Plesoči dečki – afganistanska tradicija spolnih zlorab otrok

Foto: youtube

Ameriški urad posebnega generalnega inšpektorja za obnovo Afganistana je izdal, za zdaj še zaupno, poročilo, ki priča o spolnih zlorabah, ki so jih povzročile afganistanske varnostne sile. Gre za t. i. ‘bača bazi’ oziroma plesoče dečke, tradicionalni običaj spolnega zlorabljanja in posiljevanja mladih dečkov, ki je v Afganistanu močno razširjen. Že dolgo pa se širijo kritike na račun ZDA in ameriške vojske, da grozljivih zlorab otrok ne preprečuje, temveč raje spregleda tovrstno početje, saj gre za ‘afganistansko kulturo’.

Poročilo tudi navaja, da afganistanska vlada ne preprečuje spolnih zlorab, še več, v mnogih primerih je celo preganjala žrtve zlorab kot kriminalce. Poročilo ima sicer lahko usodne posledice za ameriške sile v Afganistanu, saj ameriška zakonodaja prepoveduje nudenje pomoči tujim oboroženim silam, ki so krive obsežnega kršenja človekovih pravic. Sile NATA pod vodstvom ZDA pa v tej islamski državi nudijo varnostnim silam usposabljanje, opremo in drugo pomoč.

Prav varnostne sile, vladni uradniki in vojaški častniki pa so najpogosteje udeleženi v spolnih zlorabah. V svetovni javnosti se že več let pojavljajo kritike, da ameriška vojska svojim vojakom daje navodila, naj v spolne zlorabe ne posegajo in jih spregledajo, tudi če se to dogaja v ameriških bazah.

Afganistanske varnostne sile. (Foto: epa).

Gregory Buckley, mlajši, ameriški vojak, ki je bil nameščen v Afganistanu, je svojemu očetu v zadnjem telefonskem pogovoru pred smrtjo zaupal svoje skrbi. Iz svoje postelje v južnem Afganistanu je lahko slišal afganistanske policiste posiljevati mlade fantke, ki so jih pripeljali v bazo. “Ponoči smo jih slišali kričati, a nam je bilo prepovedano karkoli storiti glede tega.” Častniki so mu rekli, naj dejanja spregleda, saj da gre za ‘njihovo kulturo’, poroča CNN.

Običaj ‘bača bazi’ v Afganistanu ni razumljen kot homoseksualnost, temveč naj bi lastništvo mladega dečka, okrašenega v ženska oblačila, simboliziralo moč moškega.
Gre za grozljiv tradicionalni afganistanski običaj spolnega suženjstva, ki vključuje otroško pornografijo, posiljevanje, spolno suženjstvo in prodajo otrok bogatejšim starejšim moškim za zabavo in spolne zlorabe. Moški, ki si dečke lastijo, imenujejo za ‘plejboje’. Ti prežijo za fanti na javnih mestih, ulicah, igriščih, iščejo otroke iz najrevnejših družin, tradicionalno stare 12 do 13 let. Od teh let naprej pa vse do njihovega 20. leta jih njihovi plejboji ‘(finančno) podpirajo’ in običajno kasneje tudi plačajo njihovo poroko (kar lahko ženino družino običajno stane tudi več tisoč dolarjev), ko jih ne potrebujejo več oziroma postanejo prestari. Plejboji imajo v lastništvu več plesočih dečkov, ki jih učijo (ženskega) plesa, nato pa prirejajo t. i. bača zabave. Plesoče dečke se obleče v ženska oblačila, namaže z ličili, nato pa morajo plesati za izbrane moške na zabavi. Te se običajno zaključijo z dražbo dečkov za tisto noč.

Foto: youtube

To tradicijo se ponavadi razlaga z odsotnostjo žensk v afganistanskem javnem življenje, ki so izrinjene na rob družbe. Ženske v javnosti ne smejo plesati, na večini dogodkov je vstop dovoljen samo moškim, ženske se jih ne smejo udeleževati. V Afganistanu strogi zakoni prepovedujejo moškim javno komunicirati z dekleti. Za to so predpisane stroge kazni, zaradi česar je lažje oblačiti dečke v ženske.

