Protisemitski barbari uničili 40 judovskih nagrobnih spomenikov iz 18. stoletja

Fotografija je simbolična (foto: epa)

Judovska skupnost v Franciji je izrazila ogorčenje zaradi uničenja 40 nagrobnih spomenikov judovskega pokopališča v Thionvillu. Gre za isto pokopališče, ki je bilo tarča antisemitske skrunitve že leta 2014. 
Predsednik sveta francoskih Judov je po barbarskem dogodku dejal, da so francoski judi globoko razžaloščeni in jezni. šlo je namreč za uničenje manjšega judovskega pokopališča s samo 50 grobovi, ki leži zunaj mesta Thionville, okoli 350 kilometrov vzhodno od Pariza. Vandali so prevrnili in razbili približno 40 nagrobnih spomenikov iz 18. stoletja.

Antisemitizem postaja vse bolj izrazit globalen pojav
Barbarski uničevalci na kraju zločina niso pustili nobenih antisemitskih znakov, dogodek pa že preiskujejo oblasti. Dogodek je komentiral tudi župan Thionvilla Pierre Cunny, ki je v svoji izjavi dejal, da v času, ko so ogrožene vrednote republike, ne sme biti prostora za nestrpnost in vandalizem, poroča RT.

Prav to judovsko pokopališče je bilo vandalizirano že leta 2014, pri tem pa so prijeli tri mlade moške. Prav tako je ta teden prišlo še do enega napada na judovsko skupnost v Grčiji, kjer so nepridipravi povsem uničili spomenik 1484 Judom iz mesta Kavala, ki so v času 2. svetovne vojne umrli v nacističnih koncentracijskih taboriščih.

M. P.

 • šmentanamuha

  Splošno privzeto mnenje je, da za tem svetovnim kaosom stojijo Židi oz. sionisti, ali kakorkoli ozka sionistična elita, eden od njih je zloglasni Soros, ki svoje milijarde troši za podpihovanje nemirov in netenje raznobarvnih revolucij. To pa je posledica in me sploh ne preseneča. Jokanje o antisemitizmu je brezpredmetno, ker se oni sami zavzemajo za uničenje evropskih narodov in iztrebljenje bele rase nasploh. Izkopali so že globoko jamo za druge, v katero bodo nazadnje tudi samo popadali.

 • Olga

  Sramota!

 • FreikorpsSLO

  Ta teden je v Ljubljani potekal Festival strpnosti. Glavna tema dogodka sta bila seveda propaganda multikulti sranja, anti-belski rasizem in pa seveda nenehno promoviranje pravljice holokavsta in dosmrtne krivde vseh Belcev. Obisk je bil obvezen tudi za nekatere učence osnovnih šol. Da se čim prej ustvari občutek sramote in krivde.
  Organizatorja dogodka sta Mini teater in Judovski kulturni center.

  http://www.svobodnabeseda.si/festival-strpnosti/
  http://www.delo.si/novice/ljubljana/tolerantni-plakati.html
  https://www.youtube.com/watch?v=1A45ECgpKz8

  Tukaj imate vaše uboge jude. Medtem, ko za Izrael veljajo posebni rasni zakoni, v katere se ne sme noben vtikati, židovska diaspora po svetu propagira in izsiljuje uničenje bele rase. Naivni in debilni ste vsi, ki imate nosate parazite za zaveznike.

 • Solo

  Zagovorniki sionizma se zavedajte, da ste avtomatično tudi zagovorniki belega genocida in uničenja zahodne civilizacije (vključno s Slovenijo!), ki ga pod krinko “begunske krize” financirajo in izvajajo zločinske židovske elite, samooklicani gospodarji sveta… Torej, Nova24TV, boste še naprej Sorosevi globalistični hlapci, ali pa boste delali za ohranitev Slovenije, slovenskega naroda in slovenske kulture?
  Risanje kljukastih križev, inscenirani fake napadi na “uboge žide” in kakor vandalsko razbijanje lastnih pokopališč so preverjene in obrabljene židovske metode manipulacije, ki naj bi pri opranoglavih goyim ovcah zbujale večni občutek bele krivde in slabo vest. Six gazillion & shit… K sreči čedalje več belih Evropejcev spoznava pravo resnico o židih in njihovih zločinih nad zahodno belo civilizacijo, zato takšnim manipulacijam in lažem ne nasedajo več.
  Za vse, ki še vedno živite v zlaganem virtualnem svetu židovske Matrice in še niste izbrali rdeče tabletke, naj vas pa Morpheus popelje na izobraževalni tečaj o resnični zgodovini Evrope in židovskih spletkah:
  http://thegreateststorynevertold.tv/

  • šmentanamuha

   Dobro si povzel tole, Solo.

 • xtc

  Zanimivo je to ;da je anti judovstva največ na levici:
  In nobeden levak ne zna prepričljivo pojasniti;zakaj bi Judje kot narod želeli ;da postane ves svet muslimanski;ko imajo vIzraelu ogromne težave z njimi in nenazadnje tudi Izraelci in ostali Judje ne marajo levaškega Soroša;ki je pošiljal in izdajal lasten narod v lagre:
  Vsi pa vemo ;da so bili Judje za Nacional SOCIALISTE;državni sovražnik;za komuniste(beri SOCIALISTE) PA RAZREDNI SOVRAŽNIK ;KI GA JE TREBA IZTEBITI;KER SPODKOPAVA SISTEM:

 • janez cepec

  dokler bodo Čifuti nabijal Palestince kot zajce, tok cajta uhka prčakujejo povračilne ukrepe. toukl jih bojo pa tok cajt, dokler jih bojo Amerji podpiral. pa smo spet tam. Dolfe j’ že vedu.

  • Adolf Hitler

   danke!

 • Mihilus

  Zakaj Židje čutijo potrebo, da sami sebi pošiljajo grožnje in si sami sebi uničujejo lastnino z namenom, da pridobijo simpatije in finančna sredstva za varnostne ukrepe?
  Za niz napadov in groženj v ZDA se je izkazalo, da je bil kriv Izraelski Žid.

 • Adolf Hitler

  se premu!

 • Adolf Hitler

  upam da bo kdo k pameti prsu in da bo se rest pofukanga dreka zidovskega mrhovnarskegai smrdlivgai v luft fuknu!

 • Balkica

  Na mrtve se spravljajo skrajni primitivci! Pustimo mrtve počivati v miru. Vandali in primitivci skrunijo zadnja počivališča!

  • xtc

   Ja socailisti so ravno taki primerki:

 • šmentanamuha

  Zgodba o židih je fejk. Ne obvladajo oni zastonj Hollywooda. za vsem svetovnim sranjem stojijo sionisti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!