[Video] Avstrijska politologinja svari: Če ne popravimo evropske demografske slike, se bo migrantska kriza končala z državljansko vojno

Musliman sredi molitve na ulici (vir: twitter)

Avstrijska politologinja in aktivistka ameriškega rodu je za Christian Reporter News spregovorila o nevarnosti migrantske krize za Evropo. Meni, da je zapiranje mej samo začetek – če se Evropa želi izogniti državljanski vojni, bo morala popraviti tudi demografsko sliko.

Politologinja in politična aktivistka Elisabeth Sabaditsch-Wolff že dalj časa svari pred nevarnostjo, ki jo za izumirajočo evropsko populacijo predstavlja migrantska kriza. Zaprtje mej je po poročanju Voice of Europe šele prvi korak reševanja veliko večjega problema.

“Namerno manipulirajo z nami. Manipulirajo z zahodno javnostjo, da bi podprla migracijo muslimanskih moških, sposobnih za boj, v Evropo,” je povedala Sabaditsch-Wolffova. Krvavo ceno za tako nagnusno politiko pa bodo po njenem mnenju plačala nič hudega sluteča mlada dekleta.

Katastrofalna demografska slika
Če se želi Evropa izogniti državljanski vojni, zapiranje mej in omejevanje priseljevanja iz muslimanskih držav ne bosta dovolj. Potrebno je popraviti lastno demografsko sliko, saj bodo drugače stare narode Evrope nadomestili migranti. Statistika je preprosta. Muslimanske ženske imajo po podatkih Pew inštituta za statistiko iz leta 2011 v povprečju 2,2 otroka, medtem ko je ta številka za nemuslimanske ženske v Evropi 1,5 otroka.

Sabaditsch-Wolffova je opozorila na vedno večje pritiske oblasti, ki omejujejo pravico do svobode govora in dušijo javno razpravo o največjem problemu, ki pesti evropske države. Nauk zgodbe je jasen. Tudi voljna politika lahko naredi le toliko; če želijo evropski narodi obstati, bodo za to morali poskrbeti sami. Kar je nujno potrebno, ni nič drugega kot razvrstitev prioritet.

Ivan Šokić

 • tonite falco

  Poglejte si tale video o globalističnem načrtu kako islamizirati in uničiti Evropo: https://www.youtube.com/wat… podnaslovljeno s slovenskimi podnapisi.

  Multikulturno
  takšno Evropo si sigurno ne želimo in jo tudi ne odobravamo in se bomo
  morali boriti proti vsem levičarskim vladam v Evropi. Najverjetneje tudi
  z orožjem, ki bi radi levičarji v vseh držav sveta posebno v Ameriki in
  tudi pri nas popolnoma prepovedali, da se človek ne bi moral braniti
  pred nasilnim tujerodnim narodom. Tako pri nas in tudi drugod po celem
  svetu! Pomislite dragi ljudje tudi dvakrat ali večkrat komu boste
  namenili vaš glas na teh parlamentarnih volitvah 03.06.2018 v nedeljo.
  Mislim, da je najpametnejša odločitev stranka SDS, ki nas bo zavarovala
  kot narod in družine z našimi otroki in vnuki za bolj varni jutri in
  blagostanje nas in naših družin.

  Zato vsi volite naslednjo nedeljo stranko SDS za naš blagor in mir v državi !!!

  • Korenjak

   404 not found.

  • pajot

   Stran trenutno ni na voljo. Cenzura?

  • RATATA

   Pokaže mi šimpajzarja in napiše
   This page isn’t available. Sorry about that.

   Try searching for something else.

   • tonite falco

    Par minut po tistem, ko sem prilepil link stran ni bila več dosegljiva!
    Cenzura seveda, kaj pa drugega. Kajti sam si prej pogledal ta video in zatem takoj napisal očem se gre.

