Srbi imajo dovolj migrantov: pravico so vzeli v svoje roke

Migrantski tabor, fotografija je simbolična (Foto: sta).

V torek je neznana oseba v srbskem obmejnem mestu Horgoš streljala na migrante. Eden izmed migrantov je lažje ranjen, poroča srbsko ministrstvo za notranje zadeve.

Ministrstvo za notranje zadeve Srbije dodaja, da je bil ranjen z nabojem manjšega kalibra, zato so zdravniki ugotovili lažje poškodbe. Policija preiskuje dogodek, vse pa je predano tudi pristojnemu ministrstvu.

Izvedelo se je, da so se okrog 18. ure trije Iranci iz bližnjega taborišča odpravili proti bližnji bencinski črpalki. Ko so pešačili ob cesti, je nekdo streljal na njih. Moški, star okrog 36 let, je bil zadet v trebuh. Migranti so videli tri moške, ki so bežali z nadvoza.

O tem incidentu je najprej poročal madžarski portal, ki navaja, da so srbske oblasti ‘določile embargo’ na objavljanje te novice. Madžarska televizija je poročala, da ‘ni izključeno, da so storilci tihotapci z ljudmi’, kot poroča N1.

A. B.

 

 • garfi

  ekstremizem rodi ektremizem
  glavni krivci so uvozniki ilegalcev
  samo begunci imajo pravico do pomoči in jih je 20%

  • Slovenec 33

   V slovenske dežele v zadnjih letih ni prišel noben begunec.
   Prilši pa so dezerterji in kakšen terorist vmes (poglejte si slike dezerterskega stampeda).

   • garfi

    nekaj jih je
    vendar ne spadajo v našo kulturo
    zato bi jim morali pomoč nuditi v prvi varni državi

   • sevenx

    Nobenih dezerterjev ni bilo… Samo pogumni moski ki so jih imami nagovorili da gredo v Evropo.

    • Adolf Hitler

     Samo pogumni moski ki so jih imami nagovorili da gredo v Evropo.FUKAT

  • sevenx

   Nobenga begunca ni vec. Samo mladi moski. Vodici pridejo do cilja in stokajo pred kamerami v anglescini kako grdo delamo z njimi. Nase drzave jim nato financirajo let nazaj. In ponovno pripeljejo nove… Zenske pripeljejo samo takrat ko jih cakajo kamere…

 • Mihilus

  Naši izdajalski politiki so zahodne države spremenile v ogromen sod smodnika bede, nezaupanja, komaj zadržujočega sovraštva in želje po maščevanju. Samo še vprašanje časa kdaj bo nek dogodek sprožil državne in/ali rasne vojne.

  • Franc Šink

   Rasne so že. Samo politiki tega ali nočejo,ali pa res ne razumejo.

   • Mihilus

    Težko bi rekel, da politiki tega ne razumejo. V Italiji država zahteva od domačinov, da oddajo svoje proste nepremičnine za Somalijce, ki so se sveže izkrcali iz ladje. To kaže, da se zelo zavedajo in tudi na kateri strani so. Problem je bolj, ker se večina Evropejcev še vedno ne zaveda.

    Konzervativci se obnašajo kot ovce, ki iščejo pastirja, ki jih ne bo pustil volkovom, levičarji so pa kot verski fanatiki, ki častijo volkove in zanj žrtvujejo lastne ljudi. Sicer pa so hitro rastoča etno-nacionalistična gibanja znak, da ljudje začenjajo slediti naravnim instinktom. Ko bodo ti instinkti enkrat polno aktivirani bo to kot orkan, ki bo za sabo pustil poplave krvi.

    • Franc Šink

     Da. naravne instinkte bomo morali začeti uporabljati. zanemarili smo njih!

     • dob

      Naravni instink pravi, naj ne dovolimo idiotom na oblast, da vladajo.

    • avtohtoni neandartalec

     Italijani oddajajo nepremičnine svojim arabskim zemljakom, haha…. ta je pa dobra.
     Zakaj jih ne naselijo v Vatikan, saj to so vse te arabske religije, cerkev mora imeti vrata vedno odprta za reveže, sicer ni cerkev Boga ampak kulta človeka, samo zato jih države podpirajo, sicer bi že zdavnaj zaprli dol ves ta cirkus.

    • sevenx

     Upam da se ne bo pojavila spet kaksna nacional socialisticna stranka ( po domace – komunisticna stranka)

   • Adolf Hitler

    DOKLER SAM VOLK NE BO PRIVZEL TO SAM V ROKE NEBO NIČ

  • dob

   To je tudi njihov namen.

