Prvi korak do ozdravitve – Švedski premier priznal: “Bog ve, da imamo težave z integracijo migrantov”

Švedski premier Stefan Löfven (vir: twitter)

Švedski premier Stefan Löfven je v nedeljskem božičnem govoru v Köpingu priznal, da ima Švedska težave z integracijo priseljencev. Njegov govor je bil za švedske razmere presenetljiv, saj je predstavil več težav, s katerimi se zaradi svoje politike odprtih vrat soočajo v državi.

Preden je omenil vse večje težave, s katerimi se država sooča, je poudaril, da je švedsko gospodarstvo močno. S tem je, kakor poroča Speisa, želel pomiriti strahove pred možnostjo zloma švedskega gospodarstva po tem, ko je George Soros z nekaterimi dejanji, povezanimi s švedskimi delnicami, povzročil paniko na trgu.

“Bog ve, da imamo težave v državi,” je povedal Löfven, preden je priznal, da ima Švedska težave z imigranti iz tretjega sveta, ki se ne integrirajo v skupnost. “Težav z integracijo nismo jemali dovolj resno.” Premier je obsodil rastočo stopnjo kriminala, ki pesti državo. “Imamo kriminal, ki je strahoten in popolnoma nesprejemljiv,” je dejal.

Priznanje je prvi korak
V predstavitvi rešitev za švedske težave je govoril o pravičnosti, enakih možnostih za vse in službah. Napovedal je tudi več sredstev za policijo. Na kratko, vedno ista pesem, ki na koncu ne obrodi nikakršnih sadov. A vseeno bi lahko rekli, da je Švedska po dolgem času naredila prvi korak v pravo smer. Premier Löfven si je drznil težave z integracijo imenovati in jih priznati. Lahko smo prepričani, da bo preteklo še veliko vode, preden se na Švedskem zgodi karkoli konkretnega, s čimer bi dejansko rešili težave. Vendar pa naj bo za zdaj dovolj, da so se naveličali po nojevsko tiščati glavo v pesek. Majhen korak za Švedsko, ogromen korak za dobrobit švedskega naroda.

Ivan Šokić

 • rrrrr

  Odločna in hitra ugotovitev švedskega premiera Štefana Lofvena.

  Če švedskega dinozavra v ponedjek mahneš po repu, bo šele v petek zarjul : ajasa !.
  Če pa slovenskega dinozavra že letos mahneš po repu, se jih mora cca 150 postaviti v vrsto in se prijeti prijeti za roke, da bo zadnji čez tri leta zarjul: najprej še enkrat, potem bo morda ajsa!

  • Krtača 20

   Za začetek, mi nimamo takih problemov kot Švedska tako da ste desni izvisel ko nudlni iz župe.

   • AlojzZ

    Nič si ne domišljaj! Mi smo že njihovi.

   • marker

    Pri nas imamo na oblasti levico, ki se jo migranti bojijo in takoj popihajo kljub pridobljenemu azilu na sever. Če ni migrantov ni problemov, tako lahko je to.

   • Norm Kinley

    A res? Kaj pa vsa srbska, bosanska in siptarska drhal, ki se slepa na delu Slovencev? Vsa ta proletarska polcivilizirana sodrga, ki noce delat, vlece pa socijalne od nas, SLOVENCEV? Zbud se, baba kratka zabita.

    • Sarkazem

     Še vedno imam mnogo raje naše jugočefurje kot pa fanatične arabce in črnce, ki nočejo in ne znajo delati in se integrirati!

   • Sarkazem

    Seveda nimamo skoraj nič migrantov, ker imamo komunizem na oblasti in to vsi vedo in se ga, razen Slovencev, otepajo kot hudič križa.

 • Dragan

  Odraščajoča mladina, tudi če niste verni in ne obiskujete cerkvenih obredov, udeležite se Božične polnočnice. S tem boste na simboličen način pokazali islamistom da verujete v krščanske vrednote in evropsko civilizacijo. Mi starejši vam ne moremo več pomagati, zavedajte se, da se boste morali prej ali slej
  konfrontirati s prišleki iz BV in Afrike. Čim bolj boste neodločni instrahopetni, tem bolj bodo oni agresivni

  • Interkom

   ZAto jim ni treba iti k polnočnici, ampak naj se vpišejo v naše stresko driuštvo, saj niso služili vojske in ne poznajo orožja drugače, kot s spletnih igric. Zato je obvezno vsaj osnovno poznavanje orožja, raje več, saj ti ki prihajajo, se z orožjem “rodijo” oz. jim je položeno v zibko.

