Švedske feministke so se iz strahu za lastno varnost pričele izseljevati iz predmestij, v katerih prevladujejo muslimanski migranti

Foto: iStock

Splošno znano je dejstvo, da so feministke migrante sprejemale z odprtimi rokami in vse, ki so temu nasprotovali, oklicale za rasiste, a očitno je nekatere izmed njih le srečala pamet in so prišle do spoznanja, da je sožitje nemogoče. Feministke iz Stockholma so namreč po poročanju Breitbarta pričele zapuščati območja, kot sta razvpiti coni Husby and Tensta, saj menijo, da verski fundamentalisti ogrožajo varnost življenja v predmestjih. 

Nalin Pekgul, feministka in nekdanja poslanka švedske socialdemokratske stranke, je kar 30 let živela v stockholskem predmestju Tensta, sedaj pa meni, da življenje tam ni več varno. Odkar so muslimanski fundamentalisti prevzeli kontrolo nad življenjem v mestu, ne mine več dan, da bi mirno obiskala center, ne da bi bila nadlegovana.

Položaj žensk se je vidno poslabšal
Po prepričanju Pekgulove se je položaj žensk v javnem življenju v zadnjih nekaj letih občutno poslabšal. Izpostavila je, da je na območju prišlo do porasta verskega fundamentalizma med moškimi, od katerih je večina migrantov. Sprva se je Pekgulova nameravala proti temu trendu boriti z organizacijo srečanj v kavarnah, a je to idejo kmalu opustila. Povedala pa je tudi, da centra ne obiskuje več, ker ob nadlegovanju ne želi povzročati dodatnih napetosti.

Foto: iStock

Prav tako se je predmestja Husby preselila nekdanja političarka Zeliha Dagli. Povedala je, da se je v Husbyju oblikovala samooklicana moralna policija, ki nadzoruje obnašanje žensk na tem območju. “Agresija nad feministkami se je še posebej povečala, saj so začele pojavljati govorice, da me želimo, da ženskam ne bi bilo več potrebno nositi burk.” Daglijeva je priznala, dase po izjavi, da bi se morala brigati zase, ni več počutila varno, kot se je nekdaj. Zato se je preselila v mestni predel Stockholma in dodala, da se počuti veliko srečnejša, saj lahko končno nosi, kar želi, ne da bi se počutila ogroženo. Izdala je, da bi se preselila nazaj v Husby le pod pogojem, če bi območje postalo ponovno varno.

Migrantska muslimanska populacija prevladuje
Husby je predmestje, v katerem tako kot v Rinkebyju prevladuje migrantska populacija, večina katere prihaja iz Afrike in Bližnjega vzhoda in je muslimanske veroizpovedi. Maja lani je bila tam napadena norveška filmska ekipa, ki je poskušala intervjujati švedskega ekonomista in avtorja Sanandaja, ki je bil zaradi svoje knjige, v kateri pojasnjuje, s kakšnimi problemi se sooča Švedska zaradi masovnih migracij, označen za rasista. Na tem nevarnem območju pa je bil lani napaden tudi ameriški filmar Ari Horowitz, medtem ko je preiskoval švedske “no-go” cone.

Foto: iStock

N. Ž.

 • AlojzZ

  Zanimivo, kajne? Če kamen spustiš iz roke, pade dol, kajne?

  • Dragan Krstič

   Men še kej druzga dol pade ko te krave gledam.

 • učko

  hehehe, problem je v tem, da večina teh zmešanih babur ima dovolj denarja, da si kupijo stanovanja kje drugje, tista kjer so prej bivala itak nimajo nobene cene več!!! Kdo bo pa kupu stanovanje v predmestju, kjer ustrahujejo migranti. Narobe je samo to, da ceno za njihovo početje plačujejo drugi. Te krave imajo dobre državne službe tam na Švedskem in se lahko preseravajo !!!!!

 • učko

  Tudi v Zloveniji bomo drago plačevali za “rezultate” LEVUHARSKEGA KRETENIZMA !!!! Zlovenci in zlovenski migranti=čefurji so nam pač tolk časa navolili te levuharje !!!!

 • slosin

  Pa kako, a zdej jim pa kar naenkrat ne pašejo več 3x žgani tiči…

  • Steiermark

   Verjetno so “spoznale”, da niso samo 3 x žgani ampak tudi zaluznjeni…..

 • totex39

  Sam gobec jih je, ko pa pride do resnih zadev pa spiz..jo.

