To je agentka FBI, ki se je “malo” spozabila: Najprej preiskovala džihadista, nato pa se z njim poročila

Foto: YouTube

Nedavno je na plano prišla zgodba, ki ameriškemu FBI-ju nikakor ni v ponos. Govori namreč o tem, kako se je prevajalka FBI, ki je bila v Sirijo poslana z namenom, da preiskuje nemškega reperja, ki se je spreobrnil v džihadista in se šel borit za Islamsko državo, s preiskovanim teroristom poročila, preden se je vrnila nazaj v ZDA. 

Daniela Greene, ki tekoče govori nemško, je bila poslana v Sirijo, da preuči nemškega državljana Denisa Cusperta, ki je, preden se je odločil, da se pridruži Islamski državi, ustvaril kariero reperja z imenom Deso Dogg

Cuspert je pod novim imenom Abu Talha al-Almani postal viden predstavnik spletnega novačenja za kalifat, mogoče pa ga je bilo videti tudi v propagandnem videu Islamske države, v katerem je držal obglavljeno človeško glavo. Kakorkoli, v roku nekaj mesecev po tem, ko je Greenova prispela v Sirijo, se je ta s Cuspertom poročila in ga opozorila, da se je znašel v okviru FBI-preiskave.

Foto: YouTube

Pred odhodom v ZDA spoznala svojo napako
Na sodišču je bilo po poročanju Breitbarta mogoče slišati, da je Greenova pred odhodom v ZDA poslala elektronsko sporočilo, v katerem je pojasnila, da je tokrat naredila res veliko napako.

Greenova je bila zaradi sodelovanja s sovražnikom in zaradi lažnih izjav v povezavi z mednarodnim terorizmom aretirana teden dni po prihodu domov. Po obtožbah je kmalu priznala krivdo, zaradi česar je bila obsojena na dve leti zaporne kazni. Po navedbah CNN-a je bila Greenova izpuščena prejšnje poletje, sedaj pa dela na recepciji enega izmed hotelov.

N. Ž.

 • Franc Šink

  Seks je najmočnejše orožje.

  • Nata

   Hm. . . . . . . . izgleda, da ne drži !!

 • Zgornji

  KUZLA POKVARJENA POHOTNA, SAMO LULČKA JE ŠE VIDELA IN NIČ DRUGEGA !!! ! !!!

 • rrrrr

  Malo me spominja na tožilko Žgajnarjevo v konstruktu proti dr. Milku Noviču. Ženska brez obraza in morale.

 • garfi

  kura

 • pajot

  No,ja…poznam eno,ki so ji partizanci pobili vso familijo,pa se je poročila z enim izmed njih.

  • Bastian

   Kožuhla?

  • Nata

   Pa ime svojega očeta, ki po njenem ni bil na pravi strani, je dala izbrisati na spomeniku ???

 • tramal

  Ta reper je neka mešanica muslima in komunista.Belec sigurno ni.Poznam veliko prostitutk slovenk ki so si dobile zabitega srbina za moža pa se imajo za pametne.

 • Nata

  Trapa ! Pa ženske res mislijo, da bodo ” spreobrnile moške ” ???
  S čim pa ? S tistim najvažnejšim za njih ? Pa ja de !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!