Švedska: Afriška migranta brutalno posilila švedsko mladoletnico, njenega prijatelja pa tako pretepla, da je v vegetativnem stanju

Richelieu Jarara

Švedska je učbeniški primer, kaj se zgodi z državo, ki ji predolgo vladajo ‘mehki’ levičarji in ‘vroči navijači’. Dva afriška migranta, ki sta skoraj do smrti pretepla moškega, nato pa brutalno posilila njegovo prijateljico, sta dobila eden le dve leti in pol kazni, drugi pa tri leta. Švedska bo skušala enega od njih deportirati, pa še to le začasno. Če je kaj dokaz, da se je Švedom od teorije spola in LGBT-izma zmešalo, je to zagotovo ta primer.

Freie Zeiten poroča, da so se tri najstnice in en moški, njihov prijatelj, odpravili na zabavo v stanovanje v Kisti, ki leži blizu Stockholma. Ena od prijateljic je na zabavo povabila tudi 21-letnega migranta iz Liberije, Richelieuja Jararaja, s katerim se je pred časom spoznala. Ta je s seboj pripeljal svojega prijatelja, prav tako migranta, Kenijca Fayeda Mwangija.

Migranta začela takoj nadlegovati dekleta
Ni minilo veliko časa, ko sta migranta začela spolno nadlegovati dekleta. Stvari so se stopnjevale, dokler ni prijatelj deklet želel posredovati. Migranta sta ga poškropila s solzivcem, nato pa sta ga začela brutalno brcati in pretepati. Moški je obležal na tleh. Krvavel je iz več ran na glavi, glava mu je zatekala, prav tako je imel več zlomov po celem telesu in odprtih ran. Dekleta so mislila, da je njihov prijatelj mrtev, prav tako sta to mislila migranta. Jarara se je slikal s ‘truplom’ in naložil fotografijo na Snapchat s pripisom: “Ubil sem tipa.” Moški je v resnici preživel, a je bil nezavesten in ima hude trajne možganske poškodbe.

Jararajev 19-letni prijatelj Mwangi je nato začel dušiti eno od deklet, ki je hotela pomagati prijatelju. Davil jo je, nato jo je z veliko silo pribil ob zid in jo vrgel na tla. Kenijec je nato pograbil eno od deklet, ki sta bili še pri zavesti. Za lase jo je odvlekel v spalnico in jo brutalno posilil. Kenijec jo je med posilstvom davil in ji grozil, da jo bo hudo pretepel, če bo kričala. Strahota se je končno končala, ko je sosed vdrl v stanovanje, kar je dalo dekletom možnost za pobeg.

Torej, še en brutalen napad migrantov na najstnice in avtohtone moške. Vprašanje je, kako bo ženska, ki je v svoji liberalni ‘vsevednosti’ in ‘dobroti’ povabila migranta na zabavo, živela sama s seboj. Rezultat njene odprtosti je prijatelj v vegetativnem stanju in brutalno posiljena prijateljica. ‘Močne’ švedske oblasti pa so za tako huda dejanja neizzvanega nasilja in posilstva dale migrantoma zgolj dve in pol ter tri leta zaporne kazni. Enega bodo deportirali, če bo šlo, pa še to začasno. Kot, da se delajo norca iz lastnih državljanov. Za njima pa ostajajo štiri uničena življenja, ki kažejo na to, da so časi mlahavih levičarjev prinesli v Evropo samo trpljenje in moralni razkroj.

A. R.

 

 • učko

  Eeeeeeeeee, levuharji zmešani !!!!!

 • Caesar

  Tovrstne novice iz Švedske nič več ne presenečajo. Edino, kar je, da ta dva Afričana najverjetneje nista muslimana. Krivda tukaj leži tudi na Italiji, ki te živali rešuje iz morja in dovaža v Evropo.

  • šmentanamuha

   Jih ne rešuje, ampak z njimi prekupčuje. Vse je zdilano.

