To je lepa blondinka, ki bo izzvala samega Putina

Foto: YouTube/epa

Se bo na vrh ruske države zavihtela ženska? Znana ruska televizijska voditeljica Ksenija Sobčak je namreč napovedala, da bo kandidirala na prihajajočih predsedniških volitvah, ki bodo potekale marca. Petintridesetletna voditeljica je svojo namero delila prek videoposnetka na strani YouTube. 

Sobčakova je hči reformističnega župana Sankt Peterburga v zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja. V letih 2011 in 2012 se je v Moskvi pridružila protestom proti Kremlju, a se je izogibala kritiziranju predsednika Vladimirja Putina, ki je bil včasih namestnik njenega očeta.

Foto: epa

Putin kandidature še ni potrdil
Putin sicer še ni potrdil svoje kandidature na prihodnjih volitvah, a pričakovati je, da se bo vnovič potegoval za novi predsedniški mandat. Ko so se pojavile govorice o tem, da Sobčakova namerava kandidirati, je opozicijski prvak Aleksej Navalni opozoril, da bi to lahko šlo na roke Kremlja, saj bi prišlo do razdelitve opozicije. Navalni želi kandidirati za predsednika Rusije na volitvah marca 2018, a je njegova udeležba onemogočena zaradi krivične sodne odločitve, za katero opozarja, da je politično motivirana.

N. Ž.

 • Caetano

  Rusiji še vedno vlada KGB mafija zato žal ta lepotica nima možnosti.

 • xtc

  V Putin landu je podobno kot v Kučan landu,ko se bosta stegnila bodo spremembe,ki se jim trdovratno upirata in ki prihajajo.

 • tomven

  Ras-Putin niti pod razno ne bo pustil, da ga sesuje taka pupika. Če ne bo šlo drugače, se bo pač samoumorila v kaki nesreči… tako se to tam dela.

 • dr Janez Sveti

  Rusija potrebuje predsenika, ki je kakor Putin ali pa njega.
  DR Janez Sveti svetovalec uprave

  • xtc

   A to one,ki te je stacionirala levo spodaj v klet v mrežno posteljo?

   • dr Janez Sveti

    Pokusi kopirat kakšen dober komentar kje drugje, ker tvoji so sila dolgočasni in enolični. Seveda so komentarji na nivoju tvoje inteligence, vendar so žalitev za Nova24tv, ki tako izpade zatočišče skrajno neumnih komentatorjev po tvoji zaslugi.
    DR Janez Sveti genij in lepotec

 • Caetano

  V spomin baronu Wranglu, ki je še zadnji skušal ustaviti rdečo pošast v SZ. Pokopan je bil v Srbiji leta 1928. Če bi mu uspelo tudi v Jugoslaviji ne bi bilo komunizma. Tako pa so sovjetski agenti sprožili v času sovražne zasedbe krvavo revolucijo in ob podpori SZ tudi zmagali, dokler se ni komunizem sesul sam vase.Z ostanki pa se še vedno spopadamo.

  https://www.youtube.com/watch?v=z6flTC-gvTo

 • Olga

  Ruska Ljudmila Murglska v mlajši izvedbi? Putin in Medvedjev se težko gresta non stop izmenjavo na oblasti..je že sumljivo…sedaj lahko nastavita marioneto…in vladata naprej…Ona bo delala selfije, Putin z Medvedjevim pa vladala! Srečni trio in nesrečni ruski narod!

 • RATATA
 • denacifikacija

  Če bo še to zatolkel, potem pa res ne zna ceniti tisto kar je najlepše v Rusiji.

 • denacifikacija

  Zakaj turbofolk ne more zaustaviti Putina, ker ima ta izjemno dober vojaški orkester:

  https://youtu.be/uzCleIHK2lU

  Dobro si poglejte izraz na obrazu tiste stare mamke na začetku, ki občuduje malega anglečka smrti v partizanski uniformi, kaj si mislite, kdo je ona, kaj je ona, dokler bo to obstajalo, se v Rusiji ne more nič spremeniti.

 • Meho

  Če pa ta pride na Vršič, grem še jest sline cedit. Za razliko od komunajzarskih slinastih bebavcev, ki jim je bolj všeč Sputnikova rit.

 • hle

  Ko so padlega Ruskega tajkuna Putinovega kritika Hodorkovskega vprašali kaj si misli o tem da bi Navalni postal predsednik je odvrnil le to da bi bil to zelo žalosten čas za Rusijo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!