 • bojan

  a zdej bodo pa kr piz** stisnile, same pa so ta drek islamski podpirale

 • upornik22

  1 april:)

  • bojan

   ja bi lahko bilo …tele babe se kozjejebcem ne odrekajo kr tko

 • Darth Vader

  feministke so samo podvrsta ženske, ki je intelektualno podhranjena in kronično nedojebana….kot recimo Milojka partizanska učiteljica na ministrstvu za zdravstvo :) v glavi slama gobc gonjo ko da jih kdo posluša pa še rasizem se grejo v smislu dejstva, da zagovarjajo tezo, da so moški manj vredni kot ženske…..in zdej se človk vpraša kaj s tako naredit, ko se ti enkrt postavi na “pot”……pomojem imajo muslimani v verskem fundamentalizmu ene par pravih prijemov za feministke

 • Jefferson Vendski

  Tudi dobrega je lahko preveč, in to velja tudi za taharrush.

 • šmentanamuha

  Zdajle me je popadel smeh, ko sem prebrala članek. Bumerang se vrača. Zmešane histerične babe dobivajo račun za svoj zapitek. So mislile, da bo zastonj, oz. da ga bodo plačali drugi. Upam, da ni samo 1.aprilska novica.

  • Franc Šink

   Ne ni in prav je tako! Zakuhaj in spizdi.

   • slosin

    …prava partizanska taktika, zrajcaj, pa spizdi…

 • Demokrat

  In kdo bo popravljal to zmešnjavo zdaj?

  • Dragan Krstič

   Pred nekaj dnevi na Novi: Švedski politik zahteva da višegrajska skupina sprejme več emigrantov. Verjetno svoje musliče vsiljuje.

   • Franc Šink

    Ne znebiti se jih hoče.

 • Dragan Krstič

  Velenjčanom se pa afriški musliči obetajo. To bo veselo.

  • Johan

   Čim več jih pride, bolj se bomo smejal Velikovčanom.
   Mogoče bodo pa ogrozili Bosance in Šiptarje, ki se plodijo kot podgane !

  • janez.pokoncni

   Azijskim je ta naša greznica presiromašna.

 • Johan

  Za njih je prava lokacija Iran ali Irak

 • RATATA

  Joj, zmotile smo se….sori…
  Reševati bo pa moral zahojen militanten dedec.
  Me res zanima, če ima tudi šeriatar cca 5 litrov krvi v telesu.

  • Franc Šink

   Kmalu boš imel to priložnost.

 • Olga

  Komunisti in feministke bi morali po zakonu živeti skupaj z Islamisti, saj so zanje dajali roko v ogenj, nas pa obkladali z nestrpnostjo in sovražnim govorom!!??
  Preselitve jim ne bi dovolila! Kar so hoteli, naj imajo za zmeraj! Nekaj bi jih naselila pri Fajonki in Kućanu!

 • Ana Job

  Feministke ali zmešane, možače brez moškega! One potrebujejo le pravega moškega, s katerim bodo uživale in se lepo imele, potem jim še na pamet ne bo prišlo razno guncanje afen, tam po ulicah! Čez pravega moškega, ga ni! Zato je treba z moškimi lepo delat in jih rad imet, ker naredijo naše življenje lepo!

  • SloBoySMC

   Mmmm. That is so sweet for macho soul. :)

  • indijanka

   Drži Ana. Ženske potrebujemo moškega. Brez tega ni življenja. Sta pa ti dve zgoraj zapisani muslimanski feministki. Svoji hčeri vsak dan preberem pravljico za lahko noč. Če bi živeli v muslimanskem svetu, pa bi se tudi sama borila za njeno prihodnost, za njeno pravico do ljubezni in spoštovanja.

   • Ana Job

    Prav imaš Indijanka. Srečne smo lahko, da živimo v svetu, kjer sta si spola relativno enakovredna, se pa bojim, kako bo v prihodnje z našimi potomci, ker te muslimanske živali napadajo Evropejce vsepovprek. Življenje jim ni sveto. Da smo se vmešali v zaostali svet in mu odprli vrata je zelo narobe. Evropa še lastnih problemov ni sposobna reševati, kaj šele žensko diskriminacijo v muslimanskem svetu. Kakšna utopija!

  • dob

   Na tem planetu so ženske same. Matere in ljubimke brez moških, ker moških še ni.
   Ženske so z otroci – ljubimci in kasneje ljubimci, ki so otroci. Moških pa ni.
   Matere iz lastnih otrok ustvarijo nebogljence, naredijo odvisna bitja in drugim ženskam – slabo uslugo! Svet bo rešen, ko bo samo ena od njih odstopila svojega moškega drugi ali ga drugi ženski privoščila.
   Človek se namreč ne rodi, človeka narediš. Vzgojiš ga in zrase v moškega in v žensko. Potem ga (jo) imajo lahko tudi drugi radi. Ves svet ju ima, če tako hoče in če sama tako hočeta. Z njima potem lahko rasejo vsi.

