To je psihopat, ki ga je Islamska država zaradi pokola vzela za svojega

Stephen Paddock je v strelskem pokolu ubil 59 ljudi (foto: YouTube).

Svetovna in predvsem ameriška javnost je še vedno pretresena zaradi krvavega pokola, ki se je zgodil na festivalu kantri glasbe v Las Vegasu. Psihopat, ki je izvedel napad, je 64-letni Stephen Paddock. Z 32. nadstropja hotela Mandalay Bay je ubil kar 59 ljudi, 527 pa ranil. Gre za najhujši strelski napad v novejši zgodovini Amerike.

Številke o žrtvah so naravnost pretresljive, na dan pa prihajajo nove in nove podrobnosti o krvavem napadu v Las Vegasu. Čeprav motiv za napad še vedno ni znan, pa je znanih nekaj več dejstev o strelcu. Gre za 64-letnika, domačina, ki je napad skrbno načrtoval. Po besedah hotelskih uslužbencev naj bi že konec septembra rezerviral apartma v 32. nadstropju.

Skrbno načrtovani napad
V njegovi sobi, kamor so policisti vdrli deset minut po tem, ko je začel sejati smrt na obiskovalce koncerta v neposredni bližini hotela, so našli kar 23 kosov orožja in ogromno streliva. Na njegovem domu pa so našli celo razstrelivo in še 19 kosov orožja. Paddock je bil neverjetno organiziran. V sobi je namreč razbil dve okni, da je imel čim boljši dostop in pogled na prizorišče, nato pa je imel ob vsakem oknu na stojalu pripravljeno orožje, s katerim je nato izmenično streljal na nič hudega slutečo množico.

Izjave preživelih so izjemno pretresljive. Ko se je namreč usul plaz strelov, nihče ni vedel, od kod prihaja in so vsi lahko samo zmedeno bežali na vse strani. Tisti, ki so se ulegli na tla, so postali le še lažje tarče. Ena izmed prič je izjavila, da je želela samo hitro zbežati, medtem pa so ljudje okoli nje drug za drugim padali na tla.

Paddock je na množico streljal iz 32. nadstropja hotela Mandalay Bay v Las Vegasu. (foto: epa).

Pripadnik IS ali demokrat?
Paddock je nato streljal tudi na policiste, ki so poskušali vdreti v njegovo sobo, ko jim je to uspelo, pa si je 64-letnik že sodil sam. Kaj ga je vodilo, da je izvedel pokol, ni znano, preiskava pa je v polnem teku. Pred tem ga namreč policija, razen zaradi manjših prekrškov, ni obravnavala.

“Težko je priti v glavo psihopata,” je po poročanju CNN dejal šerif v Las Vegasu. Tudi Paddockov brat je šokiran in ne more verjeti, da se je lahko zgodilo kaj takšnega, ter si ne predstavlja, kaj je gnalo Stephena, da je to storil. Presenečen je bil tudi nad količino orožja, ki ga je imel njegov brat. Vedel je le, da naj bi imel le nekaj kosov.

Čeprav policija dejanja ne povezuje s terorizmom ali katero izmed terorističnih skupin, pa je zanimivo dejstvo, da je odgovornost za napad kmalu prevzela Islamska država. Brat je sicer povedal, da Stephen ni bil veren niti ni sledil nobeni ideologiji, ampak je le živel z denarjem, ki ga je zaslužil z nepremičninami in igrami na srečo. Na drugi strani pa so številni mediji poročali o tem, da je bil Paddock demokrat in zagrižen nasprotnik predsednika Trumpa, povezan pa naj bi bil tudi s teroristično skupino Antifa.

Prodaja orožja raste
Medtem pa se v ZDA že povečuje prodaja orožja, zvišale pa so se tudi cene. Takšni krvavi dogodki so bili že v preteklosti razlog za porast prodaje orožja, piše ruski RT. Ob tem pa ni pričakovati, da bi se zakoni v ZDA spremenili. Republikanci so namreč že napovedali, da razprave o nazoru nad orožjem za zdaj ne bo.

Predsednik ZDA Donald Trump je zločin označil za dejanje čistega zla in imel tradicionalno minuto molka za žrtve ter sporočil tradicionalno sporočilo, da je z žrtvami v mislih in molitvah. Podobno so naredili v zveznem kongresu.

