Putin ogroža Evropo, je nastopil čas za skupno vojsko?

Foto: epa

Ministri za obrambo zveze Nato bodo na drugem dnevu srečanja v Bruslju razpravljali o sodelovanju med zavezništvom in EU v boju proti tihotapljenju ljudi, pa tudi hibridni vojni in nevarnostih na področju kibernetike. Ob tem se zdi, da veliko nevarnost predstavlja Rusija. 

Ministri za obrambo Nata bodo na drugem dnevu srečanja v Belgiji razpravljali o sodelovanju med zvezo in EU. V središču zanimanja politikov bo podpora zavezništva pri operaciji EU Sophia na območju Sredozemlja, s katero se namerava zajeziti tihotapljenje belega blaga. Ena od skupnih točk sodelovanja je prav tako preprečevanje nevarnosti hibridne vojne ter zaščita pred potencialnimi kibernetskimi napadi, poroča STA. Ključna lastnost hibridne vojne je sicer njena nejasnost, pomanjkanje ločnice med vojno in mirom. Obenem se pojavlja vprašanje, ali je za učinkovito reševanje skupnih izzivov EU potrebna evropska vojska?

Foto: epa, fotografija je simbolična

Foto: epa (fotografija je simbolična)

Kaj je hibridna vojna?
“Stvar je na prvi pogled precej podobna številnim vojnam iz preteklosti, če je ne postavimo v kontekst nejasnosti in nedoločnosti. Hibridna vojna je v samem bistvu nova pogruntavščina, ki se je uresničila še zlasti z ukrajinsko krizo. Ob tem je treba vedeti, da v Ukrajini vojna ne poteka zgolj med provladnimi silami in proruskimi uporniki”, navaja Družina.

Ko ruski vojaki postanejo gverilci ali celo humanitarci 
“V njej se bojujejo že omenjene ukrajinske enote proti domnevnim ‘partizanom’, ki pa so lahko tudi ruski vojaki, preoblečeni v gverilce ali celo humanitarce ali pa preprosto v lokalne civiliste, zato nikdar ne veš natančno, proti komu se vojskuješ. In znano je, da so ti podprti s sodobno rusko vojaško tehniko.”

Še druge razsežnosti hibridne vojne
Ta se med drugim dogaja tudi na informacijskem področju, ob tem pa niso mišljeni zgolj hekerski napadi na pomembne institucije državnega aparata, ampak tudi dogajanje na spletnih omrežjih, kjer se krešejo stališča, ki so naklonjena ruski strani ali ji nasprotujejo, bitke pa potekajo tudi na evropskih tleh, in sicer skozi odvisnost od ruskega plina ter po diplomatskih nišah, skozi teroristična dejanja, še zlasti pa finančne vzvode, s katerimi ruska stran podpira določene politične stranke. Iz te vojne niso izvzete niti velike medijske hiše, na primer Russia Today, CNN ali BBC. Meja med vojno in mirom postane precej nejasna, Družina. 

Potrebujemo skupno evropsko vojsko?
Mnogi Evropejci kot ustrezno sredstvo za spopadanje s trenutnimi skupnimi izzivi, na primer nepredvidljivostjo Rusije in razsežnostmi terorističnih dejanj, vidijo skupno evropsko vojsko. Vendar pa obstaja dejstvo, da bi ta težko odgovorila na problematiko terorizma, za katero so potrebni predvsem profesionalni sodni organi, pa tudi dovolj razvejano omrežje agentov, ki delujejo na terenu. Spet drugi pa razloge za skupno vojsko vidijo v ZDA, kot posledico vmešavanja te države v evropske notranje zadeve, ki ima škodljive posledice za staro celino. Primer so sankcije proti Rusiji zaradi pritiska ZDA, navaja Obramba.

D. M.

 • samsara

  “Kaj je hibridna vojna?”

  To da Soros pod dimno zaveso ‘Putin’, neovirano izvaja invazijo tujerodnih muslijev v EU.
  Skupaj z EU veleizdajalci in petokolonaši.

 • Caterpillar

  Ajde, pa če bi imel kaj pokazati – jst bi prvi molčal – visok je 1,5 m, dalje ne bi v dimenzije hrenovk in jajčk, država v razsulu, alkohol, droge, aids, islam, normalni bežijo v EU, UK, ZDA, http://www.businessinsider.com/r-disenchanted-with-putin-some-russians-vote-with-their-feet-2014-24, čaka ga vojna, vprašanje le, če navznoter ali navzven.

