“Ponorela politična korektnost”: Lepa dekleta zaradi ljubosumnih feministk ostala brez promocijskega dela v formuli 1

Hostese F1, ki bodo zaradi feministk ostale na cesti (vir: twitter)

Da novodobni feminizem nima ne repa ne glave, je jasno že lep čas. Zdaj pa je gibanje “za pravice žensk” doseglo nov višek absurda, saj so feministične aktivistke dosegle, da so organizatorji formule 1 hostese (grid girls), ki so bile del tekmovanja več desetletij, umaknili s prizorišča. Dekleta, ki jim je služba hostese na dirkališču F1 pogosto odpirala vrata v svet motošporta, bodo tako ostala brez dela. Svoje ogorčenje so hostese izrazile tudi na družbenih omrežjih, kjer so udarile po norih feministkah, zaradi katerih so ostale brez služb.

Naloga hostes ni bila nikoli razkazovanje oblin ali biti “provokativen pomanjkljivo oblečen kos pohištva”. Naloga hostes formule 1 je bila promocija sponzorjev F1. Po navadi so nosile obleke z imeni sponzorjev, se pogovarjale z množicami in nosile table z imeni dirkačev na startni stezi.

Vsega tega naj bi bilo zdaj konec, saj je, kot poroča Business Insider, vodstvo F1 sklenilo, da hostese ne sovpadajo s časom. Kakor je rekel komercialni direktor F1 Sean Bratches: “Čeprav je bilo zaposlovanje hostes na startni stezi značilnost tekmovanja formule 1 že desetletja, čutimo, da tradicija ni v skladu z vrednotami organizacije in je v popolnem navzkrižju z modernimi družbenimi normami.” V izjavi za javnost so v F1 še zapisali, kako s takšno potezo želijo privabiti novo občinstvo.

Brez služb zaradi feministk
To ni všeč dekletom, ki so ostala brez služb. Rebecca Cooper, ki je bila v svoji karieri hostesa na startni pisti petkrat, je tako na Twitterju zapisala, da je “smešno, da ženske, ki pravijo, da se ‘borijo za pravice žensk’, določajo, kaj bi drugi smeli in ne smeli početi, ter nam preprečujejo, da bi delale, kar imamo rade in na kar smo ponosne. [To je] ponorela politična korektnost.” Svoje besede je podprla tudi s fotografijami oblek, ki jih je nosila kot hostesa F1.

Zgodba o uspehu je tudi kariera Michelle Westby, ki si je z delom promocijskega modela tlakovala kariero v motošportu, kjer je zdaj uspešna kaskaderka in voznica v driftingu. “Če ne bi bilo dela na pisti oziroma promocijskega manekenstva, ne bi bila, kjer sem v z ‘moškimi dominiranem’ športu.” Westbyjeva je na Facebooku zapisala, kako prejema številna sporočila deklic, ki jim je v navdih.

“Česar se ljudje ne zavedajo, je to, da imajo dekleta znanje o izdelkih in ekipah, ki jih promovirajo – to je del službe.” Ob tem je še izpostavila, kako so hostese na startni stezi bolj oblečene kot povprečna najstnica, ki se odpravi v trgovino. “Zdaj sem upokojena, a misel, da so dekleta izgubila veliko bistvenega zaslužka, zato, ker feministke mislijo, da vedo najbolje, medtem ko nimajo pojma, kar je frustrirajoče,” je zaključila Westbyjeva.

Ivan Šokić

 • Interkom

  To je samo zato, ker je bila razširjena fama, da take hostese seksajo tudi po 10 na dan. Ker feministke te norme (10 seksov v življenju) niso dosegle do menopavze, so jasno znorele in pritisnile na šefe F1, da se to ukine. In hostese zdaj ne bojo več nosile tabel in delale promocije, zato pa bojo lahko seksale 12 krat na dan. Beee, feministične ovce,

 • Olga_10

  Tudi naša Melanija je začela kot spremljevalka odraslih!

  • RATATA

   Ti si pa iz oddelka za tiste s posebnimi potrebami.

  • Marija pomagaj.

 • pajot

  in je v popolnem navzkrižju z modernimi družbenimi normami.
  Da dol padeš. Ne,to niso moderne družbene norme,pač pa srednjeveške. Marš v tri….da ne rečem kaj.

  • RATATA

   …pizde!
   Kaj pa druzga? Matkurba!

 • terminalar

  Haha, feministke.
  Razočarane, zafrustrirane, sitne, nepotešene, v glavah moški, stremijo k superiornosti. Kobajagi boj za enakopravnost spolov. Zakaj potem hudiča ne grejo delat v rudnik?

 • T-Rex

  Malo poglejte na YT te feministke. Nagravžne kosmate zavalene babe , ki jih nebi noben povohu niti če bi imel celega jegermajstra v riti. LoL

  • učko

   Jap, vse po vrsti so levuharke !!! Fouš lepim dekletom in vsem uspešnim. Evo, zdej pa gonjo svoj komunizem !!!

 • samsara

  “Čeprav je bilo zaposlovanje hostes na štartni pisti značilnost tekmovanja formule 1 že desetletja, čutimo, da tradicija ni v skladu z vrednotami organizacije in je v popolnem navzkrižju z modernimi družbenimi normami.”

  Očitno pa, če nekoliko razširim zorni kot, so dejanja kot jih izvajajo tujerodni agresivni migranti, povsem v skladu z vrednotami te družbe in v popolni harmoniji z modernimi družbenimi normami.

