Srbija ima s Slovenijo skupno črno točko: Slavi vojne zločince in ne priznava odgovornosti za zločine

Foto: epa

Ko je eden izmed generalov, obsojen zaradi vojnih zločinov, predaval mladim vojaškim kadetom v Beogradu, ga je dočakal prisrčen odziv ministra za obrambo. Ta je namreč izjavil, da bi moral biti narod ponosen na veterane, kot je general, in ga označil za najbolj hrabrega od najhrabrejših, pišejo hrvaški mediji o fenomenu, ki je identičen slovenskemu in odnosu določenih ljudi do komunističnih klavcev, ki so povzročili bratomorno morijo med in po drugi svetovni vojni. 

Ni torej presenečenje, da se je srbski predsednik Aleksandar Vučić glede generala Ratka Mladića, ki je bil zaradi genocida v Srebrenici obsojen na dosmrtno kazen, odzval tako, kot se je. Ta je namreč sodbo označil kot nepravnomočno in pozval vse, naj se usmerijo v prihodnost in se ne utapljajo v solzah preteklosti. Glede na to, da je Mladića na dosmrtno kazen obsodilo Mednarodno sodišče za vojne zločine na območju nekdanje Jugoslavije, bi to moralo predstavljati zaprtje poglavja o najhujših zločinih v Evropi po drugi svetovni vojni in oblikovanje prostora za spravo, potem ko so bili kaznovani najhujši zločinci.

Vpliv Rusije je vedno večji
Srbija po prepričanju političnih analitikov ne samo, da ne sprejema odgovornosti za kazniva dejanja, storjena v imenu srbskega naroda, ampak celo tone v začetek devetdesetih let, ko so se ti zločini dogajali. Vlada v Beogradu po navedbah New York Timesa z dobrodošlico sprejema obsojene vojne zločince in sodelavce Slobodana Miloševića. Čeprav bi Srbija v prihodnosti morala postati naslednja država članica EU, se obrača proti Rusiji, ruski vpliv pa postaja vedno močnejši. Zaradi tega so v Bruslju ocenili, da Srbija igra dvojno igro.

Foto: epa

Srbski minister za obrambo Aleksandar Vulin je izjavo komentiral kot neprijateljsko izjavo, ki ne spoštuje Srbije, in je prepričan, da ima Srbija pravico, da samostojno določa. Srbija med drugim zavrača sankcije proti Rusiji zaradi Ukrajine, zato ne preseneča, da je podpora Srbiji pri vstopu v EU od leta 2009 padla s 73 odstotkov na 49 odstotkov. Opazovalci so zaskrbljeni zaradi vrnitve retorike iz devetdesetih let prejšnjega stoletja.

V Srbiji slavijo vojne zločince – v Sloveniji tudi
Veliko pove tudi primer nekdanjega srbskega generala Vladimirja Lazarevića, ki je odslužil dve tretjini 14-letne zaporne kazni zaradi zločinov proti človeštvu, uperjenih proti albanskemu prebivalstvu na Kosovu. Po izpustitvi na svobodo leta 2015 so ga v domovini pričakali kot heroja, saj so ga na letališču pričakali dva ministra, šef srbske vojske in drugi višji uradniki. Prejšnji mesec je imel še kontroverzni govor na srbski vojni akademiji z naslovom “Junaštvo in humanost srbskih vojakov v obrambi pred agresijo Nata”. Kljub protestu EU je generala z odprtimi rokami pozdravil minister za obrambo.

Jelena Milić iz Centra za evroatlantske študije v Beogradu je po navedbah Jutarnjega lista opozorila, da se bo morala Srbija prej ali slej odločiti, ali želi biti del EU, torej del civiliziranega sveta, in dodala, da ima zdaj zadnjo priložnost, da to stori.

N. Ž.

 • pajot

  V Srbiji slavijo tudi bitko na Kosovem polju,kjer so bili poraženi. Tako kot slovenski rdeči partizanci v Dražgošah,kjer so pokazali pete Nemcem v silovitem begu imenovanem jebeš seljake,spasi svoje dupe.

  • dob

   Obstaja pričevanje o tem, kako sta kučanova starša izbirala ime za sina. Mama je navijala za ime juventus, fotr je bil pa bolj za grocka. Ampak sta se potem zmenila za milan.

   • rubec

    hehehe

   • pajot

    Tale milan ima partizansko ime Crvena zvezda.

  • škale

   Kolikor vem, so bili na koncu poraženi domobranci. Vsaj v večini učbenikov to piše. Izgubljena bitka ne pomeni izgubljene vojne

   • pajot

    Kakšna bitka neki… Bil je samo beg junaških rdečearmejcev pred vermanšaftom.

