Novi izračuni: Čez 30 let bomo samo še spomin, Evropo pa bodo vodili muslimani

Foto: epa

Glede na trenutne demografske trende lahko pričakujemo, da bodo v naslednjih štiridesetih letih po celotni Evropi prevladovale muslimanske skupnosti, belska rasa pa bo zreducirana in manjšinska. Evropska populacija bo povsem izginila, s tem pa tudi raznovrstni komplementarni evropski narodi. Islamska Evropa bo vplivala na liberalno demokracijo in svobodo govora, politični sistem pa se bo spremenil. Vse bo popolnoma drugače.

Charles Gave, francoski raziskovalec, ekonomist in politični komentator, je na spletni strani svojega raziskovalnega centra objavil svoje sklepe in predvidevanja. Piše o krčenju in “izginjanju evropskega prebivalstva“. Domače prebivalstvo izginja, muslimani pa ne le, da se množično priseljujejo, s svojo visoko rodnostjo se iz dneva v dan tudi kopičijo. Gave priznava, da mu lahko to njegovo sklepanje, ki je po mnenju mnogih ”politično nepravilno”, prinese cenzuro in prezir zagovornikov muslimanov, posebno politične levice, ki ščiti islam. Tako je tudi nekdanji ameriški predsednik Barack Obama v času svojega predsedovanja ščitil in zagovarjal islam ter kritiziral kristjane, ki so mu nasprotovali.

Francoz je do takšnega zaključka prišel na podlagi trenutnih demografskih podatkov. Francosko belsko oziroma domačo rodnost svoje države ocenjuje na 1,4 otroka na žensko, medtem ko ima povprečna muslimanska ženska do 4 otroke. Francosko prebivalstvo danes znaša 67 milijona ljudi. Mnogi verjamejo, da je deset odstotkov francoske populacije že muslimanske, kar je 6,7 milijona ljudi. Uradna stopnja rodnosti v Franciji je 1,9 otroka na žensko, a so Gavejeve raziskave pokazale drugače. Na splošno pa je evropska stopnja rodnosti izredno nizka, samo 1,6 otroka na žensko. V zadnjih desetletjih se v Franciji pojavlja vse več splavov, poroča The Washington Times. Državni statistični podatki kažejo, da so v letu 2015 opravili 204 tisoč splavov, živorojenih otrok pa je bilo 760.421. “Milo rečeno, evropske ženske ne rojevajo več,” je dejal Godefridi. “In to nima nič opraviti z islamom.”

Izračuni kažejo, da bo do leta 2057 Evropa povsem muslimanska
Pri ekstrapoliranju statističnih podatkov se ugotavlja, da bo zaradi trendov upadajočega belega in naraščajočega muslimanskega prebivalstva Francija, pa tudi ostala Evropa, do leta 2057 postala pretežno muslimanska. “Zato sem prepričan, da bo čez 40 let večinsko prebivalstvo v Avstriji, Nemčiji, Španiji, Italiji, Belgiji in na Nizozemskem zagotovo muslimansko,” piše v svojih sklepih. “Morate pa vedeti, da to niso moje napovedi, temveč izračuni. Novih priseljencev ne pozivam.”

Foto: iStock

V naslednjih 30 ali 40 letih bo evropska populacija izginila. S tem bodo izginili raznovrstni komplementarni evropski narodi, ki so dosegali izjemne uspehe vsaj pet stoletij.” Gave ponuja agnostičen pogled na pomen islamske Evrope za liberalno demokracijo in svobodo govora. “Ne trdim, da bo ta vpliv dober oziroma slab. Pravim samo, da se bo vse zelo spremenilo in politični sistem bo drugačen.”

Težko je tudi reči, kako bo čez štirideset let izgledal in deloval islam
Inštitut Gatestone, ki združuje velike konzervativne mislece, je analiziral Gaveov dokument, s katerim pa se mnogi niso strinjali. Analitik Drieu Godefridi napoveduje, da domače francosko prebivalstvo ne bo izginilo in izgubilo na svoji pomembnosti. Dejal je, da bo v primeru procesa izginjanja zdajšnjega prebivalstva to “potekalo več kot štirideset let“. Po drugi strani pravi, da ni nič predvidljivo: “Težko je tudi reči, kako bo čez štirideset let izgledal in deloval islam.”

Po celotni Evropi se počasi pojavljajo znaki, da bo v našem prostoru kmalu prevladala muslimanska večina. Skoraj 50 odstotkov osnovnošolcev v belgijskem pristaniškem mestu Antwerpen je muslimanov. Ti predstavljajo tudi četrtino bruseljskega prebivalstva. Britanski Daily Mail navaja, da je Urad za državno statistiko objavil podatke, iz katerih je razvidno, da je od leta 2015 najbolj priljubljeno ime za dečka v Veliki Britaniji Mohammed.

Policijske in vojaške patrulje v muslimanske soseske sploh ne upajo vstopiti
Francija je že nekaj časa v težavah in se spoprijema z vsakodnevnim tveganjem življenj prebivalcev. Napadi v Parizu so privedli do ukinitve nekaterih pravic v skladu z nacionalnimi izrednimi razmerami. Kasneje so oblasti napadle domnevne radikalne muslimanske enklave in skušale razbiti njihove načrte za prihodnje napade. Mnogi, med katerimi so tudi različni uradniki in strokovnjaki, govorijo o skupinah muslimanskih sosesk v okolici Pariza, kamor ne upa stopiti nihče, niti vojska niti policija. Ta ”prepovedana območja” naj bi bila izolirana od tradicionalnega francoskega življenja. Francoski uradniki zanikajo njihov obstoj, ni pa znano, če policija patruljira tudi tam.

