Posilstvo muslimanske tolpe: Zavrnili odškodnino, saj menijo, da je v posilstvo privolila, ker je bila starejša od 12 let

Foto: youtube

Ženski, ki jo je kot deklico posilila muslimanska tolpa, je vlada zavrnila odškodnino, saj naj bi v vse privolila.

Sammy Woodhouse, ki se je letos odpovedala svoji anonimnosti, je imela 14 let, ko je vodja tolpe z njo navezal stik. Njeni dokazi so pomagali obsoditi Arsida Hussaina (24), ki je bil po 35 letih skupaj s svojimi brati obsojen večkratnih kaznivih dejanj, vključno s posilstvi, ugrabitvami in napadi.

Agencija zanika spolno zlorabljene otroke, starejše od 12 let
Vendar nadzorni organ za kazenske poškodbe (CICA) trdi, da Woodhousova ni bila zmanipulirana ali postopoma zvabljena v lažno razmerje, saj dokazi kažejo nasprotno, ter da je njena izjava lažna in posledica zapeljevanja storilca. CICA ponuja odškodnino žrtvam spolnega napada, ki znaša med 1.000 in 44.000 funtov, vendar je bilo julija razkrito, da je agencija zanikala spolno zlorabljanje otrok, ki so starejši od 12 let, saj se šteje, kot da so “soglašali”.

Foto: youtube

Odškodnino zavrnili 700 žrtvam
Tako so z drugačnimi merili odškodnino zavrnili že 700  žrtvam spolnega napada. V enem primeru je šlo za 12-letno deklico, ki jo je moški (21) alkoholiziral ter jo odpeljal v gozd in posilil. Odškodnina ji je bila zavrnjena, saj je odšla v gozd prostovoljno. Odvetnik Woodhousove je komentiral: “Šokiran sem zaradi tega, ker nosilci odločitev v vladni organizaciji menijo, da lahko 14 in 15 let stara dekleta soglašajo s spolnimi odnosi z odraslimi.”

D. Š.

 • šmentanamuha

  To je to. Legalizacija pedofilije in otroških porok. V krasnem novem svetu nam bodo usodo diktirali levi aktivisti v svoji LGBTQ različici in razni spolni iztirjenci, ki se zdaj še prikrivajo. Juhu, veselimo se! Vsi se mamo radi radi radi…
  Velika Britanija že ima v pravni proceduri zakon znižanja spolnega konsenza, kar je voda na mlin posiljevalcem in pedofilom in vsem mogočim Tičem.

  • Domoljub in gej

   To žensko so kot dekle posilili heteroseksualni moški, kje si ti našel istospolno usmerjene? Kar povprašaj generacije naših babic kaj so počeli heteroseksualni moški, ko so na podeželju množično posiljevali svoje hčere in z njimi celo imeli otroke… Nedolgo nazaj smo bili na istem nivoju kot muslimani… In tega nismo počeli istospolno usmerjeni…

   • Paja Opaja

    Morda res, toda to NISMO BILI MI, ne jaz ne TI.

   • šmentanamuha

    V ozadju LGBTQ aktivizma je legalizacija pedofilije in otroških porok. Pravice homoseksualcev so samo prva faza. Ko boste homoseksualci dosegli svoje, bodo iz ozadja prilezli še vsi ostali, ki se zdaj skrivajo za paravanom in zahtevali svoje pravice, ker so pač “drugačni”: posiljevalci, pedofili, nekrofili, ….skratka vse možne variante, da jih ne naštevam. In vi boste lepo tiho, ker boste morali biti tiho. Zato se zdaj tudi tako zavzemate za pravice muslimanov, nikjer pa ne protestirate proti zlorabam žensk-deklic (obrezovanje in otroške poroke). Ne delaj se, da ne razumeš.

 • AlojzZ

  Zgrešena migrantska politika in njene posledice: Miroljubna Švedska vedno bolj nasilna, stopnja kriminala je primerljiva celo z Mehiko
  http://nova24tv.si/svet/zgresena-migrantska-politika-in-njeni-rezultati-miroljubna-svedska-vedno-bolj-nasilna-stopnja-kriminala-je-primerljiva-celo-z-mehiko/

 • boogin1

  V takem primeru bi problem s posiljevalcem, če bi se zgodil moji družini rešil enkrat za vselej, kako bi pa ga rešil ugibajte.

  • ney

   Brez policije, odvetnikov, sodnikov itd…

   • KAPIBARA

    Mafija tudi rešuje probleme brez zakonodajne veje oblasti.. in to efikasno

 • xtc

  Ne veš kateri idioti so hujši naši ali muslomanski.

 • Goran Hvala

  Pac bolniki na vseh straneh..sej sm reku da za take bi bla kazen da mu javno tica odsekajo…pa se tisto naj si pol sam zdravnika poisce al pa nej izkrvavi…me res zanima kolk bi jih se posiljevalo potem in kolk bi jih se zamikalo kaj takega…

 • Olga

  Babam iz teh organizacij dati vsaki po 1000 evrov, pa spustiti horde divjakov, da jih obdelajo! Sramota!

 • ney

  Kjer imajo take zakone, da je žrtev kriva, zločinec pa nagrajen,….je MOŽGANSKO MRTVA DRŽAVA…

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! DUHOVNO MRTVA DRŽAVA = DUHOVNO MRTEV NAROD !!! ! !!!

