[Ni za občutljive] Trupla ležijo povsod – St. Petersburg pretresel hud teroristični napad: Najmanj 14 mrtvih, 50 ranjenih, tudi otroci

Foto: twitter

V Sankt Petersburgu je na podzemni železnici prišlo do eksplozije. Slike in posnetki, ki so v hipu preplavili družabna omrežja, prikazujejo gost dim in razstreljena vrata na vlaku, nekatere pa tudi žrtve. Število umrlih je naraslo na 14, vsaj 50 jih je ranjenih, med njimi tudi otroci.

Po neuradnih podatkih ruskih medijev naj bi na podzemni železnici razneslo bombo s šrapneli – doma narejeno eksplozivno telo, in gre za teroristični napad. Nekateri očividci poročajo, da naj bi se slišali dve eksploziji  najprej na postaji Trg Senaja, nato še blizu postaje Tehnološki inštitut, vendar pa uradna informacija zaenkrat pravi, da je odjeknila ena eksplozija na eni od centralnih metro postaj.

Predstavniki sanktpeterburškega metroja so sporočili, da so po eksploziji najprej zaprli osem postaj podzemne železnice, a so le slabo uro kasneje zaprli vse postaje metro mreže v St. Petersburgu. Prav tako so nemudoma poostrili varnost na letališču Pulkovo ter na podzemni železnici v Moskvi.

Foto: twitter

Na tragični dogodek se je že odzval tudi ruski predsednik Vladimir Putin, ki je izrazil sožalje ob smrti ljudi, ki so bili na metroju, prav tako se je spomnil poškodovanih. Med žrtvami so tudi otroci, poroča Russia Today. Putin je dejal, da je prezgodaj govoriti o motivih za ta napad in da morajo to ugotoviti preiskovalci. Ruski predsednik se je v času eksplozije nahajal v St. Petersburgu, kjer se je srečal s predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom.

Sicer pa trenutno poročajo že o 50 ranjenih. Eksplozija se je zgodila ob 14.40 po lokalnem času.

Ekskluzivno: na postaji Nevsky so odkrili neeksplodirano bombo, ki jo pristojne enote že deaktivirajo.

Marjanca Scheicher

 • Olga

  Teroristi si zaslužijo smrtno kazen zaradi zločinov nad nedolžnimiljudmi ljudmi! Isto kazen si zaslužijo tudi vsi, ki terorizem financirajo, s Sorosom na čelu!

  • Ruggedplant

   Stroge (morda ne smrtne) pa tudi VSI, ki so tako ali drugače s svojim (ne)ukrepanjem to dovolili. Na prvem mestu so to volivci, ki so oddali svoj glas politikom in strankam, katere so s svojo politiko neodgovornih odprtih rok (tujih kajpak) odgovorne za to ogromno varnostno luknjo. Torec cirka 2/3 Slovencev, če najprej počistimo pred svojim pragom.

   • Olga

    Volivci niso mogli predvideti MIGRANTSKE krize! Tukaj gre za stvari, o katerih politiki ne bi smeli odločati brez referenduma, saj bistveno posegajo v naša življenja! Orban ravna pravilno!

    • Ruggedplant

     Predvideti pa bi MORALI odnos izvoljenih do kakršnihkoli pomembnejših notranjih ali zunanjih izzivov s katerimi se pač vlade soočajo. odkar obstaja sama ideja komunizma, torej več kot 100 let je kristalno jasno, da komunistične (danes jim nekateri pravijo leve) vlade nikoli ne bodo zaščitniške do lastnega naroda, saj v zgodovini ni bilo enega samega takega primera, ko bi naprimer interese lastnega naroda dali pred interese drugih (kot je to npr. počel nacizem), ampak vedno nasprotno – genocidi so se vedno izvajali nad LASTNIM narodom, zapirali so LASTNE državljane, uničevali in ropali LASTNE firme in tako dalje,… Kdor je torej volil komuniste in se kasneje čudil kako hudirja so jim migranti nepreverjenega izvora in namenov pomembnejši od lastnih državljanov in celo meja lastne države, ta nima treh čistih v betici in posledično je njegova volilna pravica velika grožnja tako za delovanje demokracije kakor tudi naše družbe. Kdor tega “ne zmore predvideti”, naj enostavno ne voli, bo s tem naredil še najmanj škode.

     • Hun

      seveda samo komunistični diktatorji so se znašal nad lastnim narodom…Kralji, Carji, Faraoni, Papeži so bili vsi svetniki pred njimi..

     • Ruggedplant

      Vzami si še malo spanca, no… VSI diktatorji so se do neke mere znašali TUDI nad lastnim narodom (zato se jim reče diktatorji), a so komunistični EDINI, ki so se znašali IZKLJUČNO nad lastnim narodom. Kraljev in cesarjev s tako nagnjenostjo je bilo v zgodovini le nekaj, pa še ti so kaj hitro končali svoje zemeljsko življenje. Tvoja omemba papežev (od katerih je bilo dejansko ogromno svetnikov – seveda so bile tudi izjeme) pa je popolnoma deplasirana in jo lahko napiše le nahujskan boljševistični um.

     • Hun

      počas dojemam da ste res bolniki tukaj gor…”boljševistični um” jao živimo v 22.stoletju eni pa še trdijo da je zemlja ploščata

     • Ruggedplant

      Prosim? Najdi mi eno samo neresnično trditev v mojiih komentarjih, pa jo brez problemov zanalizirava do zadnje črke, če je potrebno. Trdno stojim za svojimi besedami in komentiram le na temah, ki jih poznam dovolj dobro, da zanje zastavim svoje ime. Mimogrede, živimo v 21. stoletju in tudi meni je žal, da ste nekateri mentalno še vedno v koncu 19. z Marksovimi idejami in boljševističnimi metodami.