 • Franc Šink

  Švedi ne bi imeli teh problemov.če ne bi imeli sindrom komunizma Češ bogati smo, kdo nam kaj more. Bodo že videli.

 • piko8

  Včasih so posijevalce kastrilari (po domače odrezali so jim jajca) to metodo bi morali sprevajati tudi danes in bi hitro naredili red !!!!!!!!

  • KIKI

   Ne bi zaleglo kaj dosti, ker bi potem samo klali in to brez “predigre”. Včasih pa le katera uide
   tragični smrti!

 • Franc Šink

  Ta človek na sliki ni v vegetativnem stanju.Bodite realni. ne vem kdo to piše?

 • samsara

  Nazoren primer lastnosti pripadnikov tujerodnih invazivnih hord, ki še vedno derejo v Evropo, medtem, ko avtohtoni čakajo ure v večkilometrkih obmejnih kolonah, ker želijo iz ene EU države vstopiti v drugo EU državo.
  Takšni kakršni so, so ravno pravšnji za realizacijo namer psihopatskih umov, načrtovalcev NWO.
  Zanimivo in pomenljivo pa je odkrito kolaboriranje levičarskih evropskih vladnih predstavnikov (da brezvestnih nevladnikov niti ne omenjam posebej), z imeni in priimki, kateri upam, da bodo v zgodovino zapisani kot veleizdajalski kolaboracionisti. Posledično tudi ustrezno sprocesirani.

  • dob

   Če bo zgodovino pisal Repe, se kaj rado zgodi, da bodo heroji.

   • samsara

    On bo z njimi v isti kategoriji ali podkategoriji.

   • KIKI

    Lahko pa zgodovino malo prikroji tudi Jože Pirjevec…on je tudi specialist
    za ponarejanje zgodovine !

    • Franc Popndekl

     Misliš onega vseveda, ki se vedno preobleče v želvo…?

 • samsara

  Švedska, dežela na strmi poti moralnega, civilizacijskega razkroja in evolucijskega nazadovanja.
  Če mora nekdo biti zgled ostalemu svetu, da se kaj spremeni na bolje, pa naj bo. Kar tako naprej Švedska…

 • Goran Hvala

  Pac taki si zasluzijo brutalne kazni…
  Je pa nekaj pri tem clanku mal cudno…mel so zabavo pa sam en domacin pa 2 migranta..in skupina deklet…zdej mi pa razlozte kako je to mogoce.?..in kako je mogoce da so vse kolegice gledale ko so modela pretepl eno pa posilil…mal tko tko so te vase pravljice…

  • pajot

   Temu se reče integracija v švedsko družbo.

   • Goran Hvala

    Prej bi reku da se temu rece mal prirejanje novic…ce so ze take neverjetne zgodbe da tud filmskih scenarjev ne najdes tolk luknjastih..

 • Egon83

  Kateremu idiotu ob vseh dogodkih multikulturnega značaja ne bi zvonili vsi alarmi? Še postopki deportacije so potem z vsemi opravičevanji nasilja zelo vprašljivi. Če se to le zgodi – da parazitu zavrneš možnost cuzanja sredstev iz telesa socialne države Švedske in potem pričakuješ, očitno nepoznavajoč kulturo iz katere izhaja – da bo ob točno določeni uri na točno določenem mestu. Kot bi šlo za konec turističnega potovanja, polnega lepih vtisov, za konec še prijateljski stisk roke turista in vodnika na letališču. Švedom res fali kolesce, taka naivnost je nedopustna. Gotovo je težko deportirati ljudi – pričakovati je najmanj revolt, ko socialni turist spozna da je parazitstva konec in da se je pipica zaprla (nekaj s čimer se naši politični kruhoborci lahko poistovetijo). Torej je z strani oblasti potrebna najmanj ”aretacija” in avion, ki že čaka z prižganimi motorji. Ko bodo to dojeli, jim bo lažje. Se pa bojim, da je za Švede že prepozno, saj jih slike zgažene povožene deklice ter posiljenih in umorjenih Švedinj (te slike spadajo v ”gore” in ”graphic” kategorijo) niso vznemirile do te mere, da bi takoj začeli z masovno in brezkompromisno množično deportacijo ljudi, ki nimajo na Švedskem razen parazitiranja nobene funkcije. Namesto tega prižigajo sveče, molijo, pojejo, izrekajo neslane otročarije ”together we are stronger” in se spominjajo žrtev z minuto molka. Kmalu se bomo izginulih Švedov z minuto molka spominjali preostali Evropejci – kot v opozorilo in poduk, kaj se zgodi ko država nekritično, otročje in naivno na široko odpre vrata in razširi noge Tretjemu svetu. Ob minuti molka za Švede sledi slovesen simboličen pogreb švedske zastave in preimenovanje v novo državo z polnim uradnim imenom: Islamski kalifat republike Švedistan.