 • Lilika

  Ali naj bi častili Dačića, ki poje Erdoganu in časti agresorja na lastno državo?

  • Olga_10

   Podpirate vojne zločince?

 • sprehajalec

  Gre za ideologijo “našizma”, cosa nostra, oziroma naša stvar. Če je v Italiji omejena na krog mafijcev, je pri nas in pri Srbih del države, njene mitologije in državljanov. Zarota “naših” torej.

  Pomanjkanje pravilne vzgoje v moralne in načelne ljudi, pa to povzroča. Prisotno pa je od najvišjih, do najnižjih nivojev.

 • domovina mili dom

  “Jelena Milić iz Centra za evroatlantske študije v
  Beogradu je po navedbah Jutarnjega lista opozorila, da se bo morala
  Srbija prej ali slej odločiti, ali želi biti del EU, torej del
  civiliziranega sveta, in dodala, da ima zdaj zadnjo priložnost, da to
  stori.”
  EU naj bo previdna, da se ji ne zgodi Slovenija. Pri sporazumu podpisat kar na začetnih pogajanjih.
  1 prepoved paktiranja z Rusi
  2.prepoved KPS
  3. odpreti vse arhive
  4.prepovedati poveličevanje diktatorja tita.
  5.povrnitev škode vsem, katere je Srbija uničila med zadnjo vojno.

 • Meho

  Če bi butelj živel v rajski vukojebini Srboveniji, ne bi fasal dosmrtne kazni, ampak bi mu rođak Masleša prisodil en dober penzion. Pa še brezplačno stanovanje za “zaslužne” jugovence.
  .

 • Lilika

  Buteljna se je lastna hči tako sramovala, da se je ustrelila z njegovo pištolo. In butelj ima še vedno pokojnino, ki jo prejema njegov sin Darko. Ata mu pa zastonj futrajo v arestu. A se nimajo fajn? Medtem pa cel kup četnikov poje po Sloveniji.No nobeden ni boljši glasbenik od Hrvata MPT, samo eden se mu je pa po moji oceni precej približal. https://www.youtube.com/watch?v=katLOXqXA8U
  Toda rdeči slovenski glasbeniki so tako zanič, da me ne čudi, da vodijo v Slovenijo Ribjo čorbo, ki je pa spet zanič.

  • koza

   baje so jo arkanovci, eni pa pravijo, da jo je zlorabljal

   • Lilika

    Njenega zaročenca je poslal v smrt, čeprav ni bil križanec med Albancem in Hrvatom. Ali potomec črnske prostitutke.

    • koza

     mi je vseeno, le da so se med sabo, da ni kdo drugi kriv, vse ostane v “familiji”

 • Valter BraniSlav

  Komunisti so nas resili pred. Nacistov.
  Marsal Tito pa pred Stalinom.

 • Občasni Komentator

  Ali je Mladić kriv, je vprašanje v rangu Ali je kajenje škodljivo.

  • stroke

   Ko si grozljivo neinformiran in naiven, najbrž res.

   • Občasni Komentator

    na pa informiraj me, da ne bom naiven….naštej 10 dokazov v korist tega zločinca….ali pa še lažje dej mi 10 dobrih dejanje tovariša tita

 • primsek

  Vojni zločinec je bil recimo Rožman, ki ga zaradi kolaboracije in bega z ustaškim zlatom in zapustitve črede niso hoteli sprejeti niti v Vatikanu, ker je bil človeški gnoj, ki je povzročil, da je bilo med 97.000 žrtvami WWII dve tretjini žrtev na protiokupacijski strani (uradno štetje Dežmana, ko je bil vodja Muzeja novejše zgodovine). Klavec je bil domobranec Lev Rupnik, pa črnorokci, pa klavci iz Kozlarjeve gošče in tudi Apostoli svetega Urha, ki so se moblizirali iz katoliške organizacije Mladci.
  Domobranci so torej mentalni zavezniki Srbov in Miloševiča? To lahko proizvede samo orbanovski portal s tretjerazrednimi pisuni, naphanimi z abrankastimi piškotki klerodrajska miličnika

  • pajot

   Vojni zločinec je bil tudi josip broz,pa boris kidrič,pa ivan maček-matija,pa…še malo morje tebi tako ljubih krvavorokcev. (kočevski Rog,Huda jama, Brezarjevo brezno pri Podutiku)

   • rubec

    On itak nima pojma. So dnevi ko mu ga nobeden ne primšek pol je pa mal nervozen.

    • pajot

     če mu ga nobeden ne primšek,bi mu ga pa lahko oralšek.Da bi ga zadovoljivšek.

