Teroristični napad na avtobusu: Z nožem pokončal enega, sedem ranil

Foto: iStock

Iz mesta Lübeck na severu Nemčije prihaja naravnost grozljiva novica: moški je na avtobusu izvlekel nož in začel napadati potnike.

Nemška policija sporoča, da je ranjenih osem ljudi, med njimi so trije utrpeli srednje hude poškodbe, pet pa lažje. Vendar, v dveh urah od napada so se novice drastično spremenile, saj je ena od žrtev podlegla poškodbam, poročajo nemški mediji. Medtem pa je časnik Lübecker Nachrichtenna na svoji spletni strani poročal, da je bilo ranjenih 14 ljudi, od tega 12 lažje in dva huje, piše STA.

Medtem pa se je novica o terorističnem napadu razširila tudi na družbenih omrežjih, kjer krožijo različni podatki, koliko jih je ranjenih. Veliko se jih tudi strinja, da je napadalec zagotovo vpil “Alah akbar” ter da je le še vprašanje časa, kdaj bo to prišlo v medije.

Omenjeni časnik razkriva, da je bil avtobus poln potnikov, ki so bili na poti iz Lübecka v Travemünde. Naenkrat je eden od moških izpustil svoj nahrbtnik, izvlekel orožje ter napadel ostale potnike, piše STA.

Na srečo mnogih je priseben voznik avtobus nemudoma ustavil in odprl vrata, da so potniki lahko pobegnili, saj bi bil v nasprotnem primeru masaker še večji …

M. S.

 • BorisDe

  Kdaj bodo Merkel obesili sredi Berlina, saj je odgovorna za veliko ubitih/posiljenih Nemcev/Nemk? A se datum že ve?

  • Bozz

   Oni se bodo poskrili po luksuznih bunkerjih pod zemljo kot je prerokovano. Samo tam bo hudo za njih je rekel Bog v prerokbah Svetega pisma.

 • Caetano

  Ce bi v Nemciji imeli Trumpa, Orbana ali Janso na oblasti se to ne bi zgodilo. Zapret Merklovo in Schulza!

  • AlojzZ

   Si resnično moral omeniti Janšo?

   • Lustrator

    In zakaj ga ne bi? Med vsemi tremi naštetimi je daleč največji državnik, strateg in brezkompromisen domoljub – z vsem dolžnim spoštovanjem do preostalih dveh.

    • Caetano

     Res je za Slovence je on najvecji.

     • AlojzZ

      Zato pa izumiramo.

 • totex39

  Tudi pri nas bo potrebno spremeniti način, ko se gibljemo zunaj ali drugod. Hoditi bomo morali v gručah, vsaj trije skupaj in pri sebe obvezno imeti nože ali druge ostre predmete. To nas prisiljuje oblasti, ki do takih nič ne ukrepajo.

  • Terminator

   Pri sebi imeti samo strelno orožje,bo kar dovolj.

   • Bozz

    Ti si Terminator. Lahko je tebi govoriti. Hasta la vista baby.

  • BorisDe

   Ti bom dal en kokreten primer: LGBT anomalije sprijenih pedrov lezbijk in transpolnih sado-mazo hiv prenašajočih bolezni ter nagega telesa kazajočih osebkov pred otroci v javnosti LAHKO imajo parado in direktno provocirajo večino z obešanjem svoje mavrične zastave na Ljubljanski grad, vprašanje pa je: Ali lahko mi kot VEČINA in kot normalni družinski moralni ljudje obesimo transparent “Odstranimo liberalne pošasti in džihadiste iz naše države” in obesimo svojo zastavo Slovenije na grad … odgovor s strani naše vlade bo “NE”, torej potem veš kdo nas vodi @totex39. Vodijo nas liberalne pro-EU koruptivne komunajzarske pro-šeriatske GNIDE! Oni lahko provocirajo VEČINO, medtem ko VEČINA ne sme reči NIČ nazaj, saj bomo kaznovani. <— Dela se represija nad VEČINO v podporo bolezenskim anomalijam in tuji invaziji primitivnih kultur. Se ponavljam, vem, ampak to je že šlo preko vsake mere.

