Sprenevedanje egipčanskega migranta v Nemčiji, ki naj bi bil odvisnik od kokaina, viagre in alkohola in je spolno napadel 13 Nemk: “Nihče mi ni povedal, da je to narobe!”

Slika je simbolična. (Foto: YouTube)

Egipčanski migrant Aly E. je med aprilom 2015 in februarjem 2018 spolno napadel najmanj 13 žensk. Po njegovih trditvah naj ne bi vedel, da je s tem karkoli narobe, saj naj bi bili spolni napadi v Egiptu nekaj običajnega, nekaj, s čimer se policija ne ukvarja.

29-letni Aly E. je v Nemčijo prišel star 14 let, veliko pred samim začetkom migrantske krize. Vseeno mu 15 let v Nemčiji ni zadostovalo, da bi mu kdo povedal, da je spolni napad nekaj, česar se v Evropi ne tolerira.

Njegove žrtve so bile Nemke, ki jih je po poročanju Voice of Europe napadal na berlinski podzemni ali avtobusnih postajah. Eden takih primerov se je zgodil letos 17. februarja, ko na bi Aly zgrabil žensko “od zadaj pod obleko, medtem ko se je samozadovoljeval”.

V Egiptu spolni napadi nekaj običajnega
Egipčanski migrant je v torek priznal krivdo za spolni napad, obenem pa ponudil tudi izgovor. “V Egiptu se te stvari dogajajo, a jih nihče ne kaznuje,” je povedal Aly. “Ne poznam zakonov. V moji vasi ni bilo policije. Nihče mi ni povedal, da je to narobe.” Kaj bi se zgodilo, če bi ženske otipaval v Egiptu? Tam bi kaj hitro občutil, kaj pomeni kazen. Leta 2014 so namreč v državi vpeljali ostre kazni za spolno nadlegovanje, medtem ko je za posilstvo zagrožena dosmrtna ječa.

Slika je simbolna (Foto: iStock)

Kako jo bo odnesel na nemškem sodišču, bomo izvedeli šele avgusta, ko se pričakuje izrek sodbe. Ko je policija objavila posnetke njegovih spolnih napadov, ki so jih ujele varnostne kamere, se je obtoženi izgovarjal na droge. “To je storil heroin.” Domnevo naj bi bil odvisnik od heroina, kokaina, ekstazija, viagre ter presenetljivo tudi alkohola.

Ivan Šokić

 • alojz

  Preveč denarja jim dajejo. Vse te droge stanejo.

 • xtc

  Skopljenje in izgon v Egipt,tam bo Sissi že vedel kako z njim.

 • šrauf

  Primer dobre integracije, idealen za Metelkovo ali Rog.

 • Zgornji

  JOOOJ, NIHČE TUDI NI POVEDAL DA TE NESMEMO PRETEPSTI ZA VZGOJNO KAZEN … !!! ! !!!

 • samotoje

  Krasni novi svet- iz 21. v 15. stoletje.

 • stajerc5

  Luuuuuuka, Luuuuuuukec, kje si,da mu ponudis azil od azila!?????

  • sprehajalec

   Slovenija bo še korak dlje od zahoda po človečnosti in migrantofrendli. Uvedla bo inštitucijo azila za tiste, ki jim je bil azil zavrnjen. Brico šami je prvi primer….

  • FORT WORTH

   Pogaja se z lubadarjem.
   Koncno se bo v Sloveniji cedil med in mleko z mlecnozobim na oblasti.
   Na prejsnjih volitvah so vpili, kot ftrgani, da je potrebno dati poslance na minimalce.
   Letos pa, kot da se ni nic zgodilo…
   Hehehe

   • merim

    Sam da gre janez v penzijo

    • FORT WORTH

     Janez v penzijo ??
     Janez ne bo nikoli v penziji.
     Zgodovina ga bo imela zapisanega z zlatimi crkami !!