 • avtohtoni neandartalec

  Nepreverjena novica torej, Srbi so še vedno pod okupacijo, morda je streljal kakšen Nato vojak.
  Zakaj jih Srbija sploh sprejema, saj niso v EU, so pa prehodno ozemlje med Grčijo in Evropo, me res zanima koliko mudžahedinov se je skrilo v Albaniji in bosni, če ne gre samo za ekonomske romarje, potem jih je vetjetno polna tudi Čečenija in druge nekdanje sovjetske enklave.

  • cosmosjasnovidec

   Če bi streljal kakšen Nato vojak bi bil vsaj eden mrtev.
   Srbi pa te arabske muslimanske golazni ne bi sprejemali,če tudi sami ne bi bili turške oziroma arabske rase.

 • elh

  To je samo privatna pobuda na črno, nekoga, ki mu je prekipelo, ker mu mendrajo ali svinjajo po njivah in travnikih ali bog ve kaj.

  Srbske oblasti bodo pa še naprej zbirale migrante in jih bodo, ko bo le možno poslale naprej, kar jih ne bodo pretihotapili tihotapci na črno balkanskega porekla.

  Tudi Iranci torej!

  In naši se jim hodijo klanjat, s sekretarkami, prevajalkami…, skoraj v burkah našemljenimi, da za muslimanske partnerje ne bi bile preč pohujšljive ali gnusne, kdo ve.

  Klanjajo se oblasti, ki producira begunce, migrante! Sodelovanje z zločinskimi režimi za naše očitno ni sporno. Po drugi strani pa nasprotnikom tega režima dajejo azile.

  • FRANC3

   Srbi so se hitro naučili od Turkov. S pošiljanjem beguncev naprej v Evropo, bodo EU izsiljevali za finančna sredstva. Balkansko-Turška posla. Saj so bili Srbi in Turki zavezniki v 1. balkanski vojni, če se ne motim.

   • avtohtoni neandartalec

    Srbi in Turki zavezniki?
    Pa ja, ampak reklo se jim je janičarji, ne zavezniki.
    Vojvodina je bila pa res zaveznica nacistične Nemčije.

    • Steiermark

     Ignorant in bedak, kdor tako bluzi!

   • Steiermark

    Ne samo, da so zavezniki, ista rasa so, oz. srbi so bili vedno turški hlapci in so se tudi spečali z njimi, zato jim je tudi kultura – turška ostala!

    • cosmosjasnovidec

     Res je.So ista turška rasa kot bosanci saj so ene in druge turki križali stoletja in ni bilo srbske in bosanske ženske katera ne bi imela najmanj enega turškega naraščaja.
     Tudi ugotoviti ni težko kdo je bosanec in kdo srb,ker se jim na kilometer daleč vidi tako kot šiptarjem kateri imajo vsi neke tumpaste nosove.

   • sevenx

    Srbim so dali ime Otomani. To so bili Slovenci ki so jih turki zasuznjili. Srbi = Serves. In so sluzili cesarju ki je bil v Carigradu – bivsa Troja. Sulejman oz. Salomon. Hidden history of Balkan. Tja so naselili vojsko iz ruskega dela cesarstva in tako spremenili jezik. Vem, veliko trditev ki ne drzijo po uradni zgodovini…

   • Franc Novak 1979

    Motiš se. Srbi so bili partner v balkanski ligi (črna Gora, Srbija, Bolgarija Grčija) ki je po zmagi Italijanov nad Turki v severni Afriki pognala Turke z Balkana.

   • Adolf Hitler

    RVATI IN RBI=TURKI=KAZARI,ENO IN ISTO GOLAZEN

  • cosmosjasnovidec

   Tovariš Pahor je ravno bil v Iranu in ves ponosen navedel,da je sklenil biznis za 5 milijard.
   5 milijard bo dobil za prehod migrantov čez Slovenijo v kateri bodo uničili še tisto kar predhodni kamelotrajbarski musliči niso.
   Ta denar si bo pa seveda komunajzerska vlada spravila v svoje žepe državljanom pa spet nabila davke za kritje stroškov muslimanske golazni.
   Drugega prijateljskega biznisa tam ni mogel skleniti,ker če bi za kako delo in podobno ziher nobeden pameten ne bi šel delat tja kjer bo garantirano ostal brez glave.

   • elh

    5 milijard! To so sklenili? Govoriti je lahko, državljanom dokazati te “rezultate” in kam točno je od vsega tega kaj šlo, jim ne bo treba in se še nikoli ni zgodilo.

    In četudi bi priteklo stokrat več denarja, je to še vedno denar nasilnega, nazadnjaškega režima. Zelo umazan denar.

