Po Madžarih so uničevalca narodov, Georgea Sorosa, iz svoje države zdaj nagnali tudi Izraelci! Kaj čaka Slovenija?

Foto: EPA. George Soros.

Veliki svetovni in slovenski levičarski mediji so v teh dneh na vse pretege poskušali prikriti incident, ki se je zgodil v Izraelu. Tamkajšnje oblasti so namreč obelodanile, da za nevladne organizacije ameriškega finančnega špekulanta madžarskih korenin, Georgea Sorosa, v Izraelu velja nov režim – v državi so nezaželene. Zadeva je še toliko bolj nenavadna, ker je Soros v resnici tudi judovskega porekla, a je njegova politika v resnici protekcionistična. Pod okriljem ustanove Odprta družba (Open Society) in drugih nevladnih organizacij se namreč skriva kapital, ki ga je Soros nagrabil s špekulacijami na trgu delnic. S kapitalistično zasluženim denarjem si želi po svetu razširiti socialistično idejo globalnega internacionalizma. Toda sprenevedanje in nasprotja so bistvo multi-kulti politike, ki pa si je izraelska država ne želi.

Milijarder George Soros je eden od najaktivnejših uvoznikov islama v Evropo; tisoči migrantov, ki tedensko plujejo čez Sredozemlje proti obalam Italije in Francije, so pravzaprav delo njegovih organizacij lastnih, ali vsaj tistih, ki so povezane z njimi. Edini cilj zloglasnega finančnega špekulanta je z migranti preplaviti Evropo. Njegovo delo zajema delo uničevanja zahodne civilizacije, ki temelji na krščansko-židovski, grški in latinski identiteti. Kot poročajo izraelski mediji, si želi Soros judovsko vero uničiti z enakim žarom kot krščansko.

Preberite še: Bolno: Režimsko trobilo Svet24 za požare krivi Janševo vlado! Janša cinično odgovarja: “Za takšne imam poseben oddelek na avstralski kliniki!”

Stara Evropa in mnogi njeni intelektualci v Sorosu pravzaprav vidijo podaljšano roko izraelske države. Sočasno se je Jude povezovalo tudi z globalnim komunizmom in promocijo agende LGBT. A zdi se, da so takšne teze daleč od resnice. Ko so po koncu oktobrske revolucije leta 1917 boljševniki prevzeli oblast v Rusiji, je z državo upravljala sedmerica, ki je predstavljala t.i. Leninov politbiro: Zinovjev, Kamenevev, Trocki, Burbov, Sokolnikov, Lenin in Stalin. Razen Lenina in Stalina so bili vsi ostali Judi, prvi, ki jih je diktator Stalin dal pobiti, pa so bili “sinovi Izraela” iz Leninovega politbiroja. Sokolnikova so, denimo, ubili v zaporu. Že v času Nikite Hruščeva se je izkazalo, da za tem stoji NKDV (Ljudski komisariat za notranje zadeve), a ni storil ničesar, da bi se zadeva raziskala.

Judje iz Leninovega politbiroja so bili prve žrtve Stalinovega teororja
Umor judovskih članov originalnega politbiroja je bil povod za oblikovanje t.i. primarnega totalitarizma, ki je danes poznan kot stalinizem. Stalin je svojo politično kariero tudi končal z najavo najnovejše čistke, proti Judom. A potem mu je nenadna smrt leta 1953 preprečila, da bi udejanil svoje načrte. Zanimivo; Judi iz Leninovega politbiroja, ki so predstavljali prvo oblast v Sovjetski zvezi in bili prve žrtve Stalinovega terorja, pa v času Hruščeva niso bili rehabilitirani. Nekatere so rehabilitirali pozneje, najpomembnejšega med njimi, Leva Trockega, pa niti v času Mihajla Gorbačova in Borisa Jelcina. Vse do leta 2001, ko ga je vrhovno sodišče Ruske federacije naposled vendarle oprostilo vseh obtožb.

A kot piše hrvaški portal Dnevno, je to povsem logično, saj je bil Izrael ves čas velik sovražnik komunizma. Judovska skupnost je namreč nacionalna, medtem ko je komunizem internacionalna ideologija. Za Jude je vera najpomembnejši del njihovega vsakdana. Na drugi strani je bil za Sovjetsko zvezo ateizem službena vera, medtem ko je bilo treba pravo vero preganjati. Med verami niso delali prav nobene razlike – krščanstvo, judostvo in islam so jemali popolnoma enako. Zato ni nenavadno, da je bila Sovjetska zveza vedno v vojni z Izraelom in da so se Izraelci predvsem za časa hladne vojne odkrito borili proti sovjetskemu orožju, še piše omenjeni portal.

T. F., Boštjan M. Turk

 • AlojzZ

  Milijarder George Soros je eden od najaktivnejših uvoznikov islama v Evropo; …

  Predsednik Republike Slovenije Milan Kučan je v navzočnosti veleposlanika Združenih držav Amerike v Ljubljani Johnnyja Younga na slovesnosti v predsedniški palači Georgu Sorosu izročil državno odlikovanje. George Soros je prejel častni znak svobode Republike Slovenije za njegove zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji. Predsednik Kučan je odlikovancu izrekel zahvalo in svoje spoštovanje …
  http://www.24ur.com/novice/slovenija/drzavno-odlikovanje-georgeu-sorosu.html

 • dr Janez Sveti

  George Soros je psihopat.
  DR Janez Sveti genij

  • janko

   Popravek: dr, Janez Psihiater!

 • Aron

  O moj bog, toliko neresnic v clanku pa ze tezko zasledis. Zidje so bili eni izmed zacetnikov komunizma (Marx), tega so tudi dejansko ziveli (kibucizem). Danasnja zlocinska drzava Izrael pa ima precej dobre odnose z Rusijo. Soros? Nazadnje se je moral Herr Orban opraviciti Netanyahuju, ker je vodil kampanjo proti Zidu Sorosu.

  Kdo vam pise clanke? Saj je poletje, studentov ki bi delali za par evrov na dan je kolikor hocete…

  • AlojzZ

   Provociranje, gospod Aron, kajne? Sicer pa preberimo ponovno bistveno razliko med Židi in komunisti:

   Judovska skupnost je namreč nacionalna, medtem ko je komunizem internacionalna ideologija. Za Jude je vera najpomembnejši del njihovega vsakdana. Na drugi strani je bil za Sovjetsko zvezo ateizem službena vera, medtem ko je bilo treba pravo vero preganjati.

   Provociranje, gospod Aron, kajne?

   • Aron

    Lojze, vidim, da pojma nimate o Židih kot vernikih ali narodu. Prvič, Židje so razkropljeni po celem svetu, večina se ima za pripadnike naroda, kjer živijo. Tako ali tako je potomcev semitov precej malo, vglavnem gre za konvertite in njihove potomce, tako da flancati o nacionalni pripadnosti ne pomenijo ničesar.

    Za precej majhen del Židov, je vera zelo pomembna, večina jih je ateistov.

    Bo treba kakšno resno literaturo prijeti v roke, da ne izpadate več tako debilno. Zmenjeno?

    • Štalmajster

     A se sprenevedaš Aron, ravno v tem je keč, da so povsod privzeli lokalne priimke in imena, da se prikrijejo …… v bistvu so pa povezani, torej. “unutrašnji neprijatelj” oz. 5 kolona, ki uničuje državo moralno, ekonomsko, kulturno !
     “Jews of all the World Unite!”: Holly war Declaration:
     https://archive.org/stream/JewsDeclareWarOnGermany1933/JewsDeclareWarOnGermany1933_djvu.txt

     https://www.youtube.com/watch?v=qTYSv_YQOVo&t=181s

     • Aron

      Ne verjamem v globalno židovsko zaroto, ogromno Židov je strokovnjakov, mislecev in so ogromno prispevali k razvoju na vseh področjih. Večina Židov je bila v preteklosti delavcev, socialistov, demokratov, le peščica Zionistov. Ne bi na tem mestu o zaroti, le o tem, da je članek v svojem bistvu popolnoma zgrešen, saj avtor ‘pozabi’ na povezavo med Židi, komunizmom in socializmom.

