega angleškega mesta, je danes kandidat za mesto z največjo stopnjo rasne segregacije na Otoku. Na vprašanja novinarja Neila Tweedieja odgovarja mimoidoča mlada dama britansko-pakistanskega porekla in pravi, da bela družina živi v hiši na koncu ulice, na dvorišču ima parkiranega forda. Vsi jo poznajo, saj je edina, ki se še ni odselila. Na vrhu te iste ulice stoji mošeja, minareti, ki rastejo visoko v nebo, oblikujejo novo podobo mesta. Zamenjali so dimnike nekdanje tovarne, ki je predstavljala središče bombažne industrije v Blackburnu.

Daily Mail razkriva šokanten podatek, da se danes v širši okolici Blackburna nahaja več kot 40 mošej, samo v delavskem predelu Darwen je danes tretjina prebivalstva muslimanske veroizpovedi, medtem ko v nekaterih drugih predelih ta številka naraste celo do 50 odstotkov. Problematično je, ker je muslimanska populacija tako visoko koncentrirana, da se nekontrolirano spreminja v geto. Takšnih getov je po Angliji na stotine, vse več domačinov živi v strahu in se javnim institucijam nemočno pritožuje, da se počutijo tujce v lastni deželi. Tisti, ki so finančno dovolj zmožni, se množično selijo v varnejše, dražje predele mesta, kjer živijo belske družine.

Verske in kulturne prakse muslimanov v nasprotju z britanskimi zakoni
Da stopnja segregacije počasi dosega alarmantni nivo, je krivo predvsem mlado muslimansko prebivalstvo, saj je do vsega, kar ni “njihovo”, še bolj nestrpno nastrojeno od svojih staršev ali starih staršev. Tako jih uči že vzgoja; muslimani kupujejo hiše v bližini mošej in kadar jih prodajajo, pod ceno raje prodajo drugim muslimanom, kot da bi te hiše končale v rokah Angležev. Mesta, kot je Blackburn, so v 21. stoletju posledično doživela množičen eksodus belskega prebivalstva, ki ne želi živeti v vse bolj tujih okoliščinah. Tako prihaja do izolacije muslimanskega prebivalstva, ki večinoma prihaja iz Pakistana in Bangladeša. Daily Mail poroča, da so nekatere verske in kulturne prakse muslimanov ne samo v nasprotju s tradicionalnimi britanskimi vrednotami, temveč tudi v nasprotju z britanskimi zakoni.

Ena prepoznavnejših delavskih ulic Blackburna iz 20. stoletja je danes dom le še eni angleški družini, kjer živi Donna Phillips z možem invalidom in tremi otroki. Le-ti hodijo v šolo na drugo stran mesta, saj v njihovi najbližji šoli praktično ni Angležev, saj so v svoji lastni deželi postali rasno diskriminirani. Mladi različnih ras in veroizpovedi se med seboj ne družijo več in ne pogovarjajo, nestrpnost in ekstremizem naraščata. Družina Phillips je ena izmed mnogih, ki za nastalo situacijo krivi državo, saj je dovolila nekontroliran pritok ekonomskih migrantov z vseh koncev sveta.

Azijski muslimani so izolirana in nestrpna skupnost, ki sovraži vse, kar ni njihovo
Zadnji popis prebivalstva na Otoku je pokazal, da je danes belih Britancev nekaj manj kot 80 odstotkov, še leta 2001 pa je ta rasna skupina predstavljala kar 87 odstotkov vsega prebivalstva. Muslimani so danes največja tuja verska skupnost in po zadnjem cenzusu štejejo vsaj 3 milijone ljudi. Realne ocene so, da jih je še precej več. V mestih, kot je Blackburn, so razlike še večje; bela britanska populacija predstavlja le še dobrih 60 odstotkov prebivalstva, v nekaterih predelih pa manj kot 7 odstotkov.

Zadeva je šla tako daleč, da britanska vlada razmišlja o tem, kako bi svoja mesta znova naredila bolj britanska. Ljudi želi prepričati, naj ne zapustijo svojih domov, da ne bi prav vsa na koncu končala v rokah azijskih muslimanov. Odpirajo se nove tradicionalne britanske trgovinice, pivnice in rastejo nogometna igrišča, župani panično pozivajo k proslavi tradicionalnih krščanskih praznikov. Toda nekateri razočarani prebivalci Blackburna menijo, da je za kaj takšnega že prepozno. Multi-kulti politika je prinesla nepopravljive posledice in je lahko v opozorilo drugim evropskim državam, ki se lotevajo podobne levičarske politike.

“Te azijske družine se nočejo družiti z Angleži. So zelo izolirana skupnost. Včasih, ko se sprehajam po ulici, me ti ljudje grdo gledajo. Njihovi pogledi mi sporočajo, da Angleži tu nismo zaželjeni, da nas niti ne razumejo, zakaj bi želeli živeti z njimi. Mlada generacija je še bolj nestrpna od stare,” za Daily Mail pove Phillipsova. Tudi njen sin, ki trpi za avtizmom, je bil že tarča posmeha in zlorabe s strani mlade azijske muslimanske skupnosti.

Levičarski aktivisti migrante še vedno zagovarjajo
Nepremičninski agent iz Blackburna, ki je v pogovoru za Daily Mail želel ostati anonimen, pravi, da so Azijci dobesedno ukradli mesto in da ga Angleži ne bodo mogli dobiti nazaj: “V azijskih predelih mesta prodamo zelo malo nepremičnin, ker jih je na voljo neverjetno majhno število. V 90 odstotkih so te nepremičnine v rokah Azijcev, ki kupujejo in prodajajo med seboj. Ne bodo pustili, da jih kupi kdo drug!”

Na vsakršne kritike muslimanske skupine slabo reagirajo. Pred tedni je vlada objavila poročilo, ki razkriva, da se zaradi vse višje segregacije viša tudi stopnja kriminala in verskega ekstremizma, sprožila pa je nasilne proteste ogorčenih ekonomskih migrantov. V nekaterih getih je situacija pripeljala že tako daleč, da ljudje na ulicah protestirajo proti “razgaljenim” Angležinjam, ki žalijo njihovo vero, s transparenti pozivajo k uvedbi šeriatskega prava.

Ministrstvu za zunanje zadeve se ne sanja, kako ustaviti islamski ekstremizem
Vladno poročilo je med drugim obtožilo javne organe, da ne ukrepajo zoper kriminala, saj se bojijo biti označeni za “rasiste”. Javne institucije v Angliji že dlje časa takšne nasilne izpade muslimanov pometajo pod preprogo, saj se jim preprosto ne upajo zoperstaviti. Posledično je na ulicah vse več simpatizerjev islamskega ekstremizma, džihadistov, verskih voditeljev, ki pozivajo k sovraštvu, in pedofilov. Poročilo še razkriva, da so v primerih, ko je javna institucija dejansko želela posredovati, naleteli na ogorčenje med levičarskimi aktivisti, ki so uradnike, pričakovano, označili za nestrpneže.