B. O.

 • Artur

  Kdo je ustvaril Islamsko državo? Mosad co. CIA. Kdo je ustvaril MK ultra? CIA . Kdo ima vse v rokah ? Cionisti satanisti .
  NWO zločinski teater z neprestanim ustrahovanjem in žrtvami za vzpostavo globalne komunistične diktature.
  ISIS was created by the CIA and Mossad
  https://www.youtube.com/watch?v=aQkYtmewSpQ

 • ljubinica

  Podedoval je gene svojega oceta.
  Njegov oce je bil bancni ropar. Proglasen za psihopata.

 • Artur

  BEST Documentary on MK Ultra Mind Control, CIA Monarch Program, ELF Waves, T.I., Illuminati
  https://www.youtube.com/watch?v=9IrcxFj4KLk

 • Krtača 20
 • Artur

  ISIS, ISIL, Mossad, CIA & MI6
  https://www.youtube.com/watch?v=JDvUqfj3Th0

 • šmentanamuha

  Nekateri tuji mediji poročajo, da je bil pripadnik antifa levičarjev.

  • Caetano

   Tudi porocen je bil z muslimanko porocajo. Isis mu je dal celo jihadisticno ime..

 • sprehajalec

  Ja, bil je levičar, sodeloval je na protitrumpovskih ANTIFA protestih. Levičarju se je utrgalo.

  Las Vegas False Flag: FBI Confirms Shooter was an Antifa Member

  http://www.neon-nettle.com/news/2852-las-vegas-false-flag-fbi-confirms-shooter-was-an-antifa-member

  • Krtača 20

   V tem tvojem članku so Las Vegas prekrstili v Last Vegas hehehe. Zgleda da je bil za nekatere res zadnji Vegas.

   • sprehajalec

    Kar sprijazni se. Antifa so psihopati. Sem pogledal še drug video, kjer sodeluje na Antifa protestih.

    Zelo logična razlaga. Ljubitelji Country muzike, vlečejo na tradicionalno in desno, tako kot pri nas ljubitelji Avsenika in Slaka. Levičarji so ljubitelji Hare krišna in Aboriđinskih napevov. Ter hitrega takta levantinskih trebušnih plesačic pa Šerifa Konjevića in Cece.

    Tip je nagrmadil orožje, pa užgal po “White Trash” kar so bili verjetno v njegovi zmešani glavi prisotni na Koncertu.

    • Krtača 20
     • sprehajalec

      Še skritega Maršala pokaži, ki je še vedno živ na otoku Vangi. Pa bazo delavskih socialistov na Luni.

      Levičar vedno odgovori z youtube linkih o zarotah.

     • Krtača 20

      Premal te plačajo z razlogom – ne znaš lagat.

     • sprehajalec

      Kaj trdiš, da je lunarna baza delavskih socialistov laž, ali kaj?

  • Aron

   Miljonar, kapitalist, pripadnik Antife, ki s seboj vlači ANTIFA literaturo. Skorajda toliko verjetno, kot nepoškodovani potni listi v bližini WTCja 9/11,

   • sprehajalec

    CIA praviš a? Kot pri Zimski vstaji proti Ivanu janezu….

    • Aron

     Deep state? Možno..

  • Caetano

   Ce je bil antifa potem je sedaj se bolj jasno, da je med antifa in vojakom kalifata le majhen korak.

   • sprehajalec

    To s kalifatom je tako, da so ga šele posmrtno proglasili za Abu Abd Abdulbar al-Ameriki. Tako kot bodo vsakega, tudi šoferja, krivca kakšne hude prometne nesreče.

    Je bil pa Antifa protestnik proti Trumpu. O tem so pa posnetki. Antifa je teroristična organizacija, njeni predstavniki so bili pa lani na Wellcome partyju v Ljubljani, na čelu z samooklicanim rdečim džihadistom, ki vdira tudi na seje programskega sveta RTV, če mu smernice programa niso po godu.

    • Caetano

     IS v nasprotju z nekaterimi zavajanji nima navade jemati proglasati napadov, ki jih izvedejo neverniki za svoje. To je kot neke vrste bogokletje. Res da jim gre sedaj predvsem zaradi Trumpa zelo slabo, vendar je le zelo malo verjetno, da bi se sli tako propagando in dosti bolj, da so udarili po potencialnih volilcih Trumpa.

     • sprehajalec

      Osebno močno dvomim, da ima sam ISIL sposobnost organizirati in načrtovati takšno mrežo potencialnih teroristov po celem svetu iz svojih podganjih lukenj po Siriji in Iraku. Lažje je, da si prisvoji teroristično dejanje, ki ga je izvedel posameznik. Net je pod nadzorom, vzpostaviti zvezo je izredno težko izvedljivo, Kar sebe postavi v kožo, da bi želel biti mučenik, pa pobijati. Na koga se obrniti, komu sporočiti, lokalnemu hodži, ki ga že opazujejo, koga vprašati za cilje, kje dobiti sredstva itd. itd.