     • rubec

      hihihihehe

  • xtc

   Butec Rožman je rehabilitiran,ker mu nič od tvojih butastih blodenj ni dokazano si enak idiot kot Mekina v EP.

   • primsek

    ne jemat ekstazija, če ti škodi : proces proti Rožmanu je zastaral, ker ga je vodila komunjarska pofuknjača B Brezigar, ki je v osemdesetih kot tožilka preganjala Mladino in Novo revijo. nobene rehabilitacije ni bilo in je ne more biti.temu se reče orbanovsko janšarijevski fejk njus, za kar je šipac pleško izšolan na obramboslovju FSPN

    • xtc

     Nič ne pomagajo tvoje blodnje Rožman heoj nedolžen Tito gnoj -mesar in zločinec.

  • Anton

   Tale VAŠA resnica se počasi razblinja in to vas boli.

 • Lilika

  Civilizirani Evropi. No Bruselj ni ravno civiliziran, ker lahko določene osebe tam kurijo avtomobile, razbijajo izložbe trgovin in ustrahujejo ljudi. Tako, da kakorkoli obrnem, pridem vedno do istega konca.

 • BOG VSE VIDI

  KAJ JE Z VAMI TUKAJ ???? AMERIKA JE V IRAKU UBILA 1, 2 MILIJON LJUDI, PLUS ŽRTVE IZ LIBIJE, SIRIJE, CEL BLIŽNJI VZHOD JE KRVAV, ZARADI ZAHODNEGA POHLEPA PO NAFTI !!!!!!!!!!!!!!!!

  • FORT WORTH

   Zakaj so pa Americani zrusili pola Kragujevca ??
   A zaradi srbskega krompirja ?? Hehehe

 • xtc

  Bizantinci ne sodijo v EU oni sodijo skupaj z Albanarji za mrežo pa še krepelca obojim v roke.
  Od Srbov nikoli ni bilo veliko koristi,ogromnokrat pa sama škoda.
  Če ravno ne gre za čisto neumen narod ,ga žal zgodovina postavlja v nivo bedakov in večnih poražencev vojn.Definitivno pa Srbi,Albanci ,kot tudi Bosna NE sodi v EU gre za države Trouble makerje ravno zaradi mentalitete.
  Še Črnogorci so pobegnili od njih.

  • december

   Srbi delajo otroke, ti pa si neploden. Toliko.

   • xtc

    A ti Srb babo j*****************’
    No to bo.

    • haha

     Tebe je en tip iz Srbije naredil. Mamica ti še ni priznala….sicer je morda celo albanc kot tvoj ” vodja”, ki laže da je Slovenc :-)

     • xtc

      He,he,he ravno zaradi tega znap nemško-he,he,ke en bebo.

     • Steiermark

      Mi pošteni, v Sloveniji, spoštujemo tudi Albance, vkolikor so pošteni in dobri, kar se pa za vas bizantince – srbe, nemore reči!

   • Steiermark

    decembeer, v glavi imaš “žled” ali pa je tako že od rojstva, oz poslledica preveč srbsko bizantinskih genov?

  • 2811

   Avstrija je rekla, da je Srbija najbolj pomemben partner. Zdaj pa pojdi na drevo in se cmeri. https://europeanwesternbalkans.com/2016/02/08/kurz-austria-will-remain-reliable-partner-to-serbia/

   • xtc

    Avstrijci imsjo Srbov poln k+++++ ,zato vedo ,da sodijo k šiptarjem-bratrancem.

    • ,

     Haha, Avstrija ima rada Srbijo, to se ve, ti zdaj tega ne moreš preboleti, dete pojdi spat.

     • xtc

      Zato so jiih dvesto let tepli kot vole a ne?
      He,he,he -ke en bebo.
      Seveda juh ima Avstrija rada saj delajo za 180 Eur med tem ko slovenec stane vsaj 650.

  • madžarsko srbsko prijateljstvo

   KRASNA NOVICA: SRBIJA, MADŽARSKA IN KITAJSKA bodo gradile železnico
   Beograd Budimpešta, Luka ( morski promet) pa bo v krščanski pravoslavni
   Grčiji, piše vse tukaj, to je danes velik dan za Madžare in Srbijo,
   povezujeta se Beograd in Budimpešta!!!! Piše tukaj https://beta.rs/ekonomija/ekonomija-srbija/65064-mihajlovic-povezati-beograd-i-budimpestu-s-lukama-u-grckoj

   • Steiermark

    No, potem pa še lahko samo čakamo, kdaj bodo srbi Madžarom vrnili Vojvoddino in Banat, te dve pokrajini nikoli nista bili srbski, razen po 45 letu, ko je množični morilec in pederast, pedofil, tito, prisilno premeščal in klal avtohtona ljudstva , da bi ustvaril neko “novo, jugoslovansko – beri velikosrbsko” narodnost!

