Švedske feministke za svojo predsednico izvolile črnko iz Ugande, ki se zavzema za izgon belih Švedov s kriminalno preteklostjo

epaselect epa04401168 Party spokesperson Victoria Kawesa (C) with party supporters at the election night party of the Feminist Initiative in Stockholm, Sweden, 14 September 2014. A left-leaning opposition bloc is ahead of Swedish Prime Minister Fredrik Reinfeldt's centre-right ruling coalition, but shy of an outright majority, according to an exit poll commissioned by public broadcaster SVT published after polling stations closed. The opposition party trio - the Social Democrats, the Greens and the Left Party - scored 44.8 per cent, compared to 39.7 per cent for Reinfeldt's ruling four-party coalition, the SVT survey said. EPA/MAJA SUSLIN / TT SWEDEN OUT

Ta vikend je na pobudo švedske Feministične iniciative potekal njihov letni kongres v Västeråsu. Na tem kongresu so razkrili tudi visokoleteče cilje, da bi na naslednjih volitvah, ki bodo drugo leto, prestopili vrata parlamenta, stranka pa si med drugim prizadeva za popolnoma prost pretok migrantov. Na tem kongresu je bila kot prva temnopolta voditeljica te stranke izvoljena Victoria Kawesa iz Ugande, ki se zdaj sprašuje, zakaj so tuji kriminalci iz Švedske izgnani, medtem ko “beli Švedi” niso.

Feministična iniciativa si prizadeva, da bi bila Švedska odprta za vse migrante. Novoizvoljena predsednica te stranke je na kongresu povedala: “Upam, da bodo naši predlogi Feministično iniciativo pripeljali v parlament prihodnje leto. Me smo za amnestijo beguncev.” Stranka je prav tako prepričana, da se tujih državljanov (beri: migrantov) ne bi smelo izgnati iz Švedske, in sicer ne glede na to, kako resen zločin so zakrivili. Novinar SVT-ja je novoizvoljeno predsednico nato vprašal: “Potem bi bili morilci in posiljevalci, ki so bili sicer poslani nazaj v domovino, še vedno na Švedskem?”

Na novinarjevo vprašanje je Kawesa odgovorila: “Toda beli (etnični) Švedi, ki so zaprti zaradi hudih dejanj, niso izgnani. Morali bi imeti dosledno politiko.” Ob tem je še poudarila, da je najbolj pomembno, da je kriminalec obsojen za svoje kriminalno dejanje.

Leta 2014 je Feministična iniciativa na švedskih splošnih volitvah prejela 3 odstotke glasov. Volilni prag na Švedskem je sicer 4-odstotni. Speisa še piše, da je Feministična iniciativa tokrat bolje organizirana in pripravljena za pot v parlament.

Marjanca Scheicher

 • AboutTown

  Nova24TV pokriva dva ključna elementa za uspeh in gospodarsko ras Slovenije:
  1. Skandinavijo
  2. Islam
  Hvala!

  • albusa aquilae

   Najboljš da poslušamo večne fake news 24kur a anal, rtv….delo, dnevnik sploh, beremo prirejeno kratkonogo zgodovino..sama etika in morala…res…

  • pajot

   Za uspeh in gospodarsko rast Slovenije je zadolžena vlada socialistične republike Slovenije.
   Ti pa si zadolžen za smetenje na forumu.

   • AboutTown

    Ja. Vsak ima svoje delo.

  • Dragan Krstič

   Za gospodarsko rast so zadolženi komunisti. Rastemo sto na uro.

   • AboutTown

    Ćuti, bre, srbine!

    • RATATA

     Če je Srbin pravi, to je tisti “za Kralja i Otadžbinu” ti jebe majku komunitičku.
     Bre.

     • AboutTown

      Hvala.

  • AlojzZ

   Slovenska policijska, sodna, tožilska, gospodarska in medijska mafija nam bo uničila državo!
   http://nova24tv.si/kolumna/slovenska-policijska-sodna-tozilska-gospodarska-in-medijska-mafija-nam-bo-unicila-drzavo/

 • Carlo Magna

  JANEZ JANSA je nas EDINI VODJA!! A mislite,da bi mu vsaj 1 MILIJON ljudi sledilo ce ne bi bil posten in sposoben??

  • AlojzZ

   Od kje pa sedaj ta številka?

 • pajot

  Po dokaj dolgotrajni in kruti vojni z islamom,bo feminizem v Evropi samo še spomin.

 • totex39

  Sedaj pa se je na Švedskem še babam dokončno sfuzlalo.

  • Dragan Krstič

   Nasprotno, Švedske babe so sfuzlane že dolgo časa. Sedaj se fuzla še Švedom. Na Švedskem je že dolgo matriarhat.