 • xtc

  pUTIN JE DEFINITIVNO GROŽNJA eu varnosti;je psihopat;ki stremi k novi SZ plus;a ga tarejo vse večje gospodarske težave:
  Da čas je za Evropsko vojsko pod poveljstvom Nata KOT JE ČAS ;DA nATO ;ČIM PREJE NAREDI BAZO V cERKLJAH:
  sLOVENSKE VOJAKE JE TREBA POD TUJE POVELJSTVO IZ VOJSKE PA ZMETATI VES PRORUSKI IN YUGOFILSKI KADER oz:ga poslati v prve bojne linije ob konfliktu in brez činov;;kot vojake:
  dEL HIBRIDNE VOJNE SO TUDI TULE RUSOFILSKO YUGOFILSKO TITOISTIČNI plačani propagand trolarji ;ki jih je na tem portalu kar nekaj vsak po več nicki in skušajo prevzeti portal in usmerjati mnenje za svoje gospodarje v Beogradu in moskvi:
  Definitivno pa je na žalost velika vojna žal postala “nuja”;pa četudi ob strani pustimo Putina;Soroše;bankirje itd:
  Kajti prave dileme so drugje in so z demokratičnimi sredstvi neizvedljiva:
  Gre za povsem realne probleme;ki bi obstajali tudi brez PUTINA;sOROŠA;bANKIRJEV ITD::ČE PA TEMU PRIDAMO ŠE ZGREŠENE KONCEPTE ŠIROM SVETA(OZ PODIVJANE) IN PA PSIHOPATE;PA JE ZADEVA JASNA:

  • hle

   A si ti že kdaj pomislil da bi si poiskal strokovno pomoč?

   • xtc

    Si ti to že vprašal sebe rusofilsko komunistična kibla;ki drugim ponujaš svoje nuje?

   • mojadezela

    Njega bi Darwin s skalpelom občudoval na obdukcijski mizi in se veselil, da je našel vmesni člen med opico in človekom.

    • xtc

     A vidva to o enem in drugem?
     Hja mislim ;da sta kak klin nižje od razvitih primatov:

  • pokvarjeniSvet

   ti si sam sebi grožnja ti teoretik zarot….daj si alufolijo na glavo da se zaščitiš pred gama žarki ki jih pošiljajo nezemljani xD

   • xtc

    He;he;he evo teoretik zarot;zionov in drugih prividov se je javil pod novim nickom(stare je za danes izčrpal):

    • pokvarjeniSvet

     a nimaš alofolije na glavi, si pogledal pod posteljo da te kdo ne ukrade ?

     celi paranoični si v tem postu in v postih poprej…vzami tableto da se ti nebo zmešalo od paranoje.

    • pokvarjeniSvet

     levaški amerofili ste vedno bili toeretiki zarot. Preveč youtube in ameriške teorije zarote gledaš.

     • xtc

      Glej tepček;če skušaš svoje anomalije podtakniti drugim je tvoj problem jaz za svoje mišljenje ne rabim You TUBEA IN TVOJIH zIONOV ;KI TI BRENČIJO PO GLAVI PO DVEH PIRIH:

     • pokvarjeniSvet

      Ti rabiš točno to. Ker cele dneve ždiš na računalniku. Če bi malo šel ven med ljudmi in šel po Evropi bi videl kaj je resnica…tako pa vso svojo “resnico” črpaš od medijev. Tako pa si možnost razmišlanja s svojo glavo sam zaviraš in takšen boš očitno tudi ostal do konca, nima smisla več s teboj debatirat, če sam ne vidiš kje je tvoj problem.

     • xtc

      Ti si daleč od resnice zapit proruski pijanček ;ki trola neumnosti ;ki se mu kažejo Zioni;Askenazi Judje in podobna mistična bitja po parih glažkih:

     • pokvarjeniSvet

      tvojo mitično bitje je putin in doživljaš orgazme na njega. Daj si alufolijo na glavo pa marš v Rusijo v moskvo k putinu.

 • Franc Šink

  Amerika samo čaka da bosta EU in Rusija izčrpani od ameriške manipulativne politike.

 • Demi Zen

  nastanek evropske armade ( RRF) blokirajo anglezi in skandinavci.