Takšno vladno poročilo je bilo v izdelavi več mesecev, britanska vlada pod vodstvom Davida Camerona pa ga je zaupala vladni uradnici na področju socialnega varstva, Dame Louise Casey, da bi izvedla obširen preglede kohezije in ekstremizma v muslimanskih in drugih migrantskih skupnostih. Angleški mediji pišejo, da bi moralo biti poročilo objavljeno že oktobra, a so imeli na Ministrstvu za notranje zadeve precej pomislekov zaradi vsebine, ki je razkrila njegovo kritično pomanjkanje strategije za vključevanje v skupnosti in odziv na ekstremizem med muslimani. Predsednica vlade Theresa May je sicer že zanikala, da bi sama videla poročilo pred njegovo objavo.

L. S.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  To naredi izdajalec za glasove, ki mu prinesejo položaj, položaj pa mu zagotovi vpliv in denar.

  • Razocarana

   In vse samo na kratki rok, kajti Muslimani so že pokazali da kmalu začnejo rinit v politko svoje kandidate in začnejo tudi ustanavljati svoje stranke, ki potem zastopajo interese šariata in Islama, kar so muslimanski politiki v Angliji kar lepo pokazali s svojim dejanji in besedami, od londonskega župana, ki je v istem mescu ko je nastopil svoj mandat prepovedal reklame z ženskami v spodnjem perilu in dal na londonske avtobuse reklamne napis v arabščini; alah je velik, in podobno.

 • Silka

  Počasi bo tudi v Nemčiji in Avstriji tako. Tisti, ki propagirajo tako idilično muntikulturnost, bi morali na učno uro agresivnega islamizma.

  • Novakec1

   V slolandiji je pa že, trenutno prevladujejo čefurji iz bivše juge. Sloovce so že manjšina.

 • Lisjak

  V Sloveniji pa še živi samo okrog milijon Slovenk in Slovencev!!!

 • Menko2810

  To so mokre sanje vsakega leftardskega openboarderja

 • ST11

  * :)

 • učko

  Bogati muslimanski šejki “podkupujejo” evropske in lokalne birokrate z velikimi denarji. V tem je problem. Mi pa se čudimo “neumnosti” nekaterih. Tudi vprašanje je, kako Merklco izsiljujejo, da špila to kar špila!!!

 • sevenx

  Tako izgleda severna Evropa.

 • totex39

  To je res grozovit pogled na musliče v mestu Blackburna. Tukaj lahko vidimo, kam nas lahko pripelje multi-kulti politika butastih in lažnih evropskih vlad.

 • Antonius

  Slabo je, da se Angležem niti ne sanja kako bi se spoprijeli z muslimanskim ekstremizmom, dobro za Angleže pa je, da sanjajo.
  Tudi v Sloveniji preveč sanjamo in strpno prenašamo leve vlade, ki nas poseljujejo z ekstremističnimi šeriatarji.

 • Janez Novak

  Da ne bo kdo rekel, da ni vedel, v kaj se spuščamo z migranti. Tu ne gre za pomoč ljudem v stiski, gre za vprašanje o našem biti ali ne biti.

  • Janez Novak

   Naj bo jasno: globalisti imajo natančno agendo, katere cilj je uničenje evropskih narodov in narodov sploh ter uničenje nacionalnih držav z namenom vzpostavitve svetovne države pod vodstvom mednarodnega kartela bankirjev. OZN je organizacija v njihovi funkciji, prav tako EU in do izvolitve Trumpa tudi ZDA. V Evropi so edini, ki so spregledali globalistično agendo, višegrajci in to zato, ker še nimajo kritične mase migrantov, ki bi lahko blokirala pobude domačinov. Zato je Juncker tudi oblikoval kvote za razdelitev migrantov, ker bi s tem enakomerno porazdelil trojanske konje globalizacije po vseh evropskih državah. Evropski narodi in med njimi slovenski še nikoli niso bili pod večjo pretnjo izginotja kot zdaj pod globalistično fašistično vladavino.

 • Ryuk

  V kakšni levičarski glavi se verjetno še vedno odvija film o tem, kako bomo vsi živeli skupaj, kako se bodo kulture mešale, pod soncem mavrica, vsi so srečni… Slej ko prej droga popusti. Pokaže se resničnost, ki je opisana zgoraj.

  • janez cepec

   zdej, de smo si na jasnem, boli me Đoko, be djau Kahl, za levičarje pa desničarje, sam če me spomin ne vara je Dojče Angela sprožila tole migrantsko pizdarijo, pa če prou vem ona predstavla, kao, krščanske demokrate

 • Artur

  Kalergijev globalistični plan se uresničuje pa naj še kdo reče ,da je to še vedno samo teorija zarote ,tudi naši narodni politizdajalci poslušno sodelujajo v temu kriminalu, kaj se mora še zgoditi da bodo ovce že enkrat nehale blejati in razturale to izdajalsko bando?
  http://buden.jimdo.com/migrantska-kriza-kalergijev-plan/

 • rubec

  Po kosilu grem v Blackburn gledat če so že suhe, je rekla stara mati. To je ime dvorišča kjer obeša rjuhe.

  • Nata

   hmmmm, rubec ‘ Če ne bi pisal z veliko začetnico , bi lahko mislila , da tvoja babica obeša perlo v črni kuhinji ?

   • rubec

    *******

  • Feriss.H

   Kjer obeša “rjuhe” ali ČRNUHE, Namreč to drugo se mi zdi bolj logično … vpraši jo če rabi pomoč

 • Vlado77

  Pred našimi očmi se dogaja uničenje Evrope. Ta politična elita ( povsod po EU) ne naredi nič oziroma celo pomaga uničevati tradicijo in bistvo Evrope . Huje od morebitnih klimatskih sprememb . Očitajo rasizem tistim ,ki hočejo to preprečiti. S tem pomagajo ustvarjati rasizem šovinizem – napadeni pa so domačini – napadalci pa tujci . Boga Evropa

 • Nata

  A sedaj bodo pa ” ljudje ” reševali in popravljali napake vladajočih ??
  Ta je pa dobra , no ? Vlada, prav vsaka vlada ima moč , da zaščiti svoje !
  Pa kaj so delali do sedaj ?