     • Štalmajster

      Ja ja, zanimivo, da se povsod nekako zdrenjajo na vodilne položaje, o strokovnjakih sem pa tudi že marsikaj prebral in slišal, kako eden drugemu držijo …. štango, pa dnar dela svoje.
      Npr…. Wagnera so prepovedali …… Mendelsona povzdignili,….. etc,,,, etc ….
      Zanimivo , da je recimo Einstein predhodno delal na ,,,,,, patentnem uradu ????

      Zanimivo bi bilo vedeti koliko je krypto judov pri nas in v EU. Mislim, da kar večina na vodilnih položajih, v sodstvu, v raznoraznih komisijah,….. etc.. etc
      https://www.google.si/search?newwindow=1&site=&source=hp&q=krypto+jude

    • AlojzZ

     Vau! Ateistov je po sveto okoli desetine populacije, vsak deseti je pač izjema. In vsi Judje so ateisti, kajne?

     Vaše zadnje besede pa kažejo na kumrovško šolo. Najprej diskreditacija in nato eliminacija. Ja, plačan provokator ste.

     • Aron

      Lojze no, spet kvasite bedarije. Pomirite se, spijte se enega.

      Torej, vsi vodilni Zionisti so ateisti. Dejstvo. Briga njih Stara zaveza in Tora. Verni Zidje so jih ze zdavnaj razkrinkali.

      Kumrovska sola? Lojze, spijte se enega…

  • goldhorn

   Soros in njegove aktivnosti so dejstvo, ki ga ni mogoče zanikati.

  • Hun

   sj s svojo glavo ne znajo razmišlat..vsak člank je copy past…

   • AlojzZ

    Ja in? Namesto novice gledati prinašalca novice je zgrešeno.

 • bojan

  upam da to kuzlo grdo staro gnilo pobere pekel čimprej

  • karpelec

   Še malo prej mora pomešat narode, da se mešani geni ne izrodijo prehitro, zaradi oslabelosti.

 • cploger

  Čudi me, da država Izrael za Sorosem ni izdala tiralice, kot so jo za Eichmanom, v bistvu je Soros aktivno pomagal preganjati Izraelce na Madžarskem in polniti taborišča. Dejansko bi moral biti Soros že davno plen izraelskih tajnih služb.

  • izrael je judovska židovska država, ki sovraži Jezusa Kristusa, križ in vse kar je krščanskega. http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+Tes+2%2C14-16&id13=1&pos=0&set=6&l=sl

  • soc

   Pri vsega enajstih letih, kajne? Ta pa je pravi rojeni židovski antisemit… Gravželj je bil namreč rojen 1930.

  • samsara

   Soros je desna roka tistih Judov, ki Američanom v ZDA tiskajo nacionalno valuto, hkrati pa je ista rodbina zaslužna za ustanovitev države Izrel.
   Del zgornje trditve se zdi skregan z zdravo pametjo, a se morda tudi po zaslugi tega, obstoječe dejsto kar dobro ohranja in nikjer izrecno ne objavlja.

   • RATATA

    Izvira pa v dejstvu, da je bila Nemčija že porazila Anglijo v ww1 in so “judje” s svojim vplivom vklopili v spopad z Nemčijo še USA, kjer so ti “judje” bili na položajih (mediji, banke, fabrike, administracija…).
    V zameno jim je bilo obljubljeno, da “judje” dobijo Palestino. No namesto tega ali to, je potem postal izrael. Vir zla pred katerim si vsi zatiskajo oči.

 • Morala

  Izgon ne bo pomagal! Potrebno bi ga zapreti in prepovedati vse organizacije, ki jih podpira!

  • KIKI

   Kuge tudi ne moreš izgnati, ker nima meja, moraš jo v osnovi zatreti! Enako velja za vse
   bandite na tem širnem svetu!

 • Snorri Sturluson

  Zakaj pa ga iz Amerike ne fuknejo?

  • Borut Stari

   Predvsem zato ker ne krši ameriških zakonov pa tudi zato ker tak močan lobi, kot je njegov Open Society, administraciji v zunanji politiki prav pride.

  • althar

   Njegova “univerza”, ki ima sicer domicil v ZDA, tam nima priznanega statusa visokošolske ustanove.

 • princeska

  Krivdo za prihod migrantov v Evropo, si delijo nevladne organizacije z Angelo Merkel. Naši pa so krivi, da jih obdržijo v Sloveniji in jim dodeljujejo celo stanovanja namenjena policiji. Cerar je brez vizije in nujno potreben odstrela. Razvrednotil je delo vojske in policije, njihove plače znižal na minimum, obratovalna sredstva pa razpolovil. Naredil je vse, da smo Slovenci obubožali, naše žulje pa žrejo jugoviči in migranti. Naj jih nahrani s svojo moralo in etiko, ne z našim denarjem.

 • sloustava

  Ce dobis priznanje iz rok Kucana, nisi za Slovenijo!

 • KIKI

  Pri nas bo Soros po Kučanovem navodilu vedno dobrodošel !
  Kučan kot sovražnik Slovenije bo imel stoodstotnega podpornika!

 • althar

  Ko ga bo iz svojega kralestva nagnal Jahve, bo šele bo mir pred njim.

 • Snorri Sturluson

  On samo pomaga Ameriko delati prvo.Ta migranstki kaos je dobrodošel

 • AlojzZ

  Soroš otvoreno: ‘Mi odlučujemo kako će izgledati svijet!’ … ‘Europa mora prihvatiti imigrante!’
  http://www.dnevno.hr/planet-x/zastrasujuce-sve-se-razotkrilo-orban-je-bio-u-pravu-soros-zapovjeda-europa-mora-prihvatiti-imigrante-851961/

  Prevod:
  Soroš odkrito: “Mi odločamo, kakšen bo svet!” … “Evropa mora sprejeti migrante!”

  ============================================================
  Naj se ve, kdo je kdo.

 • antimur

  Pri nas v Sloveniji bo malo drugače. Razen Sorosa bodo nezaželeni tudi Kučan in njegova drhal.

 • Hun

  enkrat se prošetajte čez jeruzalem, da vidte kako zavedni židje pluvajo po mučenški poti Kristusa…zidje zato ne priznavajo Nove zaveze ker jih po preroku apokalipse zbriše z obličja zemlje

 • !!!!!!!!!!!!!!!

  V krščanski novi zavezi piše kdo so antikrščanski Judje: http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+Tes+2%2C14-16&id13=1&pos=0&set=6&l=sl

 • !!!!!!!!!!!!!!!

  JUDOVSKA VERA PLJUVA PO JEZUSU KRISTUSU. V Judovski knjigi talmud pravijo, da je Jezus Odrešenik pankrt, sveta Marija pa cipa!!!!!!!!!!!!! Judje so globoko ANTIKRŠČANSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVETI APOSTOL PAVEL JE ŽE ZDAVNAJ POVEDAL: http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+Tes+2%2C14-16&id13=1&pos=0&set=6&l=sl

 • !!!!!!!!!!!!!!!

  Jezus je govoril o sinagogi satana, vse piše v naši krščanski novi zavezi !!!! Poglejte judovsko izraelsko tv, Jezusa Kristusa prikazujejo kot opico na križu !!!!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HytrKvXGljc

 • !!!!