Afganistanska vlada je sicer uradno prepovedala t. i. ‘bača zabave’, a med vojaškimi častniki, ki nadzorujejo večino podeželja in lahko ustrahujejo prebivalstvo, je to še vedno močno razširjena praksa. Afganistanski predsednik, Ašraf Gani, je letos kot prvič v zgodovini uvedel stroge kazni za ‘bačo bazi,’ a vlada ob tem ni ponudila nobenega časovnega okvira, kdaj bodo te kazni tudi uveljavljene.

Za mladimi fanti iz najrevnejših družin prežijo na igriščih, ulicah in javnih dogodkih (foto: YouTube).

‘Bača bazi’ pa posebej s pridom izkoriščajo talibani, ki spolnim izprijencem v vrstah afganistanskih varnostnih sil namestijo mlade fante opranih možganov, ki se potem razstrelijo ali pobijajo na druge načine, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

U. V.

 • tarantela

  Pr ns so pa pojoči dečki v cerkvenih zborih, še posebej v vatikanskem zboru.

  • .

   ne serji

  • soc

   Spet klavrna patetičnost večno dežurne aktivistke PIF, protiimperialistične (beri protijanšistične, protikatoliške, protiameriške) fronte, model 2017. Čak, kdo od naštetih je kriv za tole vročino zunaj? Ti gotovo že veš, strici povedali.

   • KIKI

    …po moje je Janez razpihal oblake na Škrlatici in nam poslal preveč sonca;
    torej je kriv za vročino in sušo! -pa za požige, da ne pozabim!!!

  • šmentanamuha

   Tvoje duhovičenje je neprimerno, draga gospa tarantela.

  • if

   Dunajski dečki so svetovno znani pevski sestav, ki ga je leta 1498 ustanovi RKC škof Jurij Slatkonja, Slovenec, rojen 21.3.1456 v LJ
   Slatkonja je bil drugi novomeški prošt in potem prvi dunajski škof. Slovenec, prvi dunajski škof!

   Zbor dunajskih dečkov sodeluje tudi v novoletnem koncertu dunajskih filharmonikov, ki ga po TV spremljajo tudi slovenski rdeči kmeri z namenom, da se med sebi enakimi lahko izpostavijo z dvemi ali tremi besedami kulturnega razpoloženja prekrivajoč osebno in krdelno krvavo notranjost.

   • KIKI

    Hvala, lepo si opisal veličastno zgodovino Dunajskih dečkov! Biti v tem
    zboru bo večno čast v imenu kraljice kulture! Levake bi moral poučiti
    še, od kod izvira kultura, ker oni še vedno mislijo, da iz “hoste”!…

    • soc

     Od kod drugod kot iz hoste in hostarstva pa bi lahko izvirala “kultura”, ki jo država tako bogato plačuje?

  • xtc

   Pri nas imajo pa levaki tako plesoče dečke v raznih društvih kot elita so pa še en korak naprednejši prakticirajo pa tudi plesoče cucke ,a si ti tud del teh praks?

  • Nata

   Naše cerkvene zbore pa kar pri miru pusti.
   Vatikanskega pa ne poznam. Če res kaj veš, pa bolj določeno povej, no ?

  • mannuro

   Ja tisti ti bodo peli na tvojem progrebi,.. saj veš.. ko dobiš kost v rit, da te bodo od tvoje sorte zlorabljeni peseki, zavlekli v gošo.

 • Ana Job

  In horde teh norcev vabijo v Evropo in jim omogočajo pomoč?!!? Ali se bo evropski narod uprl ali ne??? S to golaznijo Evropejci nimamo ničesar skupnega. Potreben je UPOR, da zaščitimo svoje otroke!!!!

  • .

   Tako je.

  • KIKI

   Ko je.e naše otroke! Saj zberemo dovolj zamaškov in SMS -ov po Eur 1,50, zakaj bi
   se potem še državni vrh vmešaval!?

  • mannuro

   Ne se bat! Bo normalnemu folku enkrat odpikalo in se bo te paciente obravnavalo, kot kakalake. Jih ni tolko veliko, ostali pa se bodo poskril.. ali pa migrirali k svojim v kako Venezuelo.. Vse to smo že doživel.