     • Hun

      tok si zaverovan vase in svojo narcisoidno pametovanje da ne dojameš, da sodiš o meni kot da sva ovce skp pasla..dj pomir mal svoj nedokazan ego…vsak je načitan po svoje…specializira se človek v tisto smer katera ga zanima..jst teb ne očitam nepoznavanja zgodivinskega znanja določenih dogodkov, ki si jih memoriziral…očitam ti slepo označevanje drugih oseb, ki jih ne poznaš…po drugi strani me pa boli k. kako me smatraš itak si vsak naredi svojo sliko v glavi in slepo vrjame da je to resnica

     • Ruggedplant

      Razlika med mano in tabo je v tem, da sam VEM da obstaja le ena sama resnica, ti pa si se prepričal v obstoj več njih, zato ti je popolnoma vseeno koliko stvari preštudiraš, ker je v končni fazi pomembno tisto v kar VERJAMEŠ (torej misliš da veš) in ne tisto, kar je objektivno RES. Če želiš slediti resnici, boš moral ogromno študirati, pogledati “resnico”iz najrazličnejših kotovo in se na ta način približal tisti pravi, a seveda je veliko preprosteje vse relativizirati. Obtožil si me trditve , da je zemlja ploščata, torej to zagovarjaj, bo šlo?

     • Hun

      obtožil sm te egoizma, ki ga v večini na tem portalu gojite…čes vi vsi poznate resnico…a dj ne me smjat..mogoče bi moral do kakega tu gor pokazat več spoštovanja zarad starosti…egoizme in vseznalce pa preziram in provociram

     • Ruggedplant

      S takim vehementnim zaničevalskim vsegliharskim odnosom si v debatah ne
      boš prislužil prav nikakršnega spoštovanja, kaj šele kredibilnosti. Zame
      osebno je popolnoma nepomembna starost sokomentatorjev, saj je edino
      kar šteje tu, komentar oziroma modrost/znanje, ki sta za njimi ali pa
      jih ni. S tvoje strani zaenkrat ni bilo prav nobene omembe vredne
      argumentacije – čim nekdo detajlno in analitično dogovori na tvoj
      (večino komunističen) agitprop, se spustiš na nek pavšalen kvazižaljiv
      nivo s katerim misliš da boš kogarkoli diskreditiral, pa s tem le
      pljuvaš v lastno skledo. Ta portal je zaenkrat med vsemi, ki jih poznam
      na našem prostoru po nivoju (seveda upoštevam le resne komentatorje, ne
      pa provokatorčkov iz mladine, mmc greznice, 24 ur in ostalih vrtcev)
      svetlobna leta pred “konkurenco” iz mainstreama, kjer komentatorji več
      ali manj pišejo enovrstičnice, vsi v isti rog, čim pa se pojavi
      nasprotno prepričanje, pa sledi sankcija totalitarnega moderatorja, pred
      tem pa obilo minusov in prav nikakršnega protiargumenta. Govorim iz
      lastnih izkušenj – nekajkrat sem poskusil, potem pa obupal, naj uživajo v
      svojem enoumju, dokler lahko. A ko pride lustracija, upam da se bo šlo
      tudi v sledenje IP-jev, da se komunistično zlo do zadnjega atoma izbriše
      iz slovenskega DNK-ja. Po eni strani me čudi, da od vsega milijona in
      pol komunistov kolikor vas je po moji oceni v Sloveniji (glede na
      volitve in ankete glede mnenja o prejšnji državi, režimu in Titu) skupaj
      ne spravite enega samega resnega filozofa/politologa/zgodovinarja, ki
      bi se drznil javno (bodisi na neodvisnem TV-ju ali tule na forumih)
      soočiti s kom izmed demokratov, po drugi strani pa mi je to tudi dokaj
      jasno, glede na to, da kvalitete niti ne potrebujete, saj imate
      kvantiteto s katero vsakič znova zlahka zmagate na volitvah in z vsemi
      podstati družbe zlahka še naprej perete možgane širšim množicam.

     • Hun

      ti si opranček bolj kot vsak desničar ali levičar, čeprou nism slišal še nobenga levaka da se hval da je pomembn ker je levak…ne nabijej mi z volitvami …odaš svoj glas za SDS in se maš za poštanga in pomembnega…si nula ker teoretiziraš…dokler boš po svoje zaverovan vase in mi pametoval ti bo življenje minilo ne da bi naredil kaj več za svojo slovenstvo…poznavanje slovenske zgodovine in odajanje glasa na volitvah ni noben patriotizem..zato si pametn in misliš da maš vse prav samo v tvojem svetu v glavi…men si snešn pajac ki se silš pa ti ne rata…v živlenju je treba pikazat pištenje, moč in pogum ne pa govort da to premoreš ….nared nekaj ne pa jokat da ti uničujejo državo..

 • pajot

  Smo se že navadili ali ne? Sam vprašam.

  • samsara

   kučan pravi, da se bomo kar morali. On menda že ve, saj je bil njega dni kot partijski predsednik avtomatsko poveljujoči vsemogočni udbi/SDV, zločinski in teroristični organizaciji.
   Pa Hollande in njegov papagajski premier sta tudi že trobezljala o navajanju na življenje s terorizmom.

   To nam servirajo levičarski devianti. Doklej?

 • SloBoySMC

  Ojej. Hard no

 • pajot

  Kdaj bomo vzeli stvari v svoje roke? Kdaj bo tisti trenutek,ko bo potrebno uporabit orožje? Do kdaj bomo čakali?
  Izgon vseh muslimanov iz Evrope. To je prioriteta.

  • samsara

   Skupaj z njihovimi uvozniki in zaščitniki, levičarskimi veleizdajalci seveda.
   Verjamem, da si imel v mislih o prioriteti tudi to, kar sem si dovolil dodati.

   • pajot

    To se razume samo po sebi,seveda.

 • sevenx

  hoax

 • Carlo Magna

  Sigurno so krivi muslimani in komunisti ki jih podpirajo!