  ” BRATJE, Judje so izdajalci in morilci Jezusa Kristusa” Sveti apostol Pavel, krščanska nova zaveza v svetem pismu http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+Tes+2%2C14-16&id13=1&pos=0&set=6&l=sl

 • .

  Judovska vera pravi, da je sveta Marija bila cipa, Gospod Jezus Kristus Odrešenik pa da je pankrt. Vse piše v židovskem ” učenju”, ki se imenuje Talmud. AMERIŠKI KRŠČANSKI PRIDIGAR ANDERSON JE POJASNIL: https://www.youtube.com/watch?v=AGH1b-h_6-Y

 • _

  Ameriški krščanski pridigar, Anderson, lepo pojasni, da je judovska židovska vera globoko sovražna do Gospoda Odrešenika Jezusa Kristusa!!!! Judje v resnici ne verjamejo v sveto pismo ampak v knjigo Talmud, kjer piše, da je sveta Marija kurba, Gospod Kristus Odrešenik pa da je češ pankrt. Sramotno!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=AGH1b-h_6-Y

 • verjamemo v Kristusa

  Judovska židovska vera pravi, da je Gospod Jezus Kristus v večnem peklu iz dreka. To piše v judovskem židovskem Talmudu, knjigi, v katero izraelci judje židje verjamejo. Pretresljivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=bu0hH6i0mps

 • kristjani smo

  ALI STE VEDELI, da islam ne blati Jezusa Kristusa? Oni Jezusa cenijo, zanj celo pravijo, da je bil svetnik, tudi sveto Marijo cenijo. Razlika je le v tem, da križa nimajo. Nikoli pa muslimani ne bodo povedali ničesar slabega o Jezusu Kristusu Odrešeniku. Judovska židovska vera pa direktno pljuva po Gospodu Jezusu Kristusu, v njihovi veri, ki je zapisana v judovski knjigi Talmud. Muslimanska vera pa Jezusa Kristusa globoko ceni v svojih svetih knjigah, Marijo omenjajo kot častivredno svetnico; Jezusa pa imenujejo kot svetnika!!!!!!!!! http://www.islamicity.org/9799/muslims-love-jesus-6-things-didnt-know-jesus-islam/

  • dopln

   govorimo torej o normalnih muslimanskih ljudeh, ki so miroljubni in normalni, ki z kristjani sobivajo v miru. Ekstremizem pa nima nobene zveze z poštenostjo, ekstremisti so zločinci, normalni ljudje, ki pač imajo svojo vero, pa so okej.

  • sprehajalec

   zakaj pa potem pobijajo in izganjajo jude in kristjane?

   • kristjani smo

    veliko zamere imajo v arabskih državah, ker so zahodne ” krščanske” države napadale njihove kraje, zaradi nafte, ter naravnih resursov kot so zlato in rudnine, to so arabski narodi zamerili našim ” krščanskim” prednikom…………

   • kristjani smo

    imaš pa prav, te razumem kaj sprašuješ……..v glavnem, islamska vera v svojem bistvu je spoštljiva do Kristusa Odrešenika, v koranu imajo celo poglavje posvečeno samo Kristusovi materi Mariji, katero muslimanska vera imenuje Mariam, Jezusu rečejo Isa. Judovska židovska vera pa v svoji knjigi talmud o Kristusu Jezusu Odrešeniku piše grozljive stvari ( da je v večnem peklu iz dreka, da je pankrt, da je Sveta Marija kurba…)……

    • sprehajalec

     Naredil si pravopisno napako, moraš napisati;

     v koranu imaMO celo poglavje posvečeno samo Kristusovi materi Mariji,
     katero muslimanska vera imenuje Mariam, Jezusu rečejo Isa.

    • AlojzZ

     Ah! Jezus iz krščanstva in Jezus iz muslimanstva sta kot dve različni osebi. Kot dve različni, čeprav je govor o eni.

   • .

    kdor je normalen, ne glede na vero, ne bo zločinec, ker v svoji vesti čuti, da to ni sprejemljivo, ter se tudi zaveda, da biti zločinec pomeni končati zelo slabo, to je stvar vzgoje, vsako normalno človeško bitje ne bo dvignilo roke na soljudi, to počnejo samo zločinci. Sicer pa se ve, da izraleski židi ubijajo palestinske otroke že desetletja o čemer celi svet opozarja!! https://popularresistance-uploads.s3.amazonaws.com/uploads/2015/01/End-Israeli-War-Crimes-banner-at-a-march-in-Scotland-e1421598271568.jpg

    • sprehajalec

     Ravno danes so Avstrijci doživljensko zaprli Palestinca, ki je na Dunaju v azilnem domu pripravljal akcijo.

     Boš šel kaj protestirat pred Avstrijsko ambasado v Rožno dolino?

     • .

      sem krščanske vere, sem proti migraciji, ne sovražim pa drugih ljudi. Svet mora končati vse vojne. Norveška recimo noče poslovati z izraelom, kako to komentiraš? Misliš, da je norveški narod torej fuknjen? https://www.thelocal.no/20170512/norways-biggest-trade-union-angers-israel-with-boycott

     • sprehajalec

      Pa koga imaš ti za norca? Sindikat je izrazil željo po bojkotu, kaj pa ima sindikat za trgovati? Kot bi Štrukelj za šankom izjavil, da bojkotira Izrael. Big dil. Butli neumni…

  • Darth Vader

   bebec, to je Taqqiyya in to jo izvajaš na tem portalu

 • resnica je ena

  Kristjani in muslimani smo vedno sobivali v miru ( tudi v državah kot je Sirija, so muslimani in kristjani sobivali v miru), ker tisti muslimani, ki so normalni ljudje, cenijo Jezusa in sveto Marijo ( sicer križa nimajo doma). Judje pa pljuvajo po Odrešeniku Jezusu Kristusu. https://www.youtube.com/watch?v=bu0hH6i0mps

  • sprehajalec

   To je nakladanje, Džihad je star toliko kot Mohamed.

   • resnica je ena

    strinjam se s tabo, da je džihad problem, ker verjamejo, da je tudi Jezus bil musliman, to je res problem, je pa res, da je veliko kristjanov vedno sobivalo v miru v normalnimi muslimanskimi ljudmi ( tistimi, ki nočejo nič z nobenim džihadom in so celo poročeni z kristjankami, recimo)….Je pa zanimivo in lepo, da normalno islamsko učenje Jezusa ceni, za sveto Marijo pišejo same lepe stvari, judovska vera pa pljuva po Jezusu, po Mariji. https://www.youtube.com/watch?v=bu0hH6i0mps

   • ..

    kristjani in muslimani imamo spoštovanje do Jezusa Kristusa in do Svete Marije, razlika je le v tem, da muslimani mislijo, da je Jezus bil musliman, kar je smešno, ampak jaz kot nekdo ki je krščanske vere, nimam sovraštva do njih, naj verjamejo , da je Jezus bil musliman, ne sovražim jih zaradi tega, važno je, da ne pljuvajo po Jezusu Odrešeniku, kot to počne židovska vera v njihovem Talmudu. http://www.islamicity.org/9799/muslims-love-jesus-6-things-didnt-know-jesus-islam/

    • sprehajalec

     A, stari znanec, občudovalec lika in dela pokojnega Adolfa…..

     • ..

      ne vem nič o tem :-)

 • Ivan Ivanovič

  Po hrvaških medijih je treba povzemati poljudno zgodovino? Piši kući: propalo.