   • Lustrator

    Se strinjam z zapisanim, samo lepo prosim nehaj mešati to omejeno ideologijo materializma, smrti, uničenja, hedonizma in anarhije z liberalnostjo. Liberalci smo VSI, ki imamo svobodo in demokracijo za pomembno vrednoto, zgoraj omenjenim pa je ukinitev le-te ena izmed glavnih prioritet. Pa čeprav imajo seveda usta polna raznoraznih “svobod” in “strpnosti”. Ne nasedaj torej njihovi vsiljeni retoriki, ki ni prv nič drugačna od te, ki smo ji priča v našem slovenskem političnem prostoru, ko komunisti demokrate zmerjajo z “desničarji” (kajpak skrajnimi), sebe pa štejejo med “levičarje”, čeprav niso nikoli v svoji zgodovini prekinili s totalitarno komunistično linijo.

    • BorisDe

     Te razumem, vem kaj hočeš povedati, ampak liberalizem kot tak pušča vrata odprta vsemu temu kar sem opisal zgoraj. Je dejansko glavni krivec za to z njihovimi solzicami in čustvi, da si nekdo predstavlja da lahko dela tudi sprijenosti javno ker je svoboden ipd., komunisti in liberalci so se nekako združili v eno in so že dejansko odvisni drug od drugega na volitvah. Za naslednjič vem za koga bom glasoval proti njim, saj oni niso del mojih družinskih in moralnih vrednot in ne maram vsiljevanja tujih primitivnih kultur v državo in ne pustim jim menjati standarde in pravice v naši hiši, kjer jih nikoli ni bilo, vsaj ne tako zakamufliranih sigurno. Nekdo si to “svobodo” drugače predstavlja do takšne skrajnosti, ki že meji na bolezen ali pa na nekrofilijo-zoofilijo-2mame 2očeta. Če me razumeš.

     • Bozz
     • Lustrator

      To mi je z leti jasno kakor beli dan, a vseeno hvala za link. Zanimivi citati, ki povedo VSE…

     • Lustrator

      Vse ok, samo uporaba besed se mi zdi rahlo sporna – posledica dosledne in vztrajne medijske manipulacije; liberalizem NI isto kot liberalnost. Vsak demokrat je namreč v svoji osnovi liberalec, ne pa tudi liberalist. Ljubiti svobodo (celoten nabor osnovnih človekovih pravic, ki izhajajo iz nje), svobodni trg, svobodne volitve,… pomeni biti demokrat, kar v samo osnovi ni nikakršna ideologija. Na drugi strani so vsi -izmi ideologije, v tem primeru torej ideologija, ki postavlja na prvo mesto pojem svobode (pri čemer ima vsak svojo definicijo kaj to je – to je tisti najbolj nevaren del), vse ostale vrednote pa so le tej podrejene. V imenu “svobode”, ki si jo ima v liberalističnem svetu vsak pravico po svoje predstavljati, je torej dovoljeno VSE kar se človeku v danem trenutku zahoče, kar je za civilizacijo enako uničujoče kot če to počne usmerjeno pod taktirko komunističnega diktatorja “v imenu svobode”.

      Liberalenost je torej svetovni nazor, ki se v družbi lahko udejanja edino v demokratični ureditvi, medtem ko je liberalizem ideologija, ki se v družbi lahko dejansko absolutnouveljavlja edino v anarhiji. Pot od anarhije do komunizma pa je, kot vemo iz zgodovine, izjemno kratka – protislovju navkljub (od absolutne svobode, do totalitarne ujetosti in nadzora). Če ilustriram: druga pomlad narodov – gibanja za zrušitev komunističnega režima in železne zavese konec osemdesetih po svetu so sprožili LIBERALCI v želji po DEMOKRACIJI. Nekako sočasno z njimi, pa so obstajali tudi njihovi “zlobni bratje dvojčki” med uporniki in sicer PUNKERSKO gibanje, ki se je prav tako borilo “proti sistemu” in za “svobodo”, a ne svobodo v urejenem, demokratičnem, pravnem smislu, ampak za ANARHIJO.

