Socializem za rajo, bogatija za elito: Vodja britanskih socialistov Corbyn prodaja nič kaj skromno posest

Britanski socialist, ki je sicer velik podpornik srednjega in nižjega sloja, se vanj težko uvršča. Njegovo posestvo, dvorec  s petimi spalnicami prodaja za 750 tisoč evrov. 

Vodja britanskih laburistov Jeremy Corbyn, ki sicer čez in čez razpravlja o pravicah srednjega razreda, je nemara pozabil, v kakšni hiši je odraščal od šestega leta dalje. Posestvo, katerega postavitev sega v 17. stoletje, se nahaja v Newportu v Shropshirju in se prodaja po ceni skoraj 750 tisoč evrov.

Nekoč je bil to podeželski hotel, danes pa je dvorec s petimi spalnicami in ogromnim vrtom. Kar je Corbyn opisoval kot staro kmetijo, se je izkazalo za imenitno domovanje. Po navedbah nepremičninske agencije ima posest še vedno originalen pridih 17. stoletja in se postavlja s številnimi sprejemnicami, salonom za slovesnosti, ogromnim kaminom, jedilnico za zajtrke in delovno sobo.

Foto: EPA

Bogat in hipokritski socialist
Daily Mail poroča, da se je Družina Corbyn v dvorec preselila iz domovanja v Wiltshirju, ki so jo še nedolgo tega prodajali za, prav nič skromnih, 700 tisoč evrov. Odkar je bil Corbyn izvoljen, naj bi zaslužil več kot milijon in pol, v pokojninskem skladu pa naj bi imel še skoraj dva milijona evrov. Povsem razumljivo je torej, da se je ob vprašanju Roberta Pesona, napovedovalca ITV-ja, če se kot skrajni levičar uvršča v srednji razred, odgovoril z jecljavim: “Ne vem.”

Z. V.

 • soc

  Ne bodite smešni. Domovanje za 750.000 EUR je privilegij višjega sloja, ne srednjega??? Potem na Slovenskem ne manjka bogatašev. Dobro si je kdaj ogledati dražbe nepremičnin v Financah.

 • Olga

  Vsi socialisti in komunisti so enaki! Dvoličneži, ki bedakom prodajajo eno, delajo pa čisto drugo! Na smetišče z vsemi!

 • Demonkrat

  Tipicno

 • stajerc5

  Torej, vse kar je prav! Levo- desno ali ne vem kaj!? To bi naj bilo nekaj posebnega?
  Pa kaj naj zivi v sotoru ali kaj!? Za dolocene “nase” je to slaba vikendica!!!

 • Anton

  lahko je udrihat čez bogataše, s srebrno žlico v ustih

  sarkazem press

 • domovina mili dom

  Socialistični kapitalisti podpirajo filo fakse, da rojevajo opranoglavce s socializmom, ki razširjajo meglo socialistične enakopravnosti.

 • garfi

  neustrašni desus borec za pokojnine jih je uspel zvišati za 3 evre
  upokojeni butalci press

 • garfi

  socialisti in komunisti so neustrašni borci in heroji za svoje riti
  sedaj se menda imenujejo liberalci in sredinci
  vsem nam kažejo sredinec

 • xtc

  SOCIALISTI IN KOMUNISTI SO LAŽNIV GNOJ,KI NARODUZ SVOJO VERO OBLJUBLJAJO RAJ-TA DOBI TLAKO,REVŠČINO IN POMANJKANJE ONI PA BOGATIJO,KOT CESARJI-LEP PRIMER TITO IPD.

 • Slovenka

  Glej, glej. Nekdo uživa blagodati socializma.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!