 • Olga

  Tako si Janković in levaška vlada predstavljajo Ljubljano!

 • mona lisa

  Kako so Angleži dopustili kaj takega? Ali se nam po sej Evropi piše tako. Od enega migranta bo jih čez pet let petdeset ali več. Ti se množijo kot podgane. En mlad moški ima po več žena in ta vsaka ženska ima neskončno otrok. Da ne govorim koliko sorodnikov se bo čez nekaj časa privleklo za vsakim migrantom. In to bi naj bila naša in naših otrok in vnukov bodočnost.

 • Feriss.H

  To kar je Merkulja zakuhala Nemčiji in Evropi je Tony Blair zakuhal Britancem, ko je postavil Barbaro Roche za – Minister of State for Asylum and Immigration – in ta par je spravil v Britanijo več kot dva milijona Musličev in Črnuhov za časa Blairovega Ministrovanja. Ta številka je URADNA, verjetno jo pa lahko kar podvojimo z dejanskimi številkami. Že devet milijonski London ima več te drhali kot je domačih in kot logično posledico so fasali Pakistanca za župana.

  Imajo pa Barbara Roche in Merklova še eno skupno lastnost, obe sta AshkeNAZI Židinje, s tem da je Merkulja še STASI Komunist. Vsakdo ENKRAT Komunist VEČNO Komunist!.

  Problem z AshkeNAZIstičnimi Židi je da so tudi oni imigranti povsod kjer so in enako kot Muslimanski ali Afriški vsiljivci nikoli niso zvesti gostitelju. Poleg nezvestobe, v njihovem mentalnem sklopu dominira še sla po maščevanju za tisočletja ko jih nihče, od Mezopotamije do Evrope, nikoli ni maral. Muslimani in Črni pa praprvotno in genetsko SOVRAŽIJO iz dna duše svoje gostitelje.

  AshkeNAZIstični Židje so idejni tvorci Komunizma in Levičarstva in s tem ko so s svojo prisotnostjo kontaminirali Zahodne družbe (Rusija in tudi Vzhodna Evropa so se jih pretežno znebili), ostajajo ključni generator razkroja Zahodne civilizacije.

  Če bi naj Evro-civilizacija obstala bo pač treba izvesti temeljito de-Islamizacijo in opraviti modificirano verzijo Židovskega Vprašanja. Holokavst se je pokazal kot neučinkovit, navzlic “dobri volji” izvajalca.

  Rešitev je samo ENA – AshkeNAZIstične Žide odgovorne za Multikulturalni genocid Evropejcev je za postaviti pred Haško ali novo Nurnberško sodišče SKUPAJ z MARXISTIČNIMI LEVIČARJI in jih eksemplarično kaznovati. Preostalim Židom kot Muslimanom in Črnim je za odvzeti VOLILNO pravico in prepovedati im javne državne službe. Muslimane in Črne pa vse do zadnjega repatriirati v domicilne države.

  AshkeNAZIje je še za ODSTRANITI iz Medijev in Izobraževalnega Sistem. AshkeNAZI BANKSTERSKA dominacija pa je itak poglavje zase.

  To, ali pa KONEC Evropske civilizacije!

  • neny

   Aškenazi so izmišljeni – kot so semiti in antisemiti – propaganda blabla.oz Biblija komatika.

   • Feriss.H

    neny ne ga sračkat, Ashkenazim Židje NISO izmišljotina, to so Evropski Židje za razliko od Španskih Sephardov ki so VERJETNI potomci izvirnih Hebrejcev ali Israelitov.

    Ashkenazimi ali kot im jaz pravim AshkeNAZIji pa bi naj bili Khazarji, verzija Turkik ljudstva okoli Kaspija ki bi naj samo prevzeli Judaizem. Za razliko od izvirnih Hebrejcev njihov jezik je Jidish. Ker so v Caristični Rusiji bili preganjani so se naselili v Evropi, in so tudi tu šli na jetra vsem.

    AshkeNAZIji so zlo današnjega sveta ker so se po načelu Mafijskega NEPOTIZMA vrinili v sisteme Zahodnih družb. Izjemna krvna povezava in kohezivnost im dajeta moč ki jo danes čuti celoten svet. V Nemčiji so med dvema vojnama počeli isto kar danes delajo Ameriki in Evropi in ZATO se jih je Hitler lotil s tako vnemo.

    Problem pri Nacistih je bil da so šli predaleč, tamanili so tudi povsem nedolžne Jude, glavni krivci, predvsem Bankirji in Medijski ter Marxistični ideologi som im pa ušli ali pa so jih celo pustili uiti. Okoli tega hebenega Holokavsta je veliko manipulacij in neznank. To zgodovino bo treba nujno revidirati ko in če se bodo odprli Britanski in še kakšni arhivi.

    • neny

     ok kar zadeva black politilogijo…..izvor je pa napačen in ga raj preštudiraj…

     “Ashkenazim Židje NISO izmišljotina, to so Evropski Židje za razliko od Španskih Sephardov ki so VERJETNI potomci izvirnih Hebrejcev ali Israelitov….”

     saj bi tud lahko napisal izvoljeno ljudstvo… -.:) v zadnjem stavku.

     • Feriss.H

      A si lahko bolj natančna –
      kaj ti je to “black politilogija” – ??
      Kateri “izvor je pa napačen” – ??
      In kaj naj “raj preštudiram” – ??

      Povej kaj konkretnega – ne samo negirati brez pojasnila. Z veseljem bom sprejel vsak novi nauk če ima glavo in rep

     • neny

      kako pa razlikuješ Izraelce in Jude?

     • Feriss.H

      Bravo, to je pravilno uprašanje, ki sem si ga že zdavnaj zastavil tudi sam in ti bom odgovoril, a mi bo vzelo nekaj časa. Namreč hočem tole pojasniti relevantno, ker bodo brali tudi drugi

     • neny

      OK…. čakam.

     • Feriss.H

      Tale komentar na temo Židje vizavi Izraelci sem sklanfal v kup fragmentarno, ker tema bi drugače zahtevala kar celo knjigo.

      Za začetek naj navedem en paradox – Od mladosti sem zagovornik in občudovalec Izraela in SEKULARNIH Izraelcev, še posebej Sabra Izraelcev, organsko pa ne prenesem tole Ameriško Ashkenazim diasporo ki upravlja Ameriko in posledično še Evropo. Čeprav Izraelci sebe vidijo kot Žide, jaz jih tako po domače, raje imam za Izraelce, že zaradi averzije do onih Ameriških.

      Mnogi ko slišijo besedo Žid mislijo da gre za neko enotno etnično ali Rasno entiteto – ZMOTNO!