     • BorisDe

      Ni vsak liberalec, nekdo hoče večjo kontrolo in konzervatizem in tako naprej. In niso nam “liberalci” pridobili demokracijo, če se že gremo ne-strankarsko so to pridobili ljudje kot VEČINA (ali so to ženske ali pa moški po spolu), v antiki v Grčiji niso poznali “liberalnost in liberalcev”, ampak samo DEMOKRACIJO ali t.i. voljo ljudstva. Načeloma tudi ti mešaš “svobodnjake in odprte ne-tradicionalne avanturiste in eksperimentaše”, kot da so oni ustvarili demokracijo, pa ti povem da NISO, ustvarila jo je večina isto-razmišljajočih po nekakšni naravni in pravični normi in po standardih/tradiciji in kulturi s katero so se vsi strinjali :)

     • Lustrator

      Še vedno ne razumeš kaj ti želim pojasniti – liberalci NISO liberalisti, tako kot socialni demokrati NISO komunisti, pa naj se mediji s svojimi površinskimi generalizacijami in namensko manipulacijo zamenjevanja izrazov na glavo postavijo. Liberalnost, še enkrat, ni nikakršna ideologija ali politična opcija, ampak je vrednota, torej nekaj nevezanega na čas in kraj. Liberalci so bili že v antiki in prej – vsi, ki so se zavzeli proti zatiranju najosnovnejših komponent človeške biti – pa naj gre za stan, veroizpoved, rod, družino, narod ali politično prepričanje. In svobodo je mogoče doseči le v enakopravni družbi, ki temelji na pravičnosti – iz tega se razvije pravo in pravna država kot glavni predpogoj za uresničevanje demokracije v pravem pomenu besede.

     • BorisDe

      Sem razumel samo mi ni uspelo zbrisati, si kar zadel ja. Srry.

     • Lustrator

      Ni problema. Vztrajal sem izključno zato, ker mi je bilo že takoj jasno, da sva podobnih misli in so problem le besede. Glede njih pa sem zares, zares dosleden :)

     • BorisDe

      Ja, tako je prav, vse mora biti argumentirano ne pa kar tako vsepovprek, jaz včasih res napišem “hitro verzijo”, moraš razumeti, da se večini ne ljubi brati dolgih tekstov in da ljudje nekako lažje dojamejo v nekaj besedah tisto osnovo kar želiš povedati. Res je, da je ta osnova včasih ponavljajoča in da ni vsebinsko čisto 100% pravilna v izrazih, je pa dovolj dober približek tega kar se dogaja v današnjem modernem času. Zato sem to skrajšal na “keywords” ali t.i. ključne besede opore :D

  • AlojzZ

   Nože??? V prodajalni Pri Romih dobiš vse!

  • Steiermark

   Morda bi bilo bolje “hoditi naokrog”, tudi brez gruče ampak obvezno z helebardami, pri katerih se musliju ne rabiš preveč približati…….vsaj ne več kot 2 m…….

 • Rožle

  Je fotka simbolična … ?
  mal ga že serjete s temi okrvavljenimi noži ..

  • BorisDe

   Lep prikaz liberalcem, čemu puščajo odprta vrata.

  • Caetano

   Slika je verjetno simbolna vendar je sporocilo zame jasno: S krvavimi nozi hodijo jihadisti okoli in nam hocejo vzet demokracijo. Ob asistenci filoislamske politike. Kajti ce nekaj tako ocitnega dopustis, da se dogaja si sokriv.

 • samsara

  Turisti vabljeni v Nemčistan.
  Obogaten in oplemeniten s tujerodnimi, večinoma obarvanimi ter tudi zamaskiranimi osebki, sledilcev ‘religije miru’ v vsem blišču in sijaju.
  Še eden v dolgem nizi dokazov s terena, da ‘multikulti’ deluje, čeprav je leta nazaj Merklova trdila, da ne. Potem pa je doživela globalistično razsvetljenje in spreobrnjenje…

 • xtc

  Drhal in levake zraven sterat v Arabijo in Afriko pa naj tam koljejo drug drugega.

 • macon

  Bere se kot napad zombijev… jaz se recimo večkrat vozim z vlakom in imam izklopljene možgane, ker se počutim varen. Če bi nekdo v bližini potegnil nož, tega sploh ne bi takoj registriral. Kot Nemci na avtobusu s katerim so se že stokrat peljali.

 • stajerc5

  Z avtobusom se ne vozim, ampak, v avtu imam zraven sedeza vedno sraufnciger, in to sestko!
  Enkrat mi je ze pomagal, v Italiji na pumpi.

  • KAPIBARA

   Pa več da bi te, v zgornjem primeru, bolj kaznovali, za obrambo, kot tega kamelarja za napad..