      Osebno mislim, da je tale Paddock nek levičarski Breivik, ki se je spravil na white trash, kot imenujejo volilce Donalda Trumpa.

 • garfi
 • karpelec

  ISIS ga je posvojil-preveč psihopatov pa ni dobro na kupu, se jim lahko še bolj utrga.

 • Darth Vader

  teroristični napad v las vegasu…..kaj so vam zamolčali…….zelo zgovoren videoprispevek s slovenskimi podnapisi https://ambasador21.wordpress.com/2017/10/02/teroristicni-napad-v-las-vegasu/

  • Hun

   zgovoren ze resnicn pa kokr vsak hoce slisat resnico

   • Darth Vader

    čas je že vsako resnico privlekel na dan…..in kot gledamo sedaj odzive levičarjev…..krivijo belo raso za ta napad……kot vidimo poudarjajo da bi blo potrebno regulirat orožje in zamolčijo, da je zaradi instituta politične vlade samo v 20 stoletju umrlo 262mio ljudi…….pravijo da je bil beli kristjan…..a njegova družina je rekla da je bil apolitičen in nereligiozen……..nikjer ne omenjajo njegove sodelavke, kot je v intervjuju lepo povedala una udeleženka koncerta….da so varnostniki 45min pred streljanjem pospremili ven eno žensko, ki je začela ljudem govort, da bodo vsi umrli….skratka…..resnica je samo ena……kako pa potem izkrivljajo to resnico je pa odvisno kako jo slišiš….

    • Hun

     ..jst sm nor na vojsko in orožje..sm pa veckrat na lastni kozi dozivel, da sm jo bolš odnesu ko nism mel pr seb orozja za samoobramvo..
     v ZDA je najvec in to zadnje case prevec pogosto zakrivl strelske pohode mladi ljudje oz. studentje..res je da puska sama ne ubija mora jo nekdo namert in sprozt…
     da pa v ZDA zravn stacune za kruh in mleko, stoji stacuna za orozje se mi pa ne zdi civilizirano al normolno…moje mnenje

     • ljubinica

      Streljal je z avtomatskim orozjem. Ki ga je pridobil nelegalno.
      Takega orozja tudi v ZDA ne prodajajo v vsaki stacuni ….

     • Rožle

      O, lej ga pa ti si res un iz Kur..
      Janša in Arms

     • FUCK COMMUNISM

      V trenutnih casih je najbolj normalno in civilizirano, da je clovek oborozen… Teroristi bi dvakrat premislili, ali bodo zaceli streljat, ce je moznost, da ga nekdo v pol sekunde ustreli med oci!

     • Hun

      kdo ti bran, oboroz se ne pa da pametujes a je prav al ni… glede na (ne)varno stanje v nasi drzavi

     • Darth Vader

      morš vedt, da je tesna povezava med količino predpisanih zdravil….predvsem tistih ta močnih za “psiho”…..aderol, xanax, vicodin ter tem, da se folku kisa v glavi……ter kombinacijo z možnostji radikalizacije za vsakim vogalom, torej rekrutment agencije kot je antifa, isis, kukluxklan(čeprav kuklux klan je bolj šala kot karkoli drugega dandnes) in ogromno ljudi v revščini, že tako ali tako v stiski…..vse to skupaj so plodna tla..in kot vemo iz primera komunizma in socializma pri nas, so ljudje, ki so podvrženi revščini veliko bolj dojemljivi za radikalne ideje, kot pa če so samostojni in neodvini…….ker morš vedt, da Vlade, torej Vlada kot organizirana skupina ljudi z monopolom nad močjo na določenem geografskem območju…..Vlade se odgovorne za, kot je v videu pravilno navedeno 262mio mrtvih v 20 stoletju, medtem ko je zaradi 2 člena njihove ustave v ZDA od 1968ga umrlo okol 1.5mio ljudi……no ko pa ima vlada-državni sistem monopol nad vsem pa tako vemo v čem se znajdemo in kako je potem fino….kot naprimer v severni koreji…..zato mislim da je prodaja orožja ljudem nujno potrebna in v ameriki so ustanovni očetje dobr vedl, da je edini način, da se ubraniš tiranije to, da si oborožen in imaš možnost branit zasebno lastnino pred samovoljo Mirota Cerarja in njemu podobnih izrodkov človeštva….in napad na 2 člen ustave je poizkus levice, da poruši ustavno ureditev ZDA ter se tako poizkusi zavihteti za vedno na vrh sistema…..ker to pač komunistom veliko pomeni…..luzerji v realnosti, ki niso sposobni spremeniti sveta na bolje…..v državnem sistemu pa samo da so čim višje, da lahko odločajo za druge z denarjem drugih (beri nisi osebno odgovoren s svojim premoženjem in življenjem za svoje napake, kot je to ponavadi na prostem trgu, če si privatnik in prodajaš svoj znanje in izkušnje)…..