      Židovski svet je bolj raznolik kot si mnogi sploh lahko predstavljajo. Današnji Židje se delijo na Sepharde, Ashkenazime, Mizrahe, Sabre …pa religiozno Hasidic sekto … in potem so tu še Etiopski Židje. Tisto pravo vprašanje pa je – a so to sploh potomci Antičnih Hebrejcev, torej tudi Abrahama, Isaaca, Jacoba, skratka Izraelitov. Precej tega kaže da NISO.

      Tako kot se pripadniki različnih Ras razlikujejo fizično, podobno se razlikujejo tudi pripadniki različnih Nacij. Vsaka Euro-Nacija ima neko specifiko na osnovi katere pozoren opazovalec lahko že na pogled prepozna od kod izvira dotična oseba. Seveda ne velja za VSE pripadnike tega naroda a velja kar za večino.

      Primer ki ga verjetno vsakdo že pozna, Severni Italijani vizavi Južni Italijani, ali Hrvaški Zagorci na primer vizavi Dalmatinci. Širše Evropsko – razlike med Švedi in Francozi na primer, da ne omenjam Špance in t.d.

      Za nas so pomembni in USODNI Ashkenazim Židje, ki sem jim nadel skovanko AshkeNAZI. Prav v tej skupini so tisti ki posedujejo že legendarni in najbolj razvpiti razpoznavni znak – NOS. Po domače in “ljubkovalno” im se v Anglo-svetu reče samo NOSES ali NOSATI po naše. Na temo zakaj imajo prav mnogi AshkeNAZIji take nosove je napisano precej in si vsak lahko raziskuje sam.

      Tu je nekaj znanih Nosatih za vzorec –

      LLOYD BLANKFEIN – Zli duh Goldman Sachsa – Tipičen Obraz + Nos
      https://www.google.com/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1107&bih=904&q=lloyd+blankfein+watch&oq=loyd+blank&gs_l=img.1.3.0j0i10i24k1j0i24k1j0i10i24k1l2.1924.8440.0.13685.10.10.0.0.0.0.101.859.9j1.10.0….0…1ac.1.64.img..0.10.856…0i10k1j0i8i30k1.xFIRMaUzIKo#hl=en&tbm=isch&q=lloyd+blankfein

      SHIMON PERES – Cenjen in spoštovan Izraelski politik
      https://www.google.com/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1107&bih=904&q=lloyd+blankfein+watch&oq=loyd+blank&gs_l=img.1.3.0j0i10i24k1j0i24k1j0i10i24k1l2.1924.8440.0.13685.10.10.0.0.0.0.101.859.9j1.10.0….0…1ac.1.64.img..0.10.856…0i10k1j0i8i30k1.xFIRMaUzIKo#hl=en&tbm=isch&q=shimon+peres

      SARKOZY
      https://www.google.com/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1107&bih=904&q=lloyd+blankfein+watch&oq=loyd+blank&gs_l=img.1.3.0j0i10i24k1j0i24k1j0i10i24k1l2.1924.8440.0.13685.10.10.0.0.0.0.101.859.9j1.10.0….0…1ac.1.64.img..0.10.856…0i10k1j0i8i30k1.xFIRMaUzIKo#hl=en&tbm=isch&q=sarkozy

      SIMON WIESENTHAL
      https://www.google.com/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1107&bih=904&q=lloyd+blankfein+watch&oq=loyd+blank&gs_l=img.1.3.0j0i10i24k1j0i24k1j0i10i24k1l2.1924.8440.0.13685.10.10.0.0.0.0.101.859.9j1.10.0….0…1ac.1.64.img..0.10.856…0i10k1j0i8i30k1.xFIRMaUzIKo#hl=en&tbm=isch&q=simon+wiesenthal

      WOODY ALLEN
      https://www.google.com/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1107&bih=904&q=lloyd+blankfein+watch&oq=loyd+blank&gs_l=img.1.3.0j0i10i24k1j0i24k1j0i10i24k1l2.1924.8440.0.13685.10.10.0.0.0.0.101.859.9j1.10.0….0…1ac.1.64.img..0.10.856…0i10k1j0i8i30k1.xFIRMaUzIKo#hl=en&tbm=isch&q=woody+allen

      HARVEY WEINSTEIN
      https://www.google.com/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1107&bih=904&q=lloyd+blankfein+watch&oq=loyd+blank&gs_l=img.1.3.0j0i10i24k1j0i24k1j0i10i24k1l2.1924.8440.0.13685.10.10.0.0.0.0.101.859.9j1.10.0….0…1ac.1.64.img..0.10.856…0i10k1j0i8i30k1.xFIRMaUzIKo#hl=en&tbm=isch&q=Harvey+Weinstein

      ASHKENAZIM Židje so večinoma iz Rusije, Poljske, Ukrajine in Nemčije
      SEPHARDIM Židje so iz Španije
      MIZRAHIM Židje so iz Bližnjega Vzhoda
      SABRA so izklučno rojeni v Izraelu

      Prava uganka zame in na splošno pa so Etiopski “Židje”, ali Beta kot im pravijo v Izraelu in z njimi se nisem in niti se ne nameravam ukvarjati.

      V Izrael se je priselilo preko tri milijone Rusov, koliko je od teh “čistih” Ashkenazijev in koliko je onih polovičnih, četrtinskih ali hlinjenih – who knows -?

      V Izraelu so Židje razdeljeni politično in etnično. So Levi “progresivni” in so Desni konservativni kjer vsekakor dominira Benjamin Netanyahu in njegov Likud. Bibi ima povsem Evropski videz in ga nikoli ne bi identificiral kot Žida. Enako za njegovega (pokojnega) brata Jonathan Joni Netanyahu. Do Jonija na primer gojim neizmerno spoštovanje in občudovanje, eden od nacionalnih herojev Izraela, tisti ki je vodil napad na Entebe ko so v legendarni akciji osvobodili Izraelske talce iz rok PLO in RAF teroristov.

      Občudujem Izraelski IDF.

      Družina enega mojega prijatelja še iz otroštva na primer, se je že na prelomu 50-tih/60-tih preselila v Izrael in je sodeloval v Šest Dnevni Vojni 1967 kot pripadnik elitnih padalskih enot. Ko sva se srečala kasneje sem ga gledal kot Boga ko je pripovedoval, čeprav nerado, o vojni in o življenju v Izraelu na splošno. To so bili časi ko o Ameriških Banksterjih in MSM ter Hollywoodu nismo vedeli praktično ničesar. Kakšni Židje takrat, kot da ih sploh ni bilo, edini ki je takrat težil je bil SIMON WIESENTHAL in njegov hebeni Holokavst.