  • Karmen

   Jaz sem nekaj časa nazaj prijateljem mojih sinov, ki pravijo, da Boga ni in, da je vera nekaj brezveze, dejala:” Še nekaj let , pa boste vsi molili, ampak molili boste alaha, ali pa vas več ne bo.”

   • Soave

    + + + + + + + in takrat bodo tiho, kot male miškice !

 • Olga_10

  Edino zdravilo je, da divjake vrnejo tja, od koder so prišli, skupaj z zločincem Sorosom in njegovimi skorumpiranci!
  Tam, kjer so muslimani, ni miru! Od Pakistana, preko bližnjega vzoda…. To ni nič novega! Oni se ne bodo integrirali nikoli! To je zločinska ideologija, enaka komunizmu!
  V Sloveniji nismo naredili lustracijo in danes zločinska ideologija pod vodstvom Kučana, zadnjega šefa komunistične partije in Udbe, najeda kot rak Slovenijo! Levičarji (komunisti) celo vlečejo v Slovenijo nezakonite migrante, da bi jim pomagali pri zločinskem “socialnem” projektu!
  S komunizmom in Islamizmom je treba ravnati enako! Obe zločinski ideologiji je treba razglasiti za terorizem in teroriste postaviti pred sodnika in za zapahe!

  • Franjo Trojner

   Da iz Švedske in celotne EU naj plavajo domu v svoj mohamedanski raj.

 • AlojzZ

  Adijo Švedi! Bili ste!

 • Norm Kinley

  Pocasi prihaja cas, ko bo treba s prstom pokazat na tiste, ki to inbreed-degenerirano gensko smrdljivo tkivo k nam vabi, jim daje boljse zivljenje na nas racun, pa ceprav ob dejstvu, da so doma ziveli ko cefurji, kot polcivilizirane parazitske opice, sedaj uzivajo polno evropsko privilegirano zivljenje, na racun nas, in pa predvsem nasih ocetov in mater, NASIH PRIDNIH, LJUBECIH PREDNIKOV, KI SO CELO ZIVLJENJE GARALI, DA SO NAS ZASCITILI PRED CEFURJI IN ZLOCINSKIMI LEVUHARSKIMI IZDAJALCI NASE KULTURE. treba bo na rdeco pizdo s orstom pokazat, rect-evo kurbo primitivno protinarodno izdajalsko, in to gnidasto zlocinsko cefurskolevuharsko tkivo fizicno pucat. Za blagor nasih ocetov, za blagor nadih potomcev. U boj, proti cefurjem, proti levakom in vsej tej izrojeni bolani inbreed cefurski drhali. Edina pot…

  • RATATA

   Dobr si se razfuku!

   • Norm Kinley

    Ja pa kaj naj! Moji so garali, da so bili na koncu proglaseni za kulake, in kat so kot kriistjani tudi po 16 ur na dan garali, srbi ustvarili boljsr pogoje od pijancev, smradov, in drugih dihurjev, ki so hodili po vasi in specali. JA, TO JE TA KASTA NAPREDNO MISLECIH, KASTA RDECIH KURB IN SODRGE,ki je moji rodbini zbrisala CELO VMESNO GENERACIJO, NIKOLI SR NISMO ZNEBILI VPLIVA RDWCKARJEV, PIJANCEV, KURBIRJEV, POLPISMENIH OPIC. DOVOLJ IMAM, NAJ CRKNE VSAK RDECUH, NAJ BO UBITA VSAKA RDECA OPICA!

    • RATATA

     NAJ SE TO ZGODI!

     • Norm Kinley

      Howg!

   • slosin

    …se mu je čisto spipalo…Tud men ni bilo nikol jasno, kar te qurci vilkomerski mislijo. Naši starši, dedje, babice in mi vsi smo garali za to, kar imamo danes na voljo v naši deželi…šole, vrtce, avtoceste, bolnišnice…itd, pol pa pride en qurčev šipac z juga al pa afrike, naši butli mu dajo še državljanstvo in hop….vse to mu je takoj na voljo, kot nam , ki smo to dolga leta skup spravljali…Taki šipci si mogoče najdejo službo za 700 eur, otroke, bakice pa stare fotre jim pa mi redimo…Nekdo je tu nor…pa ne jest..