A. L.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Z Slovenijo ne bo nič drugače bodo za to poskrbeli SD in levica.

 • Jure kavčičeu

  Tudi levica se bo uprla islamu, v kolikor se izkaže, da glavnina njegovih pripadnikov dejansko teži k neki totalitarni, pretirano konzervativni ideologiji. Dokler o tem trobite le na desničarskih medijih, tega pač ni potrebno jemati preveč resno. Pa še nekaj je vredno poudariti… krščanska religija je tukaj v večini, ni pa uzakonjena. Uzakonjena ni nobena vera, torej je vsakršen ukrep proti širjenju islama dejansko protiustaven in ga je potrebno kaznovati. Enako je z raso – bela resa sicer predstavlja večino, nikjer pa ne piše, da imamo več pravic živeti tukaj. Res je, vse smo si zgradili sami, a priseljenci nam lahko pomagajo graditi dalje, razvoj se namreč še ni ustavil. Prav tako vam še polagam na dušo še to, da če ste kristjani to ne pomeni, da ste bolje opremljeni za življenje v Evropi v 21. stoletju….

  • Commie Disposer

   BEDAK ZADROGIRAN , pejd lizat …….

  • Tanja Bor

   Težava je, da levica teži k totalitarni ideologiji. To se lepo pokaže pri levičarskih feministkah, ki so ob obrezovanju deklic in porokah z njimi tiho. Ko bodo muslimani v večini, bodo spremenili tudi ustavo. Poglejte, kako delujejo večinsko muslimanske države.

   • Jure kavčičeu

    To zame niso pravi levičarji. Levica pri islamu nekoliko zataji… amapak kritizirati gre religijo samo, kot ideologijo, ne pa ljudi, ki so njeni pripadniki. V temu je razlika in protibegunska in migracijska retorika torej ne bi smela najti ušes poslušalcev, a jo. Neke teorije o propadu Evrope in nevem kaj vse… lepo vas prosim. Tudi muslimanska stranka v parlamentu še absolutno ni konec sveta oziroma je enako problematična kot neka skrajno desničarska stranka.

    • Peter

     Na, pa smo tam:
     To zame niso pravi levičarji
     Ok, kaj pa so potem, desničarji?
     Dajte se že nehat sprenevedat, še tistega potrčkota CK ZKS zdaj hočete obesit desnim kot njihovega kandidata za precednika.
     Zato, ker to za vas niso pravi levičarji…

     Jasno, pravi levičar sem jaz: zavzemam se za pravičnejšo razpreditev bogastva, za socialo, zdravstvo, šolstvo, pravične penzije, skratka za vse, za kar se naši levičarji NE, no.

     • Soave

      + + + + + + +

     • bednick

      Zakaj tisti no na koncu?
      A je to zdaj in?

     • Peter

      Ne obračam se po trendih in prav vseeno mi je kaj je in kaj je out.
      To je moje prepričanje že od nekdaj.

     • Tanja Bor

      Po več kot 100 milijonih mrtvih levica še vedno trdi, da tisto ni bil pravi socializem.

      Kako pa funkcionirajo muslimanske stranke v parlamentu, si lahko ogledate na primerih zmernih muslimanov v Turčiji in v Egiptu.

  • Krtača 20

   Ne bojo dojeli. Tale portal je za nizko do neizobražene desne ovce z max tremi razredi osemletke. Take ovce lahko obrača Janša. Za ostale je pa pretumpast.

   • Anton

    Lewaki pa dlje od pionirčkov niste nikdar prilezli.

   • Soave

    Zato se čimprej odpravi s tega portala. Saj kaj pametnega pravzaprav ne poveš.

  • Anton

   Preden bo levica dojela bo pol evrope zaklane pol bo pa že itak muslimanov.

  • Anonimni_Profesor

   Tudi spodkopavanje ustave nobeni religiji ni dovoljeno. Islam ni izjema ceprav ga njegovi pomocniki iz levice skusate narediti!

  • Peter

   Hehe, čudoviti novi sosednje, poznamo, no.

  • Soave

   Malo se potrudi in preberi linke, ki jih pripenja Artur.
   Prav nič ti ne bo škodilo .

 • montyamp

  Murglomohamed poln etike in morale se ne bo več ukvarjal z nekaznivimi svinjarijami , svinjina je pri kozojebačih prepovedana .

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Če se te napovedi res uresničijo, bodo najbolj nastradale/nazadovale ženske. Dedovanje, družinsko nasilje, izbira oblačil, varnost in splošna manjvrednost žensk napram moškim. Jaj jaj jaj, pa se ne spomnim, da bi kdaj opazil en transparent, ki pravi da naj reši ženske pred diskriminatornim, nasilnim islamom za ženske. Se pa opazi nešteto volonterk, ki preko raznih organizacij pomagajo pri islamizaciji zahoda. Nepojmljiva norost.