   Dam pa levakom dober nasvet. Ko švercate in preprodajate orožje, ga ne vozite po progi preko Zidanega mostu. Kaj hitro se lahko zgodi, da konča v rokah “napačnih”, te boste imel “malo norišnico” že zjutraj :))) Bli ste opozorjeni :))))

   • Ana Job

    Ja, manurro okrog Zidanega mostu, znamo mi vskočit, pobrat orožje levakom in naredit orenk štalo, hahaha. :-)))

    • mannuro

     Jebemtiš! Kaj ne znaš bit tih?! ;))))

     • Ana Job

      Hahaha ;-)))

 • šmentanamuha

  Zdaj mi naj prosim eden smiselno razloži, zakaj si one kurbetine iz Roga, ki se skrivajo pod krinko umetnic, tako silovito prizadevajo, da bi Slovenija uvozila čim več Afganistancev in Pakistancev, ki bi takoj dobili stanovanje z vso komoditeto in državljanstvo. Te prasice bi bilo treba kazensko preganjat zaradi protidržavnega delovanja.

  Zloraba otrok v muslimanskih družbah je res strahotna, ampak družba mora sama dozoret in odpravit svoje anomalije. Mislim, da imamo prav na to temo v Sloveniji še veliko dela, Imamo svoje anomalije, ki jih moramo razrešiti. Zato ne razumem tistih, ki si tako strastno prizadevajo za uvoz šeriatskih muslimanov.

  • zlorabe niso samo v muslimanskih družinah ampak so tudi pri vseh drugih narodih; Avstrijci so imeli več primerov nasilnega posiljevanja hčera iz strani očetov ( incesti), tega je ogromno na tem ubogem bolnem svetu.

   • šmentanamuha

    Saj pravim, da imamo mi svoje anomalije v družbi, ki jih moramo razrešiti. Zakaj naj bi torej še uvažali Afganije in Pakije in vse druge šeriatarje, že bosanski so preveč.

    • Drži.

    • ni prav, da uvažamo nasilje.

     • primsek

      ni prav, da izvažamo nasilje. že domačega je preveč, volilec Primska iz GOD je ubil in obglavil mater in očeta, to je podoba zdrave družine : sin minus mati minus oče

    • RATATA

     Če ne bi blo busancev, bi moralo stotaužent slovencev, ki so zdaj na soc.transferih delat, s tem pa bi imela komunjara stotaužent volilcev manj.

   • KIKI

    Najbolje ti bo zlorabe otrok razložila tovarišica Mrakova iz zamračenega ministrstva
    za “delo in socialo”. Ona ve! Ima izkušnje s prodajo otrok v prost rejo! Po moje sta povezana s kmetijskim ministrom Židanom! …ustvarjajo novo zadružništvo in
    usposabljajo lasten kader !

   • mannuro

    Bodimo jasni.. Imeli so Friza. En grozni primer. Kampusch je druga zgodba, kjer je vedno več informacij, da je bil žrtev pravzaprav njen ugrabitelj. Incesta je pa polno povsod po EU, tudi v Sloveniji.

  • KIKI

   Zdaj pa vprašaj ZL! Vprašaj “umetnico” Tomičko, pa Mesečnika, pa onega Kordišanka,
   pa boš izvedel nekaj novega!…Musliči pridejo prav v nočnih urah, ko “umetnost” ugasne
   in se “čutnost” kulture sprosti čisto na svoj način…

 • sprehajalec

  Liberalno levičarstvo je šlo tako daleč v spoštovanju kulture drugih, da ni posiljevanje problem, obrezovanje, kot tudi rezanje vratov ne. Takšno mentaliteto zaslediš tudi pri naših samoupravnih levičarjih, češ da bi morali 500 let nazaj pustiti Afričane, da sami živijo, pa indijance pa aboridžine. Dajati bi jim moral samo hrano pa zdravila, vse ostalo bi jih pa moral pustiti… Obrezovati, posiljevati pa natikati na kol…

  • primsek

   najprej razkrinkajte gejevski lobi znotraj SDS, recimo Tanko in Gorenak Piškotek, potem se lotite cerkvenih dostojanstvenikov, in potem šele lahko posegate v tradicijo v Afganistanu, ki je seveda tretjerazredni orbanovski pisuni na tem portalu ne poznajo, jim pa prav pride pri kurjenju slaboumne geriatrične skupinice, ki tepe klošarje in špika sodnice z dežnikom,da jih prestrašijo pred musliči. Da se ne bi ovedli, da se nevarnost skriva globoko v njih in njihovem psihotičnem natabletkanemu vodjji

   • sprehajalec

    če imaš trdne dokaze o gejevskem lobiju, znotraj SDS pač vloži obtožnico na policijo. Pa Hanzi TV obvesti, bo z veseljem mesec dni vrtala po tem.

