Starši otrok ogorčeni: Disneyjev program bo začel predvajati prvo otroško homoseksualno serijo

Disneyjev program bo začel predvajati drugo sezono serije s homoseksualno vsebino – zgodbo mladega najstniškega dekleta Andi Mack, ki ga v šolskem razredu privlači ena izmed sošolk. Številni so ogorčeni, ker je povprečna starost gledalcev Disneyjevega programa 10 let.

Homoseksualna serija Andi Mack je premiero doživela na začetku letošnjega leta, v petek pa se bo na Disneyjevem programu začela druga sezona. Najstniška mešanica komedije in drame se odvija okoli življenja 13-letnega dekleta in njenega bizarnega družinskega življenja. Povprečna starost gledalcev Disneyjevega programa je 10 let, zato številni niso navdušeni nad prihajajočo serijo.

V znani otroški produkciji zabavnih risank in mladinskih TV serij so se  za ta korak odločili zaradi povečanja strpnosti do različnosti med otroki. Za ta korak so se odločili tudi po nasvetu nevladne organizacije GLAAD, ki se zavzema za večjo vlogo LGBT-skupnosti v medijih.

Disneyjev program je do zdaj predvajal več zgodb s homoseksualno vsebino, vendar je ta prva usmerjena na občinstvo, ki je v povprečju staro deset let ali celo manj, po svetu pa ga gleda na milijone otrok. Lani so celo objavili dramo s homoseksualno vsebino, ki je v resnici predelava zgodbe Lepotica in zver, poroča Breitbart.

C. Š.

 • Olga_10

  Bojkot! Pri denarju se vsak zamisli!

 • RATATA

  Kdo je lastnik tega programa je pomembno.

 • tasilo

  V osnovni šoli sem imel sošolca, ki je bil pravi peder. Bil je tudi pička, pravzaprav … bil je strašanska pizda. Kasneje sem izvedel, da je končal v zaporu.

  • dob

   A se v zaporu skupaj tuširajo?

 • baubau

  Pa pazite na otroke,če niste ničvredni starši.

 • Valter BraniSlav

  Tudi jaz sem stars pa prav nič ogorčen. Ce bo kdo od mojih številnih potomcev istospolen naj ima čimbolj normalno življenje v okolju brez sovraštva. Zato to oddajo pozdravljam.

 • KAPIBARA
 • Olga_10

  Upam, da se ne bodo tudi v Vatikanu odločili, da bodo posneli serijo s pedofilsko vsebino.

 • xtc

  Take umobolne zadeve sodijo na zakodirane kanale kot pornografija,

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!