  • ljubinica

   Ha ha
   Levicarske feministke so dosegle, da so se evropski moski pozenscili …. in kot taki niso vec zanimivi …
   Zdaj berem, da so mladi MAROCANI najbilj HOT …..

   • Gru

    Kje to beres?

   • samsara

    No, no, kdor se zadnji smeje…
    Pri muslijih to zagotovo niso ženske.

   • Artur

    Niso več samo poženščeni temveč se jim že možgani kisajo , če prebereš še komentarje in vzdihovanja retardiranih debilov za njim normalen človek hitro ugotovi , da je svet že totalno v r.ti .https://www.youtube.com/watch?v=rnOsVPImHvY&t=12s

  • samsara

   Ne vem ali bi k temu pogojno lahko dodal, da je ženska neumnost še za odtenek bolj brezmejna (če je kaj takega sploh mogoče) kot je brezmejna še splošna človeška neumnost.

  • Mike Brubaker

   Masovno se bodo selili v vzhodno Evropo. Zahodna Evropa bo nazadovala, vzhodna pa bo raj za Evropejce.

 • Artur
 • antimur

  Verjetno bi lahko bila Evropa primitivna muslimanska skupnost, toda le v primeru, če ne bi bilo še veliko domoljubnih evropejcev, ki bomo poskrbeli, da bo ta zločinska in zaostala golazen le še slab spomin. Odpeketali bodo ali k svojemu Alahu, ali pa nazaj v njihovo smrdljivščino, kot se je to dogodili že pred stoletji. Ni bil zadnji evropski heroj Jan III. Sobieski, se bodo še našli takšni, ki ne bomo sramota njegovemu spominu.

  • Valter BraniSlav

   Tako je. Ven z muslimansko nesnago. Rodil se bo novi Josip Broz in nas odresil

   • rrrrr

    Pa kaj ni že en Jospi Broz pri vas?. Mislim prvi štuk, soba 2..

  • Soave

   Izpod tvojega ” peresa ” v Božja ušesa. Naj nam Bog pomaga,če nem že Frančišek ne želi.

 • Artur
  • Soave

   Moram priznati, da sem bila še kakšno leto nazaj zelo skeptična do vsega tega. Že prijatelj kučko me je prepričeval. . . . . . .
   Vedno bolj verjamem v te podle načrte, čeprav se sprašujem, kaj nam lastne korenine res prav nič ne pomenijo? Ali nam je res vseeno kdo in kaj bodo naši vnuki ??

   ” 1. Potpuna kontrola čovječanstva može se sprovesti samo kroz
   indoktrinaciju i manipulaciju ljudi od namanjih nogu tako da je kontrola
   obrazovnog sustava jedan od primarnih ciljeva Agende 21. ”
   Tudi o Avstrijcu Kalergiju nisem prav nič vedela !!??

   le preberite, prosim !!

 • xtc

  Zelo verjetno bo preje vojnas,ki bo rešila ,dileme in predrabljasnja.

  z

 • Valter BraniSlav

  Moja krščanska žena je rodila 4 otroke. Žal mi je da jih ni 10.

  • Anonimni_Profesor

   Latino americanke sploh slovijo kot dobre zenske!

 • Anton

  se pravi da še prej kot po 30 letih

  sarkazem press

 • paradajz

  Pravzaprav niso krivi muslimani. Krivi smo mi. Izkoristili so nizko rodnost v Evropi in nas bodo po naravnem zakonu premagali. Uvedli bodo svoja pravila,ker jih bodo lahko,saj bodo večina.

  • samsara

   Vse lepo in legalno, na demokratičen oz.’demografičen’ način.
   Tako bodo imeli musliji brez žrtev lastnih oblast nad atomskim arzenalom Združenih Britanskih Emiratov, Francoskega kalifata in ostalih največjih zah. evropskimi arzenali. Kaj bodo z njimi počeli, si ni teško predstavljati.

   • sodnikisozločinci

    Ne verjamem, da bodo Rusi to mirno gledali, pa Američani tudi ne, še Poljaki in Madžari bi lahko v primeru kaosa in državljanske vojne posredovali vojaško v Nemčiji in Franciji. Raje bodo tvegali popolno jedrsko uničenje kot gledali muslimansko oblast v Evropi.

    • samsara

     ZDA so ‘Potemkinova vas’ njihovih zasebnih lastnikov, ki za ameriško vlado tiskajo ameriško(hm) valuto, nekakšnih novodobnih fevdalcev, ki pa so, glej ga zlomka, tisti pravi vodilni psihopatski globalisti, ki težijo k novemu svetovnemu redu. Tisti, ki vodijo aktualno dogajanje. Toliko a Amerikancih.
     Rusija je druga zgodba. Povsem nasprotna pravzaprav. Stari računi…

  • Steiermark

   Nizka ali visoka rodnost, nima nobene zveze s temi zvermi in njihovim mesarjenjem po Evropi! Glej paradajz, to je navadna zarota in programirano iztrebljenje Evropejcev – kristjanov , na vse mogoče načine …….. Sicer me pa zanima, glede na njihov IQ in stopnjo civilizacije, ki je nižja kot pri opicah, kaj si bodo začeli , ko nas nebo več in nihče nebo poskrbel za njihovo preživetje!

