100 dni Donalda Trumpa: Predsednik v kratkem času izpolnil že 11 od 27 predvolilnih obljub, mediji pa še vedno lažejo

Foto: epa

Mineva 100 dni, odkar je v Belo hišo stopil novi ameriški predsednik Donald Trump. Za obeležitev tega svojevrstnega jubileja je obiskal svoje privržence v Pensilvaniji in imel govor na zborovanju v Harrisburgu, med katerim je opisal tudi vse dosedanje dosežke svoje administracije. Teh ni malo, saj je v tako kratkem času izpolnil že kar 11 od svojih 27 predvolilnih obljub. Trump ob svojem govoru ni pozabil na mainstream medije, ki so imeli v Washingtonu veliko prireditev, saj je znova dal vedeti, da ni pozabil lažnega poročanja v času njegove predsedniške tekme.

Gremo po vrsti. Donald Trump je najprej obiskal tovarno Ames, ki že vse od leta 1774 izdeluje gradbeno orodje, večinoma lopate, in tam podpisal še enega v vrsti izvršnih ukazov. To je namreč že njegov 32. izvršni ukaz v sto dneh mandata. Trump je med lansko predvolilno kampanjo ostro kritiziral izvršne ukaze predsednika Baracka Obame in jih skupaj s kongresnimi republikanci označil za diktaturo.

Trump želi z zadnjim izvršnim ukazom – ta nalaga ministrstvu za trgovino ZDA in uradu trgovinskega predstavnika ZDA, da pregledata vse trgovinske sporazume ZDA – ugotoviti, ali druge države članice Svetovne trgovinske organizacije (WTO) prek sporazumov izkoriščajo ZDA. “Nihče nas ne bo več izkoriščal, Amerika bo odslej na prvem mestu,” je poudaril ameriški predsednik. Zagotovil je tudi, da je njegova administracija v 14 tednih vnesla korenite spremembe v Washingtonu.

Trump: 100 dni je premalo časa za konkretne rezultate
70-letnik sicer poudarja, da je 100 dni mandata lažni standard, saj je v tako kratkem času težko uresničiti kakšne velike naloge, je pa skupaj z administracijo vendarle naredil vse, da jih je čim več že izpolnil. V tem trenutku je uresničenih 11 od 27 predvolilnih obljub, a ima v naslednjih mesecih še ogromno časa, da izpolni tudi vse ostale.

Trump ni pozabil okrcati mainstream medijev, ki so se vtaknili v podatek, da ni izpolnil še nobene od desetih predvolilnih obljub, za katere je potrebna potrditev republikanske večine v kongresu. Trump je resda začasno opustil odpravo zdravstvene reforme “Obamacare” Baracka Obame, a to ne pomeni, da ne bodo v prihodnjih mesecih s sodelavci našli ustreznejših predlogov tudi na tem področju. Prav tako administracija še pripravlja osnutek davčne reforme.

Prvi obisk v tujini bo majski vrh Nata v Bruslju
V stotih dneh vladanja je Trump obiskal dvanajst ameriških zveznih držav in opravil 32 intervjujev, od tega 13 na televiziji Fox. Organiziral je devet novinarskih konferenc, zelo dejaven pa je tudi v tvitosferi, saj naj bi objavil kar 507 tvitov.

Prvi predsednikov obisk v tujini bo sicer vrh zveze Nato, maja v Bruslju. Pohvalil je kitajske napore pri reševanju odprtega vprašanja Severne Koreje, omenil pa je tudi pomemben dosežek – imenovanje in kongresna potrditev člana vrhovnega sodišča Neila Gorsucha. Prav tako je potrdil, da bo na meji z Mehiko zgrajen zid, nekatere večje medije, kot so CNN, MSNBC in New York Times, pa je označil za “lažnive”.

Na zborovanju v Harrisburgu vseeno ni šlo brez zapletov, saj se je pred dvorano zbrala množica protestnikov na čelu z županom(!) Ericom Papenfusom, ki so žalili predsednika, da preveč govori in premalo dela, ob tem pa ga označili celo za “oranžnega plutokrata”.

T. F.

 • rrrrr

  Trump za vsak problem poišče ustrezno rešitev. Podobno tudi Cerar: za vsako rešitev poišče ustrezni problem!

