To je danska seksi predsednica, ki se zgleduje po Le Penovi in bo ustavila migrante

Foto: facebook

Na Danskem se očitno zgledujejo po Franciji, saj vse karte stavijo na političarko Pernille Vermund, ki je lepa, blond in nastopa ostro proti migrantom – prav tako kot Marine Le Pen v Franciji.

Arhitektka, 41-letna Pernille Vermund je predsednica danske stranke Nye Borgerlige oziroma Nove desnice – stranke, ki ji rezultati javnomnenjskih anket kažejo odličen rezultat na lokalnih jesenskih volitvah.  Stranka je bila ustanovljena pred manj kot dvema letoma, a je na Danskem zelo priljubljena – tudi zato, ker ideje seksi predsednice naletijo na odličen odziv in bi bilo enostavno krivično, če bi Vermundovo spregledali, ko beseda nanese na najbolj kritične predstavnike do migrantske politike. Politični komentator in svetovalec v Københavnu Andreas Reventlow pravi, da je priljubljenost Vermontove na Danskem že primerljiva s priljubljenostjo Le Penove v Franciji in Wildersa na Nizozemskem, piše Express.

Za nadziranje migrantov, dansko državljanstvo pa le tistim s službami
Vermundova se zavzema, da bi v njihovih šolah prepovedali naglavne rute, migrante pa nadzirali mnogo strožje – tudi pri njihovem izstopu iz Evropske unije, ne le vstopu. Prav tako želi omejiti podeljevanje danskih državljanstev – tega bi dobili le tisti, ki pozitivno prispevajo k danski družbi in imajo službo.

Karizmatična, z močnim značajem in še očarljiva
Politični komentator in svetovalec Reventlow pa opozarja: “Vermundova je karizmatična ženska v zgodnjih štiridesetih, ima močan značaj, za nekatere je zelo očarljiva oseba. Z ultra-liberalno gospodarsko politiko kliče k svobodi in neodvisnosti, hkrati pa ostro kritizira islamska stališča. Vermundova daje občutek, da vsak njen del pripada Danski. Danci ne smejo ponoviti napak, ki se dogajajo v drugih državah, zato ne smejo Vermundove potisniti na stranski tir. Morajo jo vzeti resno, saj jo nadvse resno jemljejo tisti, ki se strinjajo z njo.”

Foto: facebook

Opisuje jo tudi kot zelo glasno kritičarko vladne politike, saj je prepričana, da je danska vlada preveč medla, ko je govora o migrantih. Zelo jasno pa zna izraziti svoje mnenje tudi vsakemu, ki zagovarja migrante, saj je tisto, kar sledi, če ne bodo odločni, “podreditev žensk, otrok, homoseksualcev in nemuslimanov”. Njeni volivci so večinoma belci, srednjega razreda, moški in izobraženi – z univerzitetno izobrazbo ali višje.

Marjanca Scheicher

 

 • SloBoySMC

  Da podpira desnica foxy ženske ji moram šteti v plus. :)

 • sprehajalec

  To so prave Danke. Ne pa tale zgoraj nad posti, na katero je ISIS razpisal nagrado.

  Je pa vrag za migrante, če še svoji predsednici ne boš mogel dati roke, ker je nečista in ti vera ne dopušča…..

  • SloBoySMC

   Ti pa si čudak res. Enkrat zate Hitler ni bil skrajni desničar. Pol pa spet praviš da takale hot blonda kot una Kurdinja na fotki ni foxy. XD

   • sprehajalec

    Imaš kakšen dokaz, da je bil Hitler skrajni desničar?

    Kurdinja spodaj me spominja na vsakdanje življenje in face, ki jih srečujem. Feničanski gen, ti da takšno faco. Faca Danke je prava osvežitev in takšna, kot se jih spominjam pri Dancih, kar sem jih srečal. Helga torej, ne pa Fata.

    • Anton

     pač je bil socialist

     sarkazem press

     • SloBoySMC

      Lih tok kot kojot. :D

    • SloBoySMC

     Ne govor ker Bosanke so kul.
     Seveda mam dokaz. Kriteriji kaj je levica, desnica in kaj smo liberalci izvirajo iz francoske revolucije. Pa mi povej kaj so imeli levi revolucionarji z antisemitizmom in rasizmom. Ravno kontra.

     • domovina mili dom

      “Pa mi povej kaj so imeli levi revolucionarji z antisemitizmom in rasizmom. Ravno kontra.”
      Kar jim ni odgovarjalo, so prišepnili antisemitistom in rasistom, da so opravili delo namesto njih.

     • SloBoySMC

      Kr neki

     • sprehajalec

      Za Bosanca so pač kul, čeprav je feničanski gen prisoten v Bosni, pa je tudi veliko drugega, ilirskega, saškega avstrijskega. V glavnem lepotica ISIL zelo spominja na Ibrahimovića. Danka iz slike pa na Thomasa Gottschalka.

      Levi revolucionarji so občasno priredili preganjanja v Moskvi (Stalinova čistka), pri nas so enote NOB pobile nekaj ciganskih družin, po vojni so se pa obrnile proti Izraelu in ta nestrpnost do Izraela še danes traja. Drugače pa proti Judom v Sloveniji niso mogle kaj veliko stroriti, ker današnji slovenci so svoje Jude pregnali že v 15. stoletju. So se pa obrnile proti drugim rasam, Nemcem in Italijanom, ter jih pobijale ali izgnale. Torej pregon na rasni in nacionalni osnovi.

     • SloBoySMC

      Sploh nisi razumel. Definicije levo desno liberalno izhajajo v osnovi iz franc revolucije. In levica nima veze z rasizmom. Pa Italijani in Nemci tud niso rasa kot komunisti tud ne kot si mi pisal. Lol

     • sprehajalec

      Tudi judje niso rasa. So le religija.

      levica nima veze z rasizmom? Kaj pa “delavec” socialist in levičar Hitler? Tudi ne ali kaj? Ali pa socialisti niso morda levica?

     • SloBoySMC

      Za Jude res ne vem, če so rasa. Po mojem so bolj ljudstvo ali narod. Niso pa sigurno vsi verni. Tudi za Muslimane ne moreš reči, da so religija so Muslimani ali Bosanci torej narod. Levičar ne more biti antisemit ali pa rasist. To je v nasprotju z geslom svoboda, enakost, bratstvo.