 • Antonius

  Na osebni ravni bi moral politik odgovarjati za posledice njegovih odločitev in ravnanj.
  Merklova jim je odprla vrata, jih povabila, zdaj naj nosi pa še odgovornost za posledice njenih podcenjujočih in povsem neodgovornih ravnanj.
  Žrtve bi jo morale s skupno obtožbo spraviti na sodišče.

  • stajerc5

   Hehe, ta ljubljeni Dojcland smrdi ze prav mocno po nasi greznici. To je podobno situaciji kot da poizkusimo toziti Palcka iz Murgl, na zalost!

  • Lustrator

   Glede na trende v nemški družbi (vsaj kolikor so meni znani) vse kaže na to, da se Nemčija POČASI prebuja. Merklovo rešuje praktično samo še gospodarska konjunktura (podobno kot našo vlado, s tem da se naši šlepajo na Nemčijo, Nemčija pa vsaj na lastne podjetnike oziroma industrijo) in pa preverjeno, desetletja grajeno “blagovno znamko” CDU od katere nekateri konservativni Nemci očitno težko prestopijo, čeprav se tudi sami glasno zgražajo nad lastno predsednico.

   Nekaj podobnega torej kot Nsi pri nas, katerega glavnina volilnega telesa je še vedno ideološko daleč od tumpcev, ki so stranko ugrabili, a navada je železna srajca, s tem da Nsi ni niti približno tako zgodovinsko zapečena v slovenski narod, kot CDU v nemškega.

   • Antonius

    Vzporednica s Hitlerjem mi pride na misel. Upam, da Nemci tudi s podporo Merklovi ne bodo šli naivno do konca.
    Če, ko se bodo Nemci prebudili, upam, da se bo budnica zgodila tudi pri nas.
    Sicer pa, Hitler in naš veleizdajalec imata veliko skupnega. Oba sta kradla za svoj žep.

    • Lustrator

     Vzporednica s Hitlerjem? Lahko to malo elaboriraš? Trenutna situacija v Nemčiji je dobesedno diametralno nasprotna tisti med obema vojnama, razen če imaš že v mislih njen propad in dogodkom, ki bi sledili?

     • Antonius

      Če se ne bodo prebudili /uprli politiki Merklove/ bodo šerijatarji poskrbeli, da si priborijo Nemčijo. Švedski vzorec muslimanskega Hitlerjanstva z osvajanjem tujih držav.
      Kontekst Hitlerja in Merklove je, da so ga, jo podprajo na poti do kaosa, kulturnih spememb in družbenega socialnega propada.

  • tonitefalco

   Kaj obtožiti. Na ” Lep način pospraviti ” in za vse enako, ki so jih vabili v Evropo!

 • Zgornji

  EVO, ŽE SPET EN REZULTAT MULTIKULTI ” OBOGATITVE ” … !!! ! !!!

  • Caetano

   Upam, da Bog daje da se vsem tem, ki so to zakrivili od Merklove, Schulza, Hollanda, papeža Frančiška, Junckerja, Blaira itd. prikazujejo njihove žrtve, ki so jih pomagali zakriviti. Čim več tem bolje.

   • sunday

    ti vsi našteti nimajo duše, človeške duše, da bi se jim to dogajalo, v njih je prostor samo za hudiča – rdečega hudiča !!!

    • Lustrator

     Predaleč si šel. Vsi ljudje imamo duše in vsi ljudje grešimo. Samo da napake enih vplivajo na širšo družbo, drugih pa na ožjo. Je pa prav v VSEM kar se dogaja okoli nas SMISEL – tega ne smemo pozabiti, sploh ne kristjani. Ne verjeti v smisel in zmago dobrega nad kaosom, pomeni zanikati obstoj Boga. Osebno gledam na vse te preizkušnje in zgoraj naštete voditelje celo za blagoslov – Zahod je v zadnjih nekaj stoletjih duhovno popolnoma zaspal in skrajni čas je bil, da pridemo v situacijo, ko bo streznitev neizbežna.

     • Zgornji

      Ja, ampak, “trda” prebuditev bo ravno pri nas … :-/

     • Lustrator

      Vse kaže na to, ampak to je vsaj zagotovilo, da se bomo zbudili. Bolje trda prebuditev, kot pa stoletno kuhanje žabe v loncu dokler voda ne zavre in žaba umre – kot se to dogaja zadnjih 70 let po izvedeni krvavi revoluciji.

