Obsodili 101-leto starega pedofila, ki je obsodbo sprejel brez kančka obžalovanja

Foto: YouTube

Ralph Clarke, 101 leto star pedofil, velja z obsodbo za najstarejšo osebo na Otoku, ki so jo do sedaj obsodili na zaporno kazen. Nekdanji voznik tovornjaka je bil obtožen zaradi niza spolnih zlorab otrok, ki jih je zagrešil v preteklosti.

Clarke, ki je bil rojen leta 1915, ni pokazal nobenih čustev, ko je porota odločila, da je kriv zlorabe v kar 21-ih primerih. Upokojenec, ki je v 20-ih letih služil vojsko v Kraljevih vojaških silah, se je le naslonil na sedež in palico ter mirno poslušal, poroča Daily Mail.

Med dvotedenskim sojenjem je Clarke priznal, da je nekega dečka kar 9-krat zlorabil med njegovim devetim in štirinajstim letom. Do danes je za najstarejšega obsojenega pedofila veljal 96-letni Gaston Pinsard iz Guernseyja, ki je bil obsojen na 18-mesecev zaporne kazni zaradi zlorab dveh mladih deklet pred 50 leti.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Med spolnim napadom je iz ust vzel protezo
Na sodišču so prišle na dan podrobnosti, da je upokojeni voznik v letih 1974−1983, napadel tri žrtve v kabini svojega tovornjaka. Tožilka Miranda Moore je povedala poroti, da je Clarke v kopalni kadi in postelji zlorabil tudi otroke, ki so bili medsebojno sorodstveno povezani. Mlada dekleta je podkupoval s sladkarijami in z denarjem. Pred začetkom spolnega akta z mladoletnim dečkom si je iz ust vzel celo svojo protezo. Clarka so aretirali, ko sta ga lani avgusta na policijo prijavili dve izmed njegovih žrtev.

Veliko žrtev zlorabil v domači garaži
Clarke je zlorabil sedemletno dekle in in jo prisilil v spolni odnos. Eden izmed zlorabljenih dečkov je izdal, da se je zloraba zgodila v garaži, kjer ga je Clarke prisilil v masturbacijo in v oralni spolni odnos. Na sodišču pa je obtoženi dejanje komentiral kot ‘se je pač zgodilo’ in dodal, da so otroci radi prihajali v garažo, ker jim je tam popravljal njihova kolesa.

N. Ž.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!