Švedi so besni: Dovolj imajo levičarskih lažnivih medijev, hočejo resnico, ki jim jo je povedal policist Springare

Foto: printscreen

Policist Peter Springare, ki se je odločil, da na svoji facebook strani objavi, s katerimi zločini se je srečal v tekočem tednu, je naletel na neverjeten odziv. Več kot 160 tisoč Švedov se je v samo dveh dneh odločilo, da ga podpre pri njegovi nameri, da javno razkrije imena in narodnosti vseh osumljencev kriminalnih dejanj, število njegovih podpornikov pa raste iz minute v minuto. Kot je bilo pričakovati: zločine na Švedskem zakrivljajo večinoma migranti, kar je potrdil tudi zapis omenjenega policista.

V obdobju “razodetja” je bil Springare prijavljen policiji – prijavil ga je celo njegov delodajalec, pa tudi lokalni mediji in celo mainstream mediji, ki ga obtožujejo, da je rasist. Vendar pa je to ujezilo Švede, ki so v Springareju prepoznali tistega, ki širi resnico, saj si želijo resničnih podatkov, kdo je nevaren njim, njihovi lastnini in življenjem. Saj ne, da tega niso vedeli – ali pa vsaj slutili – že prej, vendar pa zdaj, ko je njihove sume potrdil policist Springare, zahtevajo javno razpravo o migrantih v njihovi državi. Prav tako zahtevajo, da se jim tovrstnih podatkov ne prikriva več.

V javni skupini na Facebooku, ki je stopila v bran Springareju, so tudi drugi švedski policisti, pa tudi policisti iz Danske, kjer se srečujejo z enakimi težavami.

Švedi o zapisih Petra Springareja pravijo, da je to “gibanje”
Nobenega dvoma ni, da je Springare začel na Švedskem trend, ki ga bo tamkajšnja vlada zelo težko prezrla. Nekateri Švedi omenjeno javno skupino na družabnem omrežju Facebook imenujejo že kar “gibanje”, čeprav se mainstream liberalni švedski mediji po svojih najboljših močeh trudijo, da bi pogumnega policista, ki mu je bilo dovolj potvarjanja resničnosti, prikazali kot rasista in nacionalista.

Policist Springare je za Švede pravi heroj. Na svojem facebook profilu je objavil fotografijo,koliko oboževalcev ima - ti ga zasipajo tudi z rožami. Foto: facebook

Policist Springare je za Švede pravi heroj. Na svoji facebook strani je objavil fotografijo,koliko oboževalcev ima – ti mu pošiljajo tudi rože. Foto: facebook

Komaj čakajo: tudi ta petek bo razkril zločince z imeni in narodnostjo
Neverjetna podpora švedskega naroda pa je Petru Springareju dala moč, obljubil je, da bo ljudi vsak petek seznanjal s kriminalnimi primeri, s katerimi se je srečal v dneh pred tem, prav tako bo razkril njihova imena in narodnost, poroča Speisa. Danes je torej petek in Švedi nestrpno čakajo njegovo objavo.

Marjanca Scheicher

 • totex39

  Saj tudi pri nas zamolčijo pomembne stvari, ki so se dogajale konec novembra 2016, ko so prijeli domnevne teroriste, ki so se peljali na vlaku na relaciji Celje – Rogatec, naj bi šli v Srijo.

 • učko

  Hebeš tako “švedsko demokracijo”!!! Tam je že pravili levakarski Švedistan !!!!!

 • Olga

  Čestitke! Podpiram pogumnega policista in gibanje za resnico na Švedskem!! Za demokracijo se je treba vsak dan boriti! Vsak glas šteje!

 • samsara

  Išče se slovenski Springare!
  Prva iskrica v temi, levičarskih laži.
  Peeeeet’r!!!

  • Franc Šink

   Problem je ker mora biti tiho zaradi svoje bedne plače!

   • samsara

    Torej ta že ni pravi!

    • rubec

     hehe

  • rubec

   Saj mi Petra imamo, celo tukaj na forumu. Po treh encijanih še švecko zna.

   • samsara

    Ti povem, da ga imam že ves čas malo na sumu. Zdaj še toliko bolj. Bova vidla kako se bo odzval.

 • Franc Šink

  Nas ne goljufa samo slovenska oblast, ampak celi svet.Z Sorosom in njegovih somišleniki na čelu.

  • Olga

   Kalimero? Krivi smo sami, ker to dovolimo!

 • miha57

  vse levo fašistične organizacije bi bilo potrebno po celotni EU prepovedat in jim sodit za genocid nad lastnim narodom !

 • soc

  160.000 Švedov je tako kot 30.000 Slovencev. Nekako toliko nas res je, ki se prčimo zoper rdečo in islamsko poplavo po forumih in pri šankih. Ostali Švedi in ostali Slovenci nemo in celo odobravajoče gledajo propad svoje države in svojega naroda.

