Osumljenec za sredin napad v Parizu je nezakoniti priseljenec iz Alžirije

Foto: youtube.

Francoske oblasti so identificirale osumljenca za sredin teroristični napad v Parizu, ko je napadalec z vozilom zapeljal v skupino vojakov, ki so se odpravljali na obhod, ter jih pri tem šest ranil. Gre za 36-letnega Hamoua Bachira alžirskega rodu, ki je v Franciji bival nezakonito. Takoj po napadu je francoska policija sprožila lov za osumljencem, ki se je končal s strelskim obračunom, v katerem so na napadalca petkrat streljali. 

V lovu na skrajneža je sodelovalo 300 policistov, napadalca pa je policija nazadnje prestregla na avtocesti pri mestu Marquise na severu Francije. Sledilo je streljanje, v katerem je bil lažje ranjen tudi policist, osumljenec pa je prejel pet krogel in se trenutno zdravi v bolnišnici pod strogim oboroženim nadzorom. Primer je že prevzela posebna enota tožilstva za boj proti terorizmu, ki pa mora zaradi napadalčevega zdravstvenega stanja na zaslišanje še počakati.

Francoski predsednik vlade Eduard Philippe je za javnost že potrdil, da je policija aretirala osumljenca za sredin teroristični napad.

Osumljencu, ki velja za nezakonitega migranta, je po poročanju tujih medijev grozila deportacija v Alžirijo. Francoski policiji doslej ni bil znan, saj je v množici nezakonitih priseljencev enostavno nemogoče, da bi policija sledila vsem. Ker posameznik ni bil znan kot ekstremističen, ga je policija tako pustila pri miru.

U. V.

 • samsara

  “Francoski policiji doslej ni bil znan, saj je v množici nezakonitih
  priseljencev enostavno nemogoče, da bi policija sledila vsem.”

  Tudi tisti Belgijec Abdelslam (tako nekako), nekaj časa najbolj iskan zemljan, je vedno pozdravil, ni pil, ni kadil, skratka fejst fant.
  Kako so profiji, varuhu reda, vedno znova in znova presenečeni, nad neproblematičnimi musliji.
  Koliko podobnih presenečenj še lahko pričakujemo in kolikšna bo cena?
  Levičarski veleizdajalci pa še kar naprej veselo uvažajo dalje njihove upe za prihodnost. Oni, so prvi odgovorni. Upam, da jih doleti zasluženo v doglednem času, ko bo konec te nore zgodbe.

  • if

   Upam, da se bo kmalu uresničila vsebina zadnje povedi.
   Če bi nas bilo dovolj podobno mmislečih, bi jo uresničili takoj.
   Že jutri bi v parlamentu predlagal ukrepe v tej smeri. Vsi bi sloneli na vsebini celotne ustavne himne Zdravice.

 • soc

  Buh nas varji, spet eden, ki je psihično moten že v mladih letih.

  Mimogrede je arabskega porekla, kaže, da so oni reveži tam genetsko nagnjeni k temu. Rabimo jih še milijon, dva, v Evropi, da lahko to hipotezo znanstveno dokažemo.

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Ampak, Žaaal, Žal Bo takrat že prepoznooo ,,,,,,,

 • Olga

  Bedasta, mazohistična EVROPA! Mi njim kruh, oni nam smrt!

 • FUCK COMMUNISM

  Odret ga je treba zivga!!!

 • Morala

  Sedaj bo imel vso oskrbo in bo ostal. Če se ne varuje mej, potem lahko pride kdorkoli v državo! Varnost EU je ogrožena. EU ne razlikuje več migrante in begunce. Vsi so že begunci.

  “Begunci so v špansko obalno vasico Zahara de los Atunes iz Severne Afrike priveslali prek Gibraltarske ožine. Zadnjih nekaj mesecev so sicer morali zaradi strožjega nadzora policije in obalne straže izbrati daljšo in nevarnejšo pot, zadnje tedne pa znova pogumno ubirajo pot v svobodo prek Gibraltarja. Ta pot je najkrajša (okoli 12 kilometrov), z malce zmogljivejšim plovilom pa jo lahko premagajo v samo nekaj minutah.
  Po podatkih Evropske agencije za mejno in obalno stražo (Frontex) je zgolj v prvih treh mesecih tega leta v Španijo na čolnih pripotovalo kar 7500 migrantov (lani v istem obdobju 3600), samo junija pa je na pot z majhnimi gumenjaki, srednje velikimi plovili ali večjimi ladjami krenilo 2200 migrantov. Predstavnik Frontexa ocenjuje, da se migranti na nevarno pot odpravljajo tudi zaradi zaprtja migrantskih taborišč v Maroku in Alžiriji.”