 • Za vašo informiranost:
  Ko sem se pred cca. 25-30 leti potepal po Egiptu sem med drugim izvedel kako imajo tam urejeno glede nadlegovanja ali celo posilstva. Za posilstvo bi ta tip dol sedel 30 let – z besedo TRIDESET kar je cca. 10x več kot pa je kazen pri nas. Za čisto “nedolžna” spolna nadlegovanja (recimo opolzko nagovarjanje deklet) pa je bila kazen najpej javna objava fotografije v časopisju, če je pa s početjem dotični nadaljeval pa zapor. Hm, to je bilo za časa Mubaraka pa močno dvomim, da so se stvari do sedaj drastično “liberalizirale”.
  Kakorkoli je muslimanski svet sovražno nastrojen do žensk, je, ko nekdo prestopi črto patriarhalno toleriranega, izredno krut do storilcev.

  • Anja M.

   Tako je, musliči vidijo evropske ženske kot kurbe, kot vojni plen in evropske vlade se s tem tiho strinjajo. Vsak posameznik, ki se temu upre pa je po hitrem postopku strpan v zapor. Da ne govorimo, da nastane kakšna skupina za boj proti temu, takoj so označeni kot teroristi.

   • dob

    Hvala za tole. To je bilo potrebno povedati.

    “Tako je, ampak musliči vidijo evropske ženske kot kurbe, kot vojni plen in evropske vlade se s tem tiho strinjajo. In zato gre takšno obnašanje čez.”

    Jaz mislim, da nas imajo v rokah morilci in oni odločajo o naši usodi.
    Če jim pustimo, da to počnejo, to samo pomeni, da smo v tem delu samomorilni.
    Da pa so prve žrtve ženske, je pa logično, ker Islam prezira žensko! Poglej kaj delajo svojim ženskam.
    Feministke mislijo, da gre za nekakšno eksotiko. Da spolno pohabljanje (kot je izrezovanje klitorisa pri deklicah) ni krivično in nečloveško, da je pač del neke tradicije!
    Tokaže na brezsrčnost same ideje o “človekovi pravicah”, kar nam vsiljuje EU, in seveda pomeni absurdnost popolnega zaupanja glasu večine, kar mi sicer imenujemo z lepim imenom Demorkacija.

    Kadar so norci v večini, takrat norost zmaguje; s tem ko je večina norih, to še ne pomeni, da so normalni ali človečni in da imamo demorkacijo. Pomeni le, da so nori in nevarni in da so v večini in zato zmagujejo.

 • Gregor Kas

  kladivo pa žebelj poteši vse želje

 • sprehajalec

  “Nihče mi ni povedal, da je to narobe!”

  Oni dobro vedo, kaj izjaviti, da bodo potem levičarji cvilili, češ kaj pa mu niste povedali. Levičarska država pa ostane paralizirana ob takšnih izjavah. Še pred dvema letoma sem gledal neko debelo vodjo nečesa (mislim da za socialno varstvo) pri nas, češ da Slovenija ne sme ponoviti asimilacijskih napak iz Zahoda. in jim je treba takšne stvari povedati.

  nekoč sem gledal neko oddajo. Ravno zaradi tega imajo nemce za bedake in slabiče.

 • lado

  SO TAKI ŽE PRI NAS !!!!!!!! IN NEHAJTE VRTET PRAZNO SLAMO !!!!!! IMATE “PORTALOVIHEROJI “PRILOŽNOST , DA JIH NAŽENETE Z “štrudlnom”-LESENIM , KOCKAMI , PIHALNIKI… !!! SKRIVAČI BLEBETAVI !!!!!!! NESPOSOBNI !!!!!!!!AMPAK VOLITE PONOVNO SEKTE; KI JIH UVAŽAJO !!! KAKŠNA BESEDA JE ZA TAKE ???????

  • merim

   Kje pa so pri nas? A poves kraj

 • Felikss_AH

  Ko bo tale prišel na red za obravnavo bodo zadevo enostavno razveljavili ker so se Nemke med tem že povsem privadile “novim razmeram” pravkar uvedene Šarije. Od tedaj naprej bodo tiho kot miške… namreč po pozitivni Šariji nimajo kaj iskati same po ulicah… če gre sama potem si je tudi kriva sama, in bo lahko presrečna če jo bo odnesla brez kamenjanja za razžalitev “nevednega” pravovernega

  • rubec

   Mogoče imaš prav ampak ko pride ta mojser na vrsto ga bodo nemci cepili da zase ne bo vedel. Ne gine mu dolgomesečna pogojna kazen in to tista najvišja od dveh mesecev brez možnosti zvišanja na tri.