 • Franc Novak 1979

  To je dodatek k demonstracijam, ki so jih imeli v Moskvi in 98 ostalih krajih. To je tak začetek, kot vse pomladne revolucije, demonstracije, bombe na javnih mestih, “zmerna opozicija” se oborožuje preko Ukrajine. Če se najde vez za Ukrajino, jim naj Putin naredi Černobil v Kijevu, direkt pred Rado in predsedniško palačo. Bo čokoladar odletu kot knof od gat.

 • šmentanamuha

  Bodo prišle tudi kakšne sožalne brzojavke s strani naše vlade in predsednika in ostalih EU voditeljev? Seveda na, še nikoli niso. Če ubijajo Ruse, pol je vse v redu, a ne. Ne bi me presenetilo, če bi bili v ozadju Sorosevi plačanci, ki so zrežirali tudi demonstracije. Kakšne barve bo ruska revolucija? PUTIN, DAJ JIM VETRA!

 • Rožle

  Lejte, ko boste na konc vi bežali pred takimi in boste sami migrantje bo prepozno
  …. levaki do takrat jih pa le ujčkite ..

 • Rožle

  Zehhh… novice, šport, vreme in terorizem… zehh..spet nič novega ..

 • Rožle

  Ko pa na kurah začnejo s prispevki..
  .. kako so se po statistiki taki terostični dokodki že v preteklosti dogajali in ni po številu nič več kot prej
  .. “me pa 123 srat prime”.. BLA..BLA…BLA

 • Carlo Magna

  To so muslimani. Levi jih zelijo v vsakem Slovenskem domu!!!!!

 • Fogglof Tunnek

  ISIS vrača odgovor na ruska bombardiranja, morda celo “zmerni” teroristi, ki jih podpira EU?

  • Rožle

   ISIS vrača odgovor, ko bodo tvoje Haloze po luftu letele zaradi tvojega Cmerota, ker ni z njimi …
   Takrat boš tudi prikimamaval ….

  • Caetano

   No, no. Veš, da so ravno pred kratkim ruski mediji pisali o tem, da ”zmerni muslimani” v Čečeniji zavezniki Moskve ugrabljajo in pobijajo homoseksualce.

 • Carlo Magna

  Levicarji so za muslimane,teroriste,posiljevalce,pedofile,gaye,itd,itd,itd. Ce nekdo je gey ,toliko bolje..za njih. FUJ! FUJ ! FUJ!

  • luckyss

   Ti si tipičen predstavnik teh strani, pljuvaški, primitiven in verjetno zgolj “versko” izobražen..
   Celo tako ste tumpasti, da ne veste, da s takšnim odnosom odganjate volivce od SDS…
   Mogoče pa ste celo “podtaknjenci” murgeljskega palčka..kdo bi vedel…?!
   Skratka, dajte prosim biti vsaj na tistem minimalnem nivoju…hvala..

   • Carlo Magna

    Ti si gey?

    • luckyss

     Pripelji mi hčerko, pa bom njej najbolje razložil, če se že morava iti na tak način…;)
     Ne, nisem istospolno usmerjen, niti ne odobravam brezglave islamizacije Evrope…Sem pa socialist in levičar po mišljenju in ti povem da neutemeljeno pljuvanje brez vsakih resnih argumentov ne prinaša nič dobrega…
     Vse kar poveš, moraš utemeljiti, torej povedati zakaj tako misliš…Tudi, če se motiš ni nič narobe, važno je, da MISLIŠ !!!
     Pa saj nima smisla…;))

     • Rožle

      Potemtakem si pedofil …

     • luckyss

      Ne, tudi uslužbenec Cerkve in s tem zavezanec celibata nisem…
      Se pa mi zdi, da takšna vprašanja malce kažejo na latentno homoseksualnost..

     • Rožle

      Itaq…sam zdi se ti..
      Takoj bi ga vprašal za ženo ne pa za hčerko …
      se ti ne zdi ..?

     • luckyss

      Tu ste itak sami stari cepci, ki so vam žene že davno odcvetele..torej logično pomislim na vaše hčerke, ki so upam vsaj kakšno leto pod trideset..
      Zakaj sicer bi toliko pogrevali obdobje 1945-50 ?!

     • Rožle

      Ti pa tvoja logika …sta skregana z logiko..

     • luckyss

      Res odgovori, ki se jih še Nietzsche ne bi sramoval..;))
      Naj vam nekdo prebere pravljico ali “tvit”..pa lahko noč…

     • Rožle

      No pol .. nina nana ..

     • Hun

      človek ti razloži ti pa špilaš egotriprja, ki bi bil na štiri oči tiho kot cucek…revček zrel za dobro šamarčino

     • Rožle

      A je kdo tebe kej uprašu …?..Pejt nazaj gor na vrh svoje bučke prodajat …

   • cosmosjasnovidec

    Ne vidim ravno,da je napisal kaj neresničnega tako,da tudi ne vidim zakaj bi z tem,če napiše resnico odganjal kam kakšne volilce.
    Ampak je ravno nasprotno saj je slepim potrebno odpreti oči.
    Kakorkoli z rožami in svečami na ulici se ne doseže popolnoma nič kar se je že izkazalo.
    Levakom je potrebno vračati še z večjim šusom kot pa ga izvajajo oni.
    Skratka pohoditi jih je potrebno in nič drugega.
    Jebem jaz neko maniro,če je oni ne poznajo.

 • Fogglof Tunnek

  Verjetno ISIS….Mi je žal, da se je to zgodilo ravno v St. Petersburgu, ki je fseeno bolj svetovljansko mesto kot narodnjakarska Moskva in ostala zabita desnica!!!

  • Rožle

   Samo ti si pa res tipičen levaški dvoličneš …
   Na Kurah si nabijal po migrantih, muslimanih, čefurjih in teroristih ..
   A zdej si pa že njihov …? Sam, da se kontrira …pa je

 • Nata

  Ubogi ljudje!
  Nad nedolžnimi državljani se izživljajo ? Po vsem svetu so te teroristične organizacije ? Kaj so države in njihove oblasti res tako nemočne ?