   • Ana Job

    Na tem planetu nismo vse ženske same. Jaz imam čudovitega moškega, ki me osrečuje in jaz njega. Vem pa, da takšnega človeka najdeš enkrat v življenju ali pa nikoli, zato ga toliko bolj ljubim in cenim. Muslimanski svet je pa moralno 500 let za evropskim časom in sem prepričana, da nimamo Evropejci z njimi ničesar skupnega. Zapreti bi bilo treba meje, nastaviti na meje vojsko, pa naj taborijo pred mejami če hočejo. Nismo jih dolžni jemati. Imamo svoje brezdomce, ki živijo na ulicah in prepričana sem, da je potrebno prvo pomagati lastnemu narodu. Če se gremo v Evropi človekoljubje, pa potem pomagajmo še obvezno Darfurju, pa Nubam….pošiljimo jim državna sredstva namenjena za pomoč ogroženim. Tomo Križnar na to opozarja že zelo dolgo in nosi glavo naprodaj. Država je ogabno hinavska!

    • dob

     Drži ga. In on tebe.

    • dob

     Zdaj vse norosti vdirajo k nam, ker se počutijo ogrožene v obstoju tam, kjer so prej bile. Svoje odgovornosti za to ne sprejmejo, temveč jo pripisujejo drugim kot Krivdo!

     Vendar pa ne bi vdirale k nam, če mi ne bi imeli lastnega gojišča norosti pri sebi, ki je zdaj še varno skrita in spravljena v nas, pod kontrolo, kot temu radi rečemo. Zato pa imamo pravni sistem, da nam to zagotavlja.
     Norost nima pravnega sistema, ima samo sistem za obrambo same sebe. Naš pravni sistem je evropska oblika šeriata, le da tu služi komunistom. Naš režim Islama nima za sovražnika, ker ima naš pravni sistem svoje sovražnike doma. Polovica prebivalstva te države predstavlja režimu na oblasti in njegovemu pravnemu sistemu – sovražnika hujšega od morebitne tuje konkurence.
     Zakoni, ki jih revolucionarno pravo te države spiše, niso napisani za nas, niso zato, da bi nam služili. Napisani so PROTI nam. Uperjeni so zoper nas.
     Mi ne potrebujemo tujega sovražnika, ker imamo svojega doma.

     Zato pa tuja norost zdaj vdira k nam, ker ve, da smo znotraj v sebi, nori. V svojem navidezno urejenem svetu – smo nori! Njihova norost je opazila, da ko začnemo debato, lahko vse relativiziramo do nule, in potem bo use-useglih!
     In tu vskočijo oni. Vskočijo pa zato, da manifestirajo naše usegliharstvo.

     Naša demokracija brani in čuva norost, ker se boji, da bi sicer izumrla. Norost je samoobrambno stanje.
     Njihova deluje po enakih pravilih, kot naša. Vzorci obeh norosti so enaki, ker smo vsi enako nori.
     Kar je zanimivo! Pamet nima skupnega imenovalca, norost ga pa ima.

     *****
     Zapis je daljši od tega, kar sem tu napisal. Iz zapisa sem povzel samo odlomek, ostalo je tukaj:
     https://obstajajoljudje.blogspot.si/2017/03/oni-sem-mi-pa-na-mars.html

     • dvanajstzvezdic

      Kaj pa naj z ljudmi ex-muslimani, ki so javno povedali da je islam v bistvu fašizem in je na njihove glave razpisana fatva? Jaz mislim, da gre tu za nesporazum. Ta ženska je vsaj nekaj poizkušala. Ni ji uspelo. Njo samo ne moreš obsojati. Lahko pa obsodiš Švedsko vlado da te razbojnike kljub očevidni ignoranci za integracijo, enostavno ne vržejo iz svoje države vun.

     • dob

      Resnici na ljubo – nikogar ne obsojam!
      Simptomi niso krivi, da izražajo, kar izražajo. Oni so tam ravno zato, da izražajo. Lahko jih tudi prepovejo, a s tem bolezen še ne bo izginila.
      Zaenkrat EU še sama ne ve, kaj je bolezen, kaj pa človekova pravica.
      Zdaj še v lastne ustave države EU ne verjamejo več! Zato tudi ne vedo, kaj braniti.

     • dvanajstzvezdic

      Mislim, da ljudi, ki so preganjani in se jim grozi z smrtjo, da jim moramo nuditi zaščito. So mi pa znanci ki so v Italiji delali kot humanitarci opisali stanja v teh centrih. Glavni problem so njihovi kleriki. Dokler jih ti kleriki ne spodbujajo k nasilju, so mirni, ko pa jim začno pompati možgane, potem pa se jim odfrcla. Hočem reč, večina ljudi je intlektualno na podnu, po izobrazbeni strukturi so podn, ko pa razni imami dodajo olje na ogen, potem je pa eksplozija. Prvo kar bi morali narediti je odgnati vse klerike, dobesedno jih iztrebiti iz obličja, monžice pa razredčit. Potem bi morda imeli več maneverskega prostora.