  • avstrija srbsko prijateljstvo

   Avstrijci pa pravijo, da imajo 500 firm v krščanski pravoslavni Srbiji
   in da je Srbija za Avstrijo najbolj pomemben partner, Piše tukaj
   https://beta.rs/en/24765-kurz-serbia-most-important-country-in-region-for-austria

   • xtc

    Zato so Srbe sterali na Krf iz božje previdnosti.

    • :-)

     Nekoč so se vsi narodi borili , smo v 21 stoletju, bravo srbsko avstrijsko madžarsko zavezništvo, če pa boste yanševi pljuvali po teh ljudeh, se boste sramotili in to ni okej. Pa pa

     • xtc

      Avstrijci nikoli niso marali Srbov in jih tudi ne bodo kot pravoslavcev ne so si Ruse in Srbe predobro zapmnili.

     • Steiermark

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • tramal

      A če gradijo železnico so so pa že bratje ,a ne.Nam so Avstrici zgradili vse železnice po sloveniji in v slovenijo pa ne galamimo toliko kot vi zaradi enega tira .Vojvodina je pač bila madžarska in verjetno bo kmalu spet ,zato pa gradijo železnico do vojvodine.

     • Steiermark

      izgleda, da se bodo srbi, zaradi gradnje železnice , ki jo bo izvedla in financirala Avstrija (sami, kot “morti di fame” itak nimajo šans za kaj več, kot za makadamske ceste, s vozovi na volovsko vprego..” preimenovali kar v Avstrijce……hahahahahhhhhhh

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • AMER SO ZLOČINCI

  AMERIKA JE NA EVROPSKA TLA, NA EVROPSKO RUSKO MEJO TRENUTNO PRIPELJALA 4000 VOJAKOV IN TANKE, NAPERILA JE TO OROŽJE PROTI SLOVANSKI KRŠČANSKI RUSIJI, AMERIKA TOREJ IZZIVA TUDI VOJNO NA EVROPSKIH TLEH !!!!!!!!! ZBUDITE SE !!!!!!!!!!

  • tramal

   Čuj bedak srbski .Ni ti treba za vsak stavek spreminjati nik.Vsi vemo da pišeš bedarije z kakšnimi dvajsetimi niki.

 • BOG VSE VIDI

  KAJ JE Z VAMI TUKAJ ???? AMERIKA JE V IRAKU UBILA 1, 2 MILIJON LJUDI,
  PLUS ŽRTVE IZ LIBIJE, SIRIJE, CEL BLIŽNJI VZHOD JE KRVAV, ZARADI
  ZAHODNEGA POHLEPA PO NAFTI !!!!!!!!!!!!!!!

 • BOG VSE VIDI

  KAJ JE Z VAMI TUKAJ ???? AMERIKA JE V IRAKU UBILA 1, 2 MILIJON LJUDI,
  PLUS ŽRTVE IZ LIBIJE, SIRIJE, CEL BLIŽNJI VZHOD JE KRVAV, ZARADI
  ZAHODNEGA POHLEPA PO NAFTI !!!!!!!!!!!!!!

 • Nočemo vojne

  Amerika izziva vojno z Rusijo, na naših evropskih tleh!!!!!!!!!!!!

 • Nočemo vojne

  Amerika izziva vojno z Rusijo, na naših evropskih tleh!!!!!!!!!!!

 • Nočemo vojne

  Amerika izziva vojno z Rusijo, na naših evropskih tleh!!!!!!!!!!

 • zima

  Normalne države že zapuščajo in bodo zapustile EU

  • tramal

   A imate srbini kakšen praznik danes da je vas toliko na tem portalu.Spet praznujete kakšno izgubljeno vojno.

  • xtc

   Samo Srbi niso normalen narod kot ne Rusi,kot ne Albanarji ali Otomani ti sodijo skupaj za mrežo in dat jim nože v roke,pa dokončajo uspešno posel ki ga že 500 let pomankljivo opravljajo drug na drugim tako kot se spodobi.