  Ali povedano drugače: Trump odgovarja svojim volivcem, Cerarju pa svojim volom tega niti ni treba.

  • Mirnik Aleš

   ja, eden dela iz govna zlato, drugi iz zlata govno. Čista alkimija.

 • Olga

  Siloviti napadi na Trumpa pomenijo, da mu uspeva!
  Poslal je tudi vojsko na turško sirsko mejo kot zašščito Kurdov pred turškimi napadi! Bravo Trump!

  • Adolf Hitler

   Isti namen imaio tisti žiovski bankerski pofukanci kakor so imeli z našim kaisereriom österreichischen kaisereriom in ruskim zarom z mano, kenedyem, Sadamom, Gadafiomin,z Putinom, in mnogimi drugim,i deimo trumpf usekai žide po pizdu in se im ne pustit ,zeige ihm mein führer, mit Deutschen blutas maščui naše prednike in zapri gobec te pofukani lažnivi mediski židovski svini!

 • garfi

  TUDI RADIO OGNJIŠČE samo negativno in anemično o Trumpu
  “papež” je levak

  • Olga

   Papež predlaga, da bi Norvežani posredovali med Ameriko in severno Korejo! Res se mu meša! Kdo koga provocira???? Ali sploh ve kaj o gulagih in zločinih v njih???

   • garfi

    ko je bil levak obama je bil ves presrečen in je kar žarel
    kljub temu, da podpira splav in homoseksualce
    briga naj se za kristjane, ki jih bratje muslimani koljejo dnevno
    vedno bolj verjamem negativnim informacijam o njem
    nwo antikrist itd

    • Olga

     Sramota!

     • Steiermark

      ne samo sramota, to je zločin….

   • hle

    Zdaj pa ne vem ali je papež bedak ali se dela norca iz nas Norveška je država članica nata in kot taka podvržena kravarski agendi in kako naj bo taka država posrednik edino Rusija in Kitajska imata moč in nekaj možnosti da bi zadeve nekako umirili ampak niju je potrebno demonizirati in tukaj nastane problem

    • Olga

     Njiju je treba demokratizirati!

     • Steiermark

      hle je malo zmeden in je zamešal besede….

   • Steiermark

    Seveda ve in misli, da je to odlična rešitev, za odstranitev belega človeka iz Evrope ter ga nadomestiti z črnci…

  • Adolf Hitler

   papez ie kazarski žid punkt!

   • Steiermark

    papež je jezuit in to nam veliko pove!

 • Demonkrat

  Intuicija mi pravi da bo podobno kot z Merklovo.

 • garfi

  za levake so boljši samo popolni ljudje in čarovniki
  ker takšnih ni so najboljši oni levaki – popoln podn

 • garfi

  ameriške levaške čiske
  Bill O’Reilly fired from Fox News, company confirms
  http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/bill-oreilly-fired-fox-news-statement-confirmation-a7691926.html

 • Fer&SS.H

  OMG, spet tale T.F. (Toglof prFuknek) in tokrat s še bolj prfuknjenim umotvorom. Je pa v svojem “žurnalizmu” dosegel “napredek”, tega vsaj ni splonkal, tokrat je to AVTORSKI dosežek, kar je očitno, ker take bedarije ni najti nikjer, še CNN ni dosegel takega dna.

  Trump ni dosegel ničesar, celo branja s teleprompterjev ni izboljšal, Internetna scena nekdanjih podpornikov pa izraža bes, samo bes in ničesar drugega kot bes. Še Alex Jones je obupan nad njim,
  Paul Joseph Watson je JAVNO zapustil Trumpov vlak, vneti svetovalec in podpornik Roger Jason Stone pa ugiba in ugiba … in ugiba – What the Fuck Happened – ??? Pravi, kot kaže je Trump srečal Deep State in ga je globina te enostavno posrkala, kar pa je bilo za pričakovati. Zet Kushner je kot kaže Bibijev človeček, Wall Street Bad Boys se vrtijo po WH, Matiss izvaja politiko zaradi katere je bil Trumpu podtaknjen, domnevni Pedophil Priebus plete Neocon-pajčevino okoli Trumpa, edini najbolj zvesti Trumpov človek general Flynn je odletel in kot kaže tudi Bannon izgublja vpliv.