 • Demi Zen

  Kaj je hibridna vojna? temu se rece proxy vojna.

 • hle

  Najmočnejše orožje za obvladovanje velikih množic je strah če jih prestrašiš dovolj in jim hkrati obljubljaš zaščito ti bodo sledile kot ovce

  • xtc

   Putin to doma uspešno počne s pomočjo mafije in vodke ter neumnostui naroda ampak gospodarstvo bo pa crknilo in država z njim:

 • karpelec

  Kakšen nagajivi pogled? Pa naj še kdo reče, da samo grdo gledam.

 • pokvarjeniSvet

  Spet tale amerofilski domen mezeg piše…me zanima kakšne zamere in osebne izkušnje ima ta amerofil z Rusijo…da hujska vojna v Evropi ?

  naj pojasni kdo je v resnici v sporu z Rusijo …tukaj gre samo za boj med ZDA vs Rusijo.

  tale mezeg pa že Slovenijo in vse Evropske države meša zraven. Me zanima kolko mu plačajo za take gluposti ki jih piše.

  • mojadezela

   Meni se sploh ne da več komentirat, ker je tu na te teme toliko zaslepljenosti in ozkoglednosti. Folk res vse verjame našim hujskaškim medijem. Upam, da bodo mediji prevzeli odgovornost, za širjenje laži in ustvarjanje javnega mnenja z nenehnim ponavljanjem teh laži.

 • xtc

  Prav zanimivo je gledati proruske plačane leve propagand trolčke;ki se jim rušijo mokre sanje;Ceta JE POD STREHO;eu razmišlja o novih sankcijah;rusko gospodarstvo in rubelj vse bolj toneta tiho nezadovoljstvo v Rusij pa rase;cene se dvigajo tedensko: narod ima vse manj denarja_razen PUTINOVEGA KLANA;KI NAVDUŠUJE TUDI kUČANOVE LEVE PRORUSKE TROLE:

  • pokvarjeniSvet

   zato pa te leve kučanove trole podpira tvoja ZDA in Bruselj…in tudi spremembe pod njimi ne bo (saj že vseskozi vedo kaj se dogaja tukaj je Mussomeli bivši Ameriški ambasador vse zapisal in sporočil kolegom v ZDA v kolikor že niso tega vnaprej vedeli), tako da dober tek ti levičar in pro komunist.

   • xtc

    Če bi ti trol potegnil malce glavo od tam kjer se ti je zagozdila;bi videl kdo je krulil on Kapelici;sami SLO KOMUNISTI ZtUEREKOM IN kučanom tvojim šefomn na čelu:

    • pokvarjeniSvet

     zato so pa ti levi komunisti podprli brezkompromisno in odločno TTIP in CETA.

 • garfi

  putko ni edini norec
  je pa med najbolj nevarnimi

  • pokvarjeniSvet

   Mene zanima zelo tehten in logičen odgovor kdo je destabiliziral bližnji vzhod ?
   kdo tam dela celi čas vojne in zaradi koga imamo toliko migrantov ?
   in v kateri državi je Soroš in katera država mu je prepovedala vstop ?

   • garfi

    Američani so jih najmanj pobili
    vprašaj asada in putkota in kdo sprejema migrante

    • pokvarjeniSvet

     EU je pod vodstvom ZDA Bruselj je pro ZDA. Zdaj trdiš da Moskva komandira EU Bruselj da more sprejemati migrante ? torej trdiš da vsi ti zahodni mediji ki nas šopajo s kulturnim marksizmom in so pro migrantski in vse ki so proti temu obtožujejo za rasiste v rokah in lasti Rusije in Putina ??

     Kdo je napadel in destabiliziral Afganistan ?
     Kdo je napadel in destabiliziral Irak ?
     kdo je sproduciral državni udar v Libiji proti Gadafiju?
     Kdo je sproduciral državni udar proti Asadu v Siriji ?

     kdo ? Rusija Putin ? ali ZDA ?

     kdo je trdil, da imajo dokaze, da ima Irak orožje za množično uničevanje ?? Rusija ali ZDA ?

     Torej kdo je v največji meri zaslužen za destabilizaciji Bližnjega Vzhoda, začel vse vojne in je pobil največ ljudi na Bližnjem Vzhodu ??