    Enako velja za cerkvene dostojantvenike. Ne samo gobec goniti na pavšal, kot radi počnete. vatikan pa to, pa inkvizicija pa to….

    če je natikanje dečkov normalna narodna tradicija, ki se jo mora spoštovati, potem si prfuknjen, da bol ne moreš biti. Zakaj ne greš tja, saj levičarji ste svetovljani, pa radi opletate z gobcem in poskušate ter spoštujete lokalne navade. Pa da te napičijo. belo levakarsko ritko na suho? Pa namaži jo s keremo prej, da ne bo peklo na soncu.

    • xtc

     Ne ga rajcat,bo takoj odletel tja,da ga bodo musliije levonavojni “roštiljali” na štangah od odspred in odzad naenkrat.

   • mannuro

    Ukvarjaj se s svojo podganjo zalego, pa ne išči pogane v naših vrstah… mate tičev, sinic,.. pa konec koncev tunnekov dovolj za glodat.

 • na sodni dan bo pestro

  Posiljevanje, umori, zlorabe, posilstva so po vsem svetu, ta svet bo nekoč propadel.

  • šmentanamuha

   Takšen svet mora propasti….

 • Domoljub in gej

  A pedofilov pa ne mečejo s stolpnic!? In heteroseksualni moški z zahoda gledajo stran, ko se dogajajo posilstva…

  • :-(

   svet je znorel, vojne in zlo.

  • xtc

   Matr tam bi ti bil kot v raju ,a ne perverzneš?

  • Nata

   Si prebral, kaj piše ??

 • RATATA

  Čisto nič mi ni mar, kaj delajo v Afganistanu, Iranu, Siriji, Afriki, Avstraliji, Sibiriji ali kjerkoli s komerkoli!
  Se bodo že zmenili tam, kjerkoli že, karkoli, kdajkoli in kakorkoli.
  Samo sem ne smejo priti tistega delat!

  • KIKI

   So že tu! Podporniki tudi!

  • Nata

   + + + + + + + +

  • janko

   Naši levuharji niso nič boljši.

  • mannuro

   Ne smejo? Ha, ha, ha.. ta gamat se je v žgala med sabo v Ljubljani, sredi 90-ih. Takrat so temu rekli “turizem”. Drugače pa, tradicijo ti držijo kulturniki in politiki Tičovega kova + dodaj tunnekovo zalego.

 • RATATA

  Wild Bill Hickok is murdered

  • janko

   Kaj, a si ga mogoče ti ratatata?

   • RATATA

    Me je eden 150 let prehitu hehe

 • paradajz

  Kako je lahko tako ostudno dejanje tradicija?

  • Ana Job

   Bolani so v svojih glavah. Stran jih je potrebno držati, če ne pa vsi na cesto protestirat, kaj se pa to pravi uvažati tak zamazan narod???!

  • KIKI

   Saj bo vsak čas tudi pri nas! Smo na dobri poti! Legalizacija “vsehmogočespolnih”,
   enospolnih, dvospolnih in brezspolnih….vse to najdeš v najlepšem mestu na svetu:
   Ljubljani in ne rabiš hodit n.pr. v Afganistan! Vprašaj opankarjevega turističnega
   vodiča; on ti bo pokazal pot do “naslade”!

   • mannuro

    Ne, da bo – je že prišlo do nas, kar nekaj let nazaj! Samo to ni pomembna stvar in se v tem ne govori.

  • janko

   To je vedno bilo v svetu, sploh pri muslićih, samo ni se vedelo! V cerkvi je pa tega vsaj stokrat manj kot v svetu. Samo politiki zadnja leta napihujejo to!