     • Zgornji

      Amennn !!! ! !!!

 • dob

  Pribac bi reku: kaj pa naj drugega naredi trenutno brezposelni srčni kirurg, ki že eno leto čaka na azilni postopek.

 • Olga2345

  Kaj porečeta papež Frančišek in pater Cestnik? Rasizem? Fašizem? Terorizem? Islamizem? Ksenofobija? Miroljubni islam po Poriću?

 • Asja

  Dokler se hermetično ne zaprejo meje za vse islamske migrante in vse njihove družine bodo povsod po Evropi pobijanja in klanja nedolžnih ljudi.
  Dokler se Evropi ne bo reklo STOP vsem migrantom ki prihajajo iz Afrike, Pakistana, Afganistana in vseh ki širijo islam v Evropi ne bo mira in bo vse bolj podobno pobijanju, ropanju, posiljevanju in kaosu.
  V Evropi in marsikje skrivajo informacije o nasilju. In le tam pa tam kjer je že dovolj očitno ljudi seznanijo o islamskem terorizmu, posiljevanju, ropanju in ostalem nasilju ki naj bi ga vsi tolerirali.
  Zadnji čas da se dvigne nacionalna zavest ljudi da vsi ki se klanjajo islamu niso nikjer v Evropi zaželjeni. Če si jih želijo levičarski politiki, vse nevladne organizacije in vsi evropski politiki ki podpirajo to nekulturno drhal, pa naj gredo k njim in z njimi živijo rajsko življenje terorizma.
  Noben migrant ki prihaja iz islamskih držav ni ubog, še manj pa begunec ki rabi pomoč. V Evropo v glavnem prihajajo islamske barabe z družinami vred. Za vse te naj ostane Evropa hermetično zaprt kontinet. Vsa ta masa islamskih barab pa naj pomoč išče v državah kjer vlada islam, kamor tudi spadajo z vso nekulturo.

 • Andreja Knego

  Na 24 ur seveda niti besede o tem, da je psihič Iranec!

  • Rožle

   So spet napisal ..
   da je bil svetle polti, blond, luškan prijazen drugače…
   samoso psihični problemi naredili svoje ,,,

   • dob

    Po tem opisu bi rekel da je Crnkovič

    • šmentanamuha

     Crnkovič ni ne blond, ne luškan, ne prijazen. Ima samo svetlo polt in psihične probleme.

     • dob

      A ni to dost za identifikacijo kretena?

  • bednick

   Andreja, a ti greš še na 24 ur?
   Joj, kera kura si!

   • Andreja Knego

    Rajš kura kt bednik!

    • bednick

     Dobra!
     :)))))

  • sunday

   NI psihič, ampak samo muslič, navaden musli podganji iztrebek, prav takšen kot jih levisti vabijo in sprejemajo pri nas – VSI SO ENAKI; NI DOBREGA MUSLIJA !!!

  • šmentanamuha

   Takšna so navodila iz Bruslja. Čeje morilec muslič, ser ne sme izpostavljati njegovega porekla niti vere, ampak se govori o moškem, ki je “nenadoma” napadel …. Če gre za domačina, izvemo vse, letnico rojstva, ime priimek, koliko bratov in sester, kdo do starši, skratka vse. Ko gre za šeriatarja, ga vedno opišejo kot skrivnostnega neznanega moškega, ki je “nenadoma” izvlekel nož itd….

   • Steiermark

    Zelo zanimiva podobnost, kot je realnost pri nas, ko so jugosi s svojim kriminalom polnili časopisne stolpce, vendar o njih se ni izvedelo nič, razen, mogoče dveh inicialk, ko je pa kakšen psihič, Slovenec zagrešil ali umor ali kakšno drugo kaznivo dejanje, se je pa tako objavilo njegovo ime, priimek, št. čevljev, koliko ljubic je imel in pankrtov naokrog (vedno pa so bili izjema, tako kot jugoviči, tudi otroci ali pripadniki rdeče elite…..)

  • KAPIBARA

   kAJ JE BIL PA TISTI NA PODZEMNI, KI JE GLAVO OTROKU ODREZAL… ??

 • branči

  kdo jim je pa rekel, naj se vozijo z avtobusom? peš naj gredo, zastonj javni prevoz je samo za migrante!

  • sunday

   ja, saj resnica niti ni daleč od tega, čeprav na prvi pogled izgleda kot sarkazem !!!