     • Kaligula

      Nič lažjega. Ustava SFRJ, 1963… Bosanci so narod! Pika, fertik

     • sprehajalec

      Ti jaz povem, Judje po Europi so bili verska skupnost, ko so dobili državo Izrael, so tisti, ki živijo tam postali narod. Levičar je z lahkoto antisemit in rasist, “delavec” socialist Adolf je bil dokaz. Tudi Stalinova antisemtska čistka začeta 1948 leta spada v ta kontekst. Kot mnogo stvari, so si levičarji prisvojili tudi geslo svoboda, enakost bratstvo.

     • SloBoySMC

      Dobr Stalin je preganjal zide to je res argument. Sam ne vem vseeno ce je to isto. Se mi zdi da je teror v SZ dosegel take razseznosti in da je bil posameznik tako malo vreden da ni bilo vec razlike med njihovimi dejanji in dejanji fasistov ali skrajne desnice.

      V francoski revoluciji je levica in pa liberalci najbolj stala za nacelom svoboda enakost bratstvo. Zato so uvedli splosno volilno pravico in odpravili suzenjstvo v kolonijah.

     • sprehajalec

      Poslušaj, francoska revolucija je bilo orgijanje nasilja, ki je sledilo sami revoluciji. Izredno podobna ji je bila boljševiška sto let kasneje. Revolucionarno nasilje je vzelo 16.000 glav, večinoma v Parizu. Svoboda, enakost, bratstvo, so kaj malo pomenile posamezni glavi, ki se je skotalila v košaro pod giljotino.

      tega je bilo toliko, da so delali raziskave, koliko časa še glava zaznava okolico. našle so se priče, ki so trdile, da jim je glava v rokah rablja pomežiknila.

      Še vedno se ponavljamo; skrajna desnica = kaj? nekdo torej, ki se sam proglasi socialista in levičarja, delavskega, uvede minimalno plačo (prva v zgodovini na ozemlju sedanje Slovenije) gradi Ljudske avtomobile ter počitniška naselja za delavce. Ampak ne, nek drug konkurenčni levičar pa pravi ne, to ni pravi levičar, ker sem jaz tako rekel. On je skrajni desničar. Neumnost, kakšne reference pa ima on, da tako odloči?

      Suženjstvo = verjetno misliš na upor sužnjev na Haitiju, Francija takrat ni imela veliko kolonij, največ v severni Ameriki, Quebeck. ta upor sužnjev je prinesel prvega črnskega diktatorja moderne dobe.

     • SloBoySMC

      Obdobje terorja je sledilo sele pozneje ene stiri leta po sami revoluciji in v vojnih razmerah kar je le treba povedat. Takrat so tud liberalce in levicarje dajal pod giljotino. Svoboda enakost bratstvo pa so nacela dosti globlja in jih ni mogoce kar tko povezat samo z dobo terorja.

     • sprehajalec

      Takrat ni bilo ne liberalcev in ne levičarjev. To so postali šele kasneje, naprimer moj prvi učitelj zgodovine je bil zelo navdušen nad Robespierom, to mi je ostalo v spominu. Ko sem kasneje bral o Robespieru, nisem nikjer zasledil podobnega navdušenja. Komunistična ideologija poučevana pri nas in še kje, si je zgradila svojo zgodovinsko kontinuiteto na papirju od Jakobincev, preko komunardov, do socialistov in kot najvišjo obliko, komunistov. To razumevanje je še danes zelo prisotno, saj so generacije zrastle ob tem.

      So bili torej Robespiere in jakobinci levičarji, zaradi današnjega pojmovanja gesla Svoboda, enakost Bratstvo? Močno sem prepričan, da niso pod razno vedeli, kaj pomeni beseda levičar. Ti atributi so jim bili pridodani kasneje, za potrebe dnevne politike.

     • Ana Job

      Bosanke naj bi bile kul, ker se fantje hvalijo, da lahko z njimi delajo, kar hočejo, ampak za ženo pa imajo slovenski fantje, še vedno najraje Slovenko, ker je najboljša v vseh pogledih.

   • Razocarana

    Hitlar je bil nacionalni socialist, ne skrajni desničar.

 • antimur

  Končno se Evropa prebuja. Tako se bo začelo s urejanjem zadev in čiščenju evropskega prostora z gnojno navlako, od levakov, pedrov, lezbijk, dvospolnikov ter okupatorskih muslimanov. Verjetno se pleničarska slavna vojska Kučana in njegovih barab že pripravlja na obrambo zadnjega gnezda teh kriminalcev, murgel brloga.

 • Kat Wilson

  Kdaj bomo mi imeli svojo sexy bjondo ki bo prekosila te bedake ki jih imamo sedaj? Bi šla jaz na sceno, ampak po porodu ne zgledam niti najmanj seksi. In mogoče bi izpadla malce preveč sociopatsko, ma to so detajli…

  • SloBoySMC

   Ne sekiraj se. Tiste ki imajo otroke znajo bit bolj materinske kar nasprotnemu spolu tud mal ustreza. Se pa strinjam v slovenski politiki bi morale bit bolj prisotne lepotice.

   • domovina mili dom

    Saj so in to na desni strani parlamenta.

    • SloBoySMC

     No katere?

     • domovina mili dom

      Če jih nisi opazil, se potrudi. Okusi so različni.

     • SloBoySMC

      No sem poguglal fotke. Prov hot ni nobena. Pa tud v SMC ne. Italijani so mel v parlanentu dobro Chicciolino.

     • stajerc5

      Aha, tebi so sele sedaj dali starsi dostop do pornicev, nje?

     • šmentanamuha

      Ma sej tud ti nisi prov nč sexy, zakaj bi morale pol one bit. Sej veš tisto, da so najbolj sexy na moškem njegovi možgani.

     • SloBoySMC

      Ooo to se pa marsikatera ne bi strinjala. Ha ha ha :P

     • šmentanamuha

      Verjamem, če je v tvojem rangu.

     • Franc Novak 1979

      Vse so lepše, kot tiste z levega pola, ha, ha. Pa še “manj kilometrov” majo.

  • pajot

   A breda pečan ne bi bla dobra? sam brčice ji pobrijemo in je rešeno.

  • Ana Job

   Jaz sem pa črnolaska in preveč strupeno zgledam, hahaha

  • tramal

   Samo da nisi komunistka ali lezbača,to šteje največ.

 • Viktorh

  “To je danska seksi predsednica, ki se zgleduje po Le Penovi in bo ustavila migrante”

  Lepa je, ni kaj.
  Toda, če bi bila grda kot smrtni greh ali pa poziv na orožne vaje, bi mi bila všeč, imel bi jo rad, jo spoštoval zato, ker dela v interesu njene domovine.
  Čestitam, deklica!

 • Anton

  uf kaj bi jo

  • SloBoySMC

   Hi hi

  • Anton

   Samo da je blond a ne?