    Zakaj jim ni predsednik zaračunal vsaj preživljanje muslimanskih azilantov?
    Ali še bolje, zakaj se ni dogovoril za vrnitev muslimanazilantov v Iran, kjer naj lepo skrbe zanje do konca njihovih dni? To bi bil posel o katerem bi bilo vredno govoriti in bi bilo vredno milijonkrat toliko kot posel s katerim se hvali.
    5 milijard bo že zdavnaj spuhtelo azilantje bodo že krepko razmnoženi pa še nepraj pripeti na proračun in še kakšne tri nove džamije bodo rabili…

    Kako lahko nek razmišljajoč človek, kot bi visok državni predstavnik apriori moral biti, razmišlja tako omejeno?

   • sevenx

    Ce je sklenil posel kaj dobijo Iranci za ta denar? Torej nekaj kar je vec od 5 milijard. Edina moznost.

   • Franc Novak 1979

    Fino, d dobimo 5 milijard za posle z Itanom. Samo pri takih poslih na veliko je čistega dobička največ 2%, torej bo Sloveniji ostalo 100 milijonov. To bojo pa tako hitro raztalali, da še vedeli ne bomo. 40 gre za zdravniške plače, 20 za sindikalistične plače, 40 pa za javno upravo. Mogoče bi ga bilo treba izprašati na način čaučesku.

 • Olga

  Jim ne bodo zgradili mošeje in bivalne skupnosti, tako kot njihov zemljak, Janković v Ljubljani? Lako čemo, v Sloveniji! Doma pa orožje poje!

  • avtohtoni neandartalec

   Pokaži mi razvito Evropsko demokracijo, ki se jim trudimo zgledati podobni, ki nima niti ene muslimanske džamije.
   Hrvati spadajo med zahojene in balkance, ne med zahodne in razvite, mimogrede, to ne velja.

   • Olga

    Imajo pa že dolgo džamije, za razliko od Srbov! Kje imajo v Srbiji džamijo?!! Največ škode so Slovencem skozi zgodovino naredili Srbi! Ali ste Srb??Jaz imam s Hrvati dobre izkušnje!

    • Steiermark

     Olga, tvoje vprašanje, ali je tale neandertalec srb, je odveč, tega, da je srb, nemore skriti niti v enem svojem neandertalsko srbskem komentarju….. Vsakokrat pljuva po Hrvatih in tudi nas, Slovencih! Čemu ali komu je to podobno? Normalnemu, srednjeevropejcu in nekomu, ki spoštuje deželo, ki ga redi in verjetno to izkoriščajo že njegovi predniki, ki so prihrumeli v Slovenijo, niti srednjeevropejski civilizaciji – kulturi, tudi ne!

     • hle

      Ko boš razumel koliko gorja so nam v zgodovini povzročili hrvati konec koncev so nas tudi v to balkansko godljo spravili oni potem boš drugače govoril do tedaj pa uživaj v svoji nevednosti

     • Adolf Hitler

      RVATI IN RBI=TURKI=KAZARI

    • Franc Novak 1979

     Tukaj https://sh.wikipedia.org/wiki/Spisak_d%C5%BEamija_u_Srbiji 25 džamij je v Srbiji, ena je porušena. Največ škode so Slovencem povzročili Slovenci, od tega, da so se leta 1916 s Hrvati in hrvaško/bosanskimi Srbi spajdašili in leta 1918 naredili Državo SHS (Slovencev, Hrvatov in Srbov), potem pa so se prodali za sedež v Beogradu v Kraljevino SHS (Srbov, Hrvatov in Slovencev) Ivan Cankar je v svojem predavanju dejal: “Imenuj se dandanes v Ljubljani Slovenca, pa boš tepen, ne od nemških, temveč od ilirskih šovinistov. Pravzaprav je njegova smrt celo posledica njegovih trdnih, izrazito slovensko zavednih političnih stališč. In kot je sam preroško dejal, v tistem času so bila takšna stališča, še posebej za tiste, ki so jih vztrajno javno izražali, lahko zelo nevarna. Nekdo je tedaj v zaupnem pogovoru povedal, da so Cankarja leta 1918 pretepli trije srbsko govoreči neznanci. Dva sta ga držala, tretji pa ga je s kovinskim predmetom tolkel po glavi. Cankar je dejansko imel na glavi pet razčepljenih ran, razbito arkado in zlomljeno ličnico. Opis poškodb je pomemben tudi zaradi tega, ker so še danes delno vidne na posmrtni maski, ). Povedal je tudi, da je Cankar že nekaj časa pred smrtjo po vsej Ljubljani “rogovilil” ter glasno izražal svoje nestrinjanje glede zveze s Srbi. Opozarjal je, da bo imelo “ujedinjenje po srbsko” za Slovence katastrofalne posledice.