 • zima

  Avstrija je povedala, da je krščanska Srbija najbolj pomemben partner za Avstrijo. Piše povsod o tem https://beta.rs/en/24765-kurz-serbia-most-important-country-in-region-for-austria

 • zima

  Avstrija ima 500 firm v Srbiji., tesno sodelujejo Piše tukaj https://beta.rs/en/24765-kurz-serbia-most-important-country-in-region-for-austria

 • de

  Amerika je pobila na milijone otrok, žensk, na bližnjem vzhodu, sedaj pa izziva iz naših evropskih tal spopad s slovansko Rusijo. Nemški podjetniki nočejo ameriških neumnosti proti Rusiji, preberite si tukaj http://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/597b5886eae35/nemcija-ne-bo-upostevala-ameriskih-sankcij-proti-rusiji

  • tramal

   A to pa nisi poslušal koliko civilov je v treh dneh pobila ,zbombardirala rusija v siriji.

   • xtc

    Pa poklala v Čečeniji ,Afganistanu itd.

 • madžarsko srbsko prijateljstvo

  Lepa novica : Orban in Srbija gradita direktno želežniško povezavo Budimpešta: Beograd

  https://beta.rs/ekonomija/ekonomija-srbija/78725-brnabic-pocetak-rekonstrukcije-pruge-beograd-budimpesta-istorijski-dan-za-srbiju

  • žive naj vsi narodi

   “yanševci” so zdaj v šoku :-)

   • tramal

    Ne vodi Janša vlade temveč komunisti.Kaj pa ima Janša z železnico .Res si bedak pomilovanja vreden.

  • Občasni Komentator

   In?

 • madžarsko srbsko prijateljstvo

  KRASNA NOVICA: SRBIJA, MADŽARSKA IN KITAJSKA bodo gradile železnico Beograd Budimpešta, Luka ( morski promet) pa bo v krščanski pravoslavni Grčiji, piše vse tukaj, to je danes velik dan za Madžare in Srbijo, povezujeta se Beograd in Budimpešta!!!! https://beta.rs/ekonomija/ekonomija-srbija/65064-mihajlovic-povezati-beograd-i-budimpestu-s-lukama-u-grckoj

 • avstrija srbsko prijateljstvo

  Avstrijci pravijo, da imajo 500 firm v krščanski pravoslavni Srbiji in da je Srbija za Avstrijo najbolj pomemben partner. Piše tukaj https://beta.rs/en/24765-kurz-serbia-most-important-country-in-region-for-austria

  • tramal

   Ti pa dobro fantaziraš .Samo se ti srbine tolaži .Vi spadate nazaj pod turčijo ,ker ste severni turki..Kaj ti tu ni jasno?

 • madžarsko srbsko prijateljstvo

  Zgodovinska novica danes: Madžarska in Srbija gradita direktno želežniško povezavo Beograd Budimpešta. https://beta.rs/ekonomija/ekonomija-srbija/78725-brnabic-pocetak-rekonstrukcije-pruge-beograd-budimpesta-istorijski-dan-za-srbiju

 • Beograd : Budimpešta

  današnje mednarodne novice: Beograd; Budimpešta bosta pričela graditi direktno železniško povezavo, ki bo dolga 350 km piše povsod , http://www.chinadaily.com.cn/business/2017-08/16/content_30669994.htm

 • RATATA

  Srpskih đenerla ponosna poslovica :
  “nema jebaća bez opasaća”.
  (cenjenim bralcem sporočam, da prevod hranim v uredništvu)

  • SRBSKO MADŽARSKO PRIJATELJSTVO

   BRAVO SRBSKO MADŽARSKO POVEZOVANJEEEE

   • RATATA

    BRAVOOOO
    Glede na to, da te zastopm nisi madžar.
    Jel tako srbine? puška te ubila!

    • Madžari, Avstrijci, Srbi

     revček, kako si nevoščljiv a ne da te boli HAHAHAHAHA

     • RATATA

      Me je bolelo, ko sem se z biciklom prbrnu na koleno, ampak ne doug.
      Ti mešaš naslove komunističnih parol! Jebala te agitacijska propaganda!

   • FORT WORTH

    Pa kde si KRIVOKUČA ??!! Hehehe

    • Madžari, Avstrijci, Srbi

     ORBAN NOČE GRADIT S TABO, ON GRADI S SRBIJO IN AVSTRIJO. A BOLI? Hahahahahahahaha

     • FORT WORTH

      Ja,boli.Hehehe
      Kaj bo pa turčine gradil ??
      I ti Jablane si fizikalac.
      Jebo te onaj ko te napravio.
      Dali ti mene cujes ??
      Sve ste ratove izgubili. Hehehe

     • rtz

      mater kako ti je hudo ker te Orban noče vohat :-)

     • FORT WORTH

      Jebe se meni za Orbana i za Orbaniju. Hehehe

     • vauu

      Orbanu ti nisi niti do kolen, on bi ti že pokazal kaj je red :-) ne bi žalil nikogar, on bi te v roke vzel kot pravi moški, pa bi ti mirno stal..

