Norveška popušča in dopušča izvajanje pedofilije v praksi, ko odobrava otroške islamske zakone

Foto: Youtube

Otroški zakoni ne burijo duhov samo na Švedskem, ampak tudi na Norveškem. Predstavnik norveške Progresivne stranke Ulf Isak Leirstein je izrazil javno nestrinjanje z norveško vlado, ki je otroške islamske zakone sprejela kot nekaj normalnega in jim ni nasprotovala. 

Kljub temu, da so otroške žrtve zakonsko gledano zdaj dovolj stare, pa to ne spremeni dejstva, da takšno ravnanje norveške vlade prispeva k legitimaciji obnašanja in kulturnih praks, ki jim Norveška strogo nasprotuje. Leirstein je poudaril, da Norveška ne sme prispevati k ponovni združitvi družinskih članov v primerih otroških zakonov, saj gre v teh primerih za pedofilijo v praksi.

Preberite več: Tudi Norveška ni več oaza miru: Zaradi grožnje norveška policija ljudi pozvala k izogibanju trgovskega središča

Na Norveškem je bilo 50 takšnih primerov
Od konca leta 2014 pa vse do danes se je norveški direktorat za priseljevanje soočil s petdesetimi primeri ponovnih združitev družinskih članov v primerih, v katerih so bila dekleta stara manj kot 16 let, preden je bila sklenjena zakonska zveza. V enajstih primerih so norveški organi prepoznali zakon kot veljaven, veliko primerov pa je še vedno predmet preiskave.

Leirstein verjame, da direktorat za priseljevanje pod nobenim pogojem ne bi smel obravnavati takšne prošnje za združitev družine. “Popolnoma sem šokiran, da se to dogaja,” je dejal. Iz tega razloga se po poročanju Speise nadeja, da bo ministrstvo za pravosodje direktoratu posredovalo nova navodila. “Pričakujem, da bo vlada jasno pokazala, da pod nobenim pogojem  ne bo odobrila  veljavnost otroških porok. Na tem področju moramo nujno zaostriti pravila in navodila, saj Norveška ne sme biti nikakor del tega. Moramo si drzniti reči, da je to vrsta kulture, ki prihaja iz določenih držav in na Norveškem ni zaželena.”

Po prepričanju Leirsteina Norveška pod nobenim pogojem ne bi smela dopustiti brutalnega ravnanja z dekleti, ki so prisiljena v takšne poroke, prav tako ne bi smela dopustiti, da bi na račun tega trpljenja nekateri kovali dobičke in si na takšen račun zagotovili boljše življenje, ki bi ga sicer lahko imeli. Se bo Evropa zbudila?

N. Ž.

 • Olga

  Pedofilija je ZLOČIN! Islam je zločinska ideologija!

  • Zgornji

   HJA, FAJN SI TO POVEDALA, AMPAK, TEŽKO DA BO URESNIČENO, KER SO SE POKVARJENCI PRIGREBLI ŽE NA PRECEJ VISOKE POLOŽAJE … :-((

   • Igor Kavalar

    Kdor visoko leta nizko pade.

 • šmentanamuha

  Islam očitno pohablja možgane in osebnost ljudi. To so defektni moški, ki zmorejo svojo možatost dokazovati samo nad pokritimi ženskami in mladoletnimi ženskami-otroki. To so navadni slabiči. V bistvu se bojijo ženske moči, ženskega libida. Če bi feministke borile proti takim zlorabam žensk, bi jih z veseljem podprla. Pozivam vse pokončne pogumne muslimanke, da se uprete tej moški torturi v islamu, sem z vami! Za božjo (Alahovo) voljo, Bog vas zagotovo ni naredil za to, da se boste celo življenje skrivale pod rjuho in hlapčevale tem pezdetom, pokvekam, ki si imena moški sploh ne zaslužijo. Naj bo vaš zgled Brigitte Gabriel, pametna ženska, ki se je osvobodila muslimanske rjuhe in ideologije:
  https://www.youtube.com/watch?v=hE1ZBtE1x8E
  https://www.youtube.com/watch?v=382hvn5iNYA

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Religija katere “prerok” je posilil 9 letnega otroka bi morala biti v razvitem svetu brez razprave prepovedana.

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNOOOOOOO TKOOOOOOO !!! ! !!!

 • janez.pokoncni

  Muslimanska zlata poroka (proslavljanje 50 letnice zakona) ; nevesta stara 56 let, ženin 110 !

 • Artur

  Stari odvratni pedofilski prdež slikan za svetovno publiko in nič se ne zgodo pred 20 – 40 leti bi takega pobrala noč danes pa nobeden od dedcev nima jajca, da bi mu za začetek vsaj tintaro razbil in kosti polomil.