 • Meho

  Mali Veliki Sputnik je itak vse sam zrežiral. Najel dva čečenska plačanca, tako kot vedno, in buuum.

  Ja, zadnje cajte se eni protestniki nekaj bunijo čez njega, pa potrebuje dvig ratinga. Že videno.

  .

  • luckyss

   Enako torej počnejo v Evropi ?!

   • Igor Kavalar

    Ne vem še za koga gre, je pa verjetno povračilni ukrep IS za bombardiranje teroristov v Siriji. 7000 ruskih državljaniv aka iz bivših SZ republik, je šlo v Sirijo borit se za ustanovitev in dominacijo islamskega kalifata po celem svetu.

 • Vlado77

  Vse je možno. Lahko je to delo Putina. namreč 26.3. množične demonstracije po mnogih mestih Rusije. Včeraj bi so bile planirane še ene pa so policaji to preprečili . Take zadeve seveda pomagajo Putinu , da se ljudje nehajo ubadati s njim in Medvedjevim . Tudi Nemceva so kao ubili Čečeni . Seveda je čečensko vodstvo na liniji s Putinom. Imamo celo veleposlanika Zavgajeva ,ki je Čečen

 • Hun

  delo zločinca Putina

  • Rožle

   A nis biu učer njihov ..?

   • Hun

    to ste samo brezkarakterne osebe za “nekoga”, ki gleda samo na svoje interese…moja racionalnost in intelekt mi ne dopušča da navijam za Trumpiča al Putinoviča, Busha, Obamo….nimam črednega nagona

  • šmentanamuha

   Vreden si pomilovanja.

   • Caetano

    Morda ima pa prav. Če si bral knjigo od Litvinenka in Felštinskega veš o čem govori. FSB ki je izšla iz KGB je v preteklosti že uprizorila takšne napade, da se je nazaj utrdila na oblasti. Druge je pa spet dopustila, da so jih teroristi izvedli čeprav bi jih lahko preprečili.

    Lahko so bili pa tudi islamisti, lahko IS ali pa tudi tisti, ki jih ima Moskva za zaveznike iz Čečenije.

 • tramal

  Rusi delajo svinjarijo in pobijajo po ukrajini,krimu čečeniji ,osetiji moldaviji in še kje ,pa naj še sami malo čutijo doma,čeprav obžalujem civilne žrtve kar jih rusi ne.

 • Igor Kavalar

  2. Bombo so deaktiviral.

  • Rožle

   Pol pa ni počla ..

 • Rožle

  Đihadisti bi očitno radi bili iztrebljeni … Še samo na Kitajce naj se spravjo ..

  • Igor Kavalar

   Na Kitajce so se že spravil. Zadnjič sem mal čekirov po napadu v Londonu, so že prej islamisti uporabil isto taktiko, k so se z vozilom zapeljal v množico.

 • Carlo Magna

  Rusi bi rabili nasega Janeza Janso!!!!! V 6 mesecih je vse postimano!

  • luckyss

   No, imaš pa vsaj smisel za črni humor….glede na to, da je JJ vneto lizal uvelo roko mame Merkel…takrat, ko je še imel to možnost..

   • Igor Kavalar

    Poslušaj Lucky, tip ni desničar ampak provokator.

    Pod vsakim člankom, ki nima veze z Janšo ga omenja in hvalisa.

    Ne razume, da desničarji nimamo tako nizkega IQ, da bi padali na foro malikovanja idolov kot je verjetno počel to on v preteklosti v primeru Tito, Hitler ali Stalin in to počne še v sedanjosti.

    Razmišljamo kritično, znamo pohvaliti in grajati, tudi če je kandidat iz desne, vse to pa izvira iz zdrave kmečke pameti in kaj narediti dobrega za Slovenijo in žepe državljanov.

    In zate, čeprav si levičar in socialist, menim kot desničar, ki je bolj za kapitalizem, da si sposoben treznega razmišljanja kot normalen človek, ki ima argumente in možnost sklepanja konsenza. To ne pomeni da se strinjam v vseh pogledih 100% vendar je razlika med tabo in nekaterimi levičarji nekaj svetlobnih let.

    • luckyss

     Mene pa ne ganejo politične finte tistih, ki bi radi bliže korita, ne glede na to kako se priložnostno barvajo in kaj uporabljajo za “živi zid” (otroke ali “begunce”)…
     Važno je kako se to pozna na standardu slehernika…
     In za sedaj gre od osamosvojitve naprej bolj kot ne samo navzdol.
     In tajkunov ter tistih drugače obogatelih je v zaporih bore malo…deložirajo malega človeka, za “naše” spremenijo zakon..itd..
     Vladajo nam polpismeni idioti, povzpetniki in vojni dobičkarji..
     Narod pa ovce..leve in desne..

   • Caetano

    Janša je ukrepal popolnoma pravočasno.

  • luckyss

   Sicer pa “vsi vemo”, da so Titeja takrat v Moskvi zamenjali…Kaj če bi enako naredili z JJ-jem ?!
   Bi se še enkrat vse obrnilo in bi se “spet preselili v Murglje” ? ;))

  • janez55

   kar naj ga imajo in nas rešijo psihopata.

  • šmentanamuha

   bednik, se ti zdi duhovito, da se norčuješ iz nedolžnih žrtev?

 • šmentanamuha

  Nikjer ne slišim in ne vidim: “Z vsega sveta prihajajo obsodbe tega okrutnega dejanja in sožalje svojcem…”

  • stajerc5

   Sam si si kriv, ce ti samo KPTV- Hanzi vlece…

   • šmentanamuha

    O.k. na poročilih RaSlo niso ničesar omenili.

 • domovina mili dom

  Kdorkoli je žrtev terorja, teroristov, v kakršni koli obliki, je usmiljenja vredno bitje.

 • MEFISTO

  Doslej jih je pošiljal v Evropo.

  Zdaj so paše Njega obiskali.

  • xtc

   Če palamudiš in sodeluješ s takimi te sleje kot preje doleti isto:Žal pa to občuti narod:

  • šmentanamuha

   So pa kr velik ovink nardil. Si ziher, da veš, kaj pišeš?