  • SRBSKO MADŽARSKO PRIJATELJSTVO

   ORBANU DOL VISI ZATE hahahahaha

   • RATATA

    Men pa zanga hahaha
    Jesi krele upićkumaterinu bre
    Drgač me pa motiš čoban, ker poslušam slovenske narodne iz jerbasa.

    • avstrija srbsko prijateljstvo

     Ponižuj se zdaj ORBANU, KI IMA RAJE SRBIJO KOT TEBE hahahahahahaha JOJ KAKO TE PEČE A NE

     • RATATA

      Sem bral u srpskih cajtngih, da se bo Orban preimenoval v Srban. Povej naprej!

     • ijkl

      Orbanu povej :-)

     • ijkl

      Srban je krasno ime, lepa ideja.

     • RATATA

      Madžari imajo težnje po Vojvodini in Banatu!
      Tudi po slovenski deželi Prekmurje, kateremu pripada Medmurju (ozemlje med Dravo in Muro, ki pripada Prekmurju po Trianonski pogodbi, kjer pa Republika Slovenija ne izvršuje oblasti, kar je v nasprotju z internacionalnim pravom(!!!))
      Zato se nimaš za kaj veseliti!
      To je zaskrbljujoče, saj Madžarska je normalna država z učenimi voditelji, ki poznajo pravo in ni takšno skropucalo, kot osamosvojena socialistična republika Slovenija pod vodstvom pokomunističnih fdv-jevcev, častilcev tita in avnoja ter tekovina komunistične revolucije!

     • Hun

      Vojvodina je velik vecna od Prekmurja tko da ucenemu vodji Srbanu je pomembnejsa Srbija, tko ks djal

     • tramal

      A to piše v sbsko turških cajtungah.

  • čakmalno

   a nisi ti zadnjič tukaj pozival k nasilju na nekoga

   • RATATA

    Ja čakmal no, a bi ti rad kaj povedal?
    Povej že, ne pa lapat!

 • Beograd : Budimpešta

  Zgodovinska novica danes: Madžarska in Srbija gradita direktno želežniško povezavo Beograd Budimpešta.http://www.chinadaily.com.cn/business/2017-08/16/content_30669994.htm

  • ORBANU DOL VISI TUKAJ ZA VAS

   haha, Orban in Avstrija se z Beogradom povezujeta, yanševci pa pljuvajo HAHAHAHA

   • tramal

    Mokre sanje .Menjaj gate.

  • da popravim

   Obnavljajo jo, je že obstajala ves čas

   • xtc

    Ja baje švelerje Madžari sekajo ven.

    • ,

     tvoja mamica ima rada srbske lepotce, tudi tebe je eden naredil, sicer nisi lep po njen, si grd po mamici.

     • Sašo

      Srbu se dvigne samo na kozo, na ovco ali pa na njegovo mamo ali sestro. Kot Bošnjaki, sita zgodba.

     • Hun

      se mi je zdel da si meketajoce sorte da poznas kaj pali Srbe

     • xtc

      Ja baje Čefurji radi nastepavate koze in ovce baje Srbski čobani tudi.

     • xtc

      Ne raje ima Germanske kot čefurske.

     • tramal

      Kje si še videl kakšnega lepega srba.Vsi so napol pečeni.Malo jih še sonce dobi ,bodo pa postali črnci.

   • tramal

    Seveda gradijo železnico dovojvodine ker je madžarska in jo bodo dobili nazaj.

  • xtc

   Direktna povezava Beograd Istambil-Tirana tile pašejo skupa že 300 let.

   • xy

    Misli si kar hočeš, krščanska Srbija je povezana z Madžari in Avstrijci.

    • xtc

     Avstrijci ne Madžari niso nikoli marali srbske drhali, vedo kaj je ta drhal počela po prvi in drugi vojni po ozemlju Avstriješe Orbann jih je zamrežil z mrežo.

    • tramal

     Lepe sanje za tvoje blodnje.

   • Hun

    Slovenski domobranci pa z nacisti

    • xtc

     NO levi ste dosti bolje sodelovali z ovajanjem Slovencem Ljudsko delavskim socialistom,vašim bratrancem po socializmu.

  • tramal

   Madžari imajo polno ciganov.Kako pa naj jih izvozijo domov v srbijo če ne z vlakom

 • Madžari, Avstrijci, Srbi

  Države se samostojno odločajo, bravo Srbija, Avstrija, Madžarska, za povezovanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://beta.rs/ekonomija/ekonomija-srbija/65064-mihajlovic-povezati-beograd-i-budimpestu-s-lukama-u-grckoj

  • Živelo povezovanje

   temu se reče ŠAH MAT vsem, ki so pljuvali.

