Sorosevi “misijonarji” se hvalisajo s strmoglavljenjem vlad v Evropi, Afriki in na Bližnjem vzhodu

Foto: epa

Avtor in sociolog Frank Furedi izpostavlja, da so se globalistični aktivisti, ki delajo za milijarderja Georgea Sorosa, bahali s strmoglavljenjem vlad v času zasebnega kosila. Nekdanji profesor sociologije na Univerzi Kent v Canterburyju je v časniku Telegraph opisal svoje izkušnje z globalističnimi misijonarji in poudaril, da Soros meni, da če ljudje napačno glasujejo o neki stvari, ima on pravico, da njihovo izvajanje odločitve prepreči. 

“Soros ne verjame v legitimnost meja niti v pristojnosti nacionalnih volilnih teles, zato meni, da ima pravico vplivanja in usmerjanja politične usode družb po celem svetu,” je jasen Furedi.

Furedi je izpostavil svoje srečanje z “operacijo Soros” leta 2013 v okviru dogodka Open Society Youth Exchange na Madžarskem, na katerem so se zbrali civilni aktivisti iz vsega sveta. Večina prisotnih so bili mladi idealisti, ki si želijo, da bi svet postal boljši prostor. Ob tem je spomnil na čas kosila, kjer se je seznanil z arogantnim etosom, ki ga je spodbujala Soroseva mreža organizacij. Namreč, ob mizi je lahko poslušal nizozemskega, ameriškega, britanskega, ukrajinskega in madžarskega predstavnika Sorosevih nevladnih organizacij, ki so se hvalisali s svojimi dosežki.

Foto: epa

Hvalisali so se tisti, ki menijo, da imajo pravico igrati boga
“Nekateri so trdili, da so odigrali ključno vlogo pri Arabski pomladi v Egiptu, drugi pa svoj ponos izrazili pri prispevku k demokratizaciji Ukrajine, nekateri pa so trdili, da so pripravili ustrezno podlago za padec Gadafijevega režima v Libiji. Ob poslušanju ljudi, ki menijo, da imajo po svetu pravico igrati boga, sem se počutil zelo neprijetno,” je po navedbah Breitbarta povedal Furedi in dodal, da ga je madžarski vodja Soroseve nevladne organizacije vprašal, kaj meni o njihovem delu. Na to je Furedi odgovoril, da ni prepričan, da je njihova zunanja uvedba demokracije na ljudi iz Libije legitimna in ali bo ta delovala. Na to je sogovornik brez pomisleka odgovoril, da ne verjame, da obstaja prestiž v čakanju, da Libijci najdejo lastnega Jeffersona.

Zunanja intervencija je severnoafriško državo spremenila v propadlo državo, ki je polna džihadistov, kjer črne Afričane prodajajo na trgu sužnjev in kjer tihotapci pobirajo bajne zaslužke s tihotapljenjem nezakonitih migrantov v Evropo, in to pogosto ravno s pomočjo Sorosevih nevladnih organizacij.

N. Ž.

 • Sadako

  Za krvav OPECov denar je prodal Evropo muslimanom.

 • Lord H.

  Soros in njegovi pomagači pri raznarodovanju evropskih narodov ter rušenju vlad si zaslužijo usodo Ceausesca.

  • samsara

   Morda pa nekoliko času in razmeram prilagojeno, po svoji vsebini nadgrajeno. Tisto je bilo preveč na hitro.

 • Interkom

  Za tega Sorosa je pa res škoda, da ga Adijevi niso ujeli. In tako, kot je on sodeloval z nacisti med WWII na Madžarskem, sedaj določeni politiki sodelujejo z njim in neonacifašzem se uvaža v EU skozi judovska vrata,

 • Steiermark

  Pošast grda, upam, da bo kmalu na spisku Matilde, skupaj z kratkonogim izprijencem, v Sloveniji! Zločinci najhujše vrste!

  • KAPIBARA

   Na spisku smo VSI..
   Misliš: Prvi v vrsti !!

 • Olga_10

  Nacističnega zločinca Sorosa in njegove plačance, ki s svojim “socialnim” inženiringom uničujejo države in ljudi, bo treba obesite za pete, tako kot Musolinija in jih pustiti, da visijo, v opozorilo vsem terorističnim komunisticno islamističnimi samovoljnežem na tem svetu!

 • Franjo

  res je pravi humanitarec: sebi je podaril denar, podobno kot en slo politik

 • Franc Šink

  Res je pokvarjen ta Soros .Do obisti.

 • Franjo Trojner

  Žal napetost v svetu ne popušča, velika vojna je na vidiku. Tokrat se bo bil boj do iztrebljanja med slabim in dobrim, med militantnimi nazadnjaki in napredno zahodno civilizacijo. Jezdeci apokalipse že jezdijo!
  Iran vse bolj odkrito grozi Izraelu in ZDA, Turki silijo vse bolj v ospredje in žugajo tako ZDA, kot zvezi NATO. Kotl je dosegel vrelišče, poti nazaj več ni, Rusi in Kitajci se držijo bolj ob strani in čakajo razplet, na svoj trenutek, na svoj kolač. Tudi na Balkanu pred nosom EU znova vre, EU bruseljska administracija pa je čisto izgubljena, v razsulu, čisto nepripravljena na usodne dogotke, ki gotovo sledijo. Še dobro, da so države Višegrajske skupnosti in nam sosednja Avstrija v pozoru. Vprašanje je kako se bodo zapleteni odnosi v svetu in EU poznali pri nas v Sloveniji? Vse je odvisno od bližnjih volitev in kdo bo vladal v Sloveniji po volitvah, kam nas bodo umestili in kako se bomo na prihajajoče dogodke odzvali. Sam vem, da počasi prihaja čas, ko bo potrebno kopičiti hrano, si narediti zaloge, marsikdo to že počne, mar ne?