  • Levicar nikoli!

   Levuharji, ki so jih zvabili sem in zagovarjali invazijo Evrope, so, ker so pac levuharji, prevec zabiti, da bi jim to lahko bilo jasno. Jim ne more bit. Nimajo te inteligencne kapacitete.

   • KIKI

    Za inteligenco ni časa, se imajo preveč fajn! Alah akbar!

  • KIKI

   Vse v imenu liberalnega Boga!

 • totex39

  Evropski butalci še sedaj niso dojeli, da te seksualni divjaki ne spadajo v Evropo, ampak bi jih morali takoj nagnati tja od koder so prišli. Lahko jim dajo tudi drugo možnost in to je smrt.

  • KIKI

   Ampak, baje, se bojo počasi, počasi asimilirali,,,pri nas z izobrazbo o državljanski vzgoji
   /po Lukšiču in Pikoli z 1 mio eur!…
   Da vidimo! Imam še par desetletij časa, da se prepričam!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! Žal.

 • Poštenje velja

  opice izgnat

 • šmentanamuha

  Švedska se je odločila za precej drago multikulti šolanje.

 • šmentanamuha
 • Olga

  Ljudje naj se zberejo in vzamejo pravico v svoje roke! Vladi pa nogo!

 • xtc

  Če me kdo sprašuje zakaj je bil Apartheid v JAR koristen je tole obrazlaga;ti ljudje (če jih lahko imenujemo tako) niso zmožni živeti drugače kot ;da so pod nenehno prisilo_žal se to izkazuje za neprijetno in bolečo resnico:
  Nimam nič proti temnopoltim :če se obnašajo tukajšnjim razmeram primerno_žal pa to zmore le izrecna manjšina ostali postanejo težava:;ker ni trde roke:

 • domovina mili dom

  Dobivajo, kar so sejali. Zato pa mediji ne upajo sporočati takšnih novic.
  Narod, kadar v naših medijih ni porekla SQ veste, da je to uvožena roba.

 • WatsonForus

  da je to moja hči , sta oba že na poti k Alahu , pa še ena par zdraven.

  • domovina mili dom

   Sranje je, da njihovih imen v cajtngih ne bo, tvoje pa na veliko. Vidiš tu je problem. Ti bi moral biti junak, bodo pa oni kasirali. Žal, takšna je realnost.

   • cosmosjasnovidec

    Obračunati moraš z njimi,da ni prič še bolje pa,da zaradi svojega alibija najemeš neke tujce pa jim plačaš.
    Če si urediš nekje alibi,da bo kdo pričal za tebe da si v tistem času bil tam ti ga lahko samo pofa….
    Tudi jaz bi garantirano naredil kot piše WatsonForus.

 • Feriss.H

  Neki mi ni jasno v tej zadevi – kdo je tale pavijan na sliki – ??? – Fukalni prijatelj mogoče – ???