     • dob

      >>dobesedno jih iztrebiti iz obličja, monžice pa razredčit. Potem bi morda imeli več maneverskega prostora.<<

      Jutri bom imel nared tekst, ki bo nekaj povedal o tem. Že imam napisanega, še urediti ga moram. Danes je že pozno, da bi končal.
      Sicer pa ne verjamem, da resno misliš tole z redčenjem množice.
      Verjamem, da si prestrašen, ker – kaj pa bomo sicer, če se vseh teh groženj naši civilizaciji ne bomo mogli ali znali ubraniti? Meni pravzaprav sploh ni do tega, da bi branil norosti! Za spremembo si želim braniti nekaj, kar ni norost.

     • dvanajstzvezdic

      za redčenje sem mislim, da jih ni toliko na kupu torej gre za prerazporejanje. Primer en center 1000 ljudi, bolje 10 centrov po 100 ljudi-čim bolj oddaljeni, še bolje pa čim manj, Za klerike, ki prav namensko spodbujajo k nasilju, za njih pa nimam milosti.

     • Ana Job

      Fantastičen in zelo globok tekst. Čestitam! Da človeku res misliti. S svojo lastno evropsko norostjo, res privlačimo norce vseh vrst. Res se bo mogla zgoditi neka hujša naravna selekcija, da bo prišlo do drugačne miselnosti. Brezmejna levičarska naivnost nas bo slej, ko prej pogubila, če se ne bo kmalu kaj premaknilo. Bogastvo je neenakomerno porazdeljeno, bogati imajo še več, revnim pa se pas iz dneva v dan še bolj zateguje. Za naše ljudi ni služb, s pametjo je skregana logika, da se naseljuje še tuj narod v našo državo. Ljudje postajajo apatični in nemo zrejo v prihodnost in nimajo več upanja. Upanje ne sme umreti. Upanje umre zadnje, so včasih rekli. Kaj nam še preostane drugega?
      Ne smemo se vdati, kajti ni še prepozno.

     • dob

      Ne se vdati, je pravi nasvet.

     • dob

      Zaupaj Stvarstvu, ker ni neumno in ve kako urediti stvari.
      Je pa pomembno, da smo pri tem zavestni, ne pa da delujemo kot neka slučajna naplavina. Ker nismo slučajni.

 • Demokrat

  Kjer je baba gospodar je volk mesar?

  • Dragan Krstič

   Te feminstke so babe iz piflarskih fakultet, kjer inteligenca ni pogoj ampak štrebanje, poleg tega da imajo dobro plačana delovna mesta brez kakršnekoli odgovornosti in obveznosti so tudi samske ali poročene in BREZ OTROK. Če bi morale doma za štedilnik in opravljati še vsa druga gospodinjska dela ter skrbeti za naraščaj ji na pamet ne pride zganjati feminizem.

 • hle

  Tiste feministke z polno ritjo se bodo že prebasale drugam ampak za njimi pa ostaja tisoče žensk ki jim je njihova zblojena ideologija napravila pekel na zemlji ni zastonj celo levičarka kot je Vesna Vuk Godina nekoč v nekem intervjuju dejala da so feministke sovražnik sodobne ženske

  • Dragan Krstič

   Saj je VVG tudi feministka in to zagrizena, sicer pa o tej troli škoda besed. Tej babi ne bi dal niti ovce za čuvat ne pa študente učiti, le kaj drugega kot anarholiberalizem in komunizem čeprav je kao antropolog.

   • hle

    Se čisto strinjam z tabo ampak počasi že tudi takšne opažajo da jim začenja goreti pod ritjo

  • Caetano

   S podpiranjem islamizacije postajajo tudi njihov krvnik.

 • janez.pokoncni

  Švedske feministke so se iz strahu za lastno varnost pričele izseljevati iz predmestij

  Jebemti takšno hrabrost. A ste feministke ali niste?? Ste enakopravne ali ne? Ne zdaj repa med noge stiskati. Zadnjih nekaj desetletij ste se trudile za “kao” enakopravnost in uspele kastrirati svoje moške, sedaj pa boste pokleknile pred musliči? Ostanite tam kjer ste, umrite mlade in bodite lepa trupla. V raju boste lahko frizerke 72tim devicam … pizde zmešane!

  • macon

   Super zapis. *****

  • šmentanamuha

   Kul.

  • indijanka

   Všeč mi je tvoj kometar s klicem po prevzemu odgovornosti. Bi ga pa vseeno dopolnila. Zgoraj navedeni nista avtohtoni Švedinji. Življenje v arabskih predmestjih je zanju postalo nevzdržno, ker sta se ves čas trudili osvestiti islamske ženske in deklice. Obe sta se izjemno trudili na tem področju. Muslimanski feministki sta.