  • xtc

   Srbi sodijo na Balkan k Šiptarjem.

   • xy

    Misli si kar hočeš, Srbija je povezana z Madžari in Avstrijci.

    • xtc

     Zato ,ker so jih Avstrijci vedno mlatili kot cigane ,a to misliš?

   • Sašo

    Res je.

   • Hun

    itak da sodjo …samo srbov ni v diaspori 20milijonov kot siptarjev

   • 2911

    Nimajo nobene zveze s šiptarji, tvoj vodja pa je šiptar, ampak si vsi zatiskate oči, tudi obraz ima albanski

    • tramal

     Potem je kučan žaba krastača ko ji je popolnoma podoben v obraz.

  • tramal

   Kje si tu zraven našel srbske turke.Srbi so severni turki,katere nobeden ne mara razen zapitih rusov.

 • kristjani se povezujemo

  Države imajo dovolj prepirov, moč je v sodelovanju ne v izolaciji

  • xtc

   Treba je inzolirati levake-bratrance nacional socialistov.

   • ,

    to se ne bo zgodilo, ti na v jok haha

    • xtc

     Bo,bo že prihaja.

   • Hun

    kaj cakas

 • december

  http://nova24tv.si/svet/sorosevi-placanci-srbija-odpoklicala-zaposlene-v-veleposlanistvu-v-skopju-zaradi-obvescevalnega-dela-proti-drzavi/

  Soroševi plačanci? Srbija odpoklicala zaposlene v veleposlaništvu v Skopju zaradi obveščevalnega dela proti državi

  Srbija je danes odpoklicala vse
  zaposlene v srbskem veleposlaništvu v Makedoniji, saj so obveščevalni
  organi odkrili njihovo ofenzivno delovanje v delovanju do organov ter
  institucij Srbije, je sporočil predsednik Aleksandar Vučić.

  Srbski predsednik Aleksandar Vučić
  je danes obvestil javnost o odpoklicu diplomatskega osebja z
  veleposlaništva v Skopju, saj so dobili nedvoumne dokaze tajnih služb o
  protidržavnem delovanju, hkrati pa si bo še naprej prizadeval za
  prijateljske odnose med Beogradom in Skopjem.

  Srbija je odpoklicano osebje že včeraj povabila na pogovore, srbski zunanji minister Ivica Dačić pa je potrdil, da je bilo “nedvoumno dokazano ofenzivno delovanje proti Srbiji, pri čemer je prisoten tudi zunanji dejavnik.”

 • Sašo

  Srbi , večni poraženci, ki nikoli ne priznajo poraza .

  • Hun

   zato jih dela tolk velke…na sportnem parketu!

  • 2811

   srbski narod ni noben poraženec, je močan narod in zmaguje.

   • cosmosjasnovidec

    Tebi in ostalim čefutarjev v zarukanih beticah.
    Srbi so v vsem njihovem obstoju povzročili vsako vojno tudi 1.svetovno in v vsaki so bili prefukani kot posranci kar tudi so.
    Imajo samo velike gobce v resnici so pa navadne posrane pičkice.
    Še celo šiptarski primitivci so jih nabutali tako,da so vse objokani posrani ter poscani komaj pobegnili z kosova pa še pri tem jim je moral pomagati Unprofor drugače bi jih šiptarski čobani zasužnili in uporabili kot spolne sužnje.

   • tramal

    Kdaj’? KJE?

    • xtc

     V krčenju na Beograjski pašaluk.

  • w

   Hrvati pravijo, da kokoš preleti Slovenijo.

   • Sašo

    Bravo za HRvate, ki imajo kokoši dolgega dometa ;) . Koga briga kaj si mislite vi Hrvati in SRbi o nas SLovencih, vi imate vred z Bosanci, manjvrednostni kompleks na pram SLovencem. Radi bi bili mi, pa nikoli ne boste.

  • w

   Srbi niso poraženci. Ti si preveč zabit, da bi to vedel. Večni poraženci so NEMCI ( izgubili so 1 svetovno, 2 svetovno vojno, zdaj spet uničujejo Evropo). Toliko.

   • xtc

    Da si butl ni dvoma samo tak zabit narod ko so Srbi so se zmožni dan pred pomembno bitko skregati med sabo in se razdeliti in bitko spušiti,nato pa še lastno zemljo za drag denar prodajati-Kosovo in nato javkati,da so jim ga vzeli.Spušili so prvo vojno,če jih nebi rešili Franceki,bi jih Avstrijci zmleli tako pa so bosopeti “hrabro” pobegnili na Krf nato so morali po prvi MARŠ iz Koroške,po Drugi ponovno kot iz Trsta,nakoncu pa so družno z komunisti razčef****** še Yugo in postali Beograjski pašaluk in nič več.