  Kar mene zadeva pravici je zadoščeno. Šved ki jih je fasal si je zaslužil ker je sploh bil s temi prasicami (drugače se im ne da reči). Oslica ki so jo posilili, če sploh gre za posilstvo, si je brutalnost prislužila. Pavijana sta pač samo pavijana, če pripelješ pavijane domov pol se ne čudit da se zgodi pavijan-show.

  • šmentanamuha

   Hud si, ampak imaš prav.

  • Feriss.H

   Temu je za dodati še tale biser –

   Čeprav se bo izgnani lahko vrnil po desetih letih v Švedsko, pa so sodniški NORCI (ne vem kako) baje uporabili nekakšen pravni mehanizem ki preprečuje ostalim državam EU da bi, kolikor je za razumeti, ta dva obravnavali kot že obsojena kriminalca in bi jih zaradi tega lahko izgnali če bi se pač znašli na njihovem teritoriju.

   Kot je zapisal en komentator na EUTimes – “Swedistan should be nuked, there is no hope for them. Drop a fuckin Tsar bomb on them”

 • Novakec1

  Mimoidoči so pa selfije delal.

 • centurion

  Odlično.
  To bi se moralo zgoditi 100x v Sloveniji.
  Levičarjem izključno.

  • KIKI

   Da bi se počasi začeli zavedati zla, ki nam ga povzročajo s svojo
   “lojalnost” z njimi!

 • Zgornji

  ZLO SE RAZRAŠČA PO PLANETU … BOLNIKI K BOLNIKOM … SMRT PRIHAJA … !!! ! !!!

 • Hun

  take stvari so se dogajale ze pred migranti…pač je nova24tv pralnica mozganov in zbrska take novice samo da skodi muslimanom

  • xtc

   Aeveda in počeli ste jih idioti tvojega kova:

  • šmentanamuha

   Dej mal se še cmer no, se ti vid, da si nč od dedca.

   • Hun

    pes, ki laja po forumih kolk je mocan ne grize

    • if

     Ta sliši na ime Hun!

   • cosmosjasnovidec

    Vsi buziči so taki cmeravi.Prepoznaš jih takoj saj oponašajo obnašanje žensk,ker z tem privabljajo k sebi enake buzerante.
    Še bolj zanesljivo jih pa takoj prepoznaš,ko vidiš da hodijo na široko kot krastače.

  • cosmosjasnovidec

   “jebao te musliman u dupe” kot je tudi pri tebi prirojeno.Bosanski muslimani imate to že v krvi še iz časa,ko so vaše prednike porivali turki v riti in na vas “bosna drvo” prenesli njihove gene.
   Vsak muslič kateri se skoti je že garantirano peder ali pa dvospolnik kakor tudi veš sam po sebi pa se še vedno hočeš tukaj sprenevedati.
   To,da si dobil Slovensko državljanstvo ne pomeni nič,ker si bosanski istospolni muslič ostal in boš.
   Za tebe je pa še toliko slabše,da si levaški pristaš tako,da si vedno prisoten v istospolni levaški sekti katera te vedno drži na vrvici kot osla tako,da niti vsaj toliko ne moreš priti k pameti kolikor ti dovoljujejo tvoji miniaturni kurji možgani.

   • Hun

    tkole pa zgleda pr teb pomanjkanje ljubezni v otrostvu…fotr pjanc mat kurba in rodi se izrodek

  • terezija

   jebo te pas u dupe retardirano

   • Hun

    tvoja mama se šopa u dupe

 • cosmosjasnovidec

  Krive so si popolnoma same.Ne samo,da so vabile migranta so se tudi z črnuhom porivale,če je tale na sliki njihov prijatelj.
  Sicer pa tisti kar so hoteli so dobili z vabljenjem te muslimanske golazni v svojo državo tisti kateri so pa bili nasprotniki in so na račun muslimanske sodrge oškodovani ali posiljeni in umorjeni njihovi svojci bi se pa morali maščevati vladi katera jih je privlekla.
  Da imajo sami alibi plačati in najeti snajperista ter ga poslati,da jim odpihne nekaj betic potem se bo pa levaška vlada zamislila v kaj je pahnila svoje državljane.
  Kot pravi pregovor “oko za oko zob za zob”.

