Osumljenec terorističnih napadov v Parizu v pismu ženski: “Ni me sram.”

Salah Abdeslam (foto: Twitter).

Salah Abdeslam na zaslišanju ni želel odgovarjati na vprašanja sodnika o terorističnih napadih v Parizu novembra 2015, v katerih je umrlo skupno 130 ljudi. V dopisovanju z anonimno žensko pa je bolj zgovoren. Ni ga sram storjenih terorističnih dejanj.

Abdeslam je obtožen logistične podpore sedmim džihadistom, ki so umrli na različnih prizoriščih pariških napadov: v koncertni dvorani Bataclan, na nogometnem stadionu Stade de France in v več lokalih in restavracijah v središču Pariza. V napadih je umrlo 130 ljudi, 493 je bilo ranjenih.

V Belgiji rojeni francoski državljan Salah Abdeslam naj bi bil edini preživeli džihadist, povezan z napadi.

Salah Abdeslam na zaslišanju ni želel odgovarjati na vprašanja sodnika o terorističnih napadih v Parizu novembra 2015, med dopisovanjem z anonimno žensko pa je prvič postal zgovoren. Ni ga sram, da bo povedal kaj preveč, saj se ne sramuje tega, kar je. “Kaj bi lahko bilo hujšega od tega, kar je bilo o meni že izrečeno?” je sodeč po odlomku v njegovi kartoteki zapisal Abdeslam.

Sploh ne vem, kje naj začnem. Prejel sem vsa tvoja pisma in ne vem, ali sem v njih užival ali ne. Prav gotovo sem z njihovo pomočjo preživel nekaj časa zunaj zapora. Ker si bila iskrena z mano, bom tudi jaz. Če te vprašam, kakšni so tvoji nameni, je to zato, da bom prepričan, da me ne ceniš kot zvezdo ali idola, kajti tega ne sprejemam. Edina oseba, ki si zasluži občudovanje, je Alah,” je zapisal Salah Abdeslam, ki naj bi imel na vesti 130 ljudi. Prejel je sicer več pisem različnih dopisovalcev, vendar je odpisal le eni ženski.

27-letni Abdeslam je bil aretiran marca lani med policijsko racijo v Bruslju, med katero je bil ustreljen v nogo. Naslednji mesec ga je Belgija izročila Franciji. Oktobra lani sta njegova odvetnika sporočila, da ga zaradi njegovega odklanjanja odgovarjanja na vprašanja ne bosta več zastopala.

B. J., STA

 • Caetano

  Francozi imajo izredno stanje v državi že dolgo časa in okrog 300 žrtev jihadističnega terorja v zadnjem času. V teh razmerah bi morali nujno ustanoviti državljanske milice, kot je bila npr. narodna garda v času francoske revolucije, ki bi prevzele skrb za red in varnost. Tako bi ubili dve muhi na en mah. Povečala bi se varnost, hkrati pa tudi pravice državljanov. Naj se malo spomnijo kaj jim je povedal Camille Desmoulinous julija 1789 pred naskokom na Bastilijo. K orožju državljani!

  https://www.youtube.com/watch?…

 • WatsonForus

  ma kaj ga gledate , abjacen in konec , in to bi morali ponovit 130 krat – a na žalost ne gre!

  • dež

   Nimajo oni jajc za to.

 • Olga

  In kaj narediti z ZLOČINCEM, ki ubija zaradi vere in se ne kesa zločina nad nedolžni ljudmi, ki nad njim dvignejo roke celo odvetniki?? Takšne nameravajo levaki v Sloveniji “integrirati”?

 • samsara

  Sosedje, prijatelji, znanci tega zblojenega psihota, pa so povedali kako fejst fant, da je, tale Salah.
  Ne pije, ne kadi, vedno pozdravi…
  Takih in podobnih muslijev, kjerkoli po EU kolikor hočeš…
  Onih, že na pogled primitivnejših in agresivnejših, pa tudi ne manjka.
  Bogatitev in plemenitenje Evrope, pravijo levičarji. Vse v dobro Evrope in Evropejcev.
  Kaj bodo govorili čez, recimo leto dni?

 • Kat Wilson

  Nevem, zakaj je to presenetljivo, ali novica. Tile degeneriranci itak nimajo občutka sramu, ne glede na to kaj počnejo. Če mene vprašate, bi jih moglo bit sram da sploh dihajo.

 • cosmosjasnovidec

  Fogglof Tunnek
  Pozdravil bom jaz tebe gnida smrdljiva levaška lažnjiva.
  Danes sem imel službeno pot v Središče ob Dravi in sem se na hitro ustavil v Halozah ter na dveh koncih (ne bom omenjal katerih) spraševal glede tebe gnida zahojena.
  Foglovega Tuneka tam sploh nihče ne pozna cepec prismuknjeni,ker si si ta priimek izmislil in kot se spomnim si se lagal že enkrat nekomu celo na tvoji kokodakarski 24.kurji kjer si celo dal naslov in hišno številko.
  Ni pomembno jaz sem tako ali tako vedel,da je tole tvoj nick sem pa dobil kar nekaj informacij in,ker te danes nisem več imel časa iti poiskat te bom drugo krat.
  Po nekaj pogovora in debate z nekaj domačini sem dobil informacijo kdo naj bi bil ti,ker so vsi povedali,da je v celotnih Halozah samo eden tako prismuknjen oziroma psihično bolan zdrahar kateri ustreza tebi.
  Baje si že kar precej v letih ampak delaš vsepovsod kamor prideš same zdrahe a te več ne jemlje nihče resno,ker ve,da si prismojen drugače bi kot pravijo “fasal kot hudič” a se samo norčujejo in smejijo iz tebe.
  Edino kar drži je glede sosedove koze “JULIKE” pri kateri so te dobili,da si jo natepaval z obutimi gumijastimi škornji v katere si ji porinil zadnje njene noge,da ti ni mogla pobegniti.
  Takrat si tudi dobil po betici,da si bil nekaj dni v bolnišnici na Ptuju.
  Kot sem ti rekel se z mano ni za zajebavati kreten ciganski levaški bi pa še lahko napisal veliko kar sem izvedel ampak zaenkrat ne bom,da ne boš pričel sumiti kdo vse mi je povedal.:

 • Nata

  Seveda ga ni sram. Je ponosen, ubogljiv služabnik svojega Alaha.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!