  Tako bi se vsaj dalo sklepati po odnosu zahodnih evropskih, nekdaj napredih vlad, ter raznih nevladnih organizacij, med katerimi so tudi feministke, do aktualnega dogajanja.Slednje ne pisnejo, ko se zgodi kakšno masovno ali individualno spolno ali kakršnokoli nasilje tujerodnih migrantov nad ženskami, večinoma domorodnimi, nad otroci, starejšimi ali nad komerkoli, ki se znajde v njihovi bližini ob neugodnem času. Povsem indiferentne so ob nasilju in primitivnem obnašanju, kakršnega v tej družbi pred njihovim prihodom ni bilo. Kdor se proti takšim odklonom v družbi ne bori po svojih močeh, ta jih podpira.

 • učko

  Feminizem je ženska varianta komunizma, kjer je potrebno vse lepe, pametne in uspešne ženske onemogočiti pri svojih prizadevanjih !

  • Habibi6

   Isto kot LGBT in vsi ostali zblojenci.
   Če je tip tako grd, nesposoben, zguba, da si ne more najti eno punco, gre med pedre. Potem pa iz varnega zavetja, ki mu ga nudijo enaki v nesposobnosti in pod firmo LGBT začne napadat nas normalne hetero, ker nam zavida …

   ustvarjano nesposoben = komunist
   žensko zanemarjena = feministka
   moško zakrnel beta samec = homo

 • RATATA

  Katarju gredo te punce po krofu.

 • samsara

  Hm, kaj pa če je v ozadju nekakšen dogovor s šeriatarji?
  To je zdaj v trendu, feministke nimajo nič proti odnosu kakršnega muslimani izkazujejo do žensk, tako njihovih muslimanskih, kot tudi do ostalih. Do neke mere tak odnos vsaj posrednotudi podpirajo, ko se kičijo z nekakšnimi cunjami na glavah. Primer so ’emancipirane’ vladajoče švedske feministke na obisku v Iranu, pa domača šamanka Bulčeva v vlogi evropske komisarke npr. Vsak čast v tem pogledu Melaniji.
  Morda pa rabijo, vsaka posebej, temeljito individualno izkušnjo z nosilci in prinašalci primitivnih, nečloveških, meril in standardov, katerim njihova demonična religija dovoljuje posiljevanje, pretepanje in kamenje žensk, katere morajo moškim izkazovati absolutno pokorščino?

  • dež

   F1 vodijo moški, zato ne vem, zakaj so po mnenju nekaterih krive feministke.

 • soc

  Feministke, Legebitra, “mirovni” inštituti, politična korektnost – vsa ta nora dekadenca praznih in razbeljenih glav nas vodi v prepad. Islam le izkorišča notranjo praznino puhloglavih levih aktivistov.

  Upam, da nas bo konzervativnih domoljubov dovolj, ko bo počilo na celi fronti. In da nam bodo ta brhka dekleta pomagala reševati civilizacijo…

 • MladiLiberalec

  Feministke spet dokazujejo da sodijo v srednji vek. XD

 • Tom Žnidarčič

  Samo izbrskat sponzorje teh feministk, pa bo vse jasno.

 • Antonius

  Feministke so zakompleksane, nepotešene in neizživete ženske, ker jih moški zaradi njihovega več vrednostnega kompleksa zavračajo in ne marajo.
  Žensko ima moški zato rad, ker jo ljubi, ne pa, da se bo z njo v postelji prepiral, da je njej enakopraven.
  Feministične babe sodijo za ograjo v živalskih vrtovih, ker ne prenesejo srečnih in uveljavljenih svojih Ženskih sovrstnic , ki svojo srečo in veselje do življenja uresničujejo s svojimi otroki, Očeti njihovih otrok in svojih službah.
  Zanimivo bi bilo vedeti za podatek, koliko feministk je rodilo svojega otroka. Jaz ugibam, da verjetno nobena.
  Babja pajaca feminističnega kova sta tudi naša preseljena veleposlanica iz Nemčije v Švico, Marta Kos in evropska poslanka za bosanske pravice, Tanja Fajon.

 • Slovenka

  Pogledala sem slike, prijetna dekleta. Ne razumem, kaj je narobe s tem, če se mlada, prijetna, fotogenična dekleta lepo oblečejo in sodelujejo pri prireditvah, kjer pridejo v stik z ljudmi, ki jih zanimajo iste zadeve. Če so rade med ljudmi in istočasno še kaj zaslužijo, zakaj pa ne?
  Če feministkam take prireditve ne prijajo, naj ne hodijo tja in sploh naj se ne praskajo, kjer jih ne srbi. Naj govorijo v svojem imenu, ne v imenu vseh žensk. Kdo sploh jih je pooblastil, da razlagajo, kaj je dobro za ženske in kaj ne. Kdaj bodo končno delale nekaj pametnega?

  • samsara

   Ker med feministkami doslej še nisem videl takih brhkih deklet, bi bil možen razlog njihovega zatiralskega delovanja nevoščljivost in morda še kaj.

   • Miro Jereb

    Točno to. Foušija grdih bab. Živi in pusti živeti…to bi moralo voditi take ženske. Naslednja stvar bo, da bodo 70 letne hotele prepovedati sex…

    • samsara

     Za to bi se utegnil zavzeti kar njihov politični poglavar Karel Karim Erjavec. On se rad zavzema…

   • Habibi6

    Nekaj podobnega sem opazil tudi v prevolilni vročici v ZDA. Razne zagovornice republikancev/Trumpa so bile vse po vrsti greha vredne. Ko si pa pogledal med demokratke identične starosti, pa kar razumem, zakaj se število homoseksualcev povečuje …

 • Frank Novak

  “Lepa” Tomicka se ob lepih dekletih neugodno pocuti.