     • garfi

      kar naštevaš niso države
      putko in prej sovjetska zveza ima prste marsikje
      tam stabilnosti nikoli ni bilo

     • pokvarjeniSvet

      Putko ni ve Sovjetska zveza…časi so se spremenili, sedaj smo v tržnem gospodarstvu…SZ je propadla takoj ko so jo nehali zalagat z denarjem ti Askhenzi bankirji ki že od leta 1913 imajo monopol nad dolarjem.

      Takoj ko so prenehali financirati Vzhodni blok je kolapsiral kot hišica iz kart. Issto jugoslavija.

      Komunistični blok ni bil samozadosten ker je nemogoče s takšnim gospodarskim neučinkovitim modelom vzdrževat državo in vojsko.

      Tako da Putko kvečjemu ima pravo kapitalistično gospodarstvo ali pa ga financirajo ti isti omenjeni bankirji ki imajo v lasti politiko ZDA in eksluzivno pravico tiskanja dolarja.

      drugače ne gre, ker smo komunizem že skozi dali vemo da je nemogoče da takšen sistem sam od sebe preživi.

      Vrnimo se nazaj v temo:

      kdo ima največ vojaških baz po Svetu – v Evropi, Bližnjem Vzhodu in drugod ?

      kjerkoli je ameriška vojska je sranje, Dober primer je Kosovo, si že bil kdaj na kosovem ?

      no če bi bil bi videl da je to največja greznica v Evropi. Prej je to bil najslabše razviti del Srbije, samo zdaj če verjameš ali ne, še 100× slabše kot prej. Zato tudi kosovarji bežijo v Srbijo – katera ironija prej so se hoteli odcepit zdaj pa hočejo nazaj.

      ZDA ima tam svojo vojaško bazo država pa je v totalni PM. Nič ne funkcinira tam, še veni na ulici ti cigarete prodajajo vpričo policaja, ker sploh ne rabijo plačevat davkov ker pač to financirajo vse ZDA oz bankirji za svoje interese seveda. Da ne govorimo da so v vladi sami bivši in zdajšnji prekupčevalci človeških organov, drog, sama mafija.

      Podobno je vsepovsod kamor je ameriška vojska posredovala, tako da nevem kaj si slep ali nočeš videti dejstev ki so čista realnost pa če ti je všeč ali ne, če aceptiraš ali ne….sam se lahko prepričaš z obiski teh držav ali z pogovorom z ljudmi ki prihajajo s teh območij.

      Nisem še končal…preidimo na “zmerne” upornike.

      Kako lahko ZDA financira, daje podporo, resurse, opremo in orožje upornikom za katere ne vemo nič. Razen to da se vedno po naključju znajde vsa ta oprema, resursi in orožje na koncu v rokah ISIS.

      Je to vse naključje ? nebi rekel.

     • garfi

      če so Američani vir zla smo rešeni
      komunizem si pa kar izpustil
      zgodovina ni preprosta
      velikim mafijcem bi se morali vsi upreti

     • mojadezela

      To ali je Putin še ena marioneta na odru se tudi jaz sprašujem. Ampak v tem momentu izgleda kot branik pred finančno mafijo. Ta mafija si zelo želi ruskih surovin in ozemlja, kajti če kontroliraš to državo ti je na dlani cel svet. Khazarska mafija bo slej ko prej zanetila konflikt z Rusijo in tako ubila dve muhi na en mah. Če premagajo Ruse dobijo Sibirijo in njena bogastva, v povojni porušeni EU, pa bodo izšli kot zmagovalci in osvoboditelji, kot že 2x prej v zgodovini. Tako bodo imeli pod kontrolo praktično 2/3 sveta. In to je njihov cilj.

      Upam, da ti je to jasno, da je tako vedenje NATO in kvazi zaveznikov slabo za nas in naše zanamce.

     • garfi

      drugega nimamo
      rusofil ne bom nikoli
      še posebno če pomislim na balkanske ruse, srbe

     • hle

      Se bojim da smo ravno zato v totalnem qrcu praviš velikim mafijcem največji organizirani rop v zgodovini človeštva sliši na ime dolar večina vojn trpljenja kaosa beguncev in solza je posledica le tega ti pa kar kaži z prstom na kurje tatove

     • garfi

      nehaj pretiravati
      to sploh niso bile države
      še enkrat, za drek v katerem smo so krivi
      predvsem butalski in kriminalni sodržavljani

     • Adolf Hitler

      zddrek

     • Caterpillar

      Kaj so Rusi počeli v Afganistanu 10 let, tam je bilo 2 milijona mrtvih, stabilizirali?