 • Bozz

  Kultura plešočih dečkov v Afganistanu za Afganistanske pedofilske homiče…pri nas pa bo kultura homoseksualnih posvojitev otrok, ki bo imela isti učinek. Samo malo bolj “zahodno” bo izgledalo. Povsod isto sranje, samo drugo pakiranje.

  • xtc

   Baje so včeraj na Hrvaškem opazili moškega,ki fotografira otroke na plaži.
   Janez Sv zopet na begu?

   • KIKI

    Sem prejšnji teden poslikal moja vnuka na plaži, ko sta se igrala z žogo
    z drugimi otroci! Kaj naj naredim, na sliki sta še dva druga igrajoča fantka?
    Naj ju izrežem? Saj veste, danes ni hec!, lahko pride na obisk kakšna
    ” nravnostno moralna” komisija s strani CSD-jev- pa sem ob vnuke!…

    • Nata

     Hm. . . . . . previden bodi !
     Moj starejši sin trenira male mulčke – rokomet – pa pravi, da se s temi malimi ” pikci ” tudi v kopalnico ne upa. . . . . .
     brez komenta

    • janko

     Aja, ni panike….

   • cosmo

    Ja. Potrjeno Slovenec, pedofil, volilec SDS

    • xtc

     Verjetno si mislil SD ali ZL nemara SMC pa si takoj začel podtikati progressivizem desnim.

    • rrrrr

     Bravo. Volilci SDS smo pedofili, buziji in lezbače. Zato pa je SDS v Cerarjevi vladi.

   • indijanka

    Ne xtc..vesoljček je z menoj. Zabavava se ob nekem jezeru. Vroče je. Tako in drugače. Imaš še kakšno vprašanje?

    • xtc

     A s ti tud u kleti levo spodaj?
     MATR to je pa nekaj nalezljivga pr Janezu.

     • indijanka

      Ne pa nism. Indijanka sem. Počivam ob jezeru in božam vesoljčka. Maš pa prav, da sem se marsikaj nalezla od vesoljčka, kar sem mu hvaležna. Si se ti tu česa naučil ali si prepuščen samo svojim spoznanjem?

 • Najplemenitejši

  Tudi rimskokatoliška cerkev ima zelo dolgo in močno tradicijo posiljevanja otrok!

  • KIKI

   Daj, vrni se v kameno dobo! Pardon, od tam si pravkar prispel, anjede?

  • Nata

   Ja, marsikaj se je dogajalo. Vendar pa, upam, to ” tradicijo ” ne boš primerjal ?? V Cerkvi se je veliko spremenilo. In sedaj dela drugo napako .
   S svojim popuščanjem ne bo prav nič popravila !! Zakaj pa tudi bi ??
   Pri pedofiliji se lahko tudi vprašamo – pa je res bilo tako ?
   Samo en naš promer. . . . . poslanec Magajna.

   • exposingtruth9

    Vprašaj se raje od kdaj je to dejansko poraslo, ta pedofilija in zloraba otrok v RKC ?

    kdo dejansko ima Vatikan v lasti od leta 1945 ?
    kdaj se je začela ta marksistična liberalizacija RKC-ja ?
    Nevem kakšna je v resnici bila RKC v srednjem veku oz vse do leta 1945 (imeli so že svoje napake pa vendar danšanja RKC se ne more primerjati s njimi ker je današnja RKC podpornica LGBT in ostalih sionističnih organizacije ter marksistične kulture), ali jasno je nekaj, v novejših časih nobeden politiki pa naj si bo levi in liberalen ne pljuva po RKC, če pa šimfajo pa govorijo zgolj za nazaj v preteklosti. Moraš pozorno poslušat in tudi sama lahko vidiš da še tako ideološko nasprotni politični poli kot so komunizem in levica so vedno hodili v RKC vse od leta 1945 dalje, pred tem v Vatikanu ni nobenega dokumentiranega dogodka da bi kakeršnikoli levi politični predstavnik obiskal Vatikan.

