Po prisegi Donalda Trumpa so zaradi huliganskih levičarjev aretirali okrog 100 nasilnežev

Foto: YouTube/Printscreen

Med inavguracijskimi slavnostmi je bilo v Washingtonu aretiranih približno 100 protestnikov. CNN poroča, da so protestniki razbijali okna, uničevali avtomobile in metali kamenje v policiste, dva policista pa sta po navedbah Daily Wire utrpela poškodbe.

Po prisegi 45. ameriškega predsednika Donalda Trumpa so protestniki na policiste metali kamenje in steklenice, policisti pa so želeli razpršiti nasilno množico s pomočjo dima in zaslepilnih granat.

Protestniki so se obnašali nasilno
CNN poroča, da so bili protestniki oboroženi z lomilkami, s kladivi in z gumijavkami, nekateri protestniki, ki so se oklicali za anarhiste, so bili oblečeni v črno in so nosili maske. Enega mimoidočega moškega so po podatkih NBC Newsa protestniki podrli na tla, zaradi česar je krvavel iz zatilja.

Policija je navedla, da so bili solzivec in ostale kontrolne naprave uporabljene, da bi ustavili napad, norenje protestnikov ter za varovanja premoženja. Med incidentom so bila poškodovana policijska vozila, dva uniformirana policista pa sta utrepela lažje poškodbe zaradi napadov s strani protestnikov.

Več sto protestnikov je po besedah neimenovanega poslovneža korakalo mimo stavb v bližini Bele hiše, kjer so razbijali okna.

N. Ž.

 • Slovenec 33

  Čestitke volilcem in policiji, ki so preprečili poskus okupacije ZDA s strani izdajalcev demokracije.

 • Unikatna

  Poglejte moralo ljudi….ogabno…ostudno…še na Barron_a Trumpa se spravi…

  http://philadelphia.cbslocal.com/2017/01/20/snl-writer-barron-trump-tweet/

  • Caetano

   Kot so se naša leva trobila spravila na Janševe otroke…

 • Vztrajnik

  Spet levičarji po nam dobro znanem reku – ” dovoljena so vsa sredstva “

  • Peter

   Dodajam
   Za vzpostavitev (naše) demokracije, so dovoljena vsa sredstva, no.

 • Tile nasilni protestniki so bili plačani za to divjanje. Spet so zadaj zdraharji iz krogov skrivnih združenj. Še čudno, da jih ni bilo več, ker je bila premija kar visoka.

 • Rožle

  Še predno pri nas Janša in SDS zmagata bo treba trdnjavo zgradit okoli Metelkove in bivšo tovarno Rog…
  .Da ne bo pomote trdnjava je izkjučno namenjena pred obrambo anarhistiom in ne v obratni smeri…..

  • Caetano

   he he… imaš point

 • Steiermark

  Naslina levaška teroristična banda se je izživljala tako, kot samo oni to znajo….. verjetno jim je bil v pomoč tudi kakšen jugobosnič, ki je že imel tovrstne izkušnje v “vsesplošni ljudski vstaji”, v Mariboru – seveda proti plačilu!

 • Artur

  Če jih človek nebi poznal bi mislil da so ob norih gobah gor zrasli ampak to se, da še pozdraviti in sanirati do normale , levosučnim pač ni pomoči, ker jih njihov degenerirani genetski material je.e njihovo stanje je od nekdaj temu primerno, do podna psihopatološko . FEMA taborišča za anarhistične zapornike so že na razpolago in nared Trumpu je potrebno samo vojsko aktivirat in to gamad izolirat od normalnih državljanov.

 • xtc

  Tile policaji so res prave barabe;spravili sose na popolnoma mirne demonstrante;ki so demokratično demonstrirali(ko njihovi kolegi v Mariboru);ker so seveda ovirali “mirne in demokratične proteste ” so fašisti:
  Kajti levi imajo ekskuzivno pravico ;do “demokratičnih protestov” med tem ko so desnim v demokraciji prepovedani oboji_kajti desni so fašisti zato za njih ni milosti:
  Ah ja;če še kdo sedaj dvomi v laži ;da so levičarji nasilni;so tukaj vsi dokazi ;da temu ni tako tukaj;tako vas bodo podučili levi z vseh medijev in da gre tukaj za umazano fašistično propagando:
  Levi so popolnoma miroljubni_le zakurijo radi kaj_to pa že itak poznsamo iz časa gošarjev_prednikov:

 • Olga

  Slika levičarjev! Kriv je Obama, ki je prilival olja na ogenj! Kriva pa je tudi Clintonova, ki ji je po porazu cilj, da kongres ne bi funkcioniral in je celo podkupila nekatere kongresnike!?? Pucki v kongresu? Sramota!

 • Artur

  Amerokomunjare uničujejo lastnino ljudem kateri so sponzorirali in glasovali za Killary. Starbuck ji je dal 98.000 dolarjev, Trumpu niso dali nič… hahaha , Sorošev plesniv stari prdec jim zgleda ni dal jasnih napotkov.
  https://www.youtube.com/watch?v=kHH8F4HpGPs

 • tarantela

  Na Aljazeeri ob poročilih prikazujejo posnetke, na katerih so tudi danes po vsej ZDA protesti proti Trumpu.

  • garfi

   prenehaj z murgelsko propagando
   in to niso protesti ampak divjanje anarholiberalnih in levaških tolp in raznih luzerjev

 • garfi
 • Artur

  Hehehe to je pa češnja na vrhu sladice, vsaka mu čast končno poteza za muster in smer proti bolanim zblojenim perverznežem samo tako naprej : http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/trump-uklonio-lgbt-stranice-sa-sluzbene-stranice-bijele-kuce-993128/#axzz4WP2tyEUG

  • Adolf Hitler

   tu se vidi da ie od tistega parazita zitovskega sorosa dnarnica dober delovala za te zombie!

 • Adolf Hitler

  Nordkorea TV zeigt, was westliche Medien verschweigen
  Severna Koreja TV oddaja prikazuie lazi kai zahodni medije prikrivaio!

  https://www.youtube.com/watch?v=A9ekWbMDqew

 • Adolf Hitler

  to bi trebal wse enkrat dobr pregarbat!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!