 • Nata

  Ja, za vraga, kje pa so bele Švedinje ? Pa temnopolti ljubljenci le teh ?
  Ampak mene res zanima, kaj, oz. kdo vodi te ženske !
  So kot kokške. Še kokoši imajo verjetno več možganov.Saj same sebi jamo kopljejo.

  • Dragan Krstič

   Njihov življenjski štandard je /še/ tako visok da vedo nič o realnosti življenja. Sploh pa Švedinje, ki
   so v glavnem gospodinje, jim ni treba delati, nikoli delale ampak bodo prišli tudi zanje drugi časi. Takrat bo pa hudo. Gospodinjam primanjkuje poštarjev za dopoldansko kratkočasenje, feminizirani možje pa delajo po 10 do 12 ur na dan da gre lahko njegova frau 2 krat tedensko k frizerju ter 2 krat mesečno h kozmetičarki. Ta folk se je zaradi blagostanja popolnoma umsko degeneriral.

   • Nata

    Ja, če bo šlo takole naprej, se bo grdo končalo. Jaz pravzaprav ne razumem, da so tako ” zaplankane”.
    V današnjih časih, ko se vse ve.

 • AboutTown

  Bravo Švedinje!!!

 • Sloven”c

  Feminizem in islam ?!….naj mi prosim nekdo to razloži kako gre to skupaj ?

  • janez.pokoncni

   V islamu ima ženska, prav tako kot moški, vso pravico opasati se z bombami in se pognati v zrak ter oditi v raj po 72 devic. Jasno, biti mora lejzbika drugače je to čisto brezveze.

   • Dragan Krstič

    Ja ampak mora dvojni dildo s sabo vzet, edino če jih ima na zalogi Alah.

   • šmentanamuha

    enakopravnost po muslimansko ::))

  • Dragan Krstič

   Ni problema. Feministke so ženske, ki nikoli niso delale innikoli ne bodo delale. Ker so svoje soproge
   podjarmile in jim ukazujejo kot psičkom jih seveda ne spoštujejo. S svojimi moškimi ne seksajo ker ne čutijo zadovoljstva z njimi, jih v podzavesti podcenjujejo. Dobri so samo takrat ko jim domov prinesejo plačo. Te ženske si večinoma želijo zapečene, robate, agresivne črce ali muslimane, ki ne prosijo za seks ampak si ga vzamejo. Večina teh feministk si želi biti posiljena, sanjajo seks z več moškimi naenkrat. Za ta feminizem pa so krivi feminizirani moški sami.

   • Egon83

    Yep. Gre za neke sorte samopoškodovanje, za sadomazohizem. Liberalke, ki podpirajo uvoz migrantov, so duševno bolne osebe, ki bi morale takoj in nujno na zdravljenje. Moja teza je, da si te ženske nezavedno želijo biti podjarmljene in tepene. Katera duševno zdrava oseba bi namerno spregledala vsa opozorila in vse znake? Ta sadomazohizem ni nič drugačen kot samopoškodovanje z britvico, z alkoholom in drogami, z nevarno vožnjo itd., le forma je drugačna. Aroganca, napuh in nadutost s katero nastopajo liberalci(ke) je le krinka za hudo duševno motnjo in balast, s katero zafilajo notranjo praznino – tudi na škodo družbe, a to jih ne briga. Te ženske vedo za usodo Elin Krantz – echte blond Švedinje, ki se je v multikulturnem videospotu, hvalnici ”odprtosti in človečnosti,” provokativno natepavala s črncem. Seveda jo je brutalno posilil in ubil prav migrant – in ni daleč dan, ko se bo tudi pri nas dogajalo isto. Glede na to kaj slišim iz azilnega doma iz prve roke (kolega dela tam), obstaja kar nekaj Slovenčic, ki neučakano, hropeče in sopeče iščejo stike z tujci. Ter v gonji za ublažitvijo notranjih stisk, praznine in bolečine radodarno širijo noge. Vaša sestra, prijateljica, soseda?

    • Dragan Krstič

     Ja imaš prav, ampak menim da je prvi razlog feminizma blagostanje družbe in s tem
     povezano brezdelje žensk ker moški dovolj zaslužijo za več kot udobno preživetje družine.

     • Ruggedplant

      O tem nisem povsem prepričan – v slovenistanu je feminizem izjemno razširjen, morda ne toliko v svoji najbolj militantni obliki, a je v naši družbi žal še kako prisoten. Če grem z izjavo še nekoliko dlje – eden glavnih razlogov, da na volitvah še nismo dobili ene same močne demokratične vlade (zmaga s 35% je pač premalo) je prav to – slovenke (velike začetnice si žal ne zaslužijo) so tiste, ki so izrazito nenaklonjene pokončnim likom in razen redkih izjem vselej volijo lahko vodljive brezhrbtenične komunistične lutke. Pravih žensk in pravih Slovenk je v naši družbi žal vse manj, zamenjujejo jih emancipirana brezspolna bitja z močno (moško) strastjo po oblasti brez kakršnekoli odgovornosti do bližnjih, še najmanj pa družine in domovine.

