To je Evropa: v poslopju islamske šole našli orožje in 350.000 evrov gotovine!

Foto: Facebook

Ravnatelj samostojne islamske šole v Veliki Britaniji  je moral zapustiti svoj položaj, potem ko je hišna preiskava pokazala, da hranijo v stanovanjskem delu šolskega kompleksa orožje in več kot 400.000 angleških funtov, kar znaša okrog 350.000 evrov. 

Policisti so 30. maja obiskali šolo Darul Uloom v Chislehurstu, predmestnem predelu Londona, po tem, ko so dobili obvestilo glede moškega, ki vihti orožje. Sin ravnatelja Yusuf Musa, ki je bil na šoli imenovan za varnostnika, je bil aretiran v povezavi z incidentom. Policisti so po navedbah Standarda UK pri njem našli orožje (rezila, nože) ter igračo pištolo in več kot 400.000 angleških funtov.

Pozvali so k zaprtju šole
Ravnatelj Mustafa Musa je bil aretiran takoj naslednji dan zaradi suma pranja denarja, zaradi česar je bil s strani ministrstva za izobraževanje podan poziv za zaprtje šole. Vladni uradniki so povedali sodišču, da so bili zaskrbljeni za varnost 155 učencev, in podali predlog za umik šole iz uradnega registra šol.

Foto: Twitter

Na sodišču se je uprava šole z vsemi kremplji borila za to, da ne bi zaprla vrat, zato se je strinjala, da dosedanji ravnatelj in njegov sin ne bosta več imela nobenih stikov s šolo. Moškima je prepovedan vstop v šolsko poslopje, vključno v domovanje Yusufa Muse in v nastanitveno poslopje učencev.

N. Ž.

 • TOML

  Sesut ljubljansko džamijo!
  To je navadna muslimanska kasarna.
  Jankovića pa obsodit na 20 let, ker je izdal našo domovino.

  • FORT WORTH

   20 let ???!!
   V rest ( na varno ) mora za najmanj 200 let.
   Pa mu priskrbet vso mozno bolnisnicno oskrbo.
   Da se ne bo cutil ogrozenega.

   • Zgornji

    ;-)

  • xtc

   Ti težka bo.Baje bosta tam stalno predavala tudi Ibn Miahomed Kuchani in Zoxi Opankiri
   Prvi bo predaval Samoupravni Islamizem in vloga NOB v Islamu ,drugi pa uporaba halal svinjine in leskovačkih čevapčičev in solate v islamski kuhinji,ter pozitivna razvojna vloga LGTB jevcev pri nastanku Islama.

  • st

   saj so vedno tujci z domačimi izdajalci uničevali slovenijo

  • antimur

   20 let ????? Ti si do takšne barabe preveč nežen.

   • Zgornji

    JA, JAZ BI MU DAL 30 !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • Steiermark

  Tile mustafaji izgledajo, kot da so pobegnili iz ustanove zaprtega tipa, norišnice in to kar v spalnih srajcah….. Super “kultura” koljaških islamcov!

 • rubec

  V Angliji se je najbolje znašel Iphone. Če kupite naš telefon dobite še novo rjuho. Pokličite zdaj.

 • samotoje

  Namesto da bi jih pohvalili, ker so našparali cel kup denarja in še orožje za čuvanje tega istega denarja nabavili, jih pa maltretirajo. Cccc, žleht so Angleži.

 • xtc

  Šolo popolnoma zapret.

  • samotoje

   Ključ pa v Temzo zabrisat.

  • kokobily

   Pa tisto, v katero je (če sploh je) hodil ta “lumen” od avtorja tega teksta (no, no, glej, pa spet ta N.Ž.).

   N.Ž., nauči se uporabljati tečajno listo. To še matematika ni, samo preprosto računstvo.

   400.000 GBP je 400/0,87663*1000=456.293~=450.000 €
   lažje za razumeti – 1 GBP = 1,14 €, Funt je za 14% nad Evrom
   Prezahtevno ???