 • Morala

  Gnusobnim dopuščajo vse, nam pa omejujejo svobodo govora, obrambo, mir, varnost!!

  • Zgornji

   GOLAAAZEN PARAZITSKAAA ITAAAK !!! ! !!!

 • Franc Novak 1979

  Če poltiko vodiljo zblojeni multikulti LGBT politiki, od katerih jih je veliko tudi pedofilov, potem ni pričakovati, da bodo prepovedali nekja, kar njim paše. A ja, če ne moreš zaradi svojega grdega zunanjega izgleda dobiti ženske, ti preostane moški, bullmastif ali pa kupiš otroka na razprodaji, Italjani jih sedaj, ko je zaprta balkanska pot uvažajo iz Afrike na veliko, za ljubitelje kakava in čokolade. Nova črna zastava z puško in tovornjakom in napisom Pedofili vsega sveta, privoščite si !

  • Zgornji

   Žalostno – toda – Resnično !!!

 • Zgornji

  Bolana Evropa se bo zbudila šele ko se bo približala 50 % mrtvih … žaaal, … tako kot ves svet , a Žal bo takrat Že prepozno, in številke bodo Ušle “Čez” , …

  • Razocarana

   Evropa je potrebovala 450 let da so nehali tolerirati muslimanske nasilne vdore v Evropo preden so začeli z križarskimi vojnimi. Upam da tokrat Evropejci ne bomo potrebovali toliko časa.

   • Zgornji

    Vem da brez Pomoči Od Zgoraj Žal Nebomo Zmogli uspeti, ker drugače se bodo številke mrtvih povzpele nad 55 % . Žal.

    • Razocarana

     Kar rabimo ni pomič od zgoraj, ampak to da se skupaj vzamemo. Glede na to koliko opranoglavcev v medijih in politiki ki še vedno ponavljajo fraze o dobrodelnosti in humanitarnost, ter zahtevajo da se zato da bodo oni videti dobrodelni odrečemo naši varnosti, kajti karkoli drugega nas dela ksenofobe in raciste, to ne bo lahko, a sem optimistična.

 • Brutus

  Še vedno trdim, da ko bo tega islamskega sranja v Evropi enkrat konec, bo Dolfijev holokavst izgledal kot otročja igra…! Nisem nikakršen prerok ali jasnovidec da dajem takšne izjave. Le malo zdrave ”kmečke pameti” je treba, pa je vse jasno…

 • AlojzZ

  No, feministke! Kje ste? Če ste tiho, se strinjate!!!

 • koza

  eksperiment oz. kako so ljudje reagirali … https://www.youtube.com/watch?v=70_j8DlIK1c

 • Make SLO great again

  čakamo, da tale članek komentira kar EUGENIJA z erteveja!

  • šmentanamuha

   …in Ela porić in njen mož, in Jasna Murgel in Neža Kogovšek in oni Grabus babus (aja, on je za, seveda, kera mu ga bo sicer vlekla), pa ona Fikreta al Fejla iz Jesenic, pa ona nekdanja begunka Hadžiahmetović, ki je v Sloveniji dobila zatočišče, zdaj pa rovari proti naši državi,…naj bo dovolj zaenkrat. Kamela Eugenija je premalo inteligentna (to je bolj sofisticiran izraz od mentalne omejenke, da ne bi kdo reku, da jo žalim), da bi dojela problem pedofilskih porok in zlorabe žensk v muslimanski (ne)kulturi.

 • šmentanamuha

  Zanimiva je še ta primerjava, medtem ko do smrti kamenjajo odraslo žensko, ki prešuštvuje (seksa neporočena), se takle stari prdec lahko spravi na otroka in temu ploskajo. Gnusobe muslimanske. Naše aktivistke pa kričijo, da moramo spoštovati njihove navade in običaje. Saj vem, da je tudi v nemuslimanskih družinah (tudi v Sloveniji) prisotna pedofilija in zloraba otrok v družini, ampak je vsaj zakonsko preganjana in kazniva. Torej uradno tega ne podpiramo. Tile slabokurčni muslimanski insekti pa se s temi pedofilskimi podvigi še postavljajo, po drugi strani pa kamenjajo odraslo žensko, ki gre sama brez moškega spremstva v trgovino, kaj šele brez rjuhe na glavi. Keri gnoji! In tile insekti mislijo, da bodo zavladali svetu. Če Darwinova teorija vsaj nekaj malega velja, jih bo v kanalizacijo zgodovine odneslo pomanjkanje pameti. Jak, keri gnusi!