 • Jan Kovalski

  Slovenija je zelo majhna država z vedno manjšim deležem Slovencev na lastnem teritoriju, zato se to vse lahko zgodi zelo hitro, tako rekoč čez noč že po enem izmed večjih nekontroliranih vdorov migrantov.
  Pri tem je v Sloveniji še ena velika težava. Poleg grozeče invazije še nikdar poravnani zgodovinski računi med levico in desnico. Pri nas povprečen levičar in povprečen desničar težje prenašata eden drugega kot se npr. v Ameriki nek belec in nek črnec. Tu so še prisotni še vsi mogoči balkanski narodi, Slovenija je postala Jugoslavija v malem, med katerimi tudi lahko vsak trenutek ob kakšni krizi izbruhnejo sovražnosti.
  Na vsak način je potrebno preprečiti invazijo muslimanskih migrantov, ker bo lahko njihova neobvladljiva kritična masa sprožila zažigalno vrvico vseh nasprotij in potem se nam zelo slabo piše.
  Glavni problem je to, da levica odkrito podpira priseljevanje in podcenjuje situacijo ali pa si namerno želijo povzročiti Mad Max sceno, ker se mogoče čutijo nadmočne???

  • Goran Hvala

   sej si kr zadev bistvo…a ni cisti zakon da nova vsak dan fantazira o letu 45….ti pa sanjas o tem da bi ze enkrat sli naprej. :-).. dej raje napis katero “tetko” so na danasnji dan partizani ustrelil….tak se bo najprej premaknilo na bolje…:-)

  • samotoje

   Komentar 1A.

  • slosin

   …če bo počilo, bomo fasal v hrbet tudi ‘miroljubne’ bosanske muslimane…

 • Zgornji

  ŠE ITAK SE BO VSE TOLE KONČALO Z DRŽAVLJANSKIMI VOJNAMI, AMPAK, KAJ, KO PA SLEPI IN ZABITI NARODI NIMAJO POJMA O TEM , ŠE POSEBEJ PA O TEM NIMAJO POJMA LEVI LENI VOLUHARJI – LEVUHARJI . Žal.

 • ljubinica

  Zelo dober intervju.
  Povedala je, da se vraca v Avstrijo.
  Mogoce bi jo lahko dobili na Nova24TV za intervju?
  Ali pa celo nacionalka Naj proba Mozina …

 • Antonius
  • samotoje

   Hvala za super link, modri Antonius. Tega Churchillovega dela nisem bral, čeprav ga sicer kar dobro poznam.

   • David Hitler

    Degenereranec TA TVOI ČRCIL JE BIL POFUKAN PIANDURSKI PENNER ŽID ŽIDSKI PARAZITI KATIRI DONES SEREIO POVSOD PO SVETU TA SMRAD

 • bojan

  vsekakor bo vojna ko bomo morali pucat ves islamski drek ven iz EU

  • Dragan Krstič

   TO BO NAJBOLJ KRVAVA VOJNA V ZGODOVINI eVROPE. zMAGOVALEC NE BO ZNAN. Dejstvo pa je, da so migranti v ogromnem številu in neverjetno nasilni in okrutni. Našim zanamcem se obetajo hudi časi.

 • zaton

  Če pogledamo demografsko sliko konkretno za Slovenijo. Zadnji popis prebivalstva je bil narejen leta 2002. Od takrat je preteklo že 16 let in se je stanje bistveno spremenilo. Slovenske družine imajo v povprečju enega do dva otroka. Iz dneva v dan prihaja v Slovenijo več prišlekov iz Albanije s številno družino, katerim se bodo pridružili še ti, ki jih imamo sedaj na mejah Evrope in jim je ciljna država Slovenija. Kako lahko pričakujete dvig natalitete med Slovenci, če država, razen tega, da od njih pobira davke, nič ne naredi v tej smeri. Mladi perspektivni kadri odhajajo v tujino, ker pri nas ne dobijo zaposlitve oz. v tujini za isto delo dobijo 1x večje plačilo. Kako si lahko delavec z minimalno plačo oz. prenizko plačo ustvari družino oz. preživlja družino? Kako si lahko kupi stanovanje, saj sploh ni kreditno sposoben? Poglejte si malo liste prosilcev za “socialna” stanovanja, pa vam bo jasno, komu jih podeljujejo. Slovencev je na teh listah zelo malo. Izboljšati je potrebno standard našim državljanom in s stimulativnim okoljem lahko pričakujemo tudi dvig natalitete. Prihodnji vladi tudi predlagam, da za začetek obvezno omeji priseljevanje in podeljevanje državljanstev brez osnove in združevanje družin tujcev.