     • Steiermark

      Se popolnoma strinjam s tem, kar si napisal. Največ škode, je nam, predvsem Štajercem, naredil ravno Maister, ki je tako hlapčevsko pristal na srbsko okupacijo Slovenije in njihovo nadvladao, ko v resnici, srbi iz srbije sploh niso bili del kraljevine Slovencev, Hrvatov in Srbov (bosanskih)!

     • RATATA

      R.Maister je ljubil srbe!
      Njegov pesniški psevdonim je bil Vuk Slavić!
      Če bi bil v ww2 še živ, bi bil zih za kraljevino Jug.skupaj s četniki in na vezi z VB obveščevalno (kot njegova sinova).

     • Adolf Hitler

      RVATI IN RBI=TURKI=KAZARI

    • Adolf Hitler

     RVATI LOPOVI

    • RATATA

     Naštej dve.

   • Adolf Hitler

    ne niso hrvati ampak RVATI

  • cosmosjasnovidec

   Po zaslugi copatarja Jankoviča je pa tudi Ljubljanska občina najbolj zadolžena izmed vseh v Sloveniji.
   Pokradel je vse kar je bilo možnega.

   • Adolf Hitler

    tega kurca pofukanega pederskega treba zagrabt za pizdo pa naravnost v srbio šutirat

   • RATATA

    Srbi si ne obuvajo copat. Opanke imajo za po blatu in hiši.

 • dr Janez Sveti

  Čudi me, da tega ni več. Pričakujem, da v bodoče bo.
  DR Janez Sveti rapšic

  • cosmosjasnovidec

   Tokrat se pa povsem strinjam z tabo.

 • samsara

  Srbi imajo star pregovor ali pa rek, “Svakog gosta jednog dana dosta”.
  Zgleda, da zanje ta dan prihaja…

  • Steiermark

   Oni rečejo: svakog gosta, tri dana dosta…… Ampak ko se to tiče njih – kot pri okupaciji Slovenije, pa kaj hitro pozabijo na svoj pregovor!

   • samsara

    Oni se v Sloveniji ne počutijo gostje. Oni se po zaslugi turških genov, povsod počutijo kot doma.
    Kar se Turkov tiče, to vem iz prve roke.
    Glede pravilnosti reka, pa gre najbrž za verziji. Sam se tisto, ki jo navajam, večkrat slišal od Srbov. Druge se ne spomnim.

 • cosmosjasnovidec

  Če je samo eden ranjen in še to lažje je objava novice na žalost skoraj nepomembna.
  Morda se bodo pa nekateri srbi res počasi dvignili vendar dvomim v to,ker so prestrahopetni za kaj takega.
  Tudi tukaj je objavljeno,da so kar trije moški zbežali pred temi musliči čeprav so bili oboroženi.

 • Vrhovni sodnik

  Slabo opravljeno, popravni izpit za Srbe.

 • Terminator

  Naj si njabavijo večje kalibre,pa počistijo nesnago.

 • Ryuk
 • črnaovca

  Od tega da skrajneži vzamejo pravico v svoje roke in povojnih pobojev je samo korak. Tako da propagiranje jemanje pravice v svoje roke brez sodišč vodi v znane posledice

 • senorita

  Nimajo jih dovolj samo Srbi, tudi vsi ostali, saj prinašajo sem vse slabo, kar se da, ne samo terorizem, prevsem tudi kriminal, kamenodobno kulturo, pojmovanja….pa vse do bolezni!

  No, v sobotnih Slovenskih novicah piše, da so morali zaradi migrantov, ki so jih polovili na Vranskem razkužiti policijsko postajo v Žalcu in vse ostalo od avtobusa dalje, saj so bili migranti, Afganistanci in Pakistanci vsi garjavi in ušivi, našli pa so tudi hepatitis C.

  Upam, da se zavedate, kaj to pomeni? To so prenosljive, tudi nevarne bolezni, proti katerim se je potrebno obvezno cepiti pred potovanji v kakšno “eksotiko”.
  Dodaten problem je, ker so uši, ki jih imajo migranti drugačne od tistih “naših”, so namreč prenašalke tifusa.
  Z ušivimi in garjavimi migranti imajo precej težav tudi v Srbiji, Bolgariji, kjer se tudi precej piše o tej nevarnosti. Marsikje jih zaklenejo v centre, da ne hodijo naokoli. V Bolgariji je to zahtevalo prebivalstvo samo.
  Žal pa jim na tisoče še vedno uspe priti v EU kjer potem širijo vse od garij, uši do hepatitisa.

 • cosmosjasnovidec

  Sem mislil,da bo danes že pisalo o številnih mrtvih musličih ter,da so iz strahu pobegnili nazaj v arabijo od koder so se privlekli.
  Na žalost je pa vse utihnilo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!