Razkošno življenje Arkanovega morilca: Jahte, penthouse …

Vojni zločinec Željko Ražnatović Arkan, ki je kasneje s svojo enoto postal del Jedinice (vir: twitter)

Dobrosav Gavrić, obsojen zaradi umora Željka Ražnatovića Arkana pred 18 leti, se še vedno skriva v Južnoafriški Republiki in vztrajno izpodbija zahtevo Srbije po izročitvi. Hrvaški mediji pišejo, da je bil v torek ubit njegov odvetnik Pete Mihalik, zato je pričakovati, da bo Gavrić naredil vse, da nikoli ne odkrijejo, kje je. 

Mediji so predvsem po naključju ugotovili, da je bil Dobroslav Gavrić težko ranjen med napadom na enega največjih zločincev v tem delu sveta Cyrilla Beeko. Gavrić je bil namreč šofer omenjenemu kriminalcu prav v času napada nanj leta 2011, pri sebi pa je nosil dokumente na ime Saša Kovačević.

Glede na obsežno poročanje v Južnoafriški Republiki, Gavrić živi v luksuznem stanovanju – penthouseu v Cape Townu, in sicer vse od leta 2007 dalje. Hrvaški Express poroča, da naj bi domnevno živel s svojo ženo in dvema hčerkama v pristanišču za jahte v sklopu projekta V&A Waterfront. Vse do letošnjega septembra je tudi zahteval azil, kot razlog pa je navedel, da je bil obsojen v politično motiviranem procesu. A je sodnica iz JAR Leona Theron zavrnila njegovo prošnjo za azil, zato se na Balkanu že poraja misel, da je le še vprašanje časa, kdaj bo končno začel služiti svojo 35-letno zaporno kazen v Srbiji.

Južnoafriški Sunday Times pa je pisal, da je Gavrić z lažno identiteto z bosanskim potnim listom vstopil v Ekvador leta 2006, od tam pa je poletel v JAR preko turističnega vizuma. Njegova žena naj bi nato v JAR pridobila poslovni vizum in odprla restavracijo v Johannesburgu. Istega leta pa je on odprl podjetje za uvoz in izvoz, prav tako pa se je v tem času spoprijateljil z Beeko.

Eden večjih problemov za Gavrića naj bi nastal z dejstvom, da je nekoč delal za srbsko obveščevalno službo, piše Express ter citira, kaj naj bi Gavrić nekoč izjavil: “Bojim se za svoje življenje, ker je bil Arkan poveljnik nekdanjega srbskega predsednika Slobodana Miloševića in ima močno vojsko privržencev, ki niso tolerantni.” Preden je pobegnil iz Srbije, je Gavrić zanikal svojo vpletenost v Arkanov umor.

Arkanova vdova, Svetlana Ražnatović Ceca, je sicer obtožila prav Gavrića, da je kriv za umor udbaša: “Sedel si sklonjene glave, z obrazom proti izhodu, lepo sem te videla preko Željkovega ramena. To bom ponovila stokrat! Popolnoma sem prepričana. Izdajalec, a sploh veš, koga si ti izdal, ubil?! Smrad, gnoj!” je zavpila pevka in pljunila na Gavrića. Srbsko pravosodje je ugotovilo, da je stranka najela Gavrića za umor Arkana, ker je bil zelo iznajdljiv, usposobljen v rokovanju z orožjem in v dobrem fizičnem stanju. Prvotni načrt naj bi bil, da morilec ponudi Arkanu, da kupi Audi A8 pod tržno ceno. Nato naj bi ga zvabil, da gre z njim na testno vožnjo in ga nato ubije v tem istem avtu. To bi jim skoraj uspelo, saj je Arkan prišel do hotela, kjer bi moral skleniti posel s “prodajalcem”, a mu je bilo vse nekoliko sumljivo, zato se je odrekel Audiju. Na vrsto je prišel načrt B, ko je Gavrić uspel v Arkanovo zatilje izstreliti tri metke 15. januarja 2000 ob 17.05 iz pištole CZ 99. Tudi njegova prijatelja Milenka Mandića in Dragana Garića je pokončal s streli iz iste pištole. Gavrić je nato prejel nepričakovani metek od Zvonka Mateovića, Arkanovega telesnega stražarja, ki je takrat pazil na Ceco.