 • Miro Jereb

  Poln kufer imam feministk, LBGD al kaj že, pedrov in lezbijk…dajmo živet normalno kot nas je bog ustvaril saj bomo lahko končali na koncu z svojo parado ponosa ker bodo pari…moški in ženska že redkost. Bo pa POMAGALO k svetovni prenaseljenosti brez dvoma…kar pa tudi ni slabo…hahahaha….

  • Primoz Papez

   Kucan je v ozadju

 • Lisjak

  Ni problem v feministkah,problem je v fantkih brez jajc.

  • Habibi6

   Tudi. Problem je obojestranski. Recimo, jaz sem še generacija, ko smo se fantki še igrali s pištolcami, generacija za menoj pa ne več. V imenu nenasilja in didaktičnih igrač so razne rdeče tercialke dosegle, da so tovrstne (fantovske) igrače izginile s prodajnih polic. Posledično tudi tako potem vzgojiš ‘fantke brez jajc’ …

   Evo sem dobil idejo, da grem ob prvi priliki pogledat po trgovinah z igračami, če se sploh še da kupit kakšne pokalice s katerimi bi se današnji otroc spet šli ‘kavboje in indijance’

 • Bald Eagle

  Vljudno prosim debeloritne feministične aktivistke (moškinje) s kosmatimi nogami, sitno in zlobno nravjo, kroničnim pomanjkanjem sexa, da nehajo nadlegovati normalne, lepe in pametne ženske!

  • samsara

   Saj veš, živimo v času, ko so najraznovrstnejše deviacije moderne, podpirane celo stimulirane in posledično v strmem porastu. Pa ponosno se promovirajo in ‘navadneže’ gledajo zviška, če jim že ne počnejo kaj drugega.

  • indijanka

   Baldy ….feministke se lahko postavijo na glavo, lepa dekleta bodo vedno del formule 1. Le drugačno pot bodo poiskale. Ženske pa itak privlači drznost in hitrost.

 • samsara

  Ali se bodo za tekšno potezo odločili tudi v motokros dirkah razreda MXGP, na katerih tekmuje naš Tim Gajser? Ne bi rekel :-)
  Tam nastopata kot pomočnici štarterja dve brhki mladenki. Ni pa tam šeriatarskih sponzorjev, kolikor mi je znano.

 • Bald Eagle

  Lepa dekleta zaradi ljubosumnih feministk ostala brez promocijskega dela v formuli 1

  “Ta dekleta so bila del šova. Navijači obožujejo glamur,” je za britanski časnik The Sun pojasnil Ecclestone in dopolnil, da gre po njegovem okusu v družbi tačas za čudno situacijo. “Zadržati bi morali Grid-Girls, kajti tako navijači kot tudi dirkači jih imajo radi,” še doda Ecclestone, ki v svoji vladavini Grid-Girls nikoli ni postavljal pod vprašaj. “Ne morem razumeti, kako je lahko lepa ženska, ki pred dirkalnikom stoji s štartno številko dirkača, za nekoga žaljiva.”

  Tudi Niki Lauda nad odpravo Grid-Girls nikakor ni navdušen. Že v lanskem decembru, ko se je prvič pojavila ideja o odpravi deklet na štartni vrsti, je to komentiral na svojstven način: “Ali so neumni?”

  • RATATA

   No, to če so “neumni” je napisal novinar, Niki je izjavil “A SO FUKJEN MATR?”

   • samsara

    Kaj pa, če so šeriatnjeni?

    • RATATA

     Katarci so totalka.
     Saj zidajo ko norci verske hrame po Evropi.

  • Goran Hvala

   Kaj boš ti govoril starček, ki nič ne moreš več brez viagre?

   • slosin

    …a to je vse, kar premore tvoj levi intelekt….naj ti mamica da flaško z dudo, pa spat..

    • Goran Hvala

     Počakal bom konec dnevnika, pol pa res grem. In v postelji me čaka lepotica.

     • čips

      Lepotica levica

   • Schemva Miro

    Ti si pa največji drek,kar se jih je vlačilo po tem portalu.

 • Olga_10

  Ljubosumne možače se borijo proti mladim dekletom, ki na ta način služijo kruh, ne moti jih pa zloraba otrok in žensk in posilstva! V Indiji je 27 letnik posilil 8 mesečnega dojenčka!!!!

 • xtc

  Večina feministk je grdih,žleht zafrustriranih bab,ki jih nihče noče pogledati,kaj šele povaljati in nato skušajo škodovati drugim ženskam in moškim na vse možne načine,v bistvu pa te nore babe sodijo na psihiatrijo.

 • Domoljub in gej

  Mislim, da kar pravilna odločitev. Ženske se kot hostese ponižujejo na raznih avtošovih, širijo razvrat in spodbujajo moške da so že večje živali kot so v osnovi. Najbolj mi gredo na bruha*** ljudje, ki za promocijo svoje dejavnosti, storitve izrabljajo brhka dekleta, da bi pritegnili kupce, to je največje poniževanje žensk. Tako se prikazuje napačna slika o ženskah, da so vse ženske, ki so simpatične tudi kur** in neinteligentne. Ženske bi morale to odločitev pozdravljati ne pa ji nasprotovati.

  • Janka Kranjka

   Ti si šele fuknen, butl.

  • Schemva Miro

   Ti se pedrov drži,pa ne pametuj.

 • lauraas

  Kot že pred časom rečeno: feministke se borijo, da bi imele iste privilegije in pravice, kot lepotice, kar pa ni mogoče! Lepe ženske so vedno vse dobile in imele in se jim ni bilo treba boriti za nikakršne pravice!