 • ——-

  Judovska židovska vera pravi, da je Jezus Kristus v večnem peklu
  iz dreka, da je sveta Marija kurba, da je Jezus pankrt. To piše v judovskem židovskem Talmudu, knjigi, v katero
  izraelci judje židje verjamejo. Pretresljivo!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=bu0hH6i0mps

 • —–

  normalni Muslimani imajo radi Jezusa Kristusa in sveto Marijo, v njihovem koranu je celo poglavje posvečeno samo Sveti Mariji o kateri pišejo najlepše besede, Jezusa Kristusa pa imajo za svetnika!!!!! Muslimani celo verjamejo, da je Jezus bil musliman, kar je napačno, pa vendar, oni Jezusa ne blatijo, oni imajo Jezusa radi. V Palestini, Siriji, Iranu, Muslimani in Kristjani skupaj sobivajo že stoletja. Odkar so vojne zaradi nafte pa so jezni, užaljeni. http://www.islamicity.org/9799/muslims-love-jesus-6-things-didnt-know-jesus-islam/

 • Darth Vader

  komunista zabrišeš skozi vrata in prileze nazaj notr skzi okno….isti kurac je z muslimani…..eno stvar se morte zavedat…….v Sloveniji, torej na geografskem področju Slovenije obstaja OMEJENO število naravnih virov, kateri so od slovencev…..in ti naravni viri imajo nosilno kapaciteto oziroma po domače…..nafta lendava ne načrpa dovolj nafte, da bi se lahko vsi, ki ste lastniki avtomobila vozili v skladu s svojimi potrebami, zato se nafto kupuje v tujini……ali pa….v sloveniji se ne proizvede dovolj govejega mesa, da bi lahko vsak državljan imel dovolj mesa na voljo po normalnih cenah za prehrano (bolj kot je “redka dobrina”, višje kot je povpraševanje……višja bo cena) zato se meso uvaža……in vi mislite, da če se usuje v slovenijo 200.000 tujcev, da bodo vas prosili, če bi lahko en šnicl dobil od vas……Taqqiyya……morte vedt, da imajo avstrijci sistem za meso ali pa za jagode…..podpirajo na polno domačo pridelavo in svojega mesa ne izvažajo…….ko po koroški okoli graza in klagenfurta kmetje odprejo svoja polja za nabiranje jagod, se jagod iz drugih držav ne uvaža…….ampak avstrijci so avstrijci, mi imamo pa Dejana Židana….. http://thereligionofpeace.com/pages/quran/taqiyya.aspx

 • soc

  Notorični debil stotih nickov danes spet besno prepričuje kar sam sebe. Če prav razumem viktorja in plešastega orla, le še dober mesec, potem bo ostal bebček brez igračke…

 • cčddd
 • obožujem izrael

  A je norveški narod normalen??? Norveška bojkotira izraelske izdelke!!! Kako si upajo???????? https://www.thelocal.no/20170512/norways-biggest-trade-union-angers-israel-with-boycott

 • obožujem izrael

  A je norveški narod normalen??? Norveška bojkotira izraelske izdelke!!!
  Kako si upajo???????
  https://www.thelocal.no/20170512/norways-biggest-trade-union-angers-israel-with-boycott

 • ANTI KOMUNIST

  Izrael sovražnik komunizma??!??!?!??! Kako, če je pa židovski rabin rekel, da je judovska vera pravzaprav komunizem ????? http://glaringhypocrisy.com/wp-content/uploads/2016/06/Harry-Waton-Quote-2.png

 • anti komunist

  ” Judaizem je komunizem, je povezovanje vseh narodov, Judje bodo osvojili svet.”

  judovski rabin Harry Waton

  http://glaringhypocrisy.com/wp-content/uploads/2016/06/Harry-Waton-Quote-2.png

 • anti komunist
 • Snorri Sturluson

  They supplied the world with two leaders of the stature of Jesus Christ and Karl Marx”, Peter Ustinov
  “I believe that the Jews have made a contribution to the human condition out of all proportion to their numbers: I believe them to be an immense people. Not only have they supplied the world with two leaders of the stature of Jesus Christ and Karl Marx, but they have even indulged in the luxury of following neither one nor the other.”

  Mislim, da so Judi prispevali človeštvu nesorazmerno svojemu številu… Svetu so dali dva voditelja kot sta bila Jezus Kristus in Karl Marx; privoščili pa so si razkošje, da niso sledili ne prvemu in ne drugemu Ustinov, Peter,

  • wtf

   Zakaj judje v talmudu pravijo, da je Jezus pankrt, Sveta Marija pa kurba? Zakaj je Jezus povedla, da so sinagoga satana?

   • Snorri Sturluson

    Jaz bi se prej vprašal kje je staro slovanska religija , krščanstvo ni slovansko

    • wtf

     aha, ti navijaš za prave komuniste iz ozadja http://smoloko.com/?p=12024

     • Snorri Sturluson

      Za nikogar ne navijam,še manj pa častim .Boli me đoko za celi svet sploh pa za parazite

     • wtf

      Bravo, dobro povedano.

  • wtf

   Zakaj judje v talmudu pravijo, da je Jezus pankrt, Sveta Marija pa kurba? Zakaj je Jezus povedal, da so sinagoga satana?

  • wtf
  • wtf
 • abeceda

  mednarodno sodišče je povedalo, da mora židovski izrael zrušit zid na palestinskem ozemlju https://www.theguardian.com/world/2004/jul/10/israel3

 • wtfwtf

  Lenin, Stalin, Trotski, so bili Ž? http://smoloko.com/?p=12024

 • Johan

  Slovenska leva mafija je v navezi z Kubo in Severno Korejo.

 • čak mal

  židovski izrael ne sprejema migracije, medtem njihovi govorijo, da krščanska Evropa mora sprejeti migracijo. Kdo koga torej zaj…?? https://www.youtube.com/watch?v=UYKyp1e_jYc

  • tohuvabohu

   Populacija Izraela se je v zadnjih 30 letih povečala za 300%! Večina prišlekov je iz vzhodne Evrope.

   • fhdgf

    v evropo pa so porinili na milijone!!Zbudi se.

    • tohuvabohu

     A so jim plačali za pot?

  • Serikoza Drek

   Slovenija bo Hrvaška Italija avstrija.hvala bogu za pionirje ki bodo odvzeli zemljo otroke slovenskim Indijancem divjakom ki nasprotujejo napredku mešanju krvi en svetovni jezik smrt indijancem in slovenceljnom nasprotujeta enemu angleškemu jeziku ta poganski slovenski satanski jezik ne bo več dolgo hvala novemu world redu

 • Miha

  To je tako kot pri nas. Janša je bil goreč komunist zdaj pa se kao bori proti njim. Gorenjak je bil načelnik policije in goreč komunist zdaj pa govori proti njim.

  • šmentanamuha

   Učili so nas, da so titov komunizem in njegova vojska brezmadežni, zdaj vemo, da je to daleč od resnice.

 • totex39

  Sorosa uničevalca narodov je potrebno takoj postaviti pred sodišče in zapreti, ker se njegova dejanja istovetijo z največjim kriminalom današnjega časa.

 • r

  posnetek na katerem predavatelj pravi, da so največji komunisti bili Ž. ( Stalin, Lenin, Karl Marx) ….https://www.youtube.com/watch?v=DnDgupQqMC8

 • r

  ” Judaizem je komunizem, je povezovanje vseh narodov, Judje bodo osvojili svet.”

  judovski rabin Harry Waton

  http://glaringhypocrisy.com/wp-content/uploads/2016/06/Harry-Waton-Quote-2.png

 • Miha
 • Vojteh Dovč
 • najseve

  zionistična komunistična okupacija želi prevladati nad svetom http://www.veteranstoday.com/2017/03/15/communism-and-nwo-are-based-on-judaism/

  • Serikoza Drek

   Slovenija bo Hrvaška Italija avstrija.hvala bogu za pionirje ki bodo odvzeli zemljo otroke slovenskim Indijancem divjakom ki nasprotujejo napredku mešanju krvi en svetovni jezik smrt indijancem in slovenceljnom

 • Donald J. Trump

  Razumem, jaz se tudi nebi s polnim imenom in priimkom podpisal pod tak zmazek “novinarstva”…

  • šmentanamuha

   Ti se tako ali tako pod svojimi zmazki podpisuješ s tujim imenom, zato ne belebtaj preveč.