   • samotoje

    To bo tečaj po brexitu.

 • Franjo

  šolo zapret, migrante nagnat domov, samo funt je dražji od eura tako da tale kurs ni ravno pravi. po vseh teh privat verskih šolah lahko pričakujemo podobne dogotke, tako da bi bilo smiselno take ekstremistične šole pozapreti

 • KP

  Samo to imajo,kar hočejo in si želijo. Prav tako bomo mi imeli edino to,kar hočemo,iščemo in si zaslužimo. Sami smo si krivi. V Maribiru so napumpani ljudje šli na ceste zarad par radarjev,ki niso mel sploh nobene zveze. Mi pa ne bomo šli na ceste,tud če bi nam komimusliči prevzeli državo. Rdečkarji so gorečneži, fanatiki v svoji veri,mi ostali pa smo neki mehkužci. Od nekdaj.

  • cosmosjasnovidec

   Na žalost imaš popolnoma prav.
   Še takrat,ko bodo musliči prevladali v Sloveniji ter jo preimenovali v neko muslokamelotrajbarsko ime se ne bo nihče zganil.
   Namesto mehkužci bi pa moral napisati strahopetni posranci kakršna je tudi resnica.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

  • kokobily

   Nismo nič bili napumpani in nismo šli zaradi tistih radarjav, ampak se je pokazalo, da so za radarji (cca 7mil€) bili skriti € za semaforje (38mil€), ki bi jih plačali iz pokasiranih kazni. Šešok (Isakra)proda radarje, ki jih uravnava (kalibrira) Šešokov Inštitut za meroslovje, kmetavzar Kangler pa neke lesene kipe seje po krožiščih in dodeljuje (občinsko) stanovanje vedeževalki (v UNIVERZITETNEM mestu). Res je, na nezadovoljstvo ljudi se je priflikala neka levajzarska klika in zasra vse kar se je dalo. Gorenjak je pa dobil priložnost, da se poveseli (policjot pač) in nažene specialce na ljudi, ki so se (nekateri) vračali iz služb in se našli v policijsken obroču. Ni bili nobene namera razgnati množico (tedaj ji pustiš izhod-da se razbežijo), ampak so zaprli vse ulice in začeli divjati. Maribor se zna upreti in zato je Gorenjaku bilo pomembno, da mu zlomi duha. Na kocu pa še pluvate po nas… Ne, ne bratec, ne bo šlo, Maribor bo spet ustal, enako kot pred 27 leti, ko je pol SLO v čudu gledalo, kaj se to v Pekrah gremo. Danes ste pa vsi neki osamosvojitelji. Drek na palici.

   • KP

    Bratec? Sanjaj. Vsi vemo,kako je blo s tem,v Mariboru. Vi troleki boste šli na cesto,ko se bo levuharjem tako zdelo. In prav je tako. Ker nasprotno od tega smo mi eni veliki mlačneži. Mi ne bomo šli na cesto niti takrat,ko boste vi levuharji postavili Šamija ali Ašamija,ali kako že,za predsednika vlade. Taki pač smo in zato je kakor je…

 • Olga2345

  “Miroljubni” islam po Poriću!
  Ko so muslimani v manjšini, govorijo o “pravicah manjšine”, ko postanejo večina, pravica manjšine izgine!
  Nasilna, divjaška ideologija v Evropo ne spada!