     • Dragan Krstič

      So kao izobražene, seveda družboslovne smeri, zaposlene v državnih službah ali raznih inštitutih, uradih, agencijah, seveda z odličnimi plačami kar jim plačujejo davkoplačevalci, produkt njihovega dela pa je mlatenje slame.

     • Ruggedplant

      Tudi. Vsekakor pa ne vse. Med feministkami res prevladujejo “izobraženke” (oziroma plodovi naših najizrazitejših partijskih šol – filofaks in FDV), a ker pri koritu že začenja primanjkovati krme, počasi tudi zmanjkuje denar za vso to maso potencialnih “intelektualnih” piškotkarjev, zato je med njimi tudi kar precej brezposelnih ali pa takih s slabo plačanimi službami, kar le še dodatno podžiga njihovo fanatičnost pri zavzemanju za novo družbeno revolucijo (ki seveda vključuje tudi vse znane socialistične elemente).

 • janez.pokoncni

  Švedske feministke za svojo predsednico izvolile črnko iz Ugande, ki se zavzema za izgon belih Švedov s kriminalno preteklostjo

  Zakaj samo tiste s kriminalno preteklostjo? Vsak, ki ni zapečen in zamotan v cote ter dvomi v to, da je alah največji, nima na Švedskem več kaj iskati.

  • Diagnostik

   Ti se sicer hecaš, ampak v destih letih bo to realnost.

   • samsara

    V desetih, šele?
    Ti se hecaš.

  • Karmen

   Nekaj zanimivega mi je padlo na pamet ob tvojem komentarju. Če ljudje iz Afrike in Azije na veliko drvijo v Evropo, ker se tukaj boljše živi, pa pojdimo mi dol. Če mene vprašaš naravne danosti za preživetje imajo boljše, kot pa mi v Evropi.
   Samo kaj, ko bomo Evropejci tam naredili boljše življenje, bodo pa dol drli.

   • janez.pokoncni

    Homo sapiens je po evolucijski teoriji pred cca. 200.000 leti prikorakal (kar pojavil se je iz nič) iz afriških in azijskih step. Torej tudi, če smo plod evolucije ali, če nas je tja nekdo “odvrgel”, v vsakem primeru bi to naj bilo za nas najugodnejše okolje.

    Ampak zgodilo bi se točno to, kar praviš. Tudi Švica ni Švica zaradi Alp in trdega podnebja. Če prestavimo vse Švicarje v našo greznico in nas v Švico, naredijo Švicarji iz Slovenije Švico, mi pa iz Švice greznico!

    • Dragan Krstič

     Brez levakov bi šlo.

    • Dragan Krstič

     Enostavno kot pasulj. Če imaš ugodno podnebje in trikrat letno pridobiš letino ti ni treba kot v Evropi trdo delati in hraniti živež za 6 mesecev mrtv e narave.

    • Karmen

     Si me čisto pravilno razumel.

 • AboutTown

  Kako vas vse skrbi ta Švedska. Komično.

  • Dragan Krstič

   Takih kot si ti s prazno glavo ne more skrbeti. Verjetno da tudi glavobola nimaš nikoli saj slama ne boli.

   • AboutTown

    Izjemno duhovit odgovor.

    • Dragan Krstič

     Ne, ni duhovit ampak resničen.

     • AboutTown

      Ja, duhovit.

     • tinta

      A si ga povohal ?

     • AboutTown

      Saj veš pomen besede “duhovit”, a ne?
      Sicer pokliči mamo in jo pošlji v pizdo materino. Takoj za tem pa še učiteljico slovenščine v osnovni šoli. Njo pa pošlji v kurac.

     • tinta

      Oj, smrkolino zdajle pa smrdiš bolj, kot haloške koze.
      Neznosen smrad širiš.
      Smrad, kot ga širijo samo nevzgojeni primitivci.

     • AboutTown

      Moja vzgoja je na bistveno višjem nivoju, kot tvoja. OK, pička usrana?
      In ne le vzgoja. Tudi izobrazba in svetovnonazorska širina. A razumeš, govedo zaostalo desničarsko?

 • VERZIFIKATOR

  Enver Abdul Svensson

  ŠE POMNITE ŠVEDE?

  Nekoč, ni toliko še let,
  imeli tudi mi smo Švede,
  ni bil to izraz za zglede,
  bil drugačen je še svet.

