Spet streljanje na Hrvaškem: Tokratni umor pretresel Mali Lošinj

Foto: iStock

Mnogi se sprašujejo, kaj se dogaja na Hrvaškem? Z Malega Lošinja namreč prihaja vest, da je prišlo do streljanja, v katerem je moški srednjih let podlegel strelnim ranam. To je že četrto streljanje v hrvaških turističnih krajih v zadnjem mesecu.

V sredo zvečer okrog 23. ure je v ulici Priko mir zmotilo streljanje, v katerem je bila ena oseba poškodovana, 53-letni hrvaški državljan pa je nato podlegel strelnim ranam med nudenjem zdravniške pomoči.

Večernji List je objavil neuraden podatek, da je prišlo do fizičnega obračuna med bratoma, ki sta bila vsak lastnik svoje restavracije, umeščene ena poleg druge. Neuradni viri so zatrdili, da sta se že večkrat spopadla med seboj, tokrat pa je eden od bratov izvlekel pištolo … Menda so v sporu posredovali tudi policisti, na koncu pa se je morilski brat sam predal.

To je že četrto streljanje v hrvaških turističnih krajih v zadnjem mesecu. V začetku poletja je sosed na Rabu ustrelil psihiatra in streljal na njegovo ženo, nato pa se razstrelil z ročno granato, na Pagu pa sta dva mladeniča streljala na 19-letnika in ga huje ranila. V začetku julija se je v Poreču dogajala prava drama, kjer je po fizičnem obračunu med tolpo štirih proti enemu posamezniku prišlo še do streljanja. V tem obmorskem kraju je takrat zavladala prava panika.

M. S.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!