  • kokobily

   Matr, ta ti je dobra.
   +++++++++++++++++++++++++++++

 • bednick

  “………400.000 angleških funtov, kar znaša okrog 350.000 evrov. ”
  ——————————–

  1GBP = 1,13 €
  400000 GBP = ? €
  400000 x 1,13 = 452000

  • Olga2345

   Kar pa še vedno ne spremeni dejstev…

   • kokobily

    Je pa tudi dejstvo, da je ta N.Ž. v skoraj vsaken svojem napisu naredil kakšno neumnost, kar meče slabo luč na cel portal in ves trud ostalih v ekipi. Če takšnih neumnosti ne opazi vsaj urednik, je verodostojnost portala pod vprašajem. Tole ni bil kiks, ampak “temperatura” IQ novinarja. Pomisli, da je tole objavljeno na kakšnem levičarsem portalu…Popluvali bi jih do amna (upravičeno-bedake). Za portal gre, ne za bebota N.Ž., kakršnegakoli spola, ali medspola na mavrici med M.in Ž. že bil (..a) (..o)

 • twintop1

  WATCH: HUNDREDS OF MIGRANTS STORM CROATIAN BORDER SHOUTING “ALLAHU AKBAR”
  http://www.infowars.com/watch-hundreds-of-migrants-storm-croatian-border-shouting-allahu-akbar/

  • dr Janez Sveti

   Zgleda da bodo potrebni radikalni prijemi, pred invazijo.
   DR janez Sveti

   • cosmosjasnovidec

    Že.Vendar mi ni jasno kdo jih bo sprožil.
    Kakih cirka 100-200 resnih aktivistov na katere se,da računati verjetno ni dovolj,da se odprto spopadejo na mejah z kamelotrajbarskimi musliči predvsem iz razloga,ker jih bo pri tem ovirala levuharska izdajalska policija ter še sama napadala namesto,da bi se jim pridružila in jim bila hvaležna za pomoč,ker so sami posranci v policiji tako,da bodo med dvema ognjema in se bodo morali spopasti z enimi in drugimi.Kaj češ večina Slovencev je le močna na gobcih za računalniki in v gostilnah za šankom ostalo so pa komunajzarski čefutarji kateri iščejo spolne partnerje med kamelotrajbarji pričakujejo pa tudi njihovo zaščito,da ne bi odgovarjali enkrat za vselej za njihova izprijena morilska ter lopovska dejanja.
    Zato pa je tako stanje kot je v Sloveniji in verjemi nikoli ne bo drugačno na žalost le čedalje slabše bo iz leta v leto ne glede kdo bo kdaj v vladi in predsednik Slovenije.
    Vsa dejstva ter rezultati so pokazala,da je Slovenija uničena že davno stanje kakršno je pa se bo vleklo v nedogled do točke,ko bo popolnoma izbrisana ter na novo poimenovana z kakim muslo svinjskim imenom.Primer MusloBosandžija kot se je že pričelo po načelu “muslo đamijske greznice” v Ljubljani.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Clemen J.

  Kakšne naši levičarji podpirajo!

 • antimur

  Kaj vse bi se šele našlo v ljubljanski džamiji, sploh pa na sedežu Levice, bi bilo več kot potrebno preveti.

  • cosmosjasnovidec

   Vzel si mi z jezika sem ravno tole hotel omeniti.
   Neki delavci ali dostavljalci strojev so se v eni restavraciji na malici pogovarjali,da so v podzemne prostore Ljubljanske đamije dostavili mini stružnice za kovino.To se je moralo prikriti,da ni prišlo v javnost saj so te delavce odvlekli na policijo ter jim strogo zagrozili dali so jim pa tudi podkupnino za molk.
   Torej kaj naj bi z stružnicami pod đamijo počeli?Ali bodo musliče učili kovinarske stroke?
   Če bodo katerega učili ga bodo izdelovanja orožja tako kot ga izdelujejo po vseh mošejah celotne Europe policija pa nima vstopa v njih.
   Tako se muslimanska golazen oborožuje normalnim državljanom pa vlada prepoveduje posedovanje orožja,da bi se lahko pred njimi branili ko jih bodo musliči napadli.
   Edini pameten je le Češki predsednik kateri je pozval državljane naj se vsi tisti ilegalno oborožijo kateri legalno ne dobijo dovoljenj za orožje,da se bodo lahko branili,ko pride čas za to.
   Vlade pa kot se je že izkazalo delajo ravno na tem,da musliči pobijejo čim večje število Europejcev,ker naj bi jih po njihovem bilo že preveč in sedaj razumi to golazen.
   Na eno stran nakladajo,da naj se število otrok v družinah poveča,ker je domačih državljanov premalo na drugo stran jih pa hočejo pobiti skratka čim več iztrebiti,ker mislijo,da bodo bolj lahko manipulirali z zaostalo kamelotrajbarsko muslimansko golaznijo..
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Zgornji