  V slengu je imelo švedsko
  prav specifičen pomen,
  bil besede čuden zven
  za razmerje je sosedsko.

  Da so Švedi iz importa,
  je takoj postalo vidno,
  rabljen bil izraz solidno,
  švedska dobro znana sorta.

  Kot politično korekten
  danes ni izraz občuten,
  zdel celo bi se priskuten,
  češ da ni povsem perfekten.

  Naj ne rabi se direktno,
  kmalu bodo nas svarili,
  ker posledice čutili
  bomo vsi prav nekorektno.

  Švedstvo ker problem postaja,
  treba strogo bo paziti,
  koga s Švedom nasloviti,
  sicer kje izbruhne vstaja.

  Naj za Švede skandinavske
  se beseda uporablja
  takšna, ki se ne zlorablja,
  misli pravijo hinavske.

  Se po novem ne več smelo
  Švedov bo imenovati,
  novo jim ime skovati
  dušnih bo skrbnikov delo.

  Samo tisti bodo Švedi,
  ki prišli so od drugod,
  skandinavski stari rod
  pa bo životaril v bedi.

  Vendar bo s strani večine
  vsaj usmiljenja deležen,
  bo v ustavi zabeležen,
  v členu: Narodne manjšine.

 • RATATA

  Naj zmagajo te feminajkumunajzl cure, pa je problem rešen.
  Vse islamur migranture direkt na Swerige. Inkluziv “našo” ćefurjad.

 • Dragan Krstič

  Ta idiotska zumba je tako zabita da ne ve tega ,da deportacija Šveda iz Švedske ni možna pa četudi je črnec s švedskim državljanstvom. Tako je, če ženske prevzemajo oblast v državi ali pa kjerkoli.

 • tinta

  Zgleda, da bo treba Švedinjam prepovedat uporabo vseh aparatur, ki služijo temu, da razbremenijo ženske. Moški pa morajo postati moški in ne mevže.
  Te kratkovidne ženščine, imajo preveč časa zato si izmišljajo in počnejo neumnosti, ki bodo prizadele tudi normalne ženske in družine.
  Treba jim je priskrbet konkretno fizično, ali umsko delo, da ozdravijo od svojih norosti.

  • Dragan Krstič

   Kdo jim bo prepovedal? Poženščeni Švedi?

   • tinta

    Mislim, da je to naloga normalnih Švedov in Švedinj.

 • tarantela

  Bravo, babnice!

  • tinta

   A si že na Švedskem ?

   • tarantela

    Nisem, ampak vtikati se nimam kaj v njihovo življenje.

    • tinta

     Mislim, da si se pravkar vtaknila. Ne veš tega ?

     • tarantela

      Čestitam jim, da so svoje življenje vzele v svoje roke.

     • tinta

      No, ti bi ga tudi lahko vzela v svoje noge pa te bolijo kolena. :)

     • tarantela

      Živim brez tujih doktrin in dogem. Ne vem, kaj je narobe, če je črna žena njihova predsednica in ne vem kaj je narobe, če menijo, da so vsi prestopniki za izgnat, ne glede na barvo. A niso vsi ljudje božji otroci?

     • Diagnostik

      Vpraši muslimane, če so po njihovo nemuslimani božji otroci. Če si upaš seveda.

     • tarantela

      O veri se pričkati je mlatenje prazne slame. V te pravljice ne verjamem.

     • Diagnostik

      Ti ne oni pa smrtno resno. In t ale stavek bi ti že zagotovil šibanje, ampak najbrž ne veš kako to sploh zgleda, hm?

     • moon

      Pa se bos, verjemi. Ce ne, te bomo pa v skladu s seriatskim pravom skamenjali.
      Bo kul, a?

     • Vince Blake

      Če pod “vzeti življenje v svoje roke” pomeni to, da je Švedska sedaj Evropska prestolnica posilstev….potem bravo. Tako je to, če feministke vzamejo “življenje v svoje roke”. Kar se mene tiče, mi je za njih itak vseeno. Ampak na žalost so v svoje roke vzele tudi življenja vseh tistih Švedinj, ki si ne želijo biti posiljene.

     • moon

      Mogoce bi ga najprej tam, od koder prihajajo!

     • Nata

      Niso !! Dale so ga tujcem. Namesto da bi se z lastnimi ljudmi zmenile.

    • učko

     Ti nimaš nikogar, ki bi se “vtikal” v tvoje “življenje”?

    • nevtrino

     Točno, kakor ne tista iz Ugande …

  • novaknovak

   in kam bi ta babura izgnala bele(avtohtone) švede?