 • domovina mili dom

  Torej se le prebujajo zavedni posamezniki. Če pa so še zraven luštni, pa toliko bolje.

 • Peter

  Midva z rubecom imava zaupanje v danke že od mazurk in avtocest naprej, a ne?

  • pajot

   Men so bl simpatične finke,pa tak….

   • Peter

    Sem mislu dodat še finke, pa je članek o dankah, hihihi, no…

    • Kaligula

     Zakaj pa maš rubeca polek?

 • Aron

  No, od navdušenih podpornikov mačota in šovinista Trumpa sploh ni drugega pričakovati, kot da jim je zunanji izgled ženske najpomembnejši.

  • stajerc5

   Zdaj vsaj vemo, da si najbolj uzival, ko si gledal lizanje na pijanskem nivoju, lepi cmerci in se lepsi junki, nje!? Si jima bil zelo fausn, nje-de!?

 • Kaligula

  A tak? Tu o Le Penovi tak, na portali Politi kis pa elitni evroposlanec Zverka tak:

  —————————————-

  Pa začnimo z Le Penovo. Kar malo tečno mi je odgovarjali na množico
  “fejk” tvitov, zakaj da sem glasoval proti ubogi Le Penovi. Družabnim
  medijem so se kasneje pridružili še nekateri dominatni in nepomemben
  dogodek je postal Dogodek. Glasovanja o odvzemu imunitete se v EP
  običajno razumejo kot nekakšno tehnično vprašanje, o katerem se glasuje
  brez razprave. Toda francoska političarka seveda ni kdorsibodi in je vse
  to spremenila v pravi cirkus in ga spretno politično izrablja.

  ——————————————-

  Od Le Penove do Junckerja

  Objavil Urednistvo
  08. 03. 2017 pod kategorijo EVROPSKI PARLAMENT, SVET

  • SloBoySMC

   Ksenofobov se v EU ne podpira. sds ma to prav

   • Kaligula

    Saj mene glih to matra. Nisn napiso svojega mnenja, anpak postavo fprašanje.

 • Anton

  Take pa le naj grejo v politiko! Da majo tud kaj v glavi!
  Ne pa te naše MOJŠKRE pa PASJEJEBKE!

 • Viktorh

  A nam ni lepo.
  Če smo zadovoljni, smo janezi, ko nismo zadovoljni, smo janezki.

  Ko pa hočemo, da bomo bolj opaženi, pa se odločimo za metamorfozo,
  spremenimo svoj nick name, se pojavimo kot “nov komentator” in…

  SERJEJO PO STAREM.

  No, gre za ljudi z manj vrednostnim kompleksom, ki iščejo izhod iz krize: danes so to, jutri so ono…
  Nekateri pa le nasedate tem, starim cepcem.

  • Kaligula

   Če si mislo mene tu polek, ti morm poveat, da sn f to biu prisiljen, ker me pot standardnim nickom na Novi banajo, ko prlepim kaki link, keri se jim nea dopade!

   • SloBoySMC

    Po mojen je kej druzga na Novi24 ne banajo. Stari je siten pa neki sika.

    • Kaligula

     Probaj dat gor link na članek portala Politikis. Da vidima!

  • stajerc5

   Ah, pusti cepce! Je pa hecno, da me ze dva dni probajo na IP-ju prebiti in jim ne uspe. Pri xy tock moje kontrole, se vedno opecejo na eni, katero mi jasno en xy zascitni program javi z cudovitim opisom.
   Izgleda, da imajo nasi “udba pionircki” velik problem dobiti nove dobre hackerje, odkar imamo tudi mi zvizgaca iz te branze, hihihehehaha…

   • Kaligula

    Jas sn tut prek Tor. Naj prebijajo če čejo. Trenutno sn v USA… LOL

 • Ana Job

  Pametna ženska! Tudi pri nas bi več takih potrebovali.

  • SloBoySMC

   Lepa tud

  • stajerc5

   Zaenkrat poznam samo Evo, ki bi se ji lahko postavila ob stran, fizicno in strankarsko misljeno!

   • Kaligula

    Zaminivo. kaj misliš, da čita naše komente? Mogoče bo na tviteri zdaj Zvera zašinfala. Ker se ti tak dopade, prosin, bodi prijazn, pa sledi njenemi profili, če bo kaj novega. Men se nea da…

 • xtc

  Pametna dama;z jajci večjimi od večine njenih stanovskih moških kolegov po EU:
  sEVEDA PA JE JASNO KDO SO VOLILCI IZOBRAŽENI;RAZGLEDANI ;DOBRO SITUIRANI in z VREDNOTAMI:Samo “fake” intelektualci in neizobraženci ter nerazgledanci;podpirajo nekontrolirano priseljevanje in še neselektivno po vrhu:

 • Franjo Trojner

  Pametna lepa ženstvena ženska! MERKLOVA, odtujeni EU komisarji in politična levica so glavni krivci za kaos, pa tudi terorizem v EU in odhod VB iz EU, kakor tudi za zelo verjeten razpad EU. Edino Višegrajska skupuna narodov še drži EU skupaj in je edini branik KRŠČANSKE EU, kakor tudi prava, kuture, običajev, ki imajo temelje v Krščanstvu evropskih narodov in zaradi katerih smo postali narodi Evrope razvita civilizacija. Meklova je prvič že narobe ocenila stanje ob krizi v Grčiji, namesto šenkanih milijard € evropskih davkoplačevalcev Grčiji, bi morala Grčijo brcniti iz EU. Samo spomnite se kako je takrat Grčija, Cipras, Varufakis in Siriza izsiljevala celotno EU. Drugo katastrofalno napako je Merklova naredila, ko je hotela Turke spustiti, kot polnopravno članico v EU, kar se ji je hitro maščevalo! Tretjo napako je Merklova storila, ko ob izbruhu državljanske vojne v Siriji ni finančno in vojaško podprla opozicije in je s svojo pasivnostjo dejansko omogočila vzpon ISIS, hkrati pa povabila begunce v EU, začasno suspendirala Schengen in Dablin in tako vsem migrantom tega sveta omogočila prost vstop v EU. Četrto napako je Merklova storila, ko je z Erdoganom trgovala, Turkum je hotela dati vize in nato še milijarde € v zameno, da Erdogan ne pošlje v EU nič migrantov. Tu jo je Erdogan pošteno napizdo, ko mu je ustrzalo je ISIS podpiro z njo trgoval in nafto šverco, malo po potrebi Kurde kuro in veliko Turčijo na račun Sirije delo, migrante v EU masovno šibo in z konkurenco EU in zveze NATO zavezništva sklepo. Norca iz EU se dela tudi danes, ko nonšalantno Merklovi in s tem Nemčiji žuga in ji, jih z nacisti zmerja, ker so preprečili Turškim ministrom v Nemčiji med Turki sovraštvo netiti, enako počne tudi Nizozemski. Zaradi vseh teh katastrofalnih napak za EU in njene narode, kulturo, finance, varnost, vso prelito kri v trorističnih napadih širom EU itd., je v prvi vrsti kriva Merklova pa tudi neunčikoviti od ljudi odtujen Bruseljski aparat EU, ki kljub pozivom nakaterih članic EU ni našel rešitev za nastalo situacijo in seveda leva politična opcija EU, ki je soliranju Merklove ploskala in njeno uničevalno politiko za EU in njene državljane vseskozi podpirala. Zaradi vsega znanega meni prav perverzno zvenijo besede levih aktivistov, novinarjev , ki nas, ki ne podpirami njihove politike odprtih vrat označujejo z luzerji in mentalnimi omejenci in še š čem hujšim tudi. IN NI RES, da Marine La Pen, Permille Vermund, Geerth Wilders, Matteo Salvini, Fravke Petry, Marcus Ptetzlla itd., torej desni populisti, kot jih imenujejo/zmerjajo levičarji razbijajo EU in jo tiščijo v mračne čase, EU SO DEJANSKO RAZBILI IN JO TIŠČIJO V MRAČNE ČASE S SVOJIMI DEJANJI RAVNO LEVI POPULUSTI!! Če bomo hoteli v Evropi še naprej živeti v miru in blagostanju, ki ga omogoča napredek, je napočil čas za novo Avstroogersko, ravno Avstroogrska je bila zadnji branik KRŠČANSTVA v tedanji Evropi , mar ne?

  • Desni

   Od kdaj je pa Merklova levica?

   • SloBoySMC

    Ja sej tuki majo to čist zmešan. Hitler je bil za večino levičar. :D

    • Desni

     To je ta stos, ker je zajebala je levica, ceprav prihaja iz krscanske stranke ;)

     • SloBoySMC

      No sej na vladi ni sam Merklova je tud levica. Pač nemška vlada se je pokazala za manj razsodno od Cerarjeve. To je zame point.

     • Desni

      Vecino ima desnica ;)

  • Franc Šink

   Da od komunistov ni drugega pričakovati.

 • Miha

  Oh, ko bi naša desnica lahko našla takšno predsednico v Sloveniji.
  Zmaga zagotovljena.

  • SloBoySMC

   Jest bi jo volil. Cerarja pa za mandatarja. Dream team :D

   • Kaligula

    Ku ku

 • Olga

  Čestitke! Pametna, lepa in prava ženska!

 • mona lisa

  Taki bi morali biti politiki.

 • mannuro

  Da se ne bo našel nekdo, ki bi jo primerjal s Kresalko.. ker bom bruhal.

  • Peter

   Ah kje, meni je najprej prišla na misel Vlasta Nusserdorferer, no…

   • tohuvabohu

    Gnussdorfer?

    • SloBoySMC

     Lol

   • mannuro

    Tkole, pa je lep večer vorbei. Kaj si se mogu oglasit s tem… tem, nekaj na dveh tacah?
    Lej, če to fantazmo pošlje Slovenija, na državniški obisk v Turčijo, pobegne ves evropski del turkov, čez Bospor.

 • Artur

  Blagor njim pri njih z novo desnico še nekaj bo, problem pri nas pa je, ker imamo zmerno desnico kjer se ne ve ali je krop ali je voda.

  • Ana Job

   Točno! Ne ve kaj je v svoji osnovi. Se čudim, da skrajna desnica še ni v ustanavljanju. Bi bila odličen koalicijski partner SDS-u. Zverko in Tomčeva nam res nista v noben ponos.

   • Artur

    Hmmm vse manj se navdušujem nad SDS-om . Ločitev zrnja od plev to ni ravno njihova odlika, še tisto pleve, ki so ga imeli se je samo izločilo od njih je pač tako Zverko in Tomčeva… pa še vedno trdno v njihovih sedlih kljub fijasku glede Le Penove imunitete v EU parlamentu šmorn je šmorn in bo ostal šmorn ker drugega tudi ne more postati. Morda bi bila osvežitev na desni Jelinčič ki ve kako se tej stvari streže celo namignil je v tej smeri kdove morda iz tega šmorna še nekaj bo hahahaha.
    https://www.youtube.com/watch?v=g5jwkJLwCDc

    • marta

     Mal še razmisli !

     • Artur

      Sem že razmislil !

     • Kaligula
     • Artur

      Pa Janša je bil tudi nekoč zvesto na njegovi liniji kdove morda gre tudi Jelinčič v smeri , da se odcepi od njega.

     • Kaligula

      Vzamima, da je padalec spregledo. No, verjetno spregled ne more biti nikol 100% in ti jas serviram, kak padalec vidi recimo sodelovanje v vladi, če bi slučajno to bla vlada JJ.
      ————————-
      Če si v opoziciji, imaš možnost, da opozarjaš na marsikaj, vendar nisi
      vpleten v nobene zadeve. Če bi bili v vladi, pa se ne bi mogli obnašati
      tako kot DeSUS, ki vedno govori, bomo šli ven, bomo šli ven … Mi bi ob
      prvi svinjariji dejansko šli ven.

      ————————–
      …slaba popotnica. LOL

    • Ruggedplant

     Jelinčič – desni? Je s tabo vse v redu?

     • Artur

      Kdorkoli že je in kakorkoli se obrača in spreobrača – Enkrat komunist vedno komunist.

     • Ruggedplant

      Pri njemu je problem v tem, ker se nikoli ni zares spreobrnil, le kontriranje komijem mu trenutno pač ustreza. Sicer pa dopuščam možnost, da se tudi komunist spreobrne, zakaj pa ne – če v to ne bi verjel, bi v svojem srcu že zdavnaj pokopal slovenski narod.

     • Kaligula

      A padalec, da se je gdaj spreobračo??? Ne me basat. Jezn je edino na Pečetovega Saškota. Kalohče pa je itak njegof pucflek, še iz cajtof SNS.
      ———————————-
      Mislim, da političnega odrešenika ni. Je zanimivo, da se partijska linija dosti bolj kot bi kdo hotel priznati bliža Cerkveni tudi v iskanju odrešenika. Konec koncev, če vzamemo komunistično partijo kot ekstremno levico in Rimskokatoliško cerkev na drugi strani kot desno polovico, lahko vidimo, da je razlika med njima samo v barvi, ena je rdeča, ena črna, in v tem, da ima Rimskokatoliška cerkev komandanta na nebu, komunisti pa tukaj na zemlji. Način in delo sta pa enaka.