     • mojadezela

      Noben ni rekel, da so Rusi perle. Ko so napadli Afganistan je bila še CCCP. Problem je v tem, ker ameri želijo sprovocirat vojno v EU z Rusijo, nastradali bomo pa mi ne oni. Pa če se že želijo zbombat naj se preko Aljaske in Kamčatke. Jasno je, da nas bodo naši takozvani zavezniki potisnili v drek, zavoljo svojih podlih interesov. Medtem od Rusije jaz ne čutim nikakršne grožnje. Je pa res, da mediji ves čas prepričujejo množice v nasprotno in ustvarjajo umetno histertijo in strah. NATO pa bo ponavljal laži o ruski grožnji toliko časa, da bodo postale resnica in bo tako dobil opravičilo za napad.

      Sedaj pa razmisli, če je to v redu, zate za tvoje sorodnike, prijatelje, itd. Naša država je članica v tem primeru zelo agresivnega zavezništva, ki želi zanetit globalni konflikt z Rusijo. In ti to zagovarjaš in podpiraš.

     • pokvarjeniSvet

      To je bila Sovjetska zveza pod vodstvom komunistov. Zdaj so se časi v Rusiji spremenili, so druga država. Sovjetska zveza brez Askhenazi bankirskega denarja ni zdražala niti pol leta, kako so jo nehali financirat isto kot jugoslavijo 100% zagotovljeni kolaps in to celo brez da bi jim kdo dajal sankcije . Rusija pa očitno njihovega denarja ne rabi in celo pod njihovimi sankcijami deluje naprej.

      gledamo od nastanka Ruske federacije 1991 pa vse do danes, kdo je zjebal bližnji vzhod. Tista Sovjetska invazija v 80’ih ni nič spremenila. Ko pa že omenjaš 80-ta v Afganistani ne pozabi kdo je podpiral z orožjem, resursi in denarjem Talibane…jap to so bile tvoje ZDA.

      Seveda je pa Sovjetska zveza bila pod taktirko Askhenazi židvoskih oligarhov katere je Putin nabrcal v rit – prav je naredil, to bi morale vse Evropske države narediti.

     • xtc

      Ne izpadaj še večji butlk kot si kdo pa je Putin;agent KGBja in komunist:
      Ti si pač sirota:

     • pokvarjeniSvet

      očitno tebe to jezi ??

     • hle

      Čista resnica je da je bil Putin agent KGB tega nikoli niti ni zanikal je potrjeno tudi v njegovi biografiji velika verjetnost je da je takrat bivša KGB tudi prisilila pijanega Jelcina k odstopu in za njegovega naslednika določila najboljšega med najboljšimi se pravi nekoga ki bo branil Rusijo in Ruse ne pa pajaca in hlapca banksterjev in zahoda

     • hle

      Tistih 2 mio je precej pretiranih dejstvo pa je da so bili tja Sovjeti dejansko povabljeni od strani tamkajšnje oblasti takrat da bi čuvali strateške točke med tem ko naj bi oni opravili z islamističnimi uporniki nato pa se je situacija zaradi podpore amijev z orožjem in inštruktorji tako zaostrila da so morali tudi oni na teren in ja tehnično gledano oni tam niso bili nikoli okupatorji kot je ves ta čas tulil mainstream med tem ko so amiji pa dobro desetletje kasneje pa bili in so še vedno

     • mojadezela

      Pozabil si še kdo je podpihoval vojno v Ukrajini?

 • bojan

  men se pa zdi da je glih obratno

 • mojadezela

  Putin: Rusija ne bo napadla nikogar
  Ruski predsednik Vladimir Putin je medtem v Moskvi dejal, da Rusija ne namerava napasti nikogar. Dodal je, da nekateri na zahodu pretiravajo z rusko grožnjo, da bi tako upravičili večje vojaške izdatke.

  Če pa bodo drezali vanj, se pa logično ne bo pustil. Jaz se ne bojim Rusov, ker nimajo nikakršnega interesa ne koristi ne denarja za okupacijo EU. Bojim pa se NATO pakta, ker izziva in kopiči orožje na ruskih mejah. Bojim se medijev, ki širijo laži in strah med ljiudi in skupaj z Vodstvom NATO pakta ustvarjajo histerijo in paniko. Samo vprašanje časa je kdaj se bo v Siriji zgodil incident(morda načrtovan). Takrat se bo vojna vihra prestavila na evropska tla.