   • janez.pokoncni

    Vsaj za Nalin Pekgul vem. Ženska je Turkinja (rojena v Turčiji) kurdskih korenin, članica socialnih demokratov (Švedski SD zmešani tako, kot naš SD). Ne bomo se lotil še litanij o njej ampak takšni, kot je ona, mi gredo še posebej na ledvice. Velja za vse njej podobne, ženske in moške. Goveda pridejo iz katastrofalne greznice dobesedno v raj in svoje življenje posvetijo spreminjanju tega raja v greznico!!! Ostala bi v Turčiji, ta je greznica bila od nekdaj in si prihranila trud!

    Ona (in še tisoče takšnih goved) je razlog, da Švedska propada na vseh frontah!

    • indijanka

     Popolnoma se strinjam, da ne spadajo v naš habitat in da je žalostno, ker tone “sanjska” država. Me pa kot žensko najbolj boli obrezovanje in posiljevanje deklic in razmišljanje o tem, da smo ženske blago. Zato te ženske, ki so brez pravic ne mečem v isti koš kot naše feministke, ki ne premorejo ljubezni.

     • janez.pokoncni

      Ja. Tudi sicer mi feminizem pride naprej podobno kot gej parade, na katerih borci za javno lizanje promovirajo – javno lizanje.;)
      Normalni pari se spoštujejo in se imajo radi brez zakonsko predpisanih regulativ, pri zvezah dveh primitivcev pa ne pomagajo nobeni zakoni. Sam razumem borke za pravice žensk v muslimanskih norišnicah, kjer je ženska lahko celo hrana moškim, zelo na “pajtl” pa mi gredo feministke v “našem” svetu. Za kaj pri vragu se lahko zavzemajo feministke na Švedskem, ki je itak že mnogo preveč zblojena? Edino, kar imajo moški na Švedskem več kot ženske so jajca in lulek in ker jim nobeni zakoni tega tega ne bodo mogli dati, se švedske feministke zavzemajo, da teh organov ne bi smeli imeti niti moški. :)

     • dob

      Zadnje cajte hodim samo še v rokavicah scat, ker se mi gravža prjemat tisto stvar. Po navadi vprašam koga drugega, da mi odpne.
      Picajzle nosim posebej v škatlci v žepu, ker se je tudi njim zagravžalo.

     • janez.pokoncni

      ;)
      Se poteguješ za službo tajnika feminističnega kluba pa si prebral njihov program in nam ga delček sedaj “prodajaš”? Nas, ki te poznamo, ne boš naplahtal in, če tole bere kakšna feministka : ne nasedajte Dobu!! On je pravi ded’c. Počakajte par mesecev in boste za tajnika lahko dobile eminetnega slovenskega ustavnega pravnika, ko bo nehal biti predsednik vlade. Ima dve super referenci :
      – Še tako brezvoljna ženska ga zapusti zaradi pomanjkanje volje,
      – odlično obvlada svetovanje ustavnega prava … državnim vrtcem.

     • Mojca pokraculja

      Še dobr, da je 1. april ! Ampak za un ta drug del me pa skrbi, da ne bo hotu bit sam tajnik, ampak kar njegovo visočanstvo feminističnega združenja.

     • dob

      Izdajalec.

     • RATATA

      Fascinare!

     • dob

      Pahor je takrat, ko smo ostali mulci imeli navadne gliste, iz svoje riti vlekel proteusa, človeško ribico. Že takrat se je vedelo, da je nekaj posebnega in bo iz njega še nekaj ratalo.
      Po moje me je ena sama foušija!

     • indijanka

      Znanec, ki se je pred letom preselil tja pravi, da Švedi uvažajo Tajke in Rusinje, ker se Švedinje ne poročajo več :). Me pa zanima, kako bodo zmogli 6 urni delavnik. Če jim uspe ta projekt in ohranit gospodarstvo na isti ravni, potem bodo kljub migrantom spet obljubljena dežela.

   • Dragan Krstič

    O.K. in kaj to pomeni kar si napisala. Da je prihod muslimanov za Evropo katastrofa, da jih ni mogoče niti integrirati še manj pa asimilirati. Ta vera in miselnost nam je POPOLNOMA tuja in napadalna. Z njimi, v večini ni mogoče sobivati. Če se bodo nadaljevali prihodi teh ljudi, bo s presegom kritičnega števila prišlo do velikega krvoprolitja staroselcev, ki niso navajeni nasilja, ki so ga zmožni muslimani. Nam ne pomaga NATO vojska niti moderna oborožitev kajti trojanski konj bo na naših ulicah in ne pred obzidjem.

    • indijanka

     S tem kar si zapisal se popolnoma strinjam. Mi še Romom nismo kos.

    • Ana Job

     Bravo Dragan!

    • Caetano

     Tako se bo zgodilo res je. Igrajo se z ognjem ti multi-kulti filoislamisti.

  • Ana Job

   Strinjam se, da ostanejo dol, kjer so in da ne prihajajo v Evropo, ker mi z njimi nimamo nič skupnega. Dol naj se borijo za svoje pravice. Evropa ima zaradi njih, kup problemov, stroškov in še naša življenja ogrožajo.