 • Franc Popndekl

  Bandita zofort transportirati domov, ampak brez tičev! Vložit ju v jesih v murkov glaž ter razstaviti v opomin drugim podivjanim pavijanom.

 • mannuro

  doživeto danes. V drogerijo pride afgvanistanski “fantek”. Živa pedrečina. Frizura z gelom, 20 cm v luft, negovani noteki,… Kupi škatlo kondomov in lubrikant. Saj nimam nič proti, moti me, ko potem berem o svinarijah tukaj. Ni tako, da muslimanska vera prepoveduje, namakanje tiča, vsepovsod?

  • cosmosjasnovidec

   Prepoveduje že.Zato pa tale kamelotrajbarska muslimanska buzerantska,pedofilska,lezbaška golazen leze v Europo,ker jih tam posebaj pedre in pedofile kaznujejo.
   Tukaj v Europi so pa sigurni,ker so tudi levaki vsi istospolneži kateri se tudi zavzemajo za razna buzerantska uveljavljanja in prirejajo “parade sramote”.V tujini v Nemčiji so se te parade sramote udeležili tudi naši parlamentarci od Cmerarja pa naprej.
   Sedaj vidiš,da Slovenijo vodijo sami istospolni levaki z čefutarsko buzerantsko in komunajzersko zalego.
   Levakom seveda odgovarja,da naseljujejo to istospolno muslimansko golazen v Europo saj računajo,da bodo imeli medsebojne sexualne orgije zato jih tudi vabijo,ko pa pride do kakega konflikta pa si hočejo oprati roke na vse možne načine in izgovore.
   Ne vem,če je v celotni stranki SMC vsaj eden kateri ni istospolno pa tudi dvospolno usmerjen saj so nekateri skupaj z ženskami čeprav hodijo na sex k moškim ženske pa tudi k lezbačam na orgije.

   • mannuro

    Hja.. kako pravijo? Svojemu, svoje!

 • Darth Vader

  ne obstaja noben migrantek, temnopolti, ki bi si to upal narediti v Sloveniji…..da sem jaz omenjeni sosed, preden obadva ubijem z žličko za čaj, jih najprej pri zavesti obgenitalim – kastriram, zato da se to slučajno nebi razmnoževalo, nato jih za noge obesim na bližnje drevo in izpraznim drobovje…..kot se to dela z gamsi recimo……potem bi pa poslal sliko na Sorosovo Open Society fundacijo in angeli merkel na njen služben email [email protected]

  • McBobo

   Kakor jaz nas slovence poznam, se bomo ob takih pizdarijah hitro začeli združevati v celoto in braniti, kar je našega in ne tako, kot zahod, ki nima več nobenega občutka za samoobrambo.
   V petek so se okoli ljubljanske džamije okoli 18 ure pasli neki musliji in jo slikali ter se režali. Pa da vidim, koliko časa jim bo še do smeha. Do prvih posilstev in lopovščin. Slovenci imamo klanje še v genih. S tem mislim povojna klanja in poboje; tako kot krvniki, tako tudi žrtve s srdom do pobojev.

 • Gretta Garbo

  Skoda da nista posilila Luke Meseca in Angele Merkel…

  • McBobo

   Tudi tedva še prideta na vrsto. Samo se mi zdi, da jima bo pasalo.

  • Bastian

   Angelca ne bi uživala,mesečnik bi pa še,pa še….

 • upornik22

  takim pomaga samo metek v čelo………

 • Razocarana

  V družbi kjer vladajoči in mediji zakrivajo zločine in nasilnost migrantov, ter jih predstavljajo kot reveže ki samo potrebujejo pomoč in radodarnost lokalcev, mlada dekleta in fantje, ki so najbolj odprti za manipulacijo medijev in liberalnih opranoglavecev, so v svoji odprtost, naivnost in dobrosorčnost najbolj ranljivi del populaciji in sektor populacije, kjer je verjetnost da bodo postali žrtve nasilja migrantov največja.

