Starši v Avstriji svojih pet otrok silili v gledanje posnetkov usmrtitev Islamske države

Foto: YouTube

Naravnost grozljivo, a na žalost resnično. Radikalni islamistični starši v Avstriji so se znašli pred sodnikom, ker so svojih pet otrok prisilili v gledanje posnetkov Islamske države z usmrtitvami. Nato pa sta 29-letna mati in 39-letni oče v obrambo povedala, da sta to storila zato, da bi otroke spreobrnila v boljše džihadiste. 

Starša sta po navedbah Daily Maila svojega 8-letnega sina prisilila v to, da z namenom samoobrambe sodeluje v vojaškem usposabljanju z orožjem. Oče je na sodišču povedal, da so otroci že pri svojih šestih letih začeli trenirati z replikami strelnega orožja, kar je v skladu s prakso Islamske države. Zato ne čudi podatek, da je bilo mogoče na sodišču v Grazu slišati, da so nekateri izmed otrok posnetke opisali kot dobre.

Odhod v Sirijo družina opredeljuje kot dopust
Obramba je zatrdila, da je družina odšla v Sirijo na dopust, tožilci pa so dokazali, da je dejstvo, da je oče prodal avtomobil za financiranje poti dokaz, da je šlo za načrtovano potovanje, v okviru katerega so se želeli vključiti v džihadistični način življenja. Tožilstvo je opomnilo: “Ali vi vedno prodate avto pred vsakim dopustom?”

Oče je na sodišču zatrdil, da ga je radikalna sekta v lokalni mošeji preslepila. “V mošeji sem slišal, da lahko živim v Siriji v skladu z islamom, tam naj bi bila tudi svoboda za ženo in otroke. Povedal je, da je želel za seboj pustiti svoje staro življenje in je zanikal članstvo v Islamski državi, kljub temu, da je od teroristične skupine prejel avto, stanovanje in službo. V več primerih pa se je obtoženi ob predstavljenih dokazih na ves glas smejal.

N. Ž.

 • Anton

  Bum bum bum bum bum bum.

 • Steiermark

  Zakaj ne spokajo tega gnoja in ga dostavijo v njihovo ddomovino? In, ” ubogi begunci” so hodili na “dopust” domov, za vedno pa niso mogli oditi? Zakaj že?

 • Nata

  In, seveda – kar je v skladu s prakso Islamske države, sedaj prenašajo sem ??
  V Evropo ?

  Meni nič, tebi nič ? Ko pa bo kdo od staršev svojega otroka poslal k verouku, bo pa cel hudir ?
  Saj si menda res ne zaslužimo drugega, kot da nas ” asimilirajo “!

 • xtc

  Ni mi jano zakaj toliko ukvarjanja s psihopatskim debilom?
  Preprosto izgon iz EU ZA VEDNO:

 • MEFISTO

  Slovenci so nasedli komunistom, zakaj ne bi še islamistom, ki niso nič slabši.

 • Slovenec 33

  Islam je krvava, agresivna, histerična in pedofilska religija, ki vse, ki pridejo z njo v stik potiska v mračnjaštvo in fevdalizem.
  Če kdo misli, da ni tako naj si prebere njihov priročnik za ubijanje nevernikov, ki mu islamisti rečejo tudi “sveta knjiga”, ostali svet pa ga pozna kot koran.
  Izvlečke iz tega priročnika si lahko pogledate na naslednji povezavi.

  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9913261

  Zato je pričakovanje integracije teh novih okupatorjev v demokratično družbo enako uspešno pričakovanju srečati poštenega bankirja oziroma trgovca, ali pa morda videti zelenega psa
  To vemo vsi razen levuhov in drugih topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja.

 • totex39

  Evropski politiki zbudite se že enkrat in naženite vse te musliče, ki ste jih namerno pustili naseliti po Evropi in jih v tem slogu tudi takoj izženite iz Evrope, seveda si ne upate, ker ste vsi skupaj sami potuhnjenci Sorosove bande.

  • Bozz

   Soros je samo dimna zavesa oz. podrejen nekomu višje gori. Seveda, če boš verjel Svetemu pismu. Za tem stoji Vatikan, ki meša Evropske belske narode, ki so se mu edini uprli v Reformaciji v zadnji nekaj tisočletni vladavini. In te države so Britanija, Nemčija, Francija, Švedska, Nizozemska,… in ravno te države imajo največje probleme z muslimani, po drugi strani so pa te države popolnoma odpadle od protestantske vere in se vrnile nazaj pod okrilje papeža, zato je nad njimi ta Božja sodba in nad vsemi nami.

   • tramal

    Bedak,božja sodba pride z ponovnim prihodom JEZUSA KRISTUSA.

 • šmentanamuha

  Tu ni kaj dodati. Če ne bomo te človeške golazni spodlili iz naših domov (držav), bodo oni spodili nas oz. bolj preprosto nas bodo kar poklali, ker to je zaveza Alahu, satanskemu božanstvu, ki ga častijo. S temi mohamedanci bi se dalo relativno hitro opraviti, ker delujejo po načelu krdela, ki razpade, ko uničiš alfa samca. Ampak kako zaustaviti oz. izdajalske levičarje, ki jih proti plačilu vlačijo v Evropo. To je tista golazen, ki je veliko bolj škodljiva. Če bo opozicijski eliti (Putin, Trumpo , Orban…) uspelo nevtralizirati Sorosa in prekiniti financiranje levičarskih parazitskih organizacij, potem bomo lahko onesposobili tudi domače izdajalce.

 • stajerc5

  Zdj pa razumem pofoglanega tuneka malo bolje. Njemu so doma stalno kazali koze…

 • šmentanamuha

  Takšne so posledice lažnega begunstva…ne vem, koliko dokazov še potrebujete.

 • luckyss

  TE SVINJARIJE “ISLAMSKE DRŽAVE”…BI MORALI VRTETI VSAK DAN PRED DNEVNIKOM PO DESET MINUT…
  Da se tudi najbolj butaste glave zavedo kakšno “kulturo” uvažamo..

 • Olga

  Islam in Koran prepovedati!

 • tramal

  V sloveniji so komunisti silili svoje otroke da so morili za oblast drugače misleče.So popolnoma isti kot džihadisti

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!