   • dob

    Komaj čakam remake filma Taken.
    Gre takole: arabska mafija ugrabi Liamu Neesonu hčerko in ugrabitelji mu sporočijo, da so njegovo mladoletno hčer prodali nekemu šejku iz Saudske Srabije.
    Potem jim zgroženi oče v telefon zagrozi:
    Samo naj se je dotakne! V tem primeru bom poskrbel, da boste vsi dobili po dva meseca pogojno.

    Napet akcijski film, ni kaj!
    Skoraj tako, kot nadaljevanka o balkanskem bojevniku.

    • KAPIBARA

     Nisi povedal bistva: do te kazni ne pride, ker jih prej vse potamani.. :-)

     • dob

      Ah, ne, to je vendar kaznivo, rasistično in ksenofobno! In nehumano.

   • Felikss_AH

    kaj pa pomilostitev…

    • rubec

     Ah ti pa si za hece, saj nismo na Tavčarjevi.

     • Felikss_AH

      HA HA… Tavcarjeva ja …humanistke in … hmm … ne smemo javno misliti, se manj glasno izraziti mnenje o teh z belimi nosovi … kot Tony v Scarface filmu

  • mojadezela

   Lej ne govori bedarij. Živim v Nemčiji in moja ženska je Nemka. Verjemi mi da se niso privadile tega. Za take bedarije bi ti razbil gobec!

   • dob

    Čak mal, ni videti, da bi se Nemci upirali temu, kar jim dela Merklca, če pa imaš drugačne podatke, bom vesel, če nam jih poveš. Saj se Merklca ni sama izvolila (znova!)

    • mojadezela

     Ja. Vse Nemce ki jih poznam, nočejo teh čapcev v državi! Vključno z fotrom od moje ki je btw star 76. Veš dragi moj prijatelj da v Nemčiji živi 90mio ljudi. Jaz jih poznam 100. Kdo pa je volil to psico pa ne ne vem. In mene kot kvalificiranega delovca so sprejeli z toplim objemom. Te rjuharje pa nobeden videt noče. Ti stric kavch manager pa prosim, da se oglasiš kadar boš mel kaj pametnega za povedat. Gute Nacht!

     • dob

      Ne vem, zakaj mi sicer zameriš moje pisanje, ampak če je tako, kot praviš, potem je eno majhno upanje tudi za EU.
      Nenazadnje naše volitve in naša neumnost prizadeneta samo nas! Neumost Merklove (in njenih volivcev), pa prizadene vso Evropo. Ma kaj prizadene! Njena neumnost uničuje civilizacijo, zato je razumljivo, da sem jezen. In nisem sam v tem. Povem tako, kot želim.
      Ti pa tudi. Povedal si svoj razlog, povedal sem tudi jaz svojega.

      Še nekaj. Ne želi gute nacht nekomu (v tem primeru meni) če ga pošiljaš v kurac. Pošlji v kurac in zadeva končana.

     • Felikss_AH

      Ma tip je teslo… pravi pozna 100 Nemcev??? od 90 milojonov… to ti je podobno kot mi tu na forumu… koliko nas je … kašnih 100 / 200 rednih… od dva milijona ostalih… in pri temu vsega 27% za SDS

     • dob

      Jza poznam vsaj 100 Slovencev in od tega jih je pol Bosancev.
      In od tega jih je vsaj 10 v parlamentu! Mislm Bosancev!

     • mojadezela

      Teslo te je naredilo!!!gnoj odvraten!!!

     • Felikss_AH
     • mona lisa

      Saj tudi nevarne migrante so sprejeli s toplim objemom.

