Preden je ubil 39 ljudi, je naredil še ‘selfie’

foto: epa

Posnetki kažejo, da je morilec, ki ga je poslala Islamska država, preden je v klubu v Istanbulu pobil 39 ljudi, naredil še nekaj ‘selfijev’ pred klubom Reina.

Terorist, ki je v priljubljenem klubu v Turčiji na silvestrovo ubil 39 ljudi, je pred svojim morilskim pohodom pred tem klubom naredil še nekaj selfijev. To so razkrile kamere pred vhodom v nekoč priljubljeni klub, ki je takoj po masakru zaprl svoja vrata.

Na omenjenih selfijih morilec nosi kapuco in se sprehaja po trgu Taksim v Istanbulu. Posnetki varnostnih kamer še razkrivajo, da je, preden je odšel v klub Reina, na avtomatu zamenjal gotovino.

Sicer pa je bilo v zvezi s tem napadom v Turčiji aretiranih že 12 ljudi, a morilca še niso prejeli. Domnevajo, da prihaja iz Kirgizistana. Turški podpredsednik vlade Numan Kurtulmus je sicer izjavil, da so pridobili prstne odtise morilca, turška policija pa trdi, da poznajo ime, državljanstvo in tudi njegove sodelavce v napadu, vendar pa ti podatki še niso bili javno objavljeni. Podatkov nočejo objaviti, saj se nočejo osramotiti, kot se je Nemčija, ki je identificirala napačnega napadalca na božični sejem v Berlinu.

M. S.

 • Iza Demos

  Pa tak selfi, ko se te ne vidi kdo si……………….

 • tarantela

  Tole ni selfi!!! Na AlJazeeri so prikazali kratek video posnetek, možakarja snema nekdo drug. Nekako na sredini snemanja se prikaže ta del. Posneto je brez prekinitve, v enem posnetku.

 • Anonimni_Profesor

  Faccia da criminale!

 • garfi

  oboje je sedaj normalno
  levuharji press

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!