Po treh dneh spet streljanje v Malmöju na Švedskem in nova smrtna žrtev

Streljanje v četrtek zvečer na Švedskem. Foto: twitter

Tri dni po umoru treh članov kriminalne združbe so v švedskem mestu Malmö ustrelili še enega moškega. 24-letnik je nato v bolnišnici ponoči podlegel poškodbam. Policija je sporočila, da so številne že aretirali.

V četrtek po 10. uri zvečer je bila policija obveščena o novem streljanju v tretjem največjem mestu na Švedskem, v katerem je bila ustreljena ena oseba. Odpeljali so ga v bolnišnico Skåne University, a je tam umrl. “Tisti večer smo aretirali več moških, ki so povezani s streljanjem,” je dejala policijska predstavnica Anna Göransson. “Preiskave potekajo, več informacij pa bomo posredovali kasneje,” je dodala.

Policija je kraj zločina v četrtek zvečer začasno zaprla in zasegla avtomobil, iz katerega naj bi streljali. Forenziki bodo pregledali tudi motor, ki je bil na kraju incidenta, da pa so ga osumljenci uporabili, niso mogli potrditi, poroča The Local. Streljanje bodo obravnavali ločeno od dogodka, ki se je zgodil pred tremi dnevi, ko so življenje izgubili trije ljudje, trije pa so bili ranjeni.

Foto: Twitter

Po ponedeljkovem streljanju so namreč poškodbam podlegli 19-letnik, 29-letnik in 27-letni moški. Trije, stari med 21 in 32 let, pa so v bolnišnici. Njihovo stanje je resno, a stabilno, je povedal šef policije. V mestu, po poročanju policije, trenutno poteka več konfliktov med tolpami in ponedeljkov incident je bil eden od njih. Vprašanja, ali sta dogodka povezana, policija ni želela komentirati, so pa dejali, da ta sum obstaja, saj tovrstnim dogodkom ponavadi sledi maščevanje.

Foto: Twitter

A. G.

 • Franc Šink

  Na kar jih pa potem kar imajo.

 • stajerc5

  Svedska, tri dni brez streljanja!?
  NIKOLI IN NIKDAR NE VERJAMEM!!! Kaj pa prepovedano za javnost skrite zadeve!?

  • Matt von Glanz

   včasih kaj ostane v družini ali pa ni preživelih prič :))

 • Olga2345

  Bo treba levičarje iz parlamenta nagnati!

  • Steiermark

   ja, predvsem pa iz Evrope, naj gredo s svojimi kozjej…… in se fajn posončijo, za sex bo poskrbljeno, na vse načine, ….

 • xtc

  Verjetno so bili Vikingi,he,he,he trikrat prepečeni.

 • cosmosjasnovidec

  Pa se menda prismuknjeni švedi ja ne razburjajo zaradi takih malenkosti saj so pa nedavno naznanjali,da so se na take zadeve že privadili in so vsakdanja normalna stvar.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!