 • terminalar

  Poleg prostega pretoka in amnestije, bi predlagal še prepoved prijave posilstva s strani spolno podhranjenih beguncev.

 • šmentanamuha

  Vikingi so padli na glavo…

 • rubec

  Če stranka te črne opice iz ugande pride v parlament bodo tam imeli nova menija. Prvi bo Banana, drugi, za tiste bolj zahtevne pa Banana obložena z banano.

 • cploger

  Ne jejte hrane, uvožene s Švedske, če pa potujete tja, nesite konzerve s sabo. Ker očitno nekaj takega jejo, da jim škodi.

 • antimur

  Očitno bomo morali organizirati mednarodne prostovoljne enote in začeti s čiščenjem teh norcev. Ubogi Švedi, tisti, ki so še ostali normalni. Pomagajmo jim in uničimo to evforično golazen, najprej na Švedskem, potem pa naprej.

 • sodnikisozločinci

  Tako je to življenje na Švedskem, če je kurnik brez petelina.

  Še huje pa je, ko kokoši kikirikajo in pričakujejo, da petelin znese jajca.

 • xtc

  Če narod voli opoice v parlasment se država spremeni v zoološki vrt ali huje v džunglo:
  Sicer pa je treba tole Ugandko deportirati domov;pa naj tam širi svoje poglede;verjetno ji bodo doma navdušeno ploskali_prepričan sem:

  • domovina mili dom

   Morda je ena od obredno poškodovanih genitalij.

   • xtc

    Ni blema imajo za to kamenje oni že vedo kako:

 • komentiram

  proti primitivizmu se intelektualci ne znajo borit…

 • Demokrat
 • dež

  Ne sam ne preostali komentatorji (po mojem mnenju) ne bi imeli nič proti, če bi kašen dan novice iz Švedske izpustili na tem portalu.

 • Vince Blake

  Če pogledamo zasedbo švedske vlade, potem vidimo, da feministke niso samo v Feminist intiative, pač pa jih je polno v njihovi vodilni social demokratski stranki in stranki zelenih.
  Evo, še ena gasilska fotografija teh zmešanih feministk in copatkotov: http://www.government.se/government-of-sweden/
  Da bo za vekomaj ovekovečeno, kdo je zafural švedsko.

  • Spartan

   Naštel sem 22 punc in enga polfanta (ta je fotografiral). Drugače pa je tista sindikalna slika s pinki kapicami še 10x bolj fuknjena! https://tinyurl.com/jmm9frt

   • Vince Blake

    Ha, ha, ha. Dobra. Zgleda je tem švedom že res luleke not potegnilo in se jim počasi že luknja dela tam spodaj.

 • željudin

  nikoli nisem trdil da so feministke pametne

  • tinta

   Mogoče pa si se kdaj tudi zmotil, al ne ?

 • domovina mili dom

  Feminizem ima dva vzroka.
  -Prvi je ta, da patološko sovraštvo do moških preferenc izvira iz neurejene preživete mladostniške dobe. Ponavadi temu primerne neugodne starševske odnose med očetom in materjo, po novem tiste one.
  -Drug vidik pa je zaslepljeni vpliv prvih na druge, ki daje vzor za pustolovščino z nepopravljivimi posledicami na osebo in okolico.
  Ponavadi se te pustolovščine končajo tragično, ko spoznajo, da so si svoje žensko dostojanstvo zapravile, skratka zavozile življenje s trajnim pečatom.

 • Vrhovni sodnik

  . Speisa še piše, da je Feministična iniciativa tokrat bolje organizirana in pripravljena za pot v parlament.
  Samo pot v pekel si zaslužijo vse.

 • Vrhovni sodnik

  ZL zbira podpise za volitve : https://www.youtube.com/watch?v=p4MmCT02xRU

  • RATATA

   Da se ti lub snemat. Pa take.

 • AboutTown
  • Vince Blake

   Si fouš, ker je ne moreš nabrisat?

   • AboutTown

    To bo, ja.

    • xtc

     Seveda;če maš majhnega maš komplekse in ti si izvrstnapotrditev tega:

     • AboutTown

      Saj ni treba, da vsi vedo, da si me videl golega…

     • garfi

      mrb14ck

     • AboutTown

      8wugf08WUG294G

  • janez55

   Idealna za Janšev kurnik v službi desnice.

   • tinta

    Tudi tebi zgleda, da tukaj paše, kaj ?

  • tinta

   In to rečeš ti ? Obriši si smrkelj !

   • AboutTown

    Tvojega gobca ne bom brisal. Jasno?

 • Spartan

  Heinekenovc ubrisani. Ustvarjen za provokejšn. Dej pejt kej risat al pa barvat!