      Klasika – Če nisi Vedež si pač Revež v spoznanjih

      Kako torej razlikujem Izraelce od Ameriških in Evropskih Judov. Verjetno kot oni sami, na določen način prezirajo svoje Internacionalne mehkužneže a jih rabijo zaradi finančne podpore. Sekularnim Izraelcem gredo na jetra njihovi ortodoksni in ta občutek delim z njimi. Moti me da je v Tel Avivu ulica z Rothschildovim imenom, a hebi ga, saj ta je botroval nastanku Izraela. Verjetno je tudi financiral kasneje marsikaj. Tudi njihovi ortodoksni Rabini mi gredo na jetra, kjer prednjači Rabbi Baruch Efrati ki je izjavil da je Islamizacija Evrope dobra stvar ker bomo plačali za vse kar smo jim naredili.

      Po drugi strani sem izmenjal komentarje z nekaj Izraelci ki bi osebno zadavili Barbaro Lerner Spectre. Tudi njim njihovi Levičarji najedajo glede Črnuharske imigracije, samo njihovi Levičarji niso usodni za nas. Nam o glavi delajo Ameriški AshkeNAZIsti z svojo Neo-Komunistično Internacionalo in Multikulturalizmom. Izraelci ne marajo Črnuhe, Ameriški ADL in SPLC (v Židovskih rokah) pa sta glavna promotorja Črnuharjenja, a samo za Goyime, ne za njih.

      Bljak, moram nehat, ker tale trakulja fragmentarnih razlag gre lahko v naslednje tisočletje

      neny – tu imaš en zanimiv link na to vprašanje pa si malo sama preberi, pričevanje iz prve roke – Israelis Vs. Jews – http://www.radixjournal.com/journal/2015/3/23/israelis-vs-jews

      Na to temo bi se dalo bolj smiselno razpravljati v online ping-pong debati kot pa da izvlačim iz glave kaj vse bi bilo še treba povedati

      Če hočeš lahko nadaljujeva a morajo biti izzivi bolj ozko usmerjeni, ker textualne trakulje so utrujajoče za pisanje in za branje.

      POZABIL še na tole – Vsi Židje, Izraelci in oni Svetovni se imajo za nekaj več, Izraelci tu kar prednjačijo

     • neny

      hvala za traktat… -:) po nosovih bi jim dala isto krvno linijo – isti rod daljnih skupnih prednikov, za katere ne more nihče trditi , da so Aškenazi itd…, z IZJEMO DNK analize. Skratka nobeni izbranci ne morejo biti ne Izraelci, ne Judje… etikete so si nalimali pravočasno…. upam, da razumeš kaj mislim… link si bom še ogledala in kaj vprašam…

      Pri analizi njihovega DNK niso našli nič posebnega….

     • samsara
     • Feriss.H

      Tale je pljunuti Blankfein iz Goldman Sachsa, kot neki klon njegov ali dvojček

     • samsara

      Mene asociira na Shimona Peresa, kot si ga predstavljam nekaj desetletij pred njegovo smrtjo in na igralca Bena Kingsleya https://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Kingsley
      Nekakšna mešanica…

     • Feriss.H

      Tudi

     • neny

      Science can now weigh in for the first time in human history, although it remains imprecise. The strongest genetic evidence linking contemporary Jews to their ancient counterparts has been the discovery of a Y-chromosome connection to the Kohanim. In 1997, Karl Skorecki, a nephrologist and Director of Medical and Research Development at Haifa’s Rambam Medical Center, led a study that found that men who identified as Kohanim shared certain genetic traits passed from father to son on the Y chromosome—results that suggest they may share a single male ancestor, often referred to as Y-chromosomal Aaron, for Moses’s brother, the original Kohen in the Bible. (The identification of this marker has also boosted the credibility of other groups who claim to be descended from ancient Hebrews. The Lemba, a Bantu-speaking group in southern Africa who have long believed that they are the progeny of distant Jews, also have the DNA sequences indicative of Kohen status. This sequence is also found in the tiny population of modern-day Samaritans in Israel. Interestingly, their mitochondrial DNA, passed from mother to child, doesn’t match the mitochondrial DNA of other Jews, leading researchers to believe that the sect is descended from Jewish men who married non-Jewish women after the Assyrians conquered ancient Israel.)

      Jews are not the only ones who trace themselves back to past religious figures. . Certain
      Muslim families claim to be the offspring of the Prophet Muhammad. . Three years ago, their claims were strengthened when geneticists discovered an overlapping DNA signature that connects several men who believe themselves to be Muhammad’s descendants. . Bennett Greenspan, president and CEO of Family Tree DNA, says that the shared signature “clearly indicated that they were related via a shared common male ancestor.. If the claim is true, and they really are descendants of the Prophet, we agreed that these men do indeed share DNA to prove that point.” There is no similar proof that connects Jews back to King David.

      *MYTH* WE ALL DESCEND FROM EVE *MIT* WE ALL

      It’s just not the Eve you’re thinking of. . Testing
      of mitochondrial DNA, passed from mother to child, has proven that all of humanity—male and female—descends from one female progenitor: mitochondrial Eve, as she is colloquially known. . Believed to have lived about 200,000 years ago in East Africa, mitochondrial Eve was not the first woman to exist (or the only woman who lived at the time), but she is the originator of a piece of DNA that, unlike the DNA of her female contemporaries, did not go extinct. . All men and women, across countries, continents, ethnicities, religions and other markers of difference, have DNA passed down to them from this mother of humankind.

      *MYTH* JEWS AND PALESTINIANS ARE GENETIC COUSINS

      All humans are related, but several shared genetic mutations suggest that Jews and Palestinians, as well as other Arabs, share a common but distant ancestry. . The predominant mutation of cystic fibrosis, one of the most common genetic diseases among Europeans, is known as DeltaF508; ; the most common mutation of cystic fibrosis among Ashkenazi Jews, however, is one called W1282X—a mutation shared only by Arabs. And LRRK2, a rare Parkinson’s mutation, appears to be carried mainly by Ashkenazi Jews and the Arab population of North Africa. “If you make a two-dimensional geographic map,” says Risch, “and you ask where do Jews fit genetically, they come out in the Eastern Mediterranean—south of Italy and Greece, so they’re somewhere in between southern Europe and the Middle East.” Doron Behar, a population geneticist at the Rambam Medical Center in Haifa, notes that it is hard to thoroughly trace the genetic origins of the heterogeneous Palestinian people, but that “if you’re looking at a global map of genetic distribution, all of the populations of the Levant will fall very close to each other—Palestinians, Bedouins, Druze, Jews, Jordanians, Lebanese.” Still, although Jews have “a closer resemblance to Palestinians than Irish would to Palestinians, they’re not inseparable. They’re clearly separable,” says Risch. According to Behar, inspecting the DNA of Jews and Palestinians at a closer level reveals clusters that separate slightly, with Jews and Druze in one cluster and Palestinians, Bedouins, Jordanians and Saudi Arabians in another.