   • paradajz

    Se strinjam s tabo. Vendar dodajam:koliko otrok imamo kristjani? Večina po dva,trije so že waw,štirje so “kaj se pa gresta”. Tu se naša bitka začne. Mlačni smo in živimo v udobju. To nas bo pokopalo.

 • Soave

  “Milo rečeno, evropske ženske ne rojevajo več,” je dejal Godefridi. “In to nima nič opraviti z islamom.”
  Lepa reč. V – vsaj nekaj – državah EU,so pogoji prav gotovo dobri, da bi ženske lahko imele 2, ali 3 otroke. Torej ?

  Hja. Ženske so danes lepe, urejene. In to zahteva čas in denar !!Pa služba, pa? Oh, saj nima smisla naštevati. Saj nam je ženskam in prav gotovo tudi moškim jasno, da vse nekaj ” stane “. Otrok pa največ.Noben moški me ne bo prepričal, da je otrok zanj več, kot lepa bejba. . . . . uh, oprostite žena, mati .
  Eno z drugim. In, to drugo je modna industrija in znanost. Upam, da veste kam merim.

 • Gru

  Kje lahko vidimo te izracune?

 • Jurij Musar

  Gave je slab matematik in še slabši politik. Obrambnih mehanizmov ima Evropa več kot dovolj. Najpreprosteje je ukiniti vse verske sekte in uvesti ateizem. Evropa je že danes sekularna, le da se tega v praksi ne poslužuje. Vseskozi vam že govorim, da je edina rešitev, ne le za Evropo, temveč za ves svet, ateizem.

  • Gru

   Sj do tega prihajamo, sam bo se stala, ker se vere obnasajo k ranjena zival ;)

   • Jurij Musar

    Vedno več je vojnih žarišč in počilo bo slej kot prej.

  • Megatron Arrows

   Ni problem, se bojo pa socialisti, pa komunisti, pa levaki, pa zmerna levica, pa vodilna levica potolkli med seboj za oblast in denar.

   • Peter

    Največji hec je, ko mi zadrte komunjare razlagajo, da je vera opij za ljudstvo.

    Njihov komunizem se pa trudi biti, pa jim ne rata, hihihi, no.

    • Anonimni_Profesor

     Komunizem je povzrocil se veliko vecje kulte, strupene sekte in zrtve kot religije. Dovolj je pogledati frekvenco zrtev pod boljseviki ali pa pod carji oz. inkvizicijo. Pod carji so na leto usmrtili 18 politicnih nasprotnikov, v najhujsem obdobju inkvizicije so pobili 10 ljudi na mesec. Pod boljseviki pa v casu najhujsega terorja 40.000 na mesec.

     • Jurij Musar

      In od kje danes grozi Evropi nevarnost. Morda od boljševikov? Vsi nekaj pisarite in iščete krivce tam, kjer jih ni. Možakar trdi, da bodo muslimani zavladali krščanski Evropi, ti pa bluziš o boljševikih.

     • Megatron Arrows

      Upam, da bo Putin spoznal, da musliji ne bojo kupovali njegovega plina v Evropi, da ne bojo delali nič, da bi bili potencialni kupci česarkoli in da bo zaradi destabilizacije Evrope v nevarnosti Rusija. Potem pa samo tri rdeče tipka pritisne in muslijev ne bo več v Evropi. Dobro, tudi Evropejcev ne, amapk kolateralna škoda je pri vseh vojnah trdijo Amiji !!

     • Jurij Musar

      Putin je odličen politik in stvari razume zelo dobro, mi pa bi se morali zavedati, da je Rusija evropska država, ZDA pa na drugi strani oceana. Nekateri slovenski politiki se tega zelo dobro zavedajo, pa tudi vodilnim v EU bo počasi kapnilo. Slovenskim klerikalcem seveda nazadnje.

    • Jurij Musar

     In kako ti vidiš rešitev tega medverskega spopada med muslimani in katoliki? Le kaj mešaš zraven komunizem, katerega niti nikdar nikjer ni bilo. Bili so le poizkusi socializma, ki pa tudi nimajo nobene zveze z današnjim stanjem.

     • Peter

      Ja, še sreča, ne?

     • Peter

      Rešitev?
      Tretja svetovna vojna bo vojna med zahodno civilizacijo in Islamom, sem govoril že pred cca 10 leti, pa so se mi vsi smejali.
      Danes se nekateri še smejejo, jih je pa čedalje manj…

     • Jurij Musar

      Ampak prej si omenjal komunizem. Kako ga vidiš v tem spopadu med kristjani (zahodna civilizacija) in muslimani?

     • Peter

      Hvala Bogu ga ne vidim več kaj dosti, razen v prostih spisih jugonostalgikov, no.

     • Jurij Musar

      Pobijanje med verniki te pa nič ne moti, kajne?

     • Peter

      Marija, ti si pa siten, no.
      vsako ponbijanje me moti…

   • Jurij Musar

    V nobeni vojni in nobenem žarišču ni ne duha ne sluha o socialistih, komunistih, levakih, temveč so prisotni le verniki in kapitalisti, skratka klerokapitalisti.

    • Megatron Arrows

     A res ne? Kaj pa WWII? Pa korejska vojna? Pa vietnamska vojna? Pa zadnja Sirska vojna, ko radikalne islamiste podpirajo Sorosi&Co. komunitsti od Putina jim pa dajejo pulfer pit !!! Denar in oblast sta opij za ljudi, ne samo komunizem in religija.