    • Nata

     Mislim, da si vseeno malo zašel .Nič se ne bom spraševala o porastu teh grozot !! Saj je v današnjem času vse strašansko izkrivljeno. Zakaj ? Z namenom neprestanega pluvanja po Cerkvi.
     Ne more biti govora o oblasti nad Vatikanom po letu 45 !!
     Zakaj pa marksistični voditelji ne bi hodili v Vatikan ? Saj papež je pač državnik. Predstavlja državo Kristjanov. Ki jih je po svetu kar nekaj .
     ” levi ” politiki so pa od nekdaj obiskovali Vatikan. Govorim o levi, liberalni politiki.Ne o komunistih in Sovjetski Partiji.
     Kaj pa je vendar leva politika ?? Pa desnica ?? Čisto zgrešene pojme imamo. Komunisti niso nobena leva opcija, ampak so predstavniki ene čudne vere, čeprav pravijo, da so ateisti.

     • exposingtruth9

      Tito je bil dobesedno zlizan, in dandanes lahko slišim v bistvu že od papeža Janeza Pavla II kako se podpora gejev, lejzbike, transvestitov in sedaj tudi agenderstva je povečevala in sedaj že javno Frančišek govori da geji, lejzbike, transvestiti in agenderji zaželjeni in dobrodošli, samo iskreno še čakam da bo Frančišek rekel da so pedofili in zoofili tudi normalni ljudi od Boga napravljeni in Jezus je kao to tudi počel torej kul naj mladi danes to počnejo—-samo to še čakam, kar me ne bo presenetilo. Prišlo je do združevanje cerkva in celo povezovanje islama z krščanstvom, seveda v škodo krščanstva ker imami so bili povabljeni v Cerkve za pridigo, medtem ko še nobeden krščanski duhovnik ni bil v mošeji na pridigi.
      Vatikan se je celo aganžiral v program propagande kako je treba čimveč ljudi iz Afrike in BV pripeljat v Evropo…zakaj že? in nagovarja države da morajo dajati brezplačna stanovanja, hiše in socialo migrantom….le kdaj je to bilo prej rečeno za Evropejce ? nikoli.

      Tudi Bogastvo RKC-ja se je od leta 1945 petrkat do 10× povečalo….tako kot so se finančno razpasli po 2. Svetovni vojni. Tudi neke sekte kot so Jezuiti so se razpasli po Vatikanu,tega prej ni bilo.

      in še en o vprašanje ali nisi opazila koliko istospolnih, pedolfilskih in sprevrženih duhovnikov ima RKC ?? vprašaj se koliko jih je bilo pred 2. Svetovno vojno in zakaj se to vsako desetletje povečuje ?

     • Nata

      Res je. Izpostavil si kar nekaj zadev. Vendar si jih obenem tudi poenostavil, veš .
      O papežu Janezu Pavlu se vse mogoče govori in piše. In kdo piše ? Veinoma Angleži. Njihovo versko zgodovino poznamo, zato vemo kje jih žuli. Oni so se tudi spravili na Jezuite. Oni niso Sekta. Ustanovil jih je
      Leta 1534 jo je ustanovila skupina diplomirancev pariške univerze, ki jo je vodil Ignacij Lojolski. Uradno ime skupnosti jezuitov je Družba Jezusova iz latinskega Societas Iesu oz. Societatis Jesu.
      Cerkev je od nekdaj bila skupnost verskega in posvetnega. Sploh v času dinastij francoskih in angleških kraljev. O tem res ne bi razpredala.
      Tudi o Titu, ki je bil prav povsodi zraven, kjer se je dalo kaj dobiti, ne bi pisarila.
      Torej, kako naj po tvoje ravna Vatikan ?
      Kar bo Cerkev naredila, ne bo prav niti enim, niti drugim.
      Vatikan se ni prav nič angažiral v propagando zastonjkarstva za migrante. V začetku so to bili ” ubogi begunci “??? Kako naj torej ravna papež ? Naj jih pošlje v rit ??
      Za take poteze se je odločila politika EU.
      O združevanju cerkva pa nič ne vem ! Srečujejo se, se pogovarjajo o svojih stališčih. To naj bi bilo združevanje ?
      Tudi o imamih, ki predavajo v cerkvi ? Pri maši, oz., bogoslužju ??
      Svetujem ti, da si tisto nesrečno poslanico – katero so ožigosali zlasti angleški kardinali, nekje prebereš. Tam so, po mojem mnenju, kar dobre misli in namere papeža Franšiška.
      Ne da se mi iskati – Amore Leticiae – se imenuje.Preberi si in ne nasedaj naladanju ljudi, ki popljuvajo prav vse, pa tako malo vedo.
      Pa še za konec. Sem glasbenica. Že od malega hodim v Cerkev. Sem že v letih, pa še nikoli, ampak zares nikoli, nisem naletela na to , kar si napisal. . . . . . koliko
      istospolnih, pedolfilskih in sprevrženih duhovnikovima RKC.
      sE PA SPRAŠUJEM, V KAKŠNI DRUŽBI SE GIBLJEŠ ??