  • Anonimni_Profesor

   Ves kaj se zgodi, ko hoce mati odvzeti hcerki fanta oz. simbolno njegov penis, kar je zelo pomembno saj gre za proces, ki je globoko vtkan v psiho posebno nezavedno in tudi zavedno. Pride do druzinskega spora. Koliko bolj bodo feministke skuhale zoper sebe zenskega nasprotovanja in sovrastva, ko jim bodo skusale odtegniti penis. Narava se ne da izigrati, zenske bodo kmalu spoznale zakaj se gre.

 • Soave

  Mene predvsem zanima, katere feministke ? Pod čigavo kuratelo ?? Na čigavem zelniku je to resnično zraslo. Prav gotovo tudi iz zavisti žensk, ki pač ne morejo biti zraven. Saj bi morda kakšen transvestit tudi rad bil v tej eliti. ? Ali pa. . . . . ma, nima smisla.
  Pa sem si rekla – samo prste stran od te moške teme. . . . . Se visoko cenite, a ne ? Sem prepričana , da si veliko teh žensk pač ne želi biti povaljanih. . . . . da je vprašanje kako so bile potešene. . . . .
  Kaj ste res tako prepričani v svoje sposobnosti ?

 • janez zorman

  Ali si lahko predstavljate, da Violetka Tomić drži marelo nad RDEČIM bolidom ?!

  • jo

   Tudi predstavljati si ne morem…

 • janez zorman

  Oprostite, ampak nisem še videl pogleda vredne feministke. Verjetno so vse dobre po srcu oz. polna jih je notranja lepota; kot spodaj opisane.

 • lauraas

  Angela Merkel – tipična feministka!

  • učko

   Jah, mati ona ni in take so najprej feministke !

 • Goran Hvala

  Kaj kušuješ tega starega vosla? A si čist zmešana Al Kva?

 • Društvo sv. Miklavža Tesle

  One motijo vse ženske, ki niso oblečene v burko.

 • Anonimni_Profesor

  Take stvari lahko zrastejo samo na zelniku feminisk, bi rade simbolno odvzele zenskam penis. Zato ni cudno, da jim zenske vse bolj nasprotujejo in to se bo samo stopnjevalo v sovrastvo, ker ne razumejo in nocejo razumeti naravnih zakonov psihologije.

 • slosin

  A mogoče pride na vrsto tudi MOTO GP, mamico jim fukotožno……?

  • Stanka

   Seveda ne, ker tam ni denarja od Arabskih šejkov, ki bi raje imeli fantke oblečene v tiste hostese.

   • Sadako

    Točno to, je.

 • Jefferson Vendski

  Ma jebemti no. Jaz sem pa svoji Loliti že kupil reklamni dres za promocijo mojega domačega močeradovca, ki naj bi ga nosila ob začetku tradicionalne dirke DravljeYugo Rallye. Mislim, nosila naj bi dres, ne močeradovca, sam se bojim da bo tudi slednjega ruknila štamprle-dva-tri. Pol pa d(i)rkat.

  • rubec

   hehe

 • pajot

  Rešitev je preprosta.Bojkot. Za začetek prve dirke v Melbournu. Denar ima neznansko moč. Samo ena dirka brez gledalcev,pa bi punce kaj hitro nazaj inštalirali.

  • Domoljub in gej

   Na zahodu se ženske bolj spoštujejo, samo v Sloveniji ste popolnoma razvrednotili dostojanstvo žensk.

   • Sadako

    Ponosna bi bila, če bi lahko držala tisto številko. Toda vodje F1 so sami bolniki, ki imajo raje dečke. Na srečo so vsaj v MotoGP bolj pametni in zato F1 upada število gledalcev, medtem ko MotoGP raste.

    • stajerc5

     Tako je!!! Zame je po 50-tih letih zadeva umrla, cisto resno! Ni samo zaradi par lepih nogic, ampak zaradi nemogocega marketinga F1 v zadnjih 10-tih letih. Umetne piste, prehitevanje z zmigavcem in zavorna razdalja vecja kot pri nas na AC(hehehehehehehe), pa ne me zezat, dosti je bilo.
     Raje gledam penzionista Rossija v spostljivi starosti kot spanje pri F1!

   • xtc

    Jep!
    Murgljeva je popolnoma razvrednotena,pa Lipicerjeva in uboga Alenka pred EU,pa Ermanova itd.

 • soc

  Nasploh pa – koliko feministk pa hodi na dirke F1, maksimalno moške domene?

  • stajerc5

   Niti slucajno ne pridejo, ker morajo takoj v kanal olje menjat!

 • Domoljub in gej

  Ženske niso nekaj kar lahko kupiš v trgovini in po uporabi zavržeš. Ženske so živa bitja s čustvi. Bravo za to odločitev, kurbirji pa v jok.

  • slosin

   dej bod no tih, kaj pa ti veš o ženskah, če si toplovodar….

   • Domoljub in gej

    Sem veliko v družbi žensk in mi povedo marsikaj, kako pokvarjeni moški ste Slovenci. Na zahodu ženske ne dovolijo take neodgovornosti kot si jo privoščite moški v Sloveniji.

    • Sadako

     Preseli se v Afganistan ali v Pakistan. Tam lepše delajo…

    • totex39

     Očitno ženskam na zahodu bolj pašejo zapečeni musliči, saj sedaj jih bodo kmalu imeli na pretek.

     • Domoljub in gej

      Odgovorni moški, ki stojijo za svojimi dejani.