   • Vince Blake

    Kaj a hočeš reči, da to torej ni pravi Donald Trump, kateremu Melanija pomaga pri prevajanju in tipkanju na ta portal?

   • Donald J. Trump

    Hahahaha oseba, ki sama sebe imenuje “šmentanamuha”, meni očita, da se ne podpisujem s svojim imenom.
    Občutek za ironijo je očitno izpuhtel

 • l

  Francoski mislec iz 18 stoletja Voltaire, je dejal: ” Povej mi koga ne smeš kritizirati in povem ti kdo nad teboj vlada.” V ZDA velja nov predpis: ne smeš kritizirati židovskega izraela! Nekoč krščanski ameriški narod mora molčati. Kaj si je krščanski ameriški narod dovolil, dal je vse kar je imel za nekrščanske židovske izraelske vojne na Bližnjem vzhodu , ameriški narod je izčrpan in sedaj ne sme niti nič povedati, torej to kar je francoski mislec Voltaire povedal, drži. http://www.veteranstoday.com/2017/07/23/us-senators-deny-bill-will-criminalize-boycotting-response-to-aclu/

  • sprehajalec

   Kaj ravno Voltaira jemljete v gimnaziji?

   • wtf

    stari zakaj nisi v izraelu, ker samo njih zagovarjaš, krščanska Evropa pa te nič ne zanima

 • _
  • sprehajalec

   kaj se še kar spotikaš s svojim protijudovstvom po portalu? Pa propagiraš Adolfa? Moderator bo res moral stvari vzeti v roke….

   • nismo antisemiti

    Semiti so tudi Palestinci, pa Palestincev nihče ne sovraži.

   • wtf

    sprehajalec, to na sliki je KNJIGA, KI JO JE NAPISAL AMERIČAN, o židovski diktaturi nad ameriškim narodom!!!! https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51QuNHuXTML._SX331_BO1,204,203,200_.jpg

   • FeriSS.H

    Vsaka omemba, in buh ne dej kritika Židov je za tebe Antisemitizem ali “protijudovstvo”. Identično so Komunisti vsak prdec v njihovi smeri označevali za Kontra Revolucijo, Anti-Komunizem, kar je v njihovih “pravičnih” glavah ustvarjalo prave histerične spazme.

    Tudi če si sam Žid, vseeno, daj že enkrat DEFINICIJO (magari svojo) kaj TOČNO je Antisemitizem … pa da vidimo kaj tebe daje pri tem tvojem “antisemitizmu”

    • sprehajalec

     Spodaj.

     Der Antisemitismus ist eine mit Nationalismus, Sozialdarwinismus und Rassismus begründete Judenfeindlichkeit, die seit etwa 1800 in Europa auftritt. Für den Nationalsozialismus war der Rassenantisemitismus zentral und führte im vom Deutschen Reich besetzten Europa bis 1945 zum Holocaust.

     • FeriSS.H

      To nima nobene zveze s ZDRAVO in REALNO kritiko tega kar Židje DEJANSKO počnejo. Holokavst im ne daje carte blanche da zdaj oni lahko počnejo svinjarijo še večjo in hujšo od Holokavsta.

      Seveda, ne gre za VSE Žide, beseda je o ZNANIH IMENIH ki zavzemajo ZNANE pozicije … kot tale gnoj od Sorosa … in teh pa je res za en dober Auschwitz … ki so si ga tudi KREPKO prislužili.

      A pol pomeni da napad na Sorosa je po tvojem Antisemitizem … daj že enkrat začni razmišljati logično

     • sprehajalec

      Kaj pa takega počnejo? Soros je poseben primer o njem imam svoje mnenje. Ki je da 90 letni starec že davno več ne obvladuje tega kar naj bi predstavljal, on samo denar daje, levičarske roke se pa stegujejo po tem denarju. Kje šele da bi imel kontrolo nad tem. Aparat ki ga je nekoč postavil z dobrim namenom se je spridil in zbirokratiziral, vanj pa bašejo vse, kar pride proti Europi.

      kaj pa še počnejo Židje? Rostschildi pa to? Pa Apfelbaumi? Pa Rosensteini?

      Dobro vas poznam, ko mislite na kao druge Žide, vas obhajajo enake misli kot pokojnega delavca socialista Adolfa. Socialni darwinizem, nič drugega.

     • FeriSS.H

      Brez zamere, ampak takole rezonira nekdo ki nima blage veze o temi … ali pa nekdo ki je sam (po nepotrebnem) prizadet ker je pač Žid ali pa globlje povezan s Židi. Mogoče da tudi površno bereš komentarje … no ja, možnost je tudi da si malce zaplankan.

      Imaš URADNE vire na razpolago … tam lahko SAM izbrskaš KDO je KAJ in kaj počne ta KDO … SKORAJ VSE KLJUČNE pozicije zasedajo OSEBE ki so Ashkenazim Židje … v good ole USA seveda

      Tole ti je pa maximalno “inteligentno” – “on (Soros) samo denar daje, levičarske roke se pa stegujejo po tem denarju” – Kje ti živiš, a te imajo priklenjenega na jasli in ti vrtijo samo risanke … Tistega ki daje denar POSLUŠAJO … in tisti ki daje denar ga daje ZATO da ga POSLUŠAJO.

      Če hočeš ARGUMENTIRANO izmenjavo s PREVERLJIVIMI PODATKI … potem OK … v nasprotnem se z otročajem ni za ukvarjati

     • sprehajalec

      Vaša želja po odpreti nekomu oči zelo spominja na neomarksiste pa njihovo popanje jutub linkov pa filmčkov.

      V zahodnih družbah sposobnejši zlezejo višje. So to pač aškenazi, diploma in sposobnost je kategorija, ki se ne da umetno kreirati. Že Srbi so imeli nekoč problem s tem, zato so jim z kraljevim dekretom omejili vpis na univerzo in šole. Da se ne bi slučajno zgodila situacija kot s tvojimi USA aškenazi.

      V zabitih družbah se pa zleze nad ostale s pomočjo stričkov…

     • ..

      AMERIŠKI NAROD TI TUKAJ SAM POVE ” We the Jews control America.” sharon ariel, 2001 http://www.veteranstoday.com/2014/01/11/burying-sharon/comment-page-1/

     • FeriSS.H

      OK … naj ti bo … tvoj svet, tvoje resnice in zablode … so pač tvoj problem ne moj.

     • sprehajalec

      Nikar naj se ti ne smilim, FeriSSe, poznam kamerade tvoje sorte pa kako zagreti znajo biti, če zaslutijo, da bi njihove antijudovske nebuloze lahko padle na plodna tla. Neka skrivna zarotniška združbica, ki se razgreje ob pivu, kot nekoč kameradi v pinici nekje.

      Jaz jih vedno znova jih razočaram. Pa kkao vedno planejo, ha, ha, ha… Nič se ne razlikujete od neomarksistov…

     • ..