   • Najplemenitejši

    Jaz z gnusom obsojam vsako pedofilijo in vsako spolno nasilje, ne glede na to, kdo ga zagreši, naj bo katoliška cerkev ali pa muslimani, poslanec Magajna ali pa poslanka Irgl! Vi, klerikalci, pa tega ne zmorete, pač pa kažete s prstom na druge, češ saj drugje se tudi to dogaja in s tem opravičujete sprevržena dejanja svojih ljudi!

    • Nata

     Ni res !! S prstom si prvo pokazal ti !
     In, ko prebereš članek je jasno, kaj je avtor želel povedati. Zakaj mešeš jabolka in hruške. Niti toliko pošenja nimaš v sebi, da bi enostavno komentiral o grozotah, ki se tam dogajajo in za katere oni pravijo, da so del njihove kulture ??

     • Najplemenitejši

      Avtorji na tem “mediju” stalno zlivajo gnojnico po vsem, kar ni RKC in SDS! Prav vsi, ki ne držimo z vami, smo za vas muslimani in komunisti! Ne znate pa najprej pomesti smeti pred svojim pragom! In ja, RKC cerkev JE na svetu leglo pedofilije, Janša in 3/4 njegove falange pa JE bila nekoč v zvezi komunistov!

     • Nata

      Veš kaj. Nasvet.
      Mi smo na tem portalu ” doma “. Ti si neljubi gost, ampak vseeno lahko komentiraš, ali ne ? Torej, izvoli prvo pomesti ti pred svojim pragom. Ne skrbi za nas !!

     • xtc

      Sorodnik je zdravnik psihiatrične stoke iz z grozo ugotavlja,da ima vse več levakov po pogovoru,odkrije prikrito neizmerno iztirjeno željo oz. mokre sanje,kako bi sexualno zlorabljali vodjo opozicije in bojda to ni razširjeno zgolj med navadnimi levaki ampak tudi onimi višje.

     • tomaz zupancic

      LOL LOL LOL

     • Nata

      Katero falango pa misliš ?? Tistih nekaj članov ??
      Pa saj so v drugih strankah tudi. Še vedno.

    • Nata

     Še pripis.
     Iz tvojega pisanja se vidi, kam pes taco moli. Magajno sem omenila z namenom , da prikažem, kako smo lahko krivični, kadar nam to odgovarja. Ne vem pa, kaj ima tu zraven Irglova ?

    • xtc

     Glej bebo tvoj heroj iz nicka je bil pedo in posiljevalec a tega pa neboš obsodil?

     • Zgornji

      ZANIMIVO, JA, DA SE SAMO V TUJE ZAPIKUJE, NA SEBI PA NE VIDI NIČ UMAZANEGA !!! ! !!! BEDNIK BEDEN NAJNEPLEMENITEJŠE HINAVSKI !!! ! !!! in, kaj ima to zaenega kretena na sliki ?

 • Nata

  Torej , ko pa tole preberem, se pa resnično prav nič ne čudim, da je ravno med Afganistanci v Evropi največ prestopnikov. To je njihova kultura ?? Prej čudne navade ! In sedaj jih prinašajo ka nam ?? Ali je kaj čudnega , da ti dečki, ko odrastejo, svoje strašne preizkušnje prenašajo v negativnem smislu naprej ?
  Enostavno s temi svojimi izrojenostmi v Evropi nimajo kaj iskati.Ali se bomo mi prilagajali njim ?? Hudir, no ??
  Tiste njihove ženske pa sploh ne razumem. Bolje smrt, kot tako življenje.
  In kaj počno svetovne organizacije ? Saj se marsikaj ve !
  Kakšna intergracija ? Kakšna aimilacija ? Bogovi so na glavo padli.