   • Caetano

    Dol se borijo za seriat isto kot tudi tukaj.

  • dvanajstzvezdic

   V Iranu je vsak poizkus,žensk za enakopravnost v naprej obsojen na neuspeh. V bolj “naprednih” družinah je ženska vsaj kolikor toliko enakopravna za razliko v javnem življenju. Enkrat sem vprašal kolikor tolikor naprednega Iranca, zakaj se skupaj z žensko ne bori za njeno enakopravno. Pizdun mi je odgovoril, da to ni njegova naloga. Kaj naj potem ženske s takimi? Imaš pa veliko takih, ki bi islam poslali v p.m. samo potem,….ode jim glava.

 • Egon83

  Pa menda ja ne! Jaz pa sem mislil, da anarholevičarke stojijo za svojimi besedami in da jih bodo razširjenih nog pozdravile v svojem kvartu. Zavzemale so se za uvoz brutalnega srednjeveškega primitivizma, a ko jim je podkuril pod lastno ritjo, ni več prijetno. Prijetno je le, ko se dogaja drugim. Spile so lastno zdravilo, heh. Ni zadnjič.

 • Antonius

  Feministke so srečne samo takrat, ko s svojim nergavim gobcanjem in javnim razgrajanjem v nesrečo spravljajo druge.
  Zdaj, ko so sadove svojega nergavega razgrajanja in gobcanja same doživele, pa lahko ugotovimo težo njihovega nergavega razgrajanja z gobcanjem vred.
  Nezadovoljeno histerično (histeros) feministko se nedolžen mladec v nuji dotakne samo v primeru, če kakšne normalne ženske ni daleč naokrog.
  Mačka jim pitrna, prav jim je! Švedom pa tudi, ker so se tem babam pustili z=bati.

  • Igor Karlić

   A si prepričan, da jih je kaj izučilo? Človeški ego je včasih res trd. No, ko buča pristane iz višine na asfaltu, to ni več važno. Glej gornji post.

 • Igor Karlić

  Leninovi oziroma isisovi koristni idioti so opravili svoje delo. Zanima me, če znajo leteti, saj živijo v višini “moralne” superiornosti. To zna biti koristno, kajti sledeča faza je metanje iz stolpnic na trd asfalt, da se preveri, če imajo res tako trde buče. http://heavy.com/news/2015/08/new-isis-islamic-state-video-but-who-is-better-than-god-in-judgment-establishing-a-limit-upon-the-people-homs-syria-gay-homosexual-man-executed-executed-uncensored-full-youtube-video/

 • Vlado77

  Teh feministk nihče ne more prepričati da govorijo neumnosti in so nevarne za družbo. Hvala bogu pri tem pomagajo prav ti migranti ,ki jih one zagovarjajo. Ni samo en primer ,ko je bila kaka dobrotnica posiljena od teh “ubogih” migrantov. Zdaj imajo NO-GO cone ! Torej predele mest kjer si niti policija ne upa. To je rezultat politik teh držav. Države Švedov, Nemcev , Angležev , Nizozemcev , Belgijcev , Francozov niso več suverene na svojem ozemlju ! NO GO cone bo vedno več in vedno večje bodo . Pomagajo pa migranti ,ki se ne ozirajo na feministke in jih ne glede , da jih zagovarjajo – posiljujejo.

 • daresi

  1. april :)

 • Dragan Krstič

  Ali vam je razumljivo, Thompson ni zaželjen v Sloveniji. Koncertira in odide. Musliči z napadalno proti
  krščansko vero pridejo, jih futramo so pa dobrodošli ter ostanejo na plečih revnih državljanov. Bogatinom se par evrov ne pozna, seveda rdečkarjem. Marš Cerar in tvoja vlada.

 • Razocarana

  Nalin Pekgul ima srečo da se lahko umakne iz sitacije ki jo je sama pomagala ustvariti, pri tem pa ignorira da mnoge ženske, ki nikoli niso vpile ‘begunci dobrodošli’ te možnosti nimajo. In zelo velika verjetnost je da bo Pekgul zdaj na hitro pozabila o posledicah ki jih prinaša pro-migrantska politika in ki jih je na lastni koži občutila sama, ter spet začela z ‘begunci dobrodošli’ (s katero verjetno sploh ni nehala) in poskrbela ba se bo na Švedskem še zvečalo število območij nevarnih za žensk, saj karkoli drugega bi jo naredilo za racistko.

 • Janez

  No !
  Pa je konec severnjaške iidile. Bangladeš na Švedskem. Malo šale.
  Morda so pa te
  “feministke” obetavne” ? Bodo spreobračale islamiste? Ali kaj? L.r. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Ali pa?
   bodo islami en čas feministke tolerirali, nato pa jih potlačili v njih hareme? L.r.JANEZ KOMENDA

   P.S. ali kdo ve?