      Ameriški narod pravi, da več ne vdrži. Gibanje If Americans knew ne molči. http://floridapolitics.com/wp-content/uploads/2016/01/IfAmericaKnew-billboard-e1451950912484.jpg

     • fgfgh

      Židovska judovska vera PLJUVA po Jezusu. Pravijo, da je pankrt, sveta Marija pa lajdra. To sami pravijo v video posnetkih. Sramota!!!!!!!!!!!! http://smoloko.com/wp-content/uploads/talmudJudaismMeme.jpg

    • LOGIKA
     • FeriSS.H

      Pa ne samo to, saj obstajajo videi ki so jih posneli Izraelski vojaki in kažejo PREVZEM, sicer ni jasno ali gre za ISIS ali pa za ranjene iz tako imenovane “zmerne opozicije”, in jih peljejo v svoje vojaške bolnice.

      Že to da Izrael ni niti enkrat napadel ISIS, napadal pa je Sirske položaje pove VSE. Tako kot je to bil Bin Laden in njegova Al Qaeda, tako je tudi ISIS tvorba CIA, MOSADa in baje SA. Tudi Uničili ih ne bodo povsem, ISIS se zdaj seli v smeri Putina in Kitajske … tam je zdaj treba zanetiti Muslimanske “pomladi”

 • l

  ” To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” Voltaire https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ee/9b/e1/ee9be103fba26e0859f6d827921d19f1.jpg

 • Darko Bukovec

  Soros je prostitut od Rothschilda. On se samo krije za Rothschildom.

  • Olga

   Kučan je pa prostitut od Sorosa?

   • slaipowi

    Janša je pa prostitut od Orbana. Da o prostitutkah in prostitutih z nore24 niti ne izgubljamo besed.

 • Olga

  Bravo Madžari! Bravo Izraelci! Tudi Američani ga preiskujejo! Zločinca v zapor skupaj z Milanom Plavim!

 • .
 • piko8

  Stranka modernih zmedenih prfesorjev se, da prostituirat sorošu in milanu kuçanu za drobiš! A prihaja čas resnice!

 • Ana Job

  Slovenija ima na oblasti hinavce in ne bo storila ničesar. Kar Cmerarjeva vlada sprejema, je v glavnem vse PROTI NARODU in je skregano z zdravo pametjo.

  • samsara

   Levičarji na naših tleh vodijo raznarodovalno politiko že več kot 3/4 stoletja.
   Očitno smo res trdoživi.

   • Ana Job

    Izjemno slabo politiko vodimo in slabe ljudi imamo na oblasti. Prav nenavadno je, da imamo takšno pomanjkanje domoljubja. Za vzor bi si lahko vzeli umetno narejeno, genocidno tvorbo Hrvatsko. Že dolgo niso več narod, pa kako zavedni so.

    • samsara

     Ana en tvoj nov daljši zapis sem prebral v enem starejšem članku, a ko sem dokončal odgovor pred par minitami, je bil tvoj zapis, če prav razumem, že cenzuriran in nanj nisem mogel odgovoriti, ker naj ne bi bil več aktiven. (“Awaiting moderation”).
     ?!
     Odgovor imam shranjen.

     • Ana Job

      Papež emeritus Benedikt XVI opozarja, da je Cerkev na robu…
      Ana Job
      Ana Job samsara 2 hours ago
      Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.
      Pozdravljen Samsara, ker med drugim tudi…

      Pozdravljen, zopet je članek na žalost blokiran, kaj pa drugega??

      Veselim se tvojega odgovora, lahko mi ga pripneš, kar sem ali na papeža, kamor želiš, bom takoj prebrala. Hvala, da si prebral in lep pozdrav.

     • samsara

      OK. Shrani ga in mi daj znak, da ga potem takoj zbrišem, da ne ‘smetiva’.

     • Ana Job

      OK lahko zbrišeš, :-)

     • samsara

      Stavki so bili po lepljenju ‘raztrgani’ kot sem lahko opazil, a saj bo šlo kajne :-)

     • Ana Job

      Dal si mi misliti, res je kar praviš. Pretirano razdajanje človeka pokoplje. Iskrena hvala za odgovor in lep večer ti želim. :-))

     • samsara

      Človek se lahko ‘razdaja’, dokler je sam OK.
      To ni egoizem. Je pa dobro gojiti mir, harmonijo in pravo mero nenavezanosti non-stop.

     • Ana Job

      Te dobre misli bom vzela na znanje in se jih probala držati. :-)

     • samsara

      Bolj ko boš pri tem dosledna in uspešna, bolje zate in še za koga drugega :-)

     • Ana Job

      Dopust bo name zagotovo vplival relaksacijsko.

 • baubau

  črnega jurčka-dobesedno takšno je njegovo originalno ime- smo že vsi -razen tistih,ki si zavestno zatiskajo oči-že davno spregledali..

 • FeriSS.H

  Če bi vedel kaj vse se motovili v glavi ZLIKOVCA Soros-a bi pomenilo da sem bil blizu tega hudiča, pomeni tudi da Soros-a nebi več bilo … ker bi mu odmotovilil (odvil z ramen) to njegovo Satansko glavo.

  Problem pri Soros-evih aktivnosti je da on ZAGOTOVO ni sam, pomeni da za njim stoji celotna Legalno-Kriminalna Globalistična Iniciativa, fanatično podprta s Izdajalskimi Levimi Falangami. Da se je spravil tudi na Izrael bi znalo ustvariti prvo majceno razpoko v vrstah Globalistov pod dominacijo AshkeNAZIstične Korporativno-Marxistične Združbe.

  Na srečo, in kot je razvidno iz prestrežene elektronske dokumentacije njegove – Open Society Foundation, na temo – “CHALLENGING ISRAEL’S RACIST AND ANTI-DEMOCRATIC POLICIES” – si je ustvaril mogočnega sovražnika – Netanyahu-a, ki je kot se to po paradoxih spodobi, zdaj nekako postal naš Anti-Soros zaveznik.

  Evropska in Ameriška Desnica bi morala zgrabiti tako od Boga dano priložnost in s pametnim pristopom iz Ultra-Desničarskega Netanyahu-a narediti trajnega zaveznika proti Marxistični Židovski Kominterni, ki je sovražna tudi Izraelski Desnici.

  Namreč dejstvo je da Židovstvo, ki se razlikuje celo Rasno, ni enotno, tudi oni imajo svojo Desnico in maloumno Levico … saj na kraju je Yitzhak-a Rabin-a (Labor Party) ubil Žid, ultranacionalist Yigal Amir, sicer Desni, a vseeno.

  Če bi bilo po mojem bi igral na karto ustvariti dogovor z Netanyahu-om in njegovimi, da bi za TRAJNO ODPRAVO obujene Evropske averzije do Židov, zaradi njihove AKTIVNE vloge pri Multi-DeKulturalizaciji Evrope, najbolje bilo da se prav Izrael AKTIVNO loti urejana te zadeve s Levičarskimi Juden-odpadniki v USA in drugod. Seveda pri tem bi recipročna podpora Izraelu morala biti zagotovljena tudi iz vrst današnjih Neo-Nacistov.

  Zveni skoraj neverjetno, a hebi ga, ima svojo logiko … ker v politiki kot to vedno ponavljajo prav politiki, so samo interesi in nič drugega.

  Ostalo bi seveda še veliko dela z DEMONTAŽO Marxistične kuge, a bil bi to le obetaven začetek na poti čiščenja Evropske civilizacije od Komunistične Infekcije in njihovega pajdašenja z Globalisti.

  • ney

   FeriSS.H, odličen komentar…;)

  • samsara

   Soros naj bi bil desna roka Rothschildov, ki se za vsako ceno izogibajo vsakemu ne nujno potrebnemu izpostavljenju v javni sferi. Slednji so zaslužni za nastanek države Izrael, v kateri pa nekateri kot kaže, niso več voljni priznavati neminljivih zaslug njihovi rodbini. Bitka egov…
   Tak je moj filing…
   Morda pa so že bolj zviti od najbolj zvitih in gre za poseben pristop, k sicer usklajeni akciji uničevanja bele rase. Nekakšen slepilni manever z zahrbtnim namenom. Sem postal sumničav ob nedavnem obisku Izraelcev na Madžarskem.

