Norveška: Otroške neveste živijo v azilnih domovih s svojimi odraslimi muslimanskimi možmi

Foto: Youtube

Otroške neveste se na Norveškem kljub prepovedi tolerirajo. V azilnih centrih nekatera dekleta živijo s starejšimi možmi, s čimer so se sprožili napadi za zaščito deklet v državah, ki prepovedujejo poroko z otroki.

Organi so v nekaterih primerih pustili dekleta, da ostanejo s svojimi partnerji, saj menijo, da je to zanje manj travmatično kot prisilna ločitev po begu iz vojn v državah, kot sta Afganistan ali Sirija.

Od 31.000 prosilcev za azil, ki so na Norveško prispeli v preteklem letu, je bilo približno 10 od teh mlajših od 16 let (kar je najnižja starost za zakonsko zvezo), ki so bile že poročene, štiri od teh pa so že imele svoje otroke, je dejal norveški direktor za priseljevanje (UDI).

Foto: iStock

Nekaj teh deklet je živelo v azilnih centrih za odrasle, nekatere v svojih sobah, nekatere pa kar s svojimi partnerji, pišejo v Jihad Watchu.

In zakaj se to dogaja kljub temu, da so v Evropi otroške poroke prepoznane kot kršenje otrokovih pravic? Ker oblasti nimajo hrbtenice, da bi se zavzele za svoja načela in dovoljujejo migrantom, da oblikujejo pravila po svoje. Kot pa je znano, v islamu spodnja meja starosti, ki bi omejevala poroko deklic z odraslimi moškimi, ne obstaja.

A.G.

 • šmentanamuha

  Ogabna hipokrizija zahodnih levičarskih feministk in borcev za človekove pravice, še posebej tistih, ki imajo polna usta pravic otrok in žensk. Kakšen moški moraš biti, da si greš nevesto iskat v otroški vrtec!? In kakšna mati, da te ob tem ne boli srce.

  • bojan

   to so vse pedofili ki uvažajo ta gnoj in ga zagovarjajo … upam da bo kmalu prišlo da bomo te zagovornike pedofilije kaznovali tko kot je treba … dologo tega svet ne bo prenašal

   • šmentanamuha

    Da Bog da!

  • Steiermark

   Kot smo že tolikokrat lahko opazili, pri njih, teh alahovih izprijencih, človeško življenje, posebaj za ženske in otroke, nima nobene vrednosti, lahko jih ubijejo tudi zaradi hobija (kot pri nas lovci…), ali pa zaradi tega, ker se je je mož naveličal in če je lačen, jo lahko tudi poje! To so grozljiva dejstva, ki so nekaj “normalnega” med temi satanovimi iztrebki, ki so pa podobni, po “filozofiji”, s komunisti!

  • osa

   LEVA MATI, KI SICER NE BO NIKOČI MATI “””HVALA BOGU””

   SVETLANA, FAJONKA, KRESALKA,…

 • xtc

  Dejstvo je tako;deklica lahko dobi azil,če mož odide in se ne sme nikoli več vrniti ali pa dosmrtna 50 letna zaporna kazen in izgon,ali pa oba pobereta cokum pokum in izgineta iz državer.

 • joza joza13

  Izrodki, pedofili, bolniki…
  Še živali tega ne počno.

 • bojan

  na bruhanje mi gredo tile muslimani … ta gnoj je treba spucat s sveta za zmeraj … norveška oblast pa je zgleda nora ali pa vsa pedofilska ker to dovoli

 • šmentanamuha

  Pogrešam komentar Djurota in Tweetyja in njunih kameratov.

 • totex39

  To pa je že groza, kaj vse se dogaja, a ljudje na Norveškem o tem nič ne vedo ali so pa ravno tako nori kot njihova oblast.

 • Sadako

  To so Ruski župniki
  V časih, ko je cerkev še dovoljevala širjenje vere z mečem, so bili duhovniki strašni božji bojevniki, danes je njihova vloga v vojski zgolj simbolična.
  Seveda je duhovščina, ki je del vojaških enot, z vojaki na ali vsaj blizu bojišča, niso pa udeleženi v spopadih. Ruska vojska je že 2013 duhovnike bolj aktivno vključila v enote z mobilnimi molilnicami in njihovim »poveljniškim« centrom, zdaj pa so napovedali še bolj aktivno vlogo – vozili bodo bojna vozila in upravljali s telekomunikacijami. Razlog je logičen in namenjen temu, da duhovniki ne bodo le statisti.
  Za zdaj bo 30 vojaških duhovnikov, ki so del letalskih in padalskih enot, znalo voziti BMD-4M. Ruska ortodoksna cerkev napoveduje, da se ne bodo urili z orožjem, pač pa bodo znali voziti reči, ki z bojišča odpeljejo ranjene vojake.
  Naši pa s črnim papežem (katerega prihod je napovedala strela, ki je udarila v vrh Vatikanske katedrale) na čelu pozivajo, k sprejemu odsluženih islamistov islamske države.

 • Steiermark

  Seveda ne obstajajo omejitve, niti glede starosti (ko očetje lahko posiljujejo svoje novorojenke, takoj po rojstvu in tudi tem je bojda alah obljubil, da če bodo tako ravnali s svojimi novorojenkami, potem bodo bogato nagrajeni v njegovem kraljestvu, kjer jih bodo ponovno čakale device….) niti glede spola……To je filozofija, ki sovpada s komunistično ideologijo, pedofilov, kot je bil jb tito, stalin, lenin itd……

 • šmentanamuha

  Odvratna muslimanska nesnaga. In kakšne so to ženske, ki si želijo, da tole pride k nam?

 • skorpijon93

  krasni novi svet ! nagnat jih vse skupaj !

 • cosmosjasnovidec

  Preklete nesnage svinjomuslimanske.Tem svinjam bi morali vsem stran porezati kurce,da še zraven teh otrok ne bi naskakovali kamel,ovc,koz ter ostalih živali.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • macon

  Propad evropske levice oziroma razgalitev leve fašistične bande. Za človekove pravice in enakopravnost žensk se zavzemamo bojda “nestrpni” desničarji. Levi fašisti pa so najbolj pomembne aspekte človeka kot individuuma podredili čredni multikulturnosti in bojda strpnosti do drugačnih kultur.

  V trenutku so zavrgli dosežke stoletja boja za pravice in emancipacijo, vendar so tako pokvarjeni, da se tega niti zavedajo ne.

 • mona lisa

  Evropa podpira pedofile. Kam to vodi?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!