Število na leto rojenih otrok migrantov v ZDA preseglo število ameriških novorojenčkov

foto iStock

Najnovejše poročilo Kongresne pisarne za proračun (CBO) je razkrilo, da se v Združenih državah Amerike letno rodi več otrok ilegalnim priseljencem kakor pa ameriških otrok. Tako imenovani “zasidrančki” (anchor babies) predstavljajo velik problem za ameriško politiko priseljevanja, saj so zasidrančki zaenkrat avtomatsko upravičeni do ameriškega državljanstva, zaradi česar lahko v državi ostanejo tudi ostali družinski člani. Gre za podlo izigravanje sistema.

Po poročanju Breitbarta naj bi vsaka dva imigranta s sabo v državo pripeljala še sedem ljudi. Ta proces je znan kot “verižna migracija”. Po podatkih poročila CBO naj bi v Ameriki bilo kar 4,5 milijona zasidrančkov mlajših od 18 let. Ta številka presega štiri milijone rojenih Američanov na leto.  V poročilu ocenjujejo, da bi v primeru, če se ameriška nataliteta ne zviša, število zasidrančkov lahko v kratkem preseglo število rojenih Američanov za en milijon. V naslednjem desetletju naj bi se v Ameriki rodilo še 600 tisoč zasidrančkov.

Verižna migracija je kriva, da se je v ZDA od leta 2005 naselilo kar 9,3 milijona tujih državljanov. Center za imigrantske študije ocenjuje, da je “v letu 2016 legalna in nelegalna imigrantska populacija dosegla rekordnih 44 milijonov ljudi.” Do leta 2023 naj bi kar 15 odstotkov celotnega prebivalstva v ZDA predstavljali imigranti, tako legalni kot nelegalni.

Zasidrančki niso upravičeni do državljanstva, saj so tuji državljani
Ameriška politična komentatorka, kolumnistka, pisateljica ter odvetnica Ann Coulter je v svoji knjigi ¡Adios, America! zapisala: “Nobenega smiselnega razloga ni, da bi cela družina prišla [v ZDA], ampak kljub temu slišimo jadikovanja, kot so: Poskušate nas ločiti od našega otroka, ki je ameriški državljan! Nihče niti ne pomisli na možnost, da bi družina lahko ostala skupaj tudi tako, da bi se vrnili v svojo lastno državo.”

Ivan Šokić

 • Miss Piggy

  Oni so vsaj večinoma katoliki Španci in Indijanci. Mi imamo pa muslimane iz Otomanskega carstva.

  • Interkom

   Ampak delovne navade imajo pa enake. Oboji so dobri za obirat sadje in zelenjavo, tako kot afriški in BV “doktorji” ki prihajajo v Italijo. V redu, te ki pridejo iz Libije itak mafija na tržnicah v Libiji kupuje, zdaj po prednovoletnih znižanih cenah, ker je ponudba ogromna. Za papeža in ostale pedofile pa še otroke dokupijo, pa nekaj mlajših žensk za popestritev v barvah v kuplerajih po Evropi.

 • macon

  “Po podatkih poročila CBO naj bi v Ameriki bilo kar 4,5 milijona zasidrančkov mlajših od 18 let. Ta številka presega štiri milijone rojenih Američanov na leto.”

  Novinarski debili, ki ne znate šteti do pet: štiri milijoni rojenih Američanov na leto x 18 pomeni 72 milijonov mlajših ali starih 18 let, medtem, ko naj bi bilo vseh “zasidrančkov” do 18 let 4.5 milijona. Po vaše je torej 4.5 > 72, kot pravi debilni naslov.

 • Asterix in Obelix

  To so katoličani vseh vrst in pod vrst od RKC do Jehovih prič. K nam pa dovažajo muslimane. Še Avstralci so raje vzeli Mehikance in ostale Latinose kot muslimane. Islam je že enkrat postošil po Balkanu in zdaj bi od naftnih milijonarjev podkupljeni politiki radi, da bi ponovno.

 • Slo hunter

  Plodijo se kot štakori

  • Brutus

   Po Slovensko se to reče”Plodijo se kot podgane”!

   • Slo hunter

    Bolj slabšalno se sliši, sicer pa vsako tele ve kaj pomeni štakor! Medtem ko smo tiho ob hot dogih, bovlingih in ostalem tujem sranju. Naenkrat čivkamo slovensko odvisno pač od razmer kajne!

  • sloven

   Ja samo amerika je cisto nekaj drugega kot evropa to je celina migrantov tam so vsi razen indijancev cefurji tako da ni nic narobe ce se sedaj se miljardo raznih. Naseli

 • Brutus

  Čudno! Vsi ti migranti sovražijo ZDA in njihov način življenja, pa vendar sami, prostovoljno rinero tja. In ko pridejo tja (v ZDA) hočejo to državo zrušit na tak ali drugačen način. In če jim bi to uspelo, bi bili na istem kot so bili prej – brez dela, stanovanj, lačni, šikanirani od totalitarnih oblasti, brez osebnih svoboščin,itd,itd….. Pa naj jih Bog razume, jaz jih pri najboljši volji ne morem. Enako velja za ”migrante”, ki prihajajo v EU v želji ža boljšim življenjem. ….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!