  To je tisto, kar mi dvigne pritisk na 200. Pogled na ovce, ki potrpežljivo korakajo v klavnico.

 • samsara

  Stavim da bo med zločinci vsaj en Mohamed in/ali Muhamed ali pa nemara Muhamad.

  • Peter

   rojen pa 1 januarja 2000…

   • dob

    Mnogim je čudno, da so islamiski posiljevalci rojeni 1 januarja 2000, nikomur pa ni čudno, da se slovenski predsednik države, ki ni komunist, sploh še ni rodil.

    • kokobily

     Ta prvi januar je mednarodno dogovorjena poteza. Namreč, vse tiste (begunce, imigrante..), ki se jim dovoljuje bivanje na nekem področju, a ni zanesljivih virov o njihovi identiteti se “markira” z rostnim datumom 1.jan. Lažje se jih se zazna, kot npr (enakovreden sicer) 17.marec, 7.agust. Ko naletijo na 1.jan rojenega, postanejo “organi” bolj pozorni, in globlje preverijo. NAJ BI, namreč….
     Pomeni, 1.jan. ne navajajo migranti, ampak jim tako zapišejo “preverjajoči”..
     Samo za informacijo..

     • dob

      Razumem. To je nekaj takega kot 1. aprila pri nas.

      Drgač je pa to pametna poteza. Vsi se imenujejo Muhamed, vsi so rojeni 1. januarja leta 2000. Tako jih je potem dosti lažje identificirati.

     • traktor

      Letos, poleti bodo ugotovili, da gre muha tudi na drek. Tako, da se jih bo pol imenovalo tako.

    • traktor

     Ha, ha, žalostno toda resnično.

 • alojz

  Mi zaman čakamo takega policista. Zadnji je izgubil službo takoj, ko je dal njihovemu pihat alkotest. Dobri jih držijo na kratki vrvici.
  .

 • xtc

  Človeka bodo najpreje skušali utišati z raznimi ukrepi in kaznimi;ko to nebo šlo bo sledil poizkus umor ipd;nato pa bo počilo:

  • hunt

   zakaj te mučijo negativne misli ?

   • sodnikisozločinci

    To je posledica delovanja Cerar-Brglez-Pahorjevega genocidnega režima.

 • hunt

  Lepo, da se kdaj sliši tudi pohvala našim neutrudnim novinarjem in ne le šinfanje.

  Nova24TV ima v glavnem dobre in zelo dobre novinarje.

  • slaipowi

   Odlični so pri usmerjanju ovac. Priznam

   • moon

    In kaj ti delas tukaj?
    Mas pri murgelpalcku premalo vodenja.?
    Jeba.. pol si pa res nepomemben..

    • slaipowi

     Jezim ovce. Potem lažje zaspim

 • Unikatna

  Evropa drvi, drvi…kdaj bo padla v prepad?!

 • sunday

  samo, da omenim, v gradcu je avstrijec zabodel avstijca zaradi dekleta in ga poškodoval ne umoril, dobil je 4 leta – na švedskem so ugrabili študentko jo vklenili se nad njo izživljali na vse mogoče načine in bo glavni obtoženec dobil 4 leta – morda, ker sta se pritožila – in to je enakost pred zakonom? velja za celotno eu – totalna sramota za sodstvo in ne nazadnje tudi za nas evropejce, ker se ne upremo, vstanemo in jih dobesedno raztrgamo!!!

 • totex39

  Mogoče se bodo po takšnih dogodkih ljudje po Evropi le “zbudili” in začeli razmišljati, da migranti, ki se ilegalno naseljujejo niso dobrodošli, ampak je večina od njih sovražno naperjena proti evropski kulturi in vse kar je z njo povezano.

  • Dragan Krstič

   Vsi tisti, ki ne sprejmejo naše krščanske civilizacije ter jo zavračajo NISO DOBRODOŠLI V EVROPI!!!!!!!!!!!

 • bojan

  me veseli da enkrat ljudem začnejo delat živčki z uporom … Po evropi bi morale potekt ulice kot so bile v Romuniji ..

  • Dragan Krstič

   Zgleda da bomo morali najet Romunsko ljudstvo da bi v Ljubljani protestiralo za bodočnost Slovenije.