      *SUPER MYTH: THE INFAMOUS JEWISH NOSE* *SUPER MIT*

     • Feriss.H

      Po vseh tvojih odgovorih še vedno ni jasno kaj mi hočeš dopovedati. Najprej da so Ashkenazi izmišljotina in zdaj tole z DNK – ???

      Takole ti bom razložil –

      Šimpanzi delijo z nami 98% genov in miši 92%.

      Antropološka znanost je v obdobju Multikulturalnega “progresa” neizogibno pridobila politične MultiKulti “genome”, po načelu vsi smo enaki. Politični “genomi” na kraju prevladajo, kot vedno.

      Še danes trdijo da smo vsi ljudje Afriškega izvora od tamkajšnjega Homo Sapiensa, a čista logika in lastne oči pravijo drugače. Če so Črnci črni zaradi podnebja ki je zahtevalo več melanina, zakaj pa potem imajo izrazite Šimpanzoidne facialne poteze – Podaljšana Simijanska čeljust z debelimi ustnicami in so najbolj zaostala Rasa na planeti, malenkost bolj napredni so bili od opic ko so jih prvič odkrili. Niti pisane besede niso imeli.

      Neandertalci ki nimajo nobene veze z Homo Sapiensom pa so naseljevali Evropo in so preživeli Ledeno Dobo, kjer bi Homo Sapiensi pocrkali kot muhe. Uradno priznavajo nam Evropejcem da smo nekaj malega podedovali od Neandertalcev a smo v glavnem le Afriški Homo Sapiensi.

      Ta trditev ne glede na genetske raziskave ne drži vodo, vsaj po moji preprosti pasji logiki ne. Sprašujem se kam je izginila “moja” Šimpanzoidna Simijanska gofla in kje so tiste na steklo samolepilne žnable.

      Toliko o genetiki.

      Ashkenazim Juden – teh genetskih rezultatov je vsako leto nekaj in me spominjajo na razglabanja kaj je bilo zdravo papati lani in kaj danes. Enkrat je paradajz zdrav drugič je smrtno nevaren in tega zdravo-nezdravo modrovanja je že za eno Washingtonsko Nacionalno knjižnico. Ko bo Multikulti “bratstvo i jedinstvo” doseglo svoj YU-klimaks bo marsikaj tudi v znanosti dobilo nove parametre.

      Če se bomo garbali s Črnimi bodo po NAŠI zmagi okvalificirani kot oni z 98% genomom.

      Dejstvo je da so Ashkenazim Juden DANAŠNJA realnost. A so Khazarskega izvora, ali Izraelitskega me boli džon. Vizualni indici, kot sva z samsaro že razdelala kažejo na to da so najverjetneje res Khazarji. Če so Khazarji potem nimajo pravice na teritorij starih Izraelcev, torej na Judejo ali Palestino. Zato je bilo nujno ta “mit” o Khazarjih razglasiti za URADNI mit.

      Prva Židovska (Khazarska) republika – Avtonomna Oblast (Евре́йская автоно́мная о́бласть, Yevreyskaya avtonomnaya oblast; Yiddish: ייִדישע אווטאָנאָמע געגנט‎, yidishe avtonome gegnt[ – je bila ustanovljena že leta 1934 v Sovjetski Zvezi in obstaja še danes. Britanci so Zionistom ko so se pogajali o ustanovitvi Izraela ponujali celo teritorije v Afriki, mislim da v Keniji in bilo je tudi predlogov za nekje v Južni Ameriki, Argentina mislim, a so AshkeNAZI Zionisti vztrajali na Palestini.

      Skoraj VSI današnji JEWS v Ameriki izvirajo iz Rusije, Ukrajine, Poljske in Nemčije (tisti ki so preživeli). Rusija in Ukrajina pa so teritoriji ki fizično mejijo na to Kaspijsko področje. A ni bolj logično da so “Židje” ki so se nagrmadili v Rusiji prej prilezlji tja iz Khazarije kot pa iz Palestine. Tudi jezik im ni bil Hebru ampak Jidish.

      Khazarji so bili izjemno okrutno ljudstvo, kot ostala ljudstva iz teh območij, in današnji AshkeNAZIji kažejo povsem enako okrutnost, pa naj gre za Banksterstvo ali pa za tale naš MultiKulti genocid. Izraelci nimajo kančka milosti do Palestincev, kar je pa spet razumljivo zaradi Palestincev samih.

      Znanost (politična) o genomih, jaz pa z mojo preprosto pasjo logiko in opazovanjem. Vid je pripomoček ki ga uporabljajo tudi znanstveniki, oni zjajo v mikroskope, jaz pa direkt v life.

      Če misliš odgovoriti, ne mi servirati vire, tega sem se nagledal sam. Povej mi raje TVOJE MNENJE, s TVOJO logiko – pasjo, mačjo, žensko, vampirsko … ali karkoli že si.

      PS
      Probaj se izogniti “razlagi” z – “če veš kaj mislim” – Namreč ne vem kaj kdo misli, samo berem kaj kdo napiše in sam PIŠEM kar mislim

     • neny

      moj čas je tempiran na sekunde…. tole sem pritisnila gor, ker se mi je zdelo smiselno. V te Judo privide pa ne verjamem nič bolj ali manj, kot v vse ostale narodnosti oz. narode… Ko sem napisala izmišljotina – sem mislila na Goebelsa, ..-.:) nekako tako. Na vrhu so vsi Judje .z redkimi izjemami, ki želijo delati za narod. . p,s, pa v bistvu imaš prav – sam res mam dost teh Judov….

    • samsara

     Nekakšni potomci nekdanjih prebivalcev področje sedanje Gruzije. So jim tudi povsem podobni.

     • Feriss.H

      Saj okrog tega se vrti cela zgodba Ashkenazi izvora, a so Khazarji ali niso. Čeprav mnogi denuncirajo to opcijo, ampak kot si lepo navedel izgledajo pa prav kot tile. V neštetih dokumentarnih posnetkih iz transportov in samih lagerjev, njihove njuške so prav take. Ko so jih Ukrajinske Milice gnale pred tiste jame preden so jih počili se vidi da so povsem kavkaške face. Poleg tega, od kod se jih je pa največ nagrmadilo prav v teh področjih. Največ so jih izgnali iz še Carske Rusije.