 • tramal

  Norec,tako kot vsi levaki.

  • sprehajalec

   So ga že naprtili levaki CII, pa banksterjem, pa iluminatom, pa kapitalistom.

  • Domoljub, TA PRAV !

   Bij je kristjan, dako da je bil desničar, lažnivec smrdljiv en, pa to :)

   • tramal

    Kje si bedak videl da kristjani pobijajo ,razen če se branijo.Pravi kristjan se drži deset božjih zapovedi.

    • Ašnaj Zenaj

     Če boš Sveto pismo bral s srcem ti bo dano,da boš uvidel da Kristjan nima pravice ubijati tudi,če je njegovo življenje smrtno ogroženo. Pa bre žalitve če se da

 • Caetano

  Paddock je zivel brezbozno in gresno zivljenje, kot igralec na sreco in nevernik. Islamisti bi rekli, da je bil upornik proti Alahu ampak ker se je odlocil v jihadisticnem napadu pobiti toliko ljudi in je tudi sam padel v t.i. verski vojni mu je vse odpusceno in njegovi grehi odkupljeni tako, da ga sedaj lahko razglasajo za mucenika kalifata in neke vrste svetnika.

 • Artur

  AMTV LEFT to Take Your Guns and Start Civil War
  https://www.youtube.com/watch?v=F-xRysDUYrs

  AMTV The Truth About the Las Vegas Shooting
  CENZURA https://www.youtube.com/watch?v=-GWlLaR6BbM

 • Olga

  Tudi on je bil na koncu žrtev brezvestnih policajev, čeprav je bil kristjan. Zdaj je že v raju. Sedi na desnici očetovi!

  • sprehajalec

   Paddock je bil levičar. Levičarji ne gredo v nebesa, ampak uberejo nasprotno smer, k Satanu.

   • Zgornji

    TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!! Žaaal .

  • Domoljub, TA PRAV !

   Praviš da je bil kristjan, to pomeni, da je bil desničar. Sedaj je že v raju ?!!! A se ti je zmešalo, model je hladnokrvno ubil 59 ljudi, ti pa praviš da je v raju ! A se ti je zjanšalo ?!

   • sprehajalec

    Gre za levičarsko podtikanje, v tem so dobri. ne razburjaj se. levičar je ukradel Olgi nick, da je napisal provokacijo.

   • Olga

    Zlorabljen Nick!

    • Zgornji

     JASNO !!! ! !!! HVALA ZA OPOZORILO !!! .

   • FUCK COMMUNISM

    Jaz nisem kristjan, ne kakrsnekoli druge vere, ne verjamem v boga, pa sem vseeno skrajni desnicar. Vera s politicno usmerjenostjo nima nobene veze. Tako lahko povezuje samo nekdo, ki o teh stvareh nima prav veliko pojma!

    • xtc

     Si mislil socialistični idiot.

   • Zgornji

    NE, NE, TO JE ONI DRUGI NAPISAL , KI JE OLGI UKRADEL NADIMEK !!! ! !!!

  • Olga

   Zloraba Nicka! Peder, ki se ponuja Türku, tat Nicka in terorist iz vrst Antifa na delu!

   • Zgornji

    AJA, JA, ZDAJ VIDIM TOLE BARABO POKVARJENO !!! ! !!! KAKO BOLANO – POKVARJENO !!! ! !!!

  • Zgornji

   TALE NI V NOBENEM RAJU, TEMVEČ V NAJHUJŠEM MOŽNEM PEKLU !!! ! !!!

 • Krtača 20

  Nič novega skratka. Al bojo pripisal ta napad isisu al antifi nima veze. Namen je jasen. Treba je ustrahovat ljudi in nadaljevat vojno proti “terorizmu” po svetu ali pa razorožit domače prebivalstvo ker zdaj so preveč nevarni z arzenalom v domači uporabi.