   • Felikss_AH

    Kot prvo govedo zarukano, lahko bi razumel sarkazem, in ker ti to ni uspelo mi ne preostane kot ti odgovoriti takole

    Kot drugo, kje so ti tvoji Nemci ki ne marajo “psico”… namreč “psica” je dobila 32%, v Hamburgu Zeleni delirično napovedujejo konec Nemcev, kdo so tiste mlade pizdice ki so wilkomenale “imigrante”, kaj pa Nemke “premogarke”, kaj pa oni politik ki pravi da “Nacistični” Nemci slabo delajo otroke zato so “imigranti” rešitev… in tega ti lahko naložim da te bo minilo kurčiti se s koga na gobec

    Pejd na vse tiste policijske postaje po Nemčiji in povej načenikom tam zakaj svetujejo Nemkam naj se oblačijo manj izzivalno, naj ne hodijo same po noči, naj se prilagodijo… pa nam pol zaupaj rezultate svojih raziskav… pa pazi da te kakšen kamel treiber med ten ne kresne na gobec

    • KAPIBARA

     Bravo !

     Škoda nisi mu umenu rezanje glav,dojenčkom na podzemnih postajah..v aprilu, in pravna gonja naparam tistemu, ki je dal to na jutub- objavil in ražširil..

     Tudi tleke je bil članek o tem, pa je ŽAL skrivnosno iziginu….

     • Felikss_AH

      Pol nam bo obema grozil z “na gobec” … on je eden, mi dva sva pa kot vidiš “sama”

     • mojadezela

      Ti si parazit…. Imbecil človeštva!!!!! Bedak!

     • Felikss_AH
     • mojadezela

      Dej ne seri!!! A misliš da mi podpiramo te kamelarje????? Mater ste zarukani!!!!! Pa vsi na minimalcu verjetno…….. Podn!!!

    • mojadezela

     Poslušaj ti drek neotesani! Pankrt zarukan! Ti boš mene z govedom naslavljal. Takoj ti pošljem šus v to tvojo prekleto betico! Koga briga ta smrdljiva Merklca. Mi imamo normalno življenje. Ti skret in podn od človeštva pa me boš pljuval po navadnih ljudeh ki jih imam rad!!! Ma raztrgam te z golimi rokami!!!! Prilezi iz svoje ostudne luknje da vidim kdo si!!!!! Pankrt preklet!!!!

     • Felikss_AH

      A si ti bil kdaj cepljen proti steklini… če si potem je šlo pri tebi nekaj hudo narobe

   • mona lisa

    Razbij tiste ki so to drhal uvozili. Boš vsaj nekaj dobrega naredil.

 • Olga2345

  “Miroljubni” islam je “kulturna” obogatitev po Cestk Grmiču… Kdor tega ne sprejema, je rasist…

 • Olga2345

  Jankoviću tudi nihče ni povedal, da ne sme krasti in posiljevati mater samohranilk..! Zato pa dokazi niso veljavni…

  • Primož Toman

   Sama je nastavla pač dnar je rabla !!!

   • merim

    Skoda da teb nobena ne

   • Steiermark

    jugomohamedanski debil!

   • KAPIBARA

    Tvoja je tud nastavla, pa ni gume uporabu..

 • tramal

  Toliko let je že v Nemčiji ,pa samo krade posiljuje in živi na tuj račun .Ja kdaj bo pa delal?

  • KAPIBARA

   Merklco vpaš, ki je celo vplivala na zaposlovanje, ( CELO privat gospodarstvenikih ), teh ameb..

 • BorisDe

  Malo sarkastično: “Aja ups, nisem vedel da jim v Egiptu ne smem ebat mater Egipčansko radikalno pedofil-islamistično, sem mislil da jim kar na ulici lahko vse žene natikam na mojega stoječega, kaj pa hodijo ven če ne z namenom da ga dobijo, njihov problem, same so krive, mislim Egipčani bi mi morali povedati da ne smem špricati svoje seme po burkah, saj se težko opere ali kaj? Oprostite, sedaj vem.”

 • tohuvabohu

  Slovenci rečemo egiptovski emigrant, ne egipčanski.

  • KAPIBARA

   Jaka muda, kako rečemo tem nezaželjencem- poturice- zajedalci..

 • Morala

  Zato pa niste primerni, da živite v EU in še to na tuj račun….Mrš nazaj…lažnivec…v dobi interneta ne ve kaj se v EU ne sme, je za lase privlečen izgovor…koka in alko je za njih tudi prepovedano

  • Caetano

   Kar sta jim Merklova in Schultz navozila to imajo.