   • Caetano

    To bo prej.

 • Volkhv

  Želim jim globoko in raznobarvno kulturno afro-semitsko obogatitev. To kar so si globoko žele v sebi, naj zdaj tudi začutijo. Naj se njihove vibrirajoče kromatide v jedernem mitohondriju zazibljejo, v vibracijah migrantskega donga konga, naj jih oplode, naj njihovi potomci rjove, da se jih bo slišalo domov, vse do Afrike, kot divje opice. Srčno jim želim te obogatitve in prav vesel sem te novice.

 • domovina mili dom

  V “tustranstvu”, v civiliziranem delu mesta, jim sedaj zagreniti življenje s pokoro, priznati žlehtnobo. Za pokoro pa delati prevale brez hlačk po celi promenadi.

 • McBobo

  Kaj je zdaj, a je že konec multi kulti ljubezni? Kaj pa zdaj; kdo bo to sranje počistil. LGBT in ostali komunajzerji so naredili sranje, zdaj ko jih je sranje doseglo, se pa te igre nebi več šli. Opa, to pa tako ne gre.Teren za pravo vojno je pripravljen (stenstan), zdaj je pa samo še vprašanje časa, kdaj bodo migranti začeli množično klati in se bo treba temu klanju postaviti po robu.
  Za začetek bi za kanonfuter uporabil vse, ki so pljuvali čez domoljubje. Ostali reveži, ki so zgarani od dela, bodo pa v zahvalo morali še svojo glavo nosit naprodaj za ponovni mir. In ta mir je iz dneva v dan dražji.

 • baubau

  Slovenske fem so vasi in predmestja zapustile že zdavnaj,se zaposlile v javnem sektorju in afž-jajo v trač medijih-za honorar ter pokorno pred magistratom in na tromostovju.

  • renee

   sam kolk dolgo?

 • Janez

  Ja ?
  Ali pa veste ?
  Da je bila začetnica feminizma,
  francoska SIMONE DE BEUVOIR – KOT PROFESORICA SODNO SUSPENIRANA – IZLOČENA !
  Z DOSMRTNO PREPOVEDJO POUČEVANJA NA VSEH DRŽAVNIH ŠOLAH V FRANCIJI !?
  Ta agresivna lezbijka
  je namreč kot profesorica spolno nadlegovala in zlorabljala !
  s strani staršev – zaupane ji mladoletne dijakinje !
  Eno ) N. Sorokine ) pa je celo ugrabila.
  Starši mladoletnega dekleta – so jo seveda – tožili !
  Naše profesorice na FF in feministke – to – o S.deB. – neetično zamolčijo.
  Ena od mladoletnih dijakinj, katero sta S. de B. in J. P. SARTRE zlorabljala !

  s spolnimi eksperimenti na njej,
  je kot starejša mati in babi – napisala o tem pričevalsko knjigo, velike dokazne vrednosti :
  Bianca Lamblin:
  A Disgraceful Affair – Nečastna afera, zadeva.
  Knjiga za FF oddelke psihologije, etike !
  – ter za na Pravno fakulteto, področje sociopatski kriminal. L.r. ex knjižničar JANEZ KOMENDA

  P.S. Toliko o zamolčanem ! S strani naših akademskih oseb o avtorici knjige Drugi spol S. de B., ki jo na FF slavijo – kot začetnico feminizma.

 • Vince Blake

  Tole je pa prelepo, da bi bilo res. Sam najprej mislil, da je to prvoaprilska šala, zato sem res šel preveriti na Breitbart.
  No, ampak to ni dovolj, da so se samo bile prisiljene preseliti. Kaj pa vse tiste švedinje, ki niso wilkomerke in se nimajo možnosti preseliti? Dejansko bi morala obstajati kazenska odgovornost za vse wilkomerje.
  Nisem sicer škodoželjen tip, ampak tule se mi pa smeji pri srcu. Kar so iskale, to so dobile. In še jih bodo dobivale, saj se te drhali ne bodo iznebili tako zlepa.
  Edino zaradi česa me stiska pri srcu, so ne-feministične švedinje, ki trpijo zaradi norosti teh norih feminističnih babur..

 • renee

  Ahahahahahahaha! Vse ob svojem času!

 • dvanajstzvezdic

  No, Švedi so si tudi že uvozili svojega trojanskega konja. Ampak tale”feministka”, je pa muslimanska. Dejstvo je, da so v islamskem svetu ženske vredne pol človeka. V Iranu se ženske celo tega
  zavestno zavedajo. Enkrat bo treba muslimanom direktno reč: islam is fake, pa strpnost gor ali dol.

 • Dragan Krstič

  Dons ima Tumplek praznik ker je dan lažnivcev tko da ne bo nobenega komentarja z njegove strani.