 • Clemen J.

  Zgodovina uči da še nobena taka vojna ni bila v prid Prišlekom.

  • xtc

   No nemci že imajo rešitve in si jih lahko gredo ogledat,kmalu jih bodo z Judi složno dajali v pogon,zgodovina s e pač včasih malce čudno ponavlja.

 • totex39

  Islamizacija je na pohodu že desetletja nazaj, vendar so se vse oblasti temu nekako opirale. Sedaj pa jim je to omogočeno, vendar tudi to ne bo šlo v nedogled, kajti nekdo bo ta vozil tudi prerezal, kar pa bo takrat sigurno zelo krvavo.
  Evropski klan politikov je že tako zabredel, da očitno hoče da do teh stvari dejansko pride.

  • zaton

   Kot prvo je treba zamenjati politike v Bruslju, saj ti sklepajo hudičev pakt za uničenje Evrope.

   • totex39

    Taki kot so Juncker in nekateri njegovi privrženci ne morejo biti vzgled za EU, ne samo da se obnaša kot nek pajac je povrhu še nesposoben.

    • samotoje

     Od politikov ne gre pričakovati, da bodo zgled komurkoli. Odgovorno naj opravljajo svoje delo.

 • zaton

  Slovenija potrebuje desno vlado.

 • xtc

  EU realnost je pač takain neizbežn-vojna le le še vprašanje časa,preje pride manj bo žrtev na EU strani kasneje bo hujše bo in dlje.Če nekateri mislijo,da so za časa Adolfa videli vse-boste šele sedaj,koliko dlje lahko zadeva gre in kako se stvari uredijo.Žal so največji krivci za tole EU birokrati in EU politiki z Joncerjem,Merckelco in Macronom na čelu.
  Tl stvar,če bo izbruhnila maksimalno bo odnesla vsaj 50 miljonov na ozemlju Evrope ne glede na starost.
  Stvar bo šla čistilno in tisto,kar se bo zgodilo bo grdo a zdravilno.

  • Mihilus

   Ko se bo začelo se bo židom kolcalo po Hitlerju :)
   Še posebej Ameriškim.

 • zaton

  Demografska slika Slovenije se je od zadnjega popisa leta 2002 bistveno spremenila. Vemo, da imajo slovenske družine v povprečju enega do dva otroka, saj sistem zavira višjo rodnost med Slovenci. Veliko mladih se iz Slovenije izseljuje, ker tu ne vidijo prihodnosti, saj si z negotovo zaposlitvijo in nizkimi dohodki ne morejo ustvariti družine. Zaradi nekreditne sposobnosti si ne morejo kupiti stanovanja. Na drugi strani pa imamo na listah prosilcev za “socialna stanovanja” večinoma prišleke, Slovenci so v manjšini. Nasprotno pa iz dneva v dan v Slovenijo prihaja vse več prišlekov iz Albanije s številno družino, za katere država Slovenija dobro poskrbi z vsemi možnimi transferji. Tem se bodo pridružili še ti, ki jih imamo sedaj na mejah Evrope in jim je ciljna država Slovenija. Dvig natalitete med Slovenci je možen le z izboljšanjem življenjskega standarda. V stimulativnem okolju lahko potem pričakujemo tudi dvig natalitete. Prihodnji vladi kot prvi ukrep predlagam, da obvezno omeji priseljevanje in podeljevanje državljanstev brez osnove in združevanje družin tujcev.

  • slosin

   …zadnjič, ko so v Krškem jamrali, kako imajo probleme s pritepenci z juga, je bilo rečeno, da je od 60 prišlekov 46 šipcev…

 • David Hitler

  Niti približn končal se bo z zamorskim kompostom in to ie tud obluba☠

 • Mihilus

  Neizogibni zadnji korak, pred katerim si danes še vedno premnogi zatiskajo oči pa bo etnično čiščenje. Ali bo šlo po mirni poti ali z vojno bomo pa še videli.