 • Ashtar Sharan

  To se mu pove samo z svincem smrad!

 • mojadezela

  Nataknit na kol. Da počasi umira tri dni!!!!

 • dob

  Budno spremljam evolucijo muslimanskih tokov v EU. Ko odrinejo od doma so emigranti, ko
  prispejo v EU so migranti in ko so nekaj časa tu, so imigranti.
  Malo kasneje, ko pridobijo azil, so pa mi-granate.
  Lahko bi rekli, da gre za migrantski bum.

  • KAPIBARA

   Ojla, spremljam tvoje dobre komentarje in te ne zezam, ampak a mi razlošiš te difinicije: emi- mig- imi.. ?

   P.S – A si res tam nekje okoli Solkna doma.. BREZ Zamere !!

   Če ti bo pa un gor pršu, ki ti je neki grozil, pa si mu reku, da je premalo prostora v “vasi”.. ga pa kar daj, pa še jest eno častim.. :-)
   Pa kje dobiva denar za vso to drago drogo ? Jest mam Viagaro 100, po 12 evrov kos..

   • dob

    Ah, saj je samo stvar pozicije, kje se nahajaš. Ko si noter in greš ven, si emi. Ko prideš not, si imi.
    “Mi” je pa mi (smo) granate, ker eksplodirčkajo. S takimi ni za sedet skupaj na avtobusu.

    Seveda sem iz Solkana!
    Moram pa priznati, da nisem nasilne vrste človek, se pa znam braniti, ko je treba. Zato ne skrbi.

    • KAPIBARA

     O.K in srečno- Z Bogom..

     • dob

      Tudi tebi. Se beremo!

 • Caetano

  V Somaliji v bombnem napadu Al Šebaba šest mrtvih vladnih vojakov. Jihadisti so napadli oskrbovalni konvoj. Prav tako je v Somaliji ISIS izvedel bombni napad v katerem je umrlo 14 ljudi.

  Horn of Africa Security Brief

  Al Shabaab detonated an improvised explosive device (IED) targeting a Somali National Army (SNA) vehicle between Afgoi and Wanlaweyn in Lower Shabelle region, southern Somalia on July 25. The explosion killed six soldiers. The SNA vehicle was transporting supplies to Baledogle airbase, where U.S. special forces train SNA forces.[5]

  ISIS claimed to have detonated an IED that caused 14 casualties in Elasha Biyaha in Middle Shabelle region near Mogadishu on July 25

  https://www.criticalthreats.org/briefs/gulf-of-aden-security-review

 • cosmosjasnovidec

  Sploh ne vem čemu koristijo take objave člankov,ker ne vodijo nikamor in od njih ni nobene koristi.
  Muslimansko podgano ubiti na licu mesta,ko se izve za kaj takega in je zadeva zaključena.
  Še prej mu pa odsekati spolovilo ter zatlačiti v gobec,da ga bo požrl.
  Pri hitrejšem žrtju svojega kurca mu pa pomagati z prižganim plinskim gorilnikom usmerjenim v njegov gobec.
  Če se uvede taka praksa sem siguren,da bodo kamelotrajbarske muslimanske zasmrajene golazni kar v trenutku postali vsi duhovniki.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • KAPIBARA

   UUU pizda , kje si pa to najdu: Plinski v ksiht.. vvvaaaauuuu
   Tega pa še Alan A. Poe ni uporabu..

 • mona lisa

  Kaj sploh dela ta migrant v Evropi? V Egiptu ni vojne. sicer pa za njegova dela mu odrezat k…. in ga poslat domov.

 • vilko

  Nekje sem prebral da imajo arabci oziroma iz bližnjega vzhoda od 5 do 8 krat večjo potenco od povprečnega evropejca, recimo Nemca. To dejstvo je Merklova poznala, ko jih je vabila, kaj sledi pa ni težko napovedat,

  • KAPIBARA

   Če gre glavca preč ( ta mala) ti potenca ne nuca več..

 • KAPIBARA

  Nihče mu ni povedal, da je to narobe ?? !!
  Kdo mu je pa povedal, da je to prav.. ??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!