  • Caetano

   Dragan mogoce imajo v ZL kaksno posebno prireditev danes za njihov praznik in zato manjka?

 • Vrhovni sodnik

  Kar so sejale, to bodo žele.

  • novaknovak

   one imajo denar, pa sedaj, ko so zasrale okolico, se bodo pa umaknile v drugo mesto ali kraj in še naprej trobezljale, kak je multi-kulti fajn, pol bodo pa naprej odpeketale…

 • dvanajstzvezdic

  V Antwerpnu (flamski del Belgije) imam dolgoletne prijatelje (Flamce) Nisem mogel verjeti pa so mi s posnetki dokazali črno na belem. Tam so nekatere četrti popolnoma muslimanske in ne kažejo nobenih znakov za strpnost in sožitje ampak izvajajo vedno več nasilja nad domorodci. Vsakršen protest s strani avtohtonega prebivalstva pa je s strani levakov označen kot rasističen in ksenofoben in je preko medijev zatrt v kali. Zaključek je jasen, hujši problem od samih muslimanov so avtohtoni liberarlno-levičarski lobiji. Ti nas bodo pokopali, saj nam onemogočajo vsakršen odpor.

  • dvanajstzvezdic

   Ne vem kaj mi blokira samo tole sem hotel odgovoriti Ani
   Zahvaljujoč levičarski gnidi, je naša vojska v podnu. Bojna usposobljenost je na najnižji možni ravni, to ugotavlja sam vrhovni poveljnik (ki je mimogrede navaden pajac). Nisem pesimist niti paničar, ampak zadnja plat zvona je že skoraj odbila. Desnica se pa tudi daje med sabo. Bi bilo potrebno zastavit dober projekt -Novi Demos, ki bi bil sposoben predvsem z znanjem in pametjo odnest tranzicijo enkrat na smetišče zgodovine.
   MIslim, da je dovolj zamer v desnici, TEGA JE DOVOLJ, zamere je potrebno zaradi bodočnosti našega rodu enkrat zakopat globoko v zemljo, enostavno pozabit na stare zamere in stopit enotno brez političnih računic v skupni boj za boljšo prihodnost.

  • Janez

   Se
   Absolutno strinjam !
   Zato jaz – pišem – kot pišem: dosti trdo d “fake” levičarjev.
   V bistvu s nerazvite osebe, neodgovorni ljudje – ki si želijo potrditve svoje osebe na tak ?
   Lahek in neodgovoren način: na račun drugih .
   Zaenkrat sem pisal bolj o vojnih in povojnih temah.
   Lotil se bom tudi “multinekultijev”.
   Hvalabogu se ozaveščajo tudi v ZDA – zaradi Sorosa, ki to financiral. L.r. JANEZ KOMENDA

  • Caetano

   Filoislamisti tonejo skupaj s seriatarji vse globlje in globlje…
   To je vzporeden proces.

 • novaknovak

  nalin pekgul. Turkinja, ki ji krščanski svet omogoča vse. in ji še vedno ni bilo prav. kot bi ne vedela, kakšna je ta kultura prišlekov in da pri njih ni trte mrte za ženske. sedaj pa se odvleče v bolj varen kraj. pa wtf..baba zmešana

  • b323130

   Je pač raje na ketni. Pa ni ji treba skrbet za postavo.

 • Sloven”c

  feministicne kuzle….naj dobijo kar jim je usojeno….

 • Janez

  Z
  mladimi t.i feministkami je vedno ” križ”.
  Frustrirane osebe so, ki ne znajo vzpostaviti stika z nasprotnim spolom.
  Pa so frustrirane.
  in počenjajo – take brezsmisle ali celo za druge škodljive stvari – kot to z migranti.
  Ko
  so tarejše – postanejo tragične osebe brez otrok.
  Brez tvorne zveze: veliko jih zapade v alkohol, droge, v kaos.
  Vedno
  govorijo o nekakšni “svobodi” ker nimajo smisla ali korajže. – biti odgovorne. L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. njih zelo deformirane osebnosti postanejo zelo očitna šele, ko so preko 50. T edaj so tragične starejše samke – brez otrok. Dokler so mlade – pa delajo ? Cirkus.
  Na Googlu: Simone de Beauvoir – v kasnejših letih – jd “dokaz” za zgornji prikaz.
  S. de B. si je v starosti pomagala z eno posvojenko, in plačanimi strežnicami. Sama, bolana, stara.

 • cosmosjasnovidec

  Sedaj,ko so držale nigrom in ostalim musličem kateri imajo nenormalno velike jim musliči naenkrat več ne ustrezajo.
  Naj jim prasi.. levaške držijo in širijo noge narazen še naprej in hodijo na široko kot krastače.

 • terezija

  Naj ostanejo tam. Boljše da njih nadlegujejo kot nič krive normalne ženske.

 • Bozz

  Feminists against the the use of brains oz. Feministke proti uporabi možganov

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!