    • Ana Job

     Jelinčič ima dovolj ostrine, čeprav njegov pedigre ni najboljši. Zna se izcimit kaj. So bili pa poslanci iz Nacionalne stranke včasih tudi kar precej težavni in so nemalokrat podprli na sprejetju novih zakonov komuniste ali so se vzdžali glasovanja. Upam, da bo prinesel Jelinčič tokrat novo osvežitev z novimi obrazi. Janševi ljudje pa potrebujejo še več ostrine. Prilagajat se je treba sodobnim evropskih desnim trendom in iti v korak s časom, ki ne prinaša veliko dobrega za Evropo. Ker smo majhna dežela ogrožena med drugim tudi s strani juga, bi pa bilo smotrno o tem še bolj razmišljati. Artur prav imaš in strinjam se s tabo.

     • Artur

      Kdo je zdaj v Evropi najbolj glasen in benti nad migrantskim sran.em in dela na temu, da spet Evropo spravi v red? Desnica ! Ta desnica se deklarira kot desnica in ne kot neka desnosredinska ali zmerna desnica ali tralala ta Evropska desnica je v akciji , ima svojo začrtano pot delovanja ve kaj hoče in se ne gre dvoličnosti, licemerja , oportunizma in demagogije. Pri nas desnice v pravem pomenu ni vse je povuci potegni zato ni za pričakovati kakšne ostrine, ki bi bila v teh razmerah prepotrebna. Nobeden ni brezmadežen vključno z Jelinčičem a, če bo svoje besede res spremenil v dejanja v korist Slovenije in prevetril skupaj z drugimi tzv. zmernimi demokrati to sedanjo trdovratno komunjarsko zatohlost, hej zakaj pa ne. Vsaj to, če že nimamo udarne desnice tako kot v Evropi . Priložnost zamujena ne vrne se nobena.

     • Ana Job

      Absolutno imaš prav, strinjam se, da je veliko premalo ostrine v SDS. Spremljam seje državnega zbora, vidim, da dajo Irglova, Žibertova, Gorenjak pogosto vse od sebe…. ampak zavzeti bo potrebno ostrejša stališča in več, kot očitno je, da potrebujemo nove desne stranke, ki bodo v pomoč SDS. In Primc je premalo. Z Ljudmilo je pa že skoz kup težav, ker se jim gre izključno za vračila gozdov, naravnih rezervatov itd. Oni so trgovci daj, dam. Rode hodi na Škrabčevo domačijo in tam skupaj s Kučanom pljuva po Slovencih, češ da smo ne tolerantni do beguncev. Obvezno in nujno je potrebna prisotnost skrajne desnice in upam, na evropsko pomoč, vsaj v ustanavljanju te stranke,če ne smo, kot narod MRZLI.

     • sodnikisozločinci

      Jaz mislim, da je najboljši odgovor na multikulturalizem katoliški fundamentalizem, je pa res, da za to sedaj še ni dovolj navdušenja. To pravim zato, ker je ravno katoliški fundamentalizem porazil Turke pred Dunajem. To ni bila zmaga Sobieskega in Poljakov, to je bila zmaga krščanstva nad islamom, zmaga nad Satanom, Evropa se mora vrniti svojim koreninam in bo premagala Satana.

      Smrt islamu: https://www.youtube.com/watch?v=X8zCv0AHnCs

     • Ana Job

      Dobro razmišljaš, tudi to je ena od opcij. Krščanstvo nosi moralne vrednote, samo Ljudmile in Tonina bi se bilo potrebno znebiti in pripeljati nove zagrete fundamentalistične obraze, ki znajo zagovarjat nacionalna stališča brez milosti. Nova fundamentalistična krščanska stranka bi bila nova alternativa Krščanskim demokratom.

     • RATATA

      Pa dohovščina mora tudi svoje opraviti!
      Glavna ovira v pogledu RK Cerkve je pa Multikolorirani FranŠišek daSilva Arhentino PapaJezuitar.

     • Ana Job

      Preveč imajo teh fokolarjev, za katere mi ni bilo nikoli preveč jasno kaj so. Vatikanska vohunska služba? Opus dei? Predvsem imajo stalna srečanja, vabijo predvsem visoko izobražene, delijo se na naš in vaš. Za vse pa je značilno mreženje novih članov znotraj RKC trikrat ali obvezno dvakrat dnevno obiskovanje faružev.

     • RATATA

      Jaz grem v cerkev le v hudi vročini 30+, ko so že stene res ogrete (rad si ogledujem cerkve in gradove čeprav mi glih ne znese…).
      Sektaštvo zavračam. Spomnim se par let nazaj, ko so Opus dei italjanski mediji nekaj linčali glede miljardnih pologov in dvigov gotovine.
      Od mene si je pa ena španka sposojala projektor, dokler se nisem pozanimal kdo sploh so. In prejšnjič je bilo zadnjič!
      Kar se pa duhovščine tiče, ki sem jo omenil, so pa premehki in preboječi, ko ne napotijo tastare ob nedeljah, naj ne volijo smrdljivega desusa. Šuhtat je treba!

     • Ana Job

      Cerkev ljudi poskuša kultivirat in naučit morale. Sama po sebi ne uči nič slabega. Včasih grem turistično do Brezij in tudi s tam najstarejšim patrom Polikarpom sem se pred leti pogovarjala. Izredno blagodejen in krasen človek. Je pa problem, da se ljudi pridiga prav nič ne prime in jim gre največkrat mimo ušes, da še naprej lažejo, kradejo in varajo. Kotline v Zasavju naj bi bile v srednjem veku prave roparske naselbine, sploh Zagorje naj bi bilo najhujše. Trgovci so rajši ubrali daljše poti, da so se ognili Zagorju, ki se je takrat imenovali Volčja dolina ( ne zaradi volkov ampak zaradi ljudi ki so bili kot volkovi vsakega so ubili in pokradli, ki je prečkal dolino). Veliko so se pobijali, šele cerkev jih je kultivirala. Sama manjkrat zaidem, ker nimam časa, ne volje.

     • RATATA

      Anton Brolih – pater Polikarp
      Gledal Pričevalce.+++
      Če bi imel dovol denarja, bi bil ob torkih in četrkih “pater”, dab listine študiral.