 • AboutTown

  Tule pa se vaša priljubljena novinarka zalizuje z Matejo Malnar (ki nosi rdečo kvazi-komunistično uniformo s titovko na glavi):

  http://www.pigac.si/galerija/20111211_9045/big/_o6j5715a.jpg

 • Olga

  S polno ritjo, se dobro serje! Kawesa ni povedala, kam naj izženejo Švede, kriminalce! V Ugando? Kdor takšno voli, dokazuje, da nima vseh pik!

 • indijanka

  To pa res ni noben dosežek. Te Švedinje so za luno. V galeriji Kapelica Maja Smrekar predstavlja humanizem za izbrane. Hibridno družino. Na sliki doji pasjega mladiča. Razstava je posvečena križanju človeka in psa.

  • rubec

   Tudi to ni nič kaj takega. Poleti sem videl pod pazduho tako kosmato lezbačo da sem bil ziher da je križana z regratom.

   • tinta

    +++

  • Zgornji

   Ja, Pravi Kozli so to, Prikritopokvarjeni Zlobneži … !!! ! !!!

 • Franc Šink

  Žal pokojni Dr. Rugelj (psihiater). mi je enkrat rekel: Moški se bomo prej ali slej maščevali ženskam.Pravico do maščevanja imamo samo heteroseksualni moški.

 • cosmosjasnovidec

  Te švedske in nigerske lezbače pa res ne predstavljajo nič drugega kot sramoto same za sebe tako,da jih seveda nihče normalen ne jemlje resno.
  Naj bi se raje ukvarjale z izgubo celulita.Ta na desni ima takšen celulit na nogah,da ima eno nogo bolj široko kot pa celo zgornje telo.

  • rubec

   To pri njej ni edina anomalija. Finko naprimer si je dala prestavit pod pazduho.

 • Oregon

  pa ka si ti ja nor kaj se dogaja s to nekdaj zame najboljšo državo na svetu. Levaki, vam pa res ni problem vse uničit. Pa vi The Coca Cola company spravte na kolena v treh tednih.

  • alojz

   Pa daj razumet naravo. Levaki so paraziti. Ko izčrpajo gostitelja poginejo tudi oni. Saj menda ne misliš, da so sami sposobni preživeti.

   • Zgornji

    DOOOBROOO RAZLOŽENOOO !!! ! !!!

 • mrB14ck

  Glede na vse komentarje, sklepam, da večina vas anti-feminističnih oprančkov v bistvu še nikol ni bla z žensko… če ne drugega, se vsaj zalega razmnoževali ne boste.

  • rubec

   To lahko zapiše samo kompleten idiot. Prava beseda tako za feminista kot za feministko.

   • Zgornji

    TOČNO TKOOOOO !!! ! !!! ZIHER JE ZAKAJENOZASMRAJEN !!! ! !!! :-P

   • mrB14ck

    kakšna orenk argumentacija. kar uživajte še naprej v celibatu!

  • Burek Burecki

   Lol obesi se raje da resis svojce trplenja koliko si butast…

   • mrB14ck

    resnica boli? glede na tvoj komentar, menim, da sem zadel žebljiček natančno na glavico.

 • Demokrat
 • Franc Novak 1979

  Nič se bati, še malo, pa bojo beli Švedi sami začeli bežati iz Švedske. Samo, kdo bo pa potem delal in plačeval davke za socialno podporo. A bojo kar nove migrante naselili? Tele feministke so pa zato take, ker za vibkota ne morejo najti baterije, ki bi na koncu špricnila. Bo pa res hec gledat Švedsko čez tri leta, ha, ha, ha.

  • Zgornji

   SAM RES : MIGRANTIČI NEBOJO DELALI, KER NOČEJO IN ŠE MANJ ZMOREJO KER NEZNAJO, TAKO DA RES NEVEM OD ČESA BODO ŽIVELI … ?

   • Franc Novak 1979

    Tista ta črna jih bo naučila, kako se pripravijo obroko iz človeškega mesa, pol pa dokler bo, bo, ko bo pa še tega zmanjkalo pa smer Afrika.

    • Zgornji

     Hja, dobro si to povedal, Ampak, To pa Bo potem tudi njihov Žalosten migrantski Konec , in z njimi njim podobni !!! ! !!!

 • Feriss.H

  Spoštovani komentatorji, tale pristop je malce nenavaden a je meni pomagal za boljše razumevanje norosti ki odnaša Švede. Naslednji primer je iz domačih logov, od nekoga ki zelo umirjeno in civilizirano komentira na tem forumu in ga vsi že poznate. Navajam to zato ker je zame ta debata bila pravo razodetje, na tem enem vzorcu se lahko vidi zakaj “imigracija” Tretje Svetovne drhali v Evropo teče še naprej neovirano. Kriva je TIHA CIVILIZIRANA VEČINA Evropejcev ki niso v stanju ali pa NOČEJO dojeti kaj se dogaja in SPREJEMAJO DOBROHOTNO lastno uničenje.