   • xtc

    Zelo dobro:

 • Svinsk zrezk

  To je blA zihr islamska drzava

  • cosmosjasnovidec

   Verjetno res čeprav še ni objavljeno nikjer uradno.

 • Svinsk zrezk

  Prepoved izdelkov iz svinjskega mesa v sirijo,nema vise ljubavi

  • stajerc5

   Pa ne no, Zidan ravno podpisuje pogodbo z IS za prodajo halal svinjine!
   Ce mu to uspe, smo se kmalu resili vseh prascev in prasic…

   • cosmosjasnovidec

    Ja že vendar ne vem,če bodo ravno zadovoljni z takimi starimi prasicami in prasci kot so tovariši “milan kurčan,slinavi kehkavec erjavec,toplovodarja cmerar in pahor” pa ostale lezbače in prostitutke iz RTV ter tako dalje.

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR POZOR !!!… Pozivam fse džihadiste in simpatizerje ISIS-a…če mislite podtaknit kako bombo fSloveniji (srčno upam,da ne), ampak če že, to storite na Trstenjakovi…pa to…

  • Krtača17

   A so že odplačal kredit za tisto vilo?

   • Fogglof Tunnek

    Ne vem, samo če niso, naj jim tam ISIS podtakne bombo…

    • Krtača17

     Svoje k svojim, se strinjam. Če imajo že tako nazadnjaške nazore kot isis…

  • Rožle

   Itaq…ti maš pri njih veze …

   • cosmosjasnovidec

    To misliš na rezervacije njegovega anasa katerega si je že dal rezervirati pri musličih ali kaj drugega.

    • Fogglof Tunnek

     buuummm…počlo bo…bo cosmosu odtrgalo jajca…pa to…

  • dr Janez Sveti

   Eno je zafrkancija nekaj povsem drugega je poziv na ubijanje. A se ti ne zdi, da te je zaneslo?
   DR janez Sveti dobrotnik

   • Fogglof Tunnek

    Jas jih samo usmerjam če že mislijo… Zakaj bi morali umreti nedolžni nič krivi ljudje…če pa je toliko smeti fSloveniji?

    • dr Janez Sveti

     Smeti? Veš, s temi smetmi je tako. Ko vprašaš desne pokažejo na leve in ko vprašaš leve je obratno. Skrajneži na obeh straneh so smeti.
     DR Janez SVeti pometalo

   • alojz

    Saj sem že napisal, da lahko Tunek služi kot učilo. Da na psihiatriji vidijo kako izgleda norec. Z vsakim postom to potrjuje.

    • Fogglof Tunnek

     Jaz sem nor,
     jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
     Jaz sem nor,
     jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!

     Jaz sem mali psihopat, psiho, psihopat,
     in te stisnu bom za vrat, bom za vrat!
     Z mano se ne smeš igrat, se ne smeš igrat,
     ker jaz sem mali psihopat, psihopat!

     • Rožle

      Aha…, super ti gre …moram rečt..

     • cosmosjasnovidec

      Pa še resnico je napisal razen v stavku (in te stisnu bom za vrat, bom za vrat) pozabil je pa navesti še,da je kozojebec.

   • cosmosjasnovidec

    Tega kozojebskega bedaka vedno kaj zanaša saj se sploh ne zaveda,da bo še prehitro tudi tukaj pričelo pokati kakor vse povsod po drugih državah.
    Zakaj naj bi Slovenija,Mađarska,Hrvaška,Poljska in tako naprej bile izjeme?
    Trenutno so z strani đihadistov varne toliko kolikor jih še potrebujejo za prehode v ostale države EU,ko jih pa več ne bodo bo pa prav tako odmevalo na vse strani.
    Sicer pa tole v rusiji še ni potrjeno ali so sploh teroristični napad naredili islamisti ali ne saj je “putin” zmožen vsega čeprav dvomim,da bi na svoje ljudstvo naredil takšen teror v podzemni železnici kjer se nahajajo tudi otroki.

    • Fogglof Tunnek

     Čuj cosmos…

     Jaz sem nor,
     jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
     Jaz sem nor,
     jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!

     Jaz sem mali psihopat, psiho, psihopat,
     in te stisnu bom za vrat, bom za vrat!
     Z mano se ne smeš igrat, se ne smeš igrat,
     ker jaz sem mali psihopat, psihopat!

     • cosmosjasnovidec

      Da si nor,psihopat,ubogi kozojebski stvor ti dam seveda povsem prav,ker to vsi vemo,da je resnica.
      Kako bi pa ti mene stisnil za vrat je pa samo izvor tvoje domišlije,ker bi te samo z enim udarcem poslal za tvojim komunajzerskim pedofilskim diktatorjem “titom”.

     • Rožle

      Pa ne moreš ga kr na polno užgat ..sej revež komi stoji na nogah…pa še čist zgonen je …kar poglej si ga na fotki kot kup nesreče …

  • šmentanamuha

   Levičarji ste res bolniki.

 • xtc

  Treba je vedeti;da bo tudi Putin počasi okusil tisto;kar je pomagal spravljati vEvropoSeveda pa je vprašanje;kdo v resnici je izvedel napad ali ne gre za podoben scenarij kot pri Erdoganu za obračun z opozicijo in prehod v popolno diktaturo:

  • dr Janez Sveti

   Zanimivo. Putin je spravljal v Evropo KAJ? Daj malo razloži, ne bodi polovičarski. Mene res zanima, kaj je Putin pomagal spravljat v Evropo.
   DR Janez Sveti Čakajoči

   • Spartan

    S tem, da je bil tiho, ko so se valile horde polqurca nevrednih islamičev in negroidov v srce evrope, je povedal marsikaj! Skratka, naskrivaj privoščljivo si je mel roke!