     • Jurij Musar

      Napreduješ, si že omenil denar, oblast in religijo. Vse vojne katere si omenil, pa so tipično imperialistične, brez kančka komunizma. Pa ne me basat s Putinom komunistom, ki je pravoslavju povrnil nekdanjo moč in oblast v Rusiji.

     • Megatron Arrows

      A ja, potem trdiš, da so bili na nasprotni strani od Američanov sami narodi, ki so živeli v “demokratičnem kapitalizmu”. Amiji so jih tolkli zato, ker so imeli socilaizem, ki je sistem nastal iz komunistične vere. putin je pameten komunist oz. socilaist, ker je videl da mu to pomaga pri obvladovanju množice. Tako kot NWO pomaga širiti ateizem in smrt po svetu.

     • Jurij Musar

      Ničesar ne trdim, le povem svoje mnenje.

     • Megatron Arrows

      “Tvoje mnenje” ki pa je enako mnenju vseh NWO-jevcev, ki bo Evropo pripeljal direktno v kadre za fil MAd MAx 8 !!

 • Gru

  Nora24tv lahko bi prej mal raziskal kdo je Charles Gave ;) Znan ekonomist , ki se ukvarja z tem ze 40let. Direktor vecih institucij ;) Miljarder ;)

  Potem pa , leta 2011 je napovedal propad evra v enem letu ;) Napovedal je veliko zmago LaPenove v Franciji ;) itd….

  • Peter

   Pravi Nostradamus, vidim?
   Je pa res, da se je Nostradamus velikokrat zmotil, nekajkrat je pa imel prav…
   Upam, da se je G(r)ave tudi tokrat zmotil, no.

 • Megatron Arrows

  Zadeva je enostavna, NIKOMUR nobene socialne pomoči, pa bomo videli, koliko otrok bojo imeli tako evropejci, kot muslimani. Kdor ne more poskrbeti sam zase in svojo družino, bo pač izumrl.

  • if

   Voliti moramo desno, močno desno, in višjegrajecm se moramo pridružiti.

 • bednick

  Nikoli ni prezgodaj:

  1.vaja

  zdi se mi, da govorite zelo dobro:

  ‫أرى أنك تتحدث بشكل جيد للغاية.‬
  araa ‘annak tatahaddath bishakl jayid lilghayata

 • Olga

  Zapreti meje! ISLAMISTE in komuniste izgnati, pa naj se parijo in križajo po mili volji in predvsem na svoje stroške in s svojim delom!

 • bubamara

  Takšen scenarij je res možen. Upam, da se Nemci čimprej streznijo in začnejo dvigovat nacionalno zavest.

 • Najplemenitejši

  Slovenci bomo zagotovo poskrbeli, da bomo izbrisali vso versko nesnago iz Slovenije! Brez izjeme!

  • Olga

   Boste skakali s stolpnic?

   • antimur

    Jim ne bo težko, ker jim bomo pomagali.

  • antimur

   Ker si kreten, ti verjetno ni jasno, da preden preženemo muslimane, moramo opraviti z levimi fašisti, kamor štejem tudi takšne barabe in antislovence, kot si ti, Kar se pa tiče katolikov, jih boš ti qrca izgnal, ker brez njih bi ti gobcal po arabsko.

  • if

   Jaz sem SLovenec, človek Prešerna in njegove Zdravice!

  • Soave

   Potem pa nisi Slovenec!

 • Peter

  Vera v komunizem je na vsak način boljša od vere v Boga, dragi Će Gevara.
  Vera obljublja raj po smrti.
  Komunisti pa obljubljajo raj že kar na Zemlji.
  Za tistega prvega ni dokazov.
  Za drugega pa so dokazi, da obstaja. Kar poglej si bivšo CCCP.

  • denacifikacija

   Komunist je suženj. Ljudje smo moški ali ženska, ki se predajamo prostovoljnemu suženjstvu, tako v intimnih odnosih, kot tudi z okolico, z ljudmi, s katerimi smo v stalnem stiku. Ampak to je še vedno omejeno suženjstvo, ki nastane iz socialne in biološke potrebe, sicer smo vsak zase in živimo v lastnem mentalnem svetu. Komunist pa ne more, ker je njegov ves svet komuna, v kateri je suženjsvo ostalim edina možna vrednota. Ker je to za normalnega človeka nevzdržno, pravega komunizma ni bilo nikjer, tudi mi smo se reje izolirali v nacionalne meje in si izmislili razne nagradne igre, s katerimi si je lahko posameznik zadel trenutke pristne identitete in intime. Ker je osebna svoboda velika vrlina, se zaradi navideznih malenkosti, ki pa so imele ogromen vpliv na mentalno zdravje posameznikov, vidno ločimo od preostale socialistične skupnosti. Pravzaprav so si vsi drugače razlagali komunistični eksperiment, prav zaradi teh elementarnih človeških zakonitosti, enostavno moraš biti kar si, pa čeprav vsaj za hip.
   Tisti suženjski del je vedno problematičen, ker suženj ni naravno stanje duha, je pa nujno v modernem svetu. Zato si mentalno kanibalizirane družbe omislijo tudi priročno etiko, tud naš komunizem je bil zgrajen na žrtvovanju, raje smo ubili enega nedolžnega, najraje najboljšega med nami zato, da bi deset sužnjev preživelo. In to se vleče do danes.Paradokx je igra kot take, če moraš vedno ubiti šampijona, bo prej ali kasneje vsakdo prišel na vrsto. Na koncu bodo ubili enega za 9, pa potem za 8,7,6… dokler zadnji komunist ne bo naredil samomora.