  https://www.youtube.com/watch?v=JzVQKs6nMMg

 • FeriSS.H

  CITAT – “nezakoniti priseljenec iz Alžirije” – WAW – Kakšna žaljivka – “nezakoniti” – Sorosevem vaginovju iz Mirovnega, Amnestija in t.d. bodo od šoka presahnili menstrualni ciklusi … enim se bo zaskorjil beli tok … ene bodo zakonito skolabirale … skratka en sam hudič bo …

  Nihče ni “neazkonit” … vsi smo “zakoniti” državljani sveta … eni so samo ZAKONITO NEDOKUMENTIRANI … tisti ki se pa imate za zakonite ste po AntiFa standardih NEZAKONITO DOKUMENTIRANI

  • joza joza13

   Iskrivo zapisano.
   Cenim argumente in duhovitost…

 • sprehajalec

  Včasih so slovenski narod in njegovi najvišlji predstavniki slavili alžirske borce za svobodo. Ki so ubijali francoske vojake. Niti ne tako dolgo nazaj, kakšen od njih je še celo morda danes na tem portalu….

 • samotoje

  Še dobro, da je nezakonit priseljenec. Bo dobil azil, stanovanje in opravičilo francoske vlade, ker so si drznili streljati nanj. Kdo je še to videl!

 • cosmosjasnovidec

  In kot vedno tudi temu nobeden ni spustil še ene krogle v betico.

  • Zgornji

   No, nooo, … ni lepo biti takole krut … in dober biti z takelimi izjavami pa sploh ni možno … namreč, … : … pa saaaj obstajajo še druge možnosti poboljšanja ;-) no, ali pa kar deportacija . Mst :-)

 • Zgornji

  A MI LAHKO KLE GOR KAK “MAJST?R” ODGOVORI, KAJ IMAMO POZITIVNEGA OD VSEH TEH MIGRANTIČEV , OZIROMA KAJ DOBREGA TI “MAJS3” SPLOH PRINESEJO Z SEBOJ POLEG ZLOBNEGA NASILJA IN HUDOBIJE ???

  • mannuro

   Jaz nisem majster za take zadeve, pa ti lahko povem enostavno. Dobri so zato, da se ukvarjamo z njimi in nas jih je strah.. samo zato, da politika lažje druge lumparije počne – imenovane “za svoj žep”.

   • Zgornji

    Hmm, … torej, bi se temu reklo “pesek v oči” zabitemu mrtvemu narodu, al’ kako ?

    • mannuro

     Itak! Sam problem je, kako se bomo tega peska znebil! Bo boleče okrevanje. Blo bi sicer simpl. Ampak, najprej bi moral bit dovolj pameteni, da bi spoznal, da s temi rakavimi politiki ni druge, kot na kratko.

     • Zgornji

      Ja, se moram žal kar strinjati z teboj, ker , sem videl da ” kad se seljak pogospodi ” , … potem Zares Negre tako lahko Nazaj iz Preobilnega Zlobnega Parazitizma na Delo , zato bom moral moje “potrpljenje” malo “pospraviti” , vsaj za nekaj časa, dokelr se zadeve ne “očistijo” … Amennn.

     • mannuro

      ha. .naj Boh požegna tvoje besede.. ja, potrpežljivost je božja mast.. so rekli včas, se postavli v vsej svoji sveti trmi na noge – in konec Včas je zgorel kaki grad, redko kakšen samostan.. ampak tuški mutibariči, pa niso imel možnosti.. pa temu ni bla “kriva” vera.. ampak sama sveta jeza. Tega je v nas še dovolj in se že prebuja! Bomo spucal in nagnal.. pa ne samo par mutibaričev, še vse kaj drugo.. Naši predniki so v Savo pri Sisku pognal 10.000 ščurkov, pa to brez tehnike.. imejmo to pred očmi Nam bi moglo bit danes lažje! :)

     • Zgornji

      Amennn !!! ! !!! iz tvojih ust v Božja Ušesa . No, pa saj Stvarnik to že Itak Dooobro Ve, in On je tudi že napovedal nekako podobno kot si omenil pravkar . Zatorej … “pustimo se presenetiti” … ;-)
      Mzv :-)

 • Bozz

  Take stvari so se dogajale in se dogajajo v Izraelu. No sedaj tudi že v Evropi. Bo mogla Francija dat pol Francije in pol Pariza, dvo državna rešitev al kako?

 • mannuro

  Vsak, ki zgleda tako in se šeta po ulicah taki, je več kot samo sumljiv ekstremist! Samo do njega stopiš, pa ga lepo pozdraviš – Hvaljen Jezus ali pa Bohdaj, pa se ti razpoči kot bomba. Pa je spet cela norišnica, policija se pa spet spreneveda, da ni nič vedela.

 • Bozz

  Za razliko od tega so se tile njegovi kameradi uspešno asimilirali:
  https://www.youtube.com/watch?v=zv-jouerxnk

  • Zgornji

   … a lah’ sam’ mal’ ? ;-) :-P

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!