    • dr Janez Sveti

     Zakaj bi se vtikal v Evropske notranje zadeve. A niso evropski politiki vabili emigrante?
     DR Janez Sveti Zlopamtilo

     • Spartan

      Ubistvu potrpežljivo čaka. Čaka, da se greznica napolne do roba. Z malo sreče bo na koncu družno z Recep Tayyipom popapal toplo skuhano poženščeno evropo in balkan. Prilagam en lep primer fiaska treh policistk in 1 (ENEGA) musliča: https://youtu.be/R69V4lzpDcE – Enjoy!

    • xtc

     Ni bil tiho aktivno jer vozil MUSLIJE ;ČEZ Rusijo na Švedsko:

    • Igor Kavalar

     Evropejci nimajo prihodnosti, Putin o migrantski krizi Oktober 2016
     https://youtu.be/5uMQZnQR1TU

     Ta klip je zanimiv zaradi tega, ker je Nova24 poročala o tem dogodku, v času ko iz mainstreama nisi slišal ničesar, ker so pometali stvari pod preprogo.

     Zanimivo, da se nobeden ni oglasil iz EU na to temo, zgleda da jim je bila odločitev avstrijskega sodišča nepomembna.

     Putin o migraciji – Rusija za ruse na 1.mestu, posnetek iz 2013
     https://youtu.be/CgNChZrWNmI

     Imaš še en kup posnetkov na youtube na temo migracij, upam da bosta zaenkrat 2 dovolj za nekaj minutni ogled.

     Drugače sem pro zahodno usmerjen, sistem SZ in komunizem je bil beda od bede. Velik časa sem poslušal razne CNN itd…ameriško propagando, pol sem pa še mal zamenjov kanale od Youtuba itd….da slišim še drugo plat medalje.

     Prejšni voditelji se sploh ne morejo primerjat z Putinom, eni pijančki in bumbarji ki so jih prej produciral, niso imeli pojma od pojma. Priporočam, da pogledaš čimveč videoposnetkov od ekonomije, politike, itd kejšn dokumentarec, da vidiš in slišiš čim več stvari in ko potem pogledaš kakšnega od Obame, Junkerja naših bebotov pol vidiš razliko v inteligenci.

     • Spartan

      Pogledal videe (hvala za linke). Čisto tiho res ni bil in tudi v prihodnje ne bo. Povedal je svoje…ampak Evropo je navedel izključno samo kot primer sranja, ki se dogaja. Rešitve nisem zasledil. Razen preventive za Rusijo, kar je logično…čeprav ne vem kako bo krotil 10milijonov ISISovih duš, ki so se mu že naguzile u tisto rusko rev’šno. Skratka…kar se Putina in njegove materinske skrbi za ruske otroke in ostale ruske državljane tiče, me rahlo ZAboli! Manijak tamani oponente na 100 in 1 način in je bil in bo večni oče in mama od-oka 140milijonom ljudi do smrti (“in naprej”). Nosi mi ga u mizdo paterino! Kar se primerjave slovenskih in evropskih regratovih lučk z rusko muškarčino tiče pa…se žal strinjam! Za n’kamr!

     • Igor Kavalar

      Rešitev za Evropo je enostavna, spoštovanje zakonov in kaznovanje kršiteljev. Kdor se ne integrira pakira skupaj z svojo družino in sorodniki.(ne glede ali je priseljen ali rojen) Kdor se upira se ga odstrani z silo. Kdor ima kakršnakoli islamistična nagnjenja svetovnega kalifata, terorizma se ga poči na licu mesta. Z državami, ki to podpirajo se prekine vse stike.

      Mi nobenega problema nebi imeli, če bi v državo prišli ljudje z dokumenti, vizami, preverbami in tehtanjem ali jih sploh potrebujemo ob masovni brezposelnosti, nizkih plačah in penzijah. Pa tega premisleka ni bilo in sedaj to košta, materialno in plačano s krvjo.

      Rusi bodo še zmeraj imeli probleme, z državami bivše SZ, kjer je veliko islamskega fundamentalizma. Normalno, da bodo napadi, ker islamistom ni dovolj da bi živeli v miru v svojem sistemu, vsak na svoje v svojem prepričanju.

      Kar se tiče ruskih protestnikov, nekateri so komunisti, drugi so pro zahodno usmerjeni, ampak glej rusija je rusija, tam ni za pričakovati da bodo parade ponosa in posvojitve otrok homoseksualcev ali poroke odobravane v javnosti. Njihov sistem pač ni ameriški ali evropski in zakaj bi moral biti?

      Če je Putin zaenkrat oče rusom, potem je tudi mama Merkel večna mati Nemčije in Evrope. Če pogledaš njen bio na wikipediji je dalj časa na položaju od Putina, da ne omenjam Junkerja, ki je 40 let na sceni.

    • hle

     To da naši oprani mediji z tem zraven niso objavili kaj je povedal o invaziji musličev na Evropo in kako so oni ukrepali še ne pomeni da ni povedal ničesar in nič ukrepal

   • xtc

    No Janezek LGTB nimfomanček;putinova mafija je musliče furala čez Rusijo in jih furala na Švedsko mejo a bo šlo sedaj ;kletni stanovalec Polja?

    • šmentanamuha

     Ma dej, ne bit tak bolnik.

     • xtc

      Ti si enak butl kot on stanovalec polja:Ena od imigrantskih poti je vodila čez Rusijo od koder so s KOLESI PREHAJALI MEJO NA šVEDSKO:sEVEDA JE ZA PREVOZ POSKRBELA pUTINOVA MAFIJA;KI JE BUDNO PAZILA;DA SE NI KDO ZAMAKNIL KAM IN;DA SO VSI PRIŠLI NA šVEDSKO MEJO:oTEJ POTI SE JE DOSTI PISALO:

    • SloBoySMC

     LOL LGBT nimfomanček ha ha

     Polepšal si mi jutro :))

    • dr Janez Sveti

     Saj razumem tvoj nesrečo. Ni denarja, osamljen, skregan z vsemi, zasmehovan in psihično nestabilen.
     DR Janez SVeti Usmiljeni

 • Anton

  To so krivi komunisti…spet udrihajo po lastnem narodu.