    AMENNN – DOBRO POVEDANO !!! ! !!! NEVEDO PA BEDNI VLADNIKI, DA SE BODO “USTRELILI V KOLENO” !!! ! !!!

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

 • Gr Enze

  TO JE KOT KRDELO VOLKOV KORAJŽNI SO KO SO SKUPAJ POSAMIČNO SO PA POSRANI IN POSCANI ZATO SO TUDI OBREZANI !!!!

  • Novakec1

   Dobro izkoriščajo skreganost €U debilov, samo pri nas poglej, vsi skregani en čez druzga, edino pravilo, bejžte jest grem.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!
   Ampak, obrezani so pa Zato, ker to ustreza njihovi Zlobi – ker Niso “Obrezani” na Duši , temveč samo po smrdljivem pokvarjenem mrtvem mesu !!! ! !!!
   Tu so pa padli v past , iz katere se nebodo rešili , čeprav bi se lahko .
   Žal.

 • Igor Kavalar

  Nekaj zanimivih video klipov. Priporočam ogled!

  Snakes in the Cradle: The Islamisation of East London
  https://youtu.be/qaIVUhRqYa4

  Brawl at Swedish city hall
  https://youtu.be/e7l8IuHeuC0

  Giorgia Meloni – We can’t deny that a process of Islamization is currently going on in Europe
  https://youtu.be/wohEZDlA7O0

  Bulgarian Vigilantes Patrol Turkey Border to Keep Migrants Out
  https://youtu.be/-zOvzG29Jjw

 • kučko

  v bližini solatarjeve đamije odpiram obrezovalnico z restavracijo “Frišni kalamar”.Na otvoritev vabim eminentne komunajzarje,pasjejebce,semenkarje še posebej pa neobrezane.Dobro nam otišli!

 • domovina mili dom

  Komunisti delajo na temu, da naredijo diktaturo v Sloveniji. Vsi ki smo živeli v terorizmu, bomo preživeli. Prav privoščljivo bom užival, ko bodo trpeli tudi permisivno vzgojeni potomci komunistov. Povrhu tega, ne bodo krščeni, ampak obrezani. Vse po vrsti, brez izjem, se bo to dogajalo. Tudi feministke bodo musliji prodajali na prostem trgu. Kako bo to lepo gledati, ko bodo posiljene, kamenjani, pretepene…..
  Naj živi komunistično muslimanska dežela.

 • garfi

  OPOZORILO – LEVI FAŠIZEM !!!
  NAŠI LEVIČĆARJI SO DEL GLOBALISTIČNE TOTALITARNE MAFIJE NWO
  POČNEJO ISTO KOT NJIHOVI NWO LEWAKI AMERIČANOM
  HOČEJO NAS OZNAČITI ZA NACISTE in zanetiti vojno (akcija titovo velenje)
  Trump namreč uničuje njihov imperij zla, POZIVAJO K NASILJU IN MEČEJO DOMOLJUBE IZ RESTAVRACIJ
  NAŠI MEDIJI SO TIHO !!!
  Support Trump? Then You Need To See This, EVERYTHING Is NOW At Stake…
  https://www.youtube.com/watch?v=oxZF1NP4V5s
  Emergency Briefing! Concerning Civil War! – ALEX JONES INFOWARS
  https://www.youtube.com/watch?v=WCvtEiiWpvA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!