Švedski ni več pomoči: Vse več je otrok, ki si želijo spremeniti spol, država pa to podpira

Foto: iStock

Švedski minister za zdravje obljublja več državne podpore klinikam za spremembo spola, saj se število otrok, ki trdijo, da so se rodili v napačnem telesu, vsako leto poveča za 100 odstotkov.

Otroška terapevtka Louise Frisen iz švedske otroške bolnišnice Astrid Lindgren je za švedski medij Aftonbladet razkrila, da so v letu 2016 prejeli 197 prošenj za spremembo spola pri otrocih.

“Vsako leto pride do 100-odstotnega povečanja za spremembo spola, prosilci pa so vedno mlajši,” je povedala o šokantni podobi švedske družbe, ki jo poleg migrantske krize razjeda tudi levičarska teorija spola.

Levičarji: Gre za večjo odprtost švedske družbe
Vodja skupine za spremembo spola na univerzitetni kliniki Karolinska Cecilia Dhejne pa je vse več nezadovoljnih otrok, ki trdijo, da se rodijo v napačnem telesu, pospremila z besedami, “da to kaže na večjo odprtost švedske družbe”. Dogaja se že, da je prosilcev za spremembo spola toliko, da jim zdravstveni sistem ne sledi več. Nekateri radikalni zagovorniki teorije spola pa so šli tako daleč, da se jim čakanje na spremembo spola zdi zelo škandalozno, saj vpliva na mentalno zdravje prosilcev.

Minister za zdravje jim nudi vso podporo
Švedski minister za zdravje pritrjuje zagovornikom spremembe spola in podpira tovrstno zdravljenje, hkrati pa se mu zdijo razlike pri zdravljenju teh oseb nesprejemljive, zato je že pripravil skupino strokovnjakov, ki bodo pripravili poročilo za izboljšanje zdravljenja težav s spremembo spola. Minister je tudi mnenja, da bi morali bolj poslušati potrebe ljudi s težavami s spolno identiteto in storiti več za njihovo zdravljenje.

Sprememba spola pri otrocih je zloraba otrok
Številna levičarska gibanja so si že leta prizadevala za promocijo koncepta večspolnih otrok, vendar pa so zdaj osvojili tudi švedsko državno politiko. Številni opozarjajo, da so otroci premladi za takšne posege, kot so sprememba spola. Še več, menijo namreč, da je dopuščanje spremembe spola pri mladostnikih zloraba otrok.

M. P.
 • Hun

  jst ze cel cs razlagam da niso kriva primitivna ljudstva k ns bodo prevladala s svojo rodnostjo….krivi smo si sami ker smo na vrhuncu izprijene zahodne civilizacije…

 • pajot

  Absolutno. To kar piše v naslovu,stoprocentno drži: Švedski ni več pomoči.

 • Olga

  Kmali ne bodo imeli problema s spolom, saj jih bodo muslimani potamanili! To je slavna Švedska ženska vladajoč kvota?!!!!! Poljak je imel žal prav!

  • marta

   Ni čudno. Žanjejo, kar so desetletja sejali in starši niso imeli nobenega vpliva.
   Kako denar izpridi človeka……… družbo…. in ŽAL ….ves svet

   • Olga

    Odgovornost nosi poleg staršev v največji meri politika, zato bi bilo treba levičarske politike, ki so odgovorni, zapreti!

   • Nata

    + + + + + + + + +

 • antimur

  Niso krivi otroci, ampak levaška Sorosova banda, ki s svojimi ogabnimi civilnimi združenji, mediji ter politiki, ki peljejo zaradi ozkih osebnih interesov svet v pogubo. Edina rešitev je četa nažganih jagrov.

 • bojan

  levaki pedofili …

 • Nata

  Čakaj, čakaj no ?? Tole pa ne razumem. Govorimo o otrocih ? Ali o mladostnikih ? Izraz otrok lahko zelo zavede, a ne ??
  Kaj že otrok ne obvladajo več ? Lepa reč!
  Moje mnenje je, da je mentalno zdravje teh prosilcev, ki čakajo na spremembo ( kaj je to – operacija ? ), že sedaj načeto. Saj drugače sploh ne bi razmišljali o zamenjavi.

 • Anton

  to je pač posledica vzgoje, če bi mati in oče teh smrkl odigrala svojo vloga , temu nebi bilo tako oz v precej manjšem obsegu

 • goldhorn

  Katastrofa. Trump je imel popolnoma prav.

 • Brutus

  Verjetno bo naslednji korak švedske vlade poziv k množičnem pristopu v islam. Predpostavljam, da vlada pripravlja ob prestopu davčne olajšave, vladno soglasje za posiljstvo vsaj dveh – trež žensk (odvisno od starosti ), možnost poroke z najmanj 9 letnimi deklicami, nakup vsaj ene spolne sužnje s državno subvencijo na obroke, itd…. Tisti, ki se s tem ne strinjajo pa so tako ali tako nacisti, fašisti, nestrpneži, moški šovinisti, čudaki, ki hočejo imeti družine in vzgajati otroke v skladu s zgodovinsko tradicijo in podobni neuravnovešenci, katere pa napredna švedska vlada tako ali tako ne misli upoštevati…!

 • Franc Šink

  Degenerirana rasa ti Švedi.

 • xtc

  Težava numnih levakov je v tem;da mislijo ;da če bodo zavladali muslimani bodo lahko prodajali taka jajca:
  Realnost;NOBENEGA LGTB NE BO razen onega nad nivojem zemlje;niti nebo levakov bodo tudi tam;nebo sprememb spola ampak zvrnitev v jamo:TO JE KRUTA REALNOST;KI JO VEČINA BEBCEV NE DOJEMA:

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!