 • Domoljub, TA PRAV !

  Dobra novica, če potem tudi janšistov ne bo več.

  • Peter

   V stilu pravega dolinskega levičarja:

   res nas ne bo več, ampak tudi janšistov ne bo več.

 • soc

  Ostane le boj. Boj brez upa zmage. Kako naj se katoličan, ki mu grozi pekel za vsakega ubitega človeka, ali ateist, ki verjame v nedotakljivost življenja, primerja z muslimanom, ki bo za vsako stotnijo (ali manj) pobitih nevernih živali takoj nagrajen z devicami?

  Ko sta bila etosa katolištva in islama pred tisočletjem na podobni ravni, je belec počasi dokazal superiornost. Danes, ko je razlika prav teh tisoč let, smo degenerirani in v izgubljenem položaju.

  Predvsem pa z mogočno peto kolono. Levakov. Ljudi nizke inteligence, nizke delavnosti in visokih potreb, ki jih vodijo po njim ustrezni poti posamezniki visokih sposobnosti brez kakršnekoli etike. Prvih tudi na tem forumu ne manjka, drugi pa se forumov akoraj brez izjeme izogibajo.

  • sodnikisozločinci

   Ko produktiven del prebivalstva ne bo hotel več delat in bo sistem še sabotiral se bo vse sesulo. Sicer pa se to že pojavlja.

  • Jurij Musar

   Degenerirani ste vsi verniki, le da ste katoliki, po zaslugi levice, malo manj degenerirani od drugih veroizpovedi. Ne vem pa, kako si s tvojo miselnostjo lahko dovoliš govoriti o etiki, kajti etični ljudje nikogar ne sovražimo.

 • andreas82

  Ne bojte se, Nemčija se prebuja!!!

  • freedomfighter

   Ja nazadne ko se je po tvoje prebudila je povzrocila najvecje opustosenje v zgodovini…in najhuj ravno v evropi

 • Balkica

  Moški, kar poglejte si muslimane – moške, kako klečijo in molijo! Kar poglejte ob nedeljah v cerkvi, koliko moških je pri maši. Pri nas jih je le za peščico in še ti se sramežljivo stiskajo v zadnjih vrstah. Upam si trditi, da večina pride h maši zaradi žene, če ne bi šli v gostilno ali kam drugam.
  Pri nas se pozna, da očetje – moški nimajo v družini nobene avtoritete. So kot šleve. Otroci delajo kar hočejo in že majhni komandirajo celi družini. To nas res vodi v propad.
  Potem se res ni za čuditi, da bo če leta prevladal islam.

  • Peter

   To imaš seveda zelo prav.
   Poleg tega pa še dejstvo, da v krščanstvu prave vere skoraj ni več.
   Čedalje manj ljudi verjame v življenje po smrti.
   V Islamu večina trdno verjame v to “dejstvo”.
   Kako boš potem prepričala katolika naj gre umret za vero?

   • komar marko

    ponudil mu boš farmacevtke! Te baje rade dajo!

    • Peter

     Dokler podrobnosti tega “dajanja” niso znane in glede na vpletenost nekoga, ki mu poštenje gleda iz oči, se bom komentarjev na to temo vzdržal.

     • komar marko

      in katero dejanje ti ni poznano. Vse je javno objavljeno. Torej a si ti še za luno? Kdaj prodeš, da te počakamo!

     • Peter

      Ja, za Luno imajo dobro muziko…

     • komar marko

      kdaj prideš, da ti pripravimo sprejem!

     • Peter
     • komar marko

      ne bom odprl!

     • Peter

      Ah, Pink Floyd, Dark Side of the Moon na jutjubi je, no.

    • freedomfighter

     Ja za farmacevtko se splaca hahahah…ko mi pa en dokaze obstoj boga se pa tut jaz rastrelim zanj…do takrat pa me ne vidis v cerkvi ker mi logika ne dovoli zapravljat casa za izmisljotine…so pomembnejse stvari na svetu..recimo lusne farmaceutke

  • Jurij Musar

   To je le dokaz, da so moški pri nas bolj razgledani in izobraženi in da svoje žene doživljajo kot sebi enakovredne. Tisto, da otroci delajo kar želijo, pa je navadna izmišljotina klerikalcev, ki še vedno verjamete v vzgojo otrok s fizičnimi kaznimi. Jaz kot “šleve” doživljam tiste moške, ki še vedno proti svoji volji hodijo v cerkev.

 • Ašnaj Zenaj

  Največja istospolna skupnost mora pri pridigi dati več poudarka družini kot pa politiki

  • komar marko

   in katera skupnost je to. Ljubitelji kužitov ali farmacevtk ali devic?

