Psiho-musliman: Nadlegoval sosede, policiste pa pričakal kar z nožem in mečem

Foto: prinscreen

Ko se muslimanu zmeša, gre očitno navzdol “do konca” – Rodger Abdul-Latif Ketchman je več dni nadlegoval prebivalce stanovanjskega bloka, jih silil, da klečijo k njegovemu bogu, razbijal po njihovih vratih in jih zasliševal, če delajo za Cio, dokler niso poklicali policije – pričakal jih je kar z nožem v eni in z mečem v drugi roki.

Popolnoma podivjal
Proti 33-letnemu Rodgerju Abdulu-Latifu Ketchmanu sta bili vloženi dve obtožnici, in sicer na podlagi predhodnih preiskav. Očitno bo v prihodnje kar pogost “gost” na sodišču v Washtenawu. Kot prvo mu očitajo posest nevarnega orožja z nezakonitimi nameni in zlonamerno uničenje stanovanja, kjer je povzročil za najmanj 22 tisoč evrov škode. To se je zgodilo 13. januarja letos, poroča Jihad Watch. Vendar, po sklepnem pregledu ima še 14 novih obtožb, tokrat povezanimi z njegovim “srečanjem” s policijo – kar sedem jih je povezanih z zločinskim napadom, sedem pa z upiranjem aretaciji, oviranjem policistov pri delu in napada na policista.

Soseda Emerald Cox, ki je bila priča temu dogodku, je povedala, da je Ketchman najprej začel razbijati po njenih vratih z železno palico, nakar so poklicali policijo. “Grozil je, da me bo ubil,” je razkrila. Povedala je, da je imela še eno od bližnjih srečanj s Ketchmanom, saj je na božični večer potrkal na njena vrata in jo vprašal, če je ona ali njena družina del Cie. Povedala je še, da je videla, kako je 12. januarja napadel soseda z železno palico. Ketchman, ki je musliman, je enemu od stanovalcev istega stanovanjskega bloka namreč ukazal, naj poklekne in se prikloni njegovemu bogu.

Policiste pričakal teatralno
V incidentu, ko se je nameraval fizično spraviti nad Coxovo, je ta brez oklevanja poklicala policijo. Nemudoma sta se odzvala Tommy Porter in Anthony Schembri, ki pa sta naletela na psihotičen odziv Ketchmana. Med drugim je kričal na ves glas – tudi to, naj ga policista gledata, kako si umiva genitalije. Prav tako je kričal, da se bo boril z njimi in branil svojo posest. Sicer pa se je drama začela že takoj, ko je policistoma odprl vrata – v eni roki je imel nož, v drugi pa kar meč.

M. S.

 

 • Zgornji

  A je že konec zgodbe ?? A sta ga na fertik ustrelila, ali samo onesposobila ?? Ker, jaz ga nebi ustrelil direkt, … morda samo v noge, da nemi tako hitro tekal sem ter tja in težil miroljubnemu folku …

 • Olga

  Niso imeli kakšne deke, da bi bedaka pokrili z njo in nabutali?!

 • bojan

  windows 10 ima podobeo ozadje pri vpisovanju v PC krog z zvezdami

 • Adolf Hitler

  oni pa z metkom!

 • obvarujmo krščansko mejo

  Alterius non sit, qui suus esse potest.
  “Ne bodi tujcu služabnik, če si lahko svoj gospodar.”

  Antični rimski izrek

 • antimur

  Za civiliziran svet je vsak musliman psihopat. Nekaj takšnega kot v Sloveniji kučanisti.

 • Najplemenitejši

  Verni ljudje so vsi bolj ali manj psihiči. Normalen pa zagotovo ni nihče!

  • mannuro

   Ja, nekak imaš prav. Enako velja tudi za tvojo vero. Nekak gre spisek takole:

   #1 Od vseh verstev je rdeča zvezda in tvoj prerok Cha-cha najbolj nor in najhujše zlo. Zato vam pripada prvo mesto na top 10. Ste najbolj zblojeni verniki, kar jih premore človeštvo (pod pogojem,da se vas lahko šteje med ljudi), Niti ne veste v kaj verujete. Bistvo je v kraji, morijah, barabijah in nasploh vseh mogočih lumparijah, kar se ga izmilijo, bolni, izprijeni in ubrisani možgani…,

   #2 Naslednje na lestvici,.. so kakalake, ki niso verstvo, so pa zlo, ki se ga losaš samo z ognjem.

   #3 mesto pritiče muslimanom, ki se razlikujejo od vas samo po svoji zaostali logiki in neukem razmišlanju,
   .
   .
   .
   .
   potem pa daleč naprej po spisku nič. :)

   • Najplemenitejši

    Dolgčas…zeh…

    • mannuro

     ja imaš prav, res si dolgočasen v svojih blodnjah. Lepo, da priznaš.

 • KAPIBARA

  Izraelci imajo vsesplošno navodlio za take..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!