     • Sadako

      NA BAZENU POSILIL 10-LETNIKA: Iračan ga je zvlekel v toaletne prostore. 10-letnega dečka naj bi na bazenu na Dunaju spolno zlorabil 20-letni Iračan. Slednji je dejanje priznal, kot je povedal, se ni mogel zadržati, saj že več mesecev ni spolno občeval.

     • Domoljub in gej

      Ja moški znajo biti res pokvarjeni.

     • xtc

      Sploh tisti,ki ti želijo zlesti in se zagozditi pod križem(ne lesenim).

     • stajerc5

      Ja, ti moras ze vedeti! Prokleta zajfa, stalno ti pade na tla, nje-de!?

     • xtc

      Pol se mu pa rit kar zareži od pričakovanja veselice s harmoniksmi in pumpanjem.

     • xtc

      Točno tako zato so muslije pravi za vas odgovorno na vrh nebotičnika z vami in nato opazovanje kako vam rase perje.
      Glej ne izpadaj še večji bedak kot si.A vidiš ,da si popoln kreten pa še tumbaš.

    • xtc

     Raje imajo lezbe,kot deci take kot si ti ,ki se ti nadležno želijo zagozditi pod križ,daj nehaj trol.

  • xtc

   A bi šlo brez abotnih trolanj?
   Vsaka se odloči kaj bo počela in do koder je pripravljena iti,nihče te ne more prisiliti če nočeš.

   • stajerc5

    Ehh, on bi ze rad, pa ne dobi!

  • Bald Eagle

   Ti peder, nikoli ne boš razumel odnosa normalnih moških do lepih deklet. Tebi je sveta samo posrana moška rit.

 • Stanka

  Kaj pa Lorealov šampon, ali feministke ne bodo nič protestirale, ker so v reklami samo ženske? Morali bi bili moški. Zakaj v rudniku ni žensk? Jaz bi delala na jedrski podmornici – kot čistilka, pa me nočejo.

  • stajerc5

   Izlozbo razbij, pa bos na toplem do spomladi, pa se Micika bos….

 • Stanka

  Moški se bojijo lepih žensk in hočejo, da so pokrite in skrite. Jaz hočem pravico hoditi zgoraj brez po cesti. Mislim poleti, ker pozimi bi me zeblo.

  • Goran Hvala

   Ti dam prou…ti kar hod zgoraj brez…nimam nic proti…vsi pa vemo kaj in zakaj so hostese tam okrog…sej nismo vsi 7let stari da nas bodo s takimi bedarijami filal…

   • stajerc5

    Taksnega kot si ti, pri 70, je popolnoma vseeno s cem ga filas!

    • xtc

     Ma si nor jošk mu e smeš kazat,ga pritisk zgoraj ,ne spodaj ubije.

    • Goran Hvala

     Hahaha…70 jih jest vidu ne bom…bod vesel…jest bi bil ce bi bil namest tebe…;-)

  • Bald Eagle

   Ne sodi vseh moških po svojem možu. Jaz npr. obožujem lepa dekleta in nebi imel nič proti, če se sprehajate nage naokoli, če si seveda tega same želite. Lepih žensk pa se bojijo nesamozavestni, sramežljivi moški šibkega duha in pa tisti ,ki žensk niso sposobni spolno in še kako drugače zadovoljit. Dober in samozavesten moški pa je tisti, pred katerim se začnejo ženskam šibiti in tresti kolena, ko ga zagledajo.

  • stajerc5

   Samo obljubi, da se bos prej obril, OK!?

 • Egon83

  Formula 1 brez bejb je kot Playboy brez nagih bab, brezveze. Zadovoljne so itak le nedojebane gravže feminacistke. Kam vse se vtika feminacizem, pa sej to ni več za verjet. Feminacistke ne bodo pokrile izpada zaslužka tem lepoticam, to je jasno. Neverjetno, kaj delata zavist in škodoželjnost. Te žalostne pokveke lahko z odločnim nasprotovanjem ustavijo samo normalne, zadovoljne ženske. Čimprej klasificirati feminacizem (in liberalnost če smo že pri tem) kot težko obliko duševne bolezni. Pred psihiatričnimi klinikami po zahodnem svetu se bodo vile dolge vrste.

  • Domoljub in gej

   Na zahodu ženske ne dovolijo, da jih ponižujejo kurbirji.

   • Sadako

    Kaj pa v muslimanskih državah?

    • stajerc5

     Zroli si tepih!

   • Egon83

    Pavšalna trditev brez jajc. Kot prvo, posploševanje: ”ženske” – kao vse ženske al kako? ”Ne dovolijo”, prevajam: ”zavistne gravže preprečujejo lepšim ženskam, ki dajo nekaj nase in niso obremenjene z retardiranimi spikami o mačizmu in seksizmu, lahko pot do zaslužka.” Tretje: ”kurbirji” – vsi moški so kurbirji (tudi ti? razen če se ne klasificiraš kot moški, heh), ponovno posploševanje. Brez puhlic, praznih fraz in izmišljij očitno ne gre.

   • stajerc5

    Ko bodo zacele tranze in pedercine v tangicah kazat svojo najlepso stran, hehehe, po moznosti v mocvirniski opankariji, bos sigurno v prvi vrsti, a nje-de, buci-buci-buc…?

 • totex39

  Neverjetno kakšno prevlado v svetu so feministke dosegle. Krivi pa so tudi vsi tisti, ki jim vse to omogočajo in vzpodbujajo njihovo delovanje in pozornost, ki res nikamor več ne pelje.

 • Sadako

  http://f1.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=32825
  Čisto spodobno so oblečene. Samo oni bi raje fantke (bača dečki).