  • Dragan Krstič

   Usraneti smo mi in ne mohamedanci, ki se nam lahko samo v ksiht smejejo. Ali res sodišča pri nas preganjajo pedofilijo? Vprašaj Dolenjce.

   • šmentanamuha

    Uradno jo preganjajo, kako pa pol v praksi zgleda, pa ne vem.

    • Anna

     V praksi zgleda tako, da v pravosodju na koncu odstopijo od pregona, ker se sprijaznijo s tem, da je to “njihov običaj”, deklice pod 15 let rečejo, da je bilo prostovoljno, na CSD-ju, kjer vprašajo za mnenje, pa podprejo vso zadevo, ko napišejo, da je bila punca pred 15. letom starosti dovolj telesno in psihično razvita za seks. In vse skupaj pade v vodo. Zakon tudi na tem področju ne obravnava vseh enako. Potem se pa čudimo, da imajo pred 15. letom, kar pomeni, da je po zakonu še otrok, sama že kakšnega otroka in naslednjega na poti. Meni je vse to gnusno in ne razumem tega prilagajanja zakona nekomu samo zato, ker ima drugačne navade. Te navade je treba spremenit! In če se tile “naši” niso spremenili v vseh desetljetjih, se tudi novi prišleki ne bodo. Ker se enim in drugim strašno popušča. Napaka!

  • Nata

   + + + + + + ja, saj sami ne bi! Ob podpori domorodcev, pa se res lahko vprašamo, čigava bo obveljala.

 • šmentanamuha

  Babe, js mislim, da se mormo množično začet vpisovat v šole borilnih veščin, sej je vseen kakih. Takih, da lahk daš temle muslijem po tintari, ker so eni navadni usraneti.

 • Luka

  Pa se po moznosti se porocijo z sestricno. V Londonu je 50% porok med pakistanci incestnih. Incest je velik problem v muslimanskih drzavah.

  • koreninca

   Upam, da se bodo izrodili. Za kozlat.

 • Nata

  Oprostite, ali sta na sliki dedek in vnučka, ki je šla k prvem Svetem obhajilu ?Ji je dedek kaj lepega kupil za to priliko ??

  • šmentanamuha

   Pravnučka.

   • Nata

    ++++++++++

 • Vrhovni sodnik

  Kje je una gravža iz HANZI TV.

  • cosmosjasnovidec

   Verjetno je šla na operacijo,da ji zamenjajo ksiht.

 • xtc

  No jaz tu ne vidim težav uboge punčke izpustiti in v zameno za njih ponuditi mladoletnice idiotov;ki podpirajo tovrstna nagnusna dejanja:

 • xtc

  tUKAJ SMO PRIČA HUDIMKRŠITVAM ČLOVEKOVIH PRAVIC(O OTROKOVIH NITI NE GOVORIMO)
  Torej kot Evropejec sem definitivno kazensko odgovoren za seks z devetletnico;v nasprotju z mano musliman ;ki živi vEU TO NI;čeprav živiva v isti državi:
  To pomeni hudo kršitev in neenako obravnavo pred sodščem:
  Kaj želim povedati politiki se dobesedno trudijo legalizirati pedofilijo_kaj si taki iztirjenci zaslužijo?

 • Slovenec 33

  Islam je krvava, agresivna, histerična in pedofilska religija, ki vse, ki pridejo v stik z njo potiska v mračnjaštvo in fevdalizem.
  Dobro se šteka z levaškimi režimi in levaki, ki jim je osnova komunizem, ker imajo enake cilje. Tudi v najbolj “naprednih” komunističnih državah so uvedli fevdalni red in imajo, recimo na Kubi dinastijo Castro in v S. Koreji dinastijo Kim. Tudi ruski tandem Medvedjev Putin ni daleč od tega.
  Pri nas smo videli začetek zgodbe na Kotnikovi, predvsem najbolj aktivne podpornike uvajanja fevdalizma v slovenske dežele (ZL, SD, DESUS, AI in druge “napredne” aktiviste.

  Upam, da ste si jih zapomnili.

 • bojan

  levaki so vsi pedofili … vam ni jasno … oni stojijo za tem

 • Igor Kavalar

  Za kozlat.

 • razerznak

  nizozemska adijo lepo vas je bilo poznati, wilders ni zmagal

 • AlojzZ

  Norveška, Švedska, Nizozemska … skratka! EU domorodci, bili smo! Ampak kar brez borbe?! Sram me je.

 • Adolf Hitler

  das ist nur noch krank!

 • Zean

  Slučajno imam sestro, ki živi na Norveškem in seveda o tem neve NIČ. Fake news once again.

 • Luka

  Poglejte si na youtubu kak dokumetarec. Incest and islam

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!