  • sprehajalec

   O nasilnosti Antife, smo si ustvarili svoje mnenje iz polpretekle zgodovine in lanskoletnih dogodkov v Ljubljani.

   http://primorska24.si/wp-content/uploads/sites/26/2017/08/ljsoli1.jpg

   • Domoljub, TA PRAV !

    Hitler je pa prišel sem rožice sadit ali kaj ?

    • sprehajalec

     Delavski socialist Hitler je bil nasilen, kot vsak levičar. Zagotovo ni prišel sadit sem rožic.

     • FUCK COMMUNISM

      Kako si prisel na idejo, da je bil Hitler nasilen?!?

     • sprehajalec

      Napadi na sosednje države.

     • FUCK COMMUNISM

      Ce poznas stvari samo napol, tako kot nas pumpajo ze 72 let, potem se razumem, da bi kaj takega verjel, ampak popolnoma vsaka zasedba sosednjih drzav je imela zadaj en vzrok, katerega nam pa skrivajo ze ravno toliko casa.

     • sprehajalec

      Zelo dobro poznam vzroke, Norveška, da se prehiti Angleže, Danska zaradi kontrole Severnega morja, Sovjetska zveza, da se zaščiti hrbet pred vstopom Amerike v vojno. Balkan, da se zagotovi nemotena oskrba z nafto iz Romunije, itd, itd.

    • xtc

     Vprimerjavi z rdečimi banditi je žal odgovor skoraj da-žalostno a ne?

    • FUCK COMMUNISM

     Kaj so pa srbjanci delal v Sloveniji?!?

  • xtc

   tI si 3x pevcan idiot.

  • Aron

   Točno tako :) Miljonarski gemblar član Antife? Gimme a break :)

 • Artur

  Nekdanji podpornik Trumpa : Trump you freaking idiot !
  AMTV https://www.youtube.com/watch?v=8y1PrxaRyvg

  • Olga

   Antifa, Islamisti – teroristi!

 • xtc

  No nekaj je jasno psihopat,levak in Antifa,sedaj jee jasno zakaj je treba levakom prepovedati dostop do vsakega orožja-zato ker so večinoma psihiči.
  Seveda pa je treba vedeti ,da bodo psihiči vedno našli pot do orožja,pa če sprejmete še tako zakonodajo.No je pa jasno nekaj ta dogodek je v bistvu neke vrste repriza Charlotesvilla,kjer so levaki namerno povzročili nasilje.
  Seveda paa ga je ISIS vzel za svojega-hja Antifa levaki in islamisti ni kaj dosti razlike.

  • Aron
   • xtc

    Ne verjetno je bil desen a ne butl zahojen,največji zločinci so ravno levaki. in napredneži-progressivci.

   • sprehajalec

    Zakaj pa je bil na Antifa demonstracijah?

    https://www.youtube.com/watch?v=QHdzJzbWK60

    Country koncert, zagotovo ni nek multikulti performans. Najverjetneje boš t.i. white trash srečal tam.

    želja, da bi ga naredili za Breivika, bo ostala samo želja.

    • Aron

     To nikoli ni isti model, pa če se na trepalnice postavite :))) Me prav malo briga, kaj je bil tale psihopat, perverzno pa je, da sedaj to vsi politizirajo. Dejstvo pa je, da če bi bil storilec Muhammed, bi ameriški bombniki že leteli proti Siriji/Iraku/Afganistanu/Iranu, pač odvisno od dneva:)

     • xtc

      Kaj je bil ?
      Levak kot ti isti ,a ti še ni jasno ,da si tudi ti potencialno tak?

     • sprehajalec

      In, kako pa ti veš da ni isti? Ker se ti ne vklopi v kontekst, Breivik pa te fore?

      Zapomni si, ravno levičarji so bili največji ubijalci v zgodovini. ker ubijanje za idejo je dovoljeno. Župnik ni tega nikoli dopuščal.

     • Aron

      Niso prav zupniki in skofje pozegnali masakriranje na krizarskih pohodih? Odpuscali vse pretekle in prihodnje grehe in tako…

     • sprehajalec

      Mešaš vojaške prakse preteklih stoletij z današnjo angloameriško doktrino bojevanja, ki varčuje z življenji. Preberi si kaj o magdeburgu in njegovem obleganju.

     • Aron

      Današnja doktrina je, da se v boj v proksi vojne pošlje tuj kanonfutr, s tem sicer privarčuješ pri lastnih vojakih, škoda med nedolžnimi civili pa je še vedno katastrofalna.