    • RATATA

     Dragi Rojak.
     Nisi kriv niti Ti in ne jaz!
     Tudi vsi tisti ne, ki razmišljajo in vedo podobno kot midva. Toda takšnih nas je premalo!
     Delajva tisto, kar moreva, saj to sva dolžna storiti, tako imava lahko upanje, da še drugim odpreva oči in uvidijo, kar je prav in kaj ni. Le tako se bo stanje spremenilo.

  • Cucurbita Pepo

   Naši predniki so izvajali komunistično revolucijo

 • pajot

  Bog ve,da imate težave z integracijo. On ve,vprašanje pa je,če vi veste.

 • ljubinica

  Tezav z integracijo nismo jemali dovolj resno ….
  Ha ha
  Tiste, ki so jih resno jemali, so pa svedski vladajoci progresivci zmerjali s fasisti, rasisti, ksenofobi ….
  Se bo to zdaj nehalo?

 • soc

  Prvi korak do ozdravitve? Kje pa. Prepozno je, vidim po švedskih sorodnikih. Virus neomarksistične sorosovske misli jih je prepojil natanko tako kot Slovence, berejo, poslušajo in gledajo sistemske medije natanko tako kot Slovenci, napad islama je pri njih (kot bogati in ključni državi) že ireverzibilen. Vikingov ni več, do kalifata manjkajo največ tri desetletja.

  Mi kot bantustan kategorije San Marina in Andorre pač nismo deležni direktne invazije iz Azije in Afrike, utopili se bomo v Šipcih in Bošnjakih. Podobno hitro.

  Lahko noč, civilizacija!

  • sodnikisozločinci

   Zemljica bo dobila pospešek, se že približuje, v kratkem bo tukaj, nuklearni.

   • soc

    Odkrito ti povem, če bom lahko s privarčevanim denarjem in vrhunsko vinsko kletjo do takrat preživel, bom zadovoljen s sabo in svojim življenjem.

    Bom pa neskončno žalosten zaradi otrok, ki pravkar ustvarjata družini. Do te mere, da bi bil pripravljen storiti skorajda karkoli, da preprečim tak razvoj dogodkov – če ga kakorkoli še lahko.

    Pa ga ne morem. Kot nepomemben posameznik v svetu, ki ga vedno bolj poblazneli levaki pošiljajo v roke bodisi islamu, bodisi nuklearni vojni. Boli pedre patka za naslednje generacije…

 • Ana Job

  Ko narkomani ali pijanci ugotovijo, da imajo problem, je ponavadi že prepozno. Ko pa to ugotovi predsednik je pa sploh konec!

  • sodnikisozločinci

   Glavno, da imajo bele miške žurko. “To mi deli miška, to mi deli!”

   • Ana Job

    Slavne besede, neprimerne za predsednika.

 • Božiček

  Po novem bom svoj dom preselil na Poljsko.

 • slosin

  Bog ve, da levosučnim vilkomerjem počas potegne…

 • dob

  Ko je stara mamka morala v ambulanto, da so ji previli opečeno rit, jo je zdravnik vprašal: Kako se vam je to zgodilo?
  Pa je rekla: Zgodilo vse je, ko sem z golo ritjo sedla na razbeljeno ploščo. Veste, g. doktor, zelo sem presenečena, kajti tega, da se bom opekla, nisem pričakovala!

 • Brutus

  Jasno da Bog ve kje je težava! Nam ki nismo butasti ali pokvarjeni levaki je to jasno že nekaj let…..!

  • Cucurbita Pepo

   O katerem bogu je govora ? A je človek ki verjame v nekaj brez dokazov pameten ?

 • Matt_von_Glanz

  vedeti levičarjem ni isto kot priznati

 • xtc

  Levaki so zabluzili v d*************++ kot vedno,da je zalajal,pa se ve da so zas************+ do konca.
  No seveda se da zadeve hitro in enostavno in brez milostno rešiti in spraviti v red,a očitno še ni dovolj hudo.

 • Cucurbita Pepo

  Bog ne obstaja.

  • Aresnica

   Če verjameš v smrkce.- Očnitno ne poznaš definicijo boga-_- tudi ti Pepe si delček boga.Vsak delček, ki pade v levo greznico – je škoda, če se ne reši iz teme.
   _________
   Lep pozdrav

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!