Orožje ‘prešvercale’ pod burkami: Morilske sestre ustrelile moškega, ki so ga pred 13 leti obtožile bogoskrunstva

Foto: epa, slika je simboličnna

Pakistanska policija je v svoji izjavi navedla izjavo morilskih sester v burkah, da je Abbas leta 2004 oskrunil boga, vendar “ga takrat nismo mogle ubiti, ker smo bile še premlade”. To pa je potrpežljivost in predanost! Medtem ko nekateri analitiki za terorizem trdijo, da bi znala vojna z islamističnimi ekstremisti trajati 10 let ali več, očitno niso računali na njihovo potrpljenje, kar pa žal pomeni predvsem to, da analitiki za terorizem o džihadu in islamu nimajo pojma.

V Pakistanu so sicer tisti, ki so obtoženi bogoskrunstva, pogosto tarča nasilja, saj jim je kot muslimanom obljubljena nagrada, da bodo prišli k Alahu, če bodo umorili bogokletnika, piše Jihad Watch. In verjetno se prav v tem skriva razlog, zakaj so tri sestre v burkah v pakistanskem mestu Sialkot pred nekaj dnevi ustrelile moškega, ki so ga pred 13 leti obtožile bogokletstva, zaradi tega pa ga je obravnavala tudi policija.

Kmalu potem ko so ubile moškega, čigar umor so očitno načrtovale kar neverjetnih 13 let, jih je prijela policija in jih opredelila kot Amno, Afshan in Razio. Po podatkih tamkajšnje policije so šle omenjene tri ženske v hišo verskega zdravilca Mazharja Hussaina Syeda in ga prosile, naj zanje moli. Prav tako so ga vprašale, ali se je njegov sin Fazal Abbas vrnil iz tujine. Ko je verski zdravilec povedal, da se je njegov sin res vrnil iz Belgije, so ga vprašale, ali bi ga lahko videle. Takoj ko se je 45-letni Abbas pojavil pred njimi, so začele nanj streljati z orožjem, ki so ga pretihotapile s seboj pod burkami. Abbas je umrl na samem kraju dogodka.

Pred policijo pobegnil v tujino, a morilskim sestram ni ušel
Ženske so se po njegovi smrti vidno veselile in trdile, da so končno eliminirale bogokletnika. Policiji pa so izjavile, da je Abbas leta 2004 storil bogokletno dejanje, vendar “ga takrat nismo mogle ubiti, ker smo bile še premlade.” Tudi policija je potrdila, da so leta 2004 proti Abbasu uvedli postopek v skladu s sekcijo 295-C (uporaba slabšalnih pripomb v zvezi s svetim prerokom) pakistanskega kazenskega zakonika na postaji Parsur, vendar je takrat pobegnil v tujino.

Marjanca Scheicher

 • Gretta Garbo

  Zdruzeni luzerji pa prav take ljudi vabijo v Slovenijo…

  • Olga

   Veleizdajalci!

   • Zgornji

    TOOOČNO TKOOOOOO !!! ! !!! IZDAJALCI SVOJEGA NARODA OZIROMA ČLOVEŠTVA SO TOOO !!! ! !!!

  • stajerc5

   Gretice, hik-hik, baba pijana rit prodana; se ga moras res uliti do konca, da ti enkrat resnica uide cez znable, spodnje al zgornje- mi je vseeno!

 • dob

  Za nagrado jih v Nebesih čaka kibla, krtača in 72 deterdžentov!

 • Zgornji

  Kar hudič nezmore – tam baba pripomore !!! ! !!! Amennn – žal.

 • indijanka

  Vau..očitno se ženskam tam ni potrebno poročiti, če preganjajo tiste, ki veri niso najbolj naklonjeni. Organizirana sestrska trojka morilk. To lahko postane priljubljen arabski šport. Visok zid bomo potrebovali

 • garfi

  hahaha črne vdove
  https://www.jihadwatch.org/

 • PikaPolonica

  Sam to so jim pa možgane čist spral. Res grozno.

 • mu-jo

  Podobno fotografijo sem dobil za Miss Ilidža 2016 z dvema spremljevalkama. Sedaj pa ne vem, katera je bolj…

 • cosmosjasnovidec

  In z čim je oskrunil kamelotrajbarskega muslimanskega boga?
  Verjetno ga je nabrisal v tazadnjico te ženske so pa bile ljubosumne,da ni njih.

 • xtc

  Gre za navden zločin za katerega so vislice čisto primerna nagrada:

 • Pakistan je podobno kot Savdska Arabija med hujšimi državami v zvezi z mohamedanskim nasiljem. Tarče teh norcev so kristjani, budisti, šiiti in vse druge oblike bolj normalnih ver kot je ta…se vidi kakšna “vera”. Ja nekoč je bil Pakistan Indija, le da so ti nasilni mohamedanci pobili ogromno hindujcev in spremenili demografsko sestavo področja. Številke gredo v milijone mrtvih zaradi te religije zla.

  • Mirnik Aleš

   Pokrajina Hindukuš je dobila ime zaradi pepela, posledic “religije” miru. Fse skupa 270 mio žrtev. Številka narašča. Čisti satanizem.

 • samotoje

  Hja, take stvari pridejo v paketu s fanatizmom, primitivizmom, zaostalostjo in podobnimi pritiklinami islama. Naj ta paket ostane v Pakistanu.

 • bojan

  vreče bolh in dreka

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!