 • bednick

  Ok, vse te pokvarjence razumem, Frančiška pa ne.

  • cosmosjasnovidec

   Frančišek bi naj živel nekje na nekem mestu tako,da še Vatikan nima pojma kje.
   Torej po vsej verjetnosti v neki arabski mošeji zato so ga pa arabski musliči tudi nastavili za katoliškega papeža.
   Denar ter podkupnine naredijo svoje ravno tako kot v Ljubljani kjer je podkupljena copatarska čefutarska nesnaga “janković” dobil za gradnjo tiste svinjske greznice katero imenujejo đamija podkupnine od terorističnih đihadistov.
   Dandanes je že podkupljeno prav vse še najbolj pa nesposobna nekoristna policija za katero prihaja na dan vse več kriminalnih konfliktov.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • sanguis sacrum

    Frančišek je podtaknjenec. Rit od riti…beware….

  • Clemen J.

   Se pravi imama razumes ki podpira kamenjanje in glavo rezce ne razumes pa tiste ki so proti i n nebi radi izvajali nasilja. V zgodovini se je pokazalo da so muslimani vedno zaceli in na koncu jokali, danes ti je za to primer Izrael.

   • sunday

    upam, da se tudi tokrat zgodovina ponovi, ampak v taki meri, da musliči niti jokati ne bodo mogli – ker jih NE BO VEČ NIKOLI NIKJER !!!

  • KAPIBARA

   Tooo
   Ti maš njami okus..

 • Clemen J.

  Vedno se je to dogajalo, dokler se tujcem ni pokazalo kdo je sef, in takrat bodo tudi tisti ki jih zagovarjajo bili prikrajsani za zrak na zemlji. Pocasi prihaja cas! Cas katerega nihce nece vendar ura tece samo v eno smer.

 • Slovenec

  Ja, nič ne kaže drugega, kot pa treba se bo oborožiti, če hočemo ostati celi in živi.

 • soc

  Poročilo na MMC: moški zanesljivo ni radikaliziran. Je pa Iranec…

  Javni medij. Naš medij.

 • sanguis sacrum

  Uff pa taka mladina…

  • sanguis sacrum

   A se MLadina piše z veliko Al z malo začetnico..

 • Caetano

  Kdaj bodo javnosti tako predstavljeni plani Muslimanske bratovščine v Evropi?!

  https://www.youtube.com/watch?v=SgKfL6M6CpU

  Novinarka Brigitte Gabriel predstavlja na podlagi muslimanskih internih dokumentov kako Muslimanska bratovščina razume naselitev v drugi civilizaciji, kot jihad zoper to civilizacijo. Namen tega jihada je uničiti zahodno civilizacijo od znotraj in to s pomočjo ali dejansko z zlorabo njenih sredstev tako, da bo Alahova vera zavladala. Že leta 1991 so imeli v ta namen ustanovljenih kar 29 organizacij.

  • sanguis sacrum

   Halal bo sveta milost za njih, ko bomo začeli…

   • sunday

    izpod tvojega peresa v božja ušesa !!!

  • BorisDe

   Res je, pri nas so že poročeni z liberalno-orientiranimi multi-kulti sprejemljivimi ženskami (večinoma so to kakšne grdavše in debeluške, ki pravega moža v Sloveniji najverjetneje ne bi našle nikoli), poleg tega pa so na vodilnih položajih v raznih restavracijah/podjetjih/medijih/bankah itn. S tem širijo svoje lobiranje. Recimo jankovićOGLU je voden z njihove strani na podlagi provizij, zato sprejema vse česar se ti islamski fundamentalisti vodeni iz Bosne spomnejo. V Sloveniji je veliko takšnih osebkov, ki so vodeni s strani njihovega denarja torej te radikalne pedofil-verujoče sekte, to so raznorazni globalisti-neoliberalci in ostali koruptivni komunisti jugonostalgiki (te so npr. navajeni tretje entitete muslijev že od prej iz časa Jugoslavije, ampak takrat niso bili zakamuflirani v tapete, so bili bolj kot ne ateisti in jedli prašča, kar naenkrat pa so se zelo radikalizirali). Državo moramo sedaj narediti bolj homogeno in islam prepovedati kot “religijo” v štartu, to so nekatere EU države že naredile. Potrebno je kaznovati s 1500eur vsako provokacijo/lobiranje proti našim državljanom, ki so tukaj večina in živijo od samega rojstva. Bolane anomalije in propagandistične invazivne muslimanske horde (razni tuji agenti) ne bi smele imeti pri nas nikakršnih pravic spreminjati naše standarde njim v korist. Lahko se le prilagodijo, če ne pa naj gredo v njihov šeriat, če jim kaj ne paše. Poleg tega te infiltrirane muslimanske horde pri nas se morajo zavedati, da kljub temu da so se uspešno infiltrirali v državne instance in imajo družine, da tukaj sploh niso avtohtoni in da jih bolj kot ne toleriramo, saj so se naši predniki borili proti njim in jih USPEŠNO odgnali nazaj kamor spadajo. Torej kaj tem muslimanskim hordam tukaj pri nas ni jasno? Naj mi en musliman napiše, da je EU muslimanska tvorba in ga zabijem z zgodovinskimi argumenti.