     • RATATA

      Zmagoslavnemu ne gre zaupati. Vedno je desnici odžiral glasove (celo do 18%) Žgajnar Lipkova z briljantinaPečeManom sta grozni spomin in opomin, kaj se izcedi iz stranke s tako plemenitim imenom!

     • Ana Job

      Tudi meni nekaj pravi, da volk ne menja dlake. Na vsak način bo v Sloveniji potrebna skrajna desnica, po evropskem vzoru

     • Artur

      Večina politikov pri nas je “kontaminiranih” in to imamo kar imamo po sili razmer lahko izbiramo samo med manj oporečnimi in bolj oporečnimi kontaminiranci , bojim pa se ,da tudi, če se poraja pri nas skrajna desnica se bo gotovo kdo od “kontaminiranih” krtic infiltriral v njo in od znotraj naredil razdor kot je bilo nekoč v Demosu, ki je mnogo obetal.

     • Ana Job

      Krti se pa vedno porajajo povsod, tudi v službi in v družabnem življenju. Takega je treba pravočasno spregledat, namesto da si zatiskamo oči. Vidimo jih jasno, njihovi predsedniki pa jih nočejo videt. Dragi Artur, to pa zna biti resen problem ali začetek konca!

     • Zgornji

      AMENNNNNNNN !!! ! !!!

     • Ana Job

      Itak je nazadnje tudi Barovič dejal, da se v parlamentu kregajo, potem pa skupaj pijejo. Da je vse skupaj performance.

    • sodnikisozločinci

     V politiki ni več rešitve, pripravi se na vojno. Jaz sicer še vedno stavim na SDS, pa čeprav ne pričakujem od njih nič dobrega, kaj češ, ko pa ni boljšega. Nekim novim obrazom pa ne moreš zaupati.

     • Artur

      Ja res novi obrazi novo zlo, ki prihajajo vedno iz iste strani, stari so se preselili na mesto stricev iz ozadja . Ostane nam še SDS brez oportunistične Nsi čeprav nisem navdušen nad njihovo medlostjo glede na sedanje migrantsko stanje pri nas in uvajanje policijske države. Bilo je kar nekaj protestnih shodov proti invaziji migrantov pri nas lahko si predstavljaš koliko več bi jih bilo in v veliko večjem številu v udeležbi, če bi na njih vsaj eden od vidnih predstavnikov SDS-a kaj gucnil in jim dal s tem vsaj v živo moralno podporo in še večji zagon. Oni rajši na državnih proslavah držijo svoje politične govore pod EU zastavami seveda brez Kalergijeve Ode radosti ne gre čeprav je že vsakemu jasno kam so nas tvorci (a la Kalregi … ) te EU po njihovem planu pripeljali . Bolj papeški od papeža .
      https://www.youtube.com/watch?v=o3VSKECLfqI

     • Ana Job

      Grims je bil prisoten.

     • Artur

      A je kako reku ?

     • Ana Job

      Ne to pa ni in so ljudje to pričakovali. To je zelo grdo, da predstavniki strank nočejo imeti nič s protesti.

    • RATATA

     Če bo Zmagecu udbomafija dovolila kandidirati na volitvah, bo dosegel parlament vendar z nikomer ne bo šel v vladno koalicijo!
     Končni rezultat bo izguba podpore desnim strankam – saj zato pa mu bodo (če mu bodo) bodo dovolili kandidirati.

     • Artur

      Če bo v konstruktivni opoziciji in bo podpiral dobre predloge koalicije ob tem pa jih jih tudi sam predlagal in bil tudi pri glasovanju s svojimi dosleden bo tudi to nekaj . To pa kar se zdaj dogaja , je čisti partijski diletantizem.

     • RATATA

      Prevelik je tale Če! Tveganje je preveliko in lahko tudi usodno, da ne bi imeli Nacionalne stranke Slovencev (torej druge)!
      Zdaj se važi za nazaj, ob Dragonji je pa tedaj neobremenjeno sadje obiral in ga skupaj z Rupsijem okušal.
      Do sedaj se ni izkazal v nobenem mandatu, razen v predvolilnih kampanjah in vmesnem gobezdanju brez haska.

 • pajot

  Oglejmo si ta video. Kako Rusi pedenajo šeriatarje.how russian police deals with immigrants

  • Kaligula

   Zdaj boš pa @xtc-ja raspištolo. Nemreš nam dajat Ruse za zgled…

 • Krtača17

  Lej ti to. Recept kako umirit povprečnega desničarja – pokažeš mu blond danko….

  • Al Bundy

   Talevim pa bullmastifa al pa konja…

   • Artur

    Pri njih so zdaj bolj popularne koze, da ustrežejo zapečeni drhali .

    • Krtača17

     Saj ne rečem, ena bjonda je bolš kot štiri črtice. Vsaj kle se boste pa desni strinjal.

     • Krtača17

      Dve uri nazaj sem tole vprašal, pa samo en plus. Pa še ta ga itak ne snifa. Zgleda da mate raj črtice kot bjonde. Pa baje da je ločena.

   • Prle

    Vaši župniki pa nadlegujejo vaše otroke, vi si pa zatiskate oči,ha,ha.

   • šmentanamuha

    Viš, Krtača17, kar si prosil, si dobil.

   • primsek

    Kužke je uspešno treniral že Gorenak Piškotek, dokler je bil miličnik. Večinoma so danes iz njegovega gnezda

 • Jojo

  Ce je ta celjustnicarka sexy je janez pravi zrebec… Rofl Ka delate vi. Zdej ce ma blont lase in joske se ne pomeni da je sexy konec koncev vsak ima svoj okus….

 • Prle

  Kaj pa vem, mene spominja na transvestita, zato so pa desničarji skoraj popadali po tleh.

  • Al Bundy

   Seveda, ker levičarji imate pa same lepotice…Nataša Pirc Musar, Jasna Murgel, Svetlana Makarović, Vlasta Nussdorfer, itd…zato me sploh ne preseneča, da vas večina spolno občuje s psi, konji…lol

   • Prle

    Ampak ta bjonda ni vaša, vi doma pa nimate ene brihtne ženske, ki bi se lahko primerjala z Natašo. Na žalost.

    • Al Bundy

     Kdo od normalnih bi se primerjal s takim podnom, lepo te prosim :)….”Brihtnih” oz. skorumpiranih in nesposobnih res nimamo…imamo pa lepe, izobražene, sposobne, razgledane, čustvene, itd…boli ne? Lepo!

     • Prle

      Uf, kako boli. Čigavi pa sta Fajonova in Bulčeva, vaših lepotic tukaj ni. Malo si poglej priljublenost in lestvice.

     • Franc Šink

      To so tvoje lepotice.