  Trump tudi na TV izgleda bolj kot polit cucek, kot da je vrgel puško v koruzo, Antifa pa hara po Ameriki. Nebi me presenetilo če Hillary prekipeva v svojih skoraj po-orgazmičnih spazmih. Trumpu se obeta revolt in impeachment injiciran iz vrst nekdanjih oboževalcev. Kot je Stone lepo rekel, niso ga volili zato ker je Trump, izvolili so ga zaradi tistega kar je obljubljal, ali bolje rečeno NAKLADAL.

  Če se ne zgodi nekaj čudežnega, nekaj povsem nepričakovanega, bi Pence še letos znal postati POTUS. Mislim da bi tudi za FLOTUS Melanio to prišlo kot odrešitev. Če bi se držal samo dela tega kar je obljubljal, bi se v zgodovino Good Ole USA vpisal kot največji od vseh.

  • šmentanamuha

   Mislim, da si malo prestrog, Fer&ss (zakaj si spremenil nik?). Za Trumpa je prišla ura resnice, ko je ugotovil, da ne more preprečiti letalskega napada na Sirijo. Zato je telovadil nekaj o dojenčkih. Stisnili so ga v kot. Zame je bilo bolj vprašanje. koliko časa, se bo lahko upiral. Tudi S. Koreje si ne želi napasti, toliko mu dam kredita še vedno, ampak krvoželjni sionistični psi vojne ga stiskajo za vrat. Zato je že začel dajati izjave, da je težje, kot je pričakoval. Verjetno so mu že razložili ali vsaj namignili, kakšne bodo posledice, če ne bo ubogal režiserjev vojne.

   • FeriSS.H

    V odgovoru Mirnik Alešu lahko najdeš tudi moj odgovor tebi, velja za oba. Kar pa zadeva alias, malo sem se poigraval s namenom sporočila ki ga aliasi na splošno ponujajo. Neki Levuhar mi je na enem forumu navijal da tisti ss pomenijo pač SS, H pa da je kratica za Hitler. Nikoli nisem pomišljal na tako možnost, a ker je Levuharja to razdražilo mi je postalo preklemansko všeč. Tako da sem to zdaj modificiral samo z povečanjem črk S. Ni lepšega kot izzivati Levuharijo in seveda naše dobre stare “prijatelje” – Pedre

    • šmentanamuha

     Okej, hvala za pojasnilo:))

  • Mirnik Aleš

   Nimaš prav. Globoka Inkvizicija mu je dala ultimat, ker bi ob zavrnjeni ponudbi takoj zagnali CoP (Continuity of Goverment) plan, ki predvideva zagotavljanje kontinuitete vlade v primeru izrednih razmer. Le-te bi uvedli sigurno, ker so takoj po izvolitvi začeli postavljati ruski teren za lov na ruske čarovnice. Dobil je pištolo na glavo. Kaj bi storil ti?

   • FeriSS.H

    Trump navzlic svoji extravaganci ni blesav in zagotovo je vedel da noben Ameriški predsednik ni predsednik v smislu kot to pomeni beseda sama. Javna EXEKUCIJA Kennedy-ja je bila načrten OPOMIN vsem bodočim predsednikom, in še mi navaden folk smo to pravilno razumeli že takrat, jaz še kot gimnazijec.

    Že v času kampanje smo na nekaterih Anglofonskih forumih, premlevali da se najverjetneje gre show-a za lastno promocijo ki jo bo naknadno kapitaliziral v svojih poslih. Videti je bilo da se v kampanji bolj zabava kot pa da bi nastopal premišljeno, bila ga je ena sama improvizacija, za kar nesporno ima izjemen talent. Že s samo zajebancijo je pometel vse nasprotnike kot za šalo. Prepričan sem da sploh ni računal da bi lahko bil izvoljen in stavim da bi po izvolitvi Hillarijeve, ko bi ta postala še hujša od Husseina, celi Ameriki metal v obraz a sebi v zabavo – vidite, da ste izbrali mene, tega sranja nebi imeli … ali nekaj v tem stilu in bi bil zvezda dnevno, če ne že vsako uro.

    Opravil pa je fenomenalno delo s tem ko je dregnil v OSOVRAŽENO Politično Korektnost in ŽIVO rano večine Euro-Američanov – MultiKulti in NAČRTNO-UNIČUJOČO, nič vredno Tretje Svetovno imigracijo. Isti problem kot ga imamo v EU. S tem je zakuril ogenj v že dodobra podhlajenih in letargičnih Euro-Američanih, ponudil je na srebrnem talarju UP, in sprožil je plaz.