 • luckyss

  Plesoči dečki…ministrantje…tradicija..

  • janko

   Kuža, bodi priden, poleg!

 • Miha

  Tudi v RKC imajo pravilo da se suma pedofilije nikakor ne sme prijaviti policiji, ampak posebni preiskovalni komisiji v RKC ki pa proba vedno problem prikriti.

  • janko

   Po novem morajo obvezno in takoj prijaviti organom pregona!

 • Olga

  Na posiljevalce dečkov bi spustlila nekaj lačnih tigrov, pa naj uživajo v “tradiciji”!

  • Zgornji

   Ne, no, Olgaaa, nesmeš ubijati , sploooh pa če si jezna , … ker : saj so še drugi ukrepi za poboljšanje pokvarjencev … !!! ! !!!

 • xtc

  Jep!
  Pedofilija je bila zelo razširjena med “revolucionarji” tako Lenin,Tito,Mao,Pol Pot,Che,Castro so oboževali mlade punčke device in nemalokrat so jih morali vojaki izkati za njih in nasilo prignati “velikim vodjem”,ko so odslužile namenu,so večinoma izginile.

 • Zaskrbljen

  Trajalo je 1500 let, da smo dobili reformacijo. Islam je od krscanstva mlajsi 500 let. Mogoce pa ti vpadi dolgorocno prinasajo njihovo reformacijo. Ko se pastir, ki pozna le koze in palico, prvic sreca z moderno tehnologijo verjetno ugotavlja, da je alah “res velik” in ga je jahve ze zdavnaj povozil. :) Marsikomu postane vsec tudi ideja, da se ni potrebno porocit in imet otroke, pa kljub temu zivis polno zivljenje.

 • Morala

  Zloraba je ostudna, ne glede kdo, kje!

 • mannuro

  Nič nenavadnega za “fantke” iz Bangladeša, Pakistana, Afgvanistana, in tudi Irancem ta stvar ni ravno tuja. Deklica v familijah nima nobene vrednosti, precejkrat se jo odkrižajo, kar po porodu. Zadeve gredo tako daleč, da so celi narodi podhranjeni ženskega spola, kaj pa to pomeni, pa ni potrebno razlagat. Potem ta gamat šopa en drugega – tudi skupinsko. Vsi ti “fantki”, ki so se znašli na tleh EU, kot migranti, vam bodo dali zelo podobne in primitivne odgovore, po kaj so prišli sem, so pa iskana roba pri priletnih evropskih damah za popestritev “bornega” živlenja. Radi jih imajo geyi in podobni pesjeki,… drugače pa, “žgejo” tudi drug drugega. Posilstvo deklin jim je normalno.. pač vse, kar pride pod roko… Tudi zakoljejo te brez kakršnega koli slabega občutka – vse normalno. Po eni strani polna usta Alaha, po drugi strani pa.. Vse skupaj, bi blo najceneje naložit v letala in peljat domov. Naj se znajdejo tam, pa si tam ustvarjajo njim primerne pogoje za svoj način živlenja. Tu so in v prihodnosti bodo samo blazni problemi, koristi pa prav nobene.

  • sunday

   najceneje bi bil šus in to tako, da te podganje iztrbke postaviš v vrsto drug za drugim in šus, da ne trošiš municije za vsakega posebej saj vemo, da je naši vojski primanjkuje!!!

   • mannuro

    lahko je govoriti, kak bi jih streljal.. ko pa je treba, je pa druga. Na takšen nivo se v resnici ne bi spuščal.. bi pa vse do zadnjega, pa še kakega našega, ljubitelja kozjejebcev, naložil na letala in gremo! To je najcenejša rešitev.

    • šmentanamuha

     Dvakrat plus.

 • Zgornji

  AJAJAJAJAJJJJJJ, … NIČ ČUDNEGA, DA SE BLIŽA KONEC SVETA, DA SE OBRAČUNA Z TAKIMI POKVARJENIMI SPOLNIMI IZTIRJENCI NA CELOTNEM PLANETU , NE SAMO V AFGANISTANU IN VATIKANU , TEMVEČ POVSOD … !!! ! !!!

  • FUCK COMMUNISM

   “s takimi”…

   • Zgornji

    Ja, iz tak’m :-)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!