Proces sojenja Gavriću pred Višjim sodišče v Beogradu je bil nekajkrat ponovljen, nazadnje pa je bil obsojen na 35 let zapora. Iz pripora so ga izpustili leta 2006, od takrat pa ga srbsko pravosodje ni več videlo …

J. G.

 • FRANC3

  Hudo je, ko morilec umori morilca in potem ga iščejo morilci, da ga umorijo, itn ……
  Slab spanec imajo morilci.
  Tudi nekateri klavci po WWII so imeli slab spanec (spali so pri zaprtih polknih, prižganih lučeh, ob glasbi,…)

 • RATATA

  Pomagajmo ceci in pejmo na njezin koncerat u LjubLljLjLjanu ..
  Kaj pa vi sploh to objavljate matr no?
  Kot erteveslo, ko kar naprej poročajo o dožkih dončičev in dragičev v ameriških k.klubih. vsak dan pri športnih poročilih koliko točk in skokov in podaj …..
  pa kako je handanovič branil , pa oblak in iličič … ma
  povejte rajši, da je danes največji Slovenski praznik, ko so ravno pred stotimi leti,
  31.10.1918 v Parlamentu Dežele Krajnske razglasili prevzem vseh ustavnih pooblasti v vseh Slovenskih deželah!!! To pomeni, da se je Slovenija Zedinila!!!

  • Steiermark

   “Slovenija” se je “zedinila” s pomočjo orožja…..Torej, razloži, za kakšno vrsto “zedinjenja ” gre, ko ti nekdo nasloni pušo na glavo in ti “dahneš” svoj ja……da o miniranem dravskem železniškem mostu na dravi, kjer je bilo v vlaku ca. 2000 ranjenih vojakov Avstrije, na poti v bolnišnico v Graz, sploh ne govorimo, ko je “general maister” zagorozil, da jih bo raztreščil z mostom vred….. terorist in okupator, ki pa ni bil niti toliko sposoben, da bi “zedinjeno slovenijo” ohranil tudi svobodno, ne pa da jo je predal v kremplje svojih “bratov” srbov, ki nam še vedno vladajo!

   • RATATA

    Slovenske Dežele so se zedinile s tem, ko so v parlamentu dežele Krajnske razglasili prevzem vseh ustavnih pooblastil v vseh slovenskih deželah in to se je zgodilo 31.10.1918, pravni temelj pa je bil Karlov Manifest z dne 16.10.1918. Tista tvorba, ki naj bi nastala 29.10.1918 kot Država SHS in kamor naj bi se k slovenskim deželam, ki so bile države – subjekti mednarodnega prava (!!) prišlepala ozemlja, ki so pripadala celoviti in nedeljivi (!!) Kraljevini Ogrski ni bila in ni mogla biti subjekt.
    Čez en mesec (01.12.1918) so se pa ujedinile s Kraljevino Srbijo ravno te in samo te naše slovenske dežele, kar pa je bilo pogubno za nas.
    (v tistem času so celo amerikanci mislili, da bo Slovenija po koncu ww1 samostojna).
    vendar::: te dežele še vedno obstajajo, nihče jih ni nikdar ukinil in obstajajo meje teh dežel, saj je tisto, kar je iz kraljevine in nato sfr Jugoslavije ostalo le tisto, kar je to sestavilo in le na to lahko nekaj sestavljenega razpade.
    Pomisli o imenu Država Slovencev Hrvatov in Srbov(!!), (to so dežele Cislajtanije, ki so 31.10.1918 v Ljubljani razglasile svojo zvezo, v njej pa so prebivali tako Slovenci, kot Srbi in Hrvati. To pove tudi ime: Država Slovencev, Hrvatov in Srbov, ki je odraz številčnosti. Če bi to poimenovanje obsegalo tudi hrvaške pokrajine na Ogrskem (hrvatska in Slavonija), bi se kratica glasila HSS !!!)
    No Kraljevina Srbija je hrvatsko in Slavonijo okupirala, ker se s parcelami celovite Kraljevine Ogrske brez kakršnekoli državnosti ni mogla združiti!!