  • Sadako

   Mislite, da ne vem kaj gre po sprevrženih glavah bogatih šejkov.

   • stajerc5

    A-a, jaz vem, kaj gre po tvoji glavi-cah…

  • sunday

   verjetno želijo burke oz. pokrivalo kot so vreče za smeti itd !!!

 • sunday

  priznam, da mi je formula ena bila všeč tudi zaradi lepih deklet, ker menim, da je žensko telo nekaj najlepšega kar je bog ustvaril – zato bom bojkotiral gledanje f1 in tudi na nobeno dirko v naši bližini več ne grem, ker kar je preveč je pa preveč – kdo jim vse to dovoli? če bi želele ukiniti f1 bi jo verjetno ukinili – no, sicer je to poteza in pot k ukinitvi f1 – nisem edini z bojkotom in vedno več nas bo !!!

  • Bald Eagle

   No, jaz F1 obožujem in jo bom redno spremljal tudi v bodoče z ali brez Grid-Girls. Ne zdi se mi pa prav, da se je vodstvo F1 odločilo za tako dejanje, saj lepa dekleta nekako spadajo zraven dobrih avtomobilov, predvsem športnih in dirkalnih.

 • sunday

  feministke med musli podganje iztrebke poslati in to v njihove rodne dežele – biti feministka na zahodu je eno, drugo pa je biti feministka med musli podganjimi iztrebki tam od koder prihajajo !!!

 • Domoljub in gej

  A se obišče dirko Formule 1 zaradi tega, ker si želiš v živo ogledati zelo precizen šport, tehnološko dovršene dirkalnike, ali se gre na ogled F1 zaradi perverzij?

  • Bald Eagle

   Ker si peder, nikoli ne boš razumel normalnih moških, ki obožujemo lepa dekleta, ki spadajo zraven vsakega motor showa.

  • xtc

   Glej levo navojni razmišljate perverzno-saj taki ste.
   Sicer pa nisem še nikoli videl užaljene babnice,če jo je nekdo dobro nabrisa in ji je dobro delo.
   Kot sem dejal le perverzneži in iztirjenci mislite iztirjeno.

 • sunday

  baje je od šamija žena tudi postala feministka, zato jo je zapustil in pustil v siriji ter poizkal pomoč med levistkami v sloveniji !!!

 • Domoljub in gej

  Kurbirji so skočili v luft, ker se ženske borijo za svoje dostojanstvo.

  • xtc

   He,he,he ,ke bebo,je se dostojanstvo neha?
   BMW 5,7,3,Q,Audi A-koliko ma ti si debil na5.

   • Domoljub in gej

    Tako razmišljate moški v Sloveniji. Sam sem dosti na zahodu in se ženske vozijo v dobrih avtih, ki so si jih same kupile.

    • xtc

     nehaj bebo abotni,in ti razlagaš ,da poznaš babnice?

    • stajerc5

     Zasluzile so si jih pa pri psihorazgovorih z pedri, nje-de!?

   • Domoljub in gej

    Tiste, ki so pa mahjene na keš pa ne palijo na 10 let stare benfe ampak mora moški imet avto nad 100 jurjev. Tudi keš pipike se v tujini bolj cenijo kot v Sloveniji.

    • xtc

     Tiste deci nabrcajo v p****** po parih minutah ,ker se preseravajo so pa take ,ki bi ga za 500 eur potegnile titv 500 P ju.

    • Bald Eagle

     Take, kot jih omenjaš, ki se zažigajo samo na dobre in drage avtomobile, so za enkratno uporabo, potem pa jih zavržeš.

     • stajerc5

      Moja je pa prijela na makino! Ze 40 let, pa se ni za generalno, moja- ne makina…

     • Bald Eagle

      Tudi moje vse štiri dosedanje žene so prijele na makino, vendar ne tisto iz železa, hehehe.

     • stajerc5

      …Iron man…

     • xtc

      Važn je da najde šalt hebl ,ki se ne zatika nato šalta sama-avtomatsko in nič ni treba menjat olje.

     • stajerc5

      Tak ko si reko, sam redn servis je vazn…

     • xtc

      Pa mazat.

    • xtc

     Bebo?
     Tisti,ki imajo za Koenigsegga,,Hennesseya,Hooperja,Phanthoma,Spurja,Vantagea,Mullnsana,Bugattijatija,Adventatorja,Venea ipd se s Slovenkami ne ukvarjajo.

     • Domoljub in gej

      Trump je v Melanii videl potencial. Je pa res, da Melania ima samospoštovanje, verjetno ni padla na staro benflo ;)

     • stajerc5

      Trump vedno ve kam vlaga, drugace bi ze zdavnaj spal pod Brooklyn Bridge!

     • xtc

      Melania je zajadrala precej daleč od Slovenke,ki jo zanima le še kak Yugo.

     • stajerc5

      Ops, se- se! Tus vozi 911 TurboS, funkelnagelnov!!!

     • xtc

      In kup pufa.
      Sicer pa 911 v prestižnem segmentu kotira kot nekje Polo.

     • stajerc5

      Ko bos nasel poleka za 300 000 evrckov, ops, mogoce ga imas v garazi, se pa javi…

     • xtc

      Loris požar ima Ferrarija za 1,5 kile ne se napenjat.
      Glej pravi avto pestižni segment se začne nad 400 k-danes si dasa če poseduješ 959 stane 6x toliko kot Tuševa kripa.-lahko preveriš.

     • stajerc5

      Poglej, dosti je bilo, z pubertetniki se pa res ne mislim…

     • Bald Eagle

      Drži vse kar si napisal. Za slo. razmere je pa tudi 911 že kar precejšen prestiž.