  • KAPIBARA

   ..
   – Leta 1999 je na sinodi v Vatikanu, med razpravljanjem o odnosih muslimani
   in kristjani, eminentni muslimanski učenjak hladnokrvno dejal:
   “S pomočjo vaše demokracije bomo vdrli k vam,s pomočjo naše vere bomo zavladali nad vami. ”
   – To je povedal udeleženec sinode monsignor Guiseppe Bernardini.
   – Vir: knjiga Bes in Ponos – Oriana Falacci str. 98-99

 • šmentanamuha

  Svojci naj tožijo Merklovo in zahtevajo visoko odškodnino. kri žrtev alahovih bojevnikov je na njenih rokah, prekleti gnus babji.

 • Tweety Bird

  Pič*** vam mat**** a so danes vsi članki o migrantih??? Spat se spravite…gnoj desničarski oprodarski !!!

  • šmentanamuha

   Vsaj malo sočutja bi lahko pokazal do nedolžnih žrtev, ki jih pobijajo in koljejo tvoji muslimanski prijatelji … preden greš spat.

  • Rožle

   Kva bi ti rad … sam Janšo ..
   a ne de ..

   Le kaj bi vi lewaki brez Janše ..

  • KAPIBARA

   Tudi tvoje perje bode frčalo..

 • sodnikisozločinci

  No, pa kaj potem? Angela Prasetella in ostala elita se ne vozijo z avtobusi. Kar navadite se.

 • sodnikisozločinci

  Kakšna nestrpnost zaradi enega psihičnega bolnika. PREKLETI KSENOFOBI!

 • KP

  Še premalo,a ne,ti Papak čefutarski pod mano. Še veliko takega bo potrebno,da bo počilo. Samo potem pa boste čefurski obožavatelji tekli z njimi…..

 • črnaovca

  Ne vem kdo tu pretirava oziroma laže. Po poročanju nemških medijev to naj ne bi bilo povezano s terorizmom in nihče ni mrtev je pa eden res težje ranjen

 • Caetano

  Dva Kurda ubita v obstreljevanju iranskih islamistov iz vrst t.i. Revolucionarne garde, ki jo je ustanovil ajatola Homeini. Homeini je bil znan tudi po ciničnem čeprav po svoje iskrenem izreku, da pljune v obraz vsakemu, ki trdi, da je islam religija miru.

  http://unpo.org/article/20967

 • Caetano

  Ustanovitelj sodobnega teokratičnega Irana ajatola Homeini je tako povedal glede potrebe uporabe sile: Karkoli dobrega obstaja zaradi meča in zaradi sence meča. Ljudje ne morejo postati poslušni razen preko meča. Meč je ključ do Raja, ki se lahko odpre samo za svete bojevnike.

  • Caetano

   Kako modro je ravnal D. J. Trump, ko je prepovedal imigracijo v ZDA iz Irana!

 • garfi

  POZIV NEOPREDELJENIM ZA NOVE VOLITVE
  udeležite se volitev in podprite SDS !!!
  edino Slovensko Stranko, ki bo zaščitila Slovence in Slovenijo !!!
  “levica” je ugrabljena od LokaLne in gLobaLne mafije in izvajajo VELEIZDAJO !!!
  v €U so skozi Slovenijo prepeljali 500.000 islamskih teroristov

 • garfi

  fake news rtv laže, da ne gre za terorizem

 • Clemen J.

  Islamist kaj pa drugega!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!