 • Nada

  “pa tudi lokalni mediji in celo mainstream mediji, ki ga obtožujejo, da je rasist. ”

  Koliko je samo pri nas takšnih, ki kljub brezševilnemu kriminalu migrantov, še vedno vse, ki opozarjamo pred nevarnostjo, zmerjajo z rasisti, ksenofobi, islamofobi, če ne kar s fašisti in podobnim. Ko sem na rtvo slo mmc navedla, da bi lahko marsikatero žrtev v Evropi prihranili, če bi opozarjali mladino in otroke pred nevarnostmi, ki jim pretijo s strani migrantov, da se naj čim bolj izogibajo okolju kjer se ti zadržujejo, kakršnimkoli stikom z njimi – koliko najstnic morda ne bi bilo posiljenih in kot primer navedla, da se sicer pred vsemi drugimi nevarnostmi opozarja – opozorilni znaki v prometu, pred strupenimi snovmi, ki se jih ne sme odlagati v dosegu otrok, pred strupenimi gobami v času gobarskih sezon itd., še cigaretne škatlice se opremlja z opozorili pred nevarnostjo kajenja, so mi po nekaj minutah spet izbrisali komentar. Kakor, da je vse zaroteno proti življenjem nas Evropejcev, ki se niti braniti več ne smemo. In ti isti mediji, kot beremo zgoraj za švedske mainstream medije, nimajo niti kančka vesti, da je tudi po njihovi krivdi bilo že toliko Švedov obeh spolov žrtev najhujših oblik kriminala, ki so ga nad njimi izvedli migranti.

  • Janez Novak

   Kakor, da je vse zaroteno proti življenjem nas Evropejcev….
   Saj tudi je. To je globsaliistična zarota, s katero skušajo dpraviti evropske narodee in nad nami s pomočjo migrantov izvesti kulturocid, etnocid in genocid.

   • Razocarana

    Točno tako. To je jasno videno v javnih izjavah EU birokratov ki jokcajo kako democracija (ki jo sami kličejo populisem) ogroža EU, kar v prevodu pomin njihove udobne službice in njihovo sanje o utopiji fevda, v katerem so lordi medtem ko so vsi ostali tlačani.

 • Artur

  Švedi so besni kdaj se bo to zgodilo pri nas ? A še ni dovolj režimske multikulti halal zajebancije nad nami državljani kaj se mora še zgoditi v tej naši deželi Butalski ?

  • Jože Novak

   Švedi so zabredli v mult-“kulturo” že leta 1995. Zdaj jim žal ni več pomoči. Ta država je mrtva – glede civilizacije.

 • Slovenec 33

  Švedi živijo v suvereni državi, ki omogoča jasno izraženje in rečejo bobu bob in pri tem niso ovirani oziroma onemogočeni. Poleg tega pa je standard pri njih dovolj visok, da jih ni strah preživetja, v nasprotji z dogajanji v slovenskih deželah.
  Slovenija je okupirana in vodi jo okupatorsko izdajalska oblast, ki je ljudi, z ropanjem in pretiranimi davki, potisnila na rob preživetja, da jih je strah lastne sence. Ta oblast vodi v slovenske dežele nove okupatorje, jih izdatno finančno podpira z mesečnimi vsotami, ki za več kot 3 krat presegajo pokojnino, ki jo dobi slovenski davkoplačevalec, ki je 40 let delal in davke plačeval.
  Poleg tega pa so pokojnine slovenskih davkoplačevacev tudi vsaj za četrtino nižje, ker so pri nas ostali oficirji JLA, čeprav je ta odšla in okupatorska oblast jim izplačuje pokojnine za katere ni JNA nikoli odvajala denarja, ampak ga je samo jemala.

  Tudi to so razlogi za mizerno stanje v slovenskih deželah v primerjavi s Švedsko.

  • Razocarana

   Malo si poglej kakšna je situacija v večjih Švedskih mestih in kako hitro so vsi ki rečejo kar koli proti migracijam utišani, je situacija pri njih definitivno veliko hujša kot v Sloveniji. Tukaj si saj ne pustimo utišati če nas napadejo z etiketami kot so racist, nacist, ksenofob, ipd.

  • tilen slatau

   Dobrodošli v demokraciji in kapitalizmu!

 • lauraas

  Težko je levičarje utišat.

  • airways

   Res je! Obvladujejo medije.

 • garfi

  levuharji vladajo in res je potrebno gibanje, da jih izrinemo tja kamor sodijo – na obrobje
  v Romuniji 250.000 in v jugobutalah 250 udeležencev

 • Stajerka
  • samsara

   Ts, ts, ts..

 • Rožle

  Evo pa imamo še en Tunnekov klon…
  ***************************
  Fogglof Tunnek
  Joined Dec 26, 2016
  https://disqus.com/by/antonti/
  ******************
  Prle
  Joined Jan 6, 2017
  https://disqus.com/by/disqus_2TbUbmPp9L/
  *********************
  Maja Novak
  Joined Jan 6, 2017
  https://disqus.com/by/mihecskumarc/
  *******************
  Maja Novak
  Joined Jan 18, 2017
  https://disqus.com/by/disqus_uataHOGtzG/
  *******************

  V bistvu Prle in Maja N..sta klon dvojčka
  naštancana čisto na isti dan…

  NAKLJUČIJ NI !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!