   • tarantela

    Marjance res nimamo…

   • šmentanamuha

    Viš, Prle, pa si dobu po nosu.

    • Prle

     Jaz nikoli ne dobim po nosu, baje je Fritzl zagnan desničar, da ne govorim o duhovščini …., in tudi katolikih, ki se spravljajo na svoje otroke, potem pa odpuščanja iščejo pri župnikih.

   • macon

    Kaj pa Majda Potrata, kako si le pozabil na ta cvet ženskosti?

  • cosmosjasnovidec

   Potem te spominja na tvojo staro kateri si priletel ven iz riti,ker je bila dvospolnik pa je dobivala od ciganov v vse luknje kar jih ima.
   Od tukaj imaš tudi ti nekaj prenesenih genov tako,da ni čudno,da si buzerant in prikriti levaški pedofil.

 • tarantela

  Oprostite, čigav portal je tuki? Čist ste me zmedl s komentarji, nč več na vem kdo je kdo in čigav.. Prleta še poznam en mal pa Krtačo in če ene par, drugi pa ste kr z Marsa dol padl.

  • marta

   Vsi smo enkrat dol padli, tudi ti.

   • Prle

    Samo, da si ti na glavo.

   • tarantela

    Ja in zdej ne vem, al morm bit za al proti.

    • šmentanamuha

     To je tvoj osnovni problem, tarantela.

  • Goran Fatovic

   Tvoja mama mi je zjutri rekla, da lahko komentiram tuki

 • samsara

  No, na koncu bodo pa bjonde reševale Evropo z njeno kulturo in civilizacijo.
  Morda pa gre za samoohranitveni nagon, saj so prve na seznamu zaželjenih ‘trofej’ s strani invazivne vrste.

 • samsara

  Njen izgled, nastop, pa nenazadnje njene ideje in pogledi, so nekaj povsem drugega kot to, s čemer nas ‘osrečujejo’ npr. poslanka Tomić, pa njena ‘drugarica’ J.Murgel, z njenimi notoričnimi težavami z govorno slovenščino, katero maliči ob vsaki priložnosti javnega izvajanja, ali morda domnevno mentalno relativno nadpovprečno razvita Evgenija Carl, ali npr. Jelena Aščić… Same tovarišice, skrbnice pridobitev socialistične revolucije, revolucije ki traja, traja in na koncu, ki se bliža, tudi dotraja.

  • Krtača17

   Tudi njen program, gledam je čisto nekaj drugega kot sdsov. Ima hrbtenico zgleda ja.

  • tarantela

   Jasno Murgel bi jaz pustila pri miru. Je zelo srčna ženska. Zavzema se za otroke s posebnimi potrebami. Štejem njena dejanja, ne govornih napak, se pač malo težko izraža.
   Pa brez zamere, prosim!

   • Igor Kavalar

    Končana fakulteta, magisterij, doktorat znanosti, pravosodni izpit, status sodnice pa še danes ne zna slovensko.

    Bi morala iti najprej v osnovno šolo, drugače bi ji vzel državljanstvo.

    • samsara

     Ona tudi nikoli ne bo govorila vsaj povprečne slovenščine, ker spada v skupino Balkancev, ki tega nikoli, nikoli ne bodo počeli, pa čeprav vse, prav vse kar imajo dolgujejo Sloveniji in Slovencem, ki so to državo postavili. Poznam konkretne primere. Izpostavil bi pa svetel primer Britte Bilač, ki je prišla iz povsem tujega jezikovnega področja (približno takrat in podobnih let kot Murglova), pa je v nekaj letih govorila perfektno slovenščino, boljšo kot jo govori večina Slovencev. Pa za to ni rabila diplome slovenske pravne fakultete, niti pravosoddnega izpita, niti magisterija in ne doktorata, niti državne službe kjer se zahteva zelo dobro pisno in govorno slovenščino…
     Določeni v Sloveniji živeči Balkanci, tudi tisti, ki so v Slovenijo prišli ‘z nago ritjo’, enostavno s svojim maličenjem slovenščine hočejo vsakomur vsak trenutek izkazovati svoj odnos do Slovenije, Slovencev in slovenskega jezika. Kakšen je ta odnos naj vsak ugotovi sam.

     • Igor Kavalar

      Kitajci, ki so 5 let v Sloveniji so se naučili jezika. Spoštujem vse, če spoštujejo nas.
      Na vse ostale pa khhhh….pfuuj.

     • samsara

      Poznam tudi Albance (nekdanje južne politično/komunistične brate, tako kot so bili Bosanci), ki govorijo povsem dobro slovenščino, pa niso s sorodnega jezikovnega področja, kot npr. dotična Bosanka.
      Tudi nimajo doktorata iz prava in niso zaposleni že celotno kariero v državni službi, kjer je pogoj zelo dobra slovenščina, pisno in govorno. Razen za nekatere (‘naše’), očitno.
      Glede odnosa se strinjam.

     • Igor Kavalar

      Itak.

   • RATATA

    ĆefuroMurgla srčno sovraži! Glede otrok s PP: ima sama svoje z nekimi potrebami, kot GodinoVukova. V isti koš takoj vržem še njuno zemljakinjo J.Ašćić, ki pa smrtnosrčnosovraži Slovence (!), saj so jo sošolci klicali “smrdljiva ušiva bosanka”.
    Podobnost v razlagi prvih po črpanju sredstev v povezavi s služenjem sistemu za povrnitev “dobrote” je pa multipartijski prevarant – osladni znakovni jezikoslovec, ki je za zdravljenje porabil 1milEvrotov, zdaj pa usluge vrača.
    Ne le, da taki ne morejo biti nič drugega kot levičarji, taki so pokvarjeni za vedno.

    • primsek

     Iz tega komentarja razumemo jajceglavega Kalimera; ker so ga zmerjali s šiptarjem, kar je potem potrdil njegov častni doktorat od žlahte, ke je imel težko otroštvo, še zdaj ne zbere poguma, da bi dvigoval pošto, za pošto zadolžil odvetnika na botoxu ali pa vsaj hodil v službo. bolniške, laganje, izmikanje, važenje po video konferencah in krč zaradi medikamentov okoli čeljusti

     • RATATA

      No vidiš, kako ti pomagam razumevat stvari.

   • indijanka

    Strinjam se s teboj Tarantela.

  • Franc Šink

   Vzeto mi je z jezika, predvsem na relaciji Evgenija Carl in Pernilla Vermund.

   • Prle

    Kako zavraga ti je vzel z jezika, sta se zalizala?