     • sprehajalec

      Zakaj neumnosti pišeš Aron? Kje najdeš motiv za to? Svet je bolj preprost, kot se ti dozdeva. Odrasti že Aron.

     • Aron

      Katera neumnost? Prosim te no, malo več poznavanja sveta bi pa res pričakoval od tebe:)

     • sprehajalec

      Kdo se v tem trenutku bori in kje namesto ameriške vojske? In da se ne bori za lastne cilje?

      Ime enot.

     • Aron

      SDF in Kurdi, ISIS, Savdska v Jemnu…

     • sprehajalec

      Ma kakšen Isis, daj ne govori pravljic. isis je naredil Asad s svojo nezmožnostjo pogajanja s svojimi državljani. Izbira je bila ali on ali isis. Ravno zato, ker Obama ni storil nič, se je isis razlezel čez Sirijo in Irak.

      Kurde si našel, ki jih špricajo z iperitom, pa za katere so si očitno američani izmislili, da si želijo svoje države? Poslušaj, Kurdi se branijo, pred tistimi, ki bi jih radi iztrebili. Torej, kar po vrsti, Iračani, Sirci, Isis, Turki pa še Iranci. Čudno da nisi omenil jazide, ki pa očitno niso ameriški borci, saj jih je isis z lahkoto tamanil, pa prodajal ženske za spolne sužnje. In kaj naj bi Kurdi naredili, da v tvojih očeh ne bi bili ameriški plačanci? Se združili z Asadom pa Rusi?

      SDF? Ha, ha, praviš Sirci ljubijo Asada, kot belo vijolico, američani so delu Sircev zmešali glavo, pa jih naredili za svoje plačance? Verjetno so Američani tudi francozom zmešali glave, pa jih naščuvali na ludvika XVI?

      Saudijci bijejo svojo lokalno vojno na arabskem polotoku, ki je njihova interesna sfera. Predvsem pa versko vojno, suniti, šiiti.

      Zapomni si, orožje je del arabca, nažiga v luft vsako poroko. Oni potrebujejo vojne, kot kruh in vodo. Stotine milijonov mladih moških polnih hormnonov in brez dela, kaj se bodo drugega šli kot vojne? To je del njihove kulture Aron. Temperamentni in vzkipljivi s pribitkom testosterona v sebi. kar reci prvemu, ki ga boš srečal, Alaha ni. Če upaš. Tam ni tega heca kot z župnikom.

     • Aron

      ISIS je ustvarila Amerika in Izrael, vsaj tako je govorila on the record Hillary:) Obama jih je oboroževal, saj je v njih videl odličnega borca proti Asadu. Tako da ja, Obama je precej zaslužen za vzpon ISISa, ravno tako Mosad.
      Kurdi izvajajo na območjih pod svojim nadzorom etnično čiščenje, nikjer jih nihče ne mara, iranski kurdi so pa najprej Iranci, zato se v ta nov projekt balkanizacije ne bodo vmešavali. Poguglaj.

     • sprehajalec

      Ma kaj je ustvarila, želela je umik iz Iraka, pa iz Afganistana želi, bo pa odpirala nova žarišča? Zapomni si, 50 let klana Asad imajo ljudje poln kurac tam doli. še reci, da je homeinija tudi Amerika nastavila, pa pregnala svojega zaveznika šaha? Obama je zaslužen za vzpon, ker ni ukrepal, 2 diviziji iraške vojske sta pa položili orožje pred isisom in zbežali. to je bil vzpon isisa.

      kurdi: zanimiva je ta delitev nacij na dobre in slabe, že marx je nekoč to počel. tako je tudi danes.

     • Aron

      O kakšnem umiku iz Afganistana blebečeš? https://www.nytimes.com/2017/07/25/world/asia/afghanistan-trump-mineral-deposits.html
      Trump in ekipa so ugotovili, da je še preveč resursov navoljo za krajo, tako da bodo kar dol ostali in širili demokarcijo:)

      Assad je na zadnjih volitvah dobil 90% vseh glasov, upoštevajmo še, da so v tujini aktivno preprečevali volitve Sirijcem. Kdo ima že dovolj Asada? Edini, ki lahko o tem odločajo ga torej še vedno želijo imeti za predsednika. Kakšno je tvoje osebno mnenje je torej irelevantno.

      Če že govorimo o krivdi za nastanek Daesha, se je treba vprašati, kdo je kriv za razpad Iraka. Ne bo težko, ne?