    • Steiermark

     “Slovenske dežele so se zedinile…… kako pa, ko so dali vojno napoved, Štajerski ali kasneje, ko so dali Prekmurcem ultimat, da se v 4 dneh predajo ali pa bodo napadeni z vojsko….. Smešno , da se nekdo obeša na takšne “resnice” privlečene za lase , katerim je podlaga čista fantazija! Slovenija se ni nikoli “zedinila”, le okupirana je bila, najprej od Kranjcev , pod poveljstvom Maistra, Štajerska, pozneje tudi Prekmurje, z plebiscitom nam pa ni nihče dal možnosti, da sami povemo, s kom hočemo biti, ali v matični domovini Avstriji ali pod bednimi srbaki in njihovimi hlapci, ki so nas zasužnjili…..

     • RATATA

      Jaz govorim o dejstvih in uradnih, veljavnih dokumentih, ter o zapisanih veljavnih sklepih,
      ti pa stresaš svojo sveto švabsko jezo tja v tri dni, spletaš marnje in rogoviliš, zato ni čudno, da so redki, ki te marajo.
      Mnenja imam tudi jaz, pa jih s tabo ne bom delil, čeprav so zelo podobna.

     • Steiermark

      O dejstvih govorim jaz, medtem ko ti fantaziraš v okviru tistega, kar ti drugi dovolijo ter te s tem “osrečujejo”! No, če imam jaz v sebi “švabsko jezo” (čeprav ne vem, kaj to pomeni in kje so tisti “švabi”, ki jih kar naprej valjaš po svojih ustih – čeprav vsi vemo, da je to srbski izraz za Nemce), potem pa imaš ti v sebi pravo balkansko “jezo” in zlobo, glede na tvoje ozmerjanje vsakogar, ki se s tabo ne strinja! Prav nič me ne skrbi, kdo me mara in kdo ne! In naj se držijo daleč od mene tisti, ki me ne “marajo”, po tvojih ugotovitvah, ki pa ne vem, kako prideš do njih…… Kar se pa tvojih balkanskih mnenj tiče, pa niti ne pričakujem, da jih boš “delil” z mano, ker so diametralna od mojih….. torej me ne zanimajo!

     • RATATA

      Švabska (nemško Schwaben ali Schwabenland) je zgodovinska in jezikovna pokrajina v Nemčiji, ki obsega velik del današnje zvezne dežele Baden-Württemberg. V srednjem veku so k Švabski spadala področja današnjega Badna, Predarlske, Alzacije, Lihtenštajna in nemško govorečega dela Švice. Danes formalno ne obstaja in njene meje niso enoznačno določljive.

      Švabska vojvodina Uredi
      Glavni članek: Švabska vojvodina.
      Švabska vojvodina je bila glavna od političnih enot, v katere se je razdrobila Švabska dežela. Vladali so ji Hohenstaufen.

      Vojvode Švabski so bili vladarji vojvodine Švabske in postali zadnja velika dinastija nemških cesarjev Hohenstaufen.[1] Švabska je bil ena od petih matičnih vojvodin srednjeveškega nemškega cesarstva, njeni knezi so bili tako med najmogočnejšimi v Nemčiji. Najpomembnejša družina so bili Hohenstaufen, ki so, s kratko prekinitvijo, obstajali od 1079 do 1268. Večino tega obdobja, so bili tudi sveti rimski cesarji. S smrtjo Konradina, zadnjega vojvodw Hohenstaufen, je vojvodina razpadla, čeprav je kralj Rudolf I. poskušal oživiti za svojo habsburško družino v poznem 13. stoletju.

     • Hun

      Zdj si ji pa na duso pihnu da bo lazi zaspanckala.

      Kar je res je res 1000let nazaj so Svabi svojo modro kri poplemil po celi Evrop.
      Spanijo, Francijo, Svico, Svedsko, Nizozemsko, Anglijo, Avstrijo….

     • Steiermark

      Ne nakladaj, raje pojasni, zakaj uporabljaš srbski izraz za Nemce – švabi? Nemci, se nikoli niso imenovali Švabi ampak, kot si sam zapisal, je Švabska ena od pokrajin Nemčije oz. zveznih držav, ravno tako kot npr. Bavarska.

     • Hun

      Moj stric, se dons prav, da blo bols, ce bi pod Avstrici ostal.

      Slovenc ni rojen za gospodarja
      Nima zavojevalske krvi, dobr poslusn, vzdrzliv, pametn vojak.
      Pretkan diplomat zal ne.

     • RATATA

      O tem zgodovinsko v kratkem. Pretežno je pa res, le da je Slovenc avstrijcu državo zrihtu.
      Avstrijca pa sploh ni.

     • Hun

      Slovenci smo si sami delno, krivi , ker zadni Celski grof Urlik al kaj bil źe. Ni mel otrok. Najvecja fora pa je da se je to kasnej Svabom zgodil, ampak oni so si vzel pravico, da zenska loh prestol ptevzame. Marička Terezija. Svabi so ns zmer hotl met podlozne in oblast drzat u svoj rokah. Srbe pa sploh nam omenjal. Na balkan pa Slovenija ne spada nikol ni.
      Korosci so po 2WW raj pod Avstrijo ostal. Prava poteza, glede napredka. Tud ce nimajo tok pravic jih majo spet vec, kot mi v svoj drzav. Korosci sò pa pristni potomci Karantanjcev. Jst sm veckrat v Smihelu, Sv. Miklavtz, Zellezna kapla…Oni se pa ne dajo kr tko. Tino Maze poglej. Pogum nosjo v krvi.

     • Hun

      Zdj upamo krivit, da si nm komunisti, Kucan…Zajebal mejo na Jugu Slovenije.
      Mi mormo najprej na pravico na Sodisc prot Avstriji iskat. Ce bomo na Severu pokazal odlocnost, znanjee in pogum, ns bo Evropa resno jemala. Le tko se ns bodo divjakj Hrvatje bal-spostoval.Divjaka ne bos z orozjem in fizicno silo premagal na dolgi rok sigurno ne. Divjak najbolj spostuje in se boji moci razuma.
      To sm veckrat sam na svoj koz dozivu. Vojsko vod razumn Vodja ne fizicno najmocnejsi vojscak, ki se mu podlozno pokori.

     • RATATA

      Po pravu so meje z Avstrijo, z Italijo in z Madžarsko rešene in v veljavi.
      S Hrvatsko se ve kje meje so, niso pa v veljavi zaradi nas oz. zaradi “naših” veleizdajalcev!
      Meje so starodavne in tarisane ne zemljevidih in v naravi, potekajo pa po reki Dravi, Sotli, Kolpi in Rečini.
      Tega “naši” niso hoteli dat na mizo arbitražnemu tribunalu. Avstrijski predsednik je omenil jasno in glasno, da je vse shranheno v arhivih na Dunaju, odziva pri bas pa ni bilo.
      Vse je jasno in vse je zbrano in premišljeno.

     • Hun

      Sam trdis, da je edin veljavn dokument iz 1918, ko je bla AO porazena. Trdis da imamo po internacionalnem pravu vso pravico. Po tem dokumentu je nasa avsttrijska Koroska, Trst, Istra, kvarner, italijansa gorica, …
      Po tem dokumentu nm pripada se slovensko ozemle okol Bovca, Kobarida,…ki je zdj Italijanski..
      Nevem poprav me ce se motm. Njim podarjas ozemlje ki je urejeno sklicujes se pa na ta isti dokument, ki pa jasno kaze, da nm tud tisto “urejeno” ozemlje pripada.

      Pa se to se enkrat poglej, kako smo stopil v SHS se mi zdi da je bla takrat Italija na strani zmagovalcev in je okupirala Istro, kvarner….ce se ne motm. Zalte Maistra da je z cca 300 resenimi srbskimi četniki( kraljevimi vojaki Karađorđa), ki so cpel v nemskem zaporu, pregnal Svabe iz Stajrske in Mađare, ki so takoj po izgubljen vojni v kaoticnih razmerah v Sloveniji spet hotl prevzet oblast, nepremicnine,ozemlje Stajrske, Prekmurja…
      S Srbi, Hrvati so Slovenci Itataljane podil iz Lublane, Slovenske gorice, Rijeke…Po drug stran so pa Srbi prklucl ozamlja banovine Hrvaske.
      Tist cas niso ble razmere crno bele, vsi so hotl cim vec..Velik je zgubila Slovenija od tistega casa, danes mamo najmn, Hrvati so pa imajo danes najvec ceprov jim Tito dal najvec, nacionalistiHrvati- ustasi so se pa boril prot njim. Na konc so se nacionalisteSrbe izgnal iz banovine, ki itak ni bil nikol uradno pravno registrirani hrvasko ozemlje….Dons pa ti in ostali špilate generale po bitki tako kot vm pase( to sm ri enkrat ze reku)…Simpatizirate hlapcevsko z nacionalisti Italijani in Švabi- Avstrijci ki so bli okupatorji oz. Gospodarji, simpatizirate z nacionalisti Hrvati, ki nm danes kradejo ozemlje…
      Jst vs ne razumem resnicno…Zame to ni neka pokoncnost, cast naroda.
      Lajate, nc druzga ne upate in se delite na levicarjekomuniste- in nacionaldesnicarje.. si zmisll v celofan zavit izraz protikomunisti, da moralo krojite sebb v prid, ko je treba del lastne krivdo na Kucana in ostale levake prenasat..
      To je zame hinavscina. Izbrat si zaveznika, ker je sovraznik tvojih sovraznikov obenem te je pa okupiral se je zgodil to kar se je ze nestetokrat v zgodovin. Prodat duso hudicu se temu rece in je moralno sporno kot sam Hudic.
      Men je Sveto edin druzuna in ljudstvo, ki cutim do njega pripadnost- krvna ali prijateljska vez. Teritorij, oblast, materialna lastnina je zame brez pomena.

     • Hun

      Veleizdajalci!
      Ajde da te slism! Kdo je zate “ta prav kerlc” .?
      Kako si ti predstavljas ta pereč problem rest, ki se vlece od ’91.

      Na mednardnem sodiscu, vrzt pred nos vsem na mizo dokument iz leta 1918 in stvar bo resena.

     • RATATA

      Enkratna priložnost je bila v memorandum k sporazumu o arbitraži priložiti dokumente od Ausgleicha 1867 naprej, ki imajo internacionalnopravni učinek (jugoslovanska notranjepravna ureditev ga nima!!, ne tista iz kraljevine, sploh pa ne avnojska ureditev!!, ki je veljala le notranje upravno).
      Avstrija stoji in biva na karlovem manifestu (16.10.1918), ki je tudi starodavnim slovenskim deželam omogočil da so se združile, kar se je zgodilo 31.10.1918, z prevzemom vseh ustavnih pooblastil, kar je vlada ta dan veljavnopravno razglasila.
      Dežele (države) so imele ozemlja, ljudstvo in meje.
      Primorska npr.vključuje vso Istro in otoke,
      k Prekmurju pa pripada Medmurje (tako pravi mirovna pogodba z Madžarsko v Trianonu) in zato pravim, da je stvar jasna.
      Plebiscit na Koroškem je dal rezultat in takšna je bila volja ljudstva (vzroki zakaj je volja bila takšna niso pomembni – nasilje jeznih bivših vojnih ujetnikov je tudi pripomoglo k temu…mdr.).
      Da pa niso ti dokumenti bili priloženi v memorandum k sporazumu o arbitraži je videti iz zaključbe obrazložitve odločbe tribunala in če bi bili, bi bilo odločeno tako kot pravim, daj drugače ne bi moglo biti.
      Je pa odločba tribunala nična, saj temelji na laži, da sta se RS in RH osamosvojili hkrati, pa se nista, saj se je Slovenija 26.06.1991, hrvatska pa 08.10.1991!
      Glede na to hrvatska sploh ne more bit stranka v postopku, saj se Slovenija ni osamosvojila od hrvatske ampak od preostanka sfrj…., kar pomeni, da je iz sfrj odšla s tistim ozemljem slovenskih dežel, ki jih je 01.12.1918 v tvorbo – ujedinjenje s Kraljevino Srbijo prinesla. Hrvatska pa ni prinesla nič, ker jo je Kr.Srbija lahko le okupirala, saj hrvatska ni imala državnosti ker je bila kot tudi Vojvodina in Slavonija le sestavni del celovite Kraljevine Ogrske.
      Zato do meje od Kotoribe po Dravi, Sotli, Kolpi in Rečini.
      Tako bi razsodilo vsako sodišče internacionalnega prava!

     • RATATA

      Taprav kerlc je lahko le prava oblast, ki pa kot kaže jo ljudstvo ne more izvolit, ker je nezavedno in zavedeno po četrt stoletnem pohabljanju, ki še traja.

 • Novakec1

  Arkan sploh ni mrtev, vse zrežirano.

  • Dragan Krstič

   Ja res je, jest sem ga prejšnji petek zvečer vidu pr Jovotu na večerji in sicer v družbi kraljice vesolja in jovana jovana.

  • Dragan Krstič

   Pa da ne boste mislil da je Ratko Mladić zaprt v Haagu. Kje pa, Zoki ga doma na podstrešju skriva.

   • Novakec1

    Amisliš zraven Miloševiča.

 • Steiermark

  Čimprej naj se srbski vojni zličinci in mafijaši pokoljejo kar med sabo, prej nam bo lepše, tudi v Sloveniji!

 • cosmosjasnovidec

  Pritegnjeni srbi so Gavrića obsodili kar na 35 let zato,da je odstranil enega izmed največjih srbskih Udba morilcev.Pobijat je hodil v Nemčijo ter vse ostale države sveta.V Nemčiji je celo zraven umorov še oropal kar nekaj bank na begu nazaj v Yugovino.Dve banki je oropal v Munchenu.
  Gnoj srpski ima na grbi stotine pobitih bosanđerosev,šiptarjev,hrvatov itd.med njihovo balkansko vojno.
  Navsezadnje je pa še vprašanje,če je govno srbsko res mrtev vendar mislim,da je ker se njegova ciganica “ceca” fuka kot prava prasica in tudi redno menjava moške.
  Tale psihič je bil vedno bolano ljubosomen na to cigansko kuzlo tako,da domnevam,da ni več med živimi drugače bi jo sigurno ubil.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Ana Job

   Bravo! Sem že mislila napisat nekaj podobnega. Dobroslav je naredil dobro delo, pogumen je.

 • RATATA

  Eh
  Copy – paste
  Ampak Steiermark kot nemka ni pa to morala poznat!!
  Slaba nemka je.

  • Ana Job

   Zakopljita sekiro, na isti strani smo. Borimo se proti levici in smo protikomunisti, ne kot nekateri, ki se igrajo desne in podpirajo tajkune ki so si sprivatizirali največji bankomat v državi, btc!

   • RATATA

    Hehe, saj ji nič nočem!
    Ne dovolim pa, da o Slovencih govori da smo srbijanci in
    da se kot nemka razglaša za avtohtono v deželi Štajerski,
    ker oboj ni res!
    Štajerska npr.ima v grbu Karantanskega panterja, ki je absolutno slovenski simbol!!!

    • samotoje

     Kar mirno, stari, jaz sem zdajle od Trubarja oči premaknil na ekran in so se mi prikazale 3 Cece. Mater, človek še na takle praznik nima miru pred prikaznimi. Najbolje bo, da nekaj nagnem. Kaj bova? Vino ali pivo?

     • RATATA

      Jaz Encijan tankam.
      Po dolgem času spet.

     • samotoje

      Dober Encijan ni slab, ti rečem.

     • RATATA

      Več kot dvejst let ga že nisem. Zdaj sem ga pa. Jaz imam praznik.
      Ob Trubarju še Zedinjeno Slovenijo!
      Ko jebe kumunajzrje!!!

     • samotoje

      Ni kaj, sami zelo utemeljeni razlogi.

    • Ana Job

     To je res, imaš prav!

  • Ana Job

   Saj si ji ti napisal in zdaj ve.

 • samotoje

  Ježeš, še ena Svetlana. Zdaj poznam 3: Svetlana Makarović Ceca, Svetlana Slapšak Ceca in še tale Svetlana Ceca. Nekaj tu ni v redu.

 • montyamp

  UDBOVSKA POSLA .
  Žvepleni pritlikavec PLAVI – balkanski bojevnik , je tudi bil viden s srbskimi bojevniki , nakar je sodišče izpustilo bando na prostost .
  Sloveniji vlada mafija in to murglosrbska .
  UBILI SO KRAMBERGERJA , ker so vedeli da bo prej ali slej prišlo vse na dan .
  IVEK KDO TE JE UBIL , A JE BIL TO ARKAN , UDBOVSKI OPERATIVEC , KOLEGA OD PLAVEGA ????????????????????????????
  https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!