Premožna denarnica in revna inteligenca: V ladjedelnicah res gradijo ladje? Hčerka ruskega politika je ob tem ”spoznanju” naravnost šokirana!

Devetnajstletna hčerka Putinovega govorca Dmitryja Peskova je obiskala rusko ladjedelnico in ostala odprtih ust. Popolnoma je bila šokirana nad dejstvom, da tam ljudje gradijo ladje. Na svojo inteligenco očitno ne da kaj dosti, saj je objavljanje fotografij na Instagramu primarnega pomena v njenem življenju. Tam razkazuje svoje razsipno življenje in druženje z brutalnim voditeljem Republike Čečenije, ki vsem na očem muči homoseksualce.

Dimitrij Peskov, ki je že od leta 2012 Putinov uradni govorec, ima v Moskvi dokaj visok status. Morda pa bo hčerka sledila njegovim stopinjam in delovala v imenu ruske vlade? Glamurozna najstnica Yelizaveta je s svojo žalostno (ne)razgledanostjo zdaj tarča posmeha. Kot del delegacije je obiskala krimsko obalo in prvič zagledala ladjedelnico.

Dan prej še za ljudi, ki gradijo ladje, sploh ni slišala, zdaj pa bi jim kar poveljevala
Nevedno dekle, ki sicer v Parizu  študira marketing in ob tem svoje življenje deli na družbenih omrežjih, je izobražene delavce in strokovnjake presunilo z izjavo, da do zdaj še ni spoznala nobene osebe, ki bi vedela, da ladje gradijo ljudje, poroča The Times. Delavcem je ponudila tudi edinstven pogled na njihovo delo in podala svoje ”strokovno” mnenje o tem, kako bi lahko izboljšali svojo javno podobo. Po ogledu je na novinarski konferenci dejala, da ima že izoblikovano strategijo, kako bi mlade pritegnili v ta posel. Na licu mesta se je enostavno odločila, da Rusija potrebuje novo PR-strategijo za omenjeno stroko.

Kljub ”strokovnemu znanju”, ki ga je pridobila v petih minutah, ima še vedno raje denar in sledilce na Instagramu
S temami, ki bi jo lahko utrudile, pa se vseeno ni želela kaj dosti ukvarjati – raje je pozirala za Instagram, ladjedelniške fizične delavce pa prosila, da se ji postavijo ob bok ter se slikajo ob njej. Na omenjenem družbenem omrežju ima 52.400 sledilcev, njen profil pa je poln zapeljivih selfijev, jaht, glamuroznih zabav in prestižnih oblek. Ni skrivnost, da v javnosti rada razkazuje ne le sebe, ampak tudi to, kar ima. Z denarjem naj nikoli ne bi znala ravnati. Tudi iz njenih objav na družbenih omrežjih je razvidno, da živi razsipno življenje. Sicer pa to za oligarhijo okoli Putina ni nič novega. Svojemu ljudstvu radi pokažejo, kaj imajo, kako živijo in kako razsipavajo z denarjem, medtem ko večina Rusov živi v veliki revščini.

Na eni izmed slik je ob njej tudi čečenski vodja Ramzan Khadyrov, s katerim plešeta pred objektivom in očitno tudi prijateljujeta. Tudi to je sprožilo številna neodobravanja in kritike, saj je Khadyrov eden izmed najbolj osovraženih s strani ruskega ljudstva. Nekaj dni pred tem je bil obtožen mučenja in ubijanja gejev v ”koncentracijskih taboriščih”. Ob obisku ladjedelnice je nosila kreacijo njegove hčerke, glede homoseksualcev pa očitno še sama ne ve, ali ga podpira. Zmedena duša je najprej kritizirala prepoved gejevske zveze, nato pa lani na Facebooku objavila, da je proti gejevskim parom in posvojitvam homoseksualnih partnerjev.

Oče je tarča obtožb vmešavanja v ameriške volitve, hčerka pa posmeha
Ljudje se iz Peskove norčujejo tudi na Twitterju, uporabnik @Pigmeich je med drugim zapisal: ‘‘Poškodovano stavbo Moskovskega okrožja bo popravila odlična ladijska delavka Lisa Peskova,’‘ in ”Peskova bo letela v Sirijo in se lotila ISIS-a. Potem bo rešila težave med Severno Korejo in ZDA”. V stik s Peskovo so mediji (MailOnline in RadioFreeEurope) že želeli stopiti, a ta zavrača komentiranje. V začetku tega leta so njenega očeta Dmitryja obtožili vmešavanja v ameriške predsedniške volitve. Iz dokumentacije, ki naj bi jo izdal nekdanji vohun M16, je razvidno, da je bil Peskov vodja ekipe za odnose z javnostmi in želel pomagati Trumpu. Tako Trump kot Rusija sta poročilo zavrnila in ga označila za lažno.

