Po Madžarih so uničevalca narodov, Georgea Sorosa, iz svoje države zdaj nagnali tudi Izraelci! Kaj čaka Slovenija?

Foto: EPA. George Soros.

Veliki svetovni in slovenski levičarski mediji so v teh dneh na vse pretege poskušali prikriti incident, ki se je zgodil v Izraelu. Tamkajšnje oblasti so namreč obelodanile, da za nevladne organizacije ameriškega finančnega špekulanta madžarskih korenin, Georgea Sorosa, v Izraelu velja nov režim – v državi so nezaželene. Zadeva je še toliko bolj nenavadna, ker je Soros v resnici tudi judovskega porekla, a je njegova politika v resnici protekcionistična. Pod okriljem ustanove Odprta družba (Open Society) in drugih nevladnih organizacij se namreč skriva kapital, ki ga je Soros nagrabil s špekulacijami na trgu delnic. S kapitalistično zasluženim denarjem si želi po svetu razširiti socialistično idejo globalnega internacionalizma. Toda sprenevedanje in nasprotja so bistvo multi-kulti politike, ki pa si je izraelska država ne želi.

Milijarder George Soros je eden od najaktivnejših uvoznikov islama v Evropo; tisoči migrantov, ki tedensko plujejo čez Sredozemlje proti obalam Italije in Francije, so pravzaprav delo njegovih organizacij lastnih, ali vsaj tistih, ki so povezane z njimi. Edini cilj zloglasnega finančnega špekulanta je z migranti preplaviti Evropo. Njegovo delo zajema delo uničevanja zahodne civilizacije, ki temelji na krščansko-židovski, grški in latinski identiteti. Kot poročajo izraelski mediji, si želi Soros judovsko vero uničiti z enakim žarom kot krščansko.

Preberite še: Bolno: Režimsko trobilo Svet24 za požare krivi Janševo vlado! Janša cinično odgovarja: “Za takšne imam poseben oddelek na avstralski kliniki!”

Stara Evropa in mnogi njeni intelektualci v Sorosu pravzaprav vidijo podaljšano roko izraelske države. Sočasno se je Jude povezovalo tudi z globalnim komunizmom in promocijo agende LGBT. A zdi se, da so takšne teze daleč od resnice. Ko so po koncu oktobrske revolucije leta 1917 boljševniki prevzeli oblast v Rusiji, je z državo upravljala sedmerica, ki je predstavljala t.i. Leninov politbiro: Zinovjev, Kamenevev, Trocki, Burbov, Sokolnikov, Lenin in Stalin. Razen Lenina in Stalina so bili vsi ostali Judi, prvi, ki jih je diktator Stalin dal pobiti, pa so bili “sinovi Izraela” iz Leninovega politbiroja. Sokolnikova so, denimo, ubili v zaporu. Že v času Nikite Hruščeva se je izkazalo, da za tem stoji NKDV (Ljudski komisariat za notranje zadeve), a ni storil ničesar, da bi se zadeva raziskala.

Judje iz Leninovega politbiroja so bili prve žrtve Stalinovega teororja
Umor judovskih članov originalnega politbiroja je bil povod za oblikovanje t.i. primarnega totalitarizma, ki je danes poznan kot stalinizem. Stalin je svojo politično kariero tudi končal z najavo najnovejše čistke, proti Judom. A potem mu je nenadna smrt leta 1953 preprečila, da bi udejanil svoje načrte. Zanimivo; Judi iz Leninovega politbiroja, ki so predstavljali prvo oblast v Sovjetski zvezi in bili prve žrtve Stalinovega terorja, pa v času Hruščeva niso bili rehabilitirani. Nekatere so rehabilitirali pozneje, najpomembnejšega med njimi, Leva Trockega, pa niti v času Mihajla Gorbačova in Borisa Jelcina. Vse do leta 2001, ko ga je vrhovno sodišče Ruske federacije naposled vendarle oprostilo vseh obtožb.

A kot piše hrvaški portal Dnevno, je to povsem logično, saj je bil Izrael ves čas velik sovražnik komunizma. Judovska skupnost je namreč nacionalna, medtem ko je komunizem internacionalna ideologija. Za Jude je vera najpomembnejši del njihovega vsakdana. Na drugi strani je bil za Sovjetsko zvezo ateizem službena vera, medtem ko je bilo treba pravo vero preganjati. Med verami niso delali prav nobene razlike – krščanstvo, judostvo in islam so jemali popolnoma enako. Zato ni nenavadno, da je bila Sovjetska zveza vedno v vojni z Izraelom in da so se Izraelci predvsem za časa hladne vojne odkrito borili proti sovjetskemu orožju, še piše omenjeni portal.

T. F., Boštjan M. Turk

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!