    Nihče ni pričakoval da bo Disneyland-ske obljube lahko opravil tako kot je bahavo razglašal, vsi so pa pričakovali da bo opravil z problematično imigracijo in začel izganjati ilegalce, predvsem kriminalce. Pri temu sta ga takoj onemogočila dva navadna usrana sodnika od katerih eden ni bil Belec. Pogorel je po celi črti že v zadevi ki je vsem izgledala kot Sure Thing, Easy Breezy. Potem pa so ga dobesedno nataknili na teleprompterje in se je vse obrnilo na glavo.

    Imel je gromozansko podporo v vojski, seveda ne v političnem Pentagonu, ampak v vrstah prave vojske, v policijskih vrstah, Sherifih po celi Državi, Border Control enotah, NRA, Oath Keepers in mnogih drugih oboroženih združenjih, skratka silam ki bi jih bilo treba samo združiti in aktivirati. Tudi ob inavguraciji je izgleda vojska namignila svoje stališče ko je skupina časnikov demonstrativno za cca eno minuto stala za njim, tako sem to jaz razumel. Imel je vplivne upokojene generale in admirale v svojem taboru.

    Zakaj to omenjam, zato ker že od nekdaj trdim da je za Ameriko in s tem za celi svet edino zdravilo en mastodontski vojaški državni udar ki bi pometel tamkajšnji Deep State. Ostale Euro-Oligarhije ki jih poznamo kot Bilderbergi, Venetian Black Nobility, Committee of 300, Order of the Garter, Royal Institute for International Affairs, Club of Rome, Tavistock Institute of Human Relations, CFR in pridružene institucije in razna Masonska združenja, vklučno z Vatikanom, NATO in U.N., vse bi se začelo sesuvati kot domine ko bi izgubili svojega Imperialnega garanta – Ameriško Vojaško Silo.

    Potrdilo za to mi je padlo tudi iz intervjuva ki ga je imel Larry King z Levuharskim Ultra-govnom Chenk Uygur-om iz Young Turks, ko je ta na moje debelo presenečenje omenil da bi s Trumpom lahko postalo “VERY UGLY” če bi se na plano začelo vleči JEWS-ije. Čeprav je “Puran” Chenk težek Levuhar, ni pa blesav, in je očitno tudi on nekaj premleval v tej smeri.

    Moja logika in tiha upanja so šla v smeri – Trump je dovolj bogat, pri sedemdesetih kaj bi mu lahko bilo bolj pomembno, ko je že postal POTUS – še nekaj cvenka ali se zapisati v SVETOVNO zgodovino kot človek ki je očistil Ameriko in s tem planet, od najhujše dvonožne golazni ki predstavlja eno samo zlo za vse živo na tej Obli. S podporo ki se je kazala bi to bilo izvedljivo, še Putin bi mu stal ob strani. Če se kaj takega slučajno ne plete nekje globoko v ozadju, še globlje od samih DEEP STATE, bi to bila ZADNJA realna možnost za neko drugo Renesanso, tokrat celotnega človeštva.

    Vsemu pride enkrat kraj, Trump je sprožil nekaj vetrčka, če bi iz tega nepričakovano nastal še pravi orkan … hebi ga, že sam tako fantaziranje prinese nekaj relaxa.

    • šmentanamuha

     Vau, dobro argumentiraš. Ja, se lahko strinjam. Življenje v njegovih versajskih sobanah iz njega gotovo ni naredilo vojaka- generala, čeprav je res uspešen poslovnež. Mogoče je mislil, da je vodenje ameriške države nekaj podobnega. Putin ali Orban bi takšno podporo zagotovo znala izkoristiti. Imaš morda v mislih koga, ki pa bi v ZDA s tako podporo uspel izpeljati oz. ustaviti Deep State?