     • xtc

      Definitivno-ni pa up line.

     • Bald Eagle

      V mislih sem imel GT2 RSR.

     • xtc

      Glej prestini razred, ki je UP je 500 K+ torej veva kje se gibljeva
      Venomi,Koeniggsegi,F i ,Adventatorji,Venei,Element onei,SCG ji,Rimaci,,Phanthomi,AM one,,GT RS,MC Larni,Bentleyi itd in to z ploščicami.
      Danes si že dasa če imaš Cord(a) (812 cabrio.)

     • stajerc5

      Privosci si enkrat en teden Dubaja(ce se nisi bil), pa bos videl, da je vse kar si napisal samo relativno. Osnovna cena je blabla, ostalo, v veckratni vrednosti avta pride sele zraven. Ena ali dve urici pred Moll Dubai ali Emirates ti bo pokazal vec kot vsi avto sejmi skupaj…

     • xtc

      No Cord je trenutno tam okrog 2,5 kile.
      Če si dasa lahko šaltaš na Talbo Lago za 6,5 kile.
      Može tudi z Avion De Voisin za 6-7 kil.
      Ali mora Hispano -Suizo za 5?

     • stajerc5

      Uh, sem ze mislil, da ima vsaj 250 GTO F doma, hihihi…

     • xtc

      No tud MZ 250 bo štel.

     • stajerc5

      Zacel sem na StyerPuchu 50 ccm, zweigang, 1952 letnik, ejjj, pa to ni moj letnik!

     • Bald Eagle

      Kaj pa ti voziš, če smem vprašat in če ni skrivnost?

     • stajerc5

      Je!

     • xtc

      Dopoldan 1+1 po 14 uri 4×4.

     • Bald Eagle

      Spoštujem.

  • sprehajalec

   Če bi bila vsaj katera dobra med temi, ki se borijo.

   Zakaj se vedno grde borijo za dostojanstvo, nikoli lepe?

 • Domoljub in gej

  Kurbir** niti malo ne poznate sramu? Ta članek berejo tudi ženske. Kakšen vtis dajete ženskam, ki to berejo!?

  • stajerc5

   To ves smo ti, saj si pizdica, ops, ali si mozek? Kaj pa jaz vem…

  • xtc

   Da si bebo ni dvoma.
   Če ježenska zadovoljena kot si je zamislila bo vesela,briga njo,če je kurbir ali mož-Glej bebo stara modrost ,ki drži še danes “Babja r**** in sodnija zahtevata svoje”.

   • stajerc5

    Na zacetek si pozabil; Baba pjana, rit prodana!

    • xtc

     Jep!
     Ampak srbečica pa zahteva svoj davek.
     A veš ono?
     Mož ne mlati žene po križi ampak z mesom po riži.

     • stajerc5

      Prvic cul, dobra!

   • Hun

    ti to iz lastnih izkusenj bebcas…ostareli junferaj

  • Bald Eagle

   Jaz ženske preprosto obožujem. Vendar ne moškinj, temveč ženske, ki premorejo pravo žensko energijo in sexsepil, s katero so sposobne mešati moške glave.

   • sodnikisozločinci

    Slovensko se reče možača, ne moškinja, zakaj podlegaš vsiljenemu novoreku?

    • Bald Eagle

     Malo sem povzel po Romanu Vodebu. On jim namreč reče moškinje.

  • FUCK COMMUNISM

   Poslus ti mevzast pobeblen pederast, ta clanek berejo tudi mlajsi od 18 let in nikogar od njih ne briga, da tebe privlacijo kurci in smrdljive moske riti, pa vseeno posiljujes vse okol sebe s pripovedovanjem, da si peder! Zapri gobec, preden ti ga ne zapre en ornk hetero dec, ki ima tvojega pederskega posiljevanja pun kufer! Bebec!

 • centurion

  Bo pa po zadnjih podatkih iz F1 štarterka Violeta Tomić in
  Jasna iz Murgl.
  Bodo vsi rikverc vozli….

  • xtc

   In to na koln.
   Samo zamisli si J Murgelj in V Tomič v bikiniju matr vse bi pobegnilo nas Kamčatko pa četud -60 tam.

   • Hun

    ti pisuke vidu nis..junfrck ostareli

 • Vrhovni sodnik

  Stare in grde za frustrirane lewaške kurbe in lezbijke so se pritožile, ker jih nihče ne po voha, fuj grdobe.

 • šmentanamuha

  Aja, a zato feminiske ne protestirajo proti burkam in burleskam z rjuhami na glavi?! Konkurenca? Mogoče pa bodo zdaj dobili priložnost transvestiti in transgenderji, ki so se spremenili v ženske al pa kr vsi LGBTQ friki, no ja tud geji. Oni pa naravnost uživajo v razkazovanju. To pa bi bil žur.