   • FeriSS.H

    Ma meni tole z Rothschildi zveni malo prenapihnjeno … namreč ni logike po kateri bi Rothschildi lahko obvladovali vse SAMI … enostavno ENA družina, pa bila to tudi mogočna dinastija tega enostavno ne zmore … konkurenca bi ih požrla. Ena podgana ne obvladuje kanalizacijo, celi trop pa jo.

    • samsara

     Če se ti da nekoliko preleteti množico podatkov na spodnji povezavi…
     Objavljeno leta 1976, a se v temelju ni moglo kaj dosti spremeniti, glede na to da tretja izdaja FED-a obstaja od 1913. (Vmes so skenslali JFK, ker jim je nameraval ukiniti koncesijo, z željo, da ameriška država spet tiska ameriško valuto za ameriške državljane.)
     Kjer je omenjena Bank of England je po mojem mnenju isto kot Rothschild. Slednji (njohova Britanska linija) so pokupili večino Britanske ekonomije neposredno po bitki pri Waterloo-ju. Z lažjo in prevaro seveda, kot to najbolj obvladajo in brezkompromisno prakticirajo.
     http://www.save-a-patriot.org/files/view/whofed.html

     • FeriSS.H

      Ja poznam to, prebral sem goro tega na to temo, samo jaz prebrano potem primerjam z aktualnimi situacijami in seveda tudi z lastno logiko. Legendarni FED na primer, je v “lasti” 12-tih Mega-Bank, in tudi direktorji (Chair of the Federal Reserve) zadnjih trideset let so zapovrstjo Židje – Alan Greenspan, Ben Bernanke in zadnja Janet Yellen

      Zagotovo je tudi teh 12 Mega-Bank, “lastnic” FED-a v rokah širšega kroga delničarjev, Korporacijskih in zasebnih in ti niso izključno vsi Židje. Zadeva je prepletena z številnimi interesi in prav zaradi “TIMSKIH” interesov, namreč, če bi SAMO Židje bili sami pri koritu, bi se im hitro zgodil drugi Holokavst … “momčad” pa je precej enotna … in tudi imajo za kaj biti “enotni”

     • .
 • samsara

  Slovenija bi utegnila kučanovemu odlikovancu ponuditi azil, če ga tudi ZDA začnejo preganjati.
  kučan lahko tudi to uredi, saj je glavni in najvišji med enakimi.
  Pustimo zdaj Napoleonov kompleks…

 • samsara

  O tem ali je bil Vladimir Lenin Jud ali ne obstaja tudi kakšno drugo mnenje.

  Citat.
  “On March 29th The Times of London reports on the Bolsheviks in Russia,

  “One of the curious features of the Bolshevist movement is the high percentage of non Russian elements among its leaders. Of the twenty or thirty commissaries, or leaders, who provide the central machinery of the Bolshevist movement, not less than 75% were Jews.”

  It is reported that the Rothschilds were angry with the Russians because they were not prepared to allow them to form a central bank within their nation. They therefore gathered groups of Jewish spies and sent them into Russia to drum up a revolution for the benefit of the common man, which was actually a takeover of Russia by a Rothschild controlled satanic elite.

  These Jewish spies were, in age old deceptive Ashkenazi tradition, given Russian names, for example Trotsky was a member of the first group and his original name was Bronstein. These groups
  were sent to areas throughout Russia to incite riots and rebellion.

  The Jewish Post International Edition, week ending January 24th 1991, confirms Vladimir Lenin was Jewish. Lenin is also on record as having stated,

  “The establishment of a central bank is 90% of communizing a nation.”
  These Jewish, Rothschild funded Bolsheviks would go on in the course of history to slaughter 60 million
  Christians and Non-Jews in Soviet controlled territory. Indeed the author Aleksandr Solzhenitsyn in his work, “Gulag Archipelago, Vol 2,” affirms that Zionist Jews created and administered the organized Soviet concentration camp system in which these tens of millions of Christians and Non-Jews died.

  On page 79 of this book he even names the administrators of this the greatest killing machine in the history of the world. They are Aron Solts, Yakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman,
  Genrikh Yagoda, and Naftaly Frenkel. All six are Zionist Jews. In 1970 Solzhenitsyn
  would be awarded the Nobel Peace Prize for literature.”
  Konec citata.
  “The History of the House of Rothschild” by Andrew Hitchock

  • FeriSS.H

   Prav zaradi istega imajo tudi Putina v želodcu … “grdi” Putin im ne dovoli da si polastijo Rusijio … Banksterji pa v jok ….

   • logika

    tako je.

   • samsara

    Še tole iz istega vira.

    “Something that did not go well for the Rothschilds this year was the Congress of Vienna, which started in September, 1814 and concluded in June of this year. The reason for this Congress of Vienna, was for the Rothschilds to create a form of world
    government, to give them complete political control over much of the civilized
    world.

    Many of the European governments were in debt to the Rothschilds, so they figured they could use that as a bargaining tool. However the Tsar Alexander I of Russia, who had not succumbed to a Rothschild central bank, would not go along with the plan, so the Rothschild world government plan failed.

    Enraged by this, Nathan Mayer Rothschild swore that some day he or his descendants would destroy the Tsar Alexander I’s entire family and descendants. Unfortunately he was
    true to his word and 102 years later Rothschild funded Bolsheviks would act
    upon that promise.”

    • FeriSS.H

     Vse je to v redu, samo ne smemo pozabiti da Bankster, pa bil ta ali oni, brez države ki jo vodi politika in ta ima vojsko in policijo, ne more NIČ. Zato pa obstaja sprega med politiko in Banksterji … prvi imajo FIZIČNO moč, drugi pa PODKUPOVALNO moč … in se zato lepo “razumejo”, se imajo “radi” in si prepevajo svojo skupno kumbaya verzijo

     • samsara

      Spoštovani sokomentator, ne razumi narobe, kot, da bi te hotel kakorkoli prepričevati v karkoli, a vseeno dodajam še en citat iz istega vira ;-)

      “1790: Mayer Amschel Rothschild states, “Let me issue and control a nation’s money and I care not who writes the laws.”
      1791: The Rothschilds get, “control of a nation’s money,” through Alexander Hamilton (their agent in George Washington’s cabinet) when they set up a central bank in the USA called the First Bank of the United States. This is established with a 20 year charter. ”

      Tako se je začelo s prvo centralno banko ZDA, ki pa je bila privatna ustanova, tako kot je bila druga in je tudi sedanja, tretja.
      Moje mnenje je, da kar omenjena rodbina zgrabi nikol ne izpusti, razem če se sama tako odloči, sicer ji ni treba.

     • FeriSS.H

      Ne vem če se razumeva, nihče ne oporeka temu kar mi serviraš, vse to je že od nekdaj znano, na koncu vsi sledimo istim linkom … vendar LOGIKA ti mora povedat da House of Rothschilds ne more biti edini absolutni vladar sveta … gre za timsko delo … kot pri vsaki drugi zadevi

      kar pa zadeva tale stavek – “Let us control the money of a country and we care not who makes its laws” – je samo maxima hiše Rothschilds in je osnova poslovanja Bank ali lepše povedano BANKSTERJEV.

      Omenjeni stavek pa kot vse kaže ni avtorstvo Rothschilda, ampak od T.C. Daniel, 1857 – 1923 ki je avtor od – “Real Money versus Bank Credit as a Substitute for Money”, 1911 in “The High Cost of Living: Cause — Remedy”, 1912 in se pripisuje njemu.

