Poljski program za dvig rodnosti mlade vzpodbuja, da se “razmnožujejo kot zajci”

Foto: youtube

Poljska zavrača množično migracijo in s tem povezano povečanje števila kaznivih dejanj v zvezi z zlorabami, spolnimi napadi, terorizmom in integracijo v zahodnoevropskih državah. Ker se je v zadnjih letih stopnja rodnosti na Poljskem drastično zmanjšala, je poljsko ministrstvo v skrbeh zaradi efekta islamizacije, zaradi česar ministrstvo za zdravje svetuje mladim, da povečajo potomstvo z “razmnoževanjem kot zajci”.

Za razliko od Nemčije, ki verjame, da je množična migracija iz držav tretjega sveta edini način za rešitev demografskega upada, Poljska spodbuja pare, da bi povečali število svojih državljanov z “razmnoževanjem kot zajci” in s tem rešijo usodo poljskega naroda, saj je znano, da rodnost vsem tradicionalnim narodom Evrope upada, medtem ko imajo islamski migranti številčne družine, zaradi katerih bo demografska slika stare celine v nekaj desetletjih popolnoma drugačna.

Poljsko ministrstvo za zdravje je izdalo izobraževalni posnetek
Po poročanju Breitbarta je Poljska prek ministrstva za zdravje pripravila celo izobraževalni videoposnetek. Ta je dolg 30 sekund in v začetku prikazuje zajčje polje, konča pa se z zaljubljencema, ki uživata na pikniku, iz košare zraven njiju pa gleda zajec. “Mi zajci vemo, kako poskrbeti za nadaljnjo potomstvo,” pravi pripovedovalec z vidika zajca, ki nato svetuje gledalcem, da se gibajo, zdravo jedo in se ne izpostavljajo stresu. “Če želite nekoč postati starši, si za primer vzemite zajce.”

Poljski pristop “Naredite sami” je v nasprotju s progresivnimi koncepti, ki jih širijo levi mediji. Revija Time celo vzpodbuja življenje brez otrok, National Geographic pa “nove Evropejce” poimenuje kot prihodnost Evrope. Kampanja pa ne poteka le na Poljskem, pač pa tudi na Danskem, kjer je cilj preprečiti vse več mladih parov brez otrok.

D. Š.

 • Valter BraniSlav

  Cestitam Poljakom. In ce boste kdaj rabili tujce pa uvozite juznoamericane ki so katoliki pa se lepi so.

 • Olga_10

  Čestitke Poljaki!

 • RATATA

  Če Poljakov ne bi tolkli švabi in rusi, bi bili največji v Evropi.

 • xtc

  No malce čudna kampanija vendar bi se je lotil tudi z davčnimi ukrepi in spodbudami.

 • lauraas

  Kaj pa mi? Levaki so za čim manj naših otrok in čimveč njihovih (=muslimanskih, romskih, črnih,…)!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!