   • Ašnaj Zenaj

    Kukr jaz vem se župniki ne poročajo

 • Goran Hvala

  Nism vedu da so evropski narodi ful raznovrstni…men delujejo dokaj isti..vi bi furl vse isto…jedl in pil isto…oblacl se isto…pac vse je isto…ful je razlika med pkajeno klobaso in tisto ki pac ni…al pa je na rahlo okajena…wow totalna razlika…pac kot pripadnil bele rase ne vidim nekih hudih razlik med nami..razen to da za vsakim hribom tulijo v drugacnem dialektu…ja res totalna raznolikost…

 • Mihilus

  Trenutno stanje ne bo trajalo dovolj dolgo, da bi do demografkse zamenjave dejansko prišlo. Multikulturalizem se da tolerirati samo v času debelih krav in še to komajda. Ni več tako daleč zadnja faza multikulturalizma: etnično čiščenje.

  • denacifikacija

   Trenutno stanje se vzdržuje z invazijami v tretjem svetu, trenutno se najbolj izčrpavajo naravni viri v Afganistanu, Iraku, Siriji, Libiji, Kongu, Somaliji, v bosni, Srbiji in na Kosovu.
   Od tam prihajajo tudi begunci.

 • Rožle

  Pri nas čez kakšen mesec sledi še ..”.Đihad street ” …

 • tarantela

  Kjer se prepirata dva…za isti praznik dve proslavi , ena večinska, druga za desne , bodo tretji imeli možnost.

  • Hun

   Ne seri ga.
   Potem tudi rdeče zvezde ne bo več.

 • antimur

  Prav radoveden sem, katerega predsedniškega kandidata bolj podpira hudobnež Kučan, pavliho Šarca, ali izdajalsko butaro Novačko.

  • Olga

   Šarca! Luda mila je kar tako….ko se je že šla ponujat Murgleoneju..

  • denacifikacija

   Popoviča.

 • kresnik

  Muslimani bodo prav kmalu sami zavrgli islam.

  • sunday

   tega še super optimisti niti v sanjah ne mislijo – ker je nemogoče, če poznaš njihov način razmišljanja in prijeme za svoje primitivne stvore!!!

 • Zgornji

  Ja, saj, ravno zato bomo pa ta planet že prej očistili od te Nesnage tega starega pokvarjenega mohamedanstva !!! ! !!!

 • Dav Lob

  Pa bodite no pametni.Kaksna muslimanska Evropa?
  Muslimane bomo popapcali za malico,kosilo in večerjo.

  • sunday

   nič mi ne izgleda, da bi to bilo mogoče, da obstaja volja in namen za kaj takega!!!

 • cosmosjasnovidec

  Čez 30.let bodo kamelotrajbarski musliči že pocrkali sami od sebe zaradi boleznih katere prinašajo v europo in so europskemu zdravstvu nepoznane.
  Razen TIFUSA kateri se je pričel pojavljati drugih ne poznajo.
  Tifus so prvi prinesli musliči iz Indije sedaj pa že z vseh koncev.Slovensko zdravstvo drži v tajnosti,ker je bilo že več obolelih sedaj so pa v bolnišnici morali spregovoriti,ker se je okužila 15.letna deklica in se zdravi v UKC.
  Kakorkoli te kamelotrajbarske tifusarske musliče bo potrebno počistiti drugače bo cela europa okužena z virusi katere prinašajo.
  To je tudi namen “đihadistov”saj nekatere isis okuži in pošlje sem kot migrante.

  • denacifikacija

   Poleg migracij in zunanje trgovine, so daleč največji vir okužb zdraviluški turisti, v kombinaciji z našimi kmetavzarji, ki so že vse polili z gnojšnico, okuženo s poceni madžarskimi antibiotiki ter raznimi za bakterije koristnimi snovmi. Pri nas je vse pošpricano s strupenim drekom, kamorkoli stopiš, iz katere koli pipe si natočiš, povsod so bakterije, pa čedalje več sistemsko ustvarjenih revežev, ki jim gnila država rubi celo pralne stroje in morajo potem umivati sebe in obleko v razredčeni gnojšnici.
   Epidemije so samo še vprašanje časa, ne gre samo za tipe bolezni in prenašalce, pomembni so predvsem pogoji za razvoj kužnih kolonij. Največji problem je pa do konca skorumpirano zdravstvo, bolnice hranijo zelo nevarne vzorce, vsak fašist lahko ukrade bris in okuži ciljne osebe. Bolezen se razvije v nekaj dneh ali celo urah, čedalje bolj odrinjeni reveži rabijo do splošnega zdravnika tudi več tednov ali mesecev, čakalne dobe za specialista trajajo pa še bistveno dlje, rezultat so zgodnje smrti in splošno slabo počutje, pa to še ni nič proti temu kar šele pride.

   • sunday

    tukaj se strinjam s tabo, mogoče ne čisto, vendar+!!!

  • Adolf Hitler Lebt

   erste Säuberung 12 milonov židov zdaj pa 60 milonov kamelo fukarjev u kak lep je dan dans heil und sieg!

 • xtc

  No nekaj velja opomniti-Soroševega čudovitega sveta nikoli ne bo-ker je nevzdržen oz,bo propadel preden bo nastal-utonil v vojni in izbrisan.
  Seveda je treba vedeti še nekaj,Evropejci se ne bodo zganili vse dotlej,ko bo postalo jasno ,da oni ali muslimani no tedaj pa se tudi levim nebo godilo dobro.Očitno pa še zadeva ni tako kritična menijo-veste,ljudje začno misliti,ko pride nož na vrat in je treba izbrati med preživetjem ali izbrisom in drugih opcij ni,no takrat tudi najbolj civilizirani postanejo hujši od najhujših barbarov.

