Policija med migranti odkrila znanega terorista

Slika je simbolična (foto: epa).

Italijanska policija je na eni izmed ladij z begunci v Sredozemskem morju odkrila tunizijskega člana neke islamske teroristične skupine. Šlo naj bi za 38-letnega Bara Nasra Mehdija, ki so ga pred leti v Italiji že obsodili zaradi terorizma. Policija ga je takoj vrnila v domovino.

Domnevnega terorista so italijanski policisti odkrili 4. oktobra na ladji z več kot 200 begunci, ki so jih po rešitvi z morja odpeljali na otok Lampedusa. Po odvzemu prstnih odtisov so odkrili, da se je predstavil z lažnim imenom.

Novico so obdržali v tajnosti, da bi se izognili preplahu
Policisti so ugotovili tudi, da je bil leta 2008 aretiran v Italiji ter nato zaradi terorizma obsojen na sedem let zapora in izgnan iz države. “Novico so obdržali v tajnosti, da bi se izognili preplahu,” je poročala La Repubblica.

Policija v Agrigentu na Siciliji je zdaj potrdila, da so aretirali Mehdija in še tri druge Tunizijce, ki imajo prepovedan vstop v Italijo. Zaenkrat niso navedli nobenih informacij o njihovih povezavah s terorizmom.

N. K., STA

 • viktorh

  Oh, to pa ja ni nič. Mi smo navajeni našega, komunističnega terorizma…

 • tanja

  Tega so odkrili cisto po nakljucju. Pa se to samo zato, ker so preverjali prstne odtise in ker je bil ze obsojen v EU. Koljko 100.000 takih zdaj prihaja v eu brez kakrsnekoli registracije, kaj sele odvtema prstnih odtisov?! Pa tudi, kaj hasnejo zdaj odvzeti prstni odtisi, ce jih ni v nobeni evidenci teroristov, s katero bi jih lahko primerjali? Te stotisoci svezih arabskih teroristov pac se nimajo kriminalne kartoteke v eu! NEDOUMNLJIVA SAMOMORILSKA NOROST JE TO, KAR SE GRE ZDAJ EVROPA POD KRINKO LAZNEGA CLOVEKOLJUBJA!!!

  • pokvarjeniSvet

   načrt globalistov/zionistov. Evropski politiki so pa njihove lutke, priprave na genocid in paniko.

 • bojan

  na tisoče jih je že v po evropi …

 • superB

  Pa tako visoki so bili zahodnjaki nasproti nam, ki smo živeli v socializmu. No sedaj ko imajo v južni Franciji več mošej kot cerkev in ko je na Nizozemskem polovica novorojencev muslimanske veroizpovedi, se verjetno ne bodo več tako bahali. Zapravili so svoje države, ki so jih njihovi predniki gradili stoletja. Njihovi otroci pa jih bodo prekleli. Mi te napake nikakor ne smemo ponoviti, bolje da gremo iz EU. Sem pa zadnjič videl v Postojni žensko v z burko, popolnoma zakrita je bila, tako da smeti prihajajo tudi k nam.

 • Duhec1

  Tega so odkrili…. na stotine drugih niso.

  • pokvarjeniSvet

   ja saj to je to. Enega do odkrili veni po EU se pa jih že sprehaja po sto tisoč samo čakajo, da se izda ukaz za napad !

 • xtc

  Bravo ,zopet prikrivanje,koliko jih je pa ušlo mimo?

  • John

   Da bi se izognili preplahu, so zamolčali dejstvo.
   V enoumju, če me spomin ne vara, so te lahko zaprli, če si vznemirjal javnost. Seveda je bila definicija “vznemirjanja” zelo nedorečena in so jo lahko široko uporabljali. Ti isti, ki nam sedaj predavajo o demokraciji in ki se o njih piše monumentalne biografije.
   Narobe svet.

 • cploger
  • Slovenistan

   Meje so odprte…Allahu Akhbar
   http://i.giflike.com/nMx3fno.gif

  • sunday

   za mene so kar vsi ti teroristi – če mogoče nekateri niso še v tem trenutku, jutri 100% vsi !!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!