Rabelj Islamske države, ki je iz streh metal geje in jim sekal glave, iz zapora odkorakal v nekaj minutah

Foto: youtube

Zloglasni pripadnik Islamske države, ki je bil obtožen obglavljanja homoseksualcev, teh pa se je včasih “milostno” usmilil in jih vrgel iz strehe v globino, je bil po aretaciji v Iraku izpuščen iz zapora že v nekaj minutah.

Abu Omer, znan kot “Bela brada”, zahvaljujoč svojim dolgim obraznim dlakam, je bil v Mosulu aretiran v začetku letošnjega leta. O tem so poročali številni mednarodni mediji, vendar pa je jasno, da je bil sadistični džihadist iz pripora izpuščen v zelo kratkem času.

Skupina za človekove pravice, imenovana “Projekt Clarion”, je njegovo izpustitev opisala kot “izjemen neuspeh iraškega pravosodnega sistema”. Verski vodja Islamske države je bil namreč izpuščen le nekaj minut po aretaciji – takoj, ko je plačal okoli 6 tisoč evrov podkupnine.

Odpeljal se je z motorjem
Grozljivi rabelj je povezan z več desetimi umori znotraj tako imenovanega kalifata. Ena od njegovih najbolj nagnusnih usmrtitev je prikazana tudi na zloglasnem videoposnetku iz leta 2015, na katerem so trije moški, obtoženi homoseksualnosti, ki so nato javno obglavljeni. O njegovi izpustiti pa je spregovoril tudi lokalni uradnik Zuheir Hazzen el-Jaburi, ki je zgrožen nad varnostno pomanjkljivostjo v Iraku. “Bil sem v Mosulu, ko je policijska obveščevalna sila prijela moškega. Po zaslišanju jim je bilo rečeno, da je ta moški mufti na desnem bregu reke v mestu in da je član Islamske države. Vprašali smo ljudi, kdo je ta moški, in dokazali so, da je res muslimanski pripadnik Isisa. Preden je bil aretiran, je v mestu pustil motor. Uro kasneje smo opazili, da motorja ni več tam, zato smo o tem povprašali. Rekli so, da je bil izpuščen pred desetimi minutami, ko je plačal okoli 6 tisoč evrov.”

Na njegovo ekspresno osvoboditev pa se je na Twitterju odzvala tudi ambasadorka OZN, ki je preživela genocid nad Jazidi, Nadia Murad. Zapisala je namreč, da so iz “medijev slišali, da so nekateri podkupljeni uradniki osvobodili tega terorista Islamske države, ki je v Mosulu klal ljudi” ter zahtevala pravico.

M. S.

 • Gobec od Tanje

  Tisti geji in lezbijke, ki hočejo gor te ljudi, mislim da imajo vsi Ladenburgerjevo bolezen?

 • Obamova prostituka

  Mene bi zanimalo, če bi obsodili tudi glavne financerje Obamo in njegovo prostitutko Killary. Za smrt onih v Ameriškem konzulatu v Libiji, za pobite nedolžne ljudi v Siriji, ker v Siriji bi imeli genocid nad kristjani, če ne bi Putin posegel v dogajanje.

 • freedomfighter

  Hah kako predvidljivo ko se govori o teroristih je vedno polno komentarjev razen takrat ko se spravijo na pedre velik del potihem to podpira

  • bojan

   to so tihi morilci

 • samsara

  Udbokomunistični morilci, tudi masovni, so jo na našem koncu dosti bolje odnesli.
  Nekateri, še dandanes prostoživeči v udbofevdu, neovirano širijo svoje maligne energije in veljajo za ugledne ali celo vplivne.

 • Micka Mandarina

  Alice Weidel je povedala, da v muslimanski državi ne bi dobro končala. Ne kot ženska, ne kot lezbijka. Tudi Milo Yiannopoulos je enakega mnenja.

 • Morala

  Z umazanim denarjem se vse da…ni da ni…pokvarjeno, nepravično, kriminalno… in takšnih uradnikov je še mnogo, mnogo…
  V prihodnje naj dobro premislijo, geji in lezbijke, komu dajejo podporo “dobrodošli v EU”!

 • cosmosjasnovidec

  Škoda da tale ni prišel kot migrant v Slovenijo saj bi v zelo hitrem času počistil z “LEVAKI,KOMUNISTI in balkanskimi ČWFUTARJI” saj so vsi buzerantski guzači ali pedofili ženske pa usmerjene obojestransko tako,da dobivajo v obe luknje naenkrat,ker samo v eno niso zadovoljne.
  ————————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju in čefutarju se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Sašo

  Ja nič, upajmo da se bo deportiral na Švedsko in da tamkajšnim lezbačam razširi multikulti obzorja.

 • sunday

  za komunajzarje vsak morilec prav pride in je dobrodošel, verjetnobo sedaj povabljen v slovenijo iz strani lgbt in antife ter vseh levih strank!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!