Obama je kršil zakonodajo: Kar milijon nezakonitih migrantov dobilo dovoljenje za delo

Barack Obama (foto: epa).

Pretresljiv dokument, ki ga je objavil Center za preučevanje migracij (Center for Immigration Studies), razkriva, da je v skladu z Obamovo administracijo kar en milijon nezakonitih migrantov dobilo dovoljenje za delo v ZDA.

Dokument razkriva, da je 957.220 migrantov, ki so v ZDA vstopili nezakonito, dobilo dodeljeno delovno dovoljenje v obdobju od leta 2009 do 2014. Torej gre za še skoraj en milijon ljudi, ki so poleg 5,5 milijona ostalih dobili zeleno karto, in to kljub dejstvu, da tega kot nezakoniti migranti ne bi smeli.

Od tega je bilo kar “1200 delovnih dovoljenj izdanih za migrante, ki jim je bila prošnja za azil zavrnjena, saj niso ustrezali pogojem. Sumimo, da so delovno dovoljenje pridobili z lažnimi, ponarejenimi dokumenti,” je povedala Jessica Vaughn, vodja omenjenega centra.

Skoraj pol milijona nezakonitih migrantov, natančneje 470.000, je bilo takšnih, ki so v ZDA vstopili s turistično vizo, med 5,5 milijona delovnih viz, ki so jih v obdobju od 2009 do 2014 izdali, pa jih je dobilo tudi 532.000 tujih študentov.

Freedomdaily poroča, da jih je kar dve tretjini dobilo delovno vizo, čeprav niso ustrezali pogojem. Je pa za Daily Mail senator Jeff Sessions iz Alabame povedal, da bo zahteval takojšnjo preiskavo teh podatkov. “Ogromno povečanje nezakonitih migrantov za delo v ZDA se je pojavilo istočasno s strmim padcem družinskih dohodkov in z močnim porastom izrinjenih Američanov z delovnih mest,” je dejal. “Vsa delovna mesta od recesije naprej so pripadla tujim delavcem.”

Sessions pa je tudi prepričan, da dokumenti Centra za preučevanje migracij razkrivajo nezakonito delovanje Obamove administracije: “Njihovi dokumenti pomenijo, da izvršilna veja oblasti glede migrantov in njihovih dovoljenj za delo deluje izven meja zakonov in omejitev, ki jih je določil Kongres.”

V Freedomdaily so še zapisali, da upajo, da bo vrhovno sodišče v ZDA čim prej ugotovilo Obamove nezakonite ukrepe na področju priseljevanja ter jih odpravilo v najkrajšem možnem času.

Marjanca Scheicher

 • busnisman

  Zaposlil nezakonito prispele migrante in izpustil iz Guatenama težke kriminalce……..
  Američani, ali boste tole, kar “požrli” ?

 • baubau

  no, ja-njihovi migranti vsaj delajo in se preživljajo sami, v Sloveniji pa celo nezakonite migrante brez pravice do azila preživljamo revni državljani.

 • Olga

  Obama sodi v zapor! Prav tako delajo “naši”! Slovenci postajamo revni, oni pa uvažajo NEZAKONITE MIGRANTE in jih naseljujejo po Sloveniji ter jim dajejo luksuzna stanovanja! Slovenske družine se pa ob tem borijo za preživetje! Primca in Zevnikovo, ki se borita za pravice družin, pa Kordiš v parlamentu zmerja in žali! Komuniste iz parlamenta na cesto in naj odidejo s prijatelji ISLAMISTI iz Slovenije!

  • Mirnik Aleš

   od združene levice, kjer je pogoj za članstvo v sranki obe levi roki, itak ni drugega za pričakovati. Z vijolico na čelu fehtajo po metodi od bajte do bajte za cuker za gospoda MADuro. Ne se pustiti motiti.

 • garfi

  levakarji si tudi tam uvažajo volivce in življenjsko potrebno anarhijo
  osama je izpustil ogromno zapornikov
  enako pri nas

 • Adolf Hitler

  TA SCHEISS NEGER BO PA DUBIL ERKTNO FAHRKARTO INS KNAST

 • Slovenka

  Huso Muso deluje po načelu: Za mano potop.

 • Feriss.H

  DemoSrati so že takrat dobro vedeli da rabijo extra volivce. Na srečo im tudi to ni pomagalo da vrinejo svojo veščo v brlog ki ga bo zdaj izpraznil tale majmun.

  Na obeh straneh Atlantika bi se morala opraviti referenduma, ampak samo med avtohtonimi Evropejci in Euro-Američani, ki bi naj že enkrat dokončno razčistila kaj folk hoče, Tradicionalno ali “Progresivno”. Če bi rezultat bil porazdeljen nekako enakomerno, potem bi najbolje bilo da se odcepimo eni od drugih, Tradicionalni na svoje, “Progresivni” pa naj imajo njihov Pedersko-Multikulturalni “paradiž”. Schengen pa med OBEMA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!