 • dob

  Neki dan sem v časopisu prebral mnenje raziskovalke, ki pravi, da imamo težavo pri načrtovanju višje rodnosti saj nimamo ustreznih raziskav(?) na to temo…

  Po moje se tisti, pri katerih rodnost je izredno visoka, valjajo od smeha, ko preberejo kaj takega!
  Če seveda sploh znajo brati.
  Ne znajo brat, ampak fukat pa znajo!

  Oni nimajo nobenih raziskav. Ravno narobe: z raziskavami in razmišljanjem se ne ukvarjajo.

  Zato, da pribiješ sliko na steno potrebuješ žebelj en komad in kladivo en komad.
  Zato, da povečaš rodnost, potrebuješ kurca en komad in pizdo en komad.

  Potem morata ti dve stvari početi nekaj, kar otroci ne smejo napisati v šoli, lahko pa napišejo zunaj nje na zid! Če jih ne dobijo.
  Kdo bi si mislil, da jih bodo čez 10 let preganjali, ker tega (fuk) ne počnejo dovolj pogosto???
  Vse drugo je stvar časa. Tudi redčenje nacije zahteva svoj čas in pogled stran od problema. In tega dvojega so nam dajali na pretek. Smo lepo vzgojeni, samo ne bo nas več, da bi to komu bilo mar!

  Tisti z visoko rodnostjo seveda vse to dobro obvladajo brez raziskav. Obnašajo se drugače. Če samo pogledamo priseljence z drugih krajev bivše SFRJ – pri njih je vsaka druga beseda ena od tistih, ki spominjajo na to, kaj je treba vse početi, če hočeš dvigniti rodnost! (jebati majku u pičku!)
  Pri njih denar ne gre na raziskave, temveč za druge stvari (morda bi tu rabili raziskavo, za kaj vse gre dnar).
  Podobno je tudi z migranti, ki zdaj zasedajo Evropo in izpodrivajo nas in naše navade iz nje ter tako menjajo civilizacijo.
  Da sami živijo od dotacij za otroke, za katere praviloma ne skrbijo, se ne sekirajo dosti. To je pač značilnost enih in drugih, arabskih migrantov, afriških muslimanov in – jugoslovenarjev! Svoje otroke obesijo drugim za vrat in podpirajo “človekove pravice”.

  Najbrž si mislijo enako kot jaz, da če je država tako neumna, da meče denar za raziskave o tem, zakaj je naša rodnost nizka, potem denar za vzdrževanje preobilnih družin tistih, ki s tem nimajo težav, sploh ni tako stran vržen denar. In štepajo otroke! Ker dobijo podporo od države za to.

  Mi pa začnemo razmišljati o raziskavah, kadar izgubimo delo.
  Če ga pa še imamo, potem pač delamo zanje in plačujemo prispevke za njihove otroke in za njihove “človekove pravice”.

  • Mihilus

   Na svet gledaš totalno naivno. Raziskave so dobro narejene in znižanje rodnosti je načrtno:
   feminizem (karierizem, splav),
   LGBTism,
   promocija debelosti
   cel kup ukrepov za nižanje socialnega kapitala, kar znižuje željo po otrocih
   in še cela druga možnost ukrepov, ki preprečujejo normalno formacijo družin.

   Še najbolj trapasto pa je sprenevedanje in pa fake ukrepi za povečanje rodnosti – naprimer razne subvencije, ki samo podražijo subvencionirano stvar, da je potem še manj dostopna.

   • dob

    Obstajajo različna mnenja in teorije, bolj ali manj neuporabne. Poleg tvojega, ki je po rezultatu enak komunističnemu (treba je iztrebit sovražnika!), je tudi moje, za katero pa ti meniš, da je naivno.

    V čem je razlika.