      Tile današnji Ameriški pa so vsi iz Poljske, Ukrajine, Rusije ali pa preživeli iz TABORIŠČ. Zato so tolk zajebani. Vedno pravim da je Hitler naredil polomijo s tem Holokaustom. Če se že lotevaš take stvari moraš postrgati dno do zadnjega ali pa sploh ne začenjati. Da ih je samo izgnal danes verjetno nebi imeli z njimi tega sranja. Holohoax im je večni VAUČER za glumiti žrtvo.

     • mojadezela

      Prvotna domovina teh roparskih plemen je današen Kazahstan. So pa potomci Mongolov in Tatarov. To so bili navadni roparji, ki so jih tudi Mongoli izobčili iz svoje sredine. Ropali so trgovce na svileni poti več stoletij. Od tu vse to njihovo bogastvo. Letnic na pamet točno ne vem, ampak njihov kralj je pač prevzel Judaizem in dal na razpolago svojemu ljudstvu še krščanstvo in islam. Tako Khazarje najdemo tudi v Afganistanu(muslimani-shiiti). Rusi in sosednje države so po stoletjih ropanja in morije, stopili v koalicijo in prebutali in razhajkali te plenilce. Judovski Khazarji(kraljev klan in ostali podrepniki), so pobegnili v Evropo in se zažrli v vse pore naše družbe. Politika, vera, umetnost, finance…itd.

    • samsara

     AG Farben, ki je proizvajal smrtonosne pline (Ciklon B, če se prav spomnim) s katerimi so zaplinjevali Jude v taboriščih je bil last Rothschildov, ki se imajo za aškenazije.
     Med vojno so obrati te tovarne utrpeli le manjše škode kot posledice zavezniškega bombardiranja, cca 15%, čeprav so Angleži in Američani dobro vedeli kje in kaj je ta tovarna.

 • if

  Tudi Sloveniji načrtujejo tako prihodnost.
  Dokaz! https://www.youtube.com/watch?v=XbJ1ineCPps
  Kaj storiti?
  Voliti slovensko domoljubje tako močno, da bo sestavilo oblast z vsaj dvema tretjinama moči! To se mora zgoditi več zaporednih mandatov.
  Potem? Takoj se umestiti med višjegrajce!

  • Hribouc

   DOL Z JANIČARJEM JANKOVIĆEM IN Z NJEGOVO KAMARILO !

   LE VKUP UBOGA GMAJNA !

 • Hribouc

  Elizabetki 2. in Churchillu se vrača, da se plača za grehote, ki sta jih počela po svetu in še sanja se ne angležarskim imperialcem kako globoko so zabredli.
  Zdaj ne rabijo Hitlerja ali Alkaido ali ISIS, da jih zmelje, saj so si sami postregli, tako, kot je Srbom postregel tovariš TITO s Churchillovo superpomočjo. Eden rezultatov krenjene Churchillove politike do Balkana iz angleškega zlatega dvora je bilo 700.000 pravih pobitih pristašev angleške krone, ki jih je izdala po vsej črti! Še huje je, ko bereš, da je bil Churchill pankrt angl. dvorne dame in srpskega diplomata, kaaaaj? Drugi rezultat teh kolobocij je KOSOVO.

  Zdaj imate, smuknjeni angležarji svoje Kosovo – Kosovoburn.
  Čestitam, Elizanbetka 2.Imperij zla zlate angleške krvave krone, shit & fej!

 • Kat Wilson

  Groza! Prav skrbi me za to družino. A jim kdo pomaga da bi se izselili? Pomoje bi se morali, čimprej stran od tam! Tako bo lažje tudi potem ko pride do neizbežne civilne vojne po celi evropi, preprosto zradirati celo mesto. hahaha

  • Kat Wilson

   aja če kdo mogoče ve kako priti v stik z njimi, bi bilo dobro, lahko zberemo nekaj nasvetov zanje, in jim pomagamo vsaj na takšen način.

 • Olga

  Kazenski pregon levičarskih politikov, ki delujejo proti interesom države in s tem ogrožajo lastne državljane!

  • garfi

   če nas ne bodo prej uničili demografsko

   • mojadezela

    Ne bodo nas uničili, vsaj dokler sem jaz živ. Naslednje volitve so levaki, že pogrnili kolikor so dolgi in široki.

  • novaknovak

   sam je treba it na volitve, referendume…ne pol doma, al pa za šankom, dokler jih bo še, jokcat, kako nič ne moremo, saj je vseen, saj so vsi isti, pa tako dalje…pa če župnik v cerkvi reče, pejte volit, pa držte se tradicije, ga vsi mediji in posledično folk napade, kak mržnjo širi, pa se Cerkev vtika v državo, ko pa je hodža al imam tiho, al še huj, ko vzpodbuja sovraštvo nad neverniki, pol jim je pa vsem kao kul, pa vsi ostali tiho…

  • samsara

   V nemčiji je baje bilo kar nekaj kazenskih ovadb proti Merklovi a očitno brez haska.

 • Franc Novak 1979

  Dokler v Saudski bArabiji in njenih vahabitskih kolonijah krščanstvo ne bo priznano kot uradne državna religija, je treba v EU, (ali saj v Sloveniji) islam PREPOVEDATI. Edina kazen za prakticiranje islama v EU mora biti 150 udarcev z bičem, saj si želijo islamsko pravo. Pa še nekaj delovnih mest rabljev se bo lahko naredilo. VSI ENAKI; VSI ENAKOPRAVNI je slogan, ki ga prakticirajo refudgewellcomerjipress.

 • garfi

  kakšen bo spopad, to je okupacija od najbolj primitivnih
  tudi angleži so kreteni in butalci
  KDO ŽE VOLI PROTISLOVENSKE MULTIKULTI LEVAKE in njihove vlade ???
  pred več kot desetletjem sem prispeval podpis proti džamiji
  koliko muslimanov iz bosne se vsako leto priseli ? in molk
  PROSTOVOLJCI VI STE KORISTNI IDIOTI
  https://www.youtube.com/watch?v=XbJ1ineCPps
  https://www.youtube.com/watch?v=eLf54lbU7EQ

 • Vrhovni sodnik

  Zadnji čas, da so se odcepili.

  • Novakec1

   Še predor naj sprostijo, enosmerno proti njim, da ne bo pomote.

 • mojadezela

  Prav jim je, tem bednikom. Tako je to če imaš raje kameltrajbarje v državi, ki so se prišli priklopit na socialo, kot pa delavske migrante iz EU, ki so prišli ustvarjat in preko davkov polnit brit. proračun. Take riti kot so tile anglosaxsonci, si niti ne zaslužijo, da kot narod preživijo. Vse ilegalce kar jih je trenutno v EU, bi poslal na tisti njihov “Alcatras”, isto, kot to počnejo Avstralci, ki vse ilegalce trpajo na oddaljene otoke.

