Sorosevi levičarski plačanci v ZDA želijo kriminalce z odpravo pripora spraviti nazaj na ulice

Foto: epa

Levičarski aktivisti so v ZDA začeli z novim napadom na ameriški pravosodni sistem. Na vsak način želijo spremeniti zakon o kazenskem postopku v delu, ki se nanaša na polaganje varščine v izogib priporu. 

Ameriški levičarji se že leta bojujejo za reformo kazensko-pravnega sistema, kar se sicer sliši dobro, če zadaj ne bi bila prikrita agenda za rušenje sistema, ki omogoča vladavino prava in red v državi. Prejšnja administracija je to želela storiti z več podvigi naenkrat:

 • Odpravo množičnega zapora in izpustitev vseh manjših iz zaporov, ki ga promovira organizacija Black Lives Matter.
 • Pred nekaj meseci je milijarder George Soros vložil 27 milijonov dolarjev v projekt zaposlovanja več rasnih tožilcev in bil pri tem uspešen, saj so nove tožilce dobili kar v desetih pomembnih ameriških mestih.
 • Tako Sorosova gibanja kot organizacija Black Lives Matter v času umorov stopnjujejo pritiske z nenehnimi protesti, s katerimi posiljujejo državni vrh z namenom spremembe kazenskega sistema.

Foto: epa

Potencialni kriminalci bodo izpuščeni na ulice
Dobro organizirane in s Sorosovim denarjem podprte skupine tako s številnimi tožbami, protesti in zakonodajnimi akcijami promovirajo ideje, s katerimi bi na ulicah, kjer vlada red, ponovno vzpostavili vladavino ulice in kriminala, piše Breitbart. Vodja vsega tega je ženska, ki je zelo blizu Sorosu.

Ideja nove reforme kazenskega postopka bo v primeru implementacije primera “iz pripora na prostost” izpustila vsakega obtoženca, ki bo dal obljubo, da se bo vrnil nazaj. Potencialne kriminalce bodo na takšen način vrnili nazaj v svoje okolje brez pridržanja.

M. P.

 • Franc Novak 1979

  Največji rasisti v ZDA so zamorci, odkar jih je radikalni islamist Obama podžgal s pravico vsem črnim (BLM), dolžnosti pa samo belcem. Kljbu temu, da 85% črncev pobijejo črnske tolpe iz nasprotne bande

 • garfi

  utemeljitelj naše katastrofe komunajzar drnovšek je to tudi počel
  in ameriški osama
  v oddaji kjer s skritimi kamerami lovijo tatove avomobilov so ti skoraj vsi črni

 • Aron

  ‘Dobro organizirane in s Sorosovim denarjem podprte skupine tako s številnimi tožbami, protesti in zakonodajnimi akcijami promovirajo ideje, s katerimi bi na ulicah, kjer vlada red, ponovno vzpostavili vladavino ulice in kriminala, piše Breitbart.’

  Čakte, čakte. Sedaj se je pa potrebno odločiti, ali vlada na ulicah kaos, kot je vseskozi opozarjal Trump in Breitbart, ali pa ni tako hudo. Poskuša se demonizirati popolnoma demokratične poskuse spremembe zgrešene politike (od kdaj so protesti prepovedani?). Dejstvo je, da je zaporniški sistem v ZDA podvržen sistematičnemu rasizmu, ki poskrbi za ogromno populacijo črnske in ostale manjšine v zaporu, sistem varščin pa je le ena izmed karakteristik tega. Večina zaporov je v privatni lasti, zato je njihovim lastnikom v interesu, da imajo čimveč ‘komitentov’. Bolano do konca…

  • Franc Šink

   Ti si bolan!

 • Franc Šink

  To sem jaz razumem takole:Sosed mi ubije otroka, vnuka,ženo…in jutri ga vidim na dvorišču, ker je obljubil, da bo prišel na sojenje. Norost od norosti.

  • Aron

   Nor si ti. Varscina ni problematicna pri tezjih zlocinih, ampak vglavnem pri deliktih brez zrtve. Evo, izobrazi se: https://m.youtube.com/watch?v=IS5mwymTIJU

   • Franc Šink

    Komunist me ne bo učil. to je bilo v osnovni šoli.

    • Aron

     Star si in betezen, sej ne krivim tebe.

  • cosmosjasnovidec

   Tako bi bilo ravno v redu saj bi ga lahko vzel v lastnoročno preobrazbo z sabo nekam globoko v gozd.
   Sicer pa ja.
   Če bi jaz bil na mestu od katerega teh kriminalcev in bi obljubil,da se vrnem na sodišče bi to nedvomno naredil.Hehehe
   Z svetlobno hitrostjo bi se preselil nekam v tujo državo ne pa hodil nazaj na sodišče kjer bi vedel,da me bodo zaprli.To lahko naredi samo bedak kakršni so primer levičarji kateri so brez pameti kot je “janez cepec,foglof tumpek” in podobni.

  • Olga

   Najbolje, da si v takem primeru kupite puško in poravnate račun!

 • Hun

  Soros donira za pravicno pravno pomoc najnizji kasti

 • Olga

  Komunisti so teroristi, zato jih je treba tako tudi obravnavati, vključno s Sorosom!

 • xtc

  Za kriminalce povratnike je treba uvesti smrtno kazen in problemov ni več:
  Človek večkratni povratnik ne bo nikoli drugačen je tak in nič drugačen:
  In zakaj bi bili npr: negroidi izuvzeti?
  Znanstveno je dokazano da so izraziteje podvrženi kriminalu in anomalijam_torej vsakdo tvega_a ćezabredeš sprejmi naloženo kaze kakršna koli že je;če je jasno dokazano:

 • Franc Šink

  Kdaj bodo svetovni “voditelji” razumeli da Soros dela zdraho po vsej zemeljski obli.Menda takrat ko bo že prepozno. Zloben je ta človek.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!