      Kurdi so pa le lutke. Enkrat so jih uporabili Turki, sedaj jih pač Američani.

     • sprehajalec

      Asad ni nič z 90%. Milošević jih je nekoč dobil mislim da 106%.

      Asadi bogatijo, revščina in napetoati pa vse večje, zaradi eksplozije prebivalstva. Sirci so se tako namnožili, kot bi se slovenci samo od leta 1950 sem na 12 milijonov iz takratnega števila. ampak dali bi 90% glasov Cerarju.

      Amerika bi jo zdavnaj pobrisala iz afganistana, če ne bi v tistem trenutku izbruhnila državljanska vojna in bi dejansko talibani tam prevzeli oblast.

      Kdo je kriv za razpad Iraka? sadam, z vojno proti Iranu, trajajočo osem let, potem je pa vkorakal v Kuvajt. verjetno pa to nima veze.

      katalonci so narod in zaslužijo neodvisnost, Kurdov, ki je pa 30 miljonov, pa seveda ne, ker so lutke.

      pravzaprav vsak, ki paktira z američani ne zasluži neodvisnosti. samo tisti ki paktirajo z Rusi. Dr. bebler in bipolarni svet, ter neuvrščenost. Diplomant tam? bog se usmili…

     • Aron

      Ja, Assad bi dobil še več glasov, če bi volilce pustili voliti. Mednarodna delegacija je ugotovila, da so bile volitve poštene.

      Hehe, nabijaš:) Afganistan je meka za ameriške lopove, nakopali bodo za miljardo mineralov in pustili državo v razsulu. Če si prebral, ni prav nobenega vojaškega razloga za podaljšanje misije.

      Ne pozabi, da je Amerika oskrbovala Sadama v vojni proti Iranu (spet proksi), bili so najboljši prijatelji.

      Nisem še zasledil, da bi Katalonci zahtevali tudi območja, kjer sploh ne živijo. Pa etničnega čiščenja kristjanov in ostalih Arabcev Katalonci tudi verjetno ne izvajajo.

      Imaš prav, vedno, ko Amerika koga ali kaj podpira, se je potrebno vprašati cui bono, jebat ga, zgodovina nas je marsikaj naučila.

     • sprehajalec

      Ne pozabi, da je Amerika oskrbovala Sadama v vojni proti Iranu (spet proksi), bili so najboljši prijatelji.

      Ne, sadam je kupoval orožje, kjer ga je pač dobil. ko se je rusko pokazalo za zanič,m je nabavil francosko, ne ameriško.

      Ja, Assad bi dobil še več glasov, če bi volilce pustili voliti. Mednarodna delegacija je ugotovila, da so bile volitve poštene.

      zagotovo, šlo bi tja do 120% volilnih upravičencev.

     • sprehajalec

      #Hehe, nabijaš:) Afganistan je meka za ameriške lopove, nakopali bodo za
      miljardo mineralov in pustili državo v razsulu. Če si prebral, ni prav
      nobenega vojaškega razloga za podaljšanje misije.#

      Hehe, nisi bil nikoli v kakšni ekonomiji. kaj bi dale države, da bi prišel američan kopat minerale. pa pride ravno tja, kjer streljajo nanj.

      #Ja, Assad bi dobil še več glasov, če bi volilce pustili voliti. Mednarodna delegacija je ugotovila, da so bile volitve poštene.#

      če bi bile poštene, bi asad dobil vsaj 120%. Tako je pa ostal na 90.

      #Ne pozabi, da je Amerika oskrbovala Sadama v vojni proti Iranu (spet proksi), bili so najboljši prijatelji.#

      Ne, ko se je rusko orožje izkazalo za zanič, je Sadam začel kupovati francoske Mirage. Kalašnikovka je bila pa osnovno orožje njegove vojske. Pa RPGji.

      #Nisem še zasledil, da bi Katalonci zahtevali tudi območja, kjer sploh
      ne živijo. Pa etničnega čiščenja kristjanov in ostalih Arabcev Katalonci
      tudi verjetno ne izvajajo.#

      Tudi za Kurde nisem tega zasledil.

      #Imaš prav, vedno, ko Amerika koga ali kaj podpira, se je potrebno
      vprašati cui bono, jebat ga, zgodovina nas je marsikaj naučila.#

      Treba je za Ruse navijati, je Castro poučil pokojnega maršala na konferenci neuvrščenih v havani, leta 1978. vidim, da se je to prijelo.

   • Olga

    Antifa!