    Tako misliš zato, ker se vi (vsi skupaj, levi in desni, Cerkveni in ateisti, in še vsi drugi zraven…) navajeni, da rešujete stvari z ubijanjem.
    Zadevo priženete tako daleč, da vam na koncu ne ostane drugega, kot streljanje. Umor. Iztrebljanje.
    Pripravljate se na to, da bo treba enga ubit! Tudi sedaj!
    Ali pa pol sveta iztrebit, da bo mir neki cajta. Pol pa spet ponoviti isto igro: izmenjevanje miru, ki je pravzaprav premirje (mir s strahom!), in nasilja, ki se imenuje vojna. Ki je prec za vogalom!

    Mene to ne zanima. NImaš mi kaj novega povedat, česar nisem še videl in vem kakšne rezultate prinaša.

    Novo je (zate) morda le to, da je New Age filozofija eno sranje, ki pripravlja ljudi na množični samomor. Pa tega niti ne ve, ker nima možganov, da bi to vedeli. V negaciji stvarnosti so namreč oni prišli najdlje!

    Jaz imam drugačno mnenje in mislim, da ni treba nikogar ubijat.
    Ampak ti že veš svoje. V glavi se že oborožuješ.

    Obstajajo sicer druge rešitve in to ne ena sama – temveč na tisoče!
    Le da vi vsi skupaj vidite samo eno: umor.

    • Mihilus

     Jaz verjamem v božanske zakone narave. In en od njih pravi: kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade. Likvidatorji so na koncu vedno sami tudi sami – likvidirani. Iz tega razloga sem v celoti in kategorično proti likvidacijam. Priznam pa, da se ne bom sekiral, ko bo likvidatorje božja pravica končno doletela.
     Zadeva se trenutno odvija tako, da bomo eventuelno dobili vse kar želimo in pri temu si ne bomo rabili umazati rok.

     • dob

      Hvala za tole mnenje. Ne umažimo svojega srca in rok z nečim, kar sebi ne bi mogli odpustiti.

     • Mihilus

      Se strinjam. Samo poglej Nemce. Delajo samomor, ker verjamejo v holohoax.

     • dob

      Dandanes je notranja (emocionalna) stabilnost ljudi redek pojav. Več kot devetdeset procentov ljudi na svetu je histeričnih in tako tudi razmišlja.
      Merklova nima pojma kaj dela. EU je brez kompasa in brez vodila.
      MI pa capljamo za izgubljenci in ves čas računamo nanje, da nas bodo izvlekli iz tega. Slovenija bi lahko že nehala biti infatilna in začela skrbeti za svoje ljudi.

 • Olga2345

  Nagnati skorumpirane levičarske politikante, pa bo vrstni red prioritet pravi! Pijanega Junkerja in skorumpirano Fajonko, z udbomafijcem Kučanom pa za rešetke do smrti!

 • Matt von Glanz

  Moj predlog: prepoved splava za Evropejke in okrepitev rejniških družin. Vsaka nosečka naj rodi, za vzgojo otrok pa naj daje nekaj prispevka, sicer pa iz budzeta.

 • janez.pokoncni

  “Če ne popravimo evropske demografske slike, se bo migrantska kriza končala z državljansko vojno”

  Moja tema. :):)

  Defintivno je eden od razlogov za kataklizmo migrantska kriza. Z njo ne bi davil, ker jo imamo itak povsod na tapeti in je več kot opravičljiv razlog za strah tudi pred državljansko vojno.

  Drugi, po mojem vsaj tako močan razlog pa je razklanost med ZA NA na eni strani povsem blaznimi, norimi, uničejočimi norci, ki sebe naslavljajo za politično levico in NAMI, zanje fašisti, neoliberalci, sledilci princev in kraljev teme, itd. Mi se lahko poenotimo le še tako, da si izmislimo enega velikega skupnega sovražnika čeprav mislim, da bi tudi tukaj imeli izjemno veliko težavo, kar je dokaz že migrantska kriza.
  Za nas je to invazija na naš način življenja, naš denar, našo kulturo, vero, za leve norce pa posiljevalci, jebači koz, teroristi in lovilci 72 devic predstavljajo kulturno obogatitev in v jebanju koz vidijo gospodarski potencial.

 • skorpijon93

  glede na to koliko muslimanov in tujcev ima avstrija se jim obeta vojna !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!