  • mi smo kristjani, ne ž.-

   Ž. Soros podtika krščanski Evropi vse tole.

  • sunday

   bojim se. da se bodo evropejci začeli zavedati takrat, ko bo že prepozno!!! kajti že sedaj je pozno, že sedaj bi bilo potrebno pristopiti resno in odločno ter najprej počistiti z izdajalci z enako vnemo kot s hudičevimi podganjimi iztrebki!!! lahko bi bilo jasno vsem vsaj v slo. kdo so podganji iztrebki. vsaj po govoru porića – je skrajni čas – ne smemo več spati – sedaj gre zares – zavedajmo se tega!!!

 • !!!

  ALI res mislimo to dopustiti?!?? Ne smemo!

 • resnica boli

  ž. nam to podtikajo.

 • šmentanamuha

  Še en razlog več, da se priključimo višegrajcem. Ampak najprej moramo zamenjati levo vlado.

 • šmentanamuha

  Andrej Šiško za predsednika države! Potem se bodo stvari vrtele drugače.
  Nehajte jamrat in naredite najprej spremeebo v svoji glavi.

 • Valter BraniSlav

  Zena mi je rodila 4 otroke katerim je bila najboljša mama meni pa najboljši prijatelj.
  Danes je obema ŽAL da nisva imela vsaj 10 otrok. Denarja je bilo dovolj.

  • KAPIBARA

   sOCIALA JE BILA MAL .. ZA 10 OTROK..

 • Ana Job

  Če se ne bomo zavzeli zase, (kar se pričakuje od normalnih ljudi, ki v glavi niso pohabljeni) se bomo res podredili Alahu.

  Zelo, zelo neumni smo!!! Zabiti do konca, da toleriramo to drhal, ki posiljuje otroke in zatira ženske ter jih ceni manj od kamel!

 • Adolf Hitler Lebt

  to se lahko zgudi samo v presranih židovskih možgani polnim dreka!

 • Adolf Hitler Lebt

  lep prizor kako en oslojebec liže drugm oslojebcu anus!

 • Adolf Hitler Lebt

  prvo 12 milonov židov zdaj pa 60 milonov kamelo fukarjev u kak lep je dan dans heil und sieg!

 • jan

  Stvari bodo tekle bolj hitro, ker bo k izginevanju Evropejcev pripomogel tudi džihad in kake skupine podobne ISIS. Evropejci smo popolni norci, ker spuščami k sebi svoje bodoče rablje. Mnogi pametni ljudje nas na to opozarjajo, celo nekateri dobronamerni muslimani, evropski politiki pa nič. Sprenevedajo se, da migracije za Evropo in avtohtone Evropejce niso nobena nevarnost, vsi, ki v to dvomijo pa so paranoiki, ksenofobi, rasisti, fašisti nacisti… Narobe svet.

 • RealTruth True

  Stop islamizaciji in pomanjševanju naših prednikov, ki so se borili proti tem zavojevalcem!

 • AlojzZ
  • AlojzZ

   Aja! Rešitev je samo ena: štirideset dni molitve in posta. Kdo je za, naj pritisne “gor”, kdor ni za pa “dol”.

 • gorenc

  Če bo Evropa šla naprej z islamizacijo,bo postala puščavski kontinent uničena brez industrije.Ljudje bodo postali nomadi kjer se bodo selili po raznih krajih in iskali pogoje za preživetje.

 • Jebem jim mater vse po spisku

  Mi je cist vse kristalno jasno jludje levi in islamisti so nasli svoje podobne ideale kot zatiranja zensk svobode govora .Naj se povem da ljudje ki so levi stranka to so stari komunisti ki hocejo to kar je dobrga vrst dol in postavit gor idiote ki se jih lahko vodi so omejeni s pametjo po domac povedan komunisti so ze spogledval z nacisti pol vemo kaj je bilo .ce mislijo da bojo s tem dobil idiotsko druzbo ki jo bo lahko vodit se motjo naj povem muslimani ne delajo zakaj bi saj dobivajo dobre drzavne podpore naj povem zgodovina se ponavlja levica bo pahnila evropo v versko vojno ko bo do tega prislo mormo rec ljudje da se imate pravico branit tudi z orozjem boste imel moznost se branit sprejet islam ali biti govedo za klanje .
  Majster vse tega je pa gorge soros ki ga vlece psihomascevanje nad evropejci naj povem se to cerar erjavec zidan mu pa veselo pionirsko pomagata ugrabljati naso drzavo naj povem to da cerar nasprotuje viktorju orbanu ko hoce zascititi svojo drzavo mate se kaj temu za dodat

 • Franc Kucan

  Nič vam ni jasno ovce…mislite da boste živeli svobodno in hodili na dopuste??haha..muslimanska zver vam bo jebala otroke in sekala vam bo glave..vi samo ležalnike ven in glejte od daleč lažnive novice..konec je z eu..konec!svoje otroke najbolj pa vaše prelepe hčerkice naučite nositi rute in ninja obleke..jebite se..prodane duše..niste vredni te zemlje..če pridejo naj pridejo na nož..fuck them all..beeeee

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!