 • althar

  Putin ne ogroža Evrope. Trenutno Evropo ogroža le ameriška neokon paradržava. Če drug mesec zmaga njihova Hitlery, se bo to kmalu videlo zelo, zelo jasno.

 • tarantela

  Glede na to, da na tem portalu večina navija za Trumpa, potem se nam ni treba bati vojne, kajti, če bo omenjeni gospod predsednik in bo delal z državo, kot to počne s svojim premoženjem, bojo ZDA kmalu na kantu, Putin lahko kar vzame dolg dopust in počaka, da Trump doma dokonča svoje delo. Od srca sem začela navijati za Trumpa!!!

  • hle

   ZDA v kolikor bi morala živeti od tistega kar napravijo bi bila na kantu že davno problem je da tudi ropati ne moreš v neskončnost ker nekatere so že izropali do konca in ljudje zapuščajo ta območja in silijo na naš prostor drugi pa so pokazali zobe in dejali tule je meja no tisti pa so označeni za diktatorje in podobno

 • The Truth Keeper

  Kaj je hibridna vojna? Hibridna vojna je tudi širjenje laži skozi medije in ta članek je lep primer prav tega! Skupna evropska vojska? Čemu? Ta bruseljska perverzija se mora končati! Evropska unija postaja ječa narodov po vzoru Sovjetske zveze, kar pa sploh ni presenečenje, saj internacionalna klika, ki je vodila Sovjetsko zvezo danes vodi Evropsko unijo! Dajte se goreči anti-komunisti že zbuditi! Vaša nočna mora postaja vaš vsakdan, radostno jo pričakujete z razprtimi rokami, da ji planete v objem! Rdeči hudič tokrat prihaja iz zahoda! Upam, da je jasno… internacionala = komunizem! Tokrat brez rdečih zastav, srpa in kladiva, ampak v obliki nekakšnih tajnih tržnih sporazumov, ki bodo vaše mize obložili z raznovrstnimi toksini, za katere boste plačevali kazen, če jih ne boste želeli zaužiti in recimo v obliki skupne vojske, ki pa ne bo ščitila vas, ampak interese mednarodnega sistema centralnih bank, kar je že zdaj primarna vloga NATA! Komunizem je pod krinko globalizma močnejši kot kadarkoli prej in kvazi desničarji ga goreče podpirate! Politika se ne deli na leve in desne, ampak na ljudij, ki delajo za človeštvo in tiste, ki delajo proti! Veliki mož nas je v prvi polovici prejšnjega stoletja fanatično opozarjal na to, kar se vam danes odvija pred očmi, vi pa še kar samo kupujete in se ničesar več ne sprašujete! Na desettisoče Slovencev je z njim ponosno branilo Evropo pred uničujočim valom marksizma in bankirskega terorizma in vi samooklicani desničarji jih danes imenujete nekakšni izdajalci oziroma kolaboranti! A niste imeli starih staršev, da bi vam iz prve roke predstavili stvarno resnico? Ali pa so morda bili hardcore komunisti in vas je danes sram za njihove zločine proti človeštvu! In danes živimo v nekakšni demokraciji, ki jo po dolgem in po čez izrabljajo tako levi kot desni, zgornji in spodnji! Ni nevarnejšega družbeno-političnega sistema kot je demokracija! Zakaj? Ker omogoča neomejenemu številu kompetentov, z neomejeno izprijenimi idejami potegovati se za oblast in to stane! To ogromno stane! In ravno zaradi tega je ta čaščena demokracija podvržena bolj interesom velikih bankirjev, ki financirajo politične marionete, kot pa, da bi služila nam preprostim ljudem! Vprašajte se, kako je možno, da kar naenkrat ves tretji svet trka na vrata vašega doma? Vi, “beli obrazi” ste še edini branik, ki preprečuje, da ta planet ne postane le farma ljudij! Razmislite… Pa lep vikend in prijetne praznike!

  • hle

   Komentar za v učbenik žal ga večina tukaj ni sposobna razumeti imajo prevelike plašnice čez oči

   • Novakec1

    Oprane možgančke.

 • Novakec1

  Pa kakšen Putin, multi kulti izprijenci in kameltrajberji ogrožajo €U, jo bo kvečjemu rešu.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!