  • cosmosjasnovidec

   Možno je vse pri njih vendar dvomim,da bi v podzemni železnici sami izvedli kaj takega že zaradi ljudstva do uporabe podzemnih vlakov katero se bo sedaj ziher zmanjšalo kar pa ne koristi poračunu in njihovemu zaslužku.
   Imeli bodo ogromno manj za pokrasti.

  • šmentanamuha

   Bolano, zakaj le? To niso američani, ki so potrebovali izgovor za napad na Irak. Rusijo vodi Putin, ameriko pa CIA. V tem je razlika.

   • Adolf Hitler

    raie izrazi vatikan!

   • Adolf Hitler

    a sploh gdo kapira kai sploh pomeni CIA (catholic in action)

    https://www.youtube.com/watch?v=Ds32xuI_AZI

    TU IMASTE LINK PA SE MAL UČTE!

    • SloBoySMC

     CIA pomeni RAI sam črke so mal zamenjal da bi prikril kako italijanska mafija vodi ZDA.

     :D

 • Fogglof Tunnek

  K sreči Rusi nimajo problemof z varstvom osebnih podatkof in človekovih pravic pri kriminalcih… Hitro jih bojo ene par popokal v Sibirijo…če ne bojo že med zaslišanjem storili samomora.

  • Anton

   Umor si komunisti razložijo kot samomor.

   • cosmosjasnovidec

    Ja saj je tako tudi mislil.Veliko jih je naredilo takšne samomore v zaporih še za časa komunizma (bili so tudi primeri,ko je obtoženec sam sebe kar 24 krat zabodel v hrbet 25 vbod je pa bil smrtonosen).
    So si pa nekateri kriminalci take samomore tudi več kot zaslužili in ogromno je še takih ki si jih dandanes.

 • Krtača17

  Tkole če gledaš bolj na široko – Rusom sklatijo avion, Rusi tiho. Jim ubijejo veleposlanika, Rusi tiho, podtaknejo bombo, Rusi tiho. Živce pa majo. Sam enkrat ko bo pa zagrmel, upam da ne bo….

  • šmentanamuha

   Svinjsko je, da si naši ne upajo izrazit niti sožalja.

 • Caetano

  Čeprav je novica seveda tragična… lepo je pa tudi prebrati, da se Petrograd spet imenuje s starim imenom in ne več bo boljševiku Leninu.

 • Fogglof Tunnek

  Tisti, ki so izvedli ta teroristični napad, so zahodni ščitenci in zavezniki… Kapish???

  • Carlo Magna

   Muslici! take hocejo nasi levicarji v vsaki Slovenski hisi!!!

  • cosmosjasnovidec

   Bi prej držalo,da si to bil ravno ti vendar nisi sposoben za kaj drugega kot natepavanje koz in ostalih domačih živali v rit pa kuhanje Ježevega ciganskega golaža po katerem zvija vse cigane v tvoji familiji.

   • xtc

    Veš Tunnek je tak;ker je izvedel;da je farovški pankrt in ker je levak težko živi s tem:

 • Diagnostik

  Fak, in to čaka tudi nas, no upam da ne.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte,jas sn bil vedno za Jihad in vedno bom ostal.Svoje Levake po malo podjebavam…samo eden na tem portalu se izdaja za mene…
  Velikega in edinega Foglovega Tuneka !!!
  Jas sn edini in originalen Jihad Foglof Tunek…Moje… ORIGINALNE… poste boste takoj prepoznali !!!
  ZA JIHAD SPREMAN!!!ZAJ PA FSI SPAT!!!PASJEJEBCI LEVAŠKI!!!

  • Hanza Gorenjski

   Drži. Si najbolj prfuknjen na teh straneh.

   • Fogglof Tunnek

    Čuj Hanz,fukjen velimo fHalozah.Kapiš!

  • Adolf Hitler

   peit lepo mamici da ti to usrano levaško ritko obriše ti karaten!

 • šmentanamuha

  Našadva Bolek Miro in Lolek Borut očitno nista izrekla sožalja prijateljski Rusiji oz. Putinu, ki ga sicer rada gostita v Sloveniji. Vsaj na odmevih ju niso omenili. Drugače silno hitita s srce parajočimi sožaljkami. Kakšna spužva moraš biti, da si niti sožalja ne upaš izreči, ker je takšen befel.

  • sodnikisozločinci

   Moraš razumeti tovariša Loleka in Boleka. Bliža se komunistična Velika noč 27. aprila in šivata rdečo zvezdo na titovko Vesne Pavlič Pivk. Najboljšemu bo Vesna zapela pesmico: Šivala je deklica zvezdo.

 • Fogglof Tunnek

  Spat se spravite desničarska gamad… Brezveze tupite in nimate pojma ka se po svetu dogaja!!!

  • xtc

   Tunnek a že veš kateri župnik ali kaplan je tvoji mamici raztegnil noge?
   Ja hudo je biti levak s takim spoznaji:

   • Hanza Gorenjski

    Bilo jih je več, pa nihče ne ve čigav je ta pankert.

  • Fogglof Tunnek

   Čuj,ti Fejkof Tumpek ne seri mi pod posti buš bit kak Kristus!Kapiš!

  • Carlo Magna

   PLUS!

 • Rožle

  Fogglof Tunnek

  eno uro nazaj

  Jaz sem nor,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!

  ****************************************

  Samo tole si je pa rad tudi Šeytan prepeval ali drugače smo ga klicali tudi karaokar, kelnar, lahko bi bil tudi učitelj glasbene vzgoje ….

  https://www.youtube.com/watch?v=wj3IsmymQ4c

  ….si 100%, da nisi to ravno ti …?