  Zgoraj navedeni incident in podobni incident so zelo lep primer kako škodljivo je zakrivanje zločinov migrantov in kakšno nevarnost predstavljajo, ter kako to zakrivanje povzroča žrtve med mladimi, del populacije ki jih bi bilo potrebno najbolj zaščititi.. Zaradi tega soi mediji in vlada soodgovorni za vse zločine storjene s strain migrantov. Da o tem kakšno sporočilo nizke kazni dajejo storilcem in migrantski populaciji nagnjeni k nasilju sploh ne govorimo.

 • McBobo

  Oprane glave s strani medijev, da je treba “revežem” pomagati, so plačale svoj davek naivnosti. Poleg tega so se te smrkle tudi naivno obnašale in mogoče celo žaljivo. Smrklica si je omislila enega reveža migrantka, da se bodo malo zabavali. To je isto, kot da bi mambo ali kobro vzel v naročje, da bi se malo pocrkljal z njo.
  Naj jim bo to sedaj v poduk, ker so imele srečo, da jih niso še razkosali. No, fant te sreče ni imel in bo verjetno rastlina celo življenje. Dolžnost teh smrkel sedaj je, da ga celo življenje pedenajo, karkoli bo rabil, če bo sploh preživel.
  Krivdo pa v veliki meri (tudi pri nas) nosijo mediji, ker prikrivajo in ne objavljajo takih kriminalnih dejanj.

  • if

   Krivdo nosi naveza politika-lakajski mediji, ki lakajskost vzdržujejo v škodo demokracie.
   Razkrivanje takih dogodokov je torej lakmus, ki dvoji demokratične medije od velizdajalskih lakajskih medijev.

 • plamen100

  Ogabno do skrajnosti, ti črnuhi so še bolj nasilni kot kameltrajberji, smrdijo pa da sam bog pomagaj! Seveda je čisto prav kaj se je zgodilo tem liberalistkam oz švedski družbi saj to ni prvič, lani sta dva črnca iz Jemena v nakupuvalnem centru Ikeje v Stockholmu materi in sinu prerezala vratove in to sredi belega dne in švedi niso niti malo spremenili tujske zakonodaje. Zato pa ni čudno da hočejo vsi črnci na Švedsko. Včeraj so jih Italijani v sredozemskem morju nalovili 600 danes so že verjetno vsi nas Švedskem!
  http://nairobinews.nation.co.ke/news/kenyan-teen-jailed-sweden-beating-man-raping-friend/

 • TomTom

  In kaj je tu groznega? Če povabiš te izrodke na zabavo bi lahko rekel, da se praktično že strinjaš s posilstvom in nasiljem. In to morajo izkusiti vsi ti multikulti mehkužci, da bodo spremenili svoja stališča. Pa še po posilstvu vemo, da so se nekatere aktivistke še vedno zavzemale za prišleke.

 • sunday

  švedska, država, ki crkuje, država, ki je v sramoto in pogubo lastnim državljanom ter celemu zahodu, demokraciji in kulturi!!!

  • Adolf Hitler

   a še nis dojel kaj je demokratija kapitalizem satanizm komunizem in marksizem! zato nerabš kaj dobrega pričakovat!

 • Kat Wilson

  Ne razumem 4 uničena življenja? Omenjate enega fanta ki je bil pretepen in 2 punci, ena je bila posiljena, druga pa je povabila afričane na parti. dafak?

 • usimoncic
 • Adolf Hitler

  kurc odrzat pa mu ga v gobec zabit da ga požre tifussssssssssss potem pa par buzerantov na njega spustit da ga pojebejo do smrti glavo odrbit kod kuri pa še za povrhu da se mu še posrejo v tilnik!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!