 • Olga

  Mar ni bil povezan z Antifa? Antifa teroristi=Islamisti, zato pa so ga lahko vzeli za svojega!
  Antifa in islam z dzihadizmom je treba prepovedati! To so navadni zločinci in teroristi!

 • Svinsk zrezk

  Kje so zdej spet uni teoretiki zarot,da preberem spet kaksno komedijo zihr je bla cia :p

  • Krtača 20

   Te morm razoćarat. Očitno ja. Saj veš – edina stolpnica ki se je podrla zarad požara v vsej zgodovini je wtc 911, ampak potni listi teroristov so bli pa nedotaknjeni. Tuki je blo pa očitno neki podobnga v manjšem obsegu.

   • sprehajalec

    Verjetno kopirce za potne liste takrat še niso poznali….

 • samsara

  Kako hitro je bilo objavljeni ime tega psihota.
  Je pač belec pa nima globalne imunitete in statusa nedotakljivih muslimansakih divjakov.
  Prav je, da je objavljeno.

  • FUCK COMMUNISM

   Niti ni crn ali peder…

  • garfi

   molčijo pa o antifi

 • ljubinica

  Bil je psihopat. Born to kill.
  Isis in Antifa privlacita psihopate.
  Njegov oce je bil obsojen na 20 let zapora zaradi oborozenega bancnega ropa. Stephenu je bilo tedaj 8 let.
  Po nekaj letih je iz zapora pobegnil, si spremenil zunanjost, spremenil ime, izvsil nov bancni rop, se odselil dalec stran.
  FBI ga je iskala s tiralico, kot oborozenega zelo nevarnega psihopata ….
  V novem kraju se je ukvarjal z organizacijo ameriske loterije Bingom … Bil je strasten pokeras …. Policija ga je dobila in moral je drugic v zapor …..
  Za sinove se ni brigal, vzgajala jih je mati ….
  Kri ni voda.

  • FUCK COMMUNISM

   Ne, kri ni voda! Zato nobenemu v Sloveniji rojenemu cefurju, ki se izdaja za Slovenca, ni za zaupat. Ce bo kdaj pocilo, bodo skoraj vsi del pete kolone!

 • FUCK COMMUNISM

  … na festivalu “kantri” glasbe?!?!?!?!?!?!?!? B.O., a mas vse kolescke nastelane??? S to foneticno pisavo kot je bejzbol, spidvej, reli, mis ipd sranjem ste milo receno pateticni!

 • Ryuk

  En levičarski ekstremist je naredil več škode kot španska vlada v Barceloni.

 • Olga

  Vljudno prosim moderatorja, da odstrani s portala tiste, ki zlorabljajo Nicke komentatatirjev.

  • Zgornji

   Aja, ? A tudi to se dogaja ? Kdo pa + kje pa ?

 • garfi

  lewaška-sorosova antifa znana tudi iz Kotnikove, kjer so nas hoteli pretepsti
  njihov boter KurĆan je pa žrl piškote namenjene islamistom
  brat zločinca je je očitno lagal, da nima pojma zakaj je moril
  enako murgelski in rkc medij
  seveda lewaki, leviĆarji in krščanarji hočejo razorožitev, logično
  vse obrnejo in izrabijo v svojo korist

 • Artur

  Trump Can You Save Us From The FEMA Camps?
  https://www.youtube.com/watch?v=bokYELeMNOo

 • lauraas

  Levičar je pobil domoljube (country)! Na takem koncertu ni bilo črncev in latinosev, vedel je da bodo izključno domoljubni belci. Taka je ideologija levicarjev!

 • xtc

  Hm,tale je podoben Brglezu v mlajših letih.

 • xtc

  Vedno sem zagovarjal ,da je treba leve psihopate držati daleč od orožja,oblasti in nevarnih snovi.
  Ja tudi na desni se pojavijo bedaki a je pojav teh in ekstremnost na levo -progressivni strani naravnost zastrašujoča in uničujoča. in nehajmo se igrati bedake -levi neprestano tulijo o nacijih,dajmo realno NSAPali po slovensko -Narodno(ljudsko)socialistična delavska stranka(partija) torej ljudski socialistični delavski partijci ali po domače še en izmed klonov socializma.

 • Zgornji

  TOOO PA JE ZATO, KER FOLK PREVEČ RAD ŽURIRA … IN TO TAKOLE , KAR SREDI BELEGA DNE … JA, LAHKE TARČE POSTAJAJO Z TAKIMI “ŽURKAMI” , … Žaaal.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!