  • Mirnik Aleš

   Se strinjam z napisanim, tisto z Iranom pa ne štima. ISIS = IzraHell Sekret InTELEgence Servus. Če Iranci ne bi pripomogli pri čiščenju ISIS nesnage (že tudi prej v Iraku), bi jih čakala usoda Sirije nato pa bi sionistična drhal rila naprej proti Velikemu Medvedu.

   Ja zaloge so pa že narejene. Pa bodo zdržale? Voda pa štrom je lahka problem.

 • Artur

  UN ZDA NWO Divide and conquer – Problem reaction solution , false flag operations of satanists.
  NWO satanistični teater kjer nedotakljivi Soroš igra eno od glavnih vlog , “bratovščina” na katero je opozarjal že Kennedy zato pa so ga pospravili , narodno izdajalski tuji in naši domači hlapčki jim poslušno in navijaško držijo štango ob “blejanju njihovih ovc”.
  JFK: Predsednik, ki je povedal RESNICO
  https://www.youtube.com/watch?v=mecD_K7-8jw

  Evil runs this Satanic earth, 1967 truth recorded,t watch, must share.
  https://www.youtube.com/watch?v=XPiCJt5YtPo

  Global Strategic War Plans
  https://www.youtube.com/watch?v=DxyRkakAV24&t=874s

 • Ana Job

  Soros je nevarni ž*d, ki islam uporablja za uničevanje Evrope, antikrist je. Madžarski predsednik Orban je na ž*da Sorosa že lani opozoril.

  • Majda

   Tudi Krist je bil juud.

  • samsara

   Najbrž služabnik pravega antikrista.

   Eden izmed številnih podobnih in sorodnih, ki dandanes sejejo kaos, teror, smrt, bolezni, stiske, trpljenje…širom sveta. Iam pa v Sloveniji svojega občudovalca (morda malikovalca), ki ga je odlikoval. Podobno privlači podobno.

   • Ana Job

    Masovne migracije, ki jih podpihuje stari fosil Soros, prinašajo politično in finančno nestabilnost po svetu. M*erklova in Soros sta tako glavna promotorja globalnih in masovnih migracij, ki imajo poleg ekonomskih in političnih učinkov še povečano stopnjo terorizma. Torej dva antikrista, ki sodelujeta z roko v roki.

    P. S.
    Stari fosil je sponzor tudi našega udbo-inštituta s podporo F*DV, katera proizvaja komunistični kader in pere možgane mulariji, katera je že itak brez pameti.

 • bojan

  Upam da konča ta sv*ja kot Ceausescu

 • sodnikisozločinci

  Kdo pa stoji za Sorosom? Soros je pogrešljiva figura v ospredju, za njim pa se skrivajo pravi financerji in snovalci novega svetovnega reda, enega rajha, enega naroda in enega firerja. To hočejo doseči z načrtnim uničevanjem stebrov narodnega obstoja in stebrov identitete posameznika. Stebri narodnega obstoja so kultura, vera in jezik, V Sloveniji poteka izrazita sovražna gonja proti krščanstvu, proti osnovnim civilizacijskim vrednotam in nacionalnim simbolom – zadnja podelitev Prešernovih nagrad, lanskoletno recitiranje slovenske himne na Prešernov dan v arabščini, podelitev nagrad je na dan Prešernove smrti, kar je žalitev sama po sebi, kot da bi se veselili njegove smrti. Osnova na kateri je zgrajena človekova identiteta je zavedanje spola, kar si pridobi že majhen otrok, na tem se gradi vse ostalo. Zato se načrtno propagira ideologija spola, ker je njen namen izdelati spolno zmedeno osebo, ki je na koncu zaradi tega popolnoma zmedena. Takšne osebe so lahko vodljive, nesamozavestne, nesamostojne in kot take nezmožne se upreti totalitaristični globalistični agendi. Obenem pa poteka še načrtno razbijanje družin z indoktrinacijo žensk, da lahko prevzamejo moško vlogo, se zaposlijo in služijo denar, od česar ima korist le kapitalist in pokvarjena politična elita, če je prej moževa plača morala zadoščati za preživetje družine, morata zdaj delati oba zakonca. To se še stopnjuje s propagando enakosti ženske in moškega, namen tega je prepričati ženske, da se odpovejo svojemu častnemu in vsega spoštovanja vrednemu biološkemu poslanstvu – rojevanju otrok. Tu se jasno vidi zlobnost globalistične elite, ki s tem mehkim genocidom ustvarja pogoje za zamenjavo prebivalstva, zraven poteka še kolonizacija s tujci, ki niso indoktrinirani in imajo normalen pogled na družino in življenje in posledično večjo rodnost od napadenega avtohtonega naroda. To multikulti sranje financirajo v Sloveniji vsi tuji veletrgovci, vse multinacionalke, Soros je samo posrednik denarja med multinacionalkami, CIA, FBI, ameriško vlado in “nevladnimi organizacijami”, ki na “terenu” udejanjajo globalistično agendo.

  • sevenx

   ++++++++++++++

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!