 • velikiblek

  zgleda bolano

 • tarantela

  Veste kaj, punca je čist u redu.
  Pa še nekaj, portal so mal poštimal, je boljši!

  • Kaligula

   Poštimajo še fsebino, pa smo na konju… LOL

 • Franc Šink

  Tudi mi moški ne maramo naličenih in naparfumiranih žensk.Ko pridemo domov, nas čakajo neprijetna vprašanja.

  • Prle

   Potem pa si privošči prešvicane moške.

   • Franc Šink

    Vidim da spadaš v ligo LGTB.

    • Prle

     Mogoče sva celo v istem klubu? Opiši se, da vidim ali te poznam.

   • Zgornji

    KRETENOID .

 • Franjo Trojner

  Danci bodo morda po volitvah imeli sexi predsednico, ki bo ustavila migrante, ves čas pa imajo na razpolago profesionalno vojsko, ki lahko to stori, če se ji ukaže hipoma. Kaj pa mi? Pri nas v Sloveniji takšne sexi predsednice, ki bi ustavila migrante ni na vidiku, imamo pa meni čisto nič sexi ministrco za obrambo iz kvote politične levice in pa vojaške pilote brez letal in od včeraj celo brez našitkov, da bi jih, kot vojaške pilote sploh lahko prepoznali. Na koncu bomo v nuji Slovensko ozemlje namesto profesionalne vojske,brez,patronov,letal,tankovske/blindirane motorizirane obrožene enote itd. in seveda obrambne ministrce, ki profesionalni vojski vsaj osnovnega ne zagotovi, branili Slovenski domoljubi sami, orožje pa nam bo nabavilo kr Slovensko gospodarstvo in pa bogati domoljubni Slovenci po svetu. Ja, podobno se je dogodilo v osamosvojitveni vojni, ko je takratna Slovenska oblast orožje, ki ga je kupilo Slovensko gospodarstvo za Slovensko TO predala zavojevalcem in je TO v bistvu svoje orožje pod vodstvom domoljubnega novega obrambnega ministra Janše in Krkoviča deloma uspela ukrasti iz svojih skladišč, da smo se nato agresorju sploh lahko uprli in ga nato tudi premaganega nagnali iz našega teritorija. Ja, tudi takrat so nam pomagali Slovenci po svetu, mar ne?

 • MartinKrpan

  Prelepa ženska in predvsem zanimiva oseba – lahko je za zgled marsikomu, tudi nam moškim, ko gre za jaj…c…….a

 • Vrhovni sodnik

  Vsak narod ima normalne, na žalost pa tud prtegnjene lewake.

 • Hun

  pri nas naj Marjanca kandidira

  • Zgornji

   KOZU, … Spet pretiravaš !!!

 • Sloven”c

  Vstani bela rasa !

 • cosmosjasnovidec

  Ni slaba.Sicer pa je pomembno,da ni kakšen levak bedak.
  Čedalje bolj razvidno je,da levaki oslovski bedaki kot je oni levaški čefutarski buzerant spodaj “prle” na vseh portalih grozničavo skušajo obdržati svojo psihično zblojenost ampak brez uspeha.
  Levaki bedaki po celem svetu tonejo in žerejo drek tako,da bodo zaradi nemoči in zavisti,ker zmagujejo desničarji pričeli z samomori.
  Potrebno jih bo vzeti pod nadzor,da ne bodo pričeli z samomorilskimi raztreljevanji kje v večjih gručah ljudi kajti to so podedovali od đihadistov.

 • Marijan Tončić

  Turmpov sindrom se počasi bliža tudi na staro celino. Kdaj bomo slišali izjavo PRVO EVROPEJCI in PRVO SLOVENCI?

  • dvanajstzvezdic

   Tem razbijačem EU-ja je prvo “JAZ-POPULIST”, za ostale v Evropi se jim jebe.

   • Marijan Tončić

    Prej bi rekel, da je našla nišo, da končno pride v prve vrste. Je pa pravilno in pohvalno, da promovira Danci prvi, kako bi le izgledalo da promovira Slovenci prvi? To delajo naši skakalci za katere smo zapravili samo 120 mil EUR (za obnovo Planice), čeprav jih samo morda 100 skače (kdor ne skače ni Slovenc). Večina nas nima jajc, da skočimo iz prvega nadstropja kaj šele iz desetega.

 • dvanajstzvezdic

  Nastavit se zna, to je pa tudi vse

 • dvanajstzvezdic

  Končno je tudi odgovornemu uredniku Reporterja Silvestrfu Šurli (beri uvodnik) kapnilo v njegovo betico, ga razsvetlilo, da, citiram: “je za Slovenijo vsekakor bolje, da Unija preživi kot pa razpade”–konec citata. Pa tako je hvalil La Panovo.
  Dalje v uvodniku,citiram:”…lahko Francozi na referendumu izglasujejo še frexit. Tega udarca pa unija, ki je še vedno ranjena od brexita, najbrž ne bi preživela”-konec citata.
  Kar naenkrat se pojavijo računice, da pa La Panova morda ne bo zmagala in ugotovitev, da LaPan ne predstavlja nič dobrega za ostalo Evropo. Sedaj je samo še vprašanje časa, kdaj se bo butalcem na desnem bregu Butal posvetilo, da novodobni zahodno evropski populisti ne predstavljajo nič dobrega za EU kaj šele za Slovenijo. Da pa bo Slovenija v drugi ligi, pa se imamo zahvaliti butalcem na levem bregu Butal.
  Mediji tu v Sloveniji, so pa gnoj od gnoja in to vsi po vrsti.

 • Evropska komisija spet potrdila Tuska in to je blamaža, da je groza. Ja EU je bila ustanovljena kot projekt iluminatov za stopensko hojo k svetovni vladi in podjarmljanju ljudi sveta do sužnjelastništva. Ne nič lepega se ne pripravlja, pač pa najtemnejše obdodbje človeštva v celi zgodovini. Satanisti, ki so dejansko iluminati ne morej prinesti za ljudi kaj dobrega. Liberalizem pa je njihova mantra in je kot tak tudi zelo negativna stvar za družbo.

 • Zgornji

  Sej bi bji skor lubčka poslal na daljavo, … če le nebi opazil da je danka zdjanka … ;-) :-* ;-)

 • dvanajstzvezdic

  Aja mimogrede: Rezultati vzporednih volitev na Nizozemskem. EU: Populisti = 1:0 Vladajoča VVD zmagala

 • dvanajstzvezdic

  Em… vsi portali so že objavili da je zmagal Ruttej, kaj pa tale portal čaka? Kaj bo sedaj na tem portalu? Več dnevno žalovanje in mrk z novicami?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!