     • FeriSS.H

      Saj to je tisti pravi paradox, od profesionalnih politikov NITI EDEN, ker so vsi prodane konformistične dušice, ki pazijo kot srnice v gozdu da ih plenilski mediji, v lasti Židovskih Oligarhov, predvsem pa preštevilne dežurne NGO Mafije in Mafijice v lasti ali pod vodstvom FANATIČNIH Trockističnih Židov, ne vzamejo v precep in sesujejo že zaradi napačno postavljene vejice v textu. Kaj šele da bi razkrili svoje prave misli, bili bi križani in posušeni na vetru, predvsem če so Belci.

      Tudi sami svoji niso, niti eden ni podjetnik, zelo redki pa so bili prej v vojski na primer, kot mnogi iz predhodnih generacij, kar im je dajalo večjo težo.

      Črni in Latrinosi (Latrinosi je pravilno, ker asociira na latrino ali poljski skret) si tam lahko privoščijo vse, najlepši primer, čeprav je grd in butast kot najbolj zanikrn in zagaman šimpanz, je Al Sharpton, ali kot mu jaz “ljubkovalno” pravim SharpFart. To je debil ki “uspešno” meša diversity drek do onemoglosti, pa mu ne škodi.

      Nekateri mislijo da je Bush ali W (dubja) kot mu pravijo bil predsednik, niti slučajno, bil je pajac Darth Vader Lorda Dick Cheney-a (podpredsednik), ki je preko njega plasiral “želje”-ZAHTEVE največje svetovne Oil Field servisne firme – Halliburton. Poznam ih dobro še iz moje Oil Field kariere, ni ga kotička na tej planeti ali firme ki se ukvarja z nafto, da niso oni prisotni. Celo mogočni KBR, nekdanji Kellogg Brown & Root je bil njihova podružnica in tudi ta je izpolnil svoje “želje” v Iraqu in Afghanistanu. Samo ta dva sta pravzaprav stala Ameriko kakšen trilijonček iz paketa nekaj trilijonov. Toliko sta močna da se ne bi čudil da sta prav ta dva največ porivala v smeri vojn v Iraqu in Afghanistanu. Seveda je tu na vrhu Banksterska “Industrija” ali bolje rečeno reket, kjer pa dominirajo Nosati.

      Ni ga tam “junaka” ki bi si upal nastopati kot Trump, sploh pa iti kontra takim zverinam, zato je Trump dejansko NAJVEČJI, kot je v boxu bil legendarni Kassius Klay aliti Muhammad Ali, eden zelo redkih Črnih ki jih izjemno spoštujem. Trump ima kritično dozo EGA, predrznosti in ZALETAVOSTI, pogosto nepremišljene, da ga kar nosi, kot buldožer. Pri delu z buldožerjem je pa tako, narediš lahko ogromno veličastnega, a če ga voziš kot Slon v trgovini z kristalom, pa je “veličasten” samo zajeb.

      Trump-buldožer je zdaj v remontu, kako ga bodo predelali ali so ga že, bomo videli. Osebno gojim tihe želje da bo prav zaradi svojega NEUKRITLJIVEGA EGA in ZALETAVOSTI še enkrat zagnal ta buldožer, seveda v dogovoru z voljnimi “mehaniki” in “serviserji”, in zmlel ves ta ujčkani in čislani kristal in steklovino v prah.

      Zgodovino delajo posamezniki, na njih se pol lepi vse mogoče, da im sledi, ih krmili, spodbuja ali pa sesuje.

      Bomo videli če bo kaj iz te (želene) Trump-juhice … ali pa smo ga nasrkali kot še nikoli v zgodovini.

    • Nata

     + + + + + +

  • Steiermark

   saj se tudi bo! Mimo je komaj 100 dni vladanja, polega z metanjem polen pod noge, s strani rdeče črne golazni, ki po navodilih nwo uničuje svet, posebaj pa belce!

 • totex39

  V tem kratkem času je Trump naredil več kot pa slovenski politiki v 70. letih.

 • Caetano

  Trump je veliko naredil še več pa bi če mu ne bi metali polen pod noge Obamovi sodniki in drugi kadri.

 • Hribouc

  Trump must go on!

 • črnaovca

  Donald ne hiti mandat traja 4 leta in volilci bodo do naslednjih volitev že pozabili uspehe na začetku, prihrani še kaj za drugi polčas

  • Nata

   Enako obratno !!!