 • Waltter

  Ne razumem zakaj se zdaj postavljate za njih – v osnovi so si same krive, mirno so gledale razna obtoževanja žensk in dobro so vedele kam to pelje. S takšnimi potezami so mislile v prvi vrsti da bodo iz tega veliko potegnile, bilo jim je obljubjeno da bodo imele enake plače kakor moški če ne še celo večje. Ampak vsi dobro vemo da ne glede kje delaš imaš pač OD za katerega se izboriš in ne tistega ki bi ti kar tako iz lufta priletel.
  Ampak žal niso pridobile , predvsem in samo izgubljajo, ne pozabit uspelo jim je eno naslednje je da bodo lepo vse oblečene v dolga krila in dolge majce brez poudarjanja oblin. Vračajo se nazaj v dobo ko so se še borile da bi lahko nosile tudi hlače.
  Skoraj prepozno da bi jim ta trend uspelo ustaviti, naslednja stopnja je da bodo delodajlci gledali predvsem da bodo imeli kolektive ali samo z ženskami ali samo z moškimi ker bo mešanje žensk in moških v kolektivu preveč sexistično.
  Žal ženske ko ste imele možnost ste jo zapravile in zamudile, in najbolj žalostno je da vas niso v to stisnili moški ampak predstavnice vašega spola – Vodeb bi rekel Moškinje.
  Vprašajte se samo za kolekcijo kopalk za leto 2019 take enodelne z kratkimi rokavi zaprte do brata in pa tak malo na kratke hlače?? Al pa ločene plaže za moške ter ženske in otroke (ker moški so vsi pedofili A ne???)

 • centurion

  Po novem tudi šampanjca ne bo dovoljeno polivati po podijumu.
  Ga bo vsega popila mažoretka Stephania Kuchan v tangicah zgoraj brez…

  • Hun

   flaso sampanca si zatlac v šupak pa dobr porukaj s perdo da ti jo razfuka..pederajs

   • centurion

    uBOGI GARJAVI PES, KI TI JE MAMICO JEBAL
    DEVET MESECEV PRED TVOJIM ROJSTVOM…
    Hik, hik mama…
    Lp.

    • Hun

     lepo ti znam izrazt na plano tvoj dobrohotn karakter…psihopatov vs je zadost na tem portalu..
     in desni se imajo za narmolne…hahaha

 • sodnikisozločinci

  Feministke so večinoma grde, frigidne babe, feminizem ki ga zganjajo je le oblika maščevanja tistim ženskam, katere so lepše od njih in jih imajo moški radi.

 • Grenze

  To je fovšarija feministke so stare rdeće kurbe , ki jih nihče noče več pogledat , kaj še , da bi jih za kaj drugega porabil le kdo še mara take tete violete ??? Mogoće povodenj al pa še to ne bi še voda smrdela !

 • Zajček dolgoušček

  To je čisto šikaniranje.Naj te feministke pokažejo in dokažejo kaj so naredile za družbeno blaginjo .

 • TweetyBird

  Nova24tv spet laže… Odločitev vodstva formule 1 je potrdil komercialni direktor Sean Bratches, ki pravi, da so spremembo sprejeli z namenom, da bi se bolj skladali z njihovo “vizijo tega velikega športa”. Generalni direktor F1 Ross Brawn je sicer že pred dobrim mesecem potrdil, da razmišljajo o tovrstni potezi, zdaj pa se je tik pred novo sezono, ta se bo začela 25. marca, to tudi potrdilo. O tem so razmišljali že nekaj let in pobudniki so bili prav moški, ne ženske.

  • Tom Žnidarčič

   Ti pa si že integriran.

  • Asterix in Obelix

   A Schumacherjev pasivec vodi avtomobilizem? Potem me pa ne čudi…

 • TweetyBird

  Laž: Naloga hostes ni bila nikoli razkazovanje oblin ali biti “provokativen pomanjkljivo oblečen kos pohištva”. Naloga hostes formule 1 je bila promocija sponzorjev F1. Po navadi so nosile obleke z imeni sponzorjev, se pogovarjale z množicami in nosile table z imeni dirkačev na startni stezi.

  Resnica: To bi lahko prav tako storila normalno oblečena.

 • TweetyBird

  Dekleta ki pa so…kao…izgubile službe pa so zelo majhni izolirani primeri. Si bodo že poiskale nove če so lepe in koliko toliko inteligentne :)

  • Asterix in Obelix

   Kaj pa to, da feministke zagovarjajo nikab?

   • Cucurbita Pepo

    Preveč splošno uporabljen pojem. Mnoge ga ne podpirajo saj gre za zatiranje žensk.

 • Asterix in Obelix

  Pa kdo še gleda, tiste playstation f1 dirke, na katerih bogate Arabce motijo lepo oblečene dame? Nihče, razen malih fantkov, tako kot Neverland od M. Jacksona.
  V motociklizem bodo pa baje za hostesi postavili Erjavčevo in Cerarjevo hčerko. Eno Marquezu, drugo pa Rossiju. Motociklizem je vedno bolj gledan, ker temperamentni Rossi in Španci privlačijo gledalce.

 • xtc

  Tule nekateri opletajo z neumnostmi,kot je že predčasom zapisal nek slovenski novinar najdete “slovenske zvezdnice” po klubih sumljivega slovesa , po Koroški(avstrijski),Štajerski in Italiji kjer promovirajo svoj oponos.

 • Franjo Trojner

  Ve se da feministke sovražijo lepoto iz enega samega in edinega razloga, ker je naravno same niso bile deležne in to ne navzven in ne navznoter.

 • Pa ravno zdaj?

  Pa zakaj so jih ukinili ravno zdaj, ko so se že malo izboljšale? Jaz mislim, da bi jih morali obleči v hlačne kostime in bolj zaprte salonarje.

 • Maja

  jah, fantje želijo postati tudi spremljevalci in lobij to upošteva…

 • Celofiz

  Feministka je sinonim za nagraužno babo….

  • Soave

   No. . . . . . morda ne ravno nagraužno. Vsekakor pa za močno iztirjeno ženščino.
   Uh, sorry. Sem šele sedaj pogledala kdaj si to komentiral – a :

 • Terminator

  https://www.youtube.com/watch?v=NnvBQft9aYM
  Brez njih ni nič,in dirk kjer jih ni ne gledam nikoli več in takih nas je na milijone.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!