  Nekaj dni nazaj sva imela eno debato tu pod člankom – “Kennedy bil nekoč navdušen nad Hitlerjem” – http://nova24tv.si/sprosceno/kennedy-bil-nekoc-navdusen-nad-hitlerjem-narejen-je-iz-testa-iz-katerega-so-vse-legende/ – in debata je tekla ob civilizirani izmenjavi mnenj vse do momenta ko je RESNIČNO ŠOKANTNO “razodetje” priletelo v naslednjih stavkih –

  CITATI OD TU – http://nova24tv.si/sprosceno/kennedy-bil-nekoc-navdusen-nad-hitlerjem-narejen-je-iz-testa-iz-katerega-so-vse-legende/#comment-3223379686 – nekaj izvlečkov iz njrgovih odgovorov –

  “O judovski svetovni zaroti, je bilo napisanega na tone papirja. jaz osebno ne dam nič na to, čisto odkrito. Imena ki si jih navedel zgoraj, češ da so del neke zarote, mi zveni kot sci-fi in tudi samega Soroša definitivno ne krivim za stanje z migranti”

  “Soroša poznam zelo malo, nekaj slišim z njim v zvezi, da je kao generator migrantske krize, pa da želi zamenjati prebivalstvo v Europi. Za mene lari fari, mislim ti cilji njegovega delovanja”

  “dogodki v otroštvu (SOROSA) so pustili težke traume, v vsakem bi, še veliko manj strašni dogodki v otroštvu so puščali traume (sprejem v pionirsko in mladinsko organizacijo pri nas, naprimer) V življenju mu je uspelo, mladostna travma je pa verjetno ostala, tista mladostna ponižanja so ga napeljala, da je na nek način želel spremeniti svet. Ker kaj počne takega?”

  “O Merklovi pa Junckerju ne bi, smešno se mi zdi, da bi bila onadva nek del načrta zamenjave prebivalstva v Europi. Bolj bi rekel, da je v ozadju neka naivnost, češ saj so rekli da so Sirci”

  TOLE PA JE VRHUNEC –

  “Zakaj Soroš ne bi smel trpeti za čustvenimi distrofijami iz Mladosti? Je kakšen razlog za to? Povprečen vodja neke večje skupine še svoje skupine ne obvladuje, kako bo nekdo vlekel niti, ki spreminjajo podobo sveta? Drugi pa gledajo pa ploskajo ali kaj? Precenjuješ vse te naštete ljudi, s Sorošem na čelu. So samo ljudje in ne supermeni”

  To so stališča nekoga ki se tu predstavlja kot pripadnik Desnice, je umirjen, čustven in poln “razumevanja”. Domnevam da takole rezonira CELOTNA TIHA in DOBRONAMERNA VEČINA v Sloveniji.

  Za take in tudi za ostale tu na forumu pa še enkrat za ogled tole – This Is What Happened Last Night In Sweden – https://www.youtube.com/watch?v=c6fVC_jMubM – Mnogi ste to verjetno že videli a je tale zadnja posodobljena varianta STRUPENO MOČNA in RAZODETVENA.

  • rubec

   Med ogledom reportaže sem čutil da nekaj ne štima in sem šel preverjat. Od sedmih sem eno ključavnico spregledal zaklenit. Hvala Feriss.

  • Spartan

   Osebno mi je bolj všeč tale različica z SRH SPRELETAJOČO (dejansko spektakularno! – nabij zvočnike nekje na tričetrt jakosti) glasbeno podlago/kuliso https://tinyurl.com/n7nwjrc Ko sem prvič to gledal in poslušal sem si oblekel bundo, ker me je od mravljincev na hrbtu začelo zebst ko hudič!

   • Feriss.H

    Ja to je ta ista, je izjemno močna in je dobro od časa do časa to pokazati, tistim ki so že videli za osvežitev, vedno pa se bo našel tudi kdo ki tega še ni videl.

    • Spartan

     Res vrhunsko zmontiran video! Videl ze kaksno leto nazaj…takrat je bilo to še čist sveže. Lepo prikaže B.R.U.T.A.L.N.O moč, primitivno prvinskost in surov (IZKLJUČNO MOŠKI) svet te ideologije in sem res vesel, da te nizkočelne opice niso tudi intelektualno bolj razvite od nas. Ker potem….kaj pa vem…

 • garfi

  je sploh še kaj normalnih ljudi in žensk

  • Zgornji

   Čedaaalje manj … žal.

   • garfi

    nekako z madono se je začelo
    sedaj ga kar na odru fa..