 • hle

  Žal je v teh stotih dneh paralelni državi uspelo Trumpovo ekipo uničit in v njo nastavit svoje podtaknjence tako da je on le še bleda senca tega kar je obetal

 • garfi

  hasani režejo vratove in se še norčujejo
  ameriški družbenopolitični delavci se zabajo ob tem
  Hasan Minhaj DESTROYS Trump at the 2017 White House Correspondents Dinner

 • Aron

  ‘To je namreč že njegov 32. izvršni ukaz v sto dneh mandata. Trump je med lansko predvolilno kampanjo ostro kritiziral izvršne ukaze predsednika Baracka Obame in jih skupaj s kongresnimi republikanci označil za diktaturo.’
  Orangutan je nesposoben spraviti zakonodajo cez republikanski kongres, zato sopa EOje kot po tekocem traku in popolnoma prekasa Obamo.

  Nasploh je orangutanovih 100 dni pateticnih, vecino itak prezivi na golf igriscu, saj je le lutka v rokah pravih vladarjev. Izpolnil ni se nicesar, s cimer bi se lahko pohvalil, je pa res pomagal sebi in svojim vladarjem. Pateticen clovek, se bolj pa so pateticni spranci, ki mu ploskajo, medtem ko jim jemlje pravice eno za drugo.

  • Olga

   Obama je res orangutan na Sorosovi vrvici!

  • FeriSS.H

   Niti ena tema ne more mimo brez prisotnosti vsaj enega Pederasta ki mu pol demonstrativno soglaša še kakšna Levuharska kreatura. Zakaj se obremenjuješ s zadevami ki niso v domeni mavričnih. Imate svoj svet, če si tetka posveti se raje kozmetiki in raznim blažilnim žavbam, ali pa treniraj oralne tehnike na EU kumarah, ali pa pojdi v shoping-lov za kakšen novi lingerie. Razkazovanje mavričnega perja tu je res deplasirano.

   Če pa imaš orangutanske prebliske, si zamudil, aktualno je bilo od 2008 do 2016.

   • Aron

    Srcek, prevec ves o sminkanju, da ne bi bil gay. Nic narobe, samo pridi ze iz omare in zacni ziveti, frustracije te bodo unicile.

 • MladiLiberalec

  Moja teta in stric sta šla na počitnice v Sevnico. Melanija je ta kraj očitno naredila popularnega. :D

 • Caetano

  Kar se tice Asada Trump ga bo spravu na kolena mal drgac kot si nekateri predstavljate. Ne s posegom v Siriji ampak tako, da bodo Kurdi in SDF z amerisko podporo odvzeli IS toliko ozemlja, da bodo enostavno premocni in se bo morala oblast v Damasku zamenjati ali pa se bo Sirija razdelila v vec drzav. Ta nacrt se ze odvija in bo uspesen, v nasprotju z filoislamistom Obamo, ki je podpiral islamske milice skupaj s SA, ki so potem prehajale na stran IS ali pa Al Kaide. Se en sultan pa sedi v Ankari, ki hoce uniciti kurdsko entito in spekulira na vse strani kako bi to dosegel…

  • Olga

   Imate prav! Američani so že poslali vojsko med Turke in Kurde!

 • Nata

  Hi. . . . hi. . . . . .ja, župani !! Cveteki posebne sorte. Vedno se moramo vprašati kdo je ta župan !! In komu je kaj ” dolžan. Dobesedno, ali pa pomensko !

 • Steiermark

  Primerljivo s cmerkotom….. tudi on “izpolnjuje” celo to, kar javno ni obljubil, čeprav je imel v mislih…
  Medtem, ko je Trump izpolnil, v 1. mesecu 11 od 27 predvolilnih obljub, kaj pa je to…… cmerko še ni ničesar izpolnil, da nas nebi “vznemirjal” po nepotrebnem in tako bo prestal tudi ostali dve leti, ter izpolnil vse pogoje neke “najbolj moralno in etične vkade” – oni predvsem skrbijo za “odbro počutje” ljudi, da se nebi slučajno zdebelili in otroci nebi razvadili in zaradi preveč hrane postali debelkoti…..socialistična miselnost! Vmes nam pa pripravljajo zakone Evgenike, od evtanazije (predvsem penzionistov, ki so samo “brem” v družbi in sterilizacija avtohtonih prebivalcev, da bo dovolj prostora za muslimansko barvasto islamistično drhal, s katero nas bodo nadomestili……

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!