  • Hanza Gorenjski

   Dobro si ga opisal, bebčka

 • xtc

  Putinu se zadeve vračajo kot bumerang ;če gre za terorizem:
  Možno pa je ;da gre za zvit poizkus uvedbe izrednega stanja zaradi odpiranja oči ljudem;kako njegova klapa krade in grabi;da bi lažje obračunal z vso opozicijo:
  Če pa pogledamo pa kot sam terorizem pa niti ni čudno ;saj je pomalema pomagal pri navažanju nadlege v Evropo preko Rusije;dal pobiti kar nekaj muslimanskih narodnih pripadnikov v nekaterih delih bivšeSZ in nenazadnje Rusi so njbolj odgovorni za nastanek Alkhaide oz predhodnice;saj so s svojim podivjanim terorjem dobesedno potisnili zmernejše Afganistance v roke talibanov oz narod se je obrnil k veri ne komunističnem režimu;ki ga je vodil njihov zaveznik;kar je privedlo do tega ;da so izgubili skoraj polmiljona vojakov nakoncu ppa morali goli in bosi in komaj živi pobegniti iz Afganistana;zua seboj pusteći narod potisnjen v radikalizem:

 • garfi

  multikulti je idealen za anarhijo, ki jo levaška mafija potrebuje

 • Adolf Hitler

  Gladio fols flage in to definitiv!

 • Adolf Hitler

  in to samo nafukaio civili zakai nai fukneio v vatikan in v tisti pofukan parlament v bruslu mislm pa da nebo dolgo traialo in da bo tudi tam ornk počl!

 • cosmosjasnovidec

  Kakorkoli gledano napad so naredili ali eni ali drugi fekalski izmečki.
  Bili so verjetno skrajneži po vsej verjetnosti in sodeč po stanju protestov v Rusiji pa kar levaški komunajzerji kajti le tem je v krvi prirojeno pobijanje nedolžnih žrtev predvsem pa otrok.
  Če so bili levaki se bo kar hitro pokazalo tako,da bo “putin” dal prijeti nekaj musličev katere bodo obtožili ali prisilili,da bodo dejanje priznali.
  Če jih do sedaj niso ulovili oziroma nimajo pojma kdo naj bi bil je izključeno,da še jih lahko dobijo razen kot sem napisal ali pa,če enake oziroma katere druge zalotijo pri sličnem dejanju in jih obtožijo za vse skupaj.
  Če je tole bilo “putinovo” maslo bi na ta račun in z (navidezno) aretacijo teroristov trenotno za nekaj časa umiril folk,da preneha z demonstriranjem.

 • cosmosjasnovidec

  “DAJE SE NA ZNANJE”_____________________________________________________________
  DAnes sem šel nekaj v parlament,ker mi en poslanec ni hote vrniti denarja katerega sem mu posodil.da je šel sexat z neko muslimako in si spotoma kupil drogo.Spotoma sem pa tudi slišal razpravo,da se bodo za istosponeže in porivalce domačih in ostalih živali nabili posebni dodatni davki.
  Takoj sem se spomnil na kozojebca “foglofega tumpeka” in vprašal kaj je pa z njim ko naskakuje koze v rit in ga tega ne morejo odvaditi,ker ima to prirojeno kronično bolezen saj ga je njegov ciganski foter že od malega porival v rit.
  Poslanec mi je razložil,da še “fogl” zaenkrat ni veliko breme obravnave saj ga večkrat pokličejo ko se parlamentarci nafixajo koke potem ga pa obdelajo,da zjutraj gre domov na široko kot krastača.
  Ko bo pa zakon sprejet in trden mu bodo pa dali odrezati prednje genitalije tako,da mu bo ostala le zadnja luknja v anus,ker je v parlamentu istospolni playboj.
  Vse v redu sem rekel ni mi pa jasno kako bo “fogl”reagiral,ko več ne bo mogel porivati koze “Julike” v rit.
  Poslanec je rekel,da to tudi njega zanima je pa dejstvo da si bo tisti vaščan kateremu jo obdeluje na veliko oddahni,ker ne bo potreboval več imeti nočnih straž.
  _____________________________________________________________________________________

 • VERZIFIKATOR

  Grigorij Rasputin jr.

  POPRASKAL SE RASPUTIN JE PO GLAVI

  Popraskal se Rasputin je po glavi,
  ga silno je lasišče zasrbelo,
  tisto pa pod njim je zaskrbelo,
  da konec bliža se njegovi slavi.

  Rasputin, šarlatan, se ve, sibirski,
  v Sankt Peterburg ki so ga povabili,
  nato na divje orgije zvabili,
  mu priredili pravi ples vampirski.

  Se znašel je v ledenomrzli Nevi,
  oblivali so truplo reke pljuski,
  za njim sesul se je imperij ruski,
  zavladali so leninovci levi.

  Minilo je odtlej že res stoletje,
  a včasih zdi se, da je čas ustavljen,
  za sto okroglih let nazaj prestavljen,
  da isto se dogaja zopet vretje.

  Rasputin kot da v Peterburg se vrača,
  za hip se jasnovidcem je zazdelo,
  da vrača se ponosno, drzno, smelo,
  kot mož, ki zgodovino sam prevrača.

  Da srečal tam bi s svojim se lakajem,
  mužikom iz dežele Rusov belih,
  pomenil z njim se o zadevah zrelih,
  obvladal slugo z enim le migljajem.

  Rasputin, čudodelec vzhodne baže,
  na trikov lastnih moč se spet zanaša,
  ljudstvo in ves dvor okrog prinaša,
  lahkovernim vsem oči premaže.

  Kar nekaj tam v bližini se razpoči,
  Rasputin samopašni zdaj se zdrzne,
  mu ustnica otrpla naglo trzne,
  se hrbet v gubi dve na mah usloči.

  »Sem že na vrsti?« ves zgrožén ponavlja,
  »mar moja glavna zdaj prišla je scena?
  Nemara poka Neva že ledena?«
  saj ve, da zgodovina se ponavlja.

 • sodnikisozločinci

  V Rusiji živi mnogo muslimanov, ki ne marajo Putina. Je pa pri Rusih možno vse, lahko je v ozadju tudi sam Putin, ali kakšna tuja tajna služba.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!