 • Zgornji

  Bolnice Franje … !!! ! !!!

 • Franjo Trojner

  Feministkam se je dokončno utrgalo! Mater so smešne, včasih smo se jim smejali in jih pomilovali samo moški, danes se jim smejijo in jih pomilujejo celo ženske same. Ma kje se je tem ženskam na življenski poti tako zalomilo, da jih kot večino žena na tem svetu ne zadovolji ob rojstu namenjena jim vloga ljubice, žene in matere in bi rade bile, postale nekaj kar jim nikoli ni bilo namenjeno in že zaradi tega meni zgledajo grotesno?

 • Brutus

  Kure rabijo samo dobrega petelina, pa jim bodo začeli možgani spet delovati….

 • lauraas

  Saj pa mi smo po istem principu izvolili Jankoviča.

 • Razocarana

  To da ženska iz države ne bi izgnala kriminalce ki prihajajo iz tujih držav, ampak se zavzema da bi država izgnala nativne državljane, pove vse o njenem IQ, ki izgleda da je enak njeni številki noge. In kam bi ta ženska izgnala nativne državljanje? In katere država bi prevzela tuje kriminalce, če celo afriške in arabske države, ki bi morale vzeti nazaj svoje državljene, to zavračajo. Za to žensko in podobne misleče res velja; “Stupid is what stupid does.” A največja ironija je da mislijo kako so pametne in kako rade soijo pamet vsem ki znajo razmišljati racionalno in s svojo glavo.

  • nevtrino

   Poskusite jim to dopovedati, tem “feministkam”, pravzaprav lezbačam, razen z določeno silo ….

 • Vlado77

  Ni blond na zunaj je pa v glavi .

 • Burek Burecki

  Te mikromozgane bi uprasal kam bi jih pa izgnali? Naj ji raje negdo da banano da se umiri in ne dela orangutana iz sebe…

 • dr Janez Sveti

  Odličen predlog!!
  Izmenjava krminalcev! Ugandske kriminalce v Švedsko in ŠVEDE v Ugando!
  DR Janez SVeti KRIMexchanged.o.o.

  • KAPIBARA

   DOBRA :-)

 • soc

  Človeka kar zmrazi, ko jih pogleda takole v elementu. Je ta Feministična iniciativa že zaprosila za pridruženo članstvo v naši Združeni levici?

 • nevtrino

  V večini te “švedske feministke” niti niso Švedinje, to ni težko videti.
  Pridejo od nekod, kjer so že vse zafurali, pa hočejo še na Švedskem in po Evropi zafurat do konca vse skupaj .

 • Alja

  Kaj ima pa amnestija za vse begunce zveze s pravicami zensk?!?! Ta pa je “brihtna” ja. Izgon avtohtonih Svedov?!

 • Alja

  Kje pa so te feministke, ko posiljuje zenske?

  • terezija

   Postavijo se v vrsto in čakajo :D

 • Franjo Trojner

  Feministkam se je dokončno utrgalo!
  Mater so smešne, včasih smo se jim smejali in jih pomilovali samo moški, danes se jim smejijo in jih pomilujejo celo ženske same. Ma kje se je tem ženskam na življenski poti tako zalomilo, da jih kot večino žena na tem svetu ne zadovolji ob rojstu namenjena jim vloga ljubice, žene in matere in bi rade bile, postale nekaj kar jim nikoli ni bilo namenjeno in že zaradi tega meni zgledajo grotesno? Na koncu še o obveznih ženskih kvotah v politiki, men se to ne zdi normalno pa tudi fer ne, kvote so ženski privilegij, ki omogočajo, da se nesposobne političarke zavihtijo na oblast, kot na primer v Nemčiji Merklova in nato z svojo diletantsko politiko uničujejo svoje države, pa tudi celotno EU. Moj dedek je vedno govoril, da je ženskam edino mesto za šporhetom in stare ljudi je modro poslušati, mar ne?

  • Goran Hvala

   Pa sej to je isto razmisljanje kot ga imajo ta zagrizeni musliji…in se imate za boljse….ahhh joj….

   • Franjo Trojner

    Ti ne misli in ne sodi kr tako na pamet, temveč raje beri, za kaj se feministke na Švedskem in drugod po svetu zavzemajo in če si moški in še nisi kastriran nato zapiši kaj na to temo. In mimogrede ženske kvote v politiki so PRIVILEGIJ!

 • AxCrypt

  Budale.

 • Franci

  adijo pamet, a feministke vejo za kaj se borijio -.kot prvo in verjetno glavno – to NISO ženske očitno. Nerazgledane kure brez možganov. Spoštujem PRAVO žensko.

 • TomTom

  Hehehe…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!