      Isti stavek je bil citiran v The Magazine of Wall Street and Business Analyst(November 10, 1934 p.67) in v “Money Creators (1935)” od Gertrude M. Coogan

      Moraš se zavedati da je precej “poezije” insertirano v vse mogoče resnice in “resnice” po dobrem nam starem Internetu

     • __

      ” We the Jews control America.” sharon ariel, 2001 http://www.veteranstoday.com/2014/01/11/burying-sharon/comment-page-1/

     • FeriSS.H

      V začetku verjel tudi sam temu, a kaže da gre za potegavščino, podobno kot tiste –

      When Israel says jump – Bush asks how high
      When Israel says jump – America asks how high

      Oboje HOAX, Internetna poezija

     • logika

      TOLE PA JE PRESENETILO VES SVET: NI HOAX

      “ISIS fighters APOLOGISED after launching an attack on Israeli soldiers”

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-4456130/ISIS-fighters-APOLOGISED-attack-Israeli-soldiers.html

    • ,

     Ameriško gibanje If Americans knew ( če bi Američani vedeli) ne vzdržijo več tuje diktature http://floridapolitics.com/wp-content/uploads/2016/01/IfAmericaKnew-billboard-e1451950912484.jpg

     • FeriSS.H

      Tale link bi bolje pasal onem sprehajalnem “pametnjakoviču” sprehajalcu

 • Odprite oči

  Judovski izrael ne mara kristjanov. Njihova judovska vera pravi, da je Jezus pankrt, Marija pa lajdra. To pravi judovski Talmud, v katerega judje verjamejo. Judje so izdali Jezusa in apostole. To je zapisano v svetem pismu. http://plus61j.net.au/plus61j-articles/how-jewish-extremists-in-israel-attack-christian-churches-and-get-away-with-it/

 • .

  ” Judaizem je komunizem, je povezovanje vseh narodov, Judje bodo osvojili svet.”

  judovski rabin Harry Waton

  http://glaringhypocrisy.com/wp-content/uploads/2016/06/Harry-Waton-Quote-2.png

  • Olga

   Judje ne bodo osvojili sveta! Vsa njihova kalvarija jim kaže, da naj nehajo, vendar ne bodo, dokler jih ne dobijo po grbi! Isto bo s komunizmom!

 • .

  ” Judaizem je komunizem, je povezovanje vseh narodov,Judje bodo osvojili svet.”

  judovski rabin Harry Waton.

  http://glaringhypocrisy.com/wp-content/uploads/2016/06/Harry-Waton-Quote-2.png

  • Olga

   Na koncu bo obveljala Božja sodba!

   • wt

    Stara ti si na strani izdajalcev Jezusa Kristusa, Bog ne bo vesel.

    • Olga

     Stari! Če bi Bog želel, bi že zdavnaj pometel z njimi!

 • if Americans knew

  Ameriški narod nima ne služb, ne infrastrukture, vse je šlo ž. izraelcem, ker so nad američani zavladali v ameriškem kongresu in senatu, saj so mnogi ameriški politiki izdajalci lastnega ameriškega krščanskega naroda, za denar so prodali lastni ameriški narod ki se je vračal v domovino v vrečah, saj bije tuje vojne na bližnjem vzhodu. Domov so mnogi prišli kot vojni invalidi, so brez služb, vse je šlo tujcu, ki je zavladal nad ameriško republiko katero so pred 200 leti ustanovili ponosni krščanski ameriški pra očetje, ki se v grobu obračajo zaradi tega kar si je ameriški narod dovolil !!! http://floridapolitics.com/wp-content/uploads/2016/01/IfAmericaKnew-billboard-e1451950912484.jpg

 • ___

  ” We the Jews control America.” sharon ariel, 2001 http://www.veteranstoday.com/2014/01/11/burying-sharon/comment-page-1/

 • ___

  ” We the Jews control America.” Sharon ariel, 2001 http://www.veteranstoday.com/2014/01/11/burying-sharon/comment-page-1/

 • ___

  ” We the Jews control America.” Sharon Ariel, 2001 http://www.veteranstoday.com/2014/01/11/burying-sharon/comment-page-1/

 • ,
 • ,

  “ISIS fighters APOLOGISED after launching an attack on Israeli soldiers”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4456130/ISIS-fighters-APOLOGISED-attack-Israeli-soldiers.html

 • čak mal sam neki

  A po novem imajo desničarji zaveznika v antikrščanskem židovskem izraelu?? Uh, tole je pa zafrknjena kombinacija. Res rabim dvojni kofe zdaj, da k sebi pridem.

 • čak mal sam neki

  :-)

 • samo ena logika

  Rešitev je samo ena: vse vojne se morajo končati, narodi morajo živeti v miru na lastnih ozemljih na katerih so že od nekdaj.

 • samo ena logika

  “Pod okriljem ustanove Odprta družba (Open Society) in drugih
  nevladnih organizacij se namreč skriva kapital, ki ga je Soros nagrabil s
  špekulacijami na trgu delnic. S kapitalistično zasluženim denarjem si
  želi po svetu razširiti socialistično idejo globalnega
  internacionalizma.”

  za vsemi vojnami in človeškim trpljenjem stojijo satanisti, ki služijo na račun človeških tragičnih zgodb.

 • samo ena logika

  “Pod okriljem ustanove Odprta družba (Open Society) in drugih
  nevladnih organizacij se namreč skriva kapital, ki ga je Soros nagrabil s
  špekulacijami na trgu delnic. S kapitalistično zasluženim denarjem si
  želi po svetu razširiti socialistično idejo globalnega
  internacionalizma.”

  za vsemi vojnami in človeškim trpljenjem stojijo satanisti, ki služijo na račun človeških tragičnih zgodb

 • AIRWAYS

  Georg Soros je terorist skupaj s svojimi podrepniki!

  • Alois Kuhelj

   S to izjavo se bos Judom zasral,Soros je Jud in ga moras spostovati,ker je clan ivoljenega ljudstva!!

   • AIRWAYS

    Malo mar mi je za tega satana v človeški obliki. Soditi bi mu morali za zločine, ki jih je storil!

 • Štalmajster

  OK tega tipa so izgleda “reskirali” zanimivo bi bilo vedeti koliko krypto judov je pri nas in v bivši jugi in v EU.
  https://www.google.si/search?newwindow=1&site=&source=hp&q=crypto+jude
  https://www.google.si/search?newwindow=1&q=crypto+jew

  Če je že ta imel za “boga”
  https://www.google.si/search?newwindow=1&site=&source=hp&q=George+soros+god
  kaj so potem drugi ?? (Rothshildi, Wartburgi, Morgani…….)

 • sunday

  se čudim, da šele sedaj, saj izdajal jude nacistom celo vojno in tudi služil s tem – skratka gnoj in gnoj se druži z gnojem in gnoj dobi odlikovanje od gnoja!!!

 • Dejan Skok

  NKVD je pravilna kratica

 • Alois Kuhelj

  Ni vse tako,kot pisete,Judje so zasral kar nekaj religij,krscansko,islamsko in komunisticno.Kar se pa komunizma v Izraelu tice,so pa se dan danasnji nekaksni kolhozi (kibutzi) v Izraelu,Prov zaudarja na komunizem al ne??

 • mannuro

  Za vsakega šiba raste. Tudi ta ni izjema!

 • Jebem jim mater vse po spisku

  Ta soros je peder naj ga muslici ke v rit navrtajo cigan pa sus v glavo

 • Jebem jim mater vse po spisku

  Slovenija se zmeri poserje ko kaj zaskripa se opravicujem to velja samo za kurbirje na levi ki pedra podpirajo naj jim povem pejte crknit

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!