 • Ana Job

  Zakaj se ne omeni hrvaškega klavca Anteja Gotovine? Zato, ker je direktor No*ve Hrvat in ne ve, kaj je neodvisno novinarstvo? Zakaj nikoli nič ne napišete o lopovski deželi Hrvatski, ki nam je skupaj s tiranom Titom prikradla ozemlja??? Hinavščina Za kozlat!

 • Ana Job
 • Ana Job

  Hrvati 3. del: leto 1945 – 1991 – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=a7PwbxVHqR0

 • Ana Job

  Hrvati 4. del: leto 1991 – 2009 – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=vfKalckRrZ8

  Hrvati 5. del: zaključek – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=HWCrYOk_Rhs

 • stroke

  Glavni šipac Janša in njegovi kužki Janezi na aparatih, ahahahahahhahahaha

  • cosmosjasnovidec

   In kaj je pri tem tvojem butastem komentarju smešnega butl?
   Smejiš se sam sebi kako si fuknjen ali kaj teslo pritegnjeno.

 • Hun

  Vucić je djete radikalca Šešlja…ti so nacionalisti, patrioti, vase sorte desnaki al kako ze..

 • Ana Job

  Vsa juga je naš okupator, ker so Slovenci postali taki ritolizniki, ker so se prodali. Za jugo je Slovenija zanimiva samo, ker je edina pot na zahod, zaradi položaja Slovenije.. Ravno položaj Slovenije je bil za vse tujce vedno trn v peti… za italjane smo pot na vzhod, za čefurje na zahod.. sami pa bedaki, da ne znamo tega vnovčit.Dokler smo bii pod AO, je bilo vsaj poskrbljeno za varnost Slovencev. Zdaj pa letamo okrog brez gat! Postajamo prodane duše!

  • 2911

   v prvem stavku si pljunila na Slov, če praviš, da so se prodali.

   • cosmosjasnovidec

    Saj se jih večina tudi je.Kaj pa misliš,da so naredili levaki?
    Preklete levuharske izdajalske podgane so se prodale in ponižno podlegle na kolena pred balkansko komunajzersko bando.

   • Ana Job

    Seveda, poglej kako se celo naši domoljubi pajdašijo s Hrvati. Verjetno spremljaš tudi Mahniča. Poglej si Hrvati 4.del.

  • Sašo

   Točno tako.

 • Ana Job
 • cosmosjasnovidec

  Srbija nima s Slovenijo skupne črne točke ampak samo z prisesanimi parazitskimi balkanskimi čefutarji kateri so ji v sramoto celega sveta.

 • Burek Burecki

  Res je. Nikoli niste priznali domobranskih zlocinov med drugo svetovno vojno in nikoli tudi ne boste tako kot komunjarr..

  • baubau

   Po tvoje bi se morale mumije in okostja iz brezen in zazidanih hudih jam zdaj še opravičevati svojim morilcem-najbrž zato,ker so še kar tam in se niso razblinila…

 • xtc

  Ko pogledaš te slike vidiš ,da so taki kot da ima umobolnica dan odprtih vrat na oddelku kjer imajo komuniste,ops levake.

 • tramal

  Srbijanski narod je bil vedno podmukel in vedno na vseh straneh kjer je imel koristi.Če te norce spustijo v EU bo to trojanski konj v evropi .Ti srbski turki nikoli niso mogli brez zapitih rusov.

 • xtc

  He,he,he Vojvodina je bila vedno Madžarska,no očitno prihaja nova zmaga za Srbe -skrčenje na Beograd pašaluk kuku-lele-he,he,he zato so te looserje še pravi čas zapustili brihtnejši Črnogorci.

 • xtc

  Srb,kot posameznik ni slab človek,a je njegova težava,da ga vodstva,ki ga 500 ali več let že furajo,vedno peljejo v napačno smer z tropnim nagonom zato bodo kmalu le še Beograjski pašaluk.

 • Meho

  A ta pa ni spil kozarčka, da bi se stegnil. Aja, je, ampak je bila navadna rakija.
  .

 • Pezde

  Razlika je pa v tem, da bodo Srbi s svojimi zločinci prej ali slej popucali, mi bomo pa naše ne samo pustili na prostosti in jih poveličevali, ampak celo volili!

 • črnaovca

  Eno zmedeno pisanje ene zmedene glave. Sicer ne piše katerega vojnega zločinca slavimo v Sloveniji a očitno misli na ta bele

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!