 • garfi

  včeraj so trobili o milijonih brezposelnih mladih Evropejcev
  IN SEDAJ RTVMURGLE DA JE POTREBNO PRISELJEVANJE
  butalci pa nič ali malo
  islamizacija press

  • valentin

   Ja, svinjarija, pri nas predvidevajo vključevanje v demografski sklad 4700 novih infiltrirancev na leto, medtem, ko mlade, izobražene Slovence izrivajo v tujino ali jih sploh ne zaposlujejo, starejše po 50. letu pa izganjajo z delovnih mest na cesto, zakonsko delovno dobo pa še višajo, logika, ki še za črve ni uporabna.

   • mojadezela

    Pa ne bežijo samo izobraženi, ampak tudi pridni in sposobni delavci, ki nočejo delat za minimalca. In prav je tako. Vsakemu privoščim, da si poišče svoj vsakdanji kruh. Jasno pa je, da je ta kruh v Sloveniji težko prislužen in zelo malo ga je.

 • valentin

  Kar seješ to žanješ !

 • tramal

  Angleži pa tako še sedaj živijo v srednjem veku s svoji kraljici in vitezi.Muslimani pa isto tako da ta dva zaostala naroda tako skupaj spadata.

 • novaknovak

  sem gledal anketo, če bi se slovenska dekleta pokrila, če bi s tem kao žalila te kameltrajberje al kozojebce, in glej, mlada dekleta nimajo pomislekov o tem, vsaj ne velikih, za razliko od starejših žensk, da bi se pokrile?! njihovi partnerji pa nekaj momljajo al mencajo..pa wtf? sedaj, če jo slovenski državljan mal nagajivo pogleda, al ji kaj dobaci, je takoj obsojen seksizma, nadlegovanja..a za tele bi se takoj prilagodile?! pa vse gre v 3pm, al je nauk tega, da jih moraš na silo prijet, da si kao pravi moški, drugač so jih pa vsa usta svobode, strpnosti…da ne rečem o tem, da so feministke tiho kot riti…

 • novaknovak

  sam eno vprašanje..ob terorističnih napadih po evropi, a je šel kaki novinar do hodže, imama, grabusa..in ga vprašal, kaj o tem misli? ali to obsoja? je javna tv, radio..šla delat kako anketo med pripadnii muslimanske vere oz njih predstojnikih, kaj si mislijo o tem? ali to obsojajo? ali širijo ljubezen in miroljubja, kot ponavadi zatrjujejo, med gostitelji? morda se motim, sem pa sto posto, da ne, da se kaj takega ni zgodilo..in do takrat jim ne zaupam, in ne verjamem…

 • učko

  V 1. in 2. svetovni vojni so se Angleži borili proti Nemcem, sedaj pa jih bojo tile cigoti sfukal! Boljš bi blo za njih, da so se predal Nemcem !!!! 1000 x boljš !!!!!!!!!!!

  • neny

   se strinjam.

  • cosmosjasnovidec

   Če bi se predali ali ne bi bilo enako saj ravno Merklca naseljuje europo z temi kamelotrajbarskimi muslimanskimi izmečki.
   Postreliti bi ji angleži morali ampak se vidi da nimajo več jajc.

   • Adolf Hitler

    tukai mešaš moj kamerad nekai Adi je bil krščan merkel je juden fotze kako lahko gre to skupai na nobeden način niti pod razno Adi je bil avatar merkel navadna židdddddddooooooooooovsssssssssssskkkkkka prasica ki hoče uničit evropo!

 • neny

  težke budale skupaj z Evropo.

 • garfi

  okoli ljubljanske džamije se bo zgodila enaka okupacija
  in levaški veleizdajalci jih bodo zaščitili
  rkc: to so naši bratje, stopimo jim naproti, podajmo si roke, bi sprejeli begunca na dom,
  gradimo odprto družbo, izčrpno poročanje o migrantskih centrih, hvaljenje prostovoljcev,
  v vsako župnijo vsaj eno muslimansko družino, popotniki ki bodo ostali tu itd itd
  to ni več moja cerkev in ne bom jim več doniral

 • sunday

  zakaj levičarji zagovarjajo te iztrebke ? zato ker so oni edini, ki še jim nasedajo, ker avtohtoni jim več že dolgo ne, zato si želijo novih bedakov, neizobražencev, primitivcev, da bi jih lahko zavajali in izkoriščali, vendar z muslimanskimi iztrebki so se in se bodo močno zajebali, saj ti iztrebki gledajo samo na svoje koristi in bodo na koncu ti alahovi iztrebki iztrebili še te leve iztrebke in s tem bo konec levatorstva, žal tega ne bomo doživeli, ker nas domorodcev že prej več ne bo in to velja za celo eu!!!

 • sunday

  največ za slovenijo je naredila maria terezija – ona je še ciganom prepovedala vstop v državo, če so slučajno koga ujeli so ga strogo kaznovali in v državi je bil mir in napredek – šole je uvedla obvezne in tako smo slovenci obdržali jezik in kulturo ter se izobraževali v svojem jeziku – kdo je naredil še več za nas???!

 • tečnež

  Boga družina,verjetno sam kebabe jejo,svinjine že dolgo vidli niso.Dobo je,da so se britanci odcepili od EU-ja..naj kar tam mlade imajo.

 • Adolf Hitler

  jaja pravica je kurba!

 • Vlado77

  Očitno so migranti novo orožje s katerim bodo osvojili Evropo. Nič ne pomagajo najnovejši lovci , križarke letalonosilke najsodobnejši tanki itd. Proti tem Evropa enostavno nima orožja. Najhuje je , da reagira počasi in vedno prepozno ,kot za to mesto v VB. Soros plačuje tiste ,ki podpirajo migracije pa LGBT in vse neumnosti. Niti Merkel niti Tusk ali Juncker nimajo idej predvsem pa je EU organizacija ,ki ne reagira če pa že veliko prepozno. EU je nujno treba resetirati ali razpustiti in zgraditi novo na novih temeljih . Bojim se , da je že prepozno. Geti in cela mesta postajajo muslimanski , domačini se počutijo tujci v lastni državi . Multi-kulti je nateg in nikjer ne deluje. Niti v Sloveniji . Tudi Bosanski muslimani se družijo in ustvarjajo družine le med seboj. Multi kulti največji nateg v EU. Švedska je pred katastrofo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!