A. L.

 • Snorri Sturluson

  Revolucija pod nujno.Dol z rdečo buržoazijo.

  • Novakec1

   Tretja bo bolj red naredila, revolucija je prdec.

   • Snorri Sturluson

    Yeah ,we need a nuclear war ….

    • Novakec1

     Ne mi, Zemlja rabi da se reš največje žavali ki serje po njen človeka!

 • AlojzZ

  Oh! Tudi to je elita, ki nam vlada. Ampak! Ta je vsaj prišla do spoznanja, da nekdo dela stvari, da ne rastejo na drevesih same od sebe.

 • RATATA

  Kaj se bo iz ruske punce norca dela, saj mirčk, pri petdesetih ravno takšne spušča.

 • Darth Vader

  naduvana kurbica, katera ni v lajfu zaslužila enega centa na prostem trgu s svojimi sposobnostmi……

 • Ana Job

  Lepa princeska ne rabi tuhtat, njena prioriteta je, bogat mož ob katerem ji ne bo treba delat.

  • dr Janez Sveti

   “Vsak je svoje sreče kovač!” ljudska modrost
   DR Janez Sveti genij

  • indijanka

   :) si pogledala slikco. Delavca sta morala odpeti srajci. Da sta bolj prvinska :) . Zanimiv pristop ruskih vladaric.

   • Ana Job

    Če pomislimo na Katarino Veliko, ki je ljubimce menjala dnevno, so mi stvari bolj jasne. ;-)

    • indijanka

     :) ohh..ja :).

     • Ana Job

      Rusinje so s hudičem, tam pride 5 žensk na 1 moškega. Moških primanjkuje. :-(

     • stajerc5

      Hehe, pomeni, da nam bos ostala zvesta in ne bos tja “ausvandrala”.

     • Ana Job

      Jaz ljubim samo Slovence, Štajerci ste pa najboljši! :-)))

     • stajerc5

      Cmok- cmok…

     • indijanka

      Življenjska doba žensk je torej daljša. Za kakšne namene jih pa žrtvujejo :)?

     • Ana Job

      Že od 2.sv.vojne naprej so moški v primanjkljaju. Skoraj vsak sodobni, ruski moški se povprečno dvakrat loči. :-(

     • indijanka

      A zato je moškim Rusija tako zanimiva destinacija? Hmm..ja :).

     • xtc

      Ja in to od žene -žena od njega od flaše z vodko pa je nesmrtno povezan.

     • Ana Job

      Ja, Rusi so pijanci. Slovenci ste ta boljš fantje, ne rabimo uvoza. :-)

   • Ana Job

    Prvinski moški so mi všeč. :-)))

    • indijanka

     Meni pa ne. Všeč so mi tisti, ki slišijo srca.

 • dr Janez Sveti

  In komu za božjo voljo je padlo na glavo, da je Nova24tv primeren medij za opisovanje riti in nespameti neke punce iz milijonske Rusije? Preimenujte se v Swampnews, bo bolj primerno vsebini.
  DR Janez Sveti genijk

  • xtc

   Janez?
   Kako kaj klet levo spodaj in mrežna postelja?
   Zopet pozabil na zdravila?

   • dr Janez Sveti

    Posteljo smo ti popravili klet je očiščena in zdaj pošljem tvojega priljubljenega zdravnika (sorodnika), z zdravili za tebe. Nismo te pozabili.
    DR Janez Sveti genij

 • tramal

  Izgleda da so vse komunistkinje slačipunce,pocestnice in predvsem brez morale in časti.

 • stajerc5

  Uuuuu, zdaj sem ga pa nasel! Maneken, nas prelepi, po ograji vozeci, se pa ni bil v “sluzbi” ladjedelnice!
  O-o, saj je ja nimamo… Ampak v Luko Koper bi lahko vseeno se hitro skocil malo ladje razlagat, a ne!?

 • xtc

  No zapisano vam lepo predstavlja otroke revolucije in njihov povprečni intelekt.Taki so bili pri nas otroci borcev in nob herojev danes že vnuki,vRusiji so to sedaj otroci invnoki revolucionarjev in pravnuki,terputinovega komunističnega klana.Kaj zapis dokazuje,ti ljudje niso sposobni preživeti drugače,kot na osnovi privilegijev,ko je treba začeti živeti od lastnega znanja in dela pa padejo na nivo svojih očetov,dedov,pradedov-lumpenproletariata in lopovluka ter zločinstva.

 • Anton

  nič presenečen, ker vem da je omenjena punčara skupek genov staršev-komunajzerjev, za katere je ksupno to da premorejo kaj malo inteligence oz so znani po tem da se šopirijo kako superiorni so, četudi je kajpak jasno da imajo prav “revno” inteligenco.Sicer pa predhodnje, aktualne informacije, več kot zadovoljivo potrjujejo njihovo takoimenovano “superiornost”

  sarkazem press

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!