  • KAPIBARA

   To se je vprašal tudi Putin za EU, ko je zvedel za oprostilko migranta, za posilstvo dečka na bazenu, češ, ni ga razumel, ker ne zna nemško
   WTF

 • Antonius

  Fiziološka sposobnost rojevanja /prokreacija/ in psihološka dozorelost deklic le ne gresta časovno tako zelo v korak, kot se zdi na prvi pogled.
  Če je otrok deklica pri 12-tih letih že sposobna resnega presojanja in razmisleka o storjenem in posledici seksualne združitve, potem najbrž ne more biti povsem jasno, zakaj poroko dekletom zakon prepoveduje do 18. leta. Spomnimo se, da je bila učiteljica obsojena na zapor, ker je seksala z učencem, ki je bil kar nekaj malega let starejši od 12 letnice.
  Če deklicam pri 12-ih pripisujejo sposobnost ravnanja odraslih deklet, potem naj jim priznajo še volilno pravico in pravico do vozniškega dovoljenja.
  Očitno se krščanski pravni okvir spušča na nivo šerijatarjev, kjer se celo mlajše od 12 letnic lahko omožijo s 50 letniki.

  • indijanka

   Včeraj sem hčeri prebirala Trnuljčico. Namesto zapisanih 16 let, ko se je zbodla v prst in jo je s poljubom odrešil princ, s katerim sta se poročila in živela srečna do konca življenja, sem ji prebrala 26 let. Ker ima 16 letnega brata, se ji je zdela to primerna številka.

   • Antonius

    Ja, prima! Ko je zbodeno Trnjulčico, princ pri 26-ih letih odrešil je imela tudi diplomo že za seboj.
    Mat kurja. Moja Trnjulčica je bila celo starejša od mene, ko me je zbodla v “prst”, da sem se našel in dokončno prebudil.
    Bemtiš! Danes se mi zdi, da sem tisti zbodljaj nekoč nazaj sanjal. ;-))

    Indi, danes imam lep dan za seboj. Prijatelja z naših komentatorskih strani sem presenetil z zelo uporabnim darilom.

    • indijanka

     Lepe zgodbe vedno postanejo del sanj. Samo enkrat je prvič. Sama sem se s princem, ki me je prebudil tudi poročila Ampak svet je širok in raznolik. Moram to Trnuljčico še malo predelat za svojo hči :). Obdaroval si nekoga? Kako lepo..❤. Gotovo si mu polepšal dan. Baje je bil lep..sončkov.

  • Senta Šetinc

   In kakšno zvezo ima tako gledanje (deklica pri dvanajstih ZRELA) s krščanstvom? Nobene. Torej, brez podtikovanja, lepo prosim.

 • Zgornji

  AAAAAAAJJJJJJJJ , … KEEEER BOLAN POKVARJEN FOLK SE JE SEDAJ INKARNIRAL IZ PEKLA NA TA PLANET …
  PA SAJ KMALU NEBO VEČ MOŽNO NORMALNO ŽIVETI NA TEM BEDNEM PLANETU …
  IN, ZATO BO KMALU HUDO HUDOOOOO …
  VSE DOKLER NE PRIDE KONEC SVETA .
  DA SE PLANET OČISTI TEH POKVARJENCEV SATANOVIH !!! ! !!!
  LP DO TEDAJ.

 • sodnikisozločinci

  Evropejce, ki pa si samo ogledujejo otroško pornografijo na internetu, pa ti isti sodniki obsodijo na dolgoletni zapor zaradi pedofilije. To je lep dokaz, da na sodniška in tožilska mesta povsod po svetu pridejo najhujši psihopati in da so pravniki na splošno drek človeške družbe.

 • Hun

  zenska takoj ko dobi menstruacijo je spolno zrela…pa naj se slis primitivno kokr se hoce

  • cosmosjasnovidec

   To je seveda mnenje pedofilskih levuharjev kot si ti.
   Tega so vas pa naučili vaši starši kateri so vas že v otroštvu spolno zlorabljali zato se pa levuharski istospolneži trudite za sprejetje zakona buzičem in lezbačam posvojitve otrok.
   Seveda bi jih spolno zlorabljali ker ne bi bili vaši pa tudi če bi bili je enako.
   Marš smradi levuharski.

 • cosmosjasnovidec

  Vedno ponavljam,da za take muslimanske golazni ni druge kazni kot šus v jajca ali čelo.
  Očitno so tudi starši teh posiljenih deklet navadni luzerji.Priskrbeti alibi potem pa jih poiskati ter poslati k njihovemu alahu.Ali pa plačati nekomu drugemu,da to opravi namesto njih.

 • Marijan Tončić

  Nič ne piše kdo v tej agenciji dela in v zadnjem času tudi ne piše kdo sodi. Velika večina delavcev v raznih vladnih in nevladnih agencijah ter na sodiščih je ženskega spola ali brez spola v biološkem telesu ženske.

 • KAPIBARA

  Zblojeni Kanadski premier, je tudi izplačal 1 milijon $ , zaporniku iz Guantanama, kot opravičilo Kanade za storjeno gorje , s strani ZDA ??
  WTF

  • David Hitler

   Kaj pa lahk od enges smdlivega kanadcgega žida sploh še prićakuješ glavo odsekat in njegovim zamorcem in jih v frgadele predelal fuj smradi!

 • Stefan Fidler

  Torej v Soveniji se naj pazijo dekleta starejša od 12 let,ker bodo tudi menili da je privolila,če do tega bo prišlo…ali pa ključavnice gor,da bodo dokazale da je bil storjen “VLOM” v njeno lastnino….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!