Socialistična EU-komisarka bi migrantom namenila 310 milijard evrov – sicer bodo geti po evropskih mestih postali prava “jedrska bomba”

Foto: epa

Evropska komisarka za regionalni razvoj Corina Cretu bi migrantsko problematiko reševala s 310 milijardami evrov iz evropskih kohezijskih skladov Evropske unije. Denar bi namenila za družbeno integracijo.

Dejstvo, da je stanje v evropskih mestih, kjer so migranti iz Bližnjega vzhoda in severne Afrike oblikovali prave gete, kamor ne upa niti policija, kritično, priznavajo že politiki iz vrst socialistov. Evropska komisarka za regionalni razvoj Corina Cretu pa je priznala, da bodo območja z migranti postala prava jedrska bomba, če ne bo prišlo do ukrepov. “Če dovolimo gete in nadaljnjo segregacijo migrantov, bo to postala prihodnja jedrska bomba,” je na svetovnem kulturnem forumu v Kuala Lumpurju dejala evropska komisarka.

Evropska komisarka Corina Cretu.

Vendar pa bi socialisti velike količine denarja namenili za socialno integracijo migrantov, piše Voice of Europe. Številni menijo, da ta ni mogoča, saj so evropske države v osnovi dovolj prijazne do tujcev in jim omogočajo, da se integrirajo, če bi seveda to hoteli. Prav tako Evropa namenoma ne segregira tujcev, saj so v nekaterih državah celo bolj privilegirani od domačih prebivalcev. Na koncu vedno pridemo do vprašanja, kdo je tisti, ki bi se moral prilagoditi komu za normalno sobivanje več kultur.

C. Š.

 • Feeling Rain

  V čem je razlika, če jedrsko sevanje raznese iz bombe ali če ga kar tako raztresemo po nekem območju?

 • Interkom

  Ko tole berem, se mi zdi, da je ladja norcev že polna in pluje v sončni zahod. In ravno tja, od koder prihaja največja grožnja za cel svet, odprtje Pandorine skrinjice (president black box) zna biti konec civilizacije. In potem bojo tudi bogati revni, saj nihče ne bo potreboval nič, kar oni ponujajo. Vojna pa se bo nadaljevala, le v večjem obsegu. Amerika je tik pred državljansko vojno, ki jo bodo politiki sami izzvali, ker je prišel Trump na oblast, dolg Amerike se meri že v dvomestnih trilijonih, v Evropi bo invazija migrantov povzročila, da bodo krvave reke tekle v morja, film Mad Max bo samo slab približek tega, kar se bo zgodilo, EU in NATO pa še Putina dražijo, da bi vojna prišla čimprej. In namera Izraela o židovski državi čez cel Levant bo propadla, saj jim ZDA ne bojo več pošiljali pomoči. Tudi tam se bojo rezali vratovi, saj se radikalni judje in radikalni muslimani pogovarjajo samo čez puškine cevi. Taki “humatiarci” pa speljujejo evropska sredstva namenjena vsem Evropejcem najbrž kar v svoje pokojninske sklade.

 • Interkom

  ……….. sicer bodo geti po evropskih mestih postali prava “jedrska bomba” …………

  Gkede na to, da so Evropejci “iznašli” jedrsko bombo, bodo morali iznajti tudi način, kako tako bombo deaktivirati. Recimo z spreminjanjem jedrske mase? Ali pa z dokončnim uničenjem tistih atomov, ki povzročajo jedrsko reakcijo? Ali pa s popolno premestitvijo nazaj v rudo?

 • althar

  Tipično socialistično hinavstvo. Najprej s svojo idiotsko politiko naredijo sranje, potem pa bi ga reševali z razmetavanjem našega denarja. Mrš.

 • Anton

  socialisti so garant za propad socialne , Demokratične Evrope, skratka oni vodijo politiko ki vodi v pospeševanje islamizacije Evrope, skratka oni so veleizdajalci, za katere primerno mesto bi bil kak gulag, ali pa Goli otok.
  sarkazem press

  • pajot

   jest bi bil bolj za gramozno jamo.

 • Capi

  Geti se bodo ustvarjali kljub tem silnim milijardam……..Počakajte da se dokonča LJ džamija,……..se bodo samoizolirali od ostalih, v okolici se bo gibanje samo omejilo na minimum……

  • KAPIBARA

   Pa v MB se tudi obeta :-(

 • Soave

  ” Na koncu vedno pridemo do vprašanja, kdo je tisti, ki bi se moral prilagoditi komu za normalno sobivanje več kultur.”. . . . . . . . Kakšno normalno sobivanje vendar ?? To je misija nemogoče.Normalnost je pobegnila iz EU !
  Kakšno vprašanje !!! Tem hordam migrantov že sama njihova vera prepoveduje prilagajanje ! Torej je tu edino možno vprašanje, smo se sposobni postaviti sami zase ? Ali bomo samo plačevali za njihovo preživljanje , da nas bodo na koncu izrinili iz naših prostorov .
  Prilagam en članek , ki govori o vedno pogostejših prehodih čez mejo na reki Kolpi.Kaj niso ravno tam umikali žičnato ograjo, zaradi turizma ? No, sedaj imajo ” turiste “, ki jim delajo škodo.

  https://www.domovina.je/odpira-se-nova-juzna-migrantska-pot-zgodba-domacina-ki-je-iz-kolpe-reseval-migrante-video/

 • xtc

  Dejstvo je ,da denar nebo rešil nič le še več jih bo tukaj in geta večja,zadevo lahko rešite le z vojsko in vdorom v geta izgonom nesocializacijsko zmožnih in likvidacijo radikalov in teroristov.Vse ostalo so nesmiselno,več denarja je le potuha in privabljanje nove drhali in s tem večanju moči tej ,ki je žer tukaj in jo delati še bolj izsiljevalska in asocializacijske,zadeve lahko uredite le s silo vse ostalo je nesmiselno,dlje boste čakali z njo večjo boste rabili za ureditev zadev.

  • božo

   in to je edina možna rešitev.

 • KAPIBARA

  Pa kaj je s temi “liderji” EU
  Pa že vse države imajo probleme s Ćigani in so jih lifrale ven, ker se po stoletjih nočejo- niso vključili v Civilizirano sobivanje z Gostitelji.. !!
  A teli kameltrajbarji-imbecili se pa na podlagi več denarja bodo ??

 • Ana Job

  Migranti so popolnoma drug tip človeka, druge kulture, mišljenja, običajev, predvsem pa vrednot!!! Da o veri, ki jim je glavno vodilo, ne govorim.

  In se strinjam, masa ljudi se ne bo nikoli integrirala. Nikoli. Če bi eno samo družino pripeljali npr. v Slovenijo, bi se ta recimo integrirala, ker bi se bila primorana in ne bi imela potuhe v drugih.
  Če jih pride več tisoč, pa to ni mogoče, ker začno tvoriti svoje skupnosti, svoja pravila, se zanašajo drug na drugega in se počutijo domače… ne rabijo integracije.
  Poglejte ze samo Turke v Nemciji (pa Turka primerjati z migranti iz Arabskih držav, Afrike nima smisla) , ki imajo svoje cerkve, trgovine, vrtce (kjer govorijo svoj jezik!!! Ko pride otrok v šolo pa ne zna nič. Svoj svet furajo naprej, takšen kot je dol pri njih!

  Ne morete pa primerjati Turka z begunci, ki prihajajo brez spoštovanja do življenja, otrok, žensk, evropske kulture, naše vere… Njim je v interesu živeti svoje življenje, kot so ga živeli doma, samo z višjimi finančnimi dodatki, boljšo zdravstveno in socialno oskrbo. Večina jih bi le jemala in jamrala ter zganjala kriminal, istočasno pa zahtevala vse možne pravice in ugodnosti.

  Tega ne bi smelo biti! Najprej spoštuj državo (in državljane, posebej državljanke), ki ti daje zatočišče in kruh!!!

  • Felix Langus

   ++++++++ Odlično! Tujec bo vedno tujec!

 • Caetano

  Podivjanost levičarjev je neizmerna.

 • samsara

  Ima njen priimek kakršnokoli, vsaj subtilno povezavo s kretenizmom?

  Nomen Est Omen press

 • dob

  >>Socialistična EU komisarka bi migrantom namenila 310 milijard evrov – sicer bodo geti po evropskih mestih postali prava “jedrska bomba”<<

  Tako so se menili tudi o razpadanju SFRJ.
  "Dejmo jim dnar, da se ne pokoljejo med sabo." Potem eni niso hoteli investirati v zavoženo državo, in smo imeli klanje doma.

  Zato zdaj dajejo dnar Sloveniji in jo vzdržujejo. Gledajo ji skoz prste, mižijo na obe očesi, ohranjajo kučanovo oblast. Ker jim je jasno, da če komunisti niso na oblasti – (p)ostanejo teroristi!

 • Razocarana

  Vse migrante ki se nočejo ali niso zmožni sprejeti zahodnega načina življenja in vrednot je potrebno poslati nazaj v njihovo naravno okolje. Saj je skrrajni čas da evropske vlade začnejo misliti na uboge migrante in pošljejo revče nazaj v domače okolje, da se ubogim revčkom ne bo več potrebno truditi poustvariti domačega okolja v Evropi, ter da se jim z relokacijo v domače okolje odstrani pritisk okolja da se integrirajo in s tem nevarnost za poslabčanje njihovega mentalnega stanja.
  Čas je da rečemo da nam ni vseeno za migrante in njihovo mentalno stanje in jih pošljemo domov.

 • jan

  Bruselj vsem na očeh izvaja kulturocid, etnocid in genocid nad Evropejci. Žaba, ki se kuha na počasnem ognju, pa uživa v mlačni vodi. Ko bo prevroča, ne bo mogla več izskočiti in bo po njej. Zgani se